Veze i odnosi

Koliko minuta u proseku traje dobar seks

Petak, 13.08.2021.

12:36

Izvor: vecernji.hr

Koliko minuta u proseku traje dobar seks IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

Kriper

pre 2 godine

Nećeš ni znati da li će biti 13 minuta, kraće ili duže, a tip će svejedno udariti recku. Jer to ste vi. Recke.
(Kriper, 15. avgust 2021 10:12)

Uuuu, kakav zenomrzac sa problemom preuranjene ejakulacije :))))
(xoxoxo, 16. avgust 2021 19:39)

Ženomrzac koji redovno udara recke. Većinu ženkica je lako kupiti. Piće tamo ovamo, možda neka pljeska. Žene su jeftine. Ne sve, ali velika većina. Dok ona shvati da je zavlačim, ja sam već udario recku i zadovoljen pušim cigaretu dok se ona pita šta ju je snašlo, a ja razmišljam o sledećoj.

Zašto tako radim? Može mi se.

xoxoxo

pre 2 godine

Nećeš ni znati da li će biti 13 minuta, kraće ili duže, a tip će svejedno udariti recku. Jer to ste vi. Recke.
(Kriper, 15. avgust 2021 10:12)
Uuuu, kakav zenomrzac sa problemom preuranjene ejakulacije :))))

aha

pre 2 godine

Ovo su Dorsi znali jos 1967., mozda iz prakticnih istrazivanja, dokaz je Light my fire. Doduse, koncertna verzija moze da traje koji minut duze, to je za posebne prilike.

Mastrangello

pre 2 godine

@Mrki "Jednog dana ce ti poci za rukom, videces."
Ne znam, brate... Polako gubim jedino sto mi je preostalo - nadu.

Ne znam sta je to sa mnom... Zasto ne umem da muvam devojke i povremeno imam sex...

Nesto sto je toliko normalno i za mnoge nesto o cemu ni ne razmisljaju, niti moraju da se posebno potrude... Prosto, desava se jer je - prosto normalno...

Nadao sam se da moze da se pretoci u reci, opise pa nauci, ali... Izgleda da je to kao da pokusas nekoga da naucis da vozi bicikl tako sto ces mu opisati kako se vozi bicikl... Ne ide to tako...

Puno hvala na razumevanju!

Kriper

pre 2 godine

Zbog 13 min se necu ni cimati
(Ana, 14. avgust 2021 18:28)

Nećeš ni znati da li će biti 13 minuta, kraće ili duže, a tip će svejedno udariti recku. Jer to ste vi. Recke.

ProCesor

pre 2 godine

Zavisi. Ona mene keksa u glavu već 5 godina. Ja nju nešto manje, ali, fizički - ništa, već 9 meseci... Elem, od pre par dana, 45 min, natenane, sa merakom, ali, sa drugom ženom, pa dokle traje. Ništa nije kao u knjizi, a život je jedan, nađite svoju meru...

Nadoljub

pre 2 godine

Ne ljutite Tvorca! Ko taj čin povezuje sa uživanjem čini greh! Tako se potomstvo stvara sa verom u Gospoda. Pokajte se i prestanite da đavola radujete!
(Boško, 14. avgust 2021 22:12)

Grešiš druže Boško jer ne čitaš i ne poznaješ Božiju Reč, to jest Bibliju. Bog je odnos izmedju muža i žene dao da ih povezuje, raduje i da upravo uživaju i raduju se svim darovima od Boga, pa i u tom daru. Božiji apostol Pavle piše da je brak ustanovljen da nas štiti od bluda i da supružnici ne treba da se uzdržavaju ili zabranjuju jedno drugom da ne bi bili iskušani na greh preljube, a uzdržavanje apostol savetuje da bude po dogovoru supružnika za neko vreme iz posebnih, razumnih razloga u ljubavi i poštovanju, ali da se posle tog perioda opet sastanu da ih djavo ne iskuša na blud, to jest na vanbračni seks ili na nekakvo samozadovoljavanje. Takavi asketski stavovi koje ti sada iznosiš odvajaju ljude od Biblijske vere i od istinske pobožnosti i svetosti. Isto tako neki ljudi misle da će ako se uzdržavaju od hrane ili se zatvore u manastire da postanu više sveti, što je potpuno nebiblijski. Apostol Pavle piše da to ne može pomoći u obuzdavanju grešnih želja tela, jer greh je u srcu. To su ljudska bremena Predanja, koja ljudi, ne poznavajući Bibliju, nameću sebi i drugima. Postoje grešne želje, ali postoje i normalne, pobožne želje. Ako želim svoju suprugu, to je čisto, dobro, pobožno, Biblijski, ali ako poželim neku drugu ženu, onda je to greh i treba da se molim da me Bog oslobodi od takve želje i On će učiniti, jer On je Svemogući Bog. Nemojmo da podrazumevamo kakav je Bog, niti da slušamo šta nam slepe religiozne vodje govore, nego upoznajmo Divnog Tvorca u Bibliji i molitvi koja nije iz molitvenika, nego svojim rečima se molimo Bogu za svoje duhovne, ali i telesne potrebe. Zašto ne koristiti molitvenik? Pa zamisli da razgovaraš sa svojim najboljim prijateljem iz priručnika koji se zove "Kako razgovarati sa najboljim prijateljem". O, kako bi to bilo hladno i bez ljubavi! Šta bi rekao na to tvoj prijatelj, ili član porodice ili supružnik. Tvoje dete ne uzima priručnik da ti se obrati, tako i Božija deca treba da mu se mole svojim rečima, a ne iz molitvenika.

panter pudlica

pre 2 godine

Ne ljutite Tvorca! Ko taj čin povezuje sa uživanjem čini greh! Tako se potomstvo stvara sa verom u Gospoda. Pokajte se i prestanite da đavola radujete!
(Boško, 14. avgust 2021 22:12)

Da li si ozbiljan?

Kiza

pre 2 godine

Kod mene je to uvek trajalo dugo, jer imam teskoce da svrsim. Sam sa sobom uspem nakon pola sata, ali sa devojkom ni posle sat vremena akcije. Ona dozivi nekoliko orgamzama i kaze ne mogu vise. A ja nista . Verovali ili ne - to tera devojke od mene, one se osete jos i uvredjeno ako shvate da nisam doziveo orgazam. Cesto laziram. Ne znam resenje. Isao sam kod urologa, psihologa i psihijatra i nista. Sve neke opste savete sam cuo sto sam mogao da procitam i na Internetu. Ali nista ne pomaze. Sa kamagrom je jos i gore, tada ostajem “naoruzan” satima i posle me jos i boli, ali od orgazma nema nista. Zato sam pre 10’godina zatvorio radnju! Predao sam se i pomirio da necu vise imati seks. Sada shvatam jednu stvar: seks je precenjen!

gagi

pre 2 godine

Ne znam ja nemam odnose, a izuzetno sam atraktivan i situiran, ovom narodu se lose pise nazalost
(Ja reko, 14. avgust 2021 18:35)

Pa, ako si situiran, plati brate! Ja sam tako uradio jos kad sam imao 17 god, pa jos lepo priznao dami da mi je prvi put, takav sam tretman dobio, da nikada u zivotu mi se tako nesto vise nije ponovilo. Njima se stalno dogadjaju neke face, koje bi da ostave utisak, a takav se jos nije rodio, kad im dodje nevinasce, e to je za njih zadovoljstvo. Probaj, malo kosta, a dobro je i za samopouzdanje.

voodoo

pre 2 godine

Ovde jedno 30% sami priznaju da nisu imali seks vec ihaha, jos nekih 30% pisu kako svaki put imaju po celu noc i zena im vristi dok komsije ne provale u stan i slicne stvari, u prevodu ni oni nisu imali seks ko zna koliko ... Dodje covek do zakljucka da 60% muskaraca u Srbiji apstinira, ne svojom voljom. Onda izadju one vesti o silovanjima, o onima sto stavljaju slike bivsih devojaka na net, zlostavljanjima na radnim mestima i slicno i ja se uvek cudim komentarima, kako su sovinisticki, bezosecajni i krajnje neukusni. Sada kapiram odakle ta frustracija zapravo dolazi. Samo jedan savet, a vi kako hocete, mozete da poslusate ili da se ljutite, ali nece vam pomoci to sto ste agresivni i mrzite drugi pol u tome sto nemate devojku, zenu, to ste vec probali ocigledno. Probajte malo svoj stav da promenite i sebe, covek treba da napreduje dok je ziv, mozda da odnos prema zenama promenite u smeru da i one imaju ista osecanja kao i mi, ista prava, iste zelje i strahove pa im pridjite malo sa te strane razumevanja, ne samo kao neko stvorenje koje treba da vam rasiri noge. Naravno da nas ima raznih, ali meni nekako nesto govori da tih 60% muske populacije ne trazi samo da im neka da, nego i emocionalno im fali nesto, tako da ne zamarajte se sa curama koja traze dobra kola i slicno. I malo standard nize, nismo svi za manekenke, jer niste ni vi manekeni i ako trazite dublji smisao od povrsnog izgleda i para, ni ne treba vam takav tip cure. Tako cete i naci partnera ako naucite da ih postujete kojima isto to nije toliko bitno sve to i traze kao i vi nekog da popune neku emocionalnu rupu ili drustvo u zivotu sa pravim partnerom sa kojim ce prolaziti kroz sve sto zivot ume da nam servira.

Arch Enemy

pre 2 godine

Svaki put, na ovu i sl. teme, kad pročitam komentare vidim da je u ovoj državi sex itekako veliki problem, pogotovo je puno zagoritis muškaraca jer je malo onih sa debelim novčanikom i statusom a za njima trče gotovo sve žene !

Pera

pre 2 godine

Za Perhana: probaj tehniku, dok se sam igraš pa posle primeni i sa ženom. Izdahni nekoliko puta duboko kad misliš da ćeš da završiš i malo uspori ili čas stani. Onda počni da dišeš plitko i počni da misliš na to kako da plitko dišeš…

Kad to uradiš par puta više nekako postane “kao da nije tvoj” i možeš posle da izdrzis koliko hoćeš… tj. koliko ona hoće.

A imaš i opciju da uzmeš neku levitru, vijagru… pa i ako se to desi pre vremena, a ti samo nastaviš i ne pada ti ili ako i padne za 5 min si kao nov ali ovaj put ti ie osecaj dole toliko otupeo da možeš barem sat vremena… Kad nekoliko puta tako iz tabletu naučiš kako da možeš dugo, onda ti tableta više neće trebati.

Spiclov

pre 2 godine

Ne znam ja nemam odnose, a izuzetno sam atraktivan i situiran, ovom narodu se lose pise nazalost
(Ja reko, 14. avgust 2021 18:35)

Izgleda da je do tebe. Narodu se lose pise ne zbog manjka vec zbog viska seksa. Njima je seksa preko glave a nisu situirani.

Neko iz mase

pre 2 godine

Kao mladjem, najčešće bi prvi put izrokao na brzaka, što pre, pa bih posle jedne pljuge prešao na drugi put i tad bih se posvetio partnerki.Lakše se odlaže ejakulacija kad je drugi put.
E sad, u to vreme mlaosti, često je bio neki seks na brzaka, žurke, klubovi, pa tu nema drugog puta, pa sam verovatno kod tih devojaka, ako je to bilo samo za tu noć ispadao neki zeka. Tako da one koji su bile u nekoj vezi samnom (videli se više od jednom) su me hvalile a one koje su samo jednom bile baš i nisu.
A sad kad sam već u godinama, sa manje snage, prvo se posvetim ženi (oralno i prstima) pa kad je ona zadovoljena onda se i sebi posvetim pa koliko traje, traje.

XXL

pre 2 godine

Meni dok se ne zadovoljim - kratko nekako. Partnerku ne smem ni da pitam mudro ćuti i vrti glavom k'o u neverici ono - šta me snađe?

Marija

pre 2 godine

Ne ljutite Tvorca! Ko taj čin povezuje sa uživanjem čini greh! Tako se potomstvo stvara sa verom u Gospoda. Pokajte se i prestanite da đavola radujete!
(Boško, 14. avgust 2021 22:12)

A ti si neko ko zna šta Tvorac misli?
Baš bi mu bio čudan fazon da ti namesti da ti seks bude uživanje, pa ti još kaže: "Množite se", a onda da se ljuti.
Ćudni su putevi Gospodnji, jel da?

daydreamnig

pre 2 godine

Ja u poslednje vreme istrazujem tantricki seks. On traje po nekoliko sati, potpuno se vam se povezuju bica, isceljuje, budi sva cula, a orgazam je fantastican.
Doduse ja to sam istrazujem tako po internetu... :)

milan

pre 2 godine

Kako sa kim. Neznancima je dovoljno 10 minuta a znancima ne pomaze ni ceo sat. Prvi put je najsladje a posle sve manje sladje. Zato je i sladje sa svalerkom/svalerom nego sa partnerom. Pricam o strasti i seksu. Svi muskarci i zene bi se pohvatali sa nekom nepoznatom privlacnom osobom na 10 minuta u haustoru i tu bi pucalo i sevalo kao 3 svetski rat.

Mihajlo

pre 2 godine

@Umetnik, 14. avgust 2021 19:00

Loše. Ako znaš da napališ, svrši u momentu. A ne valjaš, mora da se trudiš, 15 minuta, pila sata, 45 minuta...

Boško

pre 2 godine

Ne ljutite Tvorca! Ko taj čin povezuje sa uživanjem čini greh! Tako se potomstvo stvara sa verom u Gospoda. Pokajte se i prestanite da đavola radujete!

A ja mislio da sam alfa

pre 2 godine

Kako bre 13 minuta? Žene jel ovo tačno? Ako je tačno ni jedna nikada nije dozivela orgazam pored mene “majstora”…

Seksolog

pre 2 godine

Dobar seks se ne moze meriti minutama, jer sve zavisi od oba partnera i situacije.
Razlicita su vremena, da li to radis sa svojom zenom, ljubavnicom, prostitutkom
ili slucajno s nekom na brzaka.

Žorž

pre 2 godine

Mislim da cesto podcjenjujete moć predigre.Zeni je dovoljan i minut ,ako je prije toga dovedete do "ivice"..
Pisite i edukujte malo o tome..

Mrki

pre 2 godine

@Mastrangello

Jednog dana ce ti poci za rukom, videces. A onda ces nas pitati kako pobeci od zena, takodje za pocetnike, korak po korak. Imas li neki savet za to?

Perhan

pre 2 godine

Valjda se nadju partneri, ne znam... evo malopre sam sa lepsom polovinom pricao i rekoh joj da jurim neki sprej da utrljam u Njega ne bih li mogao duze.. Uhvatila me je sa obe ruke za glavu i rekla: meni ne treba duze...sa tobom sam na nebu za minut koliko me napalis i posle toga mi nista vise ne treba!!!!! I tako i jeste, evo vec 15ak godina..jednostavno je brzo gotova i to je to, a meni to savrseno odgovara. Ne znam u cemu je fora ali sto je sve lepse, ja sam pre gotov. A to tako frustrira, da je to strasno...

Prolece

pre 2 godine

Pre neku noc krenem sa zenom...pogledam u sat a ono 18:30. Zarvorim oci i nastavim da radim posao. Sledeci put otvaram oci, pogledam u sat a ono 07:30.

Mastrangello

pre 2 godine

Sve ukupno trajanje sexa do sada - 0 minuta.
Sve ukupno trajanje predigre do sada - 0 minuta.
Sve ukupno trajanje flerta do sada - ma...
Ubijte me odma'...

Kada ce tema - "Kako smuvati ribe kao prosecan momak"?
Korak po korak, za nas...nesposobne...

Mare

pre 2 godine

kako za 13 minuta da je dovedeš dotle da počne da zaziva i majku i boga, da skroz odlepi, naziva te životinjom i zveri, upozneš joj izraze lica koje nikad nećeš zaboraviti :oO, ne znaš kako da odgovoriš na pitanja: "šta mi to radiš?", i kako da reaguješ na: "ti si lud", "ti nisi normalan", "uništavaš me" ... i na kraju kad ustaneš ostaviš je da leži jer si je resetovao pa joj treba 45min da digne sistem a ti sediš, srčeš kafu uz cigaru i vrtiš film u glavi odmalopre.

ajde bre, šta vi radite za 13 min? :-)

Bratski, sve si objasnio!! Bukvalno je tako kao sto kazes..
Meni je skoro svaki put tako.. doduse uzmem pola ili celu kamagru, zavisi da li sam cirkao pre toga.. Inace, haos

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

A ko to smatra? Ljudi se razlikuju pobogu. Mozda neki par voli na brzaka i to je to, a drugi par mozda zeli da to traje i pola sata. I opste je poznato da prvi put najcesce bude krace, a ako nastavite pa posle krenete jos jednom, dva put da ce trajati sve duze. Sve je stvar ukusa, a ne sta ko smatra da je primereno. Ostavite se pravila, sablona i ispiranja mozga. Dovoljno nam mozak ispiraju ovom koronom i zlatnom erom Srbije, ne moramo i ovo da citamo.

3900

pre 2 godine

Зависи, просек 25 минута, ако сам прегорео мање ако сам напаљен до краја, оде то на 45 минута лагано.

Gandalf Beli

pre 2 godine

Prva tura par minuta, pa pauza... druga vec i do pola sata. Kod nas je uglavnom tako, njoj super, meni sta da vam pricam.
(bambus koala, 14. avgust 2021 19:40)

I ja bih tako ali je ona na osnovu dužine prve ture izabrala da ne proba drugu turu. A nije da joj nisam pokazao da je moguće. Jednostavno, čim prekinemo, njoj nije više do toga...

učio mnogo, izlazio malo

pre 2 godine

Kakvo diletantnsko pitanje. U seksu ne postoje neke propisane normalnosti. Treba da traje sve dok uživaju partneri, dok nije zamoran, naporan, bolan. Bilo to 2 minuta ili 15.
Meni je nekada toliko dobro, da ni ne izdržim preko 5 minuta. A nekada je jednostavno takav dan, 20 minuta ali limunada.

Umetnik

pre 2 godine

kako za 13 minuta da je dovedeš dotle da počne da zaziva i majku i boga, da skroz odlepi, naziva te životinjom i zveri, upozneš joj izraze lica koje nikad nećeš zaboraviti :oO, ne znaš kako da odgovoriš na pitanja: "šta mi to radiš?", i kako da reaguješ na: "ti si lud", "ti nisi normalan", "uništavaš me" ... i na kraju kad ustaneš ostaviš je da leži jer si je resetovao pa joj treba 45min da digne sistem a ti sediš, srčeš kafu uz cigaru i vrtiš film u glavi odmalopre.

ajde bre, šta vi radite za 13 min? :-)

Zohan

pre 2 godine

Iskreno, ne znam odakle cupaju ove proseke. Sve ljude koje znam a pricali smo o tome nista ispod pola sata. Zene posebno, jer im treba vremena.

ajdared

pre 2 godine

Traje onoliko koliko traje maštovitost, volja, želja, itd. Kako kažu fudbaleri "srce na teren" i te fore, ali za sve to je potrebno dvoje. Ne može samo jedan da se daje, a drugog da je baš briga. Onda svakako njih dvoje i nisu jedno za drugo, čak ni samo za seks.

Moje mišljenje ne smrdi samo meni

pre 2 godine

U 15 min prvog poluvremena 3:1 za nju...
U drugom poluvremenu 20-30min. 5:1 za nju...
Ubedljiva pobeda na mom domaćem terenu.
"I like sex, is nice"!

Umetnik

pre 2 godine

kako za 13 minuta da je dovedeš dotle da počne da zaziva i majku i boga, da skroz odlepi, naziva te životinjom i zveri, upozneš joj izraze lica koje nikad nećeš zaboraviti :oO, ne znaš kako da odgovoriš na pitanja: "šta mi to radiš?", i kako da reaguješ na: "ti si lud", "ti nisi normalan", "uništavaš me" ... i na kraju kad ustaneš ostaviš je da leži jer si je resetovao pa joj treba 45min da digne sistem a ti sediš, srčeš kafu uz cigaru i vrtiš film u glavi odmalopre.

ajde bre, šta vi radite za 13 min? :-)

Mastrangello

pre 2 godine

Sve ukupno trajanje sexa do sada - 0 minuta.
Sve ukupno trajanje predigre do sada - 0 minuta.
Sve ukupno trajanje flerta do sada - ma...
Ubijte me odma'...

Kada ce tema - "Kako smuvati ribe kao prosecan momak"?
Korak po korak, za nas...nesposobne...

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

A ko to smatra? Ljudi se razlikuju pobogu. Mozda neki par voli na brzaka i to je to, a drugi par mozda zeli da to traje i pola sata. I opste je poznato da prvi put najcesce bude krace, a ako nastavite pa posle krenete jos jednom, dva put da ce trajati sve duze. Sve je stvar ukusa, a ne sta ko smatra da je primereno. Ostavite se pravila, sablona i ispiranja mozga. Dovoljno nam mozak ispiraju ovom koronom i zlatnom erom Srbije, ne moramo i ovo da citamo.

učio mnogo, izlazio malo

pre 2 godine

Kakvo diletantnsko pitanje. U seksu ne postoje neke propisane normalnosti. Treba da traje sve dok uživaju partneri, dok nije zamoran, naporan, bolan. Bilo to 2 minuta ili 15.
Meni je nekada toliko dobro, da ni ne izdržim preko 5 minuta. A nekada je jednostavno takav dan, 20 minuta ali limunada.

milan

pre 2 godine

Kako sa kim. Neznancima je dovoljno 10 minuta a znancima ne pomaze ni ceo sat. Prvi put je najsladje a posle sve manje sladje. Zato je i sladje sa svalerkom/svalerom nego sa partnerom. Pricam o strasti i seksu. Svi muskarci i zene bi se pohvatali sa nekom nepoznatom privlacnom osobom na 10 minuta u haustoru i tu bi pucalo i sevalo kao 3 svetski rat.

ajdared

pre 2 godine

Traje onoliko koliko traje maštovitost, volja, želja, itd. Kako kažu fudbaleri "srce na teren" i te fore, ali za sve to je potrebno dvoje. Ne može samo jedan da se daje, a drugog da je baš briga. Onda svakako njih dvoje i nisu jedno za drugo, čak ni samo za seks.

Žorž

pre 2 godine

Mislim da cesto podcjenjujete moć predigre.Zeni je dovoljan i minut ,ako je prije toga dovedete do "ivice"..
Pisite i edukujte malo o tome..

Mare

pre 2 godine

kako za 13 minuta da je dovedeš dotle da počne da zaziva i majku i boga, da skroz odlepi, naziva te životinjom i zveri, upozneš joj izraze lica koje nikad nećeš zaboraviti :oO, ne znaš kako da odgovoriš na pitanja: "šta mi to radiš?", i kako da reaguješ na: "ti si lud", "ti nisi normalan", "uništavaš me" ... i na kraju kad ustaneš ostaviš je da leži jer si je resetovao pa joj treba 45min da digne sistem a ti sediš, srčeš kafu uz cigaru i vrtiš film u glavi odmalopre.

ajde bre, šta vi radite za 13 min? :-)

Bratski, sve si objasnio!! Bukvalno je tako kao sto kazes..
Meni je skoro svaki put tako.. doduse uzmem pola ili celu kamagru, zavisi da li sam cirkao pre toga.. Inace, haos

Seksolog

pre 2 godine

Dobar seks se ne moze meriti minutama, jer sve zavisi od oba partnera i situacije.
Razlicita su vremena, da li to radis sa svojom zenom, ljubavnicom, prostitutkom
ili slucajno s nekom na brzaka.

Moje mišljenje ne smrdi samo meni

pre 2 godine

U 15 min prvog poluvremena 3:1 za nju...
U drugom poluvremenu 20-30min. 5:1 za nju...
Ubedljiva pobeda na mom domaćem terenu.
"I like sex, is nice"!

Gandalf Beli

pre 2 godine

Prva tura par minuta, pa pauza... druga vec i do pola sata. Kod nas je uglavnom tako, njoj super, meni sta da vam pricam.
(bambus koala, 14. avgust 2021 19:40)

I ja bih tako ali je ona na osnovu dužine prve ture izabrala da ne proba drugu turu. A nije da joj nisam pokazao da je moguće. Jednostavno, čim prekinemo, njoj nije više do toga...

Zohan

pre 2 godine

Iskreno, ne znam odakle cupaju ove proseke. Sve ljude koje znam a pricali smo o tome nista ispod pola sata. Zene posebno, jer im treba vremena.

Perhan

pre 2 godine

Valjda se nadju partneri, ne znam... evo malopre sam sa lepsom polovinom pricao i rekoh joj da jurim neki sprej da utrljam u Njega ne bih li mogao duze.. Uhvatila me je sa obe ruke za glavu i rekla: meni ne treba duze...sa tobom sam na nebu za minut koliko me napalis i posle toga mi nista vise ne treba!!!!! I tako i jeste, evo vec 15ak godina..jednostavno je brzo gotova i to je to, a meni to savrseno odgovara. Ne znam u cemu je fora ali sto je sve lepse, ja sam pre gotov. A to tako frustrira, da je to strasno...

A ja mislio da sam alfa

pre 2 godine

Kako bre 13 minuta? Žene jel ovo tačno? Ako je tačno ni jedna nikada nije dozivela orgazam pored mene “majstora”…

Mihajlo

pre 2 godine

@Umetnik, 14. avgust 2021 19:00

Loše. Ako znaš da napališ, svrši u momentu. A ne valjaš, mora da se trudiš, 15 minuta, pila sata, 45 minuta...

Prolece

pre 2 godine

Pre neku noc krenem sa zenom...pogledam u sat a ono 18:30. Zarvorim oci i nastavim da radim posao. Sledeci put otvaram oci, pogledam u sat a ono 07:30.

Boško

pre 2 godine

Ne ljutite Tvorca! Ko taj čin povezuje sa uživanjem čini greh! Tako se potomstvo stvara sa verom u Gospoda. Pokajte se i prestanite da đavola radujete!

voodoo

pre 2 godine

Ovde jedno 30% sami priznaju da nisu imali seks vec ihaha, jos nekih 30% pisu kako svaki put imaju po celu noc i zena im vristi dok komsije ne provale u stan i slicne stvari, u prevodu ni oni nisu imali seks ko zna koliko ... Dodje covek do zakljucka da 60% muskaraca u Srbiji apstinira, ne svojom voljom. Onda izadju one vesti o silovanjima, o onima sto stavljaju slike bivsih devojaka na net, zlostavljanjima na radnim mestima i slicno i ja se uvek cudim komentarima, kako su sovinisticki, bezosecajni i krajnje neukusni. Sada kapiram odakle ta frustracija zapravo dolazi. Samo jedan savet, a vi kako hocete, mozete da poslusate ili da se ljutite, ali nece vam pomoci to sto ste agresivni i mrzite drugi pol u tome sto nemate devojku, zenu, to ste vec probali ocigledno. Probajte malo svoj stav da promenite i sebe, covek treba da napreduje dok je ziv, mozda da odnos prema zenama promenite u smeru da i one imaju ista osecanja kao i mi, ista prava, iste zelje i strahove pa im pridjite malo sa te strane razumevanja, ne samo kao neko stvorenje koje treba da vam rasiri noge. Naravno da nas ima raznih, ali meni nekako nesto govori da tih 60% muske populacije ne trazi samo da im neka da, nego i emocionalno im fali nesto, tako da ne zamarajte se sa curama koja traze dobra kola i slicno. I malo standard nize, nismo svi za manekenke, jer niste ni vi manekeni i ako trazite dublji smisao od povrsnog izgleda i para, ni ne treba vam takav tip cure. Tako cete i naci partnera ako naucite da ih postujete kojima isto to nije toliko bitno sve to i traze kao i vi nekog da popune neku emocionalnu rupu ili drustvo u zivotu sa pravim partnerom sa kojim ce prolaziti kroz sve sto zivot ume da nam servira.

Mrki

pre 2 godine

@Mastrangello

Jednog dana ce ti poci za rukom, videces. A onda ces nas pitati kako pobeci od zena, takodje za pocetnike, korak po korak. Imas li neki savet za to?

xoxoxo

pre 2 godine

Nećeš ni znati da li će biti 13 minuta, kraće ili duže, a tip će svejedno udariti recku. Jer to ste vi. Recke.
(Kriper, 15. avgust 2021 10:12)
Uuuu, kakav zenomrzac sa problemom preuranjene ejakulacije :))))

Mastrangello

pre 2 godine

@Mrki "Jednog dana ce ti poci za rukom, videces."
Ne znam, brate... Polako gubim jedino sto mi je preostalo - nadu.

Ne znam sta je to sa mnom... Zasto ne umem da muvam devojke i povremeno imam sex...

Nesto sto je toliko normalno i za mnoge nesto o cemu ni ne razmisljaju, niti moraju da se posebno potrude... Prosto, desava se jer je - prosto normalno...

Nadao sam se da moze da se pretoci u reci, opise pa nauci, ali... Izgleda da je to kao da pokusas nekoga da naucis da vozi bicikl tako sto ces mu opisati kako se vozi bicikl... Ne ide to tako...

Puno hvala na razumevanju!

Kiza

pre 2 godine

Kod mene je to uvek trajalo dugo, jer imam teskoce da svrsim. Sam sa sobom uspem nakon pola sata, ali sa devojkom ni posle sat vremena akcije. Ona dozivi nekoliko orgamzama i kaze ne mogu vise. A ja nista . Verovali ili ne - to tera devojke od mene, one se osete jos i uvredjeno ako shvate da nisam doziveo orgazam. Cesto laziram. Ne znam resenje. Isao sam kod urologa, psihologa i psihijatra i nista. Sve neke opste savete sam cuo sto sam mogao da procitam i na Internetu. Ali nista ne pomaze. Sa kamagrom je jos i gore, tada ostajem “naoruzan” satima i posle me jos i boli, ali od orgazma nema nista. Zato sam pre 10’godina zatvorio radnju! Predao sam se i pomirio da necu vise imati seks. Sada shvatam jednu stvar: seks je precenjen!

3900

pre 2 godine

Зависи, просек 25 минута, ако сам прегорео мање ако сам напаљен до краја, оде то на 45 минута лагано.

ProCesor

pre 2 godine

Zavisi. Ona mene keksa u glavu već 5 godina. Ja nju nešto manje, ali, fizički - ništa, već 9 meseci... Elem, od pre par dana, 45 min, natenane, sa merakom, ali, sa drugom ženom, pa dokle traje. Ništa nije kao u knjizi, a život je jedan, nađite svoju meru...

daydreamnig

pre 2 godine

Ja u poslednje vreme istrazujem tantricki seks. On traje po nekoliko sati, potpuno se vam se povezuju bica, isceljuje, budi sva cula, a orgazam je fantastican.
Doduse ja to sam istrazujem tako po internetu... :)

Marija

pre 2 godine

Ne ljutite Tvorca! Ko taj čin povezuje sa uživanjem čini greh! Tako se potomstvo stvara sa verom u Gospoda. Pokajte se i prestanite da đavola radujete!
(Boško, 14. avgust 2021 22:12)

A ti si neko ko zna šta Tvorac misli?
Baš bi mu bio čudan fazon da ti namesti da ti seks bude uživanje, pa ti još kaže: "Množite se", a onda da se ljuti.
Ćudni su putevi Gospodnji, jel da?

panter pudlica

pre 2 godine

Ne ljutite Tvorca! Ko taj čin povezuje sa uživanjem čini greh! Tako se potomstvo stvara sa verom u Gospoda. Pokajte se i prestanite da đavola radujete!
(Boško, 14. avgust 2021 22:12)

Da li si ozbiljan?

Kriper

pre 2 godine

Zbog 13 min se necu ni cimati
(Ana, 14. avgust 2021 18:28)

Nećeš ni znati da li će biti 13 minuta, kraće ili duže, a tip će svejedno udariti recku. Jer to ste vi. Recke.

aha

pre 2 godine

Ovo su Dorsi znali jos 1967., mozda iz prakticnih istrazivanja, dokaz je Light my fire. Doduse, koncertna verzija moze da traje koji minut duze, to je za posebne prilike.

Arch Enemy

pre 2 godine

Svaki put, na ovu i sl. teme, kad pročitam komentare vidim da je u ovoj državi sex itekako veliki problem, pogotovo je puno zagoritis muškaraca jer je malo onih sa debelim novčanikom i statusom a za njima trče gotovo sve žene !

Spiclov

pre 2 godine

Ne znam ja nemam odnose, a izuzetno sam atraktivan i situiran, ovom narodu se lose pise nazalost
(Ja reko, 14. avgust 2021 18:35)

Izgleda da je do tebe. Narodu se lose pise ne zbog manjka vec zbog viska seksa. Njima je seksa preko glave a nisu situirani.

Nadoljub

pre 2 godine

Ne ljutite Tvorca! Ko taj čin povezuje sa uživanjem čini greh! Tako se potomstvo stvara sa verom u Gospoda. Pokajte se i prestanite da đavola radujete!
(Boško, 14. avgust 2021 22:12)

Grešiš druže Boško jer ne čitaš i ne poznaješ Božiju Reč, to jest Bibliju. Bog je odnos izmedju muža i žene dao da ih povezuje, raduje i da upravo uživaju i raduju se svim darovima od Boga, pa i u tom daru. Božiji apostol Pavle piše da je brak ustanovljen da nas štiti od bluda i da supružnici ne treba da se uzdržavaju ili zabranjuju jedno drugom da ne bi bili iskušani na greh preljube, a uzdržavanje apostol savetuje da bude po dogovoru supružnika za neko vreme iz posebnih, razumnih razloga u ljubavi i poštovanju, ali da se posle tog perioda opet sastanu da ih djavo ne iskuša na blud, to jest na vanbračni seks ili na nekakvo samozadovoljavanje. Takavi asketski stavovi koje ti sada iznosiš odvajaju ljude od Biblijske vere i od istinske pobožnosti i svetosti. Isto tako neki ljudi misle da će ako se uzdržavaju od hrane ili se zatvore u manastire da postanu više sveti, što je potpuno nebiblijski. Apostol Pavle piše da to ne može pomoći u obuzdavanju grešnih želja tela, jer greh je u srcu. To su ljudska bremena Predanja, koja ljudi, ne poznavajući Bibliju, nameću sebi i drugima. Postoje grešne želje, ali postoje i normalne, pobožne želje. Ako želim svoju suprugu, to je čisto, dobro, pobožno, Biblijski, ali ako poželim neku drugu ženu, onda je to greh i treba da se molim da me Bog oslobodi od takve želje i On će učiniti, jer On je Svemogući Bog. Nemojmo da podrazumevamo kakav je Bog, niti da slušamo šta nam slepe religiozne vodje govore, nego upoznajmo Divnog Tvorca u Bibliji i molitvi koja nije iz molitvenika, nego svojim rečima se molimo Bogu za svoje duhovne, ali i telesne potrebe. Zašto ne koristiti molitvenik? Pa zamisli da razgovaraš sa svojim najboljim prijateljem iz priručnika koji se zove "Kako razgovarati sa najboljim prijateljem". O, kako bi to bilo hladno i bez ljubavi! Šta bi rekao na to tvoj prijatelj, ili član porodice ili supružnik. Tvoje dete ne uzima priručnik da ti se obrati, tako i Božija deca treba da mu se mole svojim rečima, a ne iz molitvenika.

gagi

pre 2 godine

Ne znam ja nemam odnose, a izuzetno sam atraktivan i situiran, ovom narodu se lose pise nazalost
(Ja reko, 14. avgust 2021 18:35)

Pa, ako si situiran, plati brate! Ja sam tako uradio jos kad sam imao 17 god, pa jos lepo priznao dami da mi je prvi put, takav sam tretman dobio, da nikada u zivotu mi se tako nesto vise nije ponovilo. Njima se stalno dogadjaju neke face, koje bi da ostave utisak, a takav se jos nije rodio, kad im dodje nevinasce, e to je za njih zadovoljstvo. Probaj, malo kosta, a dobro je i za samopouzdanje.

XXL

pre 2 godine

Meni dok se ne zadovoljim - kratko nekako. Partnerku ne smem ni da pitam mudro ćuti i vrti glavom k'o u neverici ono - šta me snađe?

Neko iz mase

pre 2 godine

Kao mladjem, najčešće bi prvi put izrokao na brzaka, što pre, pa bih posle jedne pljuge prešao na drugi put i tad bih se posvetio partnerki.Lakše se odlaže ejakulacija kad je drugi put.
E sad, u to vreme mlaosti, često je bio neki seks na brzaka, žurke, klubovi, pa tu nema drugog puta, pa sam verovatno kod tih devojaka, ako je to bilo samo za tu noć ispadao neki zeka. Tako da one koji su bile u nekoj vezi samnom (videli se više od jednom) su me hvalile a one koje su samo jednom bile baš i nisu.
A sad kad sam već u godinama, sa manje snage, prvo se posvetim ženi (oralno i prstima) pa kad je ona zadovoljena onda se i sebi posvetim pa koliko traje, traje.

Kriper

pre 2 godine

Nećeš ni znati da li će biti 13 minuta, kraće ili duže, a tip će svejedno udariti recku. Jer to ste vi. Recke.
(Kriper, 15. avgust 2021 10:12)

Uuuu, kakav zenomrzac sa problemom preuranjene ejakulacije :))))
(xoxoxo, 16. avgust 2021 19:39)

Ženomrzac koji redovno udara recke. Većinu ženkica je lako kupiti. Piće tamo ovamo, možda neka pljeska. Žene su jeftine. Ne sve, ali velika većina. Dok ona shvati da je zavlačim, ja sam već udario recku i zadovoljen pušim cigaretu dok se ona pita šta ju je snašlo, a ja razmišljam o sledećoj.

Zašto tako radim? Može mi se.

Pera

pre 2 godine

Za Perhana: probaj tehniku, dok se sam igraš pa posle primeni i sa ženom. Izdahni nekoliko puta duboko kad misliš da ćeš da završiš i malo uspori ili čas stani. Onda počni da dišeš plitko i počni da misliš na to kako da plitko dišeš…

Kad to uradiš par puta više nekako postane “kao da nije tvoj” i možeš posle da izdrzis koliko hoćeš… tj. koliko ona hoće.

A imaš i opciju da uzmeš neku levitru, vijagru… pa i ako se to desi pre vremena, a ti samo nastaviš i ne pada ti ili ako i padne za 5 min si kao nov ali ovaj put ti ie osecaj dole toliko otupeo da možeš barem sat vremena… Kad nekoliko puta tako iz tabletu naučiš kako da možeš dugo, onda ti tableta više neće trebati.

Boško

pre 2 godine

Ne ljutite Tvorca! Ko taj čin povezuje sa uživanjem čini greh! Tako se potomstvo stvara sa verom u Gospoda. Pokajte se i prestanite da đavola radujete!

Umetnik

pre 2 godine

kako za 13 minuta da je dovedeš dotle da počne da zaziva i majku i boga, da skroz odlepi, naziva te životinjom i zveri, upozneš joj izraze lica koje nikad nećeš zaboraviti :oO, ne znaš kako da odgovoriš na pitanja: "šta mi to radiš?", i kako da reaguješ na: "ti si lud", "ti nisi normalan", "uništavaš me" ... i na kraju kad ustaneš ostaviš je da leži jer si je resetovao pa joj treba 45min da digne sistem a ti sediš, srčeš kafu uz cigaru i vrtiš film u glavi odmalopre.

ajde bre, šta vi radite za 13 min? :-)

Moje mišljenje ne smrdi samo meni

pre 2 godine

U 15 min prvog poluvremena 3:1 za nju...
U drugom poluvremenu 20-30min. 5:1 za nju...
Ubedljiva pobeda na mom domaćem terenu.
"I like sex, is nice"!

Zohan

pre 2 godine

Iskreno, ne znam odakle cupaju ove proseke. Sve ljude koje znam a pricali smo o tome nista ispod pola sata. Zene posebno, jer im treba vremena.

milan

pre 2 godine

Kako sa kim. Neznancima je dovoljno 10 minuta a znancima ne pomaze ni ceo sat. Prvi put je najsladje a posle sve manje sladje. Zato je i sladje sa svalerkom/svalerom nego sa partnerom. Pricam o strasti i seksu. Svi muskarci i zene bi se pohvatali sa nekom nepoznatom privlacnom osobom na 10 minuta u haustoru i tu bi pucalo i sevalo kao 3 svetski rat.

Mare

pre 2 godine

kako za 13 minuta da je dovedeš dotle da počne da zaziva i majku i boga, da skroz odlepi, naziva te životinjom i zveri, upozneš joj izraze lica koje nikad nećeš zaboraviti :oO, ne znaš kako da odgovoriš na pitanja: "šta mi to radiš?", i kako da reaguješ na: "ti si lud", "ti nisi normalan", "uništavaš me" ... i na kraju kad ustaneš ostaviš je da leži jer si je resetovao pa joj treba 45min da digne sistem a ti sediš, srčeš kafu uz cigaru i vrtiš film u glavi odmalopre.

ajde bre, šta vi radite za 13 min? :-)

Bratski, sve si objasnio!! Bukvalno je tako kao sto kazes..
Meni je skoro svaki put tako.. doduse uzmem pola ili celu kamagru, zavisi da li sam cirkao pre toga.. Inace, haos

Mastrangello

pre 2 godine

Sve ukupno trajanje sexa do sada - 0 minuta.
Sve ukupno trajanje predigre do sada - 0 minuta.
Sve ukupno trajanje flerta do sada - ma...
Ubijte me odma'...

Kada ce tema - "Kako smuvati ribe kao prosecan momak"?
Korak po korak, za nas...nesposobne...

3900

pre 2 godine

Зависи, просек 25 минута, ако сам прегорео мање ако сам напаљен до краја, оде то на 45 минута лагано.

Kriper

pre 2 godine

Zbog 13 min se necu ni cimati
(Ana, 14. avgust 2021 18:28)

Nećeš ni znati da li će biti 13 minuta, kraće ili duže, a tip će svejedno udariti recku. Jer to ste vi. Recke.

Perhan

pre 2 godine

Valjda se nadju partneri, ne znam... evo malopre sam sa lepsom polovinom pricao i rekoh joj da jurim neki sprej da utrljam u Njega ne bih li mogao duze.. Uhvatila me je sa obe ruke za glavu i rekla: meni ne treba duze...sa tobom sam na nebu za minut koliko me napalis i posle toga mi nista vise ne treba!!!!! I tako i jeste, evo vec 15ak godina..jednostavno je brzo gotova i to je to, a meni to savrseno odgovara. Ne znam u cemu je fora ali sto je sve lepse, ja sam pre gotov. A to tako frustrira, da je to strasno...

Prolece

pre 2 godine

Pre neku noc krenem sa zenom...pogledam u sat a ono 18:30. Zarvorim oci i nastavim da radim posao. Sledeci put otvaram oci, pogledam u sat a ono 07:30.

Seksolog

pre 2 godine

Dobar seks se ne moze meriti minutama, jer sve zavisi od oba partnera i situacije.
Razlicita su vremena, da li to radis sa svojom zenom, ljubavnicom, prostitutkom
ili slucajno s nekom na brzaka.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

A ko to smatra? Ljudi se razlikuju pobogu. Mozda neki par voli na brzaka i to je to, a drugi par mozda zeli da to traje i pola sata. I opste je poznato da prvi put najcesce bude krace, a ako nastavite pa posle krenete jos jednom, dva put da ce trajati sve duze. Sve je stvar ukusa, a ne sta ko smatra da je primereno. Ostavite se pravila, sablona i ispiranja mozga. Dovoljno nam mozak ispiraju ovom koronom i zlatnom erom Srbije, ne moramo i ovo da citamo.

Mihajlo

pre 2 godine

@Umetnik, 14. avgust 2021 19:00

Loše. Ako znaš da napališ, svrši u momentu. A ne valjaš, mora da se trudiš, 15 minuta, pila sata, 45 minuta...

Mastrangello

pre 2 godine

@Mrki "Jednog dana ce ti poci za rukom, videces."
Ne znam, brate... Polako gubim jedino sto mi je preostalo - nadu.

Ne znam sta je to sa mnom... Zasto ne umem da muvam devojke i povremeno imam sex...

Nesto sto je toliko normalno i za mnoge nesto o cemu ni ne razmisljaju, niti moraju da se posebno potrude... Prosto, desava se jer je - prosto normalno...

Nadao sam se da moze da se pretoci u reci, opise pa nauci, ali... Izgleda da je to kao da pokusas nekoga da naucis da vozi bicikl tako sto ces mu opisati kako se vozi bicikl... Ne ide to tako...

Puno hvala na razumevanju!

Kriper

pre 2 godine

Nećeš ni znati da li će biti 13 minuta, kraće ili duže, a tip će svejedno udariti recku. Jer to ste vi. Recke.
(Kriper, 15. avgust 2021 10:12)

Uuuu, kakav zenomrzac sa problemom preuranjene ejakulacije :))))
(xoxoxo, 16. avgust 2021 19:39)

Ženomrzac koji redovno udara recke. Većinu ženkica je lako kupiti. Piće tamo ovamo, možda neka pljeska. Žene su jeftine. Ne sve, ali velika većina. Dok ona shvati da je zavlačim, ja sam već udario recku i zadovoljen pušim cigaretu dok se ona pita šta ju je snašlo, a ja razmišljam o sledećoj.

Zašto tako radim? Može mi se.

Gandalf Beli

pre 2 godine

Prva tura par minuta, pa pauza... druga vec i do pola sata. Kod nas je uglavnom tako, njoj super, meni sta da vam pricam.
(bambus koala, 14. avgust 2021 19:40)

I ja bih tako ali je ona na osnovu dužine prve ture izabrala da ne proba drugu turu. A nije da joj nisam pokazao da je moguće. Jednostavno, čim prekinemo, njoj nije više do toga...

učio mnogo, izlazio malo

pre 2 godine

Kakvo diletantnsko pitanje. U seksu ne postoje neke propisane normalnosti. Treba da traje sve dok uživaju partneri, dok nije zamoran, naporan, bolan. Bilo to 2 minuta ili 15.
Meni je nekada toliko dobro, da ni ne izdržim preko 5 minuta. A nekada je jednostavno takav dan, 20 minuta ali limunada.

Mrki

pre 2 godine

@Mastrangello

Jednog dana ce ti poci za rukom, videces. A onda ces nas pitati kako pobeci od zena, takodje za pocetnike, korak po korak. Imas li neki savet za to?

ajdared

pre 2 godine

Traje onoliko koliko traje maštovitost, volja, želja, itd. Kako kažu fudbaleri "srce na teren" i te fore, ali za sve to je potrebno dvoje. Ne može samo jedan da se daje, a drugog da je baš briga. Onda svakako njih dvoje i nisu jedno za drugo, čak ni samo za seks.

XXL

pre 2 godine

Meni dok se ne zadovoljim - kratko nekako. Partnerku ne smem ni da pitam mudro ćuti i vrti glavom k'o u neverici ono - šta me snađe?

ProCesor

pre 2 godine

Zavisi. Ona mene keksa u glavu već 5 godina. Ja nju nešto manje, ali, fizički - ništa, već 9 meseci... Elem, od pre par dana, 45 min, natenane, sa merakom, ali, sa drugom ženom, pa dokle traje. Ništa nije kao u knjizi, a život je jedan, nađite svoju meru...

A ja mislio da sam alfa

pre 2 godine

Kako bre 13 minuta? Žene jel ovo tačno? Ako je tačno ni jedna nikada nije dozivela orgazam pored mene “majstora”…

Arch Enemy

pre 2 godine

Svaki put, na ovu i sl. teme, kad pročitam komentare vidim da je u ovoj državi sex itekako veliki problem, pogotovo je puno zagoritis muškaraca jer je malo onih sa debelim novčanikom i statusom a za njima trče gotovo sve žene !

Neko iz mase

pre 2 godine

Kao mladjem, najčešće bi prvi put izrokao na brzaka, što pre, pa bih posle jedne pljuge prešao na drugi put i tad bih se posvetio partnerki.Lakše se odlaže ejakulacija kad je drugi put.
E sad, u to vreme mlaosti, često je bio neki seks na brzaka, žurke, klubovi, pa tu nema drugog puta, pa sam verovatno kod tih devojaka, ako je to bilo samo za tu noć ispadao neki zeka. Tako da one koji su bile u nekoj vezi samnom (videli se više od jednom) su me hvalile a one koje su samo jednom bile baš i nisu.
A sad kad sam već u godinama, sa manje snage, prvo se posvetim ženi (oralno i prstima) pa kad je ona zadovoljena onda se i sebi posvetim pa koliko traje, traje.

gagi

pre 2 godine

Ne znam ja nemam odnose, a izuzetno sam atraktivan i situiran, ovom narodu se lose pise nazalost
(Ja reko, 14. avgust 2021 18:35)

Pa, ako si situiran, plati brate! Ja sam tako uradio jos kad sam imao 17 god, pa jos lepo priznao dami da mi je prvi put, takav sam tretman dobio, da nikada u zivotu mi se tako nesto vise nije ponovilo. Njima se stalno dogadjaju neke face, koje bi da ostave utisak, a takav se jos nije rodio, kad im dodje nevinasce, e to je za njih zadovoljstvo. Probaj, malo kosta, a dobro je i za samopouzdanje.

Žorž

pre 2 godine

Mislim da cesto podcjenjujete moć predigre.Zeni je dovoljan i minut ,ako je prije toga dovedete do "ivice"..
Pisite i edukujte malo o tome..

panter pudlica

pre 2 godine

Ne ljutite Tvorca! Ko taj čin povezuje sa uživanjem čini greh! Tako se potomstvo stvara sa verom u Gospoda. Pokajte se i prestanite da đavola radujete!
(Boško, 14. avgust 2021 22:12)

Da li si ozbiljan?

Nadoljub

pre 2 godine

Ne ljutite Tvorca! Ko taj čin povezuje sa uživanjem čini greh! Tako se potomstvo stvara sa verom u Gospoda. Pokajte se i prestanite da đavola radujete!
(Boško, 14. avgust 2021 22:12)

Grešiš druže Boško jer ne čitaš i ne poznaješ Božiju Reč, to jest Bibliju. Bog je odnos izmedju muža i žene dao da ih povezuje, raduje i da upravo uživaju i raduju se svim darovima od Boga, pa i u tom daru. Božiji apostol Pavle piše da je brak ustanovljen da nas štiti od bluda i da supružnici ne treba da se uzdržavaju ili zabranjuju jedno drugom da ne bi bili iskušani na greh preljube, a uzdržavanje apostol savetuje da bude po dogovoru supružnika za neko vreme iz posebnih, razumnih razloga u ljubavi i poštovanju, ali da se posle tog perioda opet sastanu da ih djavo ne iskuša na blud, to jest na vanbračni seks ili na nekakvo samozadovoljavanje. Takavi asketski stavovi koje ti sada iznosiš odvajaju ljude od Biblijske vere i od istinske pobožnosti i svetosti. Isto tako neki ljudi misle da će ako se uzdržavaju od hrane ili se zatvore u manastire da postanu više sveti, što je potpuno nebiblijski. Apostol Pavle piše da to ne može pomoći u obuzdavanju grešnih želja tela, jer greh je u srcu. To su ljudska bremena Predanja, koja ljudi, ne poznavajući Bibliju, nameću sebi i drugima. Postoje grešne želje, ali postoje i normalne, pobožne želje. Ako želim svoju suprugu, to je čisto, dobro, pobožno, Biblijski, ali ako poželim neku drugu ženu, onda je to greh i treba da se molim da me Bog oslobodi od takve želje i On će učiniti, jer On je Svemogući Bog. Nemojmo da podrazumevamo kakav je Bog, niti da slušamo šta nam slepe religiozne vodje govore, nego upoznajmo Divnog Tvorca u Bibliji i molitvi koja nije iz molitvenika, nego svojim rečima se molimo Bogu za svoje duhovne, ali i telesne potrebe. Zašto ne koristiti molitvenik? Pa zamisli da razgovaraš sa svojim najboljim prijateljem iz priručnika koji se zove "Kako razgovarati sa najboljim prijateljem". O, kako bi to bilo hladno i bez ljubavi! Šta bi rekao na to tvoj prijatelj, ili član porodice ili supružnik. Tvoje dete ne uzima priručnik da ti se obrati, tako i Božija deca treba da mu se mole svojim rečima, a ne iz molitvenika.

aha

pre 2 godine

Ovo su Dorsi znali jos 1967., mozda iz prakticnih istrazivanja, dokaz je Light my fire. Doduse, koncertna verzija moze da traje koji minut duze, to je za posebne prilike.

xoxoxo

pre 2 godine

Nećeš ni znati da li će biti 13 minuta, kraće ili duže, a tip će svejedno udariti recku. Jer to ste vi. Recke.
(Kriper, 15. avgust 2021 10:12)
Uuuu, kakav zenomrzac sa problemom preuranjene ejakulacije :))))

Pera

pre 2 godine

Za Perhana: probaj tehniku, dok se sam igraš pa posle primeni i sa ženom. Izdahni nekoliko puta duboko kad misliš da ćeš da završiš i malo uspori ili čas stani. Onda počni da dišeš plitko i počni da misliš na to kako da plitko dišeš…

Kad to uradiš par puta više nekako postane “kao da nije tvoj” i možeš posle da izdrzis koliko hoćeš… tj. koliko ona hoće.

A imaš i opciju da uzmeš neku levitru, vijagru… pa i ako se to desi pre vremena, a ti samo nastaviš i ne pada ti ili ako i padne za 5 min si kao nov ali ovaj put ti ie osecaj dole toliko otupeo da možeš barem sat vremena… Kad nekoliko puta tako iz tabletu naučiš kako da možeš dugo, onda ti tableta više neće trebati.

Kiza

pre 2 godine

Kod mene je to uvek trajalo dugo, jer imam teskoce da svrsim. Sam sa sobom uspem nakon pola sata, ali sa devojkom ni posle sat vremena akcije. Ona dozivi nekoliko orgamzama i kaze ne mogu vise. A ja nista . Verovali ili ne - to tera devojke od mene, one se osete jos i uvredjeno ako shvate da nisam doziveo orgazam. Cesto laziram. Ne znam resenje. Isao sam kod urologa, psihologa i psihijatra i nista. Sve neke opste savete sam cuo sto sam mogao da procitam i na Internetu. Ali nista ne pomaze. Sa kamagrom je jos i gore, tada ostajem “naoruzan” satima i posle me jos i boli, ali od orgazma nema nista. Zato sam pre 10’godina zatvorio radnju! Predao sam se i pomirio da necu vise imati seks. Sada shvatam jednu stvar: seks je precenjen!

daydreamnig

pre 2 godine

Ja u poslednje vreme istrazujem tantricki seks. On traje po nekoliko sati, potpuno se vam se povezuju bica, isceljuje, budi sva cula, a orgazam je fantastican.
Doduse ja to sam istrazujem tako po internetu... :)

Marija

pre 2 godine

Ne ljutite Tvorca! Ko taj čin povezuje sa uživanjem čini greh! Tako se potomstvo stvara sa verom u Gospoda. Pokajte se i prestanite da đavola radujete!
(Boško, 14. avgust 2021 22:12)

A ti si neko ko zna šta Tvorac misli?
Baš bi mu bio čudan fazon da ti namesti da ti seks bude uživanje, pa ti još kaže: "Množite se", a onda da se ljuti.
Ćudni su putevi Gospodnji, jel da?

voodoo

pre 2 godine

Ovde jedno 30% sami priznaju da nisu imali seks vec ihaha, jos nekih 30% pisu kako svaki put imaju po celu noc i zena im vristi dok komsije ne provale u stan i slicne stvari, u prevodu ni oni nisu imali seks ko zna koliko ... Dodje covek do zakljucka da 60% muskaraca u Srbiji apstinira, ne svojom voljom. Onda izadju one vesti o silovanjima, o onima sto stavljaju slike bivsih devojaka na net, zlostavljanjima na radnim mestima i slicno i ja se uvek cudim komentarima, kako su sovinisticki, bezosecajni i krajnje neukusni. Sada kapiram odakle ta frustracija zapravo dolazi. Samo jedan savet, a vi kako hocete, mozete da poslusate ili da se ljutite, ali nece vam pomoci to sto ste agresivni i mrzite drugi pol u tome sto nemate devojku, zenu, to ste vec probali ocigledno. Probajte malo svoj stav da promenite i sebe, covek treba da napreduje dok je ziv, mozda da odnos prema zenama promenite u smeru da i one imaju ista osecanja kao i mi, ista prava, iste zelje i strahove pa im pridjite malo sa te strane razumevanja, ne samo kao neko stvorenje koje treba da vam rasiri noge. Naravno da nas ima raznih, ali meni nekako nesto govori da tih 60% muske populacije ne trazi samo da im neka da, nego i emocionalno im fali nesto, tako da ne zamarajte se sa curama koja traze dobra kola i slicno. I malo standard nize, nismo svi za manekenke, jer niste ni vi manekeni i ako trazite dublji smisao od povrsnog izgleda i para, ni ne treba vam takav tip cure. Tako cete i naci partnera ako naucite da ih postujete kojima isto to nije toliko bitno sve to i traze kao i vi nekog da popune neku emocionalnu rupu ili drustvo u zivotu sa pravim partnerom sa kojim ce prolaziti kroz sve sto zivot ume da nam servira.

Spiclov

pre 2 godine

Ne znam ja nemam odnose, a izuzetno sam atraktivan i situiran, ovom narodu se lose pise nazalost
(Ja reko, 14. avgust 2021 18:35)

Izgleda da je do tebe. Narodu se lose pise ne zbog manjka vec zbog viska seksa. Njima je seksa preko glave a nisu situirani.