Veze i odnosi

Tviter rasprava: Muškarci otkrili šta misle o devojkama koje se prve javljaju

Ponedeljak, 30.08.2021.

19:55

Izvor: vecernji.hr

Tviter rasprava: Muškarci otkrili šta misle o devojkama koje se prve javljaju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Igor

pre 2 godine

"Devojka bira s kim će biti, to je kraj priče. "

Pa, ako se ne pitas s kim ces biti onda imas inegritet i mentalni sklop filandedrona i zaista je misterija kako si i te dve zene uspeo da smuvas, ja se ne bih zalio na tvom mestu. Dobio si i vise nego sto ti pripada.

Ćale

pre 2 godine

Divan nacin da se svako opravda za kriminal i nasilje. Nisam ja kriv, kriva je druga strana sto me je "primorala" na takve stvari. Ono "Oprostice ti Djura sto te je tukao" je ironija, sarkazam i apsurd, ali kod ljudi koji nisu dorasli da shvate te kategorije se primilo kao parola za kojom se treba povesti, a ne kao nesto sto treba odbaciti kad se skapira apsurdnost situacije.
(Lupo Argento, 31. avgust 2021 11:23)

On nigde u svom komentaru nije opravdavao nasilje, niti je žene okrivio za za nasilnost u vezi. Rekao je da žene BIRAJU već nasilne ljude. Vole nasilnike. To je potkrepljeno značajnim dokazima u svakodnevnom životu.

Devojka bira s kim će biti, to je kraj priče. Ako zna da je muškarac tukao svoju bivšu devojku, opet će ga odabrati pre nekog "mlakonje", samo ako ima para i čini joj se da će joj život sa njim biti uzbudljiviji.
Pa eto, bude im uzbudljiviji sve do sigurne kuće.

Je l treba da ih žalimo? Ja nika nisam i nikad neću udariti nijednu ženu. Pažljiv sam i nežan prem svim devojkama koje sam imao, a imao sam dve za 40 godina.
Tip koji dokazano bije žene imao je za to vreme 52. Šta dalje pričati.

Konjoš

pre 2 godine

oni koji odlično izgledaju, biraju. Oni drugi, šta ostane. Važi za oba pola.
(Kikilišur, 2. septembar 2021 18:37)

To uopšte nije tačno,pogotovo ne važi za muški pol.Ako je lep i siromasan i uz to ne bas inteligentan nece ga pogledati ni prosečna a ne neka lepotica.
(ha, 02. septembar 2021 22:32)


Ako je lep i zgodan, makar će imati seksa kao pleve. Neće ga možda odabrati neka za udaju, ali će imati akcije ceo život.

Znaju žene gde šta treba da traže. Od mladih, lepih i nadarenih traže seks, od muževa pare i pokrili su sve što im treba.

Destination

pre 2 godine

Isto tako ni vama nece prici prelepotice, niti ce prelepotice da vas puste u svoj krug. A posto vidimo da vas samo one zanimaju - ko vam je kriv. Kukajte za njima i budite solo. Nije ni to protivzakonito
(Samo vi kukajte, 02. septembar 2021 19:37)

I hoćemo. Bolje da budem sami nego sa nekom ne lepom devojkom. Ili lepojka, ili ništa. Imamo i mi svoj ponos.
Nećemo sigurno biti sa nekom ispodprosečnom samo zato što je zbog 50 lajkova umislila da je dobra riba.

ha

pre 2 godine

oni koji odlično izgledaju, biraju. Oni drugi, šta ostane. Važi za oba pola.
(Kikilišur, 2. septembar 2021 18:37)

To uopšte nije tačno,pogotovo ne važi za muški pol.Ako je lep i siromasan i uz to ne bas inteligentan nece ga pogledati ni prosečna a ne neka lepotica.

Samo vi kukajte

pre 2 godine

Mali je i broj zena koje ne izgledaju savrseno a koje bi mogle da smuvaju nekog popularnog, bogatog frajera. Mogle bi 100 godina da mu prilaze niceg ne bi bilo, pa ne kukaju sto je sudbina crna i sumorna.

Isto tako ni vama nece prici prelepotice, niti ce prelepotice da vas puste u svoj krug. A posto vidimo da vas samo one zanimaju - ko vam je kriv. Kukajte za njima i budite solo. Nije ni to protivzakonito

Kikilišur

pre 2 godine

Svaki muškarac koji kaže da mu lepotice prilaze i jure ga, sigurni budite da masno laže.
Tačno je da žene ponekad prve prilaze,i meni su prilazile,ali ne lepotice. Nego one koje izgledom ne mogu očekivati da će njima muškarac da pridje,pa moraju same u akciju.
Prave ženske, lepotice, nikome ne prilaze,i ne treba. Nemojte obmanjivati muškarce koji su ionako bez samopouzdanja,samo se još hvalite kako vam prilaze lepe žene. To je budalaština i ne odgovara istini.
Neka dobra cica,može možda da te pogleda,ili eventualno da se malo osmehne,da te ohrabri,ali da ona pridje,od toga nema ništa.
Nazovimo stvari pravim imenom... oni koji odlično izgledaju, biraju. Oni drugi, šta ostane. Važi za oba pola.

Danica

pre 2 godine

@Opasno smarate - nekim zenama isto ne prilaze momci jer ne zadovoljavaju njihove "estetske" kriterijume, neke zene smatraju kao i vi da sve pocinje od one druge strane i nikad nista ne preduzmu. Neki muskarci aktivno osudjuju devojke koje su proaktivne u upoznavanju i nisu im zanimljive a i gledaju ih kao "lake". Ima i onih koji kukaju kako su sve devojke ohole, a kad ga pitam kad je poslednji put prisao nekoj navede mi bivsu sa kojom je raskinuo pre 6 godina. Meni je taj stav pogresan i navela sam primer kako moze i drugacije. Radite kako mislite da treba. Ja nisam kukala i cekala, vec sam nesto uradila, svakome, i vama bih preporucila isto. Mozete, naravno, da birate da cekate da vam se nesto desi i da kukate sto do toga ne dolazi. Smatram da je svako odgovoran za svoj izbor i postupke. Ne znam koga sam okrivila u mom komentaru, taj deo mi nije jasan. Prvenstveno sam htela da kazem da nemora neko da izgleda kao maneken ili da imam uvid u imovinsko stanje, ako covek zraci dobrotom i pozitivnom energijom, da bismo prisle.

smarate opasno

pre 2 godine

(Jos jedan dobrica, 2. septembar 2021 15:02)

I to što moramo sami zavisi od žena, mali je procenat muškaraca koji mogu da pokušaju nešto sa ženom koja nije pokazala interesovanje za njih i da uspeju. Jedine frustracije dolaze od stalnog prebacivanja krivice na muškarce iako žene imaju u tim odnosima veći uticaj. Vi 'beli vitezovi' sigurno nećete imati bolji statu povlađivanjem ženama.

Milica

pre 2 godine

"Sta je po vama dobar sex...sta ga cini dobrim?!Duzina i debljina polnog organa?Dužina trajanja samog cina?Stimulisanje svih erogenih zona?"

Hemija, osluskivanje potreba onog drugog, ispunjavanje tih potreba jer te dodatno uzbudi cinjenica da pruzas uzbudjenje, stimulacija se podrazumeva trajanje - zavisi od sit moze biti dobro i 15 min i 2 sata. Velicina nema nikakve veze.

"Ili pak je presudno to ko je partner...njegova moć,status,fizicki izgled?"

To je mozda presudno kod nekih tipova za vezu, isto kao sto je kod njihovih izabranika presudno njihovo fizicko savrsenstvo, za dobar sex nije ni kod njih. Ja od statusa muza imam pokusaj da se zavrsi pravni fax i rad kao komerijalista, moc mu je u tome sto je verbalno i socijalno inteligentan, obrazovan i nacitan; sto se tice fizickog izgleda - meni je privlacan jer je sklop svega sto cenim i volim, a realno ne bi se modne agencije otimale oko njega :)

Jos jedan dobrica

pre 2 godine

@Smarate opasno - problem je sto vi mislite da se neke stvari ne daju zakljuciti na osnovu iskaza, a realno savrseno ste se oslikali - da se zakljuciti da si ogorcen i da trazis i pravis problem tamo gde ga nema. Danica je dala svoj odgovor i primer na komentar jednog frustriranog lika koji je ubedjen da neko mora da ima kamione i avione i da bude baja da bi mu devojka prisla. Ona nije rekla da sve devojke redom prilaze i to niko nigde ne tvrdi, samo je pokazala da moze da se desi da nekome devojke i prodju a da pre toga ne znaju nista o njegovoj imovinskoj karti i da ne mora da bude maneken ali da zraci pozitivom, Jeste jedan je u 1000, ali i ovde jedan od 1000 ne svaljuje svu krivicu za samocu ovog sveta na zene, te mislim i da ne moze biti ucestaliji slucaj. U komentaru si je optuzio da ona krivi nekoga za nesto sto apsolutno nije tacno, to je tvoje iskrivljeno vidjenje i jos dodajes da sve zavisi od onog drugoga a ti si kao samo fikus, kako ne bi priznao ni sebi ni drugima da ipak nesto zavisi i od tebe. To govori da si ogorcen, nesiguran, da ne cinis nista da se stvari promene vec kukas sto ti niko nije prisao i resio tvoj problem bez da prstom mrdnes. Evo javio se dole i jedan tip, kaze prilaze i njemu, jure ga... Znaci toga ima ali nismo svi u grupi koju jure, moramo nesto i sami.

smarate opasno

pre 2 godine

ne prilaze ti jer si ogorcen, ubedjen da nista ne zavisi od tebe, vec sve "pocinje od zena" a i kad neka od njih navede pozitivan primer, ti je optuzujes za neko svaljivanje krivice. Sve to cini da zracis negativno, odbojno i da delujes osorno i zato ti dzaba sve ako ne dodjes do neke kinte i njome ne smuvas neku sponzu. Komentatorki ispod svako dobro zelim.
(jos jedan dobrica, 1. septembar 2021 22:04

Evo jednog ispraznog, šablonskog odgovora. Šta ti znaš o meni da bi dao 'dijagnozu' zračenja negativnom energijom, šta znaš o mom ponašanju među ljudima koje poznajem i koje ne poznajem, među ženama. Samo lupetate napamet, pravite se pametni a niste. Odbojno je jedino davati podršku nekoj Danici koja je jedna od 1000 koja je prišla muškarcu i sad mi treba da se osećamo krivima što ostalih 999 žena nije prišlo nekome od nas.

realno

pre 2 godine

@Pera, kada seansa sa muzem traje duze od 10 min i kad je tako dobra da ti napuni baterije za ceo dan ili da izbrise sve probleme pa makar i na kratko onda se nijedna nece odreci iste ni za sve telefone i internete ovoga sveta. A bivalo je i veza, nazalost, gde su intimna druzenja sa partnerima bila manje zanimljiviva i od prelistavanja politike. I da ne bude zabune, ne krivim njih, trebalo mi je tada mnogo vise vremena da shvatim da gde nema dobrog sexa nema ni dobre veze i da prosto ne mozes biti kompatibilan sa svima, ma koliko oni bili ovako dobri i na svom mestu.
(Milica, 1. septembar 2021 09:55)

Sta je po vama dobar sex...sta ga cini dobrim?!Duzina i debljina polnog organa?Dužina trajanja samog cina?Stimulisanje svih erogenih zona?
Ili pak je presudno to ko je partner...njegova moć,status,fizicki izgled?

jos jedan dobrica

pre 2 godine

@Smarate opasno - ne prilaze ti jer si ogorcen, ubedjen da nista ne zavisi od tebe, vec sve "pocinje od zena" a i kad neka od njih navede pozitivan primer, ti je optuzujes za neko svaljivanje krivice. Sve to cini da zracis negativno, odbojno i da delujes osorno i zato ti dzaba sve ako ne dodjes do neke kinte i njome ne smuvas neku sponzu. Komentatorki ispod svako dobro zelim.

Igor

pre 2 godine

@Pera - sta tu ima da bude nejasno? Izgubila se zalja prema muzu/decku... Ako vam to nije jasno, pravo je cudo i da imate devojku ili zenu

smarate opasno

pre 2 godine

@Danica

Što volim ove 'sama sam upecala svog ne tako lepog muža, vi ste krivi ako nemate partnerku' pametnice...ti si usamljen slučaj, mnogi od nas nisu dobili nikad ni signal niti prilazak zato nemoj da svaljuješ krivicu na nas, sve počinje od žena.

Ma

pre 2 godine

@Aha
Hajde objasni ovaj fenomen, zvučiš iskusno. Ona sa 14 godina krene da lovi muža. A ponavlja 2x u srednjoj školi. I nadje muža koji je opravi, obezbedi joj posao na državnim jaslama. Dobiju bebu, Nije zadovoljna, 'oće romantiku, pa opseda bivšeg.

Milica

pre 2 godine

@Pera, kada seansa sa muzem traje duze od 10 min i kad je tako dobra da ti napuni baterije za ceo dan ili da izbrise sve probleme pa makar i na kratko onda se nijedna nece odreci iste ni za sve telefone i internete ovoga sveta. A bivalo je i veza, nazalost, gde su intimna druzenja sa partnerima bila manje zanimljiviva i od prelistavanja politike. I da ne bude zabune, ne krivim njih, trebalo mi je tada mnogo vise vremena da shvatim da gde nema dobrog sexa nema ni dobre veze i da prosto ne mozes biti kompatibilan sa svima, ma koliko oni bili ovako dobri i na svom mestu.

Zfrina

pre 2 godine

Zena treba da proceni dali se svidja muskarcu.Ako mu se svidja a on se ne javlja prvi je zato sto je nesiguran(smotan),i ne preostaje joj nista drugo nego da preuzme inicijativu.To su ti pomalo poplaseni muskarci(smotani),a koji nam se kao takvi svidjaju,jer ako nista drugo,bar nisu ni svaleri,pa nam ne pada tesko da ih pokrecemo prve.

Realno

pre 2 godine

Lep muškarac je ko lepa žena. U većini padaju samo na interes, pogotovo ako su u nezavidnom položaju. Ako njemu šalje poruke, žena u kojoj ne vidi interes, a sviđa mu se, on priželjkuje da to prodje i zatvara oči, sve dok ne nadje neku u kojoj će videti korist čak iako mu se ne sviđa dovoljno.
Takvi su lepi muškarci.
(Nina, 31. avgust 2021 16:58)

Komentar nema nikakve veze-lep sam,devojke su mi same prilazile...i nisam ozenio nikakvu iz interesa,niti neku misicu...Mislim da vecini muskaraca smeta da ozene neke bogatasice jer ce se osecati pored njih vrlo lose i neprirodno,zato sto je normalno da muskarac bude glava porodice i nosi glavni teret izdrzavanja a ne da bude neki parazit.

Undercover

pre 2 godine

Da sam lepa ne bih imala problem da priđem muškarcu, međutim ružna sam pa ni ne pokušavam...
(Slamni šešir, 31. avgust 2021 18:20)

Nijedna žena ne može biti toliko ružna koliko muškarac može biti pijan ili lud...tako da samo napred.

Aha

pre 2 godine

Vidim ove iskrene dobrice baš ne samuju.
(Undercover, 31. avgust 2021 19:43)

To sto neko za sebe misli da je iskrena dobrica ne znaci da to i jeste. Ima tu krsa kompleksasa, vecitih kukaca i pasivnih agresivaca.
Uostalom niko ne mora da samuje, bas niko, svako moze naci partnera. Pitanje je kako postavi kriterijume.

Undercover

pre 2 godine

da vam ne stoji ta prica o kamionima i avionima. "Baja" mozes da budes i ako si istinski dobar, iskren, ako nisi ogorcen i ne mrzis ceo svet. Sasvim dovoljno. A, ako to nemas, e jbg, onda, verovatno mora kinta i besan auto
(Danica, 31. avgust 2021 12:41)

Vidim ove iskrene dobrice baš ne samuju.

Hm

pre 2 godine

@duki - tacno je tako. Mom "fiktivnom muskarcu" sam poslala pice prva, pe nekih 11 g. Jos smo zajedno. Bio je (jeste i dalje) procelav, sa velikim nosem ali i sa najlepsim osmehom koji sam ikad videla. Nisam se pokajala. Divan sa mnom, sa drustvom sa svojom primarnom porodicom - omiljen gde god se pojavi. Takav je i danas sa svima nama. I da ne bude zabune, kredit za stan otplacujemo zajedno, imamo jedna kola stara 8 godina, tako da vam ne stoji ta prica o kamionima i avionima. "Baja" mozes da budes i ako si istinski dobar, iskren, ako nisi ogorcen i ne mrzis ceo svet. Sasvim dovoljno. A, ako to nemas, e jbg, onda, verovatno mora kinta i besan auto
(Danica, 31. avgust 2021 12:41)

Ja samo da zahvalim Danici, konačno neko tako lepo i ukratko da objasni kako stvari stoje, ne bi li ovi ogorčeni pritajeni sponzori, što im ne može biti da to stvarno i budu, shvatili ponešto.

Nina

pre 2 godine

Lep muškarac je ko lepa žena. U većini padaju samo na interes, pogotovo ako su u nezavidnom položaju. Ako njemu šalje poruke, žena u kojoj ne vidi interes, a sviđa mu se, on priželjkuje da to prodje i zatvara oči, sve dok ne nadje neku u kojoj će videti korist čak iako mu se ne sviđa dovoljno.
Takvi su lepi muškarci.

Danica

pre 2 godine

@duki - tacno je tako. Mom "fiktivnom muskarcu" sam poslala pice prva, pe nekih 11 g. Jos smo zajedno. Bio je (jeste i dalje) procelav, sa velikim nosem ali i sa najlepsim osmehom koji sam ikad videla. Nisam se pokajala. Divan sa mnom, sa drustvom sa svojom primarnom porodicom - omiljen gde god se pojavi. Takav je i danas sa svima nama. I da ne bude zabune, kredit za stan otplacujemo zajedno, imamo jedna kola stara 8 godina, tako da vam ne stoji ta prica o kamionima i avionima. "Baja" mozes da budes i ako si istinski dobar, iskren, ako nisi ogorcen i ne mrzis ceo svet. Sasvim dovoljno. A, ako to nemas, e jbg, onda, verovatno mora kinta i besan auto

Lupo Argento

pre 2 godine

"Ajde mi da se ne lažemo ali žensko bira sa kim će da bude, da li će da koristi direktan ili indirektan pristup do nje je. Što se kaže žena bira muškarca koji će da je osvoji.
Zbog toga i snose najveću odgovornost za neželjenu trudnoću, izbor nasilnog partnera i slično"

Divan nacin da se svako opravda za kriminal i nasilje. Nisam ja kriv, kriva je druga strana sto me je "primorala" na takve stvari. Ono "Oprostice ti Djura sto te je tukao" je ironija, sarkazam i apsurd, ali kod ljudi koji nisu dorasli da shvate te kategorije se primilo kao parola za kojom se treba povesti, a ne kao nesto sto treba odbaciti kad se skapira apsurdnost situacije.

duki

pre 2 godine

Zena da se javi prva ? To mora bas da bude baja slican nekom njenom fiktivnom ‘muskarcu’ na koga otkida, i da naidje u pravom trenutku.

Igor

pre 2 godine

"Ajde mi da se ne lažemo ali žensko bira sa kim će da bude, da li će da koristi direktan ili indirektan pristup do nje je. Što se kaže žena bira muškarca koji će da je osvoji.
Zbog toga i snose najveću odgovornost za neželjenu trudnoću, izbor nasilnog partnera i slično."

I onda ljudi sa ovakvim stavovima kukaju sto ne mogu da nadju devojku/zenu/partnera sve ponavljajuci onu staru "nas dobre obilaze jer nemamo para"...

Žbidelj

pre 2 godine

To da se muskarci oduvek javljaju prvi i da je to tako pravilo to je prosto netacno ili neuka laz.

Oduvek je bilo raznih ljudi s jedne ili druge strane koji su napravili prvi korak, koliko samo filmova imate iz 40ih na ovamo gde devojke jure momke i to je i tada bilo u redu i normalno.

A to je danas kao tabu.

Stvari su otezane danas sa feminizmom seksualnim uznemiravanjem i laznim optuzbama za silovanje, mora se nositi bubica i skrivena kamera za svaki slucaj ako se nadje na sudu.

Nije bitno ko ce prvi, neko je jednostavno u stanju biti prvi a neko jednostavno nije, ne radi se ni o samopouzdanju nego neki ljudi nemaju smisao za pricu nemaju smisao za flertovanje.

Žena

pre 2 godine

Muškarci su isto sami krivi kad se spanđaju sa nekim go*nji*im ženama, jer su pritrčale i prve im dale baš kad se njima prohtelo. Ali mi ostali ne moramo posle da slušamo kako su napravili vrhunski izbor. Ko god je postao lovina i plen umesto lovca, muškarca i muškarčine, takođe je sam kriv.

trp

pre 2 godine

Ajde mi da se ne lažemo ali žensko bira sa kim će da bude, da li će da koristi direktan ili indirektan pristup do nje je. Što se kaže žena bira muškarca koji će da je osvoji.
Zbog toga i snose najveću odgovornost za neželjenu trudnoću, izbor nasilnog partnera i slično.

Danica

pre 2 godine

@duki - tacno je tako. Mom "fiktivnom muskarcu" sam poslala pice prva, pe nekih 11 g. Jos smo zajedno. Bio je (jeste i dalje) procelav, sa velikim nosem ali i sa najlepsim osmehom koji sam ikad videla. Nisam se pokajala. Divan sa mnom, sa drustvom sa svojom primarnom porodicom - omiljen gde god se pojavi. Takav je i danas sa svima nama. I da ne bude zabune, kredit za stan otplacujemo zajedno, imamo jedna kola stara 8 godina, tako da vam ne stoji ta prica o kamionima i avionima. "Baja" mozes da budes i ako si istinski dobar, iskren, ako nisi ogorcen i ne mrzis ceo svet. Sasvim dovoljno. A, ako to nemas, e jbg, onda, verovatno mora kinta i besan auto

Igor

pre 2 godine

"Ajde mi da se ne lažemo ali žensko bira sa kim će da bude, da li će da koristi direktan ili indirektan pristup do nje je. Što se kaže žena bira muškarca koji će da je osvoji.
Zbog toga i snose najveću odgovornost za neželjenu trudnoću, izbor nasilnog partnera i slično."

I onda ljudi sa ovakvim stavovima kukaju sto ne mogu da nadju devojku/zenu/partnera sve ponavljajuci onu staru "nas dobre obilaze jer nemamo para"...

Hm

pre 2 godine

@duki - tacno je tako. Mom "fiktivnom muskarcu" sam poslala pice prva, pe nekih 11 g. Jos smo zajedno. Bio je (jeste i dalje) procelav, sa velikim nosem ali i sa najlepsim osmehom koji sam ikad videla. Nisam se pokajala. Divan sa mnom, sa drustvom sa svojom primarnom porodicom - omiljen gde god se pojavi. Takav je i danas sa svima nama. I da ne bude zabune, kredit za stan otplacujemo zajedno, imamo jedna kola stara 8 godina, tako da vam ne stoji ta prica o kamionima i avionima. "Baja" mozes da budes i ako si istinski dobar, iskren, ako nisi ogorcen i ne mrzis ceo svet. Sasvim dovoljno. A, ako to nemas, e jbg, onda, verovatno mora kinta i besan auto
(Danica, 31. avgust 2021 12:41)

Ja samo da zahvalim Danici, konačno neko tako lepo i ukratko da objasni kako stvari stoje, ne bi li ovi ogorčeni pritajeni sponzori, što im ne može biti da to stvarno i budu, shvatili ponešto.

trp

pre 2 godine

Ajde mi da se ne lažemo ali žensko bira sa kim će da bude, da li će da koristi direktan ili indirektan pristup do nje je. Što se kaže žena bira muškarca koji će da je osvoji.
Zbog toga i snose najveću odgovornost za neželjenu trudnoću, izbor nasilnog partnera i slično.

Lupo Argento

pre 2 godine

"Ajde mi da se ne lažemo ali žensko bira sa kim će da bude, da li će da koristi direktan ili indirektan pristup do nje je. Što se kaže žena bira muškarca koji će da je osvoji.
Zbog toga i snose najveću odgovornost za neželjenu trudnoću, izbor nasilnog partnera i slično"

Divan nacin da se svako opravda za kriminal i nasilje. Nisam ja kriv, kriva je druga strana sto me je "primorala" na takve stvari. Ono "Oprostice ti Djura sto te je tukao" je ironija, sarkazam i apsurd, ali kod ljudi koji nisu dorasli da shvate te kategorije se primilo kao parola za kojom se treba povesti, a ne kao nesto sto treba odbaciti kad se skapira apsurdnost situacije.

Milica

pre 2 godine

@Pera, kada seansa sa muzem traje duze od 10 min i kad je tako dobra da ti napuni baterije za ceo dan ili da izbrise sve probleme pa makar i na kratko onda se nijedna nece odreci iste ni za sve telefone i internete ovoga sveta. A bivalo je i veza, nazalost, gde su intimna druzenja sa partnerima bila manje zanimljiviva i od prelistavanja politike. I da ne bude zabune, ne krivim njih, trebalo mi je tada mnogo vise vremena da shvatim da gde nema dobrog sexa nema ni dobre veze i da prosto ne mozes biti kompatibilan sa svima, ma koliko oni bili ovako dobri i na svom mestu.

Aha

pre 2 godine

Vidim ove iskrene dobrice baš ne samuju.
(Undercover, 31. avgust 2021 19:43)

To sto neko za sebe misli da je iskrena dobrica ne znaci da to i jeste. Ima tu krsa kompleksasa, vecitih kukaca i pasivnih agresivaca.
Uostalom niko ne mora da samuje, bas niko, svako moze naci partnera. Pitanje je kako postavi kriterijume.

Žbidelj

pre 2 godine

To da se muskarci oduvek javljaju prvi i da je to tako pravilo to je prosto netacno ili neuka laz.

Oduvek je bilo raznih ljudi s jedne ili druge strane koji su napravili prvi korak, koliko samo filmova imate iz 40ih na ovamo gde devojke jure momke i to je i tada bilo u redu i normalno.

A to je danas kao tabu.

Stvari su otezane danas sa feminizmom seksualnim uznemiravanjem i laznim optuzbama za silovanje, mora se nositi bubica i skrivena kamera za svaki slucaj ako se nadje na sudu.

Nije bitno ko ce prvi, neko je jednostavno u stanju biti prvi a neko jednostavno nije, ne radi se ni o samopouzdanju nego neki ljudi nemaju smisao za pricu nemaju smisao za flertovanje.

Undercover

pre 2 godine

Da sam lepa ne bih imala problem da priđem muškarcu, međutim ružna sam pa ni ne pokušavam...
(Slamni šešir, 31. avgust 2021 18:20)

Nijedna žena ne može biti toliko ružna koliko muškarac može biti pijan ili lud...tako da samo napred.

Žena

pre 2 godine

Muškarci su isto sami krivi kad se spanđaju sa nekim go*nji*im ženama, jer su pritrčale i prve im dale baš kad se njima prohtelo. Ali mi ostali ne moramo posle da slušamo kako su napravili vrhunski izbor. Ko god je postao lovina i plen umesto lovca, muškarca i muškarčine, takođe je sam kriv.

duki

pre 2 godine

Zena da se javi prva ? To mora bas da bude baja slican nekom njenom fiktivnom ‘muskarcu’ na koga otkida, i da naidje u pravom trenutku.

Kikilišur

pre 2 godine

Svaki muškarac koji kaže da mu lepotice prilaze i jure ga, sigurni budite da masno laže.
Tačno je da žene ponekad prve prilaze,i meni su prilazile,ali ne lepotice. Nego one koje izgledom ne mogu očekivati da će njima muškarac da pridje,pa moraju same u akciju.
Prave ženske, lepotice, nikome ne prilaze,i ne treba. Nemojte obmanjivati muškarce koji su ionako bez samopouzdanja,samo se još hvalite kako vam prilaze lepe žene. To je budalaština i ne odgovara istini.
Neka dobra cica,može možda da te pogleda,ili eventualno da se malo osmehne,da te ohrabri,ali da ona pridje,od toga nema ništa.
Nazovimo stvari pravim imenom... oni koji odlično izgledaju, biraju. Oni drugi, šta ostane. Važi za oba pola.

Milica

pre 2 godine

"Sta je po vama dobar sex...sta ga cini dobrim?!Duzina i debljina polnog organa?Dužina trajanja samog cina?Stimulisanje svih erogenih zona?"

Hemija, osluskivanje potreba onog drugog, ispunjavanje tih potreba jer te dodatno uzbudi cinjenica da pruzas uzbudjenje, stimulacija se podrazumeva trajanje - zavisi od sit moze biti dobro i 15 min i 2 sata. Velicina nema nikakve veze.

"Ili pak je presudno to ko je partner...njegova moć,status,fizicki izgled?"

To je mozda presudno kod nekih tipova za vezu, isto kao sto je kod njihovih izabranika presudno njihovo fizicko savrsenstvo, za dobar sex nije ni kod njih. Ja od statusa muza imam pokusaj da se zavrsi pravni fax i rad kao komerijalista, moc mu je u tome sto je verbalno i socijalno inteligentan, obrazovan i nacitan; sto se tice fizickog izgleda - meni je privlacan jer je sklop svega sto cenim i volim, a realno ne bi se modne agencije otimale oko njega :)

Nina

pre 2 godine

Lep muškarac je ko lepa žena. U većini padaju samo na interes, pogotovo ako su u nezavidnom položaju. Ako njemu šalje poruke, žena u kojoj ne vidi interes, a sviđa mu se, on priželjkuje da to prodje i zatvara oči, sve dok ne nadje neku u kojoj će videti korist čak iako mu se ne sviđa dovoljno.
Takvi su lepi muškarci.

Zfrina

pre 2 godine

Zena treba da proceni dali se svidja muskarcu.Ako mu se svidja a on se ne javlja prvi je zato sto je nesiguran(smotan),i ne preostaje joj nista drugo nego da preuzme inicijativu.To su ti pomalo poplaseni muskarci(smotani),a koji nam se kao takvi svidjaju,jer ako nista drugo,bar nisu ni svaleri,pa nam ne pada tesko da ih pokrecemo prve.

Realno

pre 2 godine

Lep muškarac je ko lepa žena. U većini padaju samo na interes, pogotovo ako su u nezavidnom položaju. Ako njemu šalje poruke, žena u kojoj ne vidi interes, a sviđa mu se, on priželjkuje da to prodje i zatvara oči, sve dok ne nadje neku u kojoj će videti korist čak iako mu se ne sviđa dovoljno.
Takvi su lepi muškarci.
(Nina, 31. avgust 2021 16:58)

Komentar nema nikakve veze-lep sam,devojke su mi same prilazile...i nisam ozenio nikakvu iz interesa,niti neku misicu...Mislim da vecini muskaraca smeta da ozene neke bogatasice jer ce se osecati pored njih vrlo lose i neprirodno,zato sto je normalno da muskarac bude glava porodice i nosi glavni teret izdrzavanja a ne da bude neki parazit.

Samo vi kukajte

pre 2 godine

Mali je i broj zena koje ne izgledaju savrseno a koje bi mogle da smuvaju nekog popularnog, bogatog frajera. Mogle bi 100 godina da mu prilaze niceg ne bi bilo, pa ne kukaju sto je sudbina crna i sumorna.

Isto tako ni vama nece prici prelepotice, niti ce prelepotice da vas puste u svoj krug. A posto vidimo da vas samo one zanimaju - ko vam je kriv. Kukajte za njima i budite solo. Nije ni to protivzakonito

Danica

pre 2 godine

@Opasno smarate - nekim zenama isto ne prilaze momci jer ne zadovoljavaju njihove "estetske" kriterijume, neke zene smatraju kao i vi da sve pocinje od one druge strane i nikad nista ne preduzmu. Neki muskarci aktivno osudjuju devojke koje su proaktivne u upoznavanju i nisu im zanimljive a i gledaju ih kao "lake". Ima i onih koji kukaju kako su sve devojke ohole, a kad ga pitam kad je poslednji put prisao nekoj navede mi bivsu sa kojom je raskinuo pre 6 godina. Meni je taj stav pogresan i navela sam primer kako moze i drugacije. Radite kako mislite da treba. Ja nisam kukala i cekala, vec sam nesto uradila, svakome, i vama bih preporucila isto. Mozete, naravno, da birate da cekate da vam se nesto desi i da kukate sto do toga ne dolazi. Smatram da je svako odgovoran za svoj izbor i postupke. Ne znam koga sam okrivila u mom komentaru, taj deo mi nije jasan. Prvenstveno sam htela da kazem da nemora neko da izgleda kao maneken ili da imam uvid u imovinsko stanje, ako covek zraci dobrotom i pozitivnom energijom, da bismo prisle.

Undercover

pre 2 godine

da vam ne stoji ta prica o kamionima i avionima. "Baja" mozes da budes i ako si istinski dobar, iskren, ako nisi ogorcen i ne mrzis ceo svet. Sasvim dovoljno. A, ako to nemas, e jbg, onda, verovatno mora kinta i besan auto
(Danica, 31. avgust 2021 12:41)

Vidim ove iskrene dobrice baš ne samuju.

smarate opasno

pre 2 godine

@Danica

Što volim ove 'sama sam upecala svog ne tako lepog muža, vi ste krivi ako nemate partnerku' pametnice...ti si usamljen slučaj, mnogi od nas nisu dobili nikad ni signal niti prilazak zato nemoj da svaljuješ krivicu na nas, sve počinje od žena.

jos jedan dobrica

pre 2 godine

@Smarate opasno - ne prilaze ti jer si ogorcen, ubedjen da nista ne zavisi od tebe, vec sve "pocinje od zena" a i kad neka od njih navede pozitivan primer, ti je optuzujes za neko svaljivanje krivice. Sve to cini da zracis negativno, odbojno i da delujes osorno i zato ti dzaba sve ako ne dodjes do neke kinte i njome ne smuvas neku sponzu. Komentatorki ispod svako dobro zelim.

Jos jedan dobrica

pre 2 godine

@Smarate opasno - problem je sto vi mislite da se neke stvari ne daju zakljuciti na osnovu iskaza, a realno savrseno ste se oslikali - da se zakljuciti da si ogorcen i da trazis i pravis problem tamo gde ga nema. Danica je dala svoj odgovor i primer na komentar jednog frustriranog lika koji je ubedjen da neko mora da ima kamione i avione i da bude baja da bi mu devojka prisla. Ona nije rekla da sve devojke redom prilaze i to niko nigde ne tvrdi, samo je pokazala da moze da se desi da nekome devojke i prodju a da pre toga ne znaju nista o njegovoj imovinskoj karti i da ne mora da bude maneken ali da zraci pozitivom, Jeste jedan je u 1000, ali i ovde jedan od 1000 ne svaljuje svu krivicu za samocu ovog sveta na zene, te mislim i da ne moze biti ucestaliji slucaj. U komentaru si je optuzio da ona krivi nekoga za nesto sto apsolutno nije tacno, to je tvoje iskrivljeno vidjenje i jos dodajes da sve zavisi od onog drugoga a ti si kao samo fikus, kako ne bi priznao ni sebi ni drugima da ipak nesto zavisi i od tebe. To govori da si ogorcen, nesiguran, da ne cinis nista da se stvari promene vec kukas sto ti niko nije prisao i resio tvoj problem bez da prstom mrdnes. Evo javio se dole i jedan tip, kaze prilaze i njemu, jure ga... Znaci toga ima ali nismo svi u grupi koju jure, moramo nesto i sami.

Igor

pre 2 godine

@Pera - sta tu ima da bude nejasno? Izgubila se zalja prema muzu/decku... Ako vam to nije jasno, pravo je cudo i da imate devojku ili zenu

Ma

pre 2 godine

@Aha
Hajde objasni ovaj fenomen, zvučiš iskusno. Ona sa 14 godina krene da lovi muža. A ponavlja 2x u srednjoj školi. I nadje muža koji je opravi, obezbedi joj posao na državnim jaslama. Dobiju bebu, Nije zadovoljna, 'oće romantiku, pa opseda bivšeg.

Igor

pre 2 godine

"Devojka bira s kim će biti, to je kraj priče. "

Pa, ako se ne pitas s kim ces biti onda imas inegritet i mentalni sklop filandedrona i zaista je misterija kako si i te dve zene uspeo da smuvas, ja se ne bih zalio na tvom mestu. Dobio si i vise nego sto ti pripada.

smarate opasno

pre 2 godine

(Jos jedan dobrica, 2. septembar 2021 15:02)

I to što moramo sami zavisi od žena, mali je procenat muškaraca koji mogu da pokušaju nešto sa ženom koja nije pokazala interesovanje za njih i da uspeju. Jedine frustracije dolaze od stalnog prebacivanja krivice na muškarce iako žene imaju u tim odnosima veći uticaj. Vi 'beli vitezovi' sigurno nećete imati bolji statu povlađivanjem ženama.

smarate opasno

pre 2 godine

ne prilaze ti jer si ogorcen, ubedjen da nista ne zavisi od tebe, vec sve "pocinje od zena" a i kad neka od njih navede pozitivan primer, ti je optuzujes za neko svaljivanje krivice. Sve to cini da zracis negativno, odbojno i da delujes osorno i zato ti dzaba sve ako ne dodjes do neke kinte i njome ne smuvas neku sponzu. Komentatorki ispod svako dobro zelim.
(jos jedan dobrica, 1. septembar 2021 22:04

Evo jednog ispraznog, šablonskog odgovora. Šta ti znaš o meni da bi dao 'dijagnozu' zračenja negativnom energijom, šta znaš o mom ponašanju među ljudima koje poznajem i koje ne poznajem, među ženama. Samo lupetate napamet, pravite se pametni a niste. Odbojno je jedino davati podršku nekoj Danici koja je jedna od 1000 koja je prišla muškarcu i sad mi treba da se osećamo krivima što ostalih 999 žena nije prišlo nekome od nas.

ha

pre 2 godine

oni koji odlično izgledaju, biraju. Oni drugi, šta ostane. Važi za oba pola.
(Kikilišur, 2. septembar 2021 18:37)

To uopšte nije tačno,pogotovo ne važi za muški pol.Ako je lep i siromasan i uz to ne bas inteligentan nece ga pogledati ni prosečna a ne neka lepotica.

realno

pre 2 godine

@Pera, kada seansa sa muzem traje duze od 10 min i kad je tako dobra da ti napuni baterije za ceo dan ili da izbrise sve probleme pa makar i na kratko onda se nijedna nece odreci iste ni za sve telefone i internete ovoga sveta. A bivalo je i veza, nazalost, gde su intimna druzenja sa partnerima bila manje zanimljiviva i od prelistavanja politike. I da ne bude zabune, ne krivim njih, trebalo mi je tada mnogo vise vremena da shvatim da gde nema dobrog sexa nema ni dobre veze i da prosto ne mozes biti kompatibilan sa svima, ma koliko oni bili ovako dobri i na svom mestu.
(Milica, 1. septembar 2021 09:55)

Sta je po vama dobar sex...sta ga cini dobrim?!Duzina i debljina polnog organa?Dužina trajanja samog cina?Stimulisanje svih erogenih zona?
Ili pak je presudno to ko je partner...njegova moć,status,fizicki izgled?

Konjoš

pre 2 godine

oni koji odlično izgledaju, biraju. Oni drugi, šta ostane. Važi za oba pola.
(Kikilišur, 2. septembar 2021 18:37)

To uopšte nije tačno,pogotovo ne važi za muški pol.Ako je lep i siromasan i uz to ne bas inteligentan nece ga pogledati ni prosečna a ne neka lepotica.
(ha, 02. septembar 2021 22:32)


Ako je lep i zgodan, makar će imati seksa kao pleve. Neće ga možda odabrati neka za udaju, ali će imati akcije ceo život.

Znaju žene gde šta treba da traže. Od mladih, lepih i nadarenih traže seks, od muževa pare i pokrili su sve što im treba.

Destination

pre 2 godine

Isto tako ni vama nece prici prelepotice, niti ce prelepotice da vas puste u svoj krug. A posto vidimo da vas samo one zanimaju - ko vam je kriv. Kukajte za njima i budite solo. Nije ni to protivzakonito
(Samo vi kukajte, 02. septembar 2021 19:37)

I hoćemo. Bolje da budem sami nego sa nekom ne lepom devojkom. Ili lepojka, ili ništa. Imamo i mi svoj ponos.
Nećemo sigurno biti sa nekom ispodprosečnom samo zato što je zbog 50 lajkova umislila da je dobra riba.

Ćale

pre 2 godine

Divan nacin da se svako opravda za kriminal i nasilje. Nisam ja kriv, kriva je druga strana sto me je "primorala" na takve stvari. Ono "Oprostice ti Djura sto te je tukao" je ironija, sarkazam i apsurd, ali kod ljudi koji nisu dorasli da shvate te kategorije se primilo kao parola za kojom se treba povesti, a ne kao nesto sto treba odbaciti kad se skapira apsurdnost situacije.
(Lupo Argento, 31. avgust 2021 11:23)

On nigde u svom komentaru nije opravdavao nasilje, niti je žene okrivio za za nasilnost u vezi. Rekao je da žene BIRAJU već nasilne ljude. Vole nasilnike. To je potkrepljeno značajnim dokazima u svakodnevnom životu.

Devojka bira s kim će biti, to je kraj priče. Ako zna da je muškarac tukao svoju bivšu devojku, opet će ga odabrati pre nekog "mlakonje", samo ako ima para i čini joj se da će joj život sa njim biti uzbudljiviji.
Pa eto, bude im uzbudljiviji sve do sigurne kuće.

Je l treba da ih žalimo? Ja nika nisam i nikad neću udariti nijednu ženu. Pažljiv sam i nežan prem svim devojkama koje sam imao, a imao sam dve za 40 godina.
Tip koji dokazano bije žene imao je za to vreme 52. Šta dalje pričati.

trp

pre 2 godine

Ajde mi da se ne lažemo ali žensko bira sa kim će da bude, da li će da koristi direktan ili indirektan pristup do nje je. Što se kaže žena bira muškarca koji će da je osvoji.
Zbog toga i snose najveću odgovornost za neželjenu trudnoću, izbor nasilnog partnera i slično.

duki

pre 2 godine

Zena da se javi prva ? To mora bas da bude baja slican nekom njenom fiktivnom ‘muskarcu’ na koga otkida, i da naidje u pravom trenutku.

Igor

pre 2 godine

"Ajde mi da se ne lažemo ali žensko bira sa kim će da bude, da li će da koristi direktan ili indirektan pristup do nje je. Što se kaže žena bira muškarca koji će da je osvoji.
Zbog toga i snose najveću odgovornost za neželjenu trudnoću, izbor nasilnog partnera i slično."

I onda ljudi sa ovakvim stavovima kukaju sto ne mogu da nadju devojku/zenu/partnera sve ponavljajuci onu staru "nas dobre obilaze jer nemamo para"...

Undercover

pre 2 godine

da vam ne stoji ta prica o kamionima i avionima. "Baja" mozes da budes i ako si istinski dobar, iskren, ako nisi ogorcen i ne mrzis ceo svet. Sasvim dovoljno. A, ako to nemas, e jbg, onda, verovatno mora kinta i besan auto
(Danica, 31. avgust 2021 12:41)

Vidim ove iskrene dobrice baš ne samuju.

ha

pre 2 godine

oni koji odlično izgledaju, biraju. Oni drugi, šta ostane. Važi za oba pola.
(Kikilišur, 2. septembar 2021 18:37)

To uopšte nije tačno,pogotovo ne važi za muški pol.Ako je lep i siromasan i uz to ne bas inteligentan nece ga pogledati ni prosečna a ne neka lepotica.

Aha

pre 2 godine

Vidim ove iskrene dobrice baš ne samuju.
(Undercover, 31. avgust 2021 19:43)

To sto neko za sebe misli da je iskrena dobrica ne znaci da to i jeste. Ima tu krsa kompleksasa, vecitih kukaca i pasivnih agresivaca.
Uostalom niko ne mora da samuje, bas niko, svako moze naci partnera. Pitanje je kako postavi kriterijume.

Žbidelj

pre 2 godine

To da se muskarci oduvek javljaju prvi i da je to tako pravilo to je prosto netacno ili neuka laz.

Oduvek je bilo raznih ljudi s jedne ili druge strane koji su napravili prvi korak, koliko samo filmova imate iz 40ih na ovamo gde devojke jure momke i to je i tada bilo u redu i normalno.

A to je danas kao tabu.

Stvari su otezane danas sa feminizmom seksualnim uznemiravanjem i laznim optuzbama za silovanje, mora se nositi bubica i skrivena kamera za svaki slucaj ako se nadje na sudu.

Nije bitno ko ce prvi, neko je jednostavno u stanju biti prvi a neko jednostavno nije, ne radi se ni o samopouzdanju nego neki ljudi nemaju smisao za pricu nemaju smisao za flertovanje.

Realno

pre 2 godine

Lep muškarac je ko lepa žena. U većini padaju samo na interes, pogotovo ako su u nezavidnom položaju. Ako njemu šalje poruke, žena u kojoj ne vidi interes, a sviđa mu se, on priželjkuje da to prodje i zatvara oči, sve dok ne nadje neku u kojoj će videti korist čak iako mu se ne sviđa dovoljno.
Takvi su lepi muškarci.
(Nina, 31. avgust 2021 16:58)

Komentar nema nikakve veze-lep sam,devojke su mi same prilazile...i nisam ozenio nikakvu iz interesa,niti neku misicu...Mislim da vecini muskaraca smeta da ozene neke bogatasice jer ce se osecati pored njih vrlo lose i neprirodno,zato sto je normalno da muskarac bude glava porodice i nosi glavni teret izdrzavanja a ne da bude neki parazit.

smarate opasno

pre 2 godine

@Danica

Što volim ove 'sama sam upecala svog ne tako lepog muža, vi ste krivi ako nemate partnerku' pametnice...ti si usamljen slučaj, mnogi od nas nisu dobili nikad ni signal niti prilazak zato nemoj da svaljuješ krivicu na nas, sve počinje od žena.

Žena

pre 2 godine

Muškarci su isto sami krivi kad se spanđaju sa nekim go*nji*im ženama, jer su pritrčale i prve im dale baš kad se njima prohtelo. Ali mi ostali ne moramo posle da slušamo kako su napravili vrhunski izbor. Ko god je postao lovina i plen umesto lovca, muškarca i muškarčine, takođe je sam kriv.

Samo vi kukajte

pre 2 godine

Mali je i broj zena koje ne izgledaju savrseno a koje bi mogle da smuvaju nekog popularnog, bogatog frajera. Mogle bi 100 godina da mu prilaze niceg ne bi bilo, pa ne kukaju sto je sudbina crna i sumorna.

Isto tako ni vama nece prici prelepotice, niti ce prelepotice da vas puste u svoj krug. A posto vidimo da vas samo one zanimaju - ko vam je kriv. Kukajte za njima i budite solo. Nije ni to protivzakonito

Lupo Argento

pre 2 godine

"Ajde mi da se ne lažemo ali žensko bira sa kim će da bude, da li će da koristi direktan ili indirektan pristup do nje je. Što se kaže žena bira muškarca koji će da je osvoji.
Zbog toga i snose najveću odgovornost za neželjenu trudnoću, izbor nasilnog partnera i slično"

Divan nacin da se svako opravda za kriminal i nasilje. Nisam ja kriv, kriva je druga strana sto me je "primorala" na takve stvari. Ono "Oprostice ti Djura sto te je tukao" je ironija, sarkazam i apsurd, ali kod ljudi koji nisu dorasli da shvate te kategorije se primilo kao parola za kojom se treba povesti, a ne kao nesto sto treba odbaciti kad se skapira apsurdnost situacije.

realno

pre 2 godine

@Pera, kada seansa sa muzem traje duze od 10 min i kad je tako dobra da ti napuni baterije za ceo dan ili da izbrise sve probleme pa makar i na kratko onda se nijedna nece odreci iste ni za sve telefone i internete ovoga sveta. A bivalo je i veza, nazalost, gde su intimna druzenja sa partnerima bila manje zanimljiviva i od prelistavanja politike. I da ne bude zabune, ne krivim njih, trebalo mi je tada mnogo vise vremena da shvatim da gde nema dobrog sexa nema ni dobre veze i da prosto ne mozes biti kompatibilan sa svima, ma koliko oni bili ovako dobri i na svom mestu.
(Milica, 1. septembar 2021 09:55)

Sta je po vama dobar sex...sta ga cini dobrim?!Duzina i debljina polnog organa?Dužina trajanja samog cina?Stimulisanje svih erogenih zona?
Ili pak je presudno to ko je partner...njegova moć,status,fizicki izgled?

Nina

pre 2 godine

Lep muškarac je ko lepa žena. U većini padaju samo na interes, pogotovo ako su u nezavidnom položaju. Ako njemu šalje poruke, žena u kojoj ne vidi interes, a sviđa mu se, on priželjkuje da to prodje i zatvara oči, sve dok ne nadje neku u kojoj će videti korist čak iako mu se ne sviđa dovoljno.
Takvi su lepi muškarci.

smarate opasno

pre 2 godine

ne prilaze ti jer si ogorcen, ubedjen da nista ne zavisi od tebe, vec sve "pocinje od zena" a i kad neka od njih navede pozitivan primer, ti je optuzujes za neko svaljivanje krivice. Sve to cini da zracis negativno, odbojno i da delujes osorno i zato ti dzaba sve ako ne dodjes do neke kinte i njome ne smuvas neku sponzu. Komentatorki ispod svako dobro zelim.
(jos jedan dobrica, 1. septembar 2021 22:04

Evo jednog ispraznog, šablonskog odgovora. Šta ti znaš o meni da bi dao 'dijagnozu' zračenja negativnom energijom, šta znaš o mom ponašanju među ljudima koje poznajem i koje ne poznajem, među ženama. Samo lupetate napamet, pravite se pametni a niste. Odbojno je jedino davati podršku nekoj Danici koja je jedna od 1000 koja je prišla muškarcu i sad mi treba da se osećamo krivima što ostalih 999 žena nije prišlo nekome od nas.

Kikilišur

pre 2 godine

Svaki muškarac koji kaže da mu lepotice prilaze i jure ga, sigurni budite da masno laže.
Tačno je da žene ponekad prve prilaze,i meni su prilazile,ali ne lepotice. Nego one koje izgledom ne mogu očekivati da će njima muškarac da pridje,pa moraju same u akciju.
Prave ženske, lepotice, nikome ne prilaze,i ne treba. Nemojte obmanjivati muškarce koji su ionako bez samopouzdanja,samo se još hvalite kako vam prilaze lepe žene. To je budalaština i ne odgovara istini.
Neka dobra cica,može možda da te pogleda,ili eventualno da se malo osmehne,da te ohrabri,ali da ona pridje,od toga nema ništa.
Nazovimo stvari pravim imenom... oni koji odlično izgledaju, biraju. Oni drugi, šta ostane. Važi za oba pola.

Danica

pre 2 godine

@duki - tacno je tako. Mom "fiktivnom muskarcu" sam poslala pice prva, pe nekih 11 g. Jos smo zajedno. Bio je (jeste i dalje) procelav, sa velikim nosem ali i sa najlepsim osmehom koji sam ikad videla. Nisam se pokajala. Divan sa mnom, sa drustvom sa svojom primarnom porodicom - omiljen gde god se pojavi. Takav je i danas sa svima nama. I da ne bude zabune, kredit za stan otplacujemo zajedno, imamo jedna kola stara 8 godina, tako da vam ne stoji ta prica o kamionima i avionima. "Baja" mozes da budes i ako si istinski dobar, iskren, ako nisi ogorcen i ne mrzis ceo svet. Sasvim dovoljno. A, ako to nemas, e jbg, onda, verovatno mora kinta i besan auto

jos jedan dobrica

pre 2 godine

@Smarate opasno - ne prilaze ti jer si ogorcen, ubedjen da nista ne zavisi od tebe, vec sve "pocinje od zena" a i kad neka od njih navede pozitivan primer, ti je optuzujes za neko svaljivanje krivice. Sve to cini da zracis negativno, odbojno i da delujes osorno i zato ti dzaba sve ako ne dodjes do neke kinte i njome ne smuvas neku sponzu. Komentatorki ispod svako dobro zelim.

smarate opasno

pre 2 godine

(Jos jedan dobrica, 2. septembar 2021 15:02)

I to što moramo sami zavisi od žena, mali je procenat muškaraca koji mogu da pokušaju nešto sa ženom koja nije pokazala interesovanje za njih i da uspeju. Jedine frustracije dolaze od stalnog prebacivanja krivice na muškarce iako žene imaju u tim odnosima veći uticaj. Vi 'beli vitezovi' sigurno nećete imati bolji statu povlađivanjem ženama.

Hm

pre 2 godine

@duki - tacno je tako. Mom "fiktivnom muskarcu" sam poslala pice prva, pe nekih 11 g. Jos smo zajedno. Bio je (jeste i dalje) procelav, sa velikim nosem ali i sa najlepsim osmehom koji sam ikad videla. Nisam se pokajala. Divan sa mnom, sa drustvom sa svojom primarnom porodicom - omiljen gde god se pojavi. Takav je i danas sa svima nama. I da ne bude zabune, kredit za stan otplacujemo zajedno, imamo jedna kola stara 8 godina, tako da vam ne stoji ta prica o kamionima i avionima. "Baja" mozes da budes i ako si istinski dobar, iskren, ako nisi ogorcen i ne mrzis ceo svet. Sasvim dovoljno. A, ako to nemas, e jbg, onda, verovatno mora kinta i besan auto
(Danica, 31. avgust 2021 12:41)

Ja samo da zahvalim Danici, konačno neko tako lepo i ukratko da objasni kako stvari stoje, ne bi li ovi ogorčeni pritajeni sponzori, što im ne može biti da to stvarno i budu, shvatili ponešto.

Zfrina

pre 2 godine

Zena treba da proceni dali se svidja muskarcu.Ako mu se svidja a on se ne javlja prvi je zato sto je nesiguran(smotan),i ne preostaje joj nista drugo nego da preuzme inicijativu.To su ti pomalo poplaseni muskarci(smotani),a koji nam se kao takvi svidjaju,jer ako nista drugo,bar nisu ni svaleri,pa nam ne pada tesko da ih pokrecemo prve.

Undercover

pre 2 godine

Da sam lepa ne bih imala problem da priđem muškarcu, međutim ružna sam pa ni ne pokušavam...
(Slamni šešir, 31. avgust 2021 18:20)

Nijedna žena ne može biti toliko ružna koliko muškarac može biti pijan ili lud...tako da samo napred.

Milica

pre 2 godine

@Pera, kada seansa sa muzem traje duze od 10 min i kad je tako dobra da ti napuni baterije za ceo dan ili da izbrise sve probleme pa makar i na kratko onda se nijedna nece odreci iste ni za sve telefone i internete ovoga sveta. A bivalo je i veza, nazalost, gde su intimna druzenja sa partnerima bila manje zanimljiviva i od prelistavanja politike. I da ne bude zabune, ne krivim njih, trebalo mi je tada mnogo vise vremena da shvatim da gde nema dobrog sexa nema ni dobre veze i da prosto ne mozes biti kompatibilan sa svima, ma koliko oni bili ovako dobri i na svom mestu.

Ma

pre 2 godine

@Aha
Hajde objasni ovaj fenomen, zvučiš iskusno. Ona sa 14 godina krene da lovi muža. A ponavlja 2x u srednjoj školi. I nadje muža koji je opravi, obezbedi joj posao na državnim jaslama. Dobiju bebu, Nije zadovoljna, 'oće romantiku, pa opseda bivšeg.

Jos jedan dobrica

pre 2 godine

@Smarate opasno - problem je sto vi mislite da se neke stvari ne daju zakljuciti na osnovu iskaza, a realno savrseno ste se oslikali - da se zakljuciti da si ogorcen i da trazis i pravis problem tamo gde ga nema. Danica je dala svoj odgovor i primer na komentar jednog frustriranog lika koji je ubedjen da neko mora da ima kamione i avione i da bude baja da bi mu devojka prisla. Ona nije rekla da sve devojke redom prilaze i to niko nigde ne tvrdi, samo je pokazala da moze da se desi da nekome devojke i prodju a da pre toga ne znaju nista o njegovoj imovinskoj karti i da ne mora da bude maneken ali da zraci pozitivom, Jeste jedan je u 1000, ali i ovde jedan od 1000 ne svaljuje svu krivicu za samocu ovog sveta na zene, te mislim i da ne moze biti ucestaliji slucaj. U komentaru si je optuzio da ona krivi nekoga za nesto sto apsolutno nije tacno, to je tvoje iskrivljeno vidjenje i jos dodajes da sve zavisi od onog drugoga a ti si kao samo fikus, kako ne bi priznao ni sebi ni drugima da ipak nesto zavisi i od tebe. To govori da si ogorcen, nesiguran, da ne cinis nista da se stvari promene vec kukas sto ti niko nije prisao i resio tvoj problem bez da prstom mrdnes. Evo javio se dole i jedan tip, kaze prilaze i njemu, jure ga... Znaci toga ima ali nismo svi u grupi koju jure, moramo nesto i sami.

Danica

pre 2 godine

@Opasno smarate - nekim zenama isto ne prilaze momci jer ne zadovoljavaju njihove "estetske" kriterijume, neke zene smatraju kao i vi da sve pocinje od one druge strane i nikad nista ne preduzmu. Neki muskarci aktivno osudjuju devojke koje su proaktivne u upoznavanju i nisu im zanimljive a i gledaju ih kao "lake". Ima i onih koji kukaju kako su sve devojke ohole, a kad ga pitam kad je poslednji put prisao nekoj navede mi bivsu sa kojom je raskinuo pre 6 godina. Meni je taj stav pogresan i navela sam primer kako moze i drugacije. Radite kako mislite da treba. Ja nisam kukala i cekala, vec sam nesto uradila, svakome, i vama bih preporucila isto. Mozete, naravno, da birate da cekate da vam se nesto desi i da kukate sto do toga ne dolazi. Smatram da je svako odgovoran za svoj izbor i postupke. Ne znam koga sam okrivila u mom komentaru, taj deo mi nije jasan. Prvenstveno sam htela da kazem da nemora neko da izgleda kao maneken ili da imam uvid u imovinsko stanje, ako covek zraci dobrotom i pozitivnom energijom, da bismo prisle.

Igor

pre 2 godine

"Devojka bira s kim će biti, to je kraj priče. "

Pa, ako se ne pitas s kim ces biti onda imas inegritet i mentalni sklop filandedrona i zaista je misterija kako si i te dve zene uspeo da smuvas, ja se ne bih zalio na tvom mestu. Dobio si i vise nego sto ti pripada.

Igor

pre 2 godine

@Pera - sta tu ima da bude nejasno? Izgubila se zalja prema muzu/decku... Ako vam to nije jasno, pravo je cudo i da imate devojku ili zenu

Destination

pre 2 godine

Isto tako ni vama nece prici prelepotice, niti ce prelepotice da vas puste u svoj krug. A posto vidimo da vas samo one zanimaju - ko vam je kriv. Kukajte za njima i budite solo. Nije ni to protivzakonito
(Samo vi kukajte, 02. septembar 2021 19:37)

I hoćemo. Bolje da budem sami nego sa nekom ne lepom devojkom. Ili lepojka, ili ništa. Imamo i mi svoj ponos.
Nećemo sigurno biti sa nekom ispodprosečnom samo zato što je zbog 50 lajkova umislila da je dobra riba.

Milica

pre 2 godine

"Sta je po vama dobar sex...sta ga cini dobrim?!Duzina i debljina polnog organa?Dužina trajanja samog cina?Stimulisanje svih erogenih zona?"

Hemija, osluskivanje potreba onog drugog, ispunjavanje tih potreba jer te dodatno uzbudi cinjenica da pruzas uzbudjenje, stimulacija se podrazumeva trajanje - zavisi od sit moze biti dobro i 15 min i 2 sata. Velicina nema nikakve veze.

"Ili pak je presudno to ko je partner...njegova moć,status,fizicki izgled?"

To je mozda presudno kod nekih tipova za vezu, isto kao sto je kod njihovih izabranika presudno njihovo fizicko savrsenstvo, za dobar sex nije ni kod njih. Ja od statusa muza imam pokusaj da se zavrsi pravni fax i rad kao komerijalista, moc mu je u tome sto je verbalno i socijalno inteligentan, obrazovan i nacitan; sto se tice fizickog izgleda - meni je privlacan jer je sklop svega sto cenim i volim, a realno ne bi se modne agencije otimale oko njega :)

Ćale

pre 2 godine

Divan nacin da se svako opravda za kriminal i nasilje. Nisam ja kriv, kriva je druga strana sto me je "primorala" na takve stvari. Ono "Oprostice ti Djura sto te je tukao" je ironija, sarkazam i apsurd, ali kod ljudi koji nisu dorasli da shvate te kategorije se primilo kao parola za kojom se treba povesti, a ne kao nesto sto treba odbaciti kad se skapira apsurdnost situacije.
(Lupo Argento, 31. avgust 2021 11:23)

On nigde u svom komentaru nije opravdavao nasilje, niti je žene okrivio za za nasilnost u vezi. Rekao je da žene BIRAJU već nasilne ljude. Vole nasilnike. To je potkrepljeno značajnim dokazima u svakodnevnom životu.

Devojka bira s kim će biti, to je kraj priče. Ako zna da je muškarac tukao svoju bivšu devojku, opet će ga odabrati pre nekog "mlakonje", samo ako ima para i čini joj se da će joj život sa njim biti uzbudljiviji.
Pa eto, bude im uzbudljiviji sve do sigurne kuće.

Je l treba da ih žalimo? Ja nika nisam i nikad neću udariti nijednu ženu. Pažljiv sam i nežan prem svim devojkama koje sam imao, a imao sam dve za 40 godina.
Tip koji dokazano bije žene imao je za to vreme 52. Šta dalje pričati.

Konjoš

pre 2 godine

oni koji odlično izgledaju, biraju. Oni drugi, šta ostane. Važi za oba pola.
(Kikilišur, 2. septembar 2021 18:37)

To uopšte nije tačno,pogotovo ne važi za muški pol.Ako je lep i siromasan i uz to ne bas inteligentan nece ga pogledati ni prosečna a ne neka lepotica.
(ha, 02. septembar 2021 22:32)


Ako je lep i zgodan, makar će imati seksa kao pleve. Neće ga možda odabrati neka za udaju, ali će imati akcije ceo život.

Znaju žene gde šta treba da traže. Od mladih, lepih i nadarenih traže seks, od muževa pare i pokrili su sve što im treba.