Veze i odnosi

Najlepša žena Britanije odustala od veza; izašla sa 100 muškaraca: "Nestanu, žele me samo u krevetu"

Utorak, 22.02.2022.

07:32

Izvor: The Sun

Najlepša žena Britanije odustala od veza; izašla sa 100 muškaraca: "Nestanu, žele me samo u krevetu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Hi April, how do you do?

pre 2 godine

Meni ona zvuči ok jer realno mogla je da savata nekog matorog milijardera jer je ex misica Britanije, ali devojka ipak veruje da će naći normalnog momka onlajn. Mi muškarci u većini nismo normalni, eto sad ćemo joj naći zamerku što se dejtuje onlajn, a da je otišla sa milijarderom onda bi isto govorili sve najgore. Jedini muškarac koji ne nalazi zamerku lepoj ženi je izgleda samo onaj koji je sa njom, a svi ostali nešto hejtuju. Zato, idem da joj pošaljem zahtev! :) Šalim se naravno.

Zagor, zvezdarski

pre 2 godine

Žena jeste lepa. Možda nema baš najbolji stil (vidi: druga slika u prvom postu), ali na ostalim slikama dobro izgleda. Vi što se zezate, kako ona može da bude lepa, vi upravo niste videli druge Engleskinje. I tu naravno ne mislim na glumice Bekinsale, Hurley ili Knight. Nego na one prosečne, blede, loše obučene iz provincije i predgrađa, koje popiju po 8 pinta, pa onda idu u lov na muškarce. Ko to nije video, ne bi trebao da vređa ovu ženu. Jer kliše da su Engleskinje ružne stoji, ali ova nije od tih.

Valjda je sad skapirala....

pre 2 godine

@(Kler Frejzer, 22. februar 2022 10:26)

Vidi ovako:
-kad muškarac želi devojku, mora dobro da potrudi da bi ispunio njene kriterijume i dobio ono što zeli
-kad devojka želi muškarca, dovoljno je da mu uputi par pogleda, osmeha, da mu priđe i kaže - hajde sa mnom

U tome je stvar. Žene određuju kriterijume, i mogu da promene i tri dnevno ako žele.

Veliki brat

pre 2 godine

Логично, проблем је у њој, не у мушкарцима.
(Xisco, 22. februar 2022 08:43) Tesi se muskarcino. Svedok sam konstantno da je sve manje interakcije muskaraca ka zenama, u pabovima, barovima itd…Sta to bese petlja. I postedi pranje savesti u vidu ‘losih iskustava’ ‘oduvanja” itd. jer dok ne probas ne znas.
(Negativni, 22. februar 2022 12:04)

Nema to nikakve veze sa petljom, nego niko neće da trpi vređanje i ponižavanje, naročito ne na javnom mestu, da ne pričam pred svojim društvom.
Tu "petlju" imaju samo oni koje boli uvo da li će ih neka devojka odbiti, odmah se bace na drugu, treću...


Nekada je bilo nezamislivo da devojke otimaju dečka jedna drugoj, pa čak i drugarica drugarici, danas je sve to normalno, provod za jednu noć... nekada se takav provod krio od svih, a danas ako se ne pohvale da su se smuvali i već sutra da su "raskinuli", kao da ne postoje.
Nekad se možda 50 devojaka nabacivalo nekom popularnom muškarcu i muvalo ga, ali kad ga jedna od njih smuva, onih 49 gledaju nekog drugog. Danas im ne pada na pamet da pogledaju tog drugog, nego čekaju sutra da ga otmu toj koja ga je smuvala... i tako, dok one maštaju o nekom mega-popularnom i čekaju na red, život prolazi.

Pametne se udaju sa 25-30 godina kad nađu onoga sa kojim su kompatibilne, ostale traže "idealnog", čekaju i kukaju kako im niko ne prilazi. Pa ko da im priđe, kad su stalno nafurane i sa stavom "ne prilazi, ujedam"!

podizem obrvu

pre 2 godine

Stvarno tuzno, samo ne znam da li je ocekivala da sa njom vode intelektualne razgovore s’ obzirom na prilozene slike uz ovo stivo.

ne znam gde teram

pre 2 godine

@Mare znaci ti mozes da saras ali kad treba da se zenis onda iskljucivo neku koja je pre trebe imala jednog ili eventualno dvojicu?
(Kler Frejzer, 22. februar 2022 10:26)

E vidiš, to je glavna razlika između muškaraca i žena. Dobar procenat žena nema problem da se uda za promiskuitetnog muškarca, čak i ako one nisu bile promiskuitetne, dok kod većine muškaraca to ne važi.

Žena teži da spava sa nekim muškarcem koji je poželjan, ali isto tako bi želela i vezu sa njime, dok poželjan muškarac teži da ih menja, jer je tražen. Poželjan muškarac nema problem da spava i sa manje poželjnom ženom, dok to kod žene uglavnom nije slučaj.

I kad dode vreme da se prave deca, žena pristaje da bude sa promiskuitetnim poželjnim muškarcem, jer misli da je ona bolja od svih onih prethodnih koje nisu mogle da ga "skrase". Nije se on skrasio, i verovatno nikad neće, samo hoće potomke - promiskuitet se i dalje nastavlja, jer mu je to u krvi.

Zato mi muskarci ne verujemo ženama koje su bile promiskuitetne, jer imamo u glavi da će to da rade i kasnije, baš kao što to rade i promiskuitetni muškarci. Moj odličan prijatelj je bio sa preko 100 žena, verio finu devojku nakon 6 meseci zabavljanja koja nije bila promiskuitetna, i već je jednom prevario nakon veridbe. Ajde da ga nije poznavala, pa i da razumem, ali ga je znala odlično.

Dragoljub

pre 2 godine

A šta ona misli da će muškarci sve da plaćaju? Što im nije dala par hiljada dolara pa mi možda neki od njih to cenio i ostao sa njom? Život je preskup i prenaporan u današnje vreme sa prepuno loših šefova po firmama koji se iživljavaju na radnicima sa raznovrsnim izgovorima. To bi pretežno žene trebale da imaju u vidu koje žele ljubav.

Nina

pre 2 godine

Kako bre misica a deluje da je metar i zgažena pogačica?! Ja imam 165 cm i znam da ne mogu da budem mis jer svaka agencija traži devojke od 170 pa naviše, što je i logično. Izgleda da u Britaniji sve može.
(M, 22. februar 2022 10:14)

Pozdravlja te Prijanka Copra, mis sveta, sa svojih 165cm.
Nemoj da mesas modne agencije koje zele manekenke za revije (gde se mahom trazi 175cm) sa izborima sa mis (to samo nasa Vesna Da Vinca insistira da devojke budu visoke, u drugim drzavama to apsolutno nije kriterijum). Za Miss je vazno da je skladna, zgodna, lepa... za manekenku koja nosi revije da je vitka do bas mrsava i visoka izmedju 175-180 i da nosi konfekcijski broj sto manji.

Mirkosoft

pre 2 godine

Žena je lepa, da ima i lepših ali činjenica je da je lepa. Problem je rekreativno zabavljanje koje prerasta u promiskuitetan život. Ne kažem da je ona takva ali generalno gledano, savremeno društvo želi seks ali izbegava odgovornost. To tako ne ide, prvo odgovornost a onda seks, ali nama se to ne sviđa mi bi da umačemo bez odgovornosti prema toj drugoj osobi. To je prvi problem.
Drugi problem je što se poput neodgovornih muškaraca savremene žene (devojke) oblače poput prostitutki a onda se iznenade da su tretirane kao šunke. Dame, dostojanstvo je važno, ne prodajte se jeftino, žene su više od grudi i zadnjice, imate mozgove i zato ih koristite to je garancija duge veze a ne zadnjica koja će godinama nestati ili grudi koje će se otromboljiti.

Iskreno, da imam šansu da se udvaram ovakvoj dami, sigurno ne bi gledao do uveče kako bi je oborio u krevet, nego bih išao na duge staze da se mentalno povežemo a onda i fizički zapečatio dogovor. No ja sam od onih koji drugačije misle i nisu popularni kod dama.

U glavnom i jedni i drugi imaju puno da rade na sebi da se vrati vozilo na pravi put...

Dejanmi

pre 2 godine

Pa dobro je da i to hoce nakon sto si sa stotinu drugih izlazila prije njih. Ja te ne bi ni u pab poveo da fudbal gledamo, bila bi me sramota..

The Who

pre 2 godine

Dodji ti vamo lepotice.Ima kulena,cvaraka,slanine.Ako oces i od mangulice.Neces nista raditi.Ja cu lupati bundeve svinjama da ne provale svinjac od gladi.Kad te vide svi ce biti ljubomorni kakvu sam zenu doveo.

Anja

pre 2 godine

Ako vec odlucite da citate, citajte sa razumevanjem. Zena nije spavala sa njima, samo je izlazila na sastanek, kako u protivnom da neko nadje decka ili devojku? Sedeci kuci to se nije dogodilo nikome. Dalje, lepo kaze da neki od njih nisu hteli da plate svoj deo vecere, ne znam kako ste izvukli zakljucke da je sponzorusa koja trazi besplatnu veceru? Verovatno tako sto procitate ono sto zelite a ne sto je napisano. Normalno je, posebno na Zapadu,a nadam se da je sve vise i kod nas tako, da svako plati svoj deo hrane i pica.

life

pre 2 godine

Ljubav se ne dešava kad vi hoćete ili zato što ste izašli to veče da je nađete, ljubav se dešava slučajno i da, provereno, kad se najmanje nadate.
Savet: izlazite zbog druženja,zabave. muzike, klope, smeha, pića...a ne zato što neko treba da vam priđe.
Stop frustraciji, to vas nigde neće odvesti a život prolazi.

N1vaders

pre 2 godine

Nedavno sam čitao nešto zanimljivo. Zgodne i lijepe žene su hendikepirane svojim izgledom. Zbog te fizičke privlacnosti koje posjeduju, većina vrata im se počnu otvarati vrlo rano i vrlo lako. Zbog toga ne moraju da rastu kao osobe, i emotivno se vrlo ograničeno razviju. Obzirom da su lijepe i zgodne muškarci im prilaze sami. Zbog tog svog fizickog izgleda, i činjenice da im se do tad sve davalo na tacni nemaju karakter koji se stvara borbom za stvari. Nisu se morale truditi da budu dobre ni u krevetu jer su zbog izgleda svakako bile tražena roba. Onda svaki muškarac koji joj priđe i shvati da dotična ima drustvene karakteristike prosjecnog kaktusa i da se u krevetu ponaša ko da je preminula prije 7 dana čim dobije šta traži ode jer dotična nema sta vise da ponudi. Ona je ubjedjena da je sve napravila ispravno i da su svi muškarci isti. I onda kad vremenom izgubi i izgled potpuni kolaps sistema.

Negativni

pre 2 godine

Логично, проблем је у њој, не у мушкарцима.
(Xisco, 22. februar 2022 08:43) Tesi se muskarcino. Svedok sam konstantno da je sve manje interakcije muskaraca ka zenama, u pabovima, barovima itd…Sta to bese petlja. I postedi pranje savesti u vidu ‘losih iskustava’ ‘oduvanja” itd. jer dok ne probas ne znas.

Dragan

pre 2 godine

One žene koje se žale da ih muškarci žele samo zbog seksa najčešće ništa drugo nemaju ni da ponude. Kad bi imale druge kvalitete bile bi tražene zbog njih.

M

pre 2 godine

Kako bre misica a deluje da je metar i zgažena pogačica?! Ja imam 165 cm i znam da ne mogu da budem mis jer svaka agencija traži devojke od 170 pa naviše, što je i logično. Izgleda da u Britaniji sve može.

Mile

pre 2 godine

Nijedan normalan muškarac ne želi promiskuitetnu ženu za dugu vezu. Tačka. Toliko je jednostavno.
(mare, 22. februar 2022 08:16)

Nikako da shvate

pacenik do pacenika

pre 2 godine

Devojka nije promiskuitetna ako izlazi na sastanke. Lepo i sama kaze da je bilo onih koji su izasli samo zbog se.. ali ih je otkacila. Drugo, muskarcinama je dozvoljeno da imaju s.. i cao, a zene odmah dr… ?! I za ove sa besplatnim vecerama po komentarima, citate li vi sa razumevanjem? Neki od njih su samo zeleli da se ogrebu o besplatnu veceru, lepo kaze nisu hteli da ucestvuju u placanju. Niko ne voli da ga gledaju kao seksualni objekat. Kad je zena lepa - ku… samo trazi onu stvar, napirlitana, plasticara, sponzorusa, kad je normalna (sto smo imali prilike da vidimo neki dan u clanku o mokasinama) zapustena, ruzna… Znaci cim nije kilo plastike, odmahje ruzna, kad je plastika odmah je …… Pa sta hocete?

mina335

pre 2 godine

Nisu oni krivi. Oni dolaze po to što nudiš. Veži kosu, obuci džemper, uzmi knjigu i videćeš da neće ni da te primete, a možda naidje i neko ko bi malo i da popriča sa tobom ... ali prvo pročitaj knjigu.

bla bla

pre 2 godine

Vrlo jednostavno…ili izlazi sa nekim ko zna da ne može da iznese nju jer je uspešnija od njega i gleda da makar može da je sto pre….ili izlazi sa bogatima koji ovakve menjaju ko gaće …a i malo pravi sebi reklamu Pepeljuga

realno

pre 2 godine

Ako pita te iste muskarce zasto se tako ponasaju izvadice podugacak spisak devojaka koje su samo htele da im neko plati veceru, vozale su ih okolo, pricale samo o sebi.....uglavnom lecenje kompleksa i pumpanje samopouzdanja jer su ih neki tipovi koje hoce oduvali.

Zvezda

pre 2 godine

Šta bi ti htela, nekog lepog finog, kulturnog, pametnog, zgodnog, lepog, bogatog, uspešnog, uticajnog i pri tome da NE ŽELI SEX sa tobom? Pa to nema nigde...
A da, i po defaultu da se zaljubi u tebe samo zato što si mis i u centru pažnje? Pa niko nije toliko lud danas

realno

pre 2 godine

Ako pita te iste muskarce zasto se tako ponasaju izvadice podugacak spisak devojaka koje su samo htele da im neko plati veceru, vozale su ih okolo, pricale samo o sebi.....uglavnom lecenje kompleksa i pumpanje samopouzdanja jer su ih neki tipovi koje hoce oduvali.

Zvezda

pre 2 godine

Šta bi ti htela, nekog lepog finog, kulturnog, pametnog, zgodnog, lepog, bogatog, uspešnog, uticajnog i pri tome da NE ŽELI SEX sa tobom? Pa to nema nigde...
A da, i po defaultu da se zaljubi u tebe samo zato što si mis i u centru pažnje? Pa niko nije toliko lud danas

bla bla

pre 2 godine

Vrlo jednostavno…ili izlazi sa nekim ko zna da ne može da iznese nju jer je uspešnija od njega i gleda da makar može da je sto pre….ili izlazi sa bogatima koji ovakve menjaju ko gaće …a i malo pravi sebi reklamu Pepeljuga

Anja

pre 2 godine

Ako vec odlucite da citate, citajte sa razumevanjem. Zena nije spavala sa njima, samo je izlazila na sastanek, kako u protivnom da neko nadje decka ili devojku? Sedeci kuci to se nije dogodilo nikome. Dalje, lepo kaze da neki od njih nisu hteli da plate svoj deo vecere, ne znam kako ste izvukli zakljucke da je sponzorusa koja trazi besplatnu veceru? Verovatno tako sto procitate ono sto zelite a ne sto je napisano. Normalno je, posebno na Zapadu,a nadam se da je sve vise i kod nas tako, da svako plati svoj deo hrane i pica.

mina335

pre 2 godine

Nisu oni krivi. Oni dolaze po to što nudiš. Veži kosu, obuci džemper, uzmi knjigu i videćeš da neće ni da te primete, a možda naidje i neko ko bi malo i da popriča sa tobom ... ali prvo pročitaj knjigu.

Negativni

pre 2 godine

Логично, проблем је у њој, не у мушкарцима.
(Xisco, 22. februar 2022 08:43) Tesi se muskarcino. Svedok sam konstantno da je sve manje interakcije muskaraca ka zenama, u pabovima, barovima itd…Sta to bese petlja. I postedi pranje savesti u vidu ‘losih iskustava’ ‘oduvanja” itd. jer dok ne probas ne znas.

ne znam gde teram

pre 2 godine

@Mare znaci ti mozes da saras ali kad treba da se zenis onda iskljucivo neku koja je pre trebe imala jednog ili eventualno dvojicu?
(Kler Frejzer, 22. februar 2022 10:26)

E vidiš, to je glavna razlika između muškaraca i žena. Dobar procenat žena nema problem da se uda za promiskuitetnog muškarca, čak i ako one nisu bile promiskuitetne, dok kod većine muškaraca to ne važi.

Žena teži da spava sa nekim muškarcem koji je poželjan, ali isto tako bi želela i vezu sa njime, dok poželjan muškarac teži da ih menja, jer je tražen. Poželjan muškarac nema problem da spava i sa manje poželjnom ženom, dok to kod žene uglavnom nije slučaj.

I kad dode vreme da se prave deca, žena pristaje da bude sa promiskuitetnim poželjnim muškarcem, jer misli da je ona bolja od svih onih prethodnih koje nisu mogle da ga "skrase". Nije se on skrasio, i verovatno nikad neće, samo hoće potomke - promiskuitet se i dalje nastavlja, jer mu je to u krvi.

Zato mi muskarci ne verujemo ženama koje su bile promiskuitetne, jer imamo u glavi da će to da rade i kasnije, baš kao što to rade i promiskuitetni muškarci. Moj odličan prijatelj je bio sa preko 100 žena, verio finu devojku nakon 6 meseci zabavljanja koja nije bila promiskuitetna, i već je jednom prevario nakon veridbe. Ajde da ga nije poznavala, pa i da razumem, ali ga je znala odlično.

Dragan

pre 2 godine

One žene koje se žale da ih muškarci žele samo zbog seksa najčešće ništa drugo nemaju ni da ponude. Kad bi imale druge kvalitete bile bi tražene zbog njih.

Mile

pre 2 godine

Nijedan normalan muškarac ne želi promiskuitetnu ženu za dugu vezu. Tačka. Toliko je jednostavno.
(mare, 22. februar 2022 08:16)

Nikako da shvate

life

pre 2 godine

Ljubav se ne dešava kad vi hoćete ili zato što ste izašli to veče da je nađete, ljubav se dešava slučajno i da, provereno, kad se najmanje nadate.
Savet: izlazite zbog druženja,zabave. muzike, klope, smeha, pića...a ne zato što neko treba da vam priđe.
Stop frustraciji, to vas nigde neće odvesti a život prolazi.

Veliki brat

pre 2 godine

Логично, проблем је у њој, не у мушкарцима.
(Xisco, 22. februar 2022 08:43) Tesi se muskarcino. Svedok sam konstantno da je sve manje interakcije muskaraca ka zenama, u pabovima, barovima itd…Sta to bese petlja. I postedi pranje savesti u vidu ‘losih iskustava’ ‘oduvanja” itd. jer dok ne probas ne znas.
(Negativni, 22. februar 2022 12:04)

Nema to nikakve veze sa petljom, nego niko neće da trpi vređanje i ponižavanje, naročito ne na javnom mestu, da ne pričam pred svojim društvom.
Tu "petlju" imaju samo oni koje boli uvo da li će ih neka devojka odbiti, odmah se bace na drugu, treću...


Nekada je bilo nezamislivo da devojke otimaju dečka jedna drugoj, pa čak i drugarica drugarici, danas je sve to normalno, provod za jednu noć... nekada se takav provod krio od svih, a danas ako se ne pohvale da su se smuvali i već sutra da su "raskinuli", kao da ne postoje.
Nekad se možda 50 devojaka nabacivalo nekom popularnom muškarcu i muvalo ga, ali kad ga jedna od njih smuva, onih 49 gledaju nekog drugog. Danas im ne pada na pamet da pogledaju tog drugog, nego čekaju sutra da ga otmu toj koja ga je smuvala... i tako, dok one maštaju o nekom mega-popularnom i čekaju na red, život prolazi.

Pametne se udaju sa 25-30 godina kad nađu onoga sa kojim su kompatibilne, ostale traže "idealnog", čekaju i kukaju kako im niko ne prilazi. Pa ko da im priđe, kad su stalno nafurane i sa stavom "ne prilazi, ujedam"!

N1vaders

pre 2 godine

Nedavno sam čitao nešto zanimljivo. Zgodne i lijepe žene su hendikepirane svojim izgledom. Zbog te fizičke privlacnosti koje posjeduju, većina vrata im se počnu otvarati vrlo rano i vrlo lako. Zbog toga ne moraju da rastu kao osobe, i emotivno se vrlo ograničeno razviju. Obzirom da su lijepe i zgodne muškarci im prilaze sami. Zbog tog svog fizickog izgleda, i činjenice da im se do tad sve davalo na tacni nemaju karakter koji se stvara borbom za stvari. Nisu se morale truditi da budu dobre ni u krevetu jer su zbog izgleda svakako bile tražena roba. Onda svaki muškarac koji joj priđe i shvati da dotična ima drustvene karakteristike prosjecnog kaktusa i da se u krevetu ponaša ko da je preminula prije 7 dana čim dobije šta traži ode jer dotična nema sta vise da ponudi. Ona je ubjedjena da je sve napravila ispravno i da su svi muškarci isti. I onda kad vremenom izgubi i izgled potpuni kolaps sistema.

Valjda je sad skapirala....

pre 2 godine

@(Kler Frejzer, 22. februar 2022 10:26)

Vidi ovako:
-kad muškarac želi devojku, mora dobro da potrudi da bi ispunio njene kriterijume i dobio ono što zeli
-kad devojka želi muškarca, dovoljno je da mu uputi par pogleda, osmeha, da mu priđe i kaže - hajde sa mnom

U tome je stvar. Žene određuju kriterijume, i mogu da promene i tri dnevno ako žele.

podizem obrvu

pre 2 godine

Stvarno tuzno, samo ne znam da li je ocekivala da sa njom vode intelektualne razgovore s’ obzirom na prilozene slike uz ovo stivo.

Nina

pre 2 godine

Kako bre misica a deluje da je metar i zgažena pogačica?! Ja imam 165 cm i znam da ne mogu da budem mis jer svaka agencija traži devojke od 170 pa naviše, što je i logično. Izgleda da u Britaniji sve može.
(M, 22. februar 2022 10:14)

Pozdravlja te Prijanka Copra, mis sveta, sa svojih 165cm.
Nemoj da mesas modne agencije koje zele manekenke za revije (gde se mahom trazi 175cm) sa izborima sa mis (to samo nasa Vesna Da Vinca insistira da devojke budu visoke, u drugim drzavama to apsolutno nije kriterijum). Za Miss je vazno da je skladna, zgodna, lepa... za manekenku koja nosi revije da je vitka do bas mrsava i visoka izmedju 175-180 i da nosi konfekcijski broj sto manji.

Zagor, zvezdarski

pre 2 godine

Žena jeste lepa. Možda nema baš najbolji stil (vidi: druga slika u prvom postu), ali na ostalim slikama dobro izgleda. Vi što se zezate, kako ona može da bude lepa, vi upravo niste videli druge Engleskinje. I tu naravno ne mislim na glumice Bekinsale, Hurley ili Knight. Nego na one prosečne, blede, loše obučene iz provincije i predgrađa, koje popiju po 8 pinta, pa onda idu u lov na muškarce. Ko to nije video, ne bi trebao da vređa ovu ženu. Jer kliše da su Engleskinje ružne stoji, ali ova nije od tih.

Mirkosoft

pre 2 godine

Žena je lepa, da ima i lepših ali činjenica je da je lepa. Problem je rekreativno zabavljanje koje prerasta u promiskuitetan život. Ne kažem da je ona takva ali generalno gledano, savremeno društvo želi seks ali izbegava odgovornost. To tako ne ide, prvo odgovornost a onda seks, ali nama se to ne sviđa mi bi da umačemo bez odgovornosti prema toj drugoj osobi. To je prvi problem.
Drugi problem je što se poput neodgovornih muškaraca savremene žene (devojke) oblače poput prostitutki a onda se iznenade da su tretirane kao šunke. Dame, dostojanstvo je važno, ne prodajte se jeftino, žene su više od grudi i zadnjice, imate mozgove i zato ih koristite to je garancija duge veze a ne zadnjica koja će godinama nestati ili grudi koje će se otromboljiti.

Iskreno, da imam šansu da se udvaram ovakvoj dami, sigurno ne bi gledao do uveče kako bi je oborio u krevet, nego bih išao na duge staze da se mentalno povežemo a onda i fizički zapečatio dogovor. No ja sam od onih koji drugačije misle i nisu popularni kod dama.

U glavnom i jedni i drugi imaju puno da rade na sebi da se vrati vozilo na pravi put...

The Who

pre 2 godine

Dodji ti vamo lepotice.Ima kulena,cvaraka,slanine.Ako oces i od mangulice.Neces nista raditi.Ja cu lupati bundeve svinjama da ne provale svinjac od gladi.Kad te vide svi ce biti ljubomorni kakvu sam zenu doveo.

Hi April, how do you do?

pre 2 godine

Meni ona zvuči ok jer realno mogla je da savata nekog matorog milijardera jer je ex misica Britanije, ali devojka ipak veruje da će naći normalnog momka onlajn. Mi muškarci u većini nismo normalni, eto sad ćemo joj naći zamerku što se dejtuje onlajn, a da je otišla sa milijarderom onda bi isto govorili sve najgore. Jedini muškarac koji ne nalazi zamerku lepoj ženi je izgleda samo onaj koji je sa njom, a svi ostali nešto hejtuju. Zato, idem da joj pošaljem zahtev! :) Šalim se naravno.

Dejanmi

pre 2 godine

Pa dobro je da i to hoce nakon sto si sa stotinu drugih izlazila prije njih. Ja te ne bi ni u pab poveo da fudbal gledamo, bila bi me sramota..

M

pre 2 godine

Kako bre misica a deluje da je metar i zgažena pogačica?! Ja imam 165 cm i znam da ne mogu da budem mis jer svaka agencija traži devojke od 170 pa naviše, što je i logično. Izgleda da u Britaniji sve može.

Dragoljub

pre 2 godine

A šta ona misli da će muškarci sve da plaćaju? Što im nije dala par hiljada dolara pa mi možda neki od njih to cenio i ostao sa njom? Život je preskup i prenaporan u današnje vreme sa prepuno loših šefova po firmama koji se iživljavaju na radnicima sa raznovrsnim izgovorima. To bi pretežno žene trebale da imaju u vidu koje žele ljubav.

pacenik do pacenika

pre 2 godine

Devojka nije promiskuitetna ako izlazi na sastanke. Lepo i sama kaze da je bilo onih koji su izasli samo zbog se.. ali ih je otkacila. Drugo, muskarcinama je dozvoljeno da imaju s.. i cao, a zene odmah dr… ?! I za ove sa besplatnim vecerama po komentarima, citate li vi sa razumevanjem? Neki od njih su samo zeleli da se ogrebu o besplatnu veceru, lepo kaze nisu hteli da ucestvuju u placanju. Niko ne voli da ga gledaju kao seksualni objekat. Kad je zena lepa - ku… samo trazi onu stvar, napirlitana, plasticara, sponzorusa, kad je normalna (sto smo imali prilike da vidimo neki dan u clanku o mokasinama) zapustena, ruzna… Znaci cim nije kilo plastike, odmahje ruzna, kad je plastika odmah je …… Pa sta hocete?

Dejanmi

pre 2 godine

Pa dobro je da i to hoce nakon sto si sa stotinu drugih izlazila prije njih. Ja te ne bi ni u pab poveo da fudbal gledamo, bila bi me sramota..

M

pre 2 godine

Kako bre misica a deluje da je metar i zgažena pogačica?! Ja imam 165 cm i znam da ne mogu da budem mis jer svaka agencija traži devojke od 170 pa naviše, što je i logično. Izgleda da u Britaniji sve može.

Zvezda

pre 2 godine

Šta bi ti htela, nekog lepog finog, kulturnog, pametnog, zgodnog, lepog, bogatog, uspešnog, uticajnog i pri tome da NE ŽELI SEX sa tobom? Pa to nema nigde...
A da, i po defaultu da se zaljubi u tebe samo zato što si mis i u centru pažnje? Pa niko nije toliko lud danas

Negativni

pre 2 godine

Логично, проблем је у њој, не у мушкарцима.
(Xisco, 22. februar 2022 08:43) Tesi se muskarcino. Svedok sam konstantno da je sve manje interakcije muskaraca ka zenama, u pabovima, barovima itd…Sta to bese petlja. I postedi pranje savesti u vidu ‘losih iskustava’ ‘oduvanja” itd. jer dok ne probas ne znas.

Dragan

pre 2 godine

One žene koje se žale da ih muškarci žele samo zbog seksa najčešće ništa drugo nemaju ni da ponude. Kad bi imale druge kvalitete bile bi tražene zbog njih.

Veliki brat

pre 2 godine

Логично, проблем је у њој, не у мушкарцима.
(Xisco, 22. februar 2022 08:43) Tesi se muskarcino. Svedok sam konstantno da je sve manje interakcije muskaraca ka zenama, u pabovima, barovima itd…Sta to bese petlja. I postedi pranje savesti u vidu ‘losih iskustava’ ‘oduvanja” itd. jer dok ne probas ne znas.
(Negativni, 22. februar 2022 12:04)

Nema to nikakve veze sa petljom, nego niko neće da trpi vređanje i ponižavanje, naročito ne na javnom mestu, da ne pričam pred svojim društvom.
Tu "petlju" imaju samo oni koje boli uvo da li će ih neka devojka odbiti, odmah se bace na drugu, treću...


Nekada je bilo nezamislivo da devojke otimaju dečka jedna drugoj, pa čak i drugarica drugarici, danas je sve to normalno, provod za jednu noć... nekada se takav provod krio od svih, a danas ako se ne pohvale da su se smuvali i već sutra da su "raskinuli", kao da ne postoje.
Nekad se možda 50 devojaka nabacivalo nekom popularnom muškarcu i muvalo ga, ali kad ga jedna od njih smuva, onih 49 gledaju nekog drugog. Danas im ne pada na pamet da pogledaju tog drugog, nego čekaju sutra da ga otmu toj koja ga je smuvala... i tako, dok one maštaju o nekom mega-popularnom i čekaju na red, život prolazi.

Pametne se udaju sa 25-30 godina kad nađu onoga sa kojim su kompatibilne, ostale traže "idealnog", čekaju i kukaju kako im niko ne prilazi. Pa ko da im priđe, kad su stalno nafurane i sa stavom "ne prilazi, ujedam"!

ne znam gde teram

pre 2 godine

@Mare znaci ti mozes da saras ali kad treba da se zenis onda iskljucivo neku koja je pre trebe imala jednog ili eventualno dvojicu?
(Kler Frejzer, 22. februar 2022 10:26)

E vidiš, to je glavna razlika između muškaraca i žena. Dobar procenat žena nema problem da se uda za promiskuitetnog muškarca, čak i ako one nisu bile promiskuitetne, dok kod većine muškaraca to ne važi.

Žena teži da spava sa nekim muškarcem koji je poželjan, ali isto tako bi želela i vezu sa njime, dok poželjan muškarac teži da ih menja, jer je tražen. Poželjan muškarac nema problem da spava i sa manje poželjnom ženom, dok to kod žene uglavnom nije slučaj.

I kad dode vreme da se prave deca, žena pristaje da bude sa promiskuitetnim poželjnim muškarcem, jer misli da je ona bolja od svih onih prethodnih koje nisu mogle da ga "skrase". Nije se on skrasio, i verovatno nikad neće, samo hoće potomke - promiskuitet se i dalje nastavlja, jer mu je to u krvi.

Zato mi muskarci ne verujemo ženama koje su bile promiskuitetne, jer imamo u glavi da će to da rade i kasnije, baš kao što to rade i promiskuitetni muškarci. Moj odličan prijatelj je bio sa preko 100 žena, verio finu devojku nakon 6 meseci zabavljanja koja nije bila promiskuitetna, i već je jednom prevario nakon veridbe. Ajde da ga nije poznavala, pa i da razumem, ali ga je znala odlično.

realno

pre 2 godine

Ako pita te iste muskarce zasto se tako ponasaju izvadice podugacak spisak devojaka koje su samo htele da im neko plati veceru, vozale su ih okolo, pricale samo o sebi.....uglavnom lecenje kompleksa i pumpanje samopouzdanja jer su ih neki tipovi koje hoce oduvali.

bla bla

pre 2 godine

Vrlo jednostavno…ili izlazi sa nekim ko zna da ne može da iznese nju jer je uspešnija od njega i gleda da makar može da je sto pre….ili izlazi sa bogatima koji ovakve menjaju ko gaće …a i malo pravi sebi reklamu Pepeljuga

Mile

pre 2 godine

Nijedan normalan muškarac ne želi promiskuitetnu ženu za dugu vezu. Tačka. Toliko je jednostavno.
(mare, 22. februar 2022 08:16)

Nikako da shvate

Dragoljub

pre 2 godine

A šta ona misli da će muškarci sve da plaćaju? Što im nije dala par hiljada dolara pa mi možda neki od njih to cenio i ostao sa njom? Život je preskup i prenaporan u današnje vreme sa prepuno loših šefova po firmama koji se iživljavaju na radnicima sa raznovrsnim izgovorima. To bi pretežno žene trebale da imaju u vidu koje žele ljubav.

mina335

pre 2 godine

Nisu oni krivi. Oni dolaze po to što nudiš. Veži kosu, obuci džemper, uzmi knjigu i videćeš da neće ni da te primete, a možda naidje i neko ko bi malo i da popriča sa tobom ... ali prvo pročitaj knjigu.

podizem obrvu

pre 2 godine

Stvarno tuzno, samo ne znam da li je ocekivala da sa njom vode intelektualne razgovore s’ obzirom na prilozene slike uz ovo stivo.

Valjda je sad skapirala....

pre 2 godine

@(Kler Frejzer, 22. februar 2022 10:26)

Vidi ovako:
-kad muškarac želi devojku, mora dobro da potrudi da bi ispunio njene kriterijume i dobio ono što zeli
-kad devojka želi muškarca, dovoljno je da mu uputi par pogleda, osmeha, da mu priđe i kaže - hajde sa mnom

U tome je stvar. Žene određuju kriterijume, i mogu da promene i tri dnevno ako žele.

Anja

pre 2 godine

Ako vec odlucite da citate, citajte sa razumevanjem. Zena nije spavala sa njima, samo je izlazila na sastanek, kako u protivnom da neko nadje decka ili devojku? Sedeci kuci to se nije dogodilo nikome. Dalje, lepo kaze da neki od njih nisu hteli da plate svoj deo vecere, ne znam kako ste izvukli zakljucke da je sponzorusa koja trazi besplatnu veceru? Verovatno tako sto procitate ono sto zelite a ne sto je napisano. Normalno je, posebno na Zapadu,a nadam se da je sve vise i kod nas tako, da svako plati svoj deo hrane i pica.

Nina

pre 2 godine

Kako bre misica a deluje da je metar i zgažena pogačica?! Ja imam 165 cm i znam da ne mogu da budem mis jer svaka agencija traži devojke od 170 pa naviše, što je i logično. Izgleda da u Britaniji sve može.
(M, 22. februar 2022 10:14)

Pozdravlja te Prijanka Copra, mis sveta, sa svojih 165cm.
Nemoj da mesas modne agencije koje zele manekenke za revije (gde se mahom trazi 175cm) sa izborima sa mis (to samo nasa Vesna Da Vinca insistira da devojke budu visoke, u drugim drzavama to apsolutno nije kriterijum). Za Miss je vazno da je skladna, zgodna, lepa... za manekenku koja nosi revije da je vitka do bas mrsava i visoka izmedju 175-180 i da nosi konfekcijski broj sto manji.

N1vaders

pre 2 godine

Nedavno sam čitao nešto zanimljivo. Zgodne i lijepe žene su hendikepirane svojim izgledom. Zbog te fizičke privlacnosti koje posjeduju, većina vrata im se počnu otvarati vrlo rano i vrlo lako. Zbog toga ne moraju da rastu kao osobe, i emotivno se vrlo ograničeno razviju. Obzirom da su lijepe i zgodne muškarci im prilaze sami. Zbog tog svog fizickog izgleda, i činjenice da im se do tad sve davalo na tacni nemaju karakter koji se stvara borbom za stvari. Nisu se morale truditi da budu dobre ni u krevetu jer su zbog izgleda svakako bile tražena roba. Onda svaki muškarac koji joj priđe i shvati da dotična ima drustvene karakteristike prosjecnog kaktusa i da se u krevetu ponaša ko da je preminula prije 7 dana čim dobije šta traži ode jer dotična nema sta vise da ponudi. Ona je ubjedjena da je sve napravila ispravno i da su svi muškarci isti. I onda kad vremenom izgubi i izgled potpuni kolaps sistema.

The Who

pre 2 godine

Dodji ti vamo lepotice.Ima kulena,cvaraka,slanine.Ako oces i od mangulice.Neces nista raditi.Ja cu lupati bundeve svinjama da ne provale svinjac od gladi.Kad te vide svi ce biti ljubomorni kakvu sam zenu doveo.

Mirkosoft

pre 2 godine

Žena je lepa, da ima i lepših ali činjenica je da je lepa. Problem je rekreativno zabavljanje koje prerasta u promiskuitetan život. Ne kažem da je ona takva ali generalno gledano, savremeno društvo želi seks ali izbegava odgovornost. To tako ne ide, prvo odgovornost a onda seks, ali nama se to ne sviđa mi bi da umačemo bez odgovornosti prema toj drugoj osobi. To je prvi problem.
Drugi problem je što se poput neodgovornih muškaraca savremene žene (devojke) oblače poput prostitutki a onda se iznenade da su tretirane kao šunke. Dame, dostojanstvo je važno, ne prodajte se jeftino, žene su više od grudi i zadnjice, imate mozgove i zato ih koristite to je garancija duge veze a ne zadnjica koja će godinama nestati ili grudi koje će se otromboljiti.

Iskreno, da imam šansu da se udvaram ovakvoj dami, sigurno ne bi gledao do uveče kako bi je oborio u krevet, nego bih išao na duge staze da se mentalno povežemo a onda i fizički zapečatio dogovor. No ja sam od onih koji drugačije misle i nisu popularni kod dama.

U glavnom i jedni i drugi imaju puno da rade na sebi da se vrati vozilo na pravi put...

Hi April, how do you do?

pre 2 godine

Meni ona zvuči ok jer realno mogla je da savata nekog matorog milijardera jer je ex misica Britanije, ali devojka ipak veruje da će naći normalnog momka onlajn. Mi muškarci u većini nismo normalni, eto sad ćemo joj naći zamerku što se dejtuje onlajn, a da je otišla sa milijarderom onda bi isto govorili sve najgore. Jedini muškarac koji ne nalazi zamerku lepoj ženi je izgleda samo onaj koji je sa njom, a svi ostali nešto hejtuju. Zato, idem da joj pošaljem zahtev! :) Šalim se naravno.

life

pre 2 godine

Ljubav se ne dešava kad vi hoćete ili zato što ste izašli to veče da je nađete, ljubav se dešava slučajno i da, provereno, kad se najmanje nadate.
Savet: izlazite zbog druženja,zabave. muzike, klope, smeha, pića...a ne zato što neko treba da vam priđe.
Stop frustraciji, to vas nigde neće odvesti a život prolazi.

Zagor, zvezdarski

pre 2 godine

Žena jeste lepa. Možda nema baš najbolji stil (vidi: druga slika u prvom postu), ali na ostalim slikama dobro izgleda. Vi što se zezate, kako ona može da bude lepa, vi upravo niste videli druge Engleskinje. I tu naravno ne mislim na glumice Bekinsale, Hurley ili Knight. Nego na one prosečne, blede, loše obučene iz provincije i predgrađa, koje popiju po 8 pinta, pa onda idu u lov na muškarce. Ko to nije video, ne bi trebao da vređa ovu ženu. Jer kliše da su Engleskinje ružne stoji, ali ova nije od tih.

pacenik do pacenika

pre 2 godine

Devojka nije promiskuitetna ako izlazi na sastanke. Lepo i sama kaze da je bilo onih koji su izasli samo zbog se.. ali ih je otkacila. Drugo, muskarcinama je dozvoljeno da imaju s.. i cao, a zene odmah dr… ?! I za ove sa besplatnim vecerama po komentarima, citate li vi sa razumevanjem? Neki od njih su samo zeleli da se ogrebu o besplatnu veceru, lepo kaze nisu hteli da ucestvuju u placanju. Niko ne voli da ga gledaju kao seksualni objekat. Kad je zena lepa - ku… samo trazi onu stvar, napirlitana, plasticara, sponzorusa, kad je normalna (sto smo imali prilike da vidimo neki dan u clanku o mokasinama) zapustena, ruzna… Znaci cim nije kilo plastike, odmahje ruzna, kad je plastika odmah je …… Pa sta hocete?