Koliko seksa je normalno da imate u dvadesetim, tridesetim, a koliko u četrdesetim

Utorak, 03.05.2022.

13:37

Izvor: B92

Koliko seksa je normalno da imate u dvadesetim, tridesetim, a koliko u èetrdesetim IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Žena

pre 2 godine

Mene je*u na poslu isto kao i pre deset, dvadeset godina...dobar mi lipido!!! Znači, ne volim seks al često ga upražnjavam!!!
(zlatne 40-te, 3. maj 2022 23:32)

Hahahaha, 'lipido'...
Duhovit si i verovatno je typo, ali predobar...

Mastrangello

pre 2 godine

@darko "U kojoj kategoriji su muskarci 37 godina koji imaju sex 1-2 godisnje?"

U kategoriji svemogucih polubogova!

Cuj, 2 puta godisnje...Pa to proleti, cas posla...Taman ga se uzelis i vec je vreme za opet.
Bilo bi lepo kad bi moglo...

Mastrangello

pre 2 godine

@darko "U kojoj kategoriji su muskarci 37 godina koji imaju sex 1-2 godisnje?"

U kategoriji svemogucih polubogova!

Cuj, 2 puta godisnje...Pa to proleti, cas posla...Taman ga se uzelis i vec je vreme za opet.
Bilo bi lepo, kad bi moglo...

Protoss

pre 2 godine

Kulturiska i gospodin se radja od tinejdzerskih dana, pa cak i u seksu.. Sve manje hoce takvog, nego hoce zivotinju, kako intelektualno tako i fizicki.. Zene ne shvataju da je seks emocija, a kada evoluiraju i muskarci i zene, shvatice poentu zivota i ljubavi.

bole

pre 2 godine

@realno - razumljivo i svaka čast! Živ čovek ne treba da se sahrani, ako ga partner već izda takvim ponašanjem... Da su kojim slučajem obrnute uloge i vaša bi žena tako isto, da se ne lažemo... Što kaže stara narodna poslovica "što nema u izlogu ima u radni" ili "što nemaš kod kuće imaš napolju van kuće", a ako neko nešto neće ima ko hoće...

Vladan

pre 2 godine

"Muskarci, jel se secate pre 15, 20 godina kada su zene bile "kaludjerice" i pricale kako nikada ne razmisljaju o seksu i da im zivot od istog ne zavisi. Da nije interneta i drustvenih mreza, mi muskarci bi ziveli u velikoj zabludi ceo zivot."

Hahahahaha, ako ti je par zena u poznijim godinama reklo da vise ne razmisljaju o seksu i ako si ti to uzeo kao sveopstu istinu, ko ti je kriv sto se nisi dublje informisao o temi i sto si ziveo veujuci u nebulozu i sad si kao iznenadjen.
Ja sam bio momak pre 20 g, nijedna mi devojka nikad nije rekla da je seks ne zanima i da ge ne zeli, ne razmislja o istom... Nisam to cuo nikad ni od drugarica ni od drugova da su njima tako pricale. Druze, ako ti je neka rekla da je ne zanima sex, nije je zanimao sex s tobom, sto je legitimno, ne mozemo svima da se dopadnemo na taj nacin. Problem je ako vi uzimate sve sto vam pojedinac kaze kao neka univerzalna pavila i onda kad naidjete na drugu osobu, kukate kako ste iznenadjeni jer je ona pe rekla nesto drugo....
Dobro je da ste i zivi

bole

pre 2 godine

Nema to nikakve veze sa godinama nego ima veze s kim ste, koliko vas taj neko privlači, kolikoa je želja i volja obostrana i na kraju ima veze sa opštim psihofizičkim stanjem... Što neko ovde reče, znam "dede i babe" koji se tresu ko tinejdžeri, a opet znam i "omladince i omladinke" koji su potpuno sexualno disfunkcionalni... Tako da volite se što više vi što možete i hoćete, a ovi ostali nek životare kako im se sviđa ili ne sviđa...

Iskrena

pre 2 godine

@ bajo_moj

Možeš da budeš kao prebijena mačka ako se mrcvarite po tri sata. Ako ne, bukvalno ti je samo lepši dan ili veče nakon toga, i to je to. Uživaš, osećaš se mirnije, opuštenije, lepše i srećno, kao da je sve ok. Nažalost, ja ga i sad imam ugl. sama sa sobom... Bolje i tako nego sa nekim pogrešnim (vara, ponižava, ne poštuje ...).

Iskrena

pre 2 godine

@ Prekidač

Nije tačno. Nažalost ne mogu se uzbuditi ako me čovek fizički ne privlači. Izgled nije nevažan. S druge strane, džaba izgled ako čovek nema osećanja i može uporedo da bude s nekoliko njih, da vara i da mu pritom bude nevažno da li nekog povređuje ili ne, jer prosto nema osećanja. Džaba onda izgled, jer će normalne žene pobeći od takvog psiha.

Idealno je da postoji hemija, kako fizički tako i emotivno i mentalno, i da obe osobe budu normalne.

Prekidač

pre 2 godine

@nije stvar srece, nego ti a i ostale ne zelite nego da se zaljubi u vas. zelite te apolone. evo ja bih bio veran, drzao te kao kao vode na dlanu, obasipao paznjom itd, ali mene ne bi na ulici pogledala. ostale materijalne stvari imam ali zenu ne... 36 god inzenjer
(lily, 4. maj 2022 01:09)

Uglavnom im drži pažnju neki nepredvidljiv, neuhvatljiv, čiji mozak je isključen i radi ono što mu trenutno padne na pamet... Nebitno kako izgleda, ali je poželjno da izgleda lepo. A ovako ti si im tu na tacni, mogu da te uzmu kada te žele. A i ne žele te zato što si stalno tu.

bajo_moj

pre 2 godine

Meni bi u ranim 30im bilo sasvim ok da je na svakodnevnom nivou. Imam jaku zelju, testosteron me i dalje radi. Ali realno, nemam vremena... Nista ne bih postigao u zivotu kad bih se sexao svaki dan. Em ode vreme, em opadne energija i budes kao prebijena macka :) Zato je 2-3 puta nedeljno sasvim ok.

Miki

pre 2 godine

Kako ne,45 sam a ispred sam ovih oz prve grupe,bar 3 puta nedeljno ito sa ženom sa kojom sam 24 godine u braku.
Ovo nema veze sa stvarnošću,zavisi od osobe do osobe a ponajviše od problema u životu.
Zdravlje,besparica itd.

Iris

pre 2 godine

Posle svakog deteta ucestalost nam opala 3x. U pocetku smo svaki dan, posle prvog deteta svaki treci dan, posle drugog jednom u devet dana. Posle treceg evo jednom mesecno. Tu stajem. Ali zanimljivo, sex bolji nego ikad.

lily

pre 2 godine

(Stvar sreće, 3. maj 2022 23:21)

nije stvar srece, nego ti a i ostale ne zelite nego da se zaljubi u vas. zelite te apolone. evo ja bih bio veran, drzao te kao kao vode na dlanu, obasipao paznjom itd, ali mene ne bi na ulici pogledala. ostale materijalne stvari imam ali zenu ne... 36 god inzenjer

Silverfox

pre 2 godine

Bilo bi dobro da znamo kako su došli do ovih brojeva. Uključuje li one koji nemaju stalnog partnera, ili se odnosi na parove? Šta sa parovima koji pripadaju različitim starosnim grupama? Mlađe generacije su manje zainteresovane za seks nego što su to bile starije, u njihovim godinama.

vl

pre 2 godine

Sa 32 uvek mogu po 3-4x na dan i imam potrebu za stalnim sexom. Nekada prostitutke nekada šta naleti.. Sa ženom imam sex 1-2 godišnje a ni tada nije zainteresovana a ja prosto imam potrebu.

pesadinac

pre 2 godine

Sto vise to zdravije, i za mene i za nju.
Inace trazim od svake, odma kazem sa cim raspolazem pa koja je znatizeljna da vidi ta i daje.

Stvar sreće

pre 2 godine

"Velika većina muškaraca... ne vara svoje žene "

Mnogi ne varaju. Nažalost ja sam se debelo zeznula poslednji put kad sam se zaljubila. Naletela na lika koji "trpa" po 3 istovremeno. Deset dana Anu, deset dana Maju, deset dana Ivanu i sl. Dok je sa 2 u svađi, svakodnevno se viđa sa trećom. Ako ga neka od druge dve u međuvremenu zaskoči, on otkači tu poslednju pa sa ovom koja mu je poslednja nudila, ne odbija nijednu. Dečko je lep, visok, liči na Alena Delona, ali je svinja od čoveka. I ne kajem se što to kažem. Nikad nisam naišla na tako nešto. Da neko toliko bude lep spolja a užasan iznutra. Neosetljiv i prevarant u svakom odnosu. Molim Boga da se neko iskreno zaljubi ponovo i taj u mene (za promenu) i da ne bude svinja, vec neki dobar covek.

realno

pre 2 godine

presao 50...imam ljubavnicu 18 god mladju...svaki dan po 2-3puta....a zenu ni 2 puta godisnje....davno je izgubila zelju za sexom...a meni je potrebno...

Lemi

pre 2 godine

Od 16 - 22 godine seks vise puta dnevno svaki dan, od 22 - 30 godine seks 7 - 10 puta nedeljno. Od 30 - 35 godine 5 - 7 puta nedeljno. Sad od 35 - 40 godine oko 5 puta nedeljno. Stvarno opada sa godinama, al preterivalo se u mladosti tako da se nema za cim zaliti. Zena ionako jedva prati i ovaj tempo :) Sta cu, na oca sam, on evo 65 godina a zene i dalje za njim otkidaju. Jedva postize matori ;)

А. Петров

pre 2 godine

Ја ове године 5 пута. Ако буде ишло линеарно, могу се надати још 7 поена до Нове Године.

Samo jako i snazno

pre 2 godine

Meni je užasavajuća stvar da još jednom zatrudnim u braku u kom ionako nisam srećna. Kontraceptivne pilule ne smem da pijem. Osim toga, ne dopada mi se muž odavno. Švalera nemam. Dugo sam razmišljala o tome, a sada stvarno kupujem vibrator. Kad nemam ljubav, mogu makar seks sa samom sobom, jer bez seksa realno ne mogu. Imam normalne ljudske potrebe.
(Iskrena, 3. maj 2022 21:14)

Muskarci, jel se secate pre 15, 20 godina kada su zene bile "kaludjerice" i pricale kako nikada ne razmisljaju o seksu i da im zivot od istog ne zavisi. Da nije interneta i drustvenih mreza, mi muskarci bi ziveli u velikoj zabludi ceo zivot.

"...ne dopada mi se muž odavno." Prema podacima Nacionalnog centra za zdravstvenu statistiku u SAD-u, oko 50% brakova se završava razvodom, a oko 80% razvoda iniciraju žene. Ove brojke nisu ovoliko velike zato sto muskarci varaju, cak naprotiv, velika vecina muskaraca u brakovima ne vara svoje zene, pa se zapitajte zasto se zene razvode.

Александар

pre 2 godine

Ово истраживање,мора да су радили у неком дому за пензионере ,ма не ове здраве.

wub

pre 2 godine

Meni je druga stvar fascinantna, ajde sex i imam i nemam, vise nemam, ali zasto se devojke toliko ustrucavaju da budu perverzne?? recimo ejakuliranje po licu ove mladje nece uglavnom, to hoce ove starije od mene, 50 i vise.. neka mi objasni neko?
(El Gancho, 03. maj 2022 20:43)

Idi ti da ti neko ejakulira po licu retardu jedan.

realno, 50+

pre 2 godine

gluposti, individualna stvar, razne životne faze, hormonalne promene, ne znači da je život bolji ni sa puno seksa ni bez seksa, već kako se osećate sami sa sobom i partnerom/partnerkom, ne nasedajte na ovakve teorije

Iskrena

pre 2 godine

Meni je užasavajuća stvar da još jednom zatrudnim u braku u kom ionako nisam srećna. Kontraceptivne pilule ne smem da pijem. Osim toga, ne dopada mi se muž odavno. Švalera nemam. Dugo sam razmišljala o tome, a sada stvarno kupujem vibrator. Kad nemam ljubav, mogu makar seks sa samom sobom, jer bez seksa realno ne mogu. Imam normalne ljudske potrebe.

Боки

pre 2 godine

Што више, то боље, да не би било после "питала ме старост где ми је била младост"...

El Gancho

pre 2 godine

Meni je druga stvar fascinantna, ajde sex i imam i nemam, vise nemam, ali zasto se devojke toliko ustrucavaju da budu perverzne?? recimo ejakuliranje po licu ove mladje nece uglavnom, to hoce ove starije od mene, 50 i vise.. neka mi objasni neko?

Loznica, Gučevo, Cer..

pre 2 godine

"Osim toga, apsolutno je normalno da nakon 20 godina braka supružnici ne skaču svaki drugi dan jedno na drugo. A naročito kad dođu potomci - seks više nije u prvom planu"

Žena i ja smo u braku evo već 30 godina i imamo troje dece.. Ne da seks nije u prvom planu, već naprotiv, upražnjavamo ga više nego ikad, naročito moja žena je u tom fazonu da naskače na mene i kako onda da joj ne ispunim želje hahah

čika Boki

pre 2 godine

Ova moja me je zbog svađe s njenim roditeljima odbijala 3 godine. Onda sam okrenuo leđa i potražio na drugom mestu. Kad je saznala, svaki trenutak je koristila da navali na mene i sad ljubav cveta.

wub

pre 2 godine

Meni je druga stvar fascinantna, ajde sex i imam i nemam, vise nemam, ali zasto se devojke toliko ustrucavaju da budu perverzne?? recimo ejakuliranje po licu ove mladje nece uglavnom, to hoce ove starije od mene, 50 i vise.. neka mi objasni neko?
(El Gancho, 03. maj 2022 20:43)

Idi ti da ti neko ejakulira po licu retardu jedan.

Iskrena

pre 2 godine

Meni je užasavajuća stvar da još jednom zatrudnim u braku u kom ionako nisam srećna. Kontraceptivne pilule ne smem da pijem. Osim toga, ne dopada mi se muž odavno. Švalera nemam. Dugo sam razmišljala o tome, a sada stvarno kupujem vibrator. Kad nemam ljubav, mogu makar seks sa samom sobom, jer bez seksa realno ne mogu. Imam normalne ljudske potrebe.

čika Boki

pre 2 godine

Ova moja me je zbog svađe s njenim roditeljima odbijala 3 godine. Onda sam okrenuo leđa i potražio na drugom mestu. Kad je saznala, svaki trenutak je koristila da navali na mene i sad ljubav cveta.

Боки

pre 2 godine

Што више, то боље, да не би било после "питала ме старост где ми је била младост"...

realno, 50+

pre 2 godine

gluposti, individualna stvar, razne životne faze, hormonalne promene, ne znači da je život bolji ni sa puno seksa ni bez seksa, već kako se osećate sami sa sobom i partnerom/partnerkom, ne nasedajte na ovakve teorije

Samo jako i snazno

pre 2 godine

Meni je užasavajuća stvar da još jednom zatrudnim u braku u kom ionako nisam srećna. Kontraceptivne pilule ne smem da pijem. Osim toga, ne dopada mi se muž odavno. Švalera nemam. Dugo sam razmišljala o tome, a sada stvarno kupujem vibrator. Kad nemam ljubav, mogu makar seks sa samom sobom, jer bez seksa realno ne mogu. Imam normalne ljudske potrebe.
(Iskrena, 3. maj 2022 21:14)

Muskarci, jel se secate pre 15, 20 godina kada su zene bile "kaludjerice" i pricale kako nikada ne razmisljaju o seksu i da im zivot od istog ne zavisi. Da nije interneta i drustvenih mreza, mi muskarci bi ziveli u velikoj zabludi ceo zivot.

"...ne dopada mi se muž odavno." Prema podacima Nacionalnog centra za zdravstvenu statistiku u SAD-u, oko 50% brakova se završava razvodom, a oko 80% razvoda iniciraju žene. Ove brojke nisu ovoliko velike zato sto muskarci varaju, cak naprotiv, velika vecina muskaraca u brakovima ne vara svoje zene, pa se zapitajte zasto se zene razvode.

Stvar sreće

pre 2 godine

"Velika većina muškaraca... ne vara svoje žene "

Mnogi ne varaju. Nažalost ja sam se debelo zeznula poslednji put kad sam se zaljubila. Naletela na lika koji "trpa" po 3 istovremeno. Deset dana Anu, deset dana Maju, deset dana Ivanu i sl. Dok je sa 2 u svađi, svakodnevno se viđa sa trećom. Ako ga neka od druge dve u međuvremenu zaskoči, on otkači tu poslednju pa sa ovom koja mu je poslednja nudila, ne odbija nijednu. Dečko je lep, visok, liči na Alena Delona, ali je svinja od čoveka. I ne kajem se što to kažem. Nikad nisam naišla na tako nešto. Da neko toliko bude lep spolja a užasan iznutra. Neosetljiv i prevarant u svakom odnosu. Molim Boga da se neko iskreno zaljubi ponovo i taj u mene (za promenu) i da ne bude svinja, vec neki dobar covek.

Loznica, Gučevo, Cer..

pre 2 godine

"Osim toga, apsolutno je normalno da nakon 20 godina braka supružnici ne skaču svaki drugi dan jedno na drugo. A naročito kad dođu potomci - seks više nije u prvom planu"

Žena i ja smo u braku evo već 30 godina i imamo troje dece.. Ne da seks nije u prvom planu, već naprotiv, upražnjavamo ga više nego ikad, naročito moja žena je u tom fazonu da naskače na mene i kako onda da joj ne ispunim želje hahah

А. Петров

pre 2 godine

Ја ове године 5 пута. Ако буде ишло линеарно, могу се надати још 7 поена до Нове Године.

El Gancho

pre 2 godine

Meni je druga stvar fascinantna, ajde sex i imam i nemam, vise nemam, ali zasto se devojke toliko ustrucavaju da budu perverzne?? recimo ejakuliranje po licu ove mladje nece uglavnom, to hoce ove starije od mene, 50 i vise.. neka mi objasni neko?

realno

pre 2 godine

presao 50...imam ljubavnicu 18 god mladju...svaki dan po 2-3puta....a zenu ni 2 puta godisnje....davno je izgubila zelju za sexom...a meni je potrebno...

Александар

pre 2 godine

Ово истраживање,мора да су радили у неком дому за пензионере ,ма не ове здраве.

Miki

pre 2 godine

Kako ne,45 sam a ispred sam ovih oz prve grupe,bar 3 puta nedeljno ito sa ženom sa kojom sam 24 godine u braku.
Ovo nema veze sa stvarnošću,zavisi od osobe do osobe a ponajviše od problema u životu.
Zdravlje,besparica itd.

Iris

pre 2 godine

Posle svakog deteta ucestalost nam opala 3x. U pocetku smo svaki dan, posle prvog deteta svaki treci dan, posle drugog jednom u devet dana. Posle treceg evo jednom mesecno. Tu stajem. Ali zanimljivo, sex bolji nego ikad.

Vladan

pre 2 godine

"Muskarci, jel se secate pre 15, 20 godina kada su zene bile "kaludjerice" i pricale kako nikada ne razmisljaju o seksu i da im zivot od istog ne zavisi. Da nije interneta i drustvenih mreza, mi muskarci bi ziveli u velikoj zabludi ceo zivot."

Hahahahaha, ako ti je par zena u poznijim godinama reklo da vise ne razmisljaju o seksu i ako si ti to uzeo kao sveopstu istinu, ko ti je kriv sto se nisi dublje informisao o temi i sto si ziveo veujuci u nebulozu i sad si kao iznenadjen.
Ja sam bio momak pre 20 g, nijedna mi devojka nikad nije rekla da je seks ne zanima i da ge ne zeli, ne razmislja o istom... Nisam to cuo nikad ni od drugarica ni od drugova da su njima tako pricale. Druze, ako ti je neka rekla da je ne zanima sex, nije je zanimao sex s tobom, sto je legitimno, ne mozemo svima da se dopadnemo na taj nacin. Problem je ako vi uzimate sve sto vam pojedinac kaze kao neka univerzalna pavila i onda kad naidjete na drugu osobu, kukate kako ste iznenadjeni jer je ona pe rekla nesto drugo....
Dobro je da ste i zivi

bajo_moj

pre 2 godine

Meni bi u ranim 30im bilo sasvim ok da je na svakodnevnom nivou. Imam jaku zelju, testosteron me i dalje radi. Ali realno, nemam vremena... Nista ne bih postigao u zivotu kad bih se sexao svaki dan. Em ode vreme, em opadne energija i budes kao prebijena macka :) Zato je 2-3 puta nedeljno sasvim ok.

Lemi

pre 2 godine

Od 16 - 22 godine seks vise puta dnevno svaki dan, od 22 - 30 godine seks 7 - 10 puta nedeljno. Od 30 - 35 godine 5 - 7 puta nedeljno. Sad od 35 - 40 godine oko 5 puta nedeljno. Stvarno opada sa godinama, al preterivalo se u mladosti tako da se nema za cim zaliti. Zena ionako jedva prati i ovaj tempo :) Sta cu, na oca sam, on evo 65 godina a zene i dalje za njim otkidaju. Jedva postize matori ;)

Prekidač

pre 2 godine

@nije stvar srece, nego ti a i ostale ne zelite nego da se zaljubi u vas. zelite te apolone. evo ja bih bio veran, drzao te kao kao vode na dlanu, obasipao paznjom itd, ali mene ne bi na ulici pogledala. ostale materijalne stvari imam ali zenu ne... 36 god inzenjer
(lily, 4. maj 2022 01:09)

Uglavnom im drži pažnju neki nepredvidljiv, neuhvatljiv, čiji mozak je isključen i radi ono što mu trenutno padne na pamet... Nebitno kako izgleda, ali je poželjno da izgleda lepo. A ovako ti si im tu na tacni, mogu da te uzmu kada te žele. A i ne žele te zato što si stalno tu.

bole

pre 2 godine

Nema to nikakve veze sa godinama nego ima veze s kim ste, koliko vas taj neko privlači, kolikoa je želja i volja obostrana i na kraju ima veze sa opštim psihofizičkim stanjem... Što neko ovde reče, znam "dede i babe" koji se tresu ko tinejdžeri, a opet znam i "omladince i omladinke" koji su potpuno sexualno disfunkcionalni... Tako da volite se što više vi što možete i hoćete, a ovi ostali nek životare kako im se sviđa ili ne sviđa...

Silverfox

pre 2 godine

Bilo bi dobro da znamo kako su došli do ovih brojeva. Uključuje li one koji nemaju stalnog partnera, ili se odnosi na parove? Šta sa parovima koji pripadaju različitim starosnim grupama? Mlađe generacije su manje zainteresovane za seks nego što su to bile starije, u njihovim godinama.

Iskrena

pre 2 godine

@ Prekidač

Nije tačno. Nažalost ne mogu se uzbuditi ako me čovek fizički ne privlači. Izgled nije nevažan. S druge strane, džaba izgled ako čovek nema osećanja i može uporedo da bude s nekoliko njih, da vara i da mu pritom bude nevažno da li nekog povređuje ili ne, jer prosto nema osećanja. Džaba onda izgled, jer će normalne žene pobeći od takvog psiha.

Idealno je da postoji hemija, kako fizički tako i emotivno i mentalno, i da obe osobe budu normalne.

Mastrangello

pre 2 godine

@darko "U kojoj kategoriji su muskarci 37 godina koji imaju sex 1-2 godisnje?"

U kategoriji svemogucih polubogova!

Cuj, 2 puta godisnje...Pa to proleti, cas posla...Taman ga se uzelis i vec je vreme za opet.
Bilo bi lepo kad bi moglo...

Žena

pre 2 godine

Mene je*u na poslu isto kao i pre deset, dvadeset godina...dobar mi lipido!!! Znači, ne volim seks al često ga upražnjavam!!!
(zlatne 40-te, 3. maj 2022 23:32)

Hahahaha, 'lipido'...
Duhovit si i verovatno je typo, ali predobar...

lily

pre 2 godine

(Stvar sreće, 3. maj 2022 23:21)

nije stvar srece, nego ti a i ostale ne zelite nego da se zaljubi u vas. zelite te apolone. evo ja bih bio veran, drzao te kao kao vode na dlanu, obasipao paznjom itd, ali mene ne bi na ulici pogledala. ostale materijalne stvari imam ali zenu ne... 36 god inzenjer

Protoss

pre 2 godine

Kulturiska i gospodin se radja od tinejdzerskih dana, pa cak i u seksu.. Sve manje hoce takvog, nego hoce zivotinju, kako intelektualno tako i fizicki.. Zene ne shvataju da je seks emocija, a kada evoluiraju i muskarci i zene, shvatice poentu zivota i ljubavi.

pesadinac

pre 2 godine

Sto vise to zdravije, i za mene i za nju.
Inace trazim od svake, odma kazem sa cim raspolazem pa koja je znatizeljna da vidi ta i daje.

Iskrena

pre 2 godine

@ bajo_moj

Možeš da budeš kao prebijena mačka ako se mrcvarite po tri sata. Ako ne, bukvalno ti je samo lepši dan ili veče nakon toga, i to je to. Uživaš, osećaš se mirnije, opuštenije, lepše i srećno, kao da je sve ok. Nažalost, ja ga i sad imam ugl. sama sa sobom... Bolje i tako nego sa nekim pogrešnim (vara, ponižava, ne poštuje ...).

vl

pre 2 godine

Sa 32 uvek mogu po 3-4x na dan i imam potrebu za stalnim sexom. Nekada prostitutke nekada šta naleti.. Sa ženom imam sex 1-2 godišnje a ni tada nije zainteresovana a ja prosto imam potrebu.

bole

pre 2 godine

@realno - razumljivo i svaka čast! Živ čovek ne treba da se sahrani, ako ga partner već izda takvim ponašanjem... Da su kojim slučajem obrnute uloge i vaša bi žena tako isto, da se ne lažemo... Što kaže stara narodna poslovica "što nema u izlogu ima u radni" ili "što nemaš kod kuće imaš napolju van kuće", a ako neko nešto neće ima ko hoće...

Mastrangello

pre 2 godine

@darko "U kojoj kategoriji su muskarci 37 godina koji imaju sex 1-2 godisnje?"

U kategoriji svemogucih polubogova!

Cuj, 2 puta godisnje...Pa to proleti, cas posla...Taman ga se uzelis i vec je vreme za opet.
Bilo bi lepo, kad bi moglo...

El Gancho

pre 2 godine

Meni je druga stvar fascinantna, ajde sex i imam i nemam, vise nemam, ali zasto se devojke toliko ustrucavaju da budu perverzne?? recimo ejakuliranje po licu ove mladje nece uglavnom, to hoce ove starije od mene, 50 i vise.. neka mi objasni neko?

realno

pre 2 godine

presao 50...imam ljubavnicu 18 god mladju...svaki dan po 2-3puta....a zenu ni 2 puta godisnje....davno je izgubila zelju za sexom...a meni je potrebno...

Lemi

pre 2 godine

Od 16 - 22 godine seks vise puta dnevno svaki dan, od 22 - 30 godine seks 7 - 10 puta nedeljno. Od 30 - 35 godine 5 - 7 puta nedeljno. Sad od 35 - 40 godine oko 5 puta nedeljno. Stvarno opada sa godinama, al preterivalo se u mladosti tako da se nema za cim zaliti. Zena ionako jedva prati i ovaj tempo :) Sta cu, na oca sam, on evo 65 godina a zene i dalje za njim otkidaju. Jedva postize matori ;)

Loznica, Gučevo, Cer..

pre 2 godine

"Osim toga, apsolutno je normalno da nakon 20 godina braka supružnici ne skaču svaki drugi dan jedno na drugo. A naročito kad dođu potomci - seks više nije u prvom planu"

Žena i ja smo u braku evo već 30 godina i imamo troje dece.. Ne da seks nije u prvom planu, već naprotiv, upražnjavamo ga više nego ikad, naročito moja žena je u tom fazonu da naskače na mene i kako onda da joj ne ispunim želje hahah

wub

pre 2 godine

Meni je druga stvar fascinantna, ajde sex i imam i nemam, vise nemam, ali zasto se devojke toliko ustrucavaju da budu perverzne?? recimo ejakuliranje po licu ove mladje nece uglavnom, to hoce ove starije od mene, 50 i vise.. neka mi objasni neko?
(El Gancho, 03. maj 2022 20:43)

Idi ti da ti neko ejakulira po licu retardu jedan.

čika Boki

pre 2 godine

Ova moja me je zbog svađe s njenim roditeljima odbijala 3 godine. Onda sam okrenuo leđa i potražio na drugom mestu. Kad je saznala, svaki trenutak je koristila da navali na mene i sad ljubav cveta.

Iskrena

pre 2 godine

Meni je užasavajuća stvar da još jednom zatrudnim u braku u kom ionako nisam srećna. Kontraceptivne pilule ne smem da pijem. Osim toga, ne dopada mi se muž odavno. Švalera nemam. Dugo sam razmišljala o tome, a sada stvarno kupujem vibrator. Kad nemam ljubav, mogu makar seks sa samom sobom, jer bez seksa realno ne mogu. Imam normalne ljudske potrebe.

pesadinac

pre 2 godine

Sto vise to zdravije, i za mene i za nju.
Inace trazim od svake, odma kazem sa cim raspolazem pa koja je znatizeljna da vidi ta i daje.

Stvar sreće

pre 2 godine

"Velika većina muškaraca... ne vara svoje žene "

Mnogi ne varaju. Nažalost ja sam se debelo zeznula poslednji put kad sam se zaljubila. Naletela na lika koji "trpa" po 3 istovremeno. Deset dana Anu, deset dana Maju, deset dana Ivanu i sl. Dok je sa 2 u svađi, svakodnevno se viđa sa trećom. Ako ga neka od druge dve u međuvremenu zaskoči, on otkači tu poslednju pa sa ovom koja mu je poslednja nudila, ne odbija nijednu. Dečko je lep, visok, liči na Alena Delona, ali je svinja od čoveka. I ne kajem se što to kažem. Nikad nisam naišla na tako nešto. Da neko toliko bude lep spolja a užasan iznutra. Neosetljiv i prevarant u svakom odnosu. Molim Boga da se neko iskreno zaljubi ponovo i taj u mene (za promenu) i da ne bude svinja, vec neki dobar covek.

vl

pre 2 godine

Sa 32 uvek mogu po 3-4x na dan i imam potrebu za stalnim sexom. Nekada prostitutke nekada šta naleti.. Sa ženom imam sex 1-2 godišnje a ni tada nije zainteresovana a ja prosto imam potrebu.

Samo jako i snazno

pre 2 godine

Meni je užasavajuća stvar da još jednom zatrudnim u braku u kom ionako nisam srećna. Kontraceptivne pilule ne smem da pijem. Osim toga, ne dopada mi se muž odavno. Švalera nemam. Dugo sam razmišljala o tome, a sada stvarno kupujem vibrator. Kad nemam ljubav, mogu makar seks sa samom sobom, jer bez seksa realno ne mogu. Imam normalne ljudske potrebe.
(Iskrena, 3. maj 2022 21:14)

Muskarci, jel se secate pre 15, 20 godina kada su zene bile "kaludjerice" i pricale kako nikada ne razmisljaju o seksu i da im zivot od istog ne zavisi. Da nije interneta i drustvenih mreza, mi muskarci bi ziveli u velikoj zabludi ceo zivot.

"...ne dopada mi se muž odavno." Prema podacima Nacionalnog centra za zdravstvenu statistiku u SAD-u, oko 50% brakova se završava razvodom, a oko 80% razvoda iniciraju žene. Ove brojke nisu ovoliko velike zato sto muskarci varaju, cak naprotiv, velika vecina muskaraca u brakovima ne vara svoje zene, pa se zapitajte zasto se zene razvode.

Александар

pre 2 godine

Ово истраживање,мора да су радили у неком дому за пензионере ,ма не ове здраве.

Боки

pre 2 godine

Што више, то боље, да не би било после "питала ме старост где ми је била младост"...

Prekidač

pre 2 godine

@nije stvar srece, nego ti a i ostale ne zelite nego da se zaljubi u vas. zelite te apolone. evo ja bih bio veran, drzao te kao kao vode na dlanu, obasipao paznjom itd, ali mene ne bi na ulici pogledala. ostale materijalne stvari imam ali zenu ne... 36 god inzenjer
(lily, 4. maj 2022 01:09)

Uglavnom im drži pažnju neki nepredvidljiv, neuhvatljiv, čiji mozak je isključen i radi ono što mu trenutno padne na pamet... Nebitno kako izgleda, ali je poželjno da izgleda lepo. A ovako ti si im tu na tacni, mogu da te uzmu kada te žele. A i ne žele te zato što si stalno tu.

lily

pre 2 godine

(Stvar sreće, 3. maj 2022 23:21)

nije stvar srece, nego ti a i ostale ne zelite nego da se zaljubi u vas. zelite te apolone. evo ja bih bio veran, drzao te kao kao vode na dlanu, obasipao paznjom itd, ali mene ne bi na ulici pogledala. ostale materijalne stvari imam ali zenu ne... 36 god inzenjer

Protoss

pre 2 godine

Kulturiska i gospodin se radja od tinejdzerskih dana, pa cak i u seksu.. Sve manje hoce takvog, nego hoce zivotinju, kako intelektualno tako i fizicki.. Zene ne shvataju da je seks emocija, a kada evoluiraju i muskarci i zene, shvatice poentu zivota i ljubavi.

bajo_moj

pre 2 godine

Meni bi u ranim 30im bilo sasvim ok da je na svakodnevnom nivou. Imam jaku zelju, testosteron me i dalje radi. Ali realno, nemam vremena... Nista ne bih postigao u zivotu kad bih se sexao svaki dan. Em ode vreme, em opadne energija i budes kao prebijena macka :) Zato je 2-3 puta nedeljno sasvim ok.

Mastrangello

pre 2 godine

@darko "U kojoj kategoriji su muskarci 37 godina koji imaju sex 1-2 godisnje?"

U kategoriji svemogucih polubogova!

Cuj, 2 puta godisnje...Pa to proleti, cas posla...Taman ga se uzelis i vec je vreme za opet.
Bilo bi lepo, kad bi moglo...

Mastrangello

pre 2 godine

@darko "U kojoj kategoriji su muskarci 37 godina koji imaju sex 1-2 godisnje?"

U kategoriji svemogucih polubogova!

Cuj, 2 puta godisnje...Pa to proleti, cas posla...Taman ga se uzelis i vec je vreme za opet.
Bilo bi lepo kad bi moglo...

Žena

pre 2 godine

Mene je*u na poslu isto kao i pre deset, dvadeset godina...dobar mi lipido!!! Znači, ne volim seks al često ga upražnjavam!!!
(zlatne 40-te, 3. maj 2022 23:32)

Hahahaha, 'lipido'...
Duhovit si i verovatno je typo, ali predobar...

Miki

pre 2 godine

Kako ne,45 sam a ispred sam ovih oz prve grupe,bar 3 puta nedeljno ito sa ženom sa kojom sam 24 godine u braku.
Ovo nema veze sa stvarnošću,zavisi od osobe do osobe a ponajviše od problema u životu.
Zdravlje,besparica itd.

Iris

pre 2 godine

Posle svakog deteta ucestalost nam opala 3x. U pocetku smo svaki dan, posle prvog deteta svaki treci dan, posle drugog jednom u devet dana. Posle treceg evo jednom mesecno. Tu stajem. Ali zanimljivo, sex bolji nego ikad.

Vladan

pre 2 godine

"Muskarci, jel se secate pre 15, 20 godina kada su zene bile "kaludjerice" i pricale kako nikada ne razmisljaju o seksu i da im zivot od istog ne zavisi. Da nije interneta i drustvenih mreza, mi muskarci bi ziveli u velikoj zabludi ceo zivot."

Hahahahaha, ako ti je par zena u poznijim godinama reklo da vise ne razmisljaju o seksu i ako si ti to uzeo kao sveopstu istinu, ko ti je kriv sto se nisi dublje informisao o temi i sto si ziveo veujuci u nebulozu i sad si kao iznenadjen.
Ja sam bio momak pre 20 g, nijedna mi devojka nikad nije rekla da je seks ne zanima i da ge ne zeli, ne razmislja o istom... Nisam to cuo nikad ni od drugarica ni od drugova da su njima tako pricale. Druze, ako ti je neka rekla da je ne zanima sex, nije je zanimao sex s tobom, sto je legitimno, ne mozemo svima da se dopadnemo na taj nacin. Problem je ako vi uzimate sve sto vam pojedinac kaze kao neka univerzalna pavila i onda kad naidjete na drugu osobu, kukate kako ste iznenadjeni jer je ona pe rekla nesto drugo....
Dobro je da ste i zivi

bole

pre 2 godine

Nema to nikakve veze sa godinama nego ima veze s kim ste, koliko vas taj neko privlači, kolikoa je želja i volja obostrana i na kraju ima veze sa opštim psihofizičkim stanjem... Što neko ovde reče, znam "dede i babe" koji se tresu ko tinejdžeri, a opet znam i "omladince i omladinke" koji su potpuno sexualno disfunkcionalni... Tako da volite se što više vi što možete i hoćete, a ovi ostali nek životare kako im se sviđa ili ne sviđa...

bole

pre 2 godine

@realno - razumljivo i svaka čast! Živ čovek ne treba da se sahrani, ako ga partner već izda takvim ponašanjem... Da su kojim slučajem obrnute uloge i vaša bi žena tako isto, da se ne lažemo... Što kaže stara narodna poslovica "što nema u izlogu ima u radni" ili "što nemaš kod kuće imaš napolju van kuće", a ako neko nešto neće ima ko hoće...

realno, 50+

pre 2 godine

gluposti, individualna stvar, razne životne faze, hormonalne promene, ne znači da je život bolji ni sa puno seksa ni bez seksa, već kako se osećate sami sa sobom i partnerom/partnerkom, ne nasedajte na ovakve teorije

А. Петров

pre 2 godine

Ја ове године 5 пута. Ако буде ишло линеарно, могу се надати још 7 поена до Нове Године.

Iskrena

pre 2 godine

@ bajo_moj

Možeš da budeš kao prebijena mačka ako se mrcvarite po tri sata. Ako ne, bukvalno ti je samo lepši dan ili veče nakon toga, i to je to. Uživaš, osećaš se mirnije, opuštenije, lepše i srećno, kao da je sve ok. Nažalost, ja ga i sad imam ugl. sama sa sobom... Bolje i tako nego sa nekim pogrešnim (vara, ponižava, ne poštuje ...).

Silverfox

pre 2 godine

Bilo bi dobro da znamo kako su došli do ovih brojeva. Uključuje li one koji nemaju stalnog partnera, ili se odnosi na parove? Šta sa parovima koji pripadaju različitim starosnim grupama? Mlađe generacije su manje zainteresovane za seks nego što su to bile starije, u njihovim godinama.

Iskrena

pre 2 godine

@ Prekidač

Nije tačno. Nažalost ne mogu se uzbuditi ako me čovek fizički ne privlači. Izgled nije nevažan. S druge strane, džaba izgled ako čovek nema osećanja i može uporedo da bude s nekoliko njih, da vara i da mu pritom bude nevažno da li nekog povređuje ili ne, jer prosto nema osećanja. Džaba onda izgled, jer će normalne žene pobeći od takvog psiha.

Idealno je da postoji hemija, kako fizički tako i emotivno i mentalno, i da obe osobe budu normalne.