"Da li moram partneru da pružim oralno zadovoljstvo?" I ostala vrela pitanja koja muče žene...

Četvrtak, 10.11.2022.

13:11

Izvor: prva.rs

"Da li moram partneru da pružim oralno zadovoljstvo?" I ostala vrela pitanja koja muèe žene... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Istočno more

pre 1 godinu

Vama, kategoricnima kod kojih se ,,mora,, - ako partnerka nece ponudite onoj koja vas je tako lepo vaspitala !
(Sofercina, 11. novembar 2022 14:19)

Ništa se ne mora. Ako jedna neće treba je odmah napustiti. Ima uvek neka koja hoće.

Sve je to sastavni deo života.

Istočno more

pre 1 godinu

(Anelejm, 11. novembar 2022 00:17)

Toliko dugačak komentar postaje automatski bezvredan kada nalupaš na početku, sredini i kraju gluposti poput:
- muškarci su ti koji se ne trude u seksu,
- ne želim da generalizujem ali...(ću to uraditi), i
- pare su muškarcima bitne, ne i ženama.

Čak si na poslednju stavku i sama sebe demantovalanu u komentaru.
A ne, muškarci su krivi što se ubedače ako nisu bogati. Nema to veze sa ženama.
A da nije možda da žene beže od nekoga koga ne mogu da iskoriste za pare, pa se zbog toga ti isti ubedače?
Može biti da je i to u pitanju.

ž

pre 1 godinu

Ne mora se. Imala sam partnera kome je UVEK nešto smetalo. Te ovo, te ono, te ovo ne valja, te brzo je, te sporo je. Naravno, postao je bivši. Kaže, tako mu je bilo uvek sa svakom jer on hoće (pazi sad) svaki put savršen seks kako je zamislio i ne može da dođe do orgazma ako nije kao u njegovim mislima. Zato imam sada nekoga sa kime mogu sve, normalan čovek, čist, okupan, i oralni seks je obostrani i neee moooraaaaa uvek sve biti savršeno ni ne može, što ne smanjuje užitak.

Breza

pre 1 godinu

@Ako je dobar, da, imam zelju. Kada se ponasa kao g*vno, ili otkrijem da nije iskren, ne. Kur*vele mogu uvek, jos bolje ako ste smrad prema njoj, to joj imponuje. Pa birajte, s kim cete. Sto bi rekao jedan duhovnik, sve se to negde zapisuje. Pa varajte, lazite, krivite zene za sve ili budite normalni(ji).
(Z, 11. novembar 2022 14:04)

Vlada tražnja za smradovima, pa se muškarci ponašaju u skladu sa tim. U drugim državama se cene druge vrednosti, pa im se muškarci prilagođavaju. Nije do ponude, nego do tražnje.

Nsndn

pre 1 godinu

Naravno da treba da napistiš tipa koji ne pruža orgazam. Svašta, pa očigledno niste jedno za drugo.

Da li treba da pružiš oral? Ako ti prija, da. Ako ti ne prija, pa opet nešto nije ok, niste jedno za drugo, ili ti fali nešto u glavi pa ne umeš da uživaš u svom telu, i na tome može da se radi.

Da li afera može da spasi brak? Pa, jedino ako zajednički uživate u novoj igrački, iskreni ste, verujete jedno drugom i ok vam je.

Eto, dosta je jednostavno, ne mlatite praznu slamu.

hm

pre 1 godinu

Samo ako je i on za slicno raspolozen. Ako nije nego hoce samo za sebe, onda potajno mrzi zene i pljuvace vas naknadno sto ste mu uopste dali e taj nece dobiti bas nista. One koje rade to jednosmerno su pacenice (u rangu onih koje kad odu decku u posetu u stan odmah pocnu da mu ciste da se preporuce) ili imaju neki interes.

Dott

pre 1 godinu

Ne mora ali treba, jer time muškarcu pruža vanserijski užitak, za koji ne treba da bude uskraćen, nakon koga nastupa poseban motiv za penetracijom. To žena koja nije doživela, ne zna šta je seks.

Z

pre 1 godinu

Ako je dobar, da, imam zelju. Kada se ponasa kao g*vno, ili otkrijem da nije iskren, ne. Kur*vele mogu uvek, jos bolje ako ste smrad prema njoj, to joj imponuje. Pa birajte, s kim cete. Sto bi rekao jedan duhovnik, sve se to negde zapisuje. Pa varajte, lazite, krivite zene za sve ili budite normalni(ji).

moja masta moze svasta

pre 1 godinu

Prvi put uhvatim neku negdje, skinem se ja odmah i diskretno ga primicem njenom licu. Kad ona: Kako si pogodio da to najvise volim..
Ima li ista ljepse?
(gadni, 10. novembar 2022 21:12)

I sta je bilo kad si se probudio?

moja masta moze svasta

pre 1 godinu

@Nenad

Tacno mogu ovih dana da zamislim ljudima izraze lica dok citaju tvoje komentare na teme sexa. Prvo tooo, kako dobar komentar. Pa onda dodju do dela gde pise ko je ostavio komentar, zgroze se i lupe minus, iako su na pocetku hteli odusevljeni da ti daju plus. Zato samo obrni, sto je minus, to bi sigurno bio plus ;)

idk

pre 1 godinu

Ne znate kako žene funkcionišu. Nakon maženja i nekog romantičnog seksa ili bar ona dobije par orgazama nastaje primirje. E onda kad ležite opušteni i ćaskate, mazite se, ona poželi da vam skine zvezde s neba...koliko god puta je potrebno. Ako kažeš:"Otvori usta" nema ništa od toga. Mož samo da dobiješ "Hvala i doviđenja."

Brada_BG

pre 1 godinu

Skoro svaka devojka u pocetku bi polizala svaki deo tvog tela koliko je napaljena i zaljubljena, skoro da nema necu, vec sama zeli, vidis po njoj da sve hoce, i onda dobijes decu i sad moras puskom da je teras cak i za masturbaciju.

Ante

pre 1 godinu

(Apsana, 10. novembar 2022 21:47)

I dalje sve to ovisi od osobe do osobe, ali ako se i danas čudiš tome, onda ni ne pokušavaj imati odnose s Slovenkom, ili ne daj Bože Čehinjom!! Što je njoj "normalno", to je rastezljiv pojam. Jako "rastezljiv".
Uvijek kad sam galebario Čehinje, to su bila nova iskustva... S jednom mi je dosadilo to vođenje ljubavi po autu, livadama, čoškama, mlad, nemaš para za hotelsku sobu, a ona meni, idemo kod nje, u apartman gdje su odsjeli... Alo curo, a roditelji?? (Imala 18, ja 19).. Ljudi, ona je njima, uz moje slabo znanje češkog, rekla ovako, ušla, ćao mama, ćao tata, brata mrko pogleda, mene uhvati za ruku i kaže im da se idemo ljubiti u sobu.
Ama, to "ljubljenje" je popračeno ne uzdasima nego... Ko da tarzanom vodim seks.. Ljudi, ja sam jedva čekao kraj, jer sam sve vrijeme osječao da će mi njezin tata uletjeti u sobu i sjekirom otfikariti glavu, što bi prosječan Dalmatinski tata vjerovatno smatrao milošću za mene i brzu smrt. Završili, ja oznojen s njim izlazim, ovi nit da trznu, ljubazno nas poprate, i u smislu "nemojte raditi gluposti" isprate iz apartmana....
Onaj osječaj kad misliš da te snima skrivena kamera, i da si žrtva današnjeg "pranka".. Slovenke su slične. Srpkinje, dosta konzervatnije, dok ne stekne povjerenje. Obožavaju da im se "podčiniš", posvetiš.. Zapjevaj joj pjesmu, upoznaj s prijateljima, pokaži poštovanje, i ČEKAJ da ona predloži seks, i iznenadit češ se kako konzervativnost nestaje i nastupa fantazija..

Miki

pre 1 godinu

Meni je postalo normalno da mog partnera zadovoljim oralno,i on mene naravno. Vise volimo oralno da se zadovoljavamo nego analno.
(Nenad, 10. novembar 2022 21:09)

Treba biti kreativan u krevetu. Probajte analno pa oralno, naizmenično, i obavezno javite kako je.

Anelejm

pre 1 godinu

Konkretno, mene uzbudi kada oralno zadovoljavam partera. Realno nema boljeg osecaja kada "izludite" drugu stranu i dovedete ga do vrhunca. Bas tada se strasti razbukte. Pod uslovom da muskarac nije kao morz i da ceka sve na gotovo.
Stalno se vodi polemika oko "ZENA", kako izbegavaju sex, kako nece da pruze oralni itd.
Gospodo, seks je obostrana aktivnost, to je trud i uzivanje da zadovoljite lepse polovine. Umesto uobicajenog monotonog bum buma bez volje, samo da ste ga umocili.
Ne zelim da generalizujem, ali realno muskarci su poprilicno izgubili samopouzdanje. Zato nema riba, nema sexa i pljuvacina na sve strane. Realno MATERIJALNO mnogo vise vama muskima znaci nego zenama, jer ste ocigledno jedino tada puni sebe i sposobni da normalno funkcionisete. Eto, mozda zato mnogo devojaka i juri "frajere sa lovom". Zasto se malo vise o tome ne govori i ne pise. Sto je muskarcima vece samopouzdanje, to i "Djole" radi bolje i eto srecne zene. 😄
No skrenula sam sa teme, dakle oralni da, ali sto se pruzi to i da se dobije zauzvrat! Pamet u glavu! 😁

uji

pre 1 godinu

Pa ne moraš, ali valjda želiš ako te neko privlači. Olizao bih celu onu koja mi se sviđa i još bih pitao da li ima još, a ne da l' moram. Svašta..šta je s ljudima?

Čeki opinionista del cazzo

pre 1 godinu

Ponovo seksuološkinja Trejsi Koks...

Evo i ja kao gore navedena mogu da
dam nekoliko saveta , ali ću se ograničiti na esencijalnu stvar :

Pitanje iz naslova :" Da li moram partneru da pružim oralno zadovoljstvo ?" zaslužuje odgovor koji može da bude kompleksan, ali sažet glasi ovako : Da , moraš !

Iluzorno je pomisliti da postoji izbor.
Diplomatski ili mekom silom , sve ide u pravcu iščekivanja i nameštanja usta u " O " !

Da postoji izbor imali bi Betmena bez Robina, Stenlija bez Olija , "Zvezdu" bez
Pančeva, Lukasa bez " Lične karte", Cuneta bez " Janičara", Sinana bez "Janičara" , Radisava bez kolca , Marka bez Muse , Andrića bez " Ćuprije", Trejsi bez Koksa...

Kakav bi to svet bio ?

Levi ulaz

pre 1 godinu

Najbolji seks je kad se sretnete u nekom klubu, otiđete do nje ili kod sebe kući...

I ujutro se rastanete da se nikad više ne vidite, ni imena se ne sjećate jedno od drugoga, kako se ko zvao!
(Sine ratio, 10. novembar 2022)

Otidjete do nje... O lebe mekani.

Veliki brat

pre 1 godinu

Pa sta fali oralno,olizes i ti nju i ona tebe pa klasican seks nakon toga i to je to...Jednom se zivi...
(pejafan, 10. novembar 2022 19:39)

Kako reče jedan pripadnik jedne manjine u nekom video klipu: prvo ona mene, onda ja njuma :)))))



Pa ne moraš naravno, ali ima koja hoće... i posle, jao prevario me! Zna se šta je muškarcu potrebno a to sigurno nije neka džangrizava frigidna ženica koja sa mamicom tračari uz kaficu.
(Blaster, 10. novembar 2022 20:42)

Da, zna se šta je muškarcu potrebno, ali po toj logici se zna i šta je ženi potrebno, recimo svake sedmice jedna Luj Viton torbica, nove cipele ili čizme, kaput, haljina... neke hoće svake godine nov auto, krstarenje, na svakih 5 godina novu jahtu... pa, ko može sve da pruži, može sve i da traži ;)


Prvi put uhvatim neku negdje, skinem se ja odmah i diskretno ga primicem njenom licu. Kad ona: Kako si pogodio da to najvise volim..
Ima li ista ljepse?
(gadni, 10. novembar 2022 21:12)

Ja, ja, to k'o u onom vicu u kom sekretarica u hotelu sa direktorom pa kaže:
- hajte direktore!
- pa, ušao sam!
- jao direktore koliki vam je :)))

Bane

pre 1 godinu

Najbolji seks je kad se sretnete u nekom klubu, otiđete do nje ili kod sebe kući...

I ujutro se rastanete da se nikad više ne vidite, ni imena se ne sjećate jedno od drugoga, kako se ko zvao!
(Sine ratio, 10. novembar 2022 18:49)

Imao sam tu srecu....ili nesrecu....da prozivim i taj scenario i bio mi je to jedan od glupljih i losijih odnosa. Jednostavno ja vise volim kada spavam sa devojkom sa kojom sam ostvario kakav takav blizi odnos, nekako skroz mi je drugaciji kompletan dozivljaj. Ovo prvo...kao radis to zbog nekog telesnog uzitka ali na kraju imas utisak da je nesto izostalo. Barem je kod mene tako.

Realno

pre 1 godinu

Što ja volim ženi da pružim oralni. Onako vrh klitorisa i okolo gde je najlepša sluzokoža. A ona pada u nesvest. Međutim vidim da i ona ne baš uvek ali ima kada joj provalim po očima da hoće meni bez ustezanja sa velikom željom da pruži isto. Ma lepota

epsko lirski segment

pre 1 godinu

Ja lično volim. Ako me osoba privlači, vrlo rado. Molim, i drugi put. Ali treba da bude uzajamno. Inače ispadate sebični, gospodo draga.

gadni

pre 1 godinu

Prvi put uhvatim neku negdje, skinem se ja odmah i diskretno ga primicem njenom licu. Kad ona: Kako si pogodio da to najvise volim..
Ima li ista ljepse?

Zohan

pre 1 godinu

Nije pitanje da li se nesto mora, ne mora se. Meni je vise pitanje zasto neko oralno davanje ili primanje ne bi zeleo, jedino one sa slabim lobidom.

Apsana

pre 1 godinu

Ako zena ne ume i ne voli onda bolj ne. Nadjes onu koja i ume i voli i sve ok. Fascinantno mi j ebilo pre nekoliko godina u Hrvatskoj. Tamo se to tretira pa malo jace od zagrljaja ili rukovanja. Odradi te i to briljantno a da ti ni ime nije naucila niti trazi ama bas nista zauzsvrat. Dan danas se pitam u cemu je fora. Otkud to da Hrvatice toliko uzivaju u tome i tako lagano praktikuju i sa potpunim strancima.

anon

pre 1 godinu

Ne postoji nista sto zena MORA. Ako on bas zeli oralni seks, neka nadje neku koja zeli da mu ga da. Ako zaista voli zenu koju ima, to ce mu biti najmanje bitna stvar.

Starogradsko momce

pre 1 godinu

Sex je nauka .Sta vam je ljudi.Mora postojati privlacnost medju partnerima.Nesto sto vas pokrece a najbolje vas pokrecu atributi i zelja.Mora postojati nesebicnost i angazovanje . Mora se pruzati i davati. Sta ima lepse kad zena zaigra i probudi vam zelju.Sex je neizostavni cin i treba ga konstantno imati.Cak mislim da ga zene sto cesce treba traziti . Takve su zene dobre.I moraju biti duhovite u igri .Nema bez dobrih " pokreta " dobrog sexa.Zato krenite ljudi volite se . Odmah

Blaster

pre 1 godinu

Pa ne moraš naravno, ali ima koja hoće... i posle, jao prevario me! Zna se šta je muškarcu potrebno a to sigurno nije neka džangrizava frigidna ženica koja sa mamicom tračari uz kaficu.

kognitivna disonanca

pre 1 godinu

@XXL:

Ja, ja, 9V, Elektropionir! Japanci uče to malo kasnije, kada počnu da piju sake na 39,6°C. Kažu, to je tačno T od uspaljene P - bez uzemljenja.

heh

pre 1 godinu

Najbolji seks je kad se sretnete u nekom klubu, otiđete do nje ili kod sebe kući...

I ujutro se rastanete da se nikad više ne vidite, ni imena se ne sjećate jedno od drugoga, kako se ko zvao!
(Sine ratio, 10. novembar 2022 18:49)
Nekad ostane lepa uspomena i ceznjiv pogled prema doktoru, dok zabada koktel antibiotika protiv raznoraznih infekcija. (:)

mamakoka

pre 1 godinu

Ne spada u omiljeno, ali s' vremena na vreme može . Doduše meni je trebalo puno da počnem da uživam u tome( bilo da sam aktivna ili pasivna). Teško je kad imaš kočnice u glavi.

Sine ratio

pre 1 godinu

Najbolji seks je kad se sretnete u nekom klubu, otiđete do nje ili kod sebe kući...

I ujutro se rastanete da se nikad više ne vidite, ni imena se ne sjećate jedno od drugoga, kako se ko zvao!

Blaster

pre 1 godinu

Pa ne moraš naravno, ali ima koja hoće... i posle, jao prevario me! Zna se šta je muškarcu potrebno a to sigurno nije neka džangrizava frigidna ženica koja sa mamicom tračari uz kaficu.

heh

pre 1 godinu

Najbolji seks je kad se sretnete u nekom klubu, otiđete do nje ili kod sebe kući...

I ujutro se rastanete da se nikad više ne vidite, ni imena se ne sjećate jedno od drugoga, kako se ko zvao!
(Sine ratio, 10. novembar 2022 18:49)
Nekad ostane lepa uspomena i ceznjiv pogled prema doktoru, dok zabada koktel antibiotika protiv raznoraznih infekcija. (:)

uji

pre 1 godinu

Pa ne moraš, ali valjda želiš ako te neko privlači. Olizao bih celu onu koja mi se sviđa i još bih pitao da li ima još, a ne da l' moram. Svašta..šta je s ljudima?

epsko lirski segment

pre 1 godinu

Ja lično volim. Ako me osoba privlači, vrlo rado. Molim, i drugi put. Ali treba da bude uzajamno. Inače ispadate sebični, gospodo draga.

mamakoka

pre 1 godinu

Ne spada u omiljeno, ali s' vremena na vreme može . Doduše meni je trebalo puno da počnem da uživam u tome( bilo da sam aktivna ili pasivna). Teško je kad imaš kočnice u glavi.

Bane

pre 1 godinu

Najbolji seks je kad se sretnete u nekom klubu, otiđete do nje ili kod sebe kući...

I ujutro se rastanete da se nikad više ne vidite, ni imena se ne sjećate jedno od drugoga, kako se ko zvao!
(Sine ratio, 10. novembar 2022 18:49)

Imao sam tu srecu....ili nesrecu....da prozivim i taj scenario i bio mi je to jedan od glupljih i losijih odnosa. Jednostavno ja vise volim kada spavam sa devojkom sa kojom sam ostvario kakav takav blizi odnos, nekako skroz mi je drugaciji kompletan dozivljaj. Ovo prvo...kao radis to zbog nekog telesnog uzitka ali na kraju imas utisak da je nesto izostalo. Barem je kod mene tako.

Veliki brat

pre 1 godinu

Pa sta fali oralno,olizes i ti nju i ona tebe pa klasican seks nakon toga i to je to...Jednom se zivi...
(pejafan, 10. novembar 2022 19:39)

Kako reče jedan pripadnik jedne manjine u nekom video klipu: prvo ona mene, onda ja njuma :)))))



Pa ne moraš naravno, ali ima koja hoće... i posle, jao prevario me! Zna se šta je muškarcu potrebno a to sigurno nije neka džangrizava frigidna ženica koja sa mamicom tračari uz kaficu.
(Blaster, 10. novembar 2022 20:42)

Da, zna se šta je muškarcu potrebno, ali po toj logici se zna i šta je ženi potrebno, recimo svake sedmice jedna Luj Viton torbica, nove cipele ili čizme, kaput, haljina... neke hoće svake godine nov auto, krstarenje, na svakih 5 godina novu jahtu... pa, ko može sve da pruži, može sve i da traži ;)


Prvi put uhvatim neku negdje, skinem se ja odmah i diskretno ga primicem njenom licu. Kad ona: Kako si pogodio da to najvise volim..
Ima li ista ljepse?
(gadni, 10. novembar 2022 21:12)

Ja, ja, to k'o u onom vicu u kom sekretarica u hotelu sa direktorom pa kaže:
- hajte direktore!
- pa, ušao sam!
- jao direktore koliki vam je :)))

Apsana

pre 1 godinu

Ako zena ne ume i ne voli onda bolj ne. Nadjes onu koja i ume i voli i sve ok. Fascinantno mi j ebilo pre nekoliko godina u Hrvatskoj. Tamo se to tretira pa malo jace od zagrljaja ili rukovanja. Odradi te i to briljantno a da ti ni ime nije naucila niti trazi ama bas nista zauzsvrat. Dan danas se pitam u cemu je fora. Otkud to da Hrvatice toliko uzivaju u tome i tako lagano praktikuju i sa potpunim strancima.

Levi ulaz

pre 1 godinu

Najbolji seks je kad se sretnete u nekom klubu, otiđete do nje ili kod sebe kući...

I ujutro se rastanete da se nikad više ne vidite, ni imena se ne sjećate jedno od drugoga, kako se ko zvao!
(Sine ratio, 10. novembar 2022)

Otidjete do nje... O lebe mekani.

Realno

pre 1 godinu

Što ja volim ženi da pružim oralni. Onako vrh klitorisa i okolo gde je najlepša sluzokoža. A ona pada u nesvest. Međutim vidim da i ona ne baš uvek ali ima kada joj provalim po očima da hoće meni bez ustezanja sa velikom željom da pruži isto. Ma lepota

Sine ratio

pre 1 godinu

Najbolji seks je kad se sretnete u nekom klubu, otiđete do nje ili kod sebe kući...

I ujutro se rastanete da se nikad više ne vidite, ni imena se ne sjećate jedno od drugoga, kako se ko zvao!

anon

pre 1 godinu

Ne postoji nista sto zena MORA. Ako on bas zeli oralni seks, neka nadje neku koja zeli da mu ga da. Ako zaista voli zenu koju ima, to ce mu biti najmanje bitna stvar.

idk

pre 1 godinu

Ne znate kako žene funkcionišu. Nakon maženja i nekog romantičnog seksa ili bar ona dobije par orgazama nastaje primirje. E onda kad ležite opušteni i ćaskate, mazite se, ona poželi da vam skine zvezde s neba...koliko god puta je potrebno. Ako kažeš:"Otvori usta" nema ništa od toga. Mož samo da dobiješ "Hvala i doviđenja."

Brada_BG

pre 1 godinu

Skoro svaka devojka u pocetku bi polizala svaki deo tvog tela koliko je napaljena i zaljubljena, skoro da nema necu, vec sama zeli, vidis po njoj da sve hoce, i onda dobijes decu i sad moras puskom da je teras cak i za masturbaciju.

Anelejm

pre 1 godinu

Konkretno, mene uzbudi kada oralno zadovoljavam partera. Realno nema boljeg osecaja kada "izludite" drugu stranu i dovedete ga do vrhunca. Bas tada se strasti razbukte. Pod uslovom da muskarac nije kao morz i da ceka sve na gotovo.
Stalno se vodi polemika oko "ZENA", kako izbegavaju sex, kako nece da pruze oralni itd.
Gospodo, seks je obostrana aktivnost, to je trud i uzivanje da zadovoljite lepse polovine. Umesto uobicajenog monotonog bum buma bez volje, samo da ste ga umocili.
Ne zelim da generalizujem, ali realno muskarci su poprilicno izgubili samopouzdanje. Zato nema riba, nema sexa i pljuvacina na sve strane. Realno MATERIJALNO mnogo vise vama muskima znaci nego zenama, jer ste ocigledno jedino tada puni sebe i sposobni da normalno funkcionisete. Eto, mozda zato mnogo devojaka i juri "frajere sa lovom". Zasto se malo vise o tome ne govori i ne pise. Sto je muskarcima vece samopouzdanje, to i "Djole" radi bolje i eto srecne zene. 😄
No skrenula sam sa teme, dakle oralni da, ali sto se pruzi to i da se dobije zauzvrat! Pamet u glavu! 😁

Starogradsko momce

pre 1 godinu

Sex je nauka .Sta vam je ljudi.Mora postojati privlacnost medju partnerima.Nesto sto vas pokrece a najbolje vas pokrecu atributi i zelja.Mora postojati nesebicnost i angazovanje . Mora se pruzati i davati. Sta ima lepse kad zena zaigra i probudi vam zelju.Sex je neizostavni cin i treba ga konstantno imati.Cak mislim da ga zene sto cesce treba traziti . Takve su zene dobre.I moraju biti duhovite u igri .Nema bez dobrih " pokreta " dobrog sexa.Zato krenite ljudi volite se . Odmah

moja masta moze svasta

pre 1 godinu

Prvi put uhvatim neku negdje, skinem se ja odmah i diskretno ga primicem njenom licu. Kad ona: Kako si pogodio da to najvise volim..
Ima li ista ljepse?
(gadni, 10. novembar 2022 21:12)

I sta je bilo kad si se probudio?

Ante

pre 1 godinu

(Apsana, 10. novembar 2022 21:47)

I dalje sve to ovisi od osobe do osobe, ali ako se i danas čudiš tome, onda ni ne pokušavaj imati odnose s Slovenkom, ili ne daj Bože Čehinjom!! Što je njoj "normalno", to je rastezljiv pojam. Jako "rastezljiv".
Uvijek kad sam galebario Čehinje, to su bila nova iskustva... S jednom mi je dosadilo to vođenje ljubavi po autu, livadama, čoškama, mlad, nemaš para za hotelsku sobu, a ona meni, idemo kod nje, u apartman gdje su odsjeli... Alo curo, a roditelji?? (Imala 18, ja 19).. Ljudi, ona je njima, uz moje slabo znanje češkog, rekla ovako, ušla, ćao mama, ćao tata, brata mrko pogleda, mene uhvati za ruku i kaže im da se idemo ljubiti u sobu.
Ama, to "ljubljenje" je popračeno ne uzdasima nego... Ko da tarzanom vodim seks.. Ljudi, ja sam jedva čekao kraj, jer sam sve vrijeme osječao da će mi njezin tata uletjeti u sobu i sjekirom otfikariti glavu, što bi prosječan Dalmatinski tata vjerovatno smatrao milošću za mene i brzu smrt. Završili, ja oznojen s njim izlazim, ovi nit da trznu, ljubazno nas poprate, i u smislu "nemojte raditi gluposti" isprate iz apartmana....
Onaj osječaj kad misliš da te snima skrivena kamera, i da si žrtva današnjeg "pranka".. Slovenke su slične. Srpkinje, dosta konzervatnije, dok ne stekne povjerenje. Obožavaju da im se "podčiniš", posvetiš.. Zapjevaj joj pjesmu, upoznaj s prijateljima, pokaži poštovanje, i ČEKAJ da ona predloži seks, i iznenadit češ se kako konzervativnost nestaje i nastupa fantazija..

gadni

pre 1 godinu

Prvi put uhvatim neku negdje, skinem se ja odmah i diskretno ga primicem njenom licu. Kad ona: Kako si pogodio da to najvise volim..
Ima li ista ljepse?

Zohan

pre 1 godinu

Nije pitanje da li se nesto mora, ne mora se. Meni je vise pitanje zasto neko oralno davanje ili primanje ne bi zeleo, jedino one sa slabim lobidom.

Čeki opinionista del cazzo

pre 1 godinu

Ponovo seksuološkinja Trejsi Koks...

Evo i ja kao gore navedena mogu da
dam nekoliko saveta , ali ću se ograničiti na esencijalnu stvar :

Pitanje iz naslova :" Da li moram partneru da pružim oralno zadovoljstvo ?" zaslužuje odgovor koji može da bude kompleksan, ali sažet glasi ovako : Da , moraš !

Iluzorno je pomisliti da postoji izbor.
Diplomatski ili mekom silom , sve ide u pravcu iščekivanja i nameštanja usta u " O " !

Da postoji izbor imali bi Betmena bez Robina, Stenlija bez Olija , "Zvezdu" bez
Pančeva, Lukasa bez " Lične karte", Cuneta bez " Janičara", Sinana bez "Janičara" , Radisava bez kolca , Marka bez Muse , Andrića bez " Ćuprije", Trejsi bez Koksa...

Kakav bi to svet bio ?

Miki

pre 1 godinu

Meni je postalo normalno da mog partnera zadovoljim oralno,i on mene naravno. Vise volimo oralno da se zadovoljavamo nego analno.
(Nenad, 10. novembar 2022 21:09)

Treba biti kreativan u krevetu. Probajte analno pa oralno, naizmenično, i obavezno javite kako je.

hm

pre 1 godinu

Samo ako je i on za slicno raspolozen. Ako nije nego hoce samo za sebe, onda potajno mrzi zene i pljuvace vas naknadno sto ste mu uopste dali e taj nece dobiti bas nista. One koje rade to jednosmerno su pacenice (u rangu onih koje kad odu decku u posetu u stan odmah pocnu da mu ciste da se preporuce) ili imaju neki interes.

Z

pre 1 godinu

Ako je dobar, da, imam zelju. Kada se ponasa kao g*vno, ili otkrijem da nije iskren, ne. Kur*vele mogu uvek, jos bolje ako ste smrad prema njoj, to joj imponuje. Pa birajte, s kim cete. Sto bi rekao jedan duhovnik, sve se to negde zapisuje. Pa varajte, lazite, krivite zene za sve ili budite normalni(ji).

Nsndn

pre 1 godinu

Naravno da treba da napistiš tipa koji ne pruža orgazam. Svašta, pa očigledno niste jedno za drugo.

Da li treba da pružiš oral? Ako ti prija, da. Ako ti ne prija, pa opet nešto nije ok, niste jedno za drugo, ili ti fali nešto u glavi pa ne umeš da uživaš u svom telu, i na tome može da se radi.

Da li afera može da spasi brak? Pa, jedino ako zajednički uživate u novoj igrački, iskreni ste, verujete jedno drugom i ok vam je.

Eto, dosta je jednostavno, ne mlatite praznu slamu.

kognitivna disonanca

pre 1 godinu

@XXL:

Ja, ja, 9V, Elektropionir! Japanci uče to malo kasnije, kada počnu da piju sake na 39,6°C. Kažu, to je tačno T od uspaljene P - bez uzemljenja.

ž

pre 1 godinu

Ne mora se. Imala sam partnera kome je UVEK nešto smetalo. Te ovo, te ono, te ovo ne valja, te brzo je, te sporo je. Naravno, postao je bivši. Kaže, tako mu je bilo uvek sa svakom jer on hoće (pazi sad) svaki put savršen seks kako je zamislio i ne može da dođe do orgazma ako nije kao u njegovim mislima. Zato imam sada nekoga sa kime mogu sve, normalan čovek, čist, okupan, i oralni seks je obostrani i neee moooraaaaa uvek sve biti savršeno ni ne može, što ne smanjuje užitak.

Dott

pre 1 godinu

Ne mora ali treba, jer time muškarcu pruža vanserijski užitak, za koji ne treba da bude uskraćen, nakon koga nastupa poseban motiv za penetracijom. To žena koja nije doživela, ne zna šta je seks.

moja masta moze svasta

pre 1 godinu

@Nenad

Tacno mogu ovih dana da zamislim ljudima izraze lica dok citaju tvoje komentare na teme sexa. Prvo tooo, kako dobar komentar. Pa onda dodju do dela gde pise ko je ostavio komentar, zgroze se i lupe minus, iako su na pocetku hteli odusevljeni da ti daju plus. Zato samo obrni, sto je minus, to bi sigurno bio plus ;)

Istočno more

pre 1 godinu

(Anelejm, 11. novembar 2022 00:17)

Toliko dugačak komentar postaje automatski bezvredan kada nalupaš na početku, sredini i kraju gluposti poput:
- muškarci su ti koji se ne trude u seksu,
- ne želim da generalizujem ali...(ću to uraditi), i
- pare su muškarcima bitne, ne i ženama.

Čak si na poslednju stavku i sama sebe demantovalanu u komentaru.
A ne, muškarci su krivi što se ubedače ako nisu bogati. Nema to veze sa ženama.
A da nije možda da žene beže od nekoga koga ne mogu da iskoriste za pare, pa se zbog toga ti isti ubedače?
Može biti da je i to u pitanju.

Breza

pre 1 godinu

@Ako je dobar, da, imam zelju. Kada se ponasa kao g*vno, ili otkrijem da nije iskren, ne. Kur*vele mogu uvek, jos bolje ako ste smrad prema njoj, to joj imponuje. Pa birajte, s kim cete. Sto bi rekao jedan duhovnik, sve se to negde zapisuje. Pa varajte, lazite, krivite zene za sve ili budite normalni(ji).
(Z, 11. novembar 2022 14:04)

Vlada tražnja za smradovima, pa se muškarci ponašaju u skladu sa tim. U drugim državama se cene druge vrednosti, pa im se muškarci prilagođavaju. Nije do ponude, nego do tražnje.

Istočno more

pre 1 godinu

Vama, kategoricnima kod kojih se ,,mora,, - ako partnerka nece ponudite onoj koja vas je tako lepo vaspitala !
(Sofercina, 11. novembar 2022 14:19)

Ništa se ne mora. Ako jedna neće treba je odmah napustiti. Ima uvek neka koja hoće.

Sve je to sastavni deo života.

Sine ratio

pre 1 godinu

Najbolji seks je kad se sretnete u nekom klubu, otiđete do nje ili kod sebe kući...

I ujutro se rastanete da se nikad više ne vidite, ni imena se ne sjećate jedno od drugoga, kako se ko zvao!

anon

pre 1 godinu

Ne postoji nista sto zena MORA. Ako on bas zeli oralni seks, neka nadje neku koja zeli da mu ga da. Ako zaista voli zenu koju ima, to ce mu biti najmanje bitna stvar.

Blaster

pre 1 godinu

Pa ne moraš naravno, ali ima koja hoće... i posle, jao prevario me! Zna se šta je muškarcu potrebno a to sigurno nije neka džangrizava frigidna ženica koja sa mamicom tračari uz kaficu.

Čeki opinionista del cazzo

pre 1 godinu

Ponovo seksuološkinja Trejsi Koks...

Evo i ja kao gore navedena mogu da
dam nekoliko saveta , ali ću se ograničiti na esencijalnu stvar :

Pitanje iz naslova :" Da li moram partneru da pružim oralno zadovoljstvo ?" zaslužuje odgovor koji može da bude kompleksan, ali sažet glasi ovako : Da , moraš !

Iluzorno je pomisliti da postoji izbor.
Diplomatski ili mekom silom , sve ide u pravcu iščekivanja i nameštanja usta u " O " !

Da postoji izbor imali bi Betmena bez Robina, Stenlija bez Olija , "Zvezdu" bez
Pančeva, Lukasa bez " Lične karte", Cuneta bez " Janičara", Sinana bez "Janičara" , Radisava bez kolca , Marka bez Muse , Andrića bez " Ćuprije", Trejsi bez Koksa...

Kakav bi to svet bio ?

gadni

pre 1 godinu

Prvi put uhvatim neku negdje, skinem se ja odmah i diskretno ga primicem njenom licu. Kad ona: Kako si pogodio da to najvise volim..
Ima li ista ljepse?

Apsana

pre 1 godinu

Ako zena ne ume i ne voli onda bolj ne. Nadjes onu koja i ume i voli i sve ok. Fascinantno mi j ebilo pre nekoliko godina u Hrvatskoj. Tamo se to tretira pa malo jace od zagrljaja ili rukovanja. Odradi te i to briljantno a da ti ni ime nije naucila niti trazi ama bas nista zauzsvrat. Dan danas se pitam u cemu je fora. Otkud to da Hrvatice toliko uzivaju u tome i tako lagano praktikuju i sa potpunim strancima.

Zohan

pre 1 godinu

Nije pitanje da li se nesto mora, ne mora se. Meni je vise pitanje zasto neko oralno davanje ili primanje ne bi zeleo, jedino one sa slabim lobidom.

Dott

pre 1 godinu

Ne mora ali treba, jer time muškarcu pruža vanserijski užitak, za koji ne treba da bude uskraćen, nakon koga nastupa poseban motiv za penetracijom. To žena koja nije doživela, ne zna šta je seks.

kognitivna disonanca

pre 1 godinu

@XXL:

Ja, ja, 9V, Elektropionir! Japanci uče to malo kasnije, kada počnu da piju sake na 39,6°C. Kažu, to je tačno T od uspaljene P - bez uzemljenja.

Levi ulaz

pre 1 godinu

Najbolji seks je kad se sretnete u nekom klubu, otiđete do nje ili kod sebe kući...

I ujutro se rastanete da se nikad više ne vidite, ni imena se ne sjećate jedno od drugoga, kako se ko zvao!
(Sine ratio, 10. novembar 2022)

Otidjete do nje... O lebe mekani.

mamakoka

pre 1 godinu

Ne spada u omiljeno, ali s' vremena na vreme može . Doduše meni je trebalo puno da počnem da uživam u tome( bilo da sam aktivna ili pasivna). Teško je kad imaš kočnice u glavi.

Miki

pre 1 godinu

Meni je postalo normalno da mog partnera zadovoljim oralno,i on mene naravno. Vise volimo oralno da se zadovoljavamo nego analno.
(Nenad, 10. novembar 2022 21:09)

Treba biti kreativan u krevetu. Probajte analno pa oralno, naizmenično, i obavezno javite kako je.

Realno

pre 1 godinu

Što ja volim ženi da pružim oralni. Onako vrh klitorisa i okolo gde je najlepša sluzokoža. A ona pada u nesvest. Međutim vidim da i ona ne baš uvek ali ima kada joj provalim po očima da hoće meni bez ustezanja sa velikom željom da pruži isto. Ma lepota

Starogradsko momce

pre 1 godinu

Sex je nauka .Sta vam je ljudi.Mora postojati privlacnost medju partnerima.Nesto sto vas pokrece a najbolje vas pokrecu atributi i zelja.Mora postojati nesebicnost i angazovanje . Mora se pruzati i davati. Sta ima lepse kad zena zaigra i probudi vam zelju.Sex je neizostavni cin i treba ga konstantno imati.Cak mislim da ga zene sto cesce treba traziti . Takve su zene dobre.I moraju biti duhovite u igri .Nema bez dobrih " pokreta " dobrog sexa.Zato krenite ljudi volite se . Odmah

moja masta moze svasta

pre 1 godinu

@Nenad

Tacno mogu ovih dana da zamislim ljudima izraze lica dok citaju tvoje komentare na teme sexa. Prvo tooo, kako dobar komentar. Pa onda dodju do dela gde pise ko je ostavio komentar, zgroze se i lupe minus, iako su na pocetku hteli odusevljeni da ti daju plus. Zato samo obrni, sto je minus, to bi sigurno bio plus ;)

Istočno more

pre 1 godinu

Vama, kategoricnima kod kojih se ,,mora,, - ako partnerka nece ponudite onoj koja vas je tako lepo vaspitala !
(Sofercina, 11. novembar 2022 14:19)

Ništa se ne mora. Ako jedna neće treba je odmah napustiti. Ima uvek neka koja hoće.

Sve je to sastavni deo života.

Istočno more

pre 1 godinu

(Anelejm, 11. novembar 2022 00:17)

Toliko dugačak komentar postaje automatski bezvredan kada nalupaš na početku, sredini i kraju gluposti poput:
- muškarci su ti koji se ne trude u seksu,
- ne želim da generalizujem ali...(ću to uraditi), i
- pare su muškarcima bitne, ne i ženama.

Čak si na poslednju stavku i sama sebe demantovalanu u komentaru.
A ne, muškarci su krivi što se ubedače ako nisu bogati. Nema to veze sa ženama.
A da nije možda da žene beže od nekoga koga ne mogu da iskoriste za pare, pa se zbog toga ti isti ubedače?
Može biti da je i to u pitanju.

Breza

pre 1 godinu

@Ako je dobar, da, imam zelju. Kada se ponasa kao g*vno, ili otkrijem da nije iskren, ne. Kur*vele mogu uvek, jos bolje ako ste smrad prema njoj, to joj imponuje. Pa birajte, s kim cete. Sto bi rekao jedan duhovnik, sve se to negde zapisuje. Pa varajte, lazite, krivite zene za sve ili budite normalni(ji).
(Z, 11. novembar 2022 14:04)

Vlada tražnja za smradovima, pa se muškarci ponašaju u skladu sa tim. U drugim državama se cene druge vrednosti, pa im se muškarci prilagođavaju. Nije do ponude, nego do tražnje.

uji

pre 1 godinu

Pa ne moraš, ali valjda želiš ako te neko privlači. Olizao bih celu onu koja mi se sviđa i još bih pitao da li ima još, a ne da l' moram. Svašta..šta je s ljudima?

heh

pre 1 godinu

Najbolji seks je kad se sretnete u nekom klubu, otiđete do nje ili kod sebe kući...

I ujutro se rastanete da se nikad više ne vidite, ni imena se ne sjećate jedno od drugoga, kako se ko zvao!
(Sine ratio, 10. novembar 2022 18:49)
Nekad ostane lepa uspomena i ceznjiv pogled prema doktoru, dok zabada koktel antibiotika protiv raznoraznih infekcija. (:)

epsko lirski segment

pre 1 godinu

Ja lično volim. Ako me osoba privlači, vrlo rado. Molim, i drugi put. Ali treba da bude uzajamno. Inače ispadate sebični, gospodo draga.

Z

pre 1 godinu

Ako je dobar, da, imam zelju. Kada se ponasa kao g*vno, ili otkrijem da nije iskren, ne. Kur*vele mogu uvek, jos bolje ako ste smrad prema njoj, to joj imponuje. Pa birajte, s kim cete. Sto bi rekao jedan duhovnik, sve se to negde zapisuje. Pa varajte, lazite, krivite zene za sve ili budite normalni(ji).

Bane

pre 1 godinu

Najbolji seks je kad se sretnete u nekom klubu, otiđete do nje ili kod sebe kući...

I ujutro se rastanete da se nikad više ne vidite, ni imena se ne sjećate jedno od drugoga, kako se ko zvao!
(Sine ratio, 10. novembar 2022 18:49)

Imao sam tu srecu....ili nesrecu....da prozivim i taj scenario i bio mi je to jedan od glupljih i losijih odnosa. Jednostavno ja vise volim kada spavam sa devojkom sa kojom sam ostvario kakav takav blizi odnos, nekako skroz mi je drugaciji kompletan dozivljaj. Ovo prvo...kao radis to zbog nekog telesnog uzitka ali na kraju imas utisak da je nesto izostalo. Barem je kod mene tako.

Brada_BG

pre 1 godinu

Skoro svaka devojka u pocetku bi polizala svaki deo tvog tela koliko je napaljena i zaljubljena, skoro da nema necu, vec sama zeli, vidis po njoj da sve hoce, i onda dobijes decu i sad moras puskom da je teras cak i za masturbaciju.

hm

pre 1 godinu

Samo ako je i on za slicno raspolozen. Ako nije nego hoce samo za sebe, onda potajno mrzi zene i pljuvace vas naknadno sto ste mu uopste dali e taj nece dobiti bas nista. One koje rade to jednosmerno su pacenice (u rangu onih koje kad odu decku u posetu u stan odmah pocnu da mu ciste da se preporuce) ili imaju neki interes.

Anelejm

pre 1 godinu

Konkretno, mene uzbudi kada oralno zadovoljavam partera. Realno nema boljeg osecaja kada "izludite" drugu stranu i dovedete ga do vrhunca. Bas tada se strasti razbukte. Pod uslovom da muskarac nije kao morz i da ceka sve na gotovo.
Stalno se vodi polemika oko "ZENA", kako izbegavaju sex, kako nece da pruze oralni itd.
Gospodo, seks je obostrana aktivnost, to je trud i uzivanje da zadovoljite lepse polovine. Umesto uobicajenog monotonog bum buma bez volje, samo da ste ga umocili.
Ne zelim da generalizujem, ali realno muskarci su poprilicno izgubili samopouzdanje. Zato nema riba, nema sexa i pljuvacina na sve strane. Realno MATERIJALNO mnogo vise vama muskima znaci nego zenama, jer ste ocigledno jedino tada puni sebe i sposobni da normalno funkcionisete. Eto, mozda zato mnogo devojaka i juri "frajere sa lovom". Zasto se malo vise o tome ne govori i ne pise. Sto je muskarcima vece samopouzdanje, to i "Djole" radi bolje i eto srecne zene. 😄
No skrenula sam sa teme, dakle oralni da, ali sto se pruzi to i da se dobije zauzvrat! Pamet u glavu! 😁

Ante

pre 1 godinu

(Apsana, 10. novembar 2022 21:47)

I dalje sve to ovisi od osobe do osobe, ali ako se i danas čudiš tome, onda ni ne pokušavaj imati odnose s Slovenkom, ili ne daj Bože Čehinjom!! Što je njoj "normalno", to je rastezljiv pojam. Jako "rastezljiv".
Uvijek kad sam galebario Čehinje, to su bila nova iskustva... S jednom mi je dosadilo to vođenje ljubavi po autu, livadama, čoškama, mlad, nemaš para za hotelsku sobu, a ona meni, idemo kod nje, u apartman gdje su odsjeli... Alo curo, a roditelji?? (Imala 18, ja 19).. Ljudi, ona je njima, uz moje slabo znanje češkog, rekla ovako, ušla, ćao mama, ćao tata, brata mrko pogleda, mene uhvati za ruku i kaže im da se idemo ljubiti u sobu.
Ama, to "ljubljenje" je popračeno ne uzdasima nego... Ko da tarzanom vodim seks.. Ljudi, ja sam jedva čekao kraj, jer sam sve vrijeme osječao da će mi njezin tata uletjeti u sobu i sjekirom otfikariti glavu, što bi prosječan Dalmatinski tata vjerovatno smatrao milošću za mene i brzu smrt. Završili, ja oznojen s njim izlazim, ovi nit da trznu, ljubazno nas poprate, i u smislu "nemojte raditi gluposti" isprate iz apartmana....
Onaj osječaj kad misliš da te snima skrivena kamera, i da si žrtva današnjeg "pranka".. Slovenke su slične. Srpkinje, dosta konzervatnije, dok ne stekne povjerenje. Obožavaju da im se "podčiniš", posvetiš.. Zapjevaj joj pjesmu, upoznaj s prijateljima, pokaži poštovanje, i ČEKAJ da ona predloži seks, i iznenadit češ se kako konzervativnost nestaje i nastupa fantazija..

Nsndn

pre 1 godinu

Naravno da treba da napistiš tipa koji ne pruža orgazam. Svašta, pa očigledno niste jedno za drugo.

Da li treba da pružiš oral? Ako ti prija, da. Ako ti ne prija, pa opet nešto nije ok, niste jedno za drugo, ili ti fali nešto u glavi pa ne umeš da uživaš u svom telu, i na tome može da se radi.

Da li afera može da spasi brak? Pa, jedino ako zajednički uživate u novoj igrački, iskreni ste, verujete jedno drugom i ok vam je.

Eto, dosta je jednostavno, ne mlatite praznu slamu.

Veliki brat

pre 1 godinu

Pa sta fali oralno,olizes i ti nju i ona tebe pa klasican seks nakon toga i to je to...Jednom se zivi...
(pejafan, 10. novembar 2022 19:39)

Kako reče jedan pripadnik jedne manjine u nekom video klipu: prvo ona mene, onda ja njuma :)))))



Pa ne moraš naravno, ali ima koja hoće... i posle, jao prevario me! Zna se šta je muškarcu potrebno a to sigurno nije neka džangrizava frigidna ženica koja sa mamicom tračari uz kaficu.
(Blaster, 10. novembar 2022 20:42)

Da, zna se šta je muškarcu potrebno, ali po toj logici se zna i šta je ženi potrebno, recimo svake sedmice jedna Luj Viton torbica, nove cipele ili čizme, kaput, haljina... neke hoće svake godine nov auto, krstarenje, na svakih 5 godina novu jahtu... pa, ko može sve da pruži, može sve i da traži ;)


Prvi put uhvatim neku negdje, skinem se ja odmah i diskretno ga primicem njenom licu. Kad ona: Kako si pogodio da to najvise volim..
Ima li ista ljepse?
(gadni, 10. novembar 2022 21:12)

Ja, ja, to k'o u onom vicu u kom sekretarica u hotelu sa direktorom pa kaže:
- hajte direktore!
- pa, ušao sam!
- jao direktore koliki vam je :)))

moja masta moze svasta

pre 1 godinu

Prvi put uhvatim neku negdje, skinem se ja odmah i diskretno ga primicem njenom licu. Kad ona: Kako si pogodio da to najvise volim..
Ima li ista ljepse?
(gadni, 10. novembar 2022 21:12)

I sta je bilo kad si se probudio?

ž

pre 1 godinu

Ne mora se. Imala sam partnera kome je UVEK nešto smetalo. Te ovo, te ono, te ovo ne valja, te brzo je, te sporo je. Naravno, postao je bivši. Kaže, tako mu je bilo uvek sa svakom jer on hoće (pazi sad) svaki put savršen seks kako je zamislio i ne može da dođe do orgazma ako nije kao u njegovim mislima. Zato imam sada nekoga sa kime mogu sve, normalan čovek, čist, okupan, i oralni seks je obostrani i neee moooraaaaa uvek sve biti savršeno ni ne može, što ne smanjuje užitak.

idk

pre 1 godinu

Ne znate kako žene funkcionišu. Nakon maženja i nekog romantičnog seksa ili bar ona dobije par orgazama nastaje primirje. E onda kad ležite opušteni i ćaskate, mazite se, ona poželi da vam skine zvezde s neba...koliko god puta je potrebno. Ako kažeš:"Otvori usta" nema ništa od toga. Mož samo da dobiješ "Hvala i doviđenja."