Veze i odnosi

Najčešći razlozi zbog kojih mnogi parovi nemaju redovan seks

Subota, 01.11.2014.

16:21

Izvor: hot

Najèešæi razlozi zbog kojih mnogi parovi nemaju redovan seks IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

Zivot prema Dott-u

pre 9 godina

Ne slazem se, kod nas mnogi parovi i posle dvadeset godina braka imaju redovan seks, cak i nadju vremena u toku dana da jedno drugom ispricaju kako je bilo.

mmm

pre 9 godina

Ne znam cemu ovolika pompa oko seksa.. Barem po mom misljenju,seks je samo dodatak vezi i ljubavnom zivotu,a kamo li zivotu uopste. Mislim da mu se u medijima pridaje velika vaznost i stavlja se otvoreno ono sto bi trebalo da ostane izmedju dvoje ljudi.

Til Zagreb

pre 9 godina

Redovan sex?Sta je to?Ja nemam ni neredovan sex!!
(VECITO U MINUSU, 01. novembar 2014 13:58)

ma idu u .....
ja me nasmija,svaka ti cast....ovakvi komentari me uvijek raspoloze....

Brigate Rosse

pre 9 godina

Рецепт за редован екстра секс је искреност. Уколико партнеру ставите унапред до знања да нерадите ово и оно у кревету онда не видим разлог како ће тај брак да успе из разлога што ће једна страна увек тражити то што жели са стране. Секс без ограничења је могућ само са особом која преферира исте ствари у кревету. Орал, анал,фелацио,секси веш,тил,свила,мажење, уља и све што ти падне на памет слободно ћеш спровести у дело. Само кажи шта желиш. Редован секс брачни другови ће имати само ако добро одаберу партнера пре склапања брака. Ако се брак склопи, а тек онда сазнаш да у сексу има доста ограничења, сумњам да ће тај брак издржати дуго.

neiskusan

pre 9 godina

Ja moram da se slozim sa iskusnom.. cela prica oko seksa je preuvelicana, dok nisam imao seks sa svojom devojkom cuo sam razne stvari od drugara i seks sam dozivljavao kao nesto prljavo i nesto sto se cini za mene, ta impresija se stice i u filmovima te tematike.. dosta je vremena proslo dok nisam promenio percepciju seksa i poceo da uzivam sa njom u njemu.
Naiveci problem je mesto za seks, barem kad si student i zivis sa roditeljima :)
Mnogo opustenije prici ovoj temi, novinari treba manje da zloupotrebljavaju popularnost teme cine zlo mladim ljudima.

zalosno sta smo docekali

pre 9 godina

Dovoljno je jasno da nema sexa u Srbiji, pa pogledajte koliko dece se upisuje u prvi razred. Svake godine nas je sve manje i manje.

sara

pre 9 godina

Сабирајмо своје телесне и душевне снаге. Требаће нам. Само јака личност може поднети јаку љубав. Има ту још нешто важно. Љубав осиромашена рутином захтева обогаћивање непристојним егзибицијама. Са тим се мора живети. То нису демони ероса, то Анђели песмом бодре такво ****ње. Тек у ватри железо постаје челик, а жена који гори душом за свог мушкарца сматра, са пуним правом рекла бих, да је њој намењен тај железни престо. Она која воли том живом споменику природе да посвећује специјалну пажњу то ради себе ради. А већ је заљубљена. Таква жена цвета и плодоноси. А мушкарац који је са њом има тело које вади сперму из 'малог мозга'. И њој је онда упутно ставити на знање, кад се брак већ показао у стотину лица, да однекуд увек проматрају будне очице мужа ;) Ја сам романтик и оптимиста по овом питању. Не треба се препуштати малодушности стреса, трепа подгревати ватру у нашем малом „логору“.

ko bajagi mudrac

pre 9 godina

@Znalac

Promasio si skroz sve, prijatelju. Zapravo, sustina je samo:

7. Muskarac je prestao da se pretvara da je nesto drugo, sto je morao da radi da bi je zaveo, jer da bi uopste dosao do zene morao je da bira izmedju a) laganja i pretvaranja i b) intenzivnog rada na sebi. Vecina odabere ovu prvu opciju i posle se kaju.

8. Zena je prestala da se pretvara da uziva u seksu, sto je morala da radi da bi ga zavela, jer da bi uopste dosla do muza morala je da bira izmedju a) laganja, pretvaranja i laziranja orgazama i b) doslednosti sebi samoj, uz dozivotno kajanje sto je bila suvise izbirljiva kad je bila mlada. Vecina zena kada zadje u godine bira ovu prvu opciju.

9. Oboje imaju problem u braku koji "resavaju" tako se medjusobno svadjaju i prepucavaju ko je kriv. Ona njega optuzuje da je lenj i nezreo, on nju da je razmazena i nezahvalna. U medjuvremenu problem raste kao kvasac, jer ga niko ne resava, a mrznja je istisla svu strast. Deca sve to posmatraju i placu.

Ovo ti je slika i prilika 99% srpskih brakova danas.

Miša, Bgd

pre 9 godina

Ja sam bio u jednoj dužoj vezi i dešavalo se da nemamo sex po par nedelja. Razlog? Hm... dođem kući, pustim tv - zvocanje. Zašto sam pustio tv. Hoću da odmorim - zvocanje zašto da sedim kući kada možemo u grad, u šetnju i šta god. Zovu me drugari na piće, odbijem jer sam umoran - zvocanje. Ja ih odbijam da bi se ona osećala loše. Onda legnem da spavam, kažem laku noć željan da se ovaj dan što pre završi i... predpostavljate... "U čemu je problem? Zar te više ne privlačim?" ma važi... Naravno, okončao sam to brzo (vezu, agoniju kako god).

Dott

pre 9 godina

Ma uopste nije tacno, mnogi bracni parovi su uskladili termine, mnogi cak i nadju vremena u toku dana da ispricaju jedno drugom kako im je bilo.

Samsamsebiponekaddosadan

pre 9 godina

Glavni razlog zbog kojeg zena ne zeli seks je smanjenje samopouzdanje i odlucnosti kod muskarca.Dok je glavni razlog zbog kojeg muskarac ne zeli seks zapustenost kod zene.

misko

pre 9 godina

@ monte-video
Izbegavaj na sve moguce nacine bilo kakve lekove, pilule, medikamente. Disi cist vazduh a narocito dok spavas. Hranu industrijsku, sa aromatima narocito, – niposto ne jedi. Hemikalije u hrani, ne. Po malo cistog belog vina. Fizicke aktivnosti, ne mora zestoko, umereno, dovoljno setnja. Ne sekiraj se. Malo stvari to zasluzuje. Prema ljudim oko sebe stav srdacan, dobronameran, sa razumevanjem da svako ima svoje muke.

pera

pre 9 godina

Znalac, u idealnoj si prilici da nadjes nesto sa strane, preusmeris kes na ljubavnicu, uzivas do maxa, a zeni da ne das razvod. Generalno i prostitutke su super za pocetak, tek da se vratis malo u zivot.

Zuki

pre 9 godina

seks je precenjen, te treba ovoliko puta, pa ovako, pa sa ovim...samo opušteno...nekada ga ima svakog dana, nekada nema mesecima, so what?
(iskusna, 01. novembar 2014 15:44)

Objasni to mojoj devojci, molim te.

Vodolija

pre 9 godina

Ima vic:
Pričaju Beskućnik, Impotentan i Filozof.
Kaže beskućnik: Ja imam s kim, imam i s čim, ali nemam gde...
Kaže Impotentan: Ja imam s kim, imam gde, ali nemam s čim...
Kaže filozof: Ja imam s kim, imam s čim, imam i gde...ali čemu sve to? :-)

Slobo

pre 9 godina

Kakav crni umor-ko je pre voleo seks on ga uvek voli.Druga je stvar sto se neko pretvarao i dok nije usao u brak ili nije rodila dete sto je mnogima podsticaj,a kasnije izadje prava slika osobe.Umor ,stres,pa to je i lek za te stvari-mada postoje naravno i neki preduslovi a to je pre svega nesebicnost osobe ,da vodi racuna o svom zdravlju i posebno kilazi jerje pre svega nama muskarcima bitna ne fizicki savrsena i prelepa osoba vec osoba koja vas nesebicno voli i daje sebe.Bitno je da se osoba ne zapusti jer mi muskaci sto se tice kilaze zenske smo posebno osetljivi jer se mi uzbudjujemo pre svega na zensko telo a ne na salo.Imao sam devojku sa vecom kilazom i iako je volela seks i nesebicno se davala ,postizao sam erekciju ali uz veliku muku i znoj i to je bilo pravo mucenje.A ono 'bolje da ljulja nego da zulja' je smislila neka debeljuca!

monte-video

pre 9 godina

Iscprljenost da ali mi se dešava da u 36 godina na svakih 3-4 meseca imam smanjenu potenciju ili poteškoće u istoj. U principu ja to potpisujem zbog velike iscrpljenosti na poslu i u javnom gradskom prevozu. Dodjem kući i nisam sposoban ni za šta ukoliko ne dremnem malo... U današnje vreme ni za to nema vremena...

kloi

pre 9 godina

Znalac, mrdni se sa te pozicije koju si zauzeo, otvori mozak, pusti vidike, saznaces mnogo i bices bolji, a i bice ti lepse.
Znas kako kazu, koliko si svestan da ne znas, zavisi od tvog znanja. Ako ti je znanje malo, granica sa neznanjem je mala i mislis da mnogo znas. Sto vise znas, vise postajes svestan koliko ustvari ne znas.
Repliciraj ljudima, brinu se za tebe.

iskusna

pre 9 godina

seks je precenjen, te treba ovoliko puta, pa ovako, pa sa ovim...samo opušteno...nekada ga ima svakog dana, nekada nema mesecima, so what?

Natalija

pre 9 godina

@ Znalac

Al si ti loš u krevetu... Kad si dobar u krevetu žena uvek hoće, kad si dosadan, jednoličan, a pritom to ne shvataš, e onda žena neće više sa tobom, a ti pišeš komentare po netu od tri toma gde se nigde ne spominje i razlog da si apsolutno neuzbudljiv ženi, simply as that. Mada si stvarno znalac, imaš znanje o tome zašto žena neće sa tobom.

lila

pre 9 godina

Znalac, look at the bright side of life, bar malo. Tvoje price meni zvuce da su iz nekog drugog sveta.
Gde ti nadjes takve osobe (u tvom slucaju zene)? Kada si ih vec detektovao i znas sta te sa takvima ceka, zasto se petljas sa njima? Od toliko drugih, ti nadjes one najgore po tebe. Pusti takve, nekome ce i one biti dobre, ti se fokusiraj na neki drugi tip osobe (zene). Zar ne vidis da je problem svega u tvojim izborima? Stvarno si smorio sa tim komentarima. Imas strast, imas volju, usmeri sve to na nesto dobro. Svakakva iskustva i misljenja volim procitati jer mi pruzaju vidjenje situacija sa neke druge strane, ali, covece, zaista smaras...

maja

pre 9 godina

@znalac
muž iaoko uopšte fizički ne izgleda loše, a ni u seksu nije loš, se svojim lošim ponašanjem i karakterom zgadio ženi, tako da je seks sa njim uopšte ne zanima

Znalac

pre 9 godina

"Najčešći razlozi zbog kojih mnogi parovi nemaju redovan seks"


1.Zena zeli nesto da izboksuje te zavrce slavinu,misleci u sebi:"Ja sam k'o Putin-on je zavisnik o mom resursu i MORA da popuste makar moja UCENA bila najpodlija u istoriji"

2.Zena smatra da je proslo dovoljno vremena tj. obezbedila/utvrdila je potpuno svoju poziciju nadmoci(pobeda u svakom slucaju:eventualni razvod-SVE ide njoj,brak opstaje-sve ide njoj...inace Razvod!)te moze da prestane da se ponizava u toj iskonskoj igri u kojoj je "risiving sajd" vec pocinje da namece drugu vrstu iste-brejnf... i uziva u patnjama,agoniji i Detumescenciji nemocnog Muskarca

3.Zena odabrala sexualno nemocnog Muskarca...poslusala kevu:"'Cero,gledaj ti da dobro zivis,da je imucan i zaradjuje i donosi ti-to ti je NAJVAZNIJE...pusti Ljubav,Sex,Dobrotu,ljudski kvalitet,bogatstvo licnosti itd...sve se danas kupuje...nemoj da se mucis k'o majka ti!"

4.Zena vise ne mora da glumi da nije FRIGIDNA

5.Muskarac shvati kim se ozenio...da je prevaren...ali kasno je,ne sme da izadje razvodom jer gubi sve...ali bar ne mora da ima ista intimno sa njom dok god donosi pare

6.Zena je patentirala "klada" ponasanje u krevetu,nezainteresovana je da nauci kako da ucini da njen Muskarac uziva,"odradjuje" sex preko volje(ono kad ti pruzi oralni sex i ocekuje da je zakivas u zvezde...a izvela ga je toliko LOSE da je jedini razlog zbog kog je nisi PREKLINJAO da prestane-to sto si znao da bi posizela...pa si nekako ISTRPEO do kraja)

iskusna

pre 9 godina

seks je precenjen, te treba ovoliko puta, pa ovako, pa sa ovim...samo opušteno...nekada ga ima svakog dana, nekada nema mesecima, so what?

Znalac

pre 9 godina

"Najčešći razlozi zbog kojih mnogi parovi nemaju redovan seks"


1.Zena zeli nesto da izboksuje te zavrce slavinu,misleci u sebi:"Ja sam k'o Putin-on je zavisnik o mom resursu i MORA da popuste makar moja UCENA bila najpodlija u istoriji"

2.Zena smatra da je proslo dovoljno vremena tj. obezbedila/utvrdila je potpuno svoju poziciju nadmoci(pobeda u svakom slucaju:eventualni razvod-SVE ide njoj,brak opstaje-sve ide njoj...inace Razvod!)te moze da prestane da se ponizava u toj iskonskoj igri u kojoj je "risiving sajd" vec pocinje da namece drugu vrstu iste-brejnf... i uziva u patnjama,agoniji i Detumescenciji nemocnog Muskarca

3.Zena odabrala sexualno nemocnog Muskarca...poslusala kevu:"'Cero,gledaj ti da dobro zivis,da je imucan i zaradjuje i donosi ti-to ti je NAJVAZNIJE...pusti Ljubav,Sex,Dobrotu,ljudski kvalitet,bogatstvo licnosti itd...sve se danas kupuje...nemoj da se mucis k'o majka ti!"

4.Zena vise ne mora da glumi da nije FRIGIDNA

5.Muskarac shvati kim se ozenio...da je prevaren...ali kasno je,ne sme da izadje razvodom jer gubi sve...ali bar ne mora da ima ista intimno sa njom dok god donosi pare

6.Zena je patentirala "klada" ponasanje u krevetu,nezainteresovana je da nauci kako da ucini da njen Muskarac uziva,"odradjuje" sex preko volje(ono kad ti pruzi oralni sex i ocekuje da je zakivas u zvezde...a izvela ga je toliko LOSE da je jedini razlog zbog kog je nisi PREKLINJAO da prestane-to sto si znao da bi posizela...pa si nekako ISTRPEO do kraja)

maja

pre 9 godina

@znalac
muž iaoko uopšte fizički ne izgleda loše, a ni u seksu nije loš, se svojim lošim ponašanjem i karakterom zgadio ženi, tako da je seks sa njim uopšte ne zanima

monte-video

pre 9 godina

Iscprljenost da ali mi se dešava da u 36 godina na svakih 3-4 meseca imam smanjenu potenciju ili poteškoće u istoj. U principu ja to potpisujem zbog velike iscrpljenosti na poslu i u javnom gradskom prevozu. Dodjem kući i nisam sposoban ni za šta ukoliko ne dremnem malo... U današnje vreme ni za to nema vremena...

Natalija

pre 9 godina

@ Znalac

Al si ti loš u krevetu... Kad si dobar u krevetu žena uvek hoće, kad si dosadan, jednoličan, a pritom to ne shvataš, e onda žena neće više sa tobom, a ti pišeš komentare po netu od tri toma gde se nigde ne spominje i razlog da si apsolutno neuzbudljiv ženi, simply as that. Mada si stvarno znalac, imaš znanje o tome zašto žena neće sa tobom.

lila

pre 9 godina

Znalac, look at the bright side of life, bar malo. Tvoje price meni zvuce da su iz nekog drugog sveta.
Gde ti nadjes takve osobe (u tvom slucaju zene)? Kada si ih vec detektovao i znas sta te sa takvima ceka, zasto se petljas sa njima? Od toliko drugih, ti nadjes one najgore po tebe. Pusti takve, nekome ce i one biti dobre, ti se fokusiraj na neki drugi tip osobe (zene). Zar ne vidis da je problem svega u tvojim izborima? Stvarno si smorio sa tim komentarima. Imas strast, imas volju, usmeri sve to na nesto dobro. Svakakva iskustva i misljenja volim procitati jer mi pruzaju vidjenje situacija sa neke druge strane, ali, covece, zaista smaras...

kloi

pre 9 godina

Znalac, mrdni se sa te pozicije koju si zauzeo, otvori mozak, pusti vidike, saznaces mnogo i bices bolji, a i bice ti lepse.
Znas kako kazu, koliko si svestan da ne znas, zavisi od tvog znanja. Ako ti je znanje malo, granica sa neznanjem je mala i mislis da mnogo znas. Sto vise znas, vise postajes svestan koliko ustvari ne znas.
Repliciraj ljudima, brinu se za tebe.

Vodolija

pre 9 godina

Ima vic:
Pričaju Beskućnik, Impotentan i Filozof.
Kaže beskućnik: Ja imam s kim, imam i s čim, ali nemam gde...
Kaže Impotentan: Ja imam s kim, imam gde, ali nemam s čim...
Kaže filozof: Ja imam s kim, imam s čim, imam i gde...ali čemu sve to? :-)

Miša, Bgd

pre 9 godina

Ja sam bio u jednoj dužoj vezi i dešavalo se da nemamo sex po par nedelja. Razlog? Hm... dođem kući, pustim tv - zvocanje. Zašto sam pustio tv. Hoću da odmorim - zvocanje zašto da sedim kući kada možemo u grad, u šetnju i šta god. Zovu me drugari na piće, odbijem jer sam umoran - zvocanje. Ja ih odbijam da bi se ona osećala loše. Onda legnem da spavam, kažem laku noć željan da se ovaj dan što pre završi i... predpostavljate... "U čemu je problem? Zar te više ne privlačim?" ma važi... Naravno, okončao sam to brzo (vezu, agoniju kako god).

mmm

pre 9 godina

Ne znam cemu ovolika pompa oko seksa.. Barem po mom misljenju,seks je samo dodatak vezi i ljubavnom zivotu,a kamo li zivotu uopste. Mislim da mu se u medijima pridaje velika vaznost i stavlja se otvoreno ono sto bi trebalo da ostane izmedju dvoje ljudi.

ko bajagi mudrac

pre 9 godina

@Znalac

Promasio si skroz sve, prijatelju. Zapravo, sustina je samo:

7. Muskarac je prestao da se pretvara da je nesto drugo, sto je morao da radi da bi je zaveo, jer da bi uopste dosao do zene morao je da bira izmedju a) laganja i pretvaranja i b) intenzivnog rada na sebi. Vecina odabere ovu prvu opciju i posle se kaju.

8. Zena je prestala da se pretvara da uziva u seksu, sto je morala da radi da bi ga zavela, jer da bi uopste dosla do muza morala je da bira izmedju a) laganja, pretvaranja i laziranja orgazama i b) doslednosti sebi samoj, uz dozivotno kajanje sto je bila suvise izbirljiva kad je bila mlada. Vecina zena kada zadje u godine bira ovu prvu opciju.

9. Oboje imaju problem u braku koji "resavaju" tako se medjusobno svadjaju i prepucavaju ko je kriv. Ona njega optuzuje da je lenj i nezreo, on nju da je razmazena i nezahvalna. U medjuvremenu problem raste kao kvasac, jer ga niko ne resava, a mrznja je istisla svu strast. Deca sve to posmatraju i placu.

Ovo ti je slika i prilika 99% srpskih brakova danas.

Til Zagreb

pre 9 godina

Redovan sex?Sta je to?Ja nemam ni neredovan sex!!
(VECITO U MINUSU, 01. novembar 2014 13:58)

ma idu u .....
ja me nasmija,svaka ti cast....ovakvi komentari me uvijek raspoloze....

neiskusan

pre 9 godina

Ja moram da se slozim sa iskusnom.. cela prica oko seksa je preuvelicana, dok nisam imao seks sa svojom devojkom cuo sam razne stvari od drugara i seks sam dozivljavao kao nesto prljavo i nesto sto se cini za mene, ta impresija se stice i u filmovima te tematike.. dosta je vremena proslo dok nisam promenio percepciju seksa i poceo da uzivam sa njom u njemu.
Naiveci problem je mesto za seks, barem kad si student i zivis sa roditeljima :)
Mnogo opustenije prici ovoj temi, novinari treba manje da zloupotrebljavaju popularnost teme cine zlo mladim ljudima.

Brigate Rosse

pre 9 godina

Рецепт за редован екстра секс је искреност. Уколико партнеру ставите унапред до знања да нерадите ово и оно у кревету онда не видим разлог како ће тај брак да успе из разлога што ће једна страна увек тражити то што жели са стране. Секс без ограничења је могућ само са особом која преферира исте ствари у кревету. Орал, анал,фелацио,секси веш,тил,свила,мажење, уља и све што ти падне на памет слободно ћеш спровести у дело. Само кажи шта желиш. Редован секс брачни другови ће имати само ако добро одаберу партнера пре склапања брака. Ако се брак склопи, а тек онда сазнаш да у сексу има доста ограничења, сумњам да ће тај брак издржати дуго.

Zuki

pre 9 godina

seks je precenjen, te treba ovoliko puta, pa ovako, pa sa ovim...samo opušteno...nekada ga ima svakog dana, nekada nema mesecima, so what?
(iskusna, 01. novembar 2014 15:44)

Objasni to mojoj devojci, molim te.

zalosno sta smo docekali

pre 9 godina

Dovoljno je jasno da nema sexa u Srbiji, pa pogledajte koliko dece se upisuje u prvi razred. Svake godine nas je sve manje i manje.

misko

pre 9 godina

@ monte-video
Izbegavaj na sve moguce nacine bilo kakve lekove, pilule, medikamente. Disi cist vazduh a narocito dok spavas. Hranu industrijsku, sa aromatima narocito, – niposto ne jedi. Hemikalije u hrani, ne. Po malo cistog belog vina. Fizicke aktivnosti, ne mora zestoko, umereno, dovoljno setnja. Ne sekiraj se. Malo stvari to zasluzuje. Prema ljudim oko sebe stav srdacan, dobronameran, sa razumevanjem da svako ima svoje muke.

Zivot prema Dott-u

pre 9 godina

Ne slazem se, kod nas mnogi parovi i posle dvadeset godina braka imaju redovan seks, cak i nadju vremena u toku dana da jedno drugom ispricaju kako je bilo.

Slobo

pre 9 godina

Kakav crni umor-ko je pre voleo seks on ga uvek voli.Druga je stvar sto se neko pretvarao i dok nije usao u brak ili nije rodila dete sto je mnogima podsticaj,a kasnije izadje prava slika osobe.Umor ,stres,pa to je i lek za te stvari-mada postoje naravno i neki preduslovi a to je pre svega nesebicnost osobe ,da vodi racuna o svom zdravlju i posebno kilazi jerje pre svega nama muskarcima bitna ne fizicki savrsena i prelepa osoba vec osoba koja vas nesebicno voli i daje sebe.Bitno je da se osoba ne zapusti jer mi muskaci sto se tice kilaze zenske smo posebno osetljivi jer se mi uzbudjujemo pre svega na zensko telo a ne na salo.Imao sam devojku sa vecom kilazom i iako je volela seks i nesebicno se davala ,postizao sam erekciju ali uz veliku muku i znoj i to je bilo pravo mucenje.A ono 'bolje da ljulja nego da zulja' je smislila neka debeljuca!

Samsamsebiponekaddosadan

pre 9 godina

Glavni razlog zbog kojeg zena ne zeli seks je smanjenje samopouzdanje i odlucnosti kod muskarca.Dok je glavni razlog zbog kojeg muskarac ne zeli seks zapustenost kod zene.

pera

pre 9 godina

Znalac, u idealnoj si prilici da nadjes nesto sa strane, preusmeris kes na ljubavnicu, uzivas do maxa, a zeni da ne das razvod. Generalno i prostitutke su super za pocetak, tek da se vratis malo u zivot.

Dott

pre 9 godina

Ma uopste nije tacno, mnogi bracni parovi su uskladili termine, mnogi cak i nadju vremena u toku dana da ispricaju jedno drugom kako im je bilo.

sara

pre 9 godina

Сабирајмо своје телесне и душевне снаге. Требаће нам. Само јака личност може поднети јаку љубав. Има ту још нешто важно. Љубав осиромашена рутином захтева обогаћивање непристојним егзибицијама. Са тим се мора живети. То нису демони ероса, то Анђели песмом бодре такво ****ње. Тек у ватри железо постаје челик, а жена који гори душом за свог мушкарца сматра, са пуним правом рекла бих, да је њој намењен тај железни престо. Она која воли том живом споменику природе да посвећује специјалну пажњу то ради себе ради. А већ је заљубљена. Таква жена цвета и плодоноси. А мушкарац који је са њом има тело које вади сперму из 'малог мозга'. И њој је онда упутно ставити на знање, кад се брак већ показао у стотину лица, да однекуд увек проматрају будне очице мужа ;) Ја сам романтик и оптимиста по овом питању. Не треба се препуштати малодушности стреса, трепа подгревати ватру у нашем малом „логору“.

Znalac

pre 9 godina

"Najčešći razlozi zbog kojih mnogi parovi nemaju redovan seks"


1.Zena zeli nesto da izboksuje te zavrce slavinu,misleci u sebi:"Ja sam k'o Putin-on je zavisnik o mom resursu i MORA da popuste makar moja UCENA bila najpodlija u istoriji"

2.Zena smatra da je proslo dovoljno vremena tj. obezbedila/utvrdila je potpuno svoju poziciju nadmoci(pobeda u svakom slucaju:eventualni razvod-SVE ide njoj,brak opstaje-sve ide njoj...inace Razvod!)te moze da prestane da se ponizava u toj iskonskoj igri u kojoj je "risiving sajd" vec pocinje da namece drugu vrstu iste-brejnf... i uziva u patnjama,agoniji i Detumescenciji nemocnog Muskarca

3.Zena odabrala sexualno nemocnog Muskarca...poslusala kevu:"'Cero,gledaj ti da dobro zivis,da je imucan i zaradjuje i donosi ti-to ti je NAJVAZNIJE...pusti Ljubav,Sex,Dobrotu,ljudski kvalitet,bogatstvo licnosti itd...sve se danas kupuje...nemoj da se mucis k'o majka ti!"

4.Zena vise ne mora da glumi da nije FRIGIDNA

5.Muskarac shvati kim se ozenio...da je prevaren...ali kasno je,ne sme da izadje razvodom jer gubi sve...ali bar ne mora da ima ista intimno sa njom dok god donosi pare

6.Zena je patentirala "klada" ponasanje u krevetu,nezainteresovana je da nauci kako da ucini da njen Muskarac uziva,"odradjuje" sex preko volje(ono kad ti pruzi oralni sex i ocekuje da je zakivas u zvezde...a izvela ga je toliko LOSE da je jedini razlog zbog kog je nisi PREKLINJAO da prestane-to sto si znao da bi posizela...pa si nekako ISTRPEO do kraja)

Natalija

pre 9 godina

@ Znalac

Al si ti loš u krevetu... Kad si dobar u krevetu žena uvek hoće, kad si dosadan, jednoličan, a pritom to ne shvataš, e onda žena neće više sa tobom, a ti pišeš komentare po netu od tri toma gde se nigde ne spominje i razlog da si apsolutno neuzbudljiv ženi, simply as that. Mada si stvarno znalac, imaš znanje o tome zašto žena neće sa tobom.

maja

pre 9 godina

@znalac
muž iaoko uopšte fizički ne izgleda loše, a ni u seksu nije loš, se svojim lošim ponašanjem i karakterom zgadio ženi, tako da je seks sa njim uopšte ne zanima

lila

pre 9 godina

Znalac, look at the bright side of life, bar malo. Tvoje price meni zvuce da su iz nekog drugog sveta.
Gde ti nadjes takve osobe (u tvom slucaju zene)? Kada si ih vec detektovao i znas sta te sa takvima ceka, zasto se petljas sa njima? Od toliko drugih, ti nadjes one najgore po tebe. Pusti takve, nekome ce i one biti dobre, ti se fokusiraj na neki drugi tip osobe (zene). Zar ne vidis da je problem svega u tvojim izborima? Stvarno si smorio sa tim komentarima. Imas strast, imas volju, usmeri sve to na nesto dobro. Svakakva iskustva i misljenja volim procitati jer mi pruzaju vidjenje situacija sa neke druge strane, ali, covece, zaista smaras...

kloi

pre 9 godina

Znalac, mrdni se sa te pozicije koju si zauzeo, otvori mozak, pusti vidike, saznaces mnogo i bices bolji, a i bice ti lepse.
Znas kako kazu, koliko si svestan da ne znas, zavisi od tvog znanja. Ako ti je znanje malo, granica sa neznanjem je mala i mislis da mnogo znas. Sto vise znas, vise postajes svestan koliko ustvari ne znas.
Repliciraj ljudima, brinu se za tebe.

iskusna

pre 9 godina

seks je precenjen, te treba ovoliko puta, pa ovako, pa sa ovim...samo opušteno...nekada ga ima svakog dana, nekada nema mesecima, so what?

Slobo

pre 9 godina

Kakav crni umor-ko je pre voleo seks on ga uvek voli.Druga je stvar sto se neko pretvarao i dok nije usao u brak ili nije rodila dete sto je mnogima podsticaj,a kasnije izadje prava slika osobe.Umor ,stres,pa to je i lek za te stvari-mada postoje naravno i neki preduslovi a to je pre svega nesebicnost osobe ,da vodi racuna o svom zdravlju i posebno kilazi jerje pre svega nama muskarcima bitna ne fizicki savrsena i prelepa osoba vec osoba koja vas nesebicno voli i daje sebe.Bitno je da se osoba ne zapusti jer mi muskaci sto se tice kilaze zenske smo posebno osetljivi jer se mi uzbudjujemo pre svega na zensko telo a ne na salo.Imao sam devojku sa vecom kilazom i iako je volela seks i nesebicno se davala ,postizao sam erekciju ali uz veliku muku i znoj i to je bilo pravo mucenje.A ono 'bolje da ljulja nego da zulja' je smislila neka debeljuca!

monte-video

pre 9 godina

Iscprljenost da ali mi se dešava da u 36 godina na svakih 3-4 meseca imam smanjenu potenciju ili poteškoće u istoj. U principu ja to potpisujem zbog velike iscrpljenosti na poslu i u javnom gradskom prevozu. Dodjem kući i nisam sposoban ni za šta ukoliko ne dremnem malo... U današnje vreme ni za to nema vremena...

pera

pre 9 godina

Znalac, u idealnoj si prilici da nadjes nesto sa strane, preusmeris kes na ljubavnicu, uzivas do maxa, a zeni da ne das razvod. Generalno i prostitutke su super za pocetak, tek da se vratis malo u zivot.

Samsamsebiponekaddosadan

pre 9 godina

Glavni razlog zbog kojeg zena ne zeli seks je smanjenje samopouzdanje i odlucnosti kod muskarca.Dok je glavni razlog zbog kojeg muskarac ne zeli seks zapustenost kod zene.

Zivot prema Dott-u

pre 9 godina

Ne slazem se, kod nas mnogi parovi i posle dvadeset godina braka imaju redovan seks, cak i nadju vremena u toku dana da jedno drugom ispricaju kako je bilo.

ko bajagi mudrac

pre 9 godina

@Znalac

Promasio si skroz sve, prijatelju. Zapravo, sustina je samo:

7. Muskarac je prestao da se pretvara da je nesto drugo, sto je morao da radi da bi je zaveo, jer da bi uopste dosao do zene morao je da bira izmedju a) laganja i pretvaranja i b) intenzivnog rada na sebi. Vecina odabere ovu prvu opciju i posle se kaju.

8. Zena je prestala da se pretvara da uziva u seksu, sto je morala da radi da bi ga zavela, jer da bi uopste dosla do muza morala je da bira izmedju a) laganja, pretvaranja i laziranja orgazama i b) doslednosti sebi samoj, uz dozivotno kajanje sto je bila suvise izbirljiva kad je bila mlada. Vecina zena kada zadje u godine bira ovu prvu opciju.

9. Oboje imaju problem u braku koji "resavaju" tako se medjusobno svadjaju i prepucavaju ko je kriv. Ona njega optuzuje da je lenj i nezreo, on nju da je razmazena i nezahvalna. U medjuvremenu problem raste kao kvasac, jer ga niko ne resava, a mrznja je istisla svu strast. Deca sve to posmatraju i placu.

Ovo ti je slika i prilika 99% srpskih brakova danas.

sara

pre 9 godina

Сабирајмо своје телесне и душевне снаге. Требаће нам. Само јака личност може поднети јаку љубав. Има ту још нешто важно. Љубав осиромашена рутином захтева обогаћивање непристојним егзибицијама. Са тим се мора живети. То нису демони ероса, то Анђели песмом бодре такво ****ње. Тек у ватри железо постаје челик, а жена који гори душом за свог мушкарца сматра, са пуним правом рекла бих, да је њој намењен тај железни престо. Она која воли том живом споменику природе да посвећује специјалну пажњу то ради себе ради. А већ је заљубљена. Таква жена цвета и плодоноси. А мушкарац који је са њом има тело које вади сперму из 'малог мозга'. И њој је онда упутно ставити на знање, кад се брак већ показао у стотину лица, да однекуд увек проматрају будне очице мужа ;) Ја сам романтик и оптимиста по овом питању. Не треба се препуштати малодушности стреса, трепа подгревати ватру у нашем малом „логору“.

Zuki

pre 9 godina

seks je precenjen, te treba ovoliko puta, pa ovako, pa sa ovim...samo opušteno...nekada ga ima svakog dana, nekada nema mesecima, so what?
(iskusna, 01. novembar 2014 15:44)

Objasni to mojoj devojci, molim te.

Dott

pre 9 godina

Ma uopste nije tacno, mnogi bracni parovi su uskladili termine, mnogi cak i nadju vremena u toku dana da ispricaju jedno drugom kako im je bilo.

neiskusan

pre 9 godina

Ja moram da se slozim sa iskusnom.. cela prica oko seksa je preuvelicana, dok nisam imao seks sa svojom devojkom cuo sam razne stvari od drugara i seks sam dozivljavao kao nesto prljavo i nesto sto se cini za mene, ta impresija se stice i u filmovima te tematike.. dosta je vremena proslo dok nisam promenio percepciju seksa i poceo da uzivam sa njom u njemu.
Naiveci problem je mesto za seks, barem kad si student i zivis sa roditeljima :)
Mnogo opustenije prici ovoj temi, novinari treba manje da zloupotrebljavaju popularnost teme cine zlo mladim ljudima.

zalosno sta smo docekali

pre 9 godina

Dovoljno je jasno da nema sexa u Srbiji, pa pogledajte koliko dece se upisuje u prvi razred. Svake godine nas je sve manje i manje.

Brigate Rosse

pre 9 godina

Рецепт за редован екстра секс је искреност. Уколико партнеру ставите унапред до знања да нерадите ово и оно у кревету онда не видим разлог како ће тај брак да успе из разлога што ће једна страна увек тражити то што жели са стране. Секс без ограничења је могућ само са особом која преферира исте ствари у кревету. Орал, анал,фелацио,секси веш,тил,свила,мажење, уља и све што ти падне на памет слободно ћеш спровести у дело. Само кажи шта желиш. Редован секс брачни другови ће имати само ако добро одаберу партнера пре склапања брака. Ако се брак склопи, а тек онда сазнаш да у сексу има доста ограничења, сумњам да ће тај брак издржати дуго.

mmm

pre 9 godina

Ne znam cemu ovolika pompa oko seksa.. Barem po mom misljenju,seks je samo dodatak vezi i ljubavnom zivotu,a kamo li zivotu uopste. Mislim da mu se u medijima pridaje velika vaznost i stavlja se otvoreno ono sto bi trebalo da ostane izmedju dvoje ljudi.

Miša, Bgd

pre 9 godina

Ja sam bio u jednoj dužoj vezi i dešavalo se da nemamo sex po par nedelja. Razlog? Hm... dođem kući, pustim tv - zvocanje. Zašto sam pustio tv. Hoću da odmorim - zvocanje zašto da sedim kući kada možemo u grad, u šetnju i šta god. Zovu me drugari na piće, odbijem jer sam umoran - zvocanje. Ja ih odbijam da bi se ona osećala loše. Onda legnem da spavam, kažem laku noć željan da se ovaj dan što pre završi i... predpostavljate... "U čemu je problem? Zar te više ne privlačim?" ma važi... Naravno, okončao sam to brzo (vezu, agoniju kako god).

misko

pre 9 godina

@ monte-video
Izbegavaj na sve moguce nacine bilo kakve lekove, pilule, medikamente. Disi cist vazduh a narocito dok spavas. Hranu industrijsku, sa aromatima narocito, – niposto ne jedi. Hemikalije u hrani, ne. Po malo cistog belog vina. Fizicke aktivnosti, ne mora zestoko, umereno, dovoljno setnja. Ne sekiraj se. Malo stvari to zasluzuje. Prema ljudim oko sebe stav srdacan, dobronameran, sa razumevanjem da svako ima svoje muke.

Til Zagreb

pre 9 godina

Redovan sex?Sta je to?Ja nemam ni neredovan sex!!
(VECITO U MINUSU, 01. novembar 2014 13:58)

ma idu u .....
ja me nasmija,svaka ti cast....ovakvi komentari me uvijek raspoloze....

Vodolija

pre 9 godina

Ima vic:
Pričaju Beskućnik, Impotentan i Filozof.
Kaže beskućnik: Ja imam s kim, imam i s čim, ali nemam gde...
Kaže Impotentan: Ja imam s kim, imam gde, ali nemam s čim...
Kaže filozof: Ja imam s kim, imam s čim, imam i gde...ali čemu sve to? :-)