Lepota žene

Ostvarite snove o savršenoj kosi uz Keune preparate: Nova vizija lepote

Za sve one koji obožavaju Keune profesionalne proizvode - konačno ih možete pronaći na srpskom tržištu.

01.04.2024.

15:11

Izvor: B92

0
Ostvarite snove o savršenoj kosi uz Keune preparate: Nova vizija lepote
Keune Promo

Podeli:

Svetski kozmetički brend Keune Haircosmetics 25. marta je u Kopernikus 610 event centru održao predstavljanje svoje nove vizije lepote u Srbiji. To je ujedno bio prvi Keune događaj u Srbiji i najava onoga što ovaj kozmetički brend obećava dolaskom na srpsko tržište - najkvalitetnije proizvode, lojalnost, edukacije i poslovno partnerstvo.

Posetioci su imali priliku da uče od najboljih na našim prostorima - Global Keune Ambasador Boris Obreški i Keune Adriatic Ambasador Stevo Pavlovič podelili su svoje znanje o tehnikama bojenja, posvetljivanja, šišanja i stilizovanja kose te otkrili kako upotrebom Keune proizvoda možete dobiti najkvalitetniji rezultat - naravno, uz pravilnu negu kose koja je uvek na prvom mestu.

Keune profesionalni proizvodi od sada će moći da se kupe samo u frizerskim salonima, što korisnicima omogućava sigurnost u ispravnost proizvoda, profesionalno savetovanje, personalizovanu negu, pristup ekskluzivnim proizvodima i osiguranje najbolje moguće nege za kosu.

Keune Promo

"Izuzetno smo uzbuđeni zbog proširenja na tržište Srbije. Keune već dugo ceni potencijal ovog dinamičnog tržišta i smatramo da naša visokokvalitetna linija proizvoda za negu kose može pružiti izvanredne prednosti korisnicima u Srbiji. Radujemo se što ćemo uspostaviti dublje veze s lokalnom zajednicom, frizerskim salonima i krajnjim potrošačima i pružiti našu stručnost i inovativne proizvode kako bismo zajedno postigli sjajne rezultate na tržištu", izjavio je Matevž Firšt, direktor Keune Adriatic Grupe.

Povezivanje globalnog brenda Keune Haircosmetics sa srpskim tržištem omogućava razvoj tržišta u novim pravcima i postavljanje baze za povezivanje sa drugim svetskim brendovima.

Keune Promo

O kompaniji Keune

Keune Haircosmetics je brend u porodičnom vlasništvu, namenjen profesionalnoj nezi kose i dostupan je u 80 zemalja. Kompaniju je 1922. godine osnovao mladi holandski lekar Jan Keune, koji je svoje prve proizvode pakovao u svojoj apoteci u Amsterdamu. Svi Keune proizvodi razvijaju se i proizvode s pažnjom, ljubavlju i strašću u sedištu kompanije Keune u holandskom Soestu.

Keune proizvodi za negu kose dostupni su u Keune odabranim frizerskim salonima, u Keune Hair Pointu, kao i na Keune webshopu.

Keune Promo