Iz muškog ugla

Ovo je siguran znak da je "lud" za vama

Ovi suptilni znakovi odraziće vam šta se dešava u vašem odnosu, često bez reči...

06.03.2024.

13:16

Izvor: 24sedam.rs/K. B.

0
Ovo je siguran znak da je "lud" za vama
George Rudy/Shutterstock

Podeli:

Neki odnosi počinju sa sramežljivim pogledima i nežnim pokušajima držanja za ruke. Možda već duže vreme uživate u vezi, ali primetite da partner održava distancu i skriva oči.

Ako primetite da vaš partner zadržava vaš pogled duže nego što je uobičajeno, to može biti znak međusobne privlačnosti. Ako se ova radnja ponavlja, verovatno je da postoji uzajamno interesovanje.

Pokušaji partnera da se okrene prema vama tokom razgovora ili šetnje ukazuju na zainteresovanost. Muškarci, izražavajući svoja osećanja, mogu nesvesno naginjati telo prema vama, pokušavajući izgledati veći i jači.

Nepotreban dodir ruku, čak i bez očiglednog razloga, može ukazivati na duboko interesovanje. Ako primećujete ove suptilne dodire, možete biti sigurni da je partner snažno zainteresovan.

Gledanje u vas nakon šale ili očekivanje vaše reakcije otkriva simpatije. Ako primetite holivudski osmeh kod muškarca, to može značiti da je iskreno srećan.

Kopiranje vaših gestova i intonacija ukazuje na nesvesno oponašanje, što može ukazivati na snažnu privlačnost.

Međutim, ako primetite da partner izbegava kontakt, pokazuje nezainteresovanost ili neiskrenost, to može ukazivati na probleme. Blokirano telo tokom razgovora, neprijateljski izrazi lica i nedostatak entuzijazma mogu biti znakovi nevolje u vezi.

Kada se partner povuče i izbegava intimnost, to može biti alarm za probleme u vezi. Nemojte zanemarivati signale - otvorena komunikacija je ključ za održavanje zdrave veze.