Veze i odnosi

Muškarci plaču, vlasnica najvećih grudi konačno se udala FOTO

Fatalna glumica, prepoznatljiva po crvenoj kosi i bujnom poprsju, Kristina Hendriks udala se za kamermana Džordža Bijančinija.

24.04.2024.

16:39

Izvor: superžena

13
Muškarci plaču, vlasnica najvećih grudi konačno se udala FOTO
Profimedia

Podeli:

Na venčanju nisu štedeli, a svečana ceremonija održala se u Napoleonovoj kući u Nju Orleansu.

Glumica je za magazin "People" istakla da njen suprug i ona dele posebnu konekciju sa gorepomenutim gradom, te da je logičan izbor bio da se venčanje održi upravo tamo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

"Nju Orleans je mesto na koje sam uvek volela da ide pre nego što sam upoznala Džordža i mesto na koje je on uvek voleo da ide pre nego što je upoznao mene. Kad smo počeli da izlazimo, živeli smo na drugom kraju zemlje, udaljeni kilometrima jedno od drugoga, a to je mesto bilo nekako u sredini. Osećam se kao da smo zajedno u našem gradu, tako da nismo puno razmišljali gde će se održati venčanje", rekla je Hendriksova.

Proces planiranja venčanja, kaže, bio je pravi izazov, jer je radila na njemu dok je u Irskoj snimala TV seriju "Small Town, Big Story".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Hendricks (@actuallychristinahendricks)

"Sebi sam govorila da je na kraju dana bitno da svi naši prijatelji i porodice budu srećni i zadovoljni... Ako ništa drugo ne uspe, naručiću picu i lepo će se provesti".

Za samo venčanje u Napoleonovoj kući, Hendriksova kaže da je bilo "puno cveća", a povodom ceremonije, mlada je nosila čipkanu belu haljinu kojom je sakrila svoje raskošne grudi.