Aktuelno

Vrela Rijana se vratila: Intimne delove jedva pokrila, a bujne obline svi komentarišu FOTO

Posle pet godina, Rijana se vratila na festival u Barbadosu, na radost njenih fanova.

07.08.2024.

11:42

Izvor: superžena

17
Vrela Rijana se vratila: Intimne delove jedva pokrila, a bujne obline svi komentarišu FOTO
Profimedia

Podeli:

Nakon pet godina pauze, Rijana se ponovo pojavila na festivalu "Crop Over" na Barbadosu, u veoma upečatljivom kostimu koji je naglasio njene raskošne obline, pa ne čudi da su sve oči bile uprte u nju.

Festival je održan na Barbadosu, odakle je Rijana koja i nosi nadimak "Lepotica sa Barbadosa", pa je draž bila još veća. Kostim koji je slavna pevačica nosila bio je pun kristala i prilično oskudan, na oduševljenje njenih ovožavalaca koji su hipnotisano gledali u njene obline i jedva prekrivene intimne delove tela.

U kompletu sa kostimom, Rijana je nosila i adekvatan ukras na glavi, a perje u živahnim bojama davalo je celokupnom stajlingu posebnu notu.

Profimedia

I na prethodnim festivalima na kojima je bila, Rijana je oduševljavala kostimima, a poslednji put se na istom pojavila 2019. godine. Otkako je postala majka, sve češće pokazuje svoje obline.

S reperom Asapom Rokijem ima dvoje dece, a drugi put se porodila pre manje od godinu dana i otvoreno je za medije pričala o tome koliko joj je trudnoća promenila telo. 

Profimedia