Aktuelno

Povratak omiljenih torbi ove jeseni: Zaljubićete se... FOTO

U igru su se vratile torbe s nitnama, a već smo vas upoznali s tim da će bordo boja biti na samom vrhu lestvice.

06.09.2024.

12:03

Izvor: Diva.vecernji.hr/Tina Hajduk

1
Povratak omiljenih torbi ove jeseni: Zaljubićete se... FOTO
photo-lime/Shutterstock

Podeli:

Najveći jesenji trendovi torbi ove godine odnose se na ponovno otkrivanje ličnog stila. Ako volite detalje kao što su izuzetno dugi kaiševi, nitne i privesci, onda će vas ovogodišnji trendovi osvojiti na prvu, a glavna boja jeseni je bordo.

Nebitno da li se odlučite da kupite dizajnersku torbicu ili potražite neku jeftiniju varijantu, najvažnije od svega je da je nosite sa samopouzdanjem i svrhom. Ovo su top pet torbica koje će biti u trendu ove jeseni, piše Glamour.

Tamna trešnja

Bordo boja se pojavljuje svake jeseni, ali ove godine je spremna da preuzme glavnu ulogu. Tako su Ferragamo, JW Anderson, Fendi i Gucci predstavili dodatke u boji tamne trešnje za jesen.

Misteriozna i senzualna, ova boja se odlično slaže s crnom, tamnoplavom, sivom i teksas plavom, što čini ove torbe u boji volovske krvi vrednim ulaganjem koje ćete nositi i dugo nakon ove sezone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Torbe s nitnama

Revija brenda Chloé za sezonu jesen-zima možda je bila najviše komentarisana revija sezone, a upravo je ona najavila veliki povratak boho stila, a time i povratak torbi s nitnama. Brendovi poput Alexandera McQueena predstavili su slične dodatke, a sada su svi u igri, piše Glamour.com.

Torbe u obliku polumeseca

Ove sezone pojavilo se nekoliko prepoznatljivih oblika, uključujući bucket torbe i east-west siluete. Međutim, i dalje najviše oduševljavaju polumeseci. Opušteni, praktični dizajn savršeno se uklapa u svakodnevno nošenje i dobro se slaže s boho renesansom koja trenutno osvaja modni svet, a takođe je i sjajna alternativa svakodnevnoj torbi za kupovinu. Ovaj oblik torbe može se nositi s većinom stvari pa su tako savršene za vikende ili večernje izlaske.

Posebni kaiševi

Izraženi kaiševi krasili su modne piste Prade, Tory Burch, Jil Sander i Moschina, postajući jedan od najneočekivanijih trendova torbi ove jeseni. Ovi detalji, neki isključivo dekorativni, a drugi barem polufunkcionalni, predstavljaju još jedan omaž individualnom stilu, dokazujući da čak i ako oblik vaše torbe ne privlači pažnju, način na koji je nosite svakako može.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POLÈNE (@polene_paris)

Brendovi poput Polène opremili su svoje jesenje torbe kaiševima koji su malo drugačiji od uobičajenih. S druge strane, Bottega Veneta nudi ručke koje standardne siluete pretvaraju u torbe koje se ističu.

Privesci za torbe

Coach je pokrenuo trend privezaka za torbe na Nedelji mode u Njujorku, a čini se da trend neće usporiti, jer su se privesci pojavili i na pistama Fendija, Miu Miu i Etroa. Takođe, skoro pa svaka torba viđena na Nedelji mode u Kopenhagenu imala je priveske.

Ovde se radi o slobodi da se sami inspirišete stilom žena koje već dugo nose luksuzne torbe personalizovane privescima i ključ-privescima. Zakačite ove priveske, uključujući i nekoliko mini-torbi, na svoje kaiševe da biste istakli svoju ličnost.