Aktuelno

Samo 7.200 dolara za "najružniju torbu": Rijana u modnom izdanju koje ćete (možda) osuditi FOTO

Rijana je pokazala svoj ležerni stil dok je uživala u večeri sa prijateljicom u italijanskom restoranu Giorgio Baldi u Kaliforniji.

14.09.2024.

9:09

Izvor: superžena

3
Samo 7.200 dolara za "najružniju torbu": Rijana u modnom izdanju koje ćete (možda) osuditi FOTO
Profimedia

Podeli:

Pevačica Rijana nedavno se vratila sa Nedelje mode u Njujorku gde je takođe privukla pažnju svojim modnim izdanjem. Ovog puta, osim elegancije, ona nam je pokazala i svoj ležerniji stil.

Rijana je odabrala modernu košulju sa dugim rukavima i niskim V izrezom. Modna ikona uparila je gornji deo sa širokim svetloplavim farmerkama.

Svoje modno izdanje za svaki dan upotpunila je čizmama sa animal printom koje će zasigurno biti pravi hit ove jeseni. Pevačica je nosila i krznenu Niki crossover torbu neutralnih tonova od Yves Saint Laurent-a sa kožnim i zlatnim lančićem.

Profimedia

Za izradu torbice od 7.200 dolara nije korišćeno životinjsko krzno, a YSL je prestao da koristi krzno 2022. nakon mnogo podsticanja aktivista za prava životinja. Neki od komentara na društvenim mrežama su bili i ti da je ovo "jedna od najružnijih torbi koju su ikada videli".

Podsetimo, slavna pevačica se nakon što je dobila decu posvetila nekom drugom biznisu, pa je tako fokusirana na šminku, negu kose i kože, iako njeni mnogobrojni fanovi željno očekuju veliki povratak i neku novu pesmu.