Aktuelno

Snimanje "Igre sudbine" može da počne: Kasandra došla u Beograd, a svi su gledali u njene cipele FOTO

Glumica Koraima Tores, čuvena Kasandra, stigla je u Beograd povodom snimanja serije "Igra sudbine", u kojoj će biti specijalna gošća.

23.09.2024.

16:57

Izvor: superžena

0
Snimanje "Igre sudbine" može da počne: Kasandra došla u Beograd, a svi su gledali u njene cipele FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Proslavljena glumica Koraima Tores, koju je domaća publika zavolela kao Kasandru, igraće u seriji "Igra sudbine". Nju su na aerodromu dočekale brojne novinarske ekipe, a glumica je svima uzvratila svojim prepoznatljivim osmehom.

Već tokom noći, nakon što se smestila, oglasila se na Instagramu navodeći da je spremna za "akciju", a zahvaljujući Prvoj televiziji ovih dana ćemo je gledati na malim ekranima i, prvenstveno, uskoro, u jednoj od najpopularnijih domaćih serija, "Igra sudbine".

Mnogima je zapao za oko i izgled čuvene Kasandre, a cipele koje je odabrala za dolazak u našu prestonicu su posebno privukle pažnju.

Koraima je ponela ozloglašeni model koji su proslavile još Spice Girls početkom dvehiljaditih, a kod nas ih je nosila i Aleksandra Prijović. Radi se o predimenzioniranim platformama koje se ponovo vraćaju na velika vrata, ali i izazivaju velike rasprave među modnim kritičarima.

Osim što izdužuju figuru, one su i znatno udobnije od "običnih" štikli, pa ženama podižu samopouzdanje u velikoj meri.

Ovaj model cipela su posebno počele da promovišu Lejdi Gaga, Dua Lipa, Zendaja, pa se očekuje da preplave i domaću javnu scenu.