Aktuelno

Ana Ivanović i Tamara Kalinić u istim haljinama: Kojoj bolje stoji? ANKETA/FOTO

Ana Ivanović i Tamara Kalinić spadaju u najpoznatije Srpkinje koje oduševljavaju javnost na svakom koraku.

24.09.2024.

16:46

Izvor: superžena

3
Ana Ivanović i Tamara Kalinić u istim haljinama: Kojoj bolje stoji? ANKETA/FOTO
Profimedia

Podeli:

Proslavljena teniserka Ana Ivanović i influenserka Tamara Kalinić važe za prilično čuvena imena u javnom svetu, naročito kada je moda u pitanju.

O modnim izdanjima Ane Ivanović ne treba govoriti mnogo, ona se svaki put potrudi da iznenadi, postavi nove modne granice i donese eleganciju na savršen način.

S druge strane, Tamara Kalinić je ta koja postavlja trendove, obilazi velike modne događaje i trudi se da prati sve ono što svetska moda zahteva.

Poslednje izdanje lepe Ane je bilo na proslavi 45. rođendana nemačkog izdanja magazina Vog, gde je zajedno s Anom Vintur očarala sve prisutne, pa čak i ovu strogu modnu kritičarku ostavila bez teksta. Ana Ivanović je tada odabrala dugu srebrnu haljinu prekrivenu šljokicama i s neobičnom ružom na dekolteu, što je bilo dovoljno da ceo Berlin gleda samo u nju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Samo nekoliko meseci ranije, istu haljinu smo mogli videti na Tamari Kalinić. Poznata influenserka je odabrala identičan model brenda Magde Butrim i sada ne možemo da se odlučimo kojoj bolje stoji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

"Još jedan dragulj Magde Butrym, ali potpuno drugačiji, jer je reč o maksi haljini sa šljokicama koja mi je toliko ukrala srce da sam na kraju kupila i sličnu. Pokazala sam vam njenu neverovatnu svestranost, od elegancije na plaži do glamuroznih večernjih izlazaka. Sve je u pronalaženju savršene ravnoteže, a ova haljina to postiže bez napora", napisala je Tamara Kalinić u svom blogu.

I jedna i druga izgledaju zanosno, svaka na svoj način, jedina razlika je što ju je Ana Ivanović nosila na crvenom tepihu, dok ju je Tamara Kalinić nosila na plaži. Koja je vaš favorit?


loader