Aktuelno

Kakva hrabrost: Šok promena slavne manekenke vraća u prošlost FOTO

Kendal Džener je na fotografijama potpuno neprepoznatljiva, najviše zahvaljujući jednom detalju na njenom licu.

08.10.2024.

20:34

Izvor: superžena

0
Kakva hrabrost: Šok promena slavne manekenke vraća u prošlost FOTO
Profimedia

Podeli:

Supermodel Kendal Džener napravila je drastičan iskorak kada je njen imidž u pitanju. U novoj kampanji za Marni za jesen 2024 je potpuno neprepoznatljiva!

Nosi hrabru novu frizuru s drastično kratkim šiškama kakve nikada do sada nije nosila, kao i izrazito tankim obrvama zbog kojih dobija potpuno drugačiji izgled lica, pa čak i ne podseća na sebe.

Džener je zaštitno lice ove kampanje koja ističe kontrast između svakodnevnog i luksuznog, a kroz ceo editorijal ključni komad njenog stajlinga je Trunkaroo torba u različitim verzijama.

Na fotografijama koje je snimio Kolin Dodžson Kendal pozira prvo u ležernijem izdanju  - širokom kaputu bež boje, da bi potom predstavila i elegantno, ali i provokativno izdanje - crno elegantno odelo s neobičnim detaljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Za frizuru je zadužen Dilan Šavl, a za šminku kojom je postignut minimalistički izgled koji naglašava tanke obrve šminker Jadim.

Veoma podseća na neka prošla vremena i modne trendove koji su odavno ostali za nama, ali njihov povratak na velika vrata nije isključen, naročito nakon ove kampanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)