Aktuelno

Umesto bujnog dekoltea – iznenađenje: Seksi izdanje u kom ne vidite ništa, a zamišljate sve FOTO

Muzej filmske akademije organizovao je ovog vikenda gala veče kom su prisustvovale brojne zvezde Holivuda.

21.10.2024.

8:41

Izvor: superžena

0
Umesto bujnog dekoltea – iznenađenje: Seksi izdanje u kom ne vidite ništa, a zamišljate sve FOTO
Profimedia

Podeli:

Jedno od poznatih imena koje je uveličalo ovu svečanost bila je i glumica Eva Longorija, ona je svojim modnim izdanjem ostavila sve bez daha.

Ona je došla u društvu Rikija Martina, a iako su svi očekivali izazovno izdanje i bujni dekolte, ovog puta, glumica je zadivila odmerenošću i elegancijom.

Duga crna toaleta koja naglašava figuru bila je Evin izbor, a upadljiv detalj od tila preko grudi je celoj kombinaciji dao posebnu notu.  Ona se ovog puta odlučila za jednostavniju frizuru kako bi njena haljina došla što više do izražaja. Imala je isfeniranu kosu, blago zalizanu i sve je uklopila uz jedinstvene minđuše i narukvicu.

Profimedia

Njena elegantna haljina je imala pozadi šlic kako bi se glumica lakše kretala, a dok je koračala crvenim tepihom, mogli smo da vidimo i jednostavne sandale u istoj boji koje su se savršeno uklopile u Evin stil.

Profimedia

Eva je čest gost različitih događaja, a "džepna Venera", kako drugačije zovu ovu glumicu, uvek zna kako da "raspali" maštu svojim modnim izdanjima, bez obzira na to da li je došla obučena izazovnije ili zakopčana do grla.