Sve što su vam do sada pričali je laž: Evo pravog razloga zašto muškarci nađu ljubavnicu

Subota, 10.02.2024.

15:10

Izvor: Your tango

Sve što su vam do sada prièali je laž: Evo pravog razloga zašto muškarci naðu ljubavnicu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Kolikosuoviljudijadni

pre 5 meseci

@Che
Mislim da je tvoja zena jos gora od tebe, samo sto je verovatno pametnija pa ti ni ne pomislis da te vara.
Sigurno nije toliko luda pa da ne zna da se udala za emocionalnog bogalja, budalu operisanu od emocija koji ne moze da voli ni sebe cestito, a kamoli nekog drugog.
Te price dobar muz i otac (sto pises pod drugim imenom) okaci macku o rep, sa takvim ponasanjem nikada neces biti dobar muz a kamoli otac. Nadam se da nemas zensko dete jer ces ga upropastiti takvim primerom. Ako imas musko njega vec jesi, samo sto su manje posledice.
Vas brak je iz interesa, neko od vas dvoje ima pare, pa se trpite i pravite mutavi.
Inace ista ste fela, otpad od ljudi, nasla krpa zakrpu.

I da, da ne zaboravim, batali se prica o poslovnim putovanjima, mnogo je brale providno.

Dragi zeka

pre 5 meseci

@Hoces da mi skines led sa usana - 27.mart, 11. februar 2024 14:57

Kada sam bio mali, voleo sam da odem u šupu, tamo nam je bio orman sa alatom i da pravim sebi kojekakve igračke. Ponekad mi nije bio dovoljan alat koji je bio tamo, već su mi trebale makaze, nož ili upaljač. Roditelji mi nisu branili da uzimam takve stvari, jer sam uvek bio pažljiv i odgovoran, ali sam ja dugo ipak uzimao te stvari krišom. Tek kasnije sam shvatio koliko sam bio providan i smešan dok sam pokušavao da izađem neprimećen, držaći ruku sa makazama iza leđa. Kada si zaljubljen, tako izgledaš okolini: misliš da niko ništa ne primećuje, a smešan si kao dete koje krije makaze. Što je najgore, često si smešan i devojci u koju si zaljubljen. Ako je dobronamerna, možda će joj to biti simpatično, ako nije, praviće te budalom. A ti ćeš joj, onako zaljubljen još i pomagati u tome.

Rešenje? Moramo da odrastemo. Moramo roditeljima da kažemo: "Trebaju mi makaze, da od stare šarene čarape napravim indijansko odelo za mog lutka kauboja". A ako si video da te devojka laže, kažeš joj: "ZNAM da si bila na Malti". Ne pitaš, ne tražiš da objašnjava, ne svađaš se. Ako te ona laže, nemoj da lažeš sebe. Možeš da nastaviš da igraš igru, ako baš hoćeš, ali moraš prihvatiti da je to igra. Poverovali smo u priču iz filmova i knjiga da možeš da se zaljubiš u nekoga koga ne poznaješ. I onda pokušavaš da sačuvaš ljubav koja ne postoji.

haiku

pre 5 meseci

Muskarci su bioloski programi da oplode sto veci broj zena, zene su bioloski programirane da nadju sto kvalitetnijeg oca svojoj deci. Potpuno dijametralno suprotne uloge.
(kejdl, 10. februar 2024 19:50)


Pa i zenama je programirano da imaju potomstvo iskljucivo sa najjacim i najsposobnijim muskim jedinkama, pa nesto ne vidim da ostavljaju svoje mlohave matore muzeve i trce kao ljubavnice isklesanim apolonima od 27 godina…. Prekinite da svoju mentalnu i emotivnu zaostalost i zelju za praznjenjem pripisujete biologiji. Izdignite se od zivotinjskog

Hoces da mi skines led sa usana - 27.mart

pre 5 meseci

@Dragi zeka. Hvala na uglu koji je zaista sjajan, ali ne zaboravi da nije jednostavno izboriti se sa manipulatorom. To je tip licnosti kojoj je vazno da samo njoj bude dobro, ali i osoba koja je u stanju da te pravi ludim kako je stalno u selu, svakim vikendom, kod babe, kod druga, sa CK kako je zauzeta a onda 2 dana kasnije skapiras da je na Malti ili u Hrvatskoj i onda patetise drugarici kako uziva na moru. Kao musko mogu reci, momci, ako nadjete ovakvu devojku, varajte je svaki dan jer budite uvereni i ona ce vas. Ili bezite od takvih. Video sam je relativno skoro kroz prozor autobusa na Adi i dalje zgodna, ali to je sve sto ima..

lilly

pre 5 meseci

Decko, vulva nije to sto mislis, ti si hteo reci vagina, ako vec hoces da se frljas sa anatomskim pojmovima, prvo nauci sta je sta, a znacice ti to znanje i u seksu, ako ga uopste i imas kao sto tvrdis.

sophroniye

pre 5 meseci

Ljudii du gde im je bolje. Prijatelj, stariji čovek, objasnio mi je - kod kuće imaš neku ženu pred kojom te nije stramota da p*dneš i znaš da nikad neće otići, napraviš decu i to ti je baza. Ljubav imaš na drugom mestu, seks, intimnost i sve što ide u jednoj vezi. Ne gleda se kod žene dobrota, pamety lepota, nego da ne ode. Jedini i najvažniji razlog za ženidbu. Ne voli ni ženu ni decu. Voli tu ljubavnicu sa kojom je javno godinama. Zašto? Ne znam, meni tu ništa nije jasno.

j

pre 5 meseci

Muskarci su bioloski programi da oplode sto veci broj zena, zene su bioloski programirane da nadju sto kvalitetnijeg oca svojoj deci. Potpuno dijametralno suprotne uloge.
(kejdl, 10. februar 2024 19:50)

Zgodna glupost koja se previše proširila - istina je da je ljudski rod programiran da ostavi potomstvo i odgoji ga u najboljem okruženju sa najoptimalnijom šansom da uspešno odraste i onda uradi to isto. A sad može da se raspravlja da li je porodica sa oba roditelja koja se međusobno poštuju i pomažu najbolje okruženje (ja mislim da jeste...).

Bilder

pre 5 meseci

Crkva I ver su uvek bili protiv biologije
tako su i nametnuli brakove i monogamiju

a ne može se protiv desetina hiljada godina evolucije i gena
aka mi se svidi ima da je imam i tačka

Stara Mo

pre 5 meseci

Dame, primite moje izvinjenje u ime svih ovih emotivnih bogalja. Nismo svi kao oni, možda smo u manjini ali ima nas.
Pre bih se ubio nego da prevarim.

Birajte pažljivo, šta da vam kažem?

Stara Mo

pre 5 meseci

Apsolutno ništa mi ta afera nije značila... Ko da sam popio pivo..
(Che, 10. februar 2024 18:14)

Nadam se da i tvoja supruga negde bez tebe popije pivo.
(Nina, 10. februar 2024 19:42)

Celu gajbu i da ga ne vadi iz usta.
Proklete varalice, emotivni bogalji nesposobni da vole jednu osobu. Ja odem u Nemačku nekad na mesec dva, nekad na duže, jednom sam ostao 8 meseci pa nisam ni pomislio da prevarim.

Žena

pre 5 meseci

Prosto je pitanje integriteta i poštovanja partnera. Ako ga imaš, a želiš da šaraš, što potpuno mogu da razumem, predložiš otvorenu vezu. Sve manje od toga je licemerno i sebično.
(Mila, 10. februar 2024 21:06)

Mnogo si naivna, a koja bi se udala da joj predložiš otvorenu vezu a planirate brak i decu?

peksimit

pre 5 meseci

Varanje je pravljenje budalom vaseg partnera. Za mene i krajnje i najvece moguce izdajstvo. Da nekom drugom moja zena siri noge, to mi je saznanje nespojivo sa buducim zajednickim zivotom.
Iz ovog razloga ja ne zelim da varam. Da bih bio potpuno cist pred Bogom kada ocekujem vernost.

Sofronije

pre 5 meseci

Dok smo se zabavljali, sve je moglo, sve akcije u seksu, sto bi se reklo, na plafonu, u kamionu... Kako smo se uzeli, tacnije kako su dosla deca, za moju zenu seks je postao nesto nepozeljno, onako, reda radi, da mi tu i tamo, tipa jednom mesecno ali strogo u krevetu. Kad bih joj trazio u kolima (a to smo radili nekad dok smo se zabavljali) gledala bi me kao budalu.
I sta covek da radi, nego da svoj seksualni nagon, resi nekako sa strane. I sto bi rekli u ovom, jednomn od retkih normalnih tekstova, to sa strane, nema nikakvu emociju vec samo zadovoljenje potrebe. Moja zena za to ne zna, ali mislim i kad bi cula, ne bi joj bilo bitno jer je njoj bitno kakav sam muz, kakav sma prema deci, porodici, da li mogu da obezbedim sve za kucu.
Da se razumemo, da sam ja zanemocao, da me ne zanima seks, a da je moja zena vatrena, verovatno bi i ona potrazila nesto sa strane, i ja tu ne bih imao sta da se ljutim.

ИзНенада

pre 5 meseci

bolje pitanje je što žene nađu ljubavnika ...previše su muškarci na stubu srama za prevare a čine ih ako ne i više žene

treba pitati i drugu stranu (šta je stvarno tačno)

pre 5 meseci

muskarac@

Zanemarujete jedno JAKO BITNU činjenicu, a to je da vaša žena Vas toliko “juri” i zavodi - jer veruje da ste joj verni? Da zna da joj niste bili (s kim, kako i koliko često) - vrlo verovatno bi mislila da niste vredni truda i da može mnogo bolje.

Čak i da mislite da je mora da je barem posumnjala na to, nije dovoljno dobar argument možda; jer ljudi se pre nekada nadaju da je sve u redu (pre će to pretpostaviti), nego da (mnogo) nije.

Pametne su za pametne? (Sreća pa su neke “fore” providne (pametnima)

pre 5 meseci

Lektor@

A, eto, Vi to ipak, “za svaki slučaj” (kako neki kažu) - svaliste na žene.

Čeki opinionista del cazzo

pre 5 meseci

Sve vas lažu .
Prevareni ste.

Jedina istina je da ja mazohistički uživam u sizifovskom poslu zatrpavanja rupa ...

Zašto je sizifoski posao , pitate se ...

Pa zato jer je vulva ustvari rupa koju NIKO , NIKADA nije uspeo da zatrpa ...

Dragi zeka

pre 5 meseci

@Hoces da mi skines led sa usana - 27.mart, 10. februar 2024 19:46

U tim godinama, u istoj situaciji i ja bih verovatno isto uradio. Pogrešno. Da tada nisi otišao kući, već sa drugaricom otišao do njih, prišao i uzviknuo: "Hej, pa gde si ti! Otkad se nismo videli!?" Poljubiš je u obraz. "Tad si još bila sa onim Milošem (ili kako je već tvoje ime)", ako se sećaš..." Idem, ovde sam sa prijateljicom. Nećemo da smetamo vama golupčićima..." Verovatno bi posle ona jurila tebe. A i ako ne bi, nikakva šteta.

Ali ko još tako razmišlja kada je zaljubljen?
Ipak, to je jedini ispravan način. Žena će te poštovati tek kada pokažeš da si u stanju da ostaneš na nogama i kada gubiš. Ne bežiš, ne vređaš, ne dramiš... Nasmešiš se, mahneš rukom i kažeš: "Ćao...", okreneš se i odeš...

MiTo

pre 5 meseci

Monogamija je potpuno ne odrziva na duge staze. Zasicenost je prirodan proces koji je potpuno odvojen od ljubavi i koji svi mi osetimo u nekom trenutku braka/duze veze. Jedino je pitanje kako individualno reagujemo na to.
(AZagor, 10. februar 2024 18:01)

Potpuno se slazem, ali za vreme kada sam bio mlad covek. Ustvari, tacno sam znao da cu morati da prevarim, pre svega iz radoznalosti. Stvarno, nije isto, ne kazem ni bolje ni gore, samo je drugacije, svaki put.
Sad, pred starost, kada su mnogi putevi predjeni, sve isprobano, nemam vise takvih zelja.

infoman

pre 5 meseci

Ko vara jednom varace opet. Nebitno musko/ zensko. Zapamtite to ljudi! Nema tu popravice se, promenice se, nece vise i tako te bajke. Ili ste mazohisti ili ne znam sta ? Ljudi koji varaju varaju uvek jer je ta barijera i strah probijena i onda rade to opet jer im kao droga treba, zavisnost. Cim neko prevari nogom u du*e i zbogom zauvek.

Lektor

pre 5 meseci

@ muskarac

Potpisukem sve od reci do reci.


@Mila

Ima ona psiholoska koja kaze "sto ti nekom blize, to on dalje od tebe". Hocete sve same, jer mi kao ne znamo oko porodice. Posle kazete zasto ne ucestvujemo. Pa od cega zivis nego od mog rada dok ti brines o porodici? To nam je ostalo jos od pecine. Sad, sto ste trazile jednakost, uzivajte. Ne trebamo vam? Sad sama menjaj tocak i peri auto. Umemo i mi da zabrljamo, jos kako.

Ali za svaku prevaru je potrebno troje. Jedna koja hoce, jedna koja se preracunala i jedan kojem je svega preko glave jer nikako ne razume zenski mozak.

LuKa

pre 5 meseci

Nikad nisam varao smatram to necim ispod casti.Oces da budes smeker ili smekerka raskini i radi sta hoces.Varas druge a smeta ti kad sutra tebe prevare.

Mila

pre 5 meseci

(Che, 10. februar 2024 18:14)

Odmah bi pao razvod, da mi muž ima takvu epizodu. Nepoštovanje mene, urušavanje našeg odnosa i porodice kojoj smo dali silnu energiju i vreme. I to zbog čega? Kao da sam ja blesava i ne bi mi isto dobro legao neki zgodan tip na jedno veče na nekom poslovnom putovanju. Oca deci odavno našla, o kakvoj biologiji ovde ljudi baljezgaju…

Prosto je pitanje integriteta i poštovanja partnera. Ako ga imaš, a želiš da šaraš, što potpuno mogu da razumem, predložiš otvorenu vezu. Sve manje od toga je licemerno i sebično. A da se ispostavi da je lažov, pa nema gore od toga.

na koga mladi da se ugledaju

pre 5 meseci

Istina je - da su neki pri sklapanju braka pred matičarem iskreni kako su iskreni u komentarima na ovu temu - nikad se ne bi oženili (valjda i sami to znaju; čim su to tada, tamo prećutali).

Prevarant je loš izbor, negativna selekcija (mnogi to gledaju kao promašaj, neuspeh, traćenje vremena; koliko god oni sebe tešili da nije tako).
Suprotno prevarantu, postoji veran - znaju i oni to. Ali, eto... autosugestija, samoobmanjivanje... Kad-tad dodje na naplatu šta treba (nadam se).

Mislim, da se ovi što tvrde da su nešto počinili makar kaju... Ovako, ispade da je još gore nego što neki “pripovedaju”...

komentar

pre 5 meseci

Hoće li neko da mi objasni, kako se u slučaju kršenja obaveza iz drugih ugovora prekršioci kažnjavaju; a u slučaju kršenja bračnog ugovora, ne? Da li se u braku vernost podrazumeva (pa onda je i obavezna), ili se mora posebno navesti (kao ugovorna obaveza, zbog nekih koji nemaju dovoljno razvijenu svest o tome)?
Povredi se supružnik prevarom i - nikom ništa?! (Pa to je ozbiljnija šteta naneta, nego materijalna npr. (nekada i zdravlje prevarene osobe bude narušeno...))

Treba menjati zakon u zemlji (i kažnjavati preljubnike, kao u nekim drugim zemljama). Ovako, ako isti ne snose nikakve posledice zbog svojih dela, da li će se ta pojava smanjiti (o iskorenjivanju iste da i ne govorim).

Po komentarima nekih, vidi se koliko ozbiljno, koliko neozbiljno gledaju na to... Ispade veća šteta neptopisno parkiranje za neke od njih (jer im u tom slučaju sledi nekakva sankcija); a tužno je što za preljubu ona ponekad (da ne napišem: često) izostane.

hehehe

pre 5 meseci

Apsolutno ništa mi ta afera nije značila... Ko da sam popio pivo..
(Che, 10. februar 2024 18:14)

Nadam se da i tvoja supruga negde bez tebe popije pivo.
(Nina, 10. februar 2024 19:42)
Mozda i celu gajbu. ?

muskarac

pre 5 meseci

Ja kad sam trazio i imao ljubavnicu, to je bilo jer nisam bio zadovoljen kod kuce. Desavalo se, desice se ponovo ako treba. Ako ona nece, ne moze, ne zeli, ok, ima ko hoce, moze i zeli.

Sadasnja supruga je igrala neke igre, sta li, izmisljala izgovore godinama. Odbijala sve varijante - kad sam navalentan ne valja sto sam navalentan, kad nisam navalentan ne valja sto nisam navalentan. I naravno da sam je varao, godinama. Kad je konacno skontala da ja vise ne trazim nista i da mi nije stalo, da me seksualno apsolutno ne interesuje i ne napinjem je ni za sta, sama se pretvorila u prostitutku koja zeli, hoce, moze, trazi, insistira.

Zenska cud je cudnovata, ali na zalost - tupa.

TETka

pre 5 meseci

Iz moje muške perspektive i iskustva ovo je sve tačno...Ja sam nedavno prevario, na jednom poslovnom putovanju, dugogodišnju ženu i majku moje dece,sa ženom koju sam prvi put video u životu... Apsolutno ništa mi ta afera nije značila... Ko da sam popio pivo..
(Che, 10. februar 2024 18:14)
---
Ti i jos 99 % drugih. Evo, daj da ti ovde odmah urucimo orden hrabrosti. LOL

gluperda

pre 5 meseci

Muškarac traži sex I kad ga ne dobije tu gde treba, tražiće alternativu. Prosto!
Žene traže dominantne muškarce, kada ga ne nađu u partneru, potražiće drugog koji će to zadovoljiti. Još prostije!

j

pre 5 meseci

Ježim se od komentara, a i realnosti ako je ovo u tekstu tačno. Ako ništa ne znači, onda zašto? Kratko zadovoljstvo koje može da uništi godine sreće. Stvarno ne razumem i ne mogu da se otmem utisku da je u osnovi nezrelost - prepuštanje impulsima umesto samokontrole.

Nina

pre 5 meseci

Apsolutno ništa mi ta afera nije značila... Ko da sam popio pivo..
(Che, 10. februar 2024 18:14)

Nadam se da i tvoja supruga negde bez tebe popije pivo.

Ivan

pre 5 meseci

То варање јесте у суштини примитиван нагон који имамо у себи. Потрага за срећом на телесном нивоу. Исто као и преједање и опијање, тако је и ово нека врста човекове навике за уживањем у телесним и прилично животињским потребама. Зато је човек различит од животиња, јер има свест а и савест. И свако у складу са тим може и не мора нешто да чини. Такође, уколико је особа било мушко или женско, окренута вери и литургијском начину живота, самим тим ће искушења бити доста мања и мање ће се дешавати потреба за варањем док уједно се побољшава веза са партнером у браку . Ово све пишем из искуства личног . Јер ђаво искушава човека који је духовно слаб и подмеће му разне сочне ствари, али када човек постане духовно јачи, онда све ово постаје врло смешно, приземно и прилично бедно и гадно.

Hoces da mi skines led sa usana - 27.mart

pre 5 meseci

Kultni KST,Rundek svira,puno padavicara,los dan, 2008 godina, ako me pamcenje sluzi. Nikad zaboravljena situacija. Izadjem prvi put posle par godina na to mesto sa drugaricom, udjem u klub i pogledom vidim svoju tadasnju devojku pijanu ili drogiranu sa likom koji ima kikicu koja visi na potiljku,a kao na keca osisan, nekom brnjicom u obrvi, mrsav i visok, crn, sve suporotno od mene, kako se ljubi i da budem pristojan mazi po telu u sredu kluba pred ljudima sa njom. Prvi put ne znas kako da reagujes, nema ni bola ni tuge u tebi, ali osecaj kao u filmu Hrabro srce da te je devojka sa kojom si 2 i po godine izda kao prijatelja pre svega.Izvinim se drugarici, uzmem taksi i vratim se kuci, 30ak km od Beograda usput razmisljajuci ko je ona zapravo. Par godina kasnije sam je video, osetio je i bio u nekoj semi sa njom jer sam u tom momentu mislio da se promenila i da joj je stalo.I dalje je sa njim, veza sa prijatelje, familiju, Bozic, slave i svadbe, velika dugogodisnja ljubav. Nikada nije cenila momke koji je postuju.Mozda ih je zato i menjala kao carape.Verovatno jedna od najinteligentnijih osoba koje sam ikad upozao.U dusi kukavica, zenska kukavica koja nije imala hraborsti ni na WhatsApp da odgovora. Momci, ne dozvolite zbog iskrenosti da budete necija igracka kao ja. Nije vredno. Na kraju price, i dalje je sa tim likom, i uvek je mislila da je oprezna, ali pricala drugarici sve...neverovatno lazljiv i mocan manipulator, verovali ili ne veliki humanitarac izmedju ostalog.

kejdl

pre 5 meseci

Muskarci su bioloski programi da oplode sto veci broj zena, zene su bioloski programirane da nadju sto kvalitetnijeg oca svojoj deci. Potpuno dijametralno suprotne uloge. I sta je tu tesko razumeti? Sve ostalo je hriscansla etika i lazno moralisanje, kad ionako svi postupaju u skladu sa svojom prirodom, doduse neki je kontrolisu, a mnoge muskarce kontrolisu zene, tako da nema tu neke posebne price.

Che

pre 5 meseci

Iz moje muške perspektive i iskustva ovo je sve tačno...Ja sam nedavno prevario, na jednom poslovnom putovanju, dugogodišnju ženu i majku moje dece,sa ženom koju sam prvi put video u životu... Apsolutno ništa mi ta afera nije značila... Ko da sam popio pivo..

AZagor

pre 5 meseci

Monogamija je potpuno ne odrziva na duge staze. Zasicenost je prirodan proces koji je potpuno odvojen od ljubavi i koji svi mi osetimo u nekom trenutku braka/duze veze. Jedino je pitanje kako individualno reagujemo na to.

Nina

pre 5 meseci

Apsolutno ništa mi ta afera nije značila... Ko da sam popio pivo..
(Che, 10. februar 2024 18:14)

Nadam se da i tvoja supruga negde bez tebe popije pivo.

hehehe

pre 5 meseci

Apsolutno ništa mi ta afera nije značila... Ko da sam popio pivo..
(Che, 10. februar 2024 18:14)

Nadam se da i tvoja supruga negde bez tebe popije pivo.
(Nina, 10. februar 2024 19:42)
Mozda i celu gajbu. ?

Mila

pre 5 meseci

(Che, 10. februar 2024 18:14)

Odmah bi pao razvod, da mi muž ima takvu epizodu. Nepoštovanje mene, urušavanje našeg odnosa i porodice kojoj smo dali silnu energiju i vreme. I to zbog čega? Kao da sam ja blesava i ne bi mi isto dobro legao neki zgodan tip na jedno veče na nekom poslovnom putovanju. Oca deci odavno našla, o kakvoj biologiji ovde ljudi baljezgaju…

Prosto je pitanje integriteta i poštovanja partnera. Ako ga imaš, a želiš da šaraš, što potpuno mogu da razumem, predložiš otvorenu vezu. Sve manje od toga je licemerno i sebično. A da se ispostavi da je lažov, pa nema gore od toga.

LuKa

pre 5 meseci

Nikad nisam varao smatram to necim ispod casti.Oces da budes smeker ili smekerka raskini i radi sta hoces.Varas druge a smeta ti kad sutra tebe prevare.

j

pre 5 meseci

Ježim se od komentara, a i realnosti ako je ovo u tekstu tačno. Ako ništa ne znači, onda zašto? Kratko zadovoljstvo koje može da uništi godine sreće. Stvarno ne razumem i ne mogu da se otmem utisku da je u osnovi nezrelost - prepuštanje impulsima umesto samokontrole.

muskarac

pre 5 meseci

Ja kad sam trazio i imao ljubavnicu, to je bilo jer nisam bio zadovoljen kod kuce. Desavalo se, desice se ponovo ako treba. Ako ona nece, ne moze, ne zeli, ok, ima ko hoce, moze i zeli.

Sadasnja supruga je igrala neke igre, sta li, izmisljala izgovore godinama. Odbijala sve varijante - kad sam navalentan ne valja sto sam navalentan, kad nisam navalentan ne valja sto nisam navalentan. I naravno da sam je varao, godinama. Kad je konacno skontala da ja vise ne trazim nista i da mi nije stalo, da me seksualno apsolutno ne interesuje i ne napinjem je ni za sta, sama se pretvorila u prostitutku koja zeli, hoce, moze, trazi, insistira.

Zenska cud je cudnovata, ali na zalost - tupa.

gluperda

pre 5 meseci

Muškarac traži sex I kad ga ne dobije tu gde treba, tražiće alternativu. Prosto!
Žene traže dominantne muškarce, kada ga ne nađu u partneru, potražiće drugog koji će to zadovoljiti. Još prostije!

AZagor

pre 5 meseci

Monogamija je potpuno ne odrziva na duge staze. Zasicenost je prirodan proces koji je potpuno odvojen od ljubavi i koji svi mi osetimo u nekom trenutku braka/duze veze. Jedino je pitanje kako individualno reagujemo na to.

TETka

pre 5 meseci

Iz moje muške perspektive i iskustva ovo je sve tačno...Ja sam nedavno prevario, na jednom poslovnom putovanju, dugogodišnju ženu i majku moje dece,sa ženom koju sam prvi put video u životu... Apsolutno ništa mi ta afera nije značila... Ko da sam popio pivo..
(Che, 10. februar 2024 18:14)
---
Ti i jos 99 % drugih. Evo, daj da ti ovde odmah urucimo orden hrabrosti. LOL

infoman

pre 5 meseci

Ko vara jednom varace opet. Nebitno musko/ zensko. Zapamtite to ljudi! Nema tu popravice se, promenice se, nece vise i tako te bajke. Ili ste mazohisti ili ne znam sta ? Ljudi koji varaju varaju uvek jer je ta barijera i strah probijena i onda rade to opet jer im kao droga treba, zavisnost. Cim neko prevari nogom u du*e i zbogom zauvek.

Ivan

pre 5 meseci

То варање јесте у суштини примитиван нагон који имамо у себи. Потрага за срећом на телесном нивоу. Исто као и преједање и опијање, тако је и ово нека врста човекове навике за уживањем у телесним и прилично животињским потребама. Зато је човек различит од животиња, јер има свест а и савест. И свако у складу са тим може и не мора нешто да чини. Такође, уколико је особа било мушко или женско, окренута вери и литургијском начину живота, самим тим ће искушења бити доста мања и мање ће се дешавати потреба за варањем док уједно се побољшава веза са партнером у браку . Ово све пишем из искуства личног . Јер ђаво искушава човека који је духовно слаб и подмеће му разне сочне ствари, али када човек постане духовно јачи, онда све ово постаје врло смешно, приземно и прилично бедно и гадно.

Hoces da mi skines led sa usana - 27.mart

pre 5 meseci

Kultni KST,Rundek svira,puno padavicara,los dan, 2008 godina, ako me pamcenje sluzi. Nikad zaboravljena situacija. Izadjem prvi put posle par godina na to mesto sa drugaricom, udjem u klub i pogledom vidim svoju tadasnju devojku pijanu ili drogiranu sa likom koji ima kikicu koja visi na potiljku,a kao na keca osisan, nekom brnjicom u obrvi, mrsav i visok, crn, sve suporotno od mene, kako se ljubi i da budem pristojan mazi po telu u sredu kluba pred ljudima sa njom. Prvi put ne znas kako da reagujes, nema ni bola ni tuge u tebi, ali osecaj kao u filmu Hrabro srce da te je devojka sa kojom si 2 i po godine izda kao prijatelja pre svega.Izvinim se drugarici, uzmem taksi i vratim se kuci, 30ak km od Beograda usput razmisljajuci ko je ona zapravo. Par godina kasnije sam je video, osetio je i bio u nekoj semi sa njom jer sam u tom momentu mislio da se promenila i da joj je stalo.I dalje je sa njim, veza sa prijatelje, familiju, Bozic, slave i svadbe, velika dugogodisnja ljubav. Nikada nije cenila momke koji je postuju.Mozda ih je zato i menjala kao carape.Verovatno jedna od najinteligentnijih osoba koje sam ikad upozao.U dusi kukavica, zenska kukavica koja nije imala hraborsti ni na WhatsApp da odgovora. Momci, ne dozvolite zbog iskrenosti da budete necija igracka kao ja. Nije vredno. Na kraju price, i dalje je sa tim likom, i uvek je mislila da je oprezna, ali pricala drugarici sve...neverovatno lazljiv i mocan manipulator, verovali ili ne veliki humanitarac izmedju ostalog.

Che

pre 5 meseci

Iz moje muške perspektive i iskustva ovo je sve tačno...Ja sam nedavno prevario, na jednom poslovnom putovanju, dugogodišnju ženu i majku moje dece,sa ženom koju sam prvi put video u životu... Apsolutno ništa mi ta afera nije značila... Ko da sam popio pivo..

kejdl

pre 5 meseci

Muskarci su bioloski programi da oplode sto veci broj zena, zene su bioloski programirane da nadju sto kvalitetnijeg oca svojoj deci. Potpuno dijametralno suprotne uloge. I sta je tu tesko razumeti? Sve ostalo je hriscansla etika i lazno moralisanje, kad ionako svi postupaju u skladu sa svojom prirodom, doduse neki je kontrolisu, a mnoge muskarce kontrolisu zene, tako da nema tu neke posebne price.

komentar

pre 5 meseci

Hoće li neko da mi objasni, kako se u slučaju kršenja obaveza iz drugih ugovora prekršioci kažnjavaju; a u slučaju kršenja bračnog ugovora, ne? Da li se u braku vernost podrazumeva (pa onda je i obavezna), ili se mora posebno navesti (kao ugovorna obaveza, zbog nekih koji nemaju dovoljno razvijenu svest o tome)?
Povredi se supružnik prevarom i - nikom ništa?! (Pa to je ozbiljnija šteta naneta, nego materijalna npr. (nekada i zdravlje prevarene osobe bude narušeno...))

Treba menjati zakon u zemlji (i kažnjavati preljubnike, kao u nekim drugim zemljama). Ovako, ako isti ne snose nikakve posledice zbog svojih dela, da li će se ta pojava smanjiti (o iskorenjivanju iste da i ne govorim).

Po komentarima nekih, vidi se koliko ozbiljno, koliko neozbiljno gledaju na to... Ispade veća šteta neptopisno parkiranje za neke od njih (jer im u tom slučaju sledi nekakva sankcija); a tužno je što za preljubu ona ponekad (da ne napišem: često) izostane.

Dragi zeka

pre 5 meseci

@Hoces da mi skines led sa usana - 27.mart, 10. februar 2024 19:46

U tim godinama, u istoj situaciji i ja bih verovatno isto uradio. Pogrešno. Da tada nisi otišao kući, već sa drugaricom otišao do njih, prišao i uzviknuo: "Hej, pa gde si ti! Otkad se nismo videli!?" Poljubiš je u obraz. "Tad si još bila sa onim Milošem (ili kako je već tvoje ime)", ako se sećaš..." Idem, ovde sam sa prijateljicom. Nećemo da smetamo vama golupčićima..." Verovatno bi posle ona jurila tebe. A i ako ne bi, nikakva šteta.

Ali ko još tako razmišlja kada je zaljubljen?
Ipak, to je jedini ispravan način. Žena će te poštovati tek kada pokažeš da si u stanju da ostaneš na nogama i kada gubiš. Ne bežiš, ne vređaš, ne dramiš... Nasmešiš se, mahneš rukom i kažeš: "Ćao...", okreneš se i odeš...

Lektor

pre 5 meseci

@ muskarac

Potpisukem sve od reci do reci.


@Mila

Ima ona psiholoska koja kaze "sto ti nekom blize, to on dalje od tebe". Hocete sve same, jer mi kao ne znamo oko porodice. Posle kazete zasto ne ucestvujemo. Pa od cega zivis nego od mog rada dok ti brines o porodici? To nam je ostalo jos od pecine. Sad, sto ste trazile jednakost, uzivajte. Ne trebamo vam? Sad sama menjaj tocak i peri auto. Umemo i mi da zabrljamo, jos kako.

Ali za svaku prevaru je potrebno troje. Jedna koja hoce, jedna koja se preracunala i jedan kojem je svega preko glave jer nikako ne razume zenski mozak.

MiTo

pre 5 meseci

Monogamija je potpuno ne odrziva na duge staze. Zasicenost je prirodan proces koji je potpuno odvojen od ljubavi i koji svi mi osetimo u nekom trenutku braka/duze veze. Jedino je pitanje kako individualno reagujemo na to.
(AZagor, 10. februar 2024 18:01)

Potpuno se slazem, ali za vreme kada sam bio mlad covek. Ustvari, tacno sam znao da cu morati da prevarim, pre svega iz radoznalosti. Stvarno, nije isto, ne kazem ni bolje ni gore, samo je drugacije, svaki put.
Sad, pred starost, kada su mnogi putevi predjeni, sve isprobano, nemam vise takvih zelja.

ИзНенада

pre 5 meseci

bolje pitanje je što žene nađu ljubavnika ...previše su muškarci na stubu srama za prevare a čine ih ako ne i više žene

na koga mladi da se ugledaju

pre 5 meseci

Istina je - da su neki pri sklapanju braka pred matičarem iskreni kako su iskreni u komentarima na ovu temu - nikad se ne bi oženili (valjda i sami to znaju; čim su to tada, tamo prećutali).

Prevarant je loš izbor, negativna selekcija (mnogi to gledaju kao promašaj, neuspeh, traćenje vremena; koliko god oni sebe tešili da nije tako).
Suprotno prevarantu, postoji veran - znaju i oni to. Ali, eto... autosugestija, samoobmanjivanje... Kad-tad dodje na naplatu šta treba (nadam se).

Mislim, da se ovi što tvrde da su nešto počinili makar kaju... Ovako, ispade da je još gore nego što neki “pripovedaju”...

Stara Mo

pre 5 meseci

Apsolutno ništa mi ta afera nije značila... Ko da sam popio pivo..
(Che, 10. februar 2024 18:14)

Nadam se da i tvoja supruga negde bez tebe popije pivo.
(Nina, 10. februar 2024 19:42)

Celu gajbu i da ga ne vadi iz usta.
Proklete varalice, emotivni bogalji nesposobni da vole jednu osobu. Ja odem u Nemačku nekad na mesec dva, nekad na duže, jednom sam ostao 8 meseci pa nisam ni pomislio da prevarim.

Stara Mo

pre 5 meseci

Dame, primite moje izvinjenje u ime svih ovih emotivnih bogalja. Nismo svi kao oni, možda smo u manjini ali ima nas.
Pre bih se ubio nego da prevarim.

Birajte pažljivo, šta da vam kažem?

haiku

pre 5 meseci

Muskarci su bioloski programi da oplode sto veci broj zena, zene su bioloski programirane da nadju sto kvalitetnijeg oca svojoj deci. Potpuno dijametralno suprotne uloge.
(kejdl, 10. februar 2024 19:50)


Pa i zenama je programirano da imaju potomstvo iskljucivo sa najjacim i najsposobnijim muskim jedinkama, pa nesto ne vidim da ostavljaju svoje mlohave matore muzeve i trce kao ljubavnice isklesanim apolonima od 27 godina…. Prekinite da svoju mentalnu i emotivnu zaostalost i zelju za praznjenjem pripisujete biologiji. Izdignite se od zivotinjskog

peksimit

pre 5 meseci

Varanje je pravljenje budalom vaseg partnera. Za mene i krajnje i najvece moguce izdajstvo. Da nekom drugom moja zena siri noge, to mi je saznanje nespojivo sa buducim zajednickim zivotom.
Iz ovog razloga ja ne zelim da varam. Da bih bio potpuno cist pred Bogom kada ocekujem vernost.

j

pre 5 meseci

Muskarci su bioloski programi da oplode sto veci broj zena, zene su bioloski programirane da nadju sto kvalitetnijeg oca svojoj deci. Potpuno dijametralno suprotne uloge.
(kejdl, 10. februar 2024 19:50)

Zgodna glupost koja se previše proširila - istina je da je ljudski rod programiran da ostavi potomstvo i odgoji ga u najboljem okruženju sa najoptimalnijom šansom da uspešno odraste i onda uradi to isto. A sad može da se raspravlja da li je porodica sa oba roditelja koja se međusobno poštuju i pomažu najbolje okruženje (ja mislim da jeste...).

lilly

pre 5 meseci

Decko, vulva nije to sto mislis, ti si hteo reci vagina, ako vec hoces da se frljas sa anatomskim pojmovima, prvo nauci sta je sta, a znacice ti to znanje i u seksu, ako ga uopste i imas kao sto tvrdis.

treba pitati i drugu stranu (šta je stvarno tačno)

pre 5 meseci

muskarac@

Zanemarujete jedno JAKO BITNU činjenicu, a to je da vaša žena Vas toliko “juri” i zavodi - jer veruje da ste joj verni? Da zna da joj niste bili (s kim, kako i koliko često) - vrlo verovatno bi mislila da niste vredni truda i da može mnogo bolje.

Čak i da mislite da je mora da je barem posumnjala na to, nije dovoljno dobar argument možda; jer ljudi se pre nekada nadaju da je sve u redu (pre će to pretpostaviti), nego da (mnogo) nije.

Pametne su za pametne? (Sreća pa su neke “fore” providne (pametnima)

pre 5 meseci

Lektor@

A, eto, Vi to ipak, “za svaki slučaj” (kako neki kažu) - svaliste na žene.

Čeki opinionista del cazzo

pre 5 meseci

Sve vas lažu .
Prevareni ste.

Jedina istina je da ja mazohistički uživam u sizifovskom poslu zatrpavanja rupa ...

Zašto je sizifoski posao , pitate se ...

Pa zato jer je vulva ustvari rupa koju NIKO , NIKADA nije uspeo da zatrpa ...

Dragi zeka

pre 5 meseci

@Hoces da mi skines led sa usana - 27.mart, 11. februar 2024 14:57

Kada sam bio mali, voleo sam da odem u šupu, tamo nam je bio orman sa alatom i da pravim sebi kojekakve igračke. Ponekad mi nije bio dovoljan alat koji je bio tamo, već su mi trebale makaze, nož ili upaljač. Roditelji mi nisu branili da uzimam takve stvari, jer sam uvek bio pažljiv i odgovoran, ali sam ja dugo ipak uzimao te stvari krišom. Tek kasnije sam shvatio koliko sam bio providan i smešan dok sam pokušavao da izađem neprimećen, držaći ruku sa makazama iza leđa. Kada si zaljubljen, tako izgledaš okolini: misliš da niko ništa ne primećuje, a smešan si kao dete koje krije makaze. Što je najgore, često si smešan i devojci u koju si zaljubljen. Ako je dobronamerna, možda će joj to biti simpatično, ako nije, praviće te budalom. A ti ćeš joj, onako zaljubljen još i pomagati u tome.

Rešenje? Moramo da odrastemo. Moramo roditeljima da kažemo: "Trebaju mi makaze, da od stare šarene čarape napravim indijansko odelo za mog lutka kauboja". A ako si video da te devojka laže, kažeš joj: "ZNAM da si bila na Malti". Ne pitaš, ne tražiš da objašnjava, ne svađaš se. Ako te ona laže, nemoj da lažeš sebe. Možeš da nastaviš da igraš igru, ako baš hoćeš, ali moraš prihvatiti da je to igra. Poverovali smo u priču iz filmova i knjiga da možeš da se zaljubiš u nekoga koga ne poznaješ. I onda pokušavaš da sačuvaš ljubav koja ne postoji.

Hoces da mi skines led sa usana - 27.mart

pre 5 meseci

@Dragi zeka. Hvala na uglu koji je zaista sjajan, ali ne zaboravi da nije jednostavno izboriti se sa manipulatorom. To je tip licnosti kojoj je vazno da samo njoj bude dobro, ali i osoba koja je u stanju da te pravi ludim kako je stalno u selu, svakim vikendom, kod babe, kod druga, sa CK kako je zauzeta a onda 2 dana kasnije skapiras da je na Malti ili u Hrvatskoj i onda patetise drugarici kako uziva na moru. Kao musko mogu reci, momci, ako nadjete ovakvu devojku, varajte je svaki dan jer budite uvereni i ona ce vas. Ili bezite od takvih. Video sam je relativno skoro kroz prozor autobusa na Adi i dalje zgodna, ali to je sve sto ima..

Kolikosuoviljudijadni

pre 5 meseci

@Che
Mislim da je tvoja zena jos gora od tebe, samo sto je verovatno pametnija pa ti ni ne pomislis da te vara.
Sigurno nije toliko luda pa da ne zna da se udala za emocionalnog bogalja, budalu operisanu od emocija koji ne moze da voli ni sebe cestito, a kamoli nekog drugog.
Te price dobar muz i otac (sto pises pod drugim imenom) okaci macku o rep, sa takvim ponasanjem nikada neces biti dobar muz a kamoli otac. Nadam se da nemas zensko dete jer ces ga upropastiti takvim primerom. Ako imas musko njega vec jesi, samo sto su manje posledice.
Vas brak je iz interesa, neko od vas dvoje ima pare, pa se trpite i pravite mutavi.
Inace ista ste fela, otpad od ljudi, nasla krpa zakrpu.

I da, da ne zaboravim, batali se prica o poslovnim putovanjima, mnogo je brale providno.

Žena

pre 5 meseci

Prosto je pitanje integriteta i poštovanja partnera. Ako ga imaš, a želiš da šaraš, što potpuno mogu da razumem, predložiš otvorenu vezu. Sve manje od toga je licemerno i sebično.
(Mila, 10. februar 2024 21:06)

Mnogo si naivna, a koja bi se udala da joj predložiš otvorenu vezu a planirate brak i decu?

Sofronije

pre 5 meseci

Dok smo se zabavljali, sve je moglo, sve akcije u seksu, sto bi se reklo, na plafonu, u kamionu... Kako smo se uzeli, tacnije kako su dosla deca, za moju zenu seks je postao nesto nepozeljno, onako, reda radi, da mi tu i tamo, tipa jednom mesecno ali strogo u krevetu. Kad bih joj trazio u kolima (a to smo radili nekad dok smo se zabavljali) gledala bi me kao budalu.
I sta covek da radi, nego da svoj seksualni nagon, resi nekako sa strane. I sto bi rekli u ovom, jednomn od retkih normalnih tekstova, to sa strane, nema nikakvu emociju vec samo zadovoljenje potrebe. Moja zena za to ne zna, ali mislim i kad bi cula, ne bi joj bilo bitno jer je njoj bitno kakav sam muz, kakav sma prema deci, porodici, da li mogu da obezbedim sve za kucu.
Da se razumemo, da sam ja zanemocao, da me ne zanima seks, a da je moja zena vatrena, verovatno bi i ona potrazila nesto sa strane, i ja tu ne bih imao sta da se ljutim.

sophroniye

pre 5 meseci

Ljudii du gde im je bolje. Prijatelj, stariji čovek, objasnio mi je - kod kuće imaš neku ženu pred kojom te nije stramota da p*dneš i znaš da nikad neće otići, napraviš decu i to ti je baza. Ljubav imaš na drugom mestu, seks, intimnost i sve što ide u jednoj vezi. Ne gleda se kod žene dobrota, pamety lepota, nego da ne ode. Jedini i najvažniji razlog za ženidbu. Ne voli ni ženu ni decu. Voli tu ljubavnicu sa kojom je javno godinama. Zašto? Ne znam, meni tu ništa nije jasno.

Bilder

pre 5 meseci

Crkva I ver su uvek bili protiv biologije
tako su i nametnuli brakove i monogamiju

a ne može se protiv desetina hiljada godina evolucije i gena
aka mi se svidi ima da je imam i tačka

Che

pre 5 meseci

Iz moje muške perspektive i iskustva ovo je sve tačno...Ja sam nedavno prevario, na jednom poslovnom putovanju, dugogodišnju ženu i majku moje dece,sa ženom koju sam prvi put video u životu... Apsolutno ništa mi ta afera nije značila... Ko da sam popio pivo..

kejdl

pre 5 meseci

Muskarci su bioloski programi da oplode sto veci broj zena, zene su bioloski programirane da nadju sto kvalitetnijeg oca svojoj deci. Potpuno dijametralno suprotne uloge. I sta je tu tesko razumeti? Sve ostalo je hriscansla etika i lazno moralisanje, kad ionako svi postupaju u skladu sa svojom prirodom, doduse neki je kontrolisu, a mnoge muskarce kontrolisu zene, tako da nema tu neke posebne price.

muskarac

pre 5 meseci

Ja kad sam trazio i imao ljubavnicu, to je bilo jer nisam bio zadovoljen kod kuce. Desavalo se, desice se ponovo ako treba. Ako ona nece, ne moze, ne zeli, ok, ima ko hoce, moze i zeli.

Sadasnja supruga je igrala neke igre, sta li, izmisljala izgovore godinama. Odbijala sve varijante - kad sam navalentan ne valja sto sam navalentan, kad nisam navalentan ne valja sto nisam navalentan. I naravno da sam je varao, godinama. Kad je konacno skontala da ja vise ne trazim nista i da mi nije stalo, da me seksualno apsolutno ne interesuje i ne napinjem je ni za sta, sama se pretvorila u prostitutku koja zeli, hoce, moze, trazi, insistira.

Zenska cud je cudnovata, ali na zalost - tupa.

Čeki opinionista del cazzo

pre 5 meseci

Sve vas lažu .
Prevareni ste.

Jedina istina je da ja mazohistički uživam u sizifovskom poslu zatrpavanja rupa ...

Zašto je sizifoski posao , pitate se ...

Pa zato jer je vulva ustvari rupa koju NIKO , NIKADA nije uspeo da zatrpa ...

AZagor

pre 5 meseci

Monogamija je potpuno ne odrziva na duge staze. Zasicenost je prirodan proces koji je potpuno odvojen od ljubavi i koji svi mi osetimo u nekom trenutku braka/duze veze. Jedino je pitanje kako individualno reagujemo na to.

Lektor

pre 5 meseci

@ muskarac

Potpisukem sve od reci do reci.


@Mila

Ima ona psiholoska koja kaze "sto ti nekom blize, to on dalje od tebe". Hocete sve same, jer mi kao ne znamo oko porodice. Posle kazete zasto ne ucestvujemo. Pa od cega zivis nego od mog rada dok ti brines o porodici? To nam je ostalo jos od pecine. Sad, sto ste trazile jednakost, uzivajte. Ne trebamo vam? Sad sama menjaj tocak i peri auto. Umemo i mi da zabrljamo, jos kako.

Ali za svaku prevaru je potrebno troje. Jedna koja hoce, jedna koja se preracunala i jedan kojem je svega preko glave jer nikako ne razume zenski mozak.

Ivan

pre 5 meseci

То варање јесте у суштини примитиван нагон који имамо у себи. Потрага за срећом на телесном нивоу. Исто као и преједање и опијање, тако је и ово нека врста човекове навике за уживањем у телесним и прилично животињским потребама. Зато је човек различит од животиња, јер има свест а и савест. И свако у складу са тим може и не мора нешто да чини. Такође, уколико је особа било мушко или женско, окренута вери и литургијском начину живота, самим тим ће искушења бити доста мања и мање ће се дешавати потреба за варањем док уједно се побољшава веза са партнером у браку . Ово све пишем из искуства личног . Јер ђаво искушава човека који је духовно слаб и подмеће му разне сочне ствари, али када човек постане духовно јачи, онда све ово постаје врло смешно, приземно и прилично бедно и гадно.

gluperda

pre 5 meseci

Muškarac traži sex I kad ga ne dobije tu gde treba, tražiće alternativu. Prosto!
Žene traže dominantne muškarce, kada ga ne nađu u partneru, potražiće drugog koji će to zadovoljiti. Još prostije!

Hoces da mi skines led sa usana - 27.mart

pre 5 meseci

Kultni KST,Rundek svira,puno padavicara,los dan, 2008 godina, ako me pamcenje sluzi. Nikad zaboravljena situacija. Izadjem prvi put posle par godina na to mesto sa drugaricom, udjem u klub i pogledom vidim svoju tadasnju devojku pijanu ili drogiranu sa likom koji ima kikicu koja visi na potiljku,a kao na keca osisan, nekom brnjicom u obrvi, mrsav i visok, crn, sve suporotno od mene, kako se ljubi i da budem pristojan mazi po telu u sredu kluba pred ljudima sa njom. Prvi put ne znas kako da reagujes, nema ni bola ni tuge u tebi, ali osecaj kao u filmu Hrabro srce da te je devojka sa kojom si 2 i po godine izda kao prijatelja pre svega.Izvinim se drugarici, uzmem taksi i vratim se kuci, 30ak km od Beograda usput razmisljajuci ko je ona zapravo. Par godina kasnije sam je video, osetio je i bio u nekoj semi sa njom jer sam u tom momentu mislio da se promenila i da joj je stalo.I dalje je sa njim, veza sa prijatelje, familiju, Bozic, slave i svadbe, velika dugogodisnja ljubav. Nikada nije cenila momke koji je postuju.Mozda ih je zato i menjala kao carape.Verovatno jedna od najinteligentnijih osoba koje sam ikad upozao.U dusi kukavica, zenska kukavica koja nije imala hraborsti ni na WhatsApp da odgovora. Momci, ne dozvolite zbog iskrenosti da budete necija igracka kao ja. Nije vredno. Na kraju price, i dalje je sa tim likom, i uvek je mislila da je oprezna, ali pricala drugarici sve...neverovatno lazljiv i mocan manipulator, verovali ili ne veliki humanitarac izmedju ostalog.

komentar

pre 5 meseci

Hoće li neko da mi objasni, kako se u slučaju kršenja obaveza iz drugih ugovora prekršioci kažnjavaju; a u slučaju kršenja bračnog ugovora, ne? Da li se u braku vernost podrazumeva (pa onda je i obavezna), ili se mora posebno navesti (kao ugovorna obaveza, zbog nekih koji nemaju dovoljno razvijenu svest o tome)?
Povredi se supružnik prevarom i - nikom ništa?! (Pa to je ozbiljnija šteta naneta, nego materijalna npr. (nekada i zdravlje prevarene osobe bude narušeno...))

Treba menjati zakon u zemlji (i kažnjavati preljubnike, kao u nekim drugim zemljama). Ovako, ako isti ne snose nikakve posledice zbog svojih dela, da li će se ta pojava smanjiti (o iskorenjivanju iste da i ne govorim).

Po komentarima nekih, vidi se koliko ozbiljno, koliko neozbiljno gledaju na to... Ispade veća šteta neptopisno parkiranje za neke od njih (jer im u tom slučaju sledi nekakva sankcija); a tužno je što za preljubu ona ponekad (da ne napišem: često) izostane.

sophroniye

pre 5 meseci

Ljudii du gde im je bolje. Prijatelj, stariji čovek, objasnio mi je - kod kuće imaš neku ženu pred kojom te nije stramota da p*dneš i znaš da nikad neće otići, napraviš decu i to ti je baza. Ljubav imaš na drugom mestu, seks, intimnost i sve što ide u jednoj vezi. Ne gleda se kod žene dobrota, pamety lepota, nego da ne ode. Jedini i najvažniji razlog za ženidbu. Ne voli ni ženu ni decu. Voli tu ljubavnicu sa kojom je javno godinama. Zašto? Ne znam, meni tu ništa nije jasno.

TETka

pre 5 meseci

Iz moje muške perspektive i iskustva ovo je sve tačno...Ja sam nedavno prevario, na jednom poslovnom putovanju, dugogodišnju ženu i majku moje dece,sa ženom koju sam prvi put video u životu... Apsolutno ništa mi ta afera nije značila... Ko da sam popio pivo..
(Che, 10. februar 2024 18:14)
---
Ti i jos 99 % drugih. Evo, daj da ti ovde odmah urucimo orden hrabrosti. LOL

Sofronije

pre 5 meseci

Dok smo se zabavljali, sve je moglo, sve akcije u seksu, sto bi se reklo, na plafonu, u kamionu... Kako smo se uzeli, tacnije kako su dosla deca, za moju zenu seks je postao nesto nepozeljno, onako, reda radi, da mi tu i tamo, tipa jednom mesecno ali strogo u krevetu. Kad bih joj trazio u kolima (a to smo radili nekad dok smo se zabavljali) gledala bi me kao budalu.
I sta covek da radi, nego da svoj seksualni nagon, resi nekako sa strane. I sto bi rekli u ovom, jednomn od retkih normalnih tekstova, to sa strane, nema nikakvu emociju vec samo zadovoljenje potrebe. Moja zena za to ne zna, ali mislim i kad bi cula, ne bi joj bilo bitno jer je njoj bitno kakav sam muz, kakav sma prema deci, porodici, da li mogu da obezbedim sve za kucu.
Da se razumemo, da sam ja zanemocao, da me ne zanima seks, a da je moja zena vatrena, verovatno bi i ona potrazila nesto sa strane, i ja tu ne bih imao sta da se ljutim.

Mila

pre 5 meseci

(Che, 10. februar 2024 18:14)

Odmah bi pao razvod, da mi muž ima takvu epizodu. Nepoštovanje mene, urušavanje našeg odnosa i porodice kojoj smo dali silnu energiju i vreme. I to zbog čega? Kao da sam ja blesava i ne bi mi isto dobro legao neki zgodan tip na jedno veče na nekom poslovnom putovanju. Oca deci odavno našla, o kakvoj biologiji ovde ljudi baljezgaju…

Prosto je pitanje integriteta i poštovanja partnera. Ako ga imaš, a želiš da šaraš, što potpuno mogu da razumem, predložiš otvorenu vezu. Sve manje od toga je licemerno i sebično. A da se ispostavi da je lažov, pa nema gore od toga.

Bilder

pre 5 meseci

Crkva I ver su uvek bili protiv biologije
tako su i nametnuli brakove i monogamiju

a ne može se protiv desetina hiljada godina evolucije i gena
aka mi se svidi ima da je imam i tačka

ИзНенада

pre 5 meseci

bolje pitanje je što žene nađu ljubavnika ...previše su muškarci na stubu srama za prevare a čine ih ako ne i više žene

j

pre 5 meseci

Ježim se od komentara, a i realnosti ako je ovo u tekstu tačno. Ako ništa ne znači, onda zašto? Kratko zadovoljstvo koje može da uništi godine sreće. Stvarno ne razumem i ne mogu da se otmem utisku da je u osnovi nezrelost - prepuštanje impulsima umesto samokontrole.

Nina

pre 5 meseci

Apsolutno ništa mi ta afera nije značila... Ko da sam popio pivo..
(Che, 10. februar 2024 18:14)

Nadam se da i tvoja supruga negde bez tebe popije pivo.

MiTo

pre 5 meseci

Monogamija je potpuno ne odrziva na duge staze. Zasicenost je prirodan proces koji je potpuno odvojen od ljubavi i koji svi mi osetimo u nekom trenutku braka/duze veze. Jedino je pitanje kako individualno reagujemo na to.
(AZagor, 10. februar 2024 18:01)

Potpuno se slazem, ali za vreme kada sam bio mlad covek. Ustvari, tacno sam znao da cu morati da prevarim, pre svega iz radoznalosti. Stvarno, nije isto, ne kazem ni bolje ni gore, samo je drugacije, svaki put.
Sad, pred starost, kada su mnogi putevi predjeni, sve isprobano, nemam vise takvih zelja.

infoman

pre 5 meseci

Ko vara jednom varace opet. Nebitno musko/ zensko. Zapamtite to ljudi! Nema tu popravice se, promenice se, nece vise i tako te bajke. Ili ste mazohisti ili ne znam sta ? Ljudi koji varaju varaju uvek jer je ta barijera i strah probijena i onda rade to opet jer im kao droga treba, zavisnost. Cim neko prevari nogom u du*e i zbogom zauvek.

Dragi zeka

pre 5 meseci

@Hoces da mi skines led sa usana - 27.mart, 10. februar 2024 19:46

U tim godinama, u istoj situaciji i ja bih verovatno isto uradio. Pogrešno. Da tada nisi otišao kući, već sa drugaricom otišao do njih, prišao i uzviknuo: "Hej, pa gde si ti! Otkad se nismo videli!?" Poljubiš je u obraz. "Tad si još bila sa onim Milošem (ili kako je već tvoje ime)", ako se sećaš..." Idem, ovde sam sa prijateljicom. Nećemo da smetamo vama golupčićima..." Verovatno bi posle ona jurila tebe. A i ako ne bi, nikakva šteta.

Ali ko još tako razmišlja kada je zaljubljen?
Ipak, to je jedini ispravan način. Žena će te poštovati tek kada pokažeš da si u stanju da ostaneš na nogama i kada gubiš. Ne bežiš, ne vređaš, ne dramiš... Nasmešiš se, mahneš rukom i kažeš: "Ćao...", okreneš se i odeš...

LuKa

pre 5 meseci

Nikad nisam varao smatram to necim ispod casti.Oces da budes smeker ili smekerka raskini i radi sta hoces.Varas druge a smeta ti kad sutra tebe prevare.

Žena

pre 5 meseci

Prosto je pitanje integriteta i poštovanja partnera. Ako ga imaš, a želiš da šaraš, što potpuno mogu da razumem, predložiš otvorenu vezu. Sve manje od toga je licemerno i sebično.
(Mila, 10. februar 2024 21:06)

Mnogo si naivna, a koja bi se udala da joj predložiš otvorenu vezu a planirate brak i decu?

Hoces da mi skines led sa usana - 27.mart

pre 5 meseci

@Dragi zeka. Hvala na uglu koji je zaista sjajan, ali ne zaboravi da nije jednostavno izboriti se sa manipulatorom. To je tip licnosti kojoj je vazno da samo njoj bude dobro, ali i osoba koja je u stanju da te pravi ludim kako je stalno u selu, svakim vikendom, kod babe, kod druga, sa CK kako je zauzeta a onda 2 dana kasnije skapiras da je na Malti ili u Hrvatskoj i onda patetise drugarici kako uziva na moru. Kao musko mogu reci, momci, ako nadjete ovakvu devojku, varajte je svaki dan jer budite uvereni i ona ce vas. Ili bezite od takvih. Video sam je relativno skoro kroz prozor autobusa na Adi i dalje zgodna, ali to je sve sto ima..

Pametne su za pametne? (Sreća pa su neke “fore” providne (pametnima)

pre 5 meseci

Lektor@

A, eto, Vi to ipak, “za svaki slučaj” (kako neki kažu) - svaliste na žene.

Dragi zeka

pre 5 meseci

@Hoces da mi skines led sa usana - 27.mart, 11. februar 2024 14:57

Kada sam bio mali, voleo sam da odem u šupu, tamo nam je bio orman sa alatom i da pravim sebi kojekakve igračke. Ponekad mi nije bio dovoljan alat koji je bio tamo, već su mi trebale makaze, nož ili upaljač. Roditelji mi nisu branili da uzimam takve stvari, jer sam uvek bio pažljiv i odgovoran, ali sam ja dugo ipak uzimao te stvari krišom. Tek kasnije sam shvatio koliko sam bio providan i smešan dok sam pokušavao da izađem neprimećen, držaći ruku sa makazama iza leđa. Kada si zaljubljen, tako izgledaš okolini: misliš da niko ništa ne primećuje, a smešan si kao dete koje krije makaze. Što je najgore, često si smešan i devojci u koju si zaljubljen. Ako je dobronamerna, možda će joj to biti simpatično, ako nije, praviće te budalom. A ti ćeš joj, onako zaljubljen još i pomagati u tome.

Rešenje? Moramo da odrastemo. Moramo roditeljima da kažemo: "Trebaju mi makaze, da od stare šarene čarape napravim indijansko odelo za mog lutka kauboja". A ako si video da te devojka laže, kažeš joj: "ZNAM da si bila na Malti". Ne pitaš, ne tražiš da objašnjava, ne svađaš se. Ako te ona laže, nemoj da lažeš sebe. Možeš da nastaviš da igraš igru, ako baš hoćeš, ali moraš prihvatiti da je to igra. Poverovali smo u priču iz filmova i knjiga da možeš da se zaljubiš u nekoga koga ne poznaješ. I onda pokušavaš da sačuvaš ljubav koja ne postoji.

na koga mladi da se ugledaju

pre 5 meseci

Istina je - da su neki pri sklapanju braka pred matičarem iskreni kako su iskreni u komentarima na ovu temu - nikad se ne bi oženili (valjda i sami to znaju; čim su to tada, tamo prećutali).

Prevarant je loš izbor, negativna selekcija (mnogi to gledaju kao promašaj, neuspeh, traćenje vremena; koliko god oni sebe tešili da nije tako).
Suprotno prevarantu, postoji veran - znaju i oni to. Ali, eto... autosugestija, samoobmanjivanje... Kad-tad dodje na naplatu šta treba (nadam se).

Mislim, da se ovi što tvrde da su nešto počinili makar kaju... Ovako, ispade da je još gore nego što neki “pripovedaju”...

treba pitati i drugu stranu (šta je stvarno tačno)

pre 5 meseci

muskarac@

Zanemarujete jedno JAKO BITNU činjenicu, a to je da vaša žena Vas toliko “juri” i zavodi - jer veruje da ste joj verni? Da zna da joj niste bili (s kim, kako i koliko često) - vrlo verovatno bi mislila da niste vredni truda i da može mnogo bolje.

Čak i da mislite da je mora da je barem posumnjala na to, nije dovoljno dobar argument možda; jer ljudi se pre nekada nadaju da je sve u redu (pre će to pretpostaviti), nego da (mnogo) nije.

lilly

pre 5 meseci

Decko, vulva nije to sto mislis, ti si hteo reci vagina, ako vec hoces da se frljas sa anatomskim pojmovima, prvo nauci sta je sta, a znacice ti to znanje i u seksu, ako ga uopste i imas kao sto tvrdis.

hehehe

pre 5 meseci

Apsolutno ništa mi ta afera nije značila... Ko da sam popio pivo..
(Che, 10. februar 2024 18:14)

Nadam se da i tvoja supruga negde bez tebe popije pivo.
(Nina, 10. februar 2024 19:42)
Mozda i celu gajbu. ?

Stara Mo

pre 5 meseci

Apsolutno ništa mi ta afera nije značila... Ko da sam popio pivo..
(Che, 10. februar 2024 18:14)

Nadam se da i tvoja supruga negde bez tebe popije pivo.
(Nina, 10. februar 2024 19:42)

Celu gajbu i da ga ne vadi iz usta.
Proklete varalice, emotivni bogalji nesposobni da vole jednu osobu. Ja odem u Nemačku nekad na mesec dva, nekad na duže, jednom sam ostao 8 meseci pa nisam ni pomislio da prevarim.

Stara Mo

pre 5 meseci

Dame, primite moje izvinjenje u ime svih ovih emotivnih bogalja. Nismo svi kao oni, možda smo u manjini ali ima nas.
Pre bih se ubio nego da prevarim.

Birajte pažljivo, šta da vam kažem?

haiku

pre 5 meseci

Muskarci su bioloski programi da oplode sto veci broj zena, zene su bioloski programirane da nadju sto kvalitetnijeg oca svojoj deci. Potpuno dijametralno suprotne uloge.
(kejdl, 10. februar 2024 19:50)


Pa i zenama je programirano da imaju potomstvo iskljucivo sa najjacim i najsposobnijim muskim jedinkama, pa nesto ne vidim da ostavljaju svoje mlohave matore muzeve i trce kao ljubavnice isklesanim apolonima od 27 godina…. Prekinite da svoju mentalnu i emotivnu zaostalost i zelju za praznjenjem pripisujete biologiji. Izdignite se od zivotinjskog

j

pre 5 meseci

Muskarci su bioloski programi da oplode sto veci broj zena, zene su bioloski programirane da nadju sto kvalitetnijeg oca svojoj deci. Potpuno dijametralno suprotne uloge.
(kejdl, 10. februar 2024 19:50)

Zgodna glupost koja se previše proširila - istina je da je ljudski rod programiran da ostavi potomstvo i odgoji ga u najboljem okruženju sa najoptimalnijom šansom da uspešno odraste i onda uradi to isto. A sad može da se raspravlja da li je porodica sa oba roditelja koja se međusobno poštuju i pomažu najbolje okruženje (ja mislim da jeste...).

Kolikosuoviljudijadni

pre 5 meseci

@Che
Mislim da je tvoja zena jos gora od tebe, samo sto je verovatno pametnija pa ti ni ne pomislis da te vara.
Sigurno nije toliko luda pa da ne zna da se udala za emocionalnog bogalja, budalu operisanu od emocija koji ne moze da voli ni sebe cestito, a kamoli nekog drugog.
Te price dobar muz i otac (sto pises pod drugim imenom) okaci macku o rep, sa takvim ponasanjem nikada neces biti dobar muz a kamoli otac. Nadam se da nemas zensko dete jer ces ga upropastiti takvim primerom. Ako imas musko njega vec jesi, samo sto su manje posledice.
Vas brak je iz interesa, neko od vas dvoje ima pare, pa se trpite i pravite mutavi.
Inace ista ste fela, otpad od ljudi, nasla krpa zakrpu.

I da, da ne zaboravim, batali se prica o poslovnim putovanjima, mnogo je brale providno.

peksimit

pre 5 meseci

Varanje je pravljenje budalom vaseg partnera. Za mene i krajnje i najvece moguce izdajstvo. Da nekom drugom moja zena siri noge, to mi je saznanje nespojivo sa buducim zajednickim zivotom.
Iz ovog razloga ja ne zelim da varam. Da bih bio potpuno cist pred Bogom kada ocekujem vernost.