Iskrena ispovest: Kako sam izgubila ljubav svog života

Utorak, 31.07.2018.

12:00

Izvor: Super žena

Iskrena ispovest: Kako sam izgubila ljubav svog života IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

Milioner

pre 5 godina

Čim ne ide spontano nije vredno razmišljanja. I te veze i brakovi se nekad završavaju neslavno. A kamoli kada dečko ili devojka sile. Ne postoji jedna srodna duša, postoje više. Stvar je na koju naiđes, pa ako ne uspe ta čeka te druga situacija. A sto se tice ove dame, čovek je izbegao metak.

Maja

pre 5 godina

Nista nesvakidasnje.Svima se to desava.Shvatila sam da ne treba idealizovati ni jednu osobu.Stvar je u glavi i u pogledu na svet.
Ja cekam do tri puta.To znaci ako mi do treceg puta ne pridje,ne da neki znak,odustanem i gledam negde dalje.Upecaju se na moju ravnodusnost,nezainteresovanost.Ali,proslo je ,jer nisu na vreme reagovali.Sada je neko drugi tu.Nije sve u jednoj osobi.Idem dalje i znam da se uopste ne okrecem.
Onome kome je stalo,upoznace se,cak ce i dati neki znak da mu se svidjam.Onaj kome nije stalo nece odreagovati uopste.Ne radi se o tome da je stidljiv,i ne zna.Radi se o tome da nije zainteresovan.Postoje mnogi razlozi za to.Ali kada uporno ignorise,ne vredi se truditi,nije vredan.

Janko

pre 5 godina

Ovo se i meni desilo kad sam imao 10 godina za vreme letnjeg odmora na Divčibarima , bili smo u istom odmaralištu IMT , nisam znao šta me je snašlo , posle toga više Je nisam video ali taj događaj je ostao u srcu vremenom je normalno poprilično izbledeo al se ne zaboravlja , naravno ni ime , sad mi je blizu 40 godina !

dominus

pre 5 godina

alek

Nije baš tako. Evo ja npr. Bar 3 ili 4 takve situacije sam imao u životu, sve to dok sam bio mlađi. Poslednju na fakultetu. Što je najluđe, ta poslednja i najbolja prilika - na glup način prokockana. Čak sam nakon nekog vremena imao i drugu šansu - opet prokockao, doduše nesvesno (imala dečka i u međuvremenu pukla veza). A da sam imao prolaz, itekako. Sada, posle dosta vremena, potpuno mi je svejedno. Verovatno imam strah nekakav da se vezujem za neku osobu. Ko će ga znati.

Johnny B

pre 5 godina

"Samo, propustiće mnogo lepih momenata i trenutaka. A ako se predomisli, biće kasno. Ja ću ga već preboleti..."

Evo me na planini sa devojkom koju volim, uzivamo u cistom vazduhu posle 15 dana kupanja u Jadranskom moru. Nikada se bolje nisam osecao u zivotu i mislim da za sebe mogu da kazem da sam najsrecniji covek na svetu. Hvala sto si ovo napisala jer sam shvatio da si kao i sve druge koje pricaju da bi nekome priustile mnogo lepih trenutaka tek onda kada shvate da su izgubile tog nekog kome te trenutke mogu da priuste. Pozdrav za tebe i nadam se da si skupila hrabrosti da nekome das do znanja da ti se svidja.

rada

pre 5 godina

Najgluplji primer sto sam cuo je za dvoje iz mog grada znam ih iz vidjenja, koji su se vencali, ziveli zajedno par godina i jednom su se posvadjali oko neke gluposti toliko da nisu vise pricali. Niko nije hteo da popusti da smiri loptu prosli su meseci oboje i dalje bili tvrdoglavi i na kraju se razveli. Sreca nisu imali dece oboje u ranim tridesetim godinama. Kad ih vidis prelep par idealni jedno za drugo ali neka promaja duva u glavama.

Gygg

pre 5 godina

Ma nezrelo potpuno!
Igrice su glupe, a kalkulacijama se upada u zabunu ili bar gubi vreme.
Ako ne znas sta hoces, bar bi trebalo znati sta neces.
Biti fer prema sebi i drugome i reci kako jeste je dobra stvar i nema tu mesta zaljenju, kajanju..
Uvek sam zalila zbog stvari, koje nisam rekla, uradila, pokusala. Ako nesto nije vodilo necemu, pokusala sam i bar me je to necemu naucilo.
Cim ima dvoumljenja i odnos ne pocinje ili se ne razvija, neko tu koci i nesto tu ne stima.
Zao mi je jednom sto nisam rekla, da je bar znao, pa neka odluci sta ce sa tom istinom.

Diskriminacija

pre 5 godina

Ovako veoma losi muski scenaristi pisu uloge za zene. A zene scenaristi placu jer ne mogu od istih da nadju posao. Nije im uopste do zaljubljivanja jer ih smatraju za niza bica.

alek

pre 5 godina

Nema tog muskarca koji nece otvoreno prici zeni koja mu se bas dopada posebno ako mu ona da znak da ima prolaz. Zao mi je ali muskarci se neckaju samo onda kada im se devojka u nekom segmentu ne dopada dovoljno.

Zvezda

pre 5 godina

Bože koja glupost... A od kud ti znaš da si se ti njemu sviđala? Možda si mu bila simpatična ali nedovoljno da bi mu se ozbiljnije svidela... Drugo, što bi on tebi prilazio i muvao te kada uopšte nije siguran da ima šanse kod tebe? Vrlo je moguće da mu nisi dala nijedan znak zainteresovanosti i čovek nije hteo da rizikuje i bude odbijen... Nijedan muškarac ne voli biti odbijen jer tako gubi samopouzdanje... Najveći problem kod vas devojaka je to što ne znate šta hoćete: čas vam se svidja, čas je kreten, čas je prenapadan, čas je kukavica, čas je dosadan, čas je pasivan...

zivot moj

pre 5 godina

kakvih sve sudbina ima,ovo je jos bogovska prica,,sto biste tek rekli da vas nesto s nekim u ljubavi spoji i vec sledeci trenutak kao po istoj volji zauvek razdvoji,cetrdest dugih godina je proslo i ne popusta bas nimalo, neka poruka,neki greh,kazna,samo nebo nebo zna?

Mihailo

pre 5 godina

Ja vec vidim zasto je tip otkacio, prepoznao je nezrelu shiparicu zamisli ona zna da ako joj se ipak javi da ona nece njemu jer ce ga vec preboleti.
Klasicna primitivka koja ne moze da prihvati odbijanje, mogu da se kladim i da je ona pogresno interpretirala vecinu stvari i da njemu nije stalo do nje jer je video da nije vredna.
Uvredjena sto nije dobila to sto je htela i onda hipoteticki ponizava kao ako mi se javi ima da iskuliram. Pa zar nisi to od starta radila, kulirala?

dule

pre 5 godina

Čega se uplašio?
Da će da se zaljubi, da te oženi, da mu rodiš dete, da radi dva posla da vas izdržava, da živite u 40kvadrata.Uplašio se tvojih drugarica, tvojih povrataka iz provoda drogirane i pijane, poziva kada svrati sa ortacima na pivo posle posla, da ćeš naposletku da se razvedeš zbog kretena koi će da ti obećava kule i gradove dok te ne povali i naravno posle šutne, da će da ti uplaćuje alimentaciju narednih 20 god, večitog osećanja krivice da te nije poštovao voleo pazio dovoljno...Oš još?

umadbro

pre 5 godina

odsvirao sam najtuzniju pesmu na svetu na najmanjoj violini na svetu u cast ove neostvarene ljubavi. i sad jedva kucam od suza koje mi mute pogled

Vagica

pre 5 godina

Treba reći šta se oseća. Ako nekome to ne odgovara, pokazaće, kao što će pokazati i ako odgovara. Nema ništa od skrivanja osećanja.

boris

pre 5 godina

Zenama ce se feminizam obiti o glavu a dan kada su ostavile kutlacu su sebi stavile omcu oko vrata.

Plakace za sarmerima i momentima kada James Bond u jednom filmu "pljesne" devojku po d****u jer taj isti nije sovinista, niti nasilnik vec veliki dzentlmen, galantan, obazriv, i iznad svega odgovoran za svoje postupke i gestove. Tada je to bio kompliment a sada bi ga bacili u zatvor.
U svedskoj ako nema pismeno odobrenje, moze da se po novom zakonu ponasanje muskarca tretira kao pokusaj silovanja.

Djuro

pre 5 godina

Vrlo jednostavno....nisi mu se svidela dovoljno....zato je otisao...kada ti se neko jako svidja, sve ces uraditi za njega...a kada ne, onda postoji puno raznih izgovora...

Живчан_неки_лик

pre 5 godina

Која бљувотина. Сретали се вероватно због заједничких пријатеља, она глумила срну у шуми, он незаинтересован отишао. Па да је осећао нешто када си му рекла за емоције, он би ти рекао осећа ли исто! Испада да ми мушкарци немамо куд ако нам се отворите и да морамо против своје воље да будемо са вама. Као ако се предомисли, биће касно :Д

Paor of love

pre 5 godina

Nije problem ni u novcu ni u drustvenom statusu. Devojke su danas hladne i nepristupacne i mnoge od njih imaju previsoko misljenje o sebi i prevelika ocekivanja od muskaraca u odnosu na ono sto one mogu njima da pruze. Sa druge strane, problem kod muskaraca je taj sto su nezreli, neozbiljni, pasivni, i sa ogromnim manjkom samopouzdanja. Ne mozes ocekivati da ces upoznati devojku za vezu ako sedis u stanu i kukas, i godinama ne pridjes nijednoj devojci...

Žigolo

pre 5 godina

Čekao je dok si se ti čudila, a onda ga je taman popustilo ili je našao drugu koja je bila odlučna dok si se ti tek tad popalila.

Autobus i red u prodavnici se čeka. Ljubav se osvaja.

Dementor

pre 5 godina

Ovaj je bio posten. Moj slucaj: saznao i ponudio varijantu. I cim sam odbila naravno povredjen ego i pokrenuo svadju i ne pricamo vise. Eto. Muskarci i ego.

samo da kazem...

pre 5 godina

Iskreno, prvog dana kada sam svoju devojku upoznao, odmah smo shvatili da smo jedno za drugo. Ostali smo zajedno ceo dan. Predveče, uhvatili smo se za ruke i nismo se više puštali. Drugi put kad smo se videli, za nekoliko dana, smo se poljubili. Treći put smo završili u krevetu... Sada, iza sebe imamo 12 godina srećnog braka i dvoje divne dece... Naravoučenije, kada upoznate srodnu dušu, ne treba previše razmišljati. Neka ide spontano...

umadbro

pre 5 godina

odsvirao sam najtuzniju pesmu na svetu na najmanjoj violini na svetu u cast ove neostvarene ljubavi. i sad jedva kucam od suza koje mi mute pogled

samo da kazem...

pre 5 godina

Iskreno, prvog dana kada sam svoju devojku upoznao, odmah smo shvatili da smo jedno za drugo. Ostali smo zajedno ceo dan. Predveče, uhvatili smo se za ruke i nismo se više puštali. Drugi put kad smo se videli, za nekoliko dana, smo se poljubili. Treći put smo završili u krevetu... Sada, iza sebe imamo 12 godina srećnog braka i dvoje divne dece... Naravoučenije, kada upoznate srodnu dušu, ne treba previše razmišljati. Neka ide spontano...

dule

pre 5 godina

Čega se uplašio?
Da će da se zaljubi, da te oženi, da mu rodiš dete, da radi dva posla da vas izdržava, da živite u 40kvadrata.Uplašio se tvojih drugarica, tvojih povrataka iz provoda drogirane i pijane, poziva kada svrati sa ortacima na pivo posle posla, da ćeš naposletku da se razvedeš zbog kretena koi će da ti obećava kule i gradove dok te ne povali i naravno posle šutne, da će da ti uplaćuje alimentaciju narednih 20 god, večitog osećanja krivice da te nije poštovao voleo pazio dovoljno...Oš još?

alek

pre 5 godina

Nema tog muskarca koji nece otvoreno prici zeni koja mu se bas dopada posebno ako mu ona da znak da ima prolaz. Zao mi je ali muskarci se neckaju samo onda kada im se devojka u nekom segmentu ne dopada dovoljno.

Paor of love

pre 5 godina

Nije problem ni u novcu ni u drustvenom statusu. Devojke su danas hladne i nepristupacne i mnoge od njih imaju previsoko misljenje o sebi i prevelika ocekivanja od muskaraca u odnosu na ono sto one mogu njima da pruze. Sa druge strane, problem kod muskaraca je taj sto su nezreli, neozbiljni, pasivni, i sa ogromnim manjkom samopouzdanja. Ne mozes ocekivati da ces upoznati devojku za vezu ako sedis u stanu i kukas, i godinama ne pridjes nijednoj devojci...

Zvezda

pre 5 godina

Bože koja glupost... A od kud ti znaš da si se ti njemu sviđala? Možda si mu bila simpatična ali nedovoljno da bi mu se ozbiljnije svidela... Drugo, što bi on tebi prilazio i muvao te kada uopšte nije siguran da ima šanse kod tebe? Vrlo je moguće da mu nisi dala nijedan znak zainteresovanosti i čovek nije hteo da rizikuje i bude odbijen... Nijedan muškarac ne voli biti odbijen jer tako gubi samopouzdanje... Najveći problem kod vas devojaka je to što ne znate šta hoćete: čas vam se svidja, čas je kreten, čas je prenapadan, čas je kukavica, čas je dosadan, čas je pasivan...

Mihailo

pre 5 godina

Ja vec vidim zasto je tip otkacio, prepoznao je nezrelu shiparicu zamisli ona zna da ako joj se ipak javi da ona nece njemu jer ce ga vec preboleti.
Klasicna primitivka koja ne moze da prihvati odbijanje, mogu da se kladim i da je ona pogresno interpretirala vecinu stvari i da njemu nije stalo do nje jer je video da nije vredna.
Uvredjena sto nije dobila to sto je htela i onda hipoteticki ponizava kao ako mi se javi ima da iskuliram. Pa zar nisi to od starta radila, kulirala?

Живчан_неки_лик

pre 5 godina

Која бљувотина. Сретали се вероватно због заједничких пријатеља, она глумила срну у шуми, он незаинтересован отишао. Па да је осећао нешто када си му рекла за емоције, он би ти рекао осећа ли исто! Испада да ми мушкарци немамо куд ако нам се отворите и да морамо против своје воље да будемо са вама. Као ако се предомисли, биће касно :Д

Žigolo

pre 5 godina

Čekao je dok si se ti čudila, a onda ga je taman popustilo ili je našao drugu koja je bila odlučna dok si se ti tek tad popalila.

Autobus i red u prodavnici se čeka. Ljubav se osvaja.

Gygg

pre 5 godina

Ma nezrelo potpuno!
Igrice su glupe, a kalkulacijama se upada u zabunu ili bar gubi vreme.
Ako ne znas sta hoces, bar bi trebalo znati sta neces.
Biti fer prema sebi i drugome i reci kako jeste je dobra stvar i nema tu mesta zaljenju, kajanju..
Uvek sam zalila zbog stvari, koje nisam rekla, uradila, pokusala. Ako nesto nije vodilo necemu, pokusala sam i bar me je to necemu naucilo.
Cim ima dvoumljenja i odnos ne pocinje ili se ne razvija, neko tu koci i nesto tu ne stima.
Zao mi je jednom sto nisam rekla, da je bar znao, pa neka odluci sta ce sa tom istinom.

rada

pre 5 godina

Najgluplji primer sto sam cuo je za dvoje iz mog grada znam ih iz vidjenja, koji su se vencali, ziveli zajedno par godina i jednom su se posvadjali oko neke gluposti toliko da nisu vise pricali. Niko nije hteo da popusti da smiri loptu prosli su meseci oboje i dalje bili tvrdoglavi i na kraju se razveli. Sreca nisu imali dece oboje u ranim tridesetim godinama. Kad ih vidis prelep par idealni jedno za drugo ali neka promaja duva u glavama.

Djuro

pre 5 godina

Vrlo jednostavno....nisi mu se svidela dovoljno....zato je otisao...kada ti se neko jako svidja, sve ces uraditi za njega...a kada ne, onda postoji puno raznih izgovora...

Johnny B

pre 5 godina

"Samo, propustiće mnogo lepih momenata i trenutaka. A ako se predomisli, biće kasno. Ja ću ga već preboleti..."

Evo me na planini sa devojkom koju volim, uzivamo u cistom vazduhu posle 15 dana kupanja u Jadranskom moru. Nikada se bolje nisam osecao u zivotu i mislim da za sebe mogu da kazem da sam najsrecniji covek na svetu. Hvala sto si ovo napisala jer sam shvatio da si kao i sve druge koje pricaju da bi nekome priustile mnogo lepih trenutaka tek onda kada shvate da su izgubile tog nekog kome te trenutke mogu da priuste. Pozdrav za tebe i nadam se da si skupila hrabrosti da nekome das do znanja da ti se svidja.

boris

pre 5 godina

Zenama ce se feminizam obiti o glavu a dan kada su ostavile kutlacu su sebi stavile omcu oko vrata.

Plakace za sarmerima i momentima kada James Bond u jednom filmu "pljesne" devojku po d****u jer taj isti nije sovinista, niti nasilnik vec veliki dzentlmen, galantan, obazriv, i iznad svega odgovoran za svoje postupke i gestove. Tada je to bio kompliment a sada bi ga bacili u zatvor.
U svedskoj ako nema pismeno odobrenje, moze da se po novom zakonu ponasanje muskarca tretira kao pokusaj silovanja.

dominus

pre 5 godina

alek

Nije baš tako. Evo ja npr. Bar 3 ili 4 takve situacije sam imao u životu, sve to dok sam bio mlađi. Poslednju na fakultetu. Što je najluđe, ta poslednja i najbolja prilika - na glup način prokockana. Čak sam nakon nekog vremena imao i drugu šansu - opet prokockao, doduše nesvesno (imala dečka i u međuvremenu pukla veza). A da sam imao prolaz, itekako. Sada, posle dosta vremena, potpuno mi je svejedno. Verovatno imam strah nekakav da se vezujem za neku osobu. Ko će ga znati.

zivot moj

pre 5 godina

kakvih sve sudbina ima,ovo je jos bogovska prica,,sto biste tek rekli da vas nesto s nekim u ljubavi spoji i vec sledeci trenutak kao po istoj volji zauvek razdvoji,cetrdest dugih godina je proslo i ne popusta bas nimalo, neka poruka,neki greh,kazna,samo nebo nebo zna?

Vagica

pre 5 godina

Treba reći šta se oseća. Ako nekome to ne odgovara, pokazaće, kao što će pokazati i ako odgovara. Nema ništa od skrivanja osećanja.

Diskriminacija

pre 5 godina

Ovako veoma losi muski scenaristi pisu uloge za zene. A zene scenaristi placu jer ne mogu od istih da nadju posao. Nije im uopste do zaljubljivanja jer ih smatraju za niza bica.

Milioner

pre 5 godina

Čim ne ide spontano nije vredno razmišljanja. I te veze i brakovi se nekad završavaju neslavno. A kamoli kada dečko ili devojka sile. Ne postoji jedna srodna duša, postoje više. Stvar je na koju naiđes, pa ako ne uspe ta čeka te druga situacija. A sto se tice ove dame, čovek je izbegao metak.

Dementor

pre 5 godina

Ovaj je bio posten. Moj slucaj: saznao i ponudio varijantu. I cim sam odbila naravno povredjen ego i pokrenuo svadju i ne pricamo vise. Eto. Muskarci i ego.

Maja

pre 5 godina

Nista nesvakidasnje.Svima se to desava.Shvatila sam da ne treba idealizovati ni jednu osobu.Stvar je u glavi i u pogledu na svet.
Ja cekam do tri puta.To znaci ako mi do treceg puta ne pridje,ne da neki znak,odustanem i gledam negde dalje.Upecaju se na moju ravnodusnost,nezainteresovanost.Ali,proslo je ,jer nisu na vreme reagovali.Sada je neko drugi tu.Nije sve u jednoj osobi.Idem dalje i znam da se uopste ne okrecem.
Onome kome je stalo,upoznace se,cak ce i dati neki znak da mu se svidjam.Onaj kome nije stalo nece odreagovati uopste.Ne radi se o tome da je stidljiv,i ne zna.Radi se o tome da nije zainteresovan.Postoje mnogi razlozi za to.Ali kada uporno ignorise,ne vredi se truditi,nije vredan.

Janko

pre 5 godina

Ovo se i meni desilo kad sam imao 10 godina za vreme letnjeg odmora na Divčibarima , bili smo u istom odmaralištu IMT , nisam znao šta me je snašlo , posle toga više Je nisam video ali taj događaj je ostao u srcu vremenom je normalno poprilično izbledeo al se ne zaboravlja , naravno ni ime , sad mi je blizu 40 godina !

dule

pre 5 godina

Čega se uplašio?
Da će da se zaljubi, da te oženi, da mu rodiš dete, da radi dva posla da vas izdržava, da živite u 40kvadrata.Uplašio se tvojih drugarica, tvojih povrataka iz provoda drogirane i pijane, poziva kada svrati sa ortacima na pivo posle posla, da ćeš naposletku da se razvedeš zbog kretena koi će da ti obećava kule i gradove dok te ne povali i naravno posle šutne, da će da ti uplaćuje alimentaciju narednih 20 god, večitog osećanja krivice da te nije poštovao voleo pazio dovoljno...Oš još?

boris

pre 5 godina

Zenama ce se feminizam obiti o glavu a dan kada su ostavile kutlacu su sebi stavile omcu oko vrata.

Plakace za sarmerima i momentima kada James Bond u jednom filmu "pljesne" devojku po d****u jer taj isti nije sovinista, niti nasilnik vec veliki dzentlmen, galantan, obazriv, i iznad svega odgovoran za svoje postupke i gestove. Tada je to bio kompliment a sada bi ga bacili u zatvor.
U svedskoj ako nema pismeno odobrenje, moze da se po novom zakonu ponasanje muskarca tretira kao pokusaj silovanja.

Dementor

pre 5 godina

Ovaj je bio posten. Moj slucaj: saznao i ponudio varijantu. I cim sam odbila naravno povredjen ego i pokrenuo svadju i ne pricamo vise. Eto. Muskarci i ego.

Mihailo

pre 5 godina

Ja vec vidim zasto je tip otkacio, prepoznao je nezrelu shiparicu zamisli ona zna da ako joj se ipak javi da ona nece njemu jer ce ga vec preboleti.
Klasicna primitivka koja ne moze da prihvati odbijanje, mogu da se kladim i da je ona pogresno interpretirala vecinu stvari i da njemu nije stalo do nje jer je video da nije vredna.
Uvredjena sto nije dobila to sto je htela i onda hipoteticki ponizava kao ako mi se javi ima da iskuliram. Pa zar nisi to od starta radila, kulirala?

alek

pre 5 godina

Nema tog muskarca koji nece otvoreno prici zeni koja mu se bas dopada posebno ako mu ona da znak da ima prolaz. Zao mi je ali muskarci se neckaju samo onda kada im se devojka u nekom segmentu ne dopada dovoljno.

Johnny B

pre 5 godina

"Samo, propustiće mnogo lepih momenata i trenutaka. A ako se predomisli, biće kasno. Ja ću ga već preboleti..."

Evo me na planini sa devojkom koju volim, uzivamo u cistom vazduhu posle 15 dana kupanja u Jadranskom moru. Nikada se bolje nisam osecao u zivotu i mislim da za sebe mogu da kazem da sam najsrecniji covek na svetu. Hvala sto si ovo napisala jer sam shvatio da si kao i sve druge koje pricaju da bi nekome priustile mnogo lepih trenutaka tek onda kada shvate da su izgubile tog nekog kome te trenutke mogu da priuste. Pozdrav za tebe i nadam se da si skupila hrabrosti da nekome das do znanja da ti se svidja.

Zvezda

pre 5 godina

Bože koja glupost... A od kud ti znaš da si se ti njemu sviđala? Možda si mu bila simpatična ali nedovoljno da bi mu se ozbiljnije svidela... Drugo, što bi on tebi prilazio i muvao te kada uopšte nije siguran da ima šanse kod tebe? Vrlo je moguće da mu nisi dala nijedan znak zainteresovanosti i čovek nije hteo da rizikuje i bude odbijen... Nijedan muškarac ne voli biti odbijen jer tako gubi samopouzdanje... Najveći problem kod vas devojaka je to što ne znate šta hoćete: čas vam se svidja, čas je kreten, čas je prenapadan, čas je kukavica, čas je dosadan, čas je pasivan...

Diskriminacija

pre 5 godina

Ovako veoma losi muski scenaristi pisu uloge za zene. A zene scenaristi placu jer ne mogu od istih da nadju posao. Nije im uopste do zaljubljivanja jer ih smatraju za niza bica.

umadbro

pre 5 godina

odsvirao sam najtuzniju pesmu na svetu na najmanjoj violini na svetu u cast ove neostvarene ljubavi. i sad jedva kucam od suza koje mi mute pogled

Paor of love

pre 5 godina

Nije problem ni u novcu ni u drustvenom statusu. Devojke su danas hladne i nepristupacne i mnoge od njih imaju previsoko misljenje o sebi i prevelika ocekivanja od muskaraca u odnosu na ono sto one mogu njima da pruze. Sa druge strane, problem kod muskaraca je taj sto su nezreli, neozbiljni, pasivni, i sa ogromnim manjkom samopouzdanja. Ne mozes ocekivati da ces upoznati devojku za vezu ako sedis u stanu i kukas, i godinama ne pridjes nijednoj devojci...

samo da kazem...

pre 5 godina

Iskreno, prvog dana kada sam svoju devojku upoznao, odmah smo shvatili da smo jedno za drugo. Ostali smo zajedno ceo dan. Predveče, uhvatili smo se za ruke i nismo se više puštali. Drugi put kad smo se videli, za nekoliko dana, smo se poljubili. Treći put smo završili u krevetu... Sada, iza sebe imamo 12 godina srećnog braka i dvoje divne dece... Naravoučenije, kada upoznate srodnu dušu, ne treba previše razmišljati. Neka ide spontano...

Žigolo

pre 5 godina

Čekao je dok si se ti čudila, a onda ga je taman popustilo ili je našao drugu koja je bila odlučna dok si se ti tek tad popalila.

Autobus i red u prodavnici se čeka. Ljubav se osvaja.

Djuro

pre 5 godina

Vrlo jednostavno....nisi mu se svidela dovoljno....zato je otisao...kada ti se neko jako svidja, sve ces uraditi za njega...a kada ne, onda postoji puno raznih izgovora...

dominus

pre 5 godina

alek

Nije baš tako. Evo ja npr. Bar 3 ili 4 takve situacije sam imao u životu, sve to dok sam bio mlađi. Poslednju na fakultetu. Što je najluđe, ta poslednja i najbolja prilika - na glup način prokockana. Čak sam nakon nekog vremena imao i drugu šansu - opet prokockao, doduše nesvesno (imala dečka i u međuvremenu pukla veza). A da sam imao prolaz, itekako. Sada, posle dosta vremena, potpuno mi je svejedno. Verovatno imam strah nekakav da se vezujem za neku osobu. Ko će ga znati.

Живчан_неки_лик

pre 5 godina

Која бљувотина. Сретали се вероватно због заједничких пријатеља, она глумила срну у шуми, он незаинтересован отишао. Па да је осећао нешто када си му рекла за емоције, он би ти рекао осећа ли исто! Испада да ми мушкарци немамо куд ако нам се отворите и да морамо против своје воље да будемо са вама. Као ако се предомисли, биће касно :Д

zivot moj

pre 5 godina

kakvih sve sudbina ima,ovo je jos bogovska prica,,sto biste tek rekli da vas nesto s nekim u ljubavi spoji i vec sledeci trenutak kao po istoj volji zauvek razdvoji,cetrdest dugih godina je proslo i ne popusta bas nimalo, neka poruka,neki greh,kazna,samo nebo nebo zna?

rada

pre 5 godina

Najgluplji primer sto sam cuo je za dvoje iz mog grada znam ih iz vidjenja, koji su se vencali, ziveli zajedno par godina i jednom su se posvadjali oko neke gluposti toliko da nisu vise pricali. Niko nije hteo da popusti da smiri loptu prosli su meseci oboje i dalje bili tvrdoglavi i na kraju se razveli. Sreca nisu imali dece oboje u ranim tridesetim godinama. Kad ih vidis prelep par idealni jedno za drugo ali neka promaja duva u glavama.

Maja

pre 5 godina

Nista nesvakidasnje.Svima se to desava.Shvatila sam da ne treba idealizovati ni jednu osobu.Stvar je u glavi i u pogledu na svet.
Ja cekam do tri puta.To znaci ako mi do treceg puta ne pridje,ne da neki znak,odustanem i gledam negde dalje.Upecaju se na moju ravnodusnost,nezainteresovanost.Ali,proslo je ,jer nisu na vreme reagovali.Sada je neko drugi tu.Nije sve u jednoj osobi.Idem dalje i znam da se uopste ne okrecem.
Onome kome je stalo,upoznace se,cak ce i dati neki znak da mu se svidjam.Onaj kome nije stalo nece odreagovati uopste.Ne radi se o tome da je stidljiv,i ne zna.Radi se o tome da nije zainteresovan.Postoje mnogi razlozi za to.Ali kada uporno ignorise,ne vredi se truditi,nije vredan.

Milioner

pre 5 godina

Čim ne ide spontano nije vredno razmišljanja. I te veze i brakovi se nekad završavaju neslavno. A kamoli kada dečko ili devojka sile. Ne postoji jedna srodna duša, postoje više. Stvar je na koju naiđes, pa ako ne uspe ta čeka te druga situacija. A sto se tice ove dame, čovek je izbegao metak.

Vagica

pre 5 godina

Treba reći šta se oseća. Ako nekome to ne odgovara, pokazaće, kao što će pokazati i ako odgovara. Nema ništa od skrivanja osećanja.

Janko

pre 5 godina

Ovo se i meni desilo kad sam imao 10 godina za vreme letnjeg odmora na Divčibarima , bili smo u istom odmaralištu IMT , nisam znao šta me je snašlo , posle toga više Je nisam video ali taj događaj je ostao u srcu vremenom je normalno poprilično izbledeo al se ne zaboravlja , naravno ni ime , sad mi je blizu 40 godina !

Gygg

pre 5 godina

Ma nezrelo potpuno!
Igrice su glupe, a kalkulacijama se upada u zabunu ili bar gubi vreme.
Ako ne znas sta hoces, bar bi trebalo znati sta neces.
Biti fer prema sebi i drugome i reci kako jeste je dobra stvar i nema tu mesta zaljenju, kajanju..
Uvek sam zalila zbog stvari, koje nisam rekla, uradila, pokusala. Ako nesto nije vodilo necemu, pokusala sam i bar me je to necemu naucilo.
Cim ima dvoumljenja i odnos ne pocinje ili se ne razvija, neko tu koci i nesto tu ne stima.
Zao mi je jednom sto nisam rekla, da je bar znao, pa neka odluci sta ce sa tom istinom.