Muškarci otkrivaju: Šta žene čini dobrim u krevetu?

Subota, 20.10.2018.

21:18

Izvor: Super žena

Muškarci otkrivaju: Šta žene èini dobrim u krevetu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Hugo Reyes

pre 5 godina

Biti sa 50 zena za 35 godina odnosno 420 meseci jednako x na kvadrat podeljeno sa y/1 ... korena iz 35 :)))
Hehe dobro @Aco shvatili smo, a ne moramo sad resavati i jednacine :))

Ja sam vas uzeo za primer zapali ste mi za oko. Sorry.

Sa svojih 35god nisam stigao ni do dvocifrenog broja, mada ako uzmem u obzir da sam bio aktivan do svoje 25-te kada je nastupila sadasnja to ne bi trebalo biti lose. Ne racunam ljubljena mislim na ovo o cemu je rec konkretno krevet, a ljubakanja je bilo mozda ko kod Ace ili verovatno manje stvarno nisam brojao. Manje ipak ako postavim jednacinu :)

M.

pre 5 godina

Da se zena ne stidi sebe i svoje seksualnosti! Zensko sam, meni je prvo vazna predigra + inicijativa i kompatibilnost na obe strane, pa malo promena ritma, poze i dirty talk ?

Marijana

pre 5 godina

Hugo Rayes...Posto si se izvinio, onda ti je oprosteno, ali malo si progresio starije ne volim, ne privlace me uopste, muskarac ne mora da bude previse iskusan, samo da ne bude da ja budem uciteljica..nemoj da se ljutis ali vrlo je opasno analizirati zenu, bolje da direktno pitas, muskarci bi vise uspeha imali kod zena da su direktni u komunikaciji.

Aca

pre 5 godina

Biti sa 50 zena nije merilo moje srece niti ikakav pokazatelj da sam ja neki veliki ljubavnik. Zivot je tako hteo da se skockam sa "pravom" tek sa 28 a kazem izlazilo se.
Bar 5-6 mojih drugara je jos sa 25 imalo duplo vise od mene danas ali njima su recke bile zanimljive.
Moje drustvo je dogodovstine prepricavalo u stilu ko je napravio vecu komediju a ne kao lovacku pricu ko je najbolji u krevetu.
A i nije imalo svrhe lagati jer je u drustvu bilo devojaka koje su nas znale u potpunsti pa nije vredelo baronisati.
Broj je naveden vise zbog procenata zena koje sam zapamtio kao vatrene sto ne znaci da ne bih pre ziveo sa nekima koje su manje vatrene a bolji ljudi i sa vise smisla za humor a ne znaci da ne bih bio srecan i da je ostalo na broju 1.
Samo je malo zalosno kad vidim kako muskarci i to mladji misle da se radi o naucnoj fantastici i gde li su oni bili i sta radili u zivotu.

To je i odgovor zasto sam ja u braku sa skoro dve decenije mladjom zenom koja me je usrecila sa dva deteta koje ne bi menjao za 5000 najstrasnijih zena ovoga sveta.
Inace par komentartora je i lepse i krace opisalo vatrenost a ja samo htedoh da ustvrdim da nisam neki profi zenskaros ili egoista.

Aca

pre 5 godina

Znao sam da ce nekima 50 da bude naucna fantastika ali imam bar 5-6 drugara koji su presli 100 jos sa 25 ali njih su samo recke zanimale.
Broj sam naveo zbog procenta zena koje su tema ovog clanka. Ja licno ne bih bio nesrecan ni da je ukupan broj se podudarao sa brojem pravih pa i da je samo 1.
Nije ni bitno da li baronisem ili ne ali mi je sada jasan tako veliki broj usamljenih zena i sto sam u trecem braku sa skoro dve decenije mladjom zenom koja mi je podarila dvoje dece.

Hugo Reyes

pre 5 godina

@Marijana, 22. oktobar 2018 13:05)

ne lozis se ti na samog @Acu nego na figuru iskusnog starijeg muskarca sto je da te obradujem sasvim normalno za devojku. Izvini sto si bila deo moje male socijo-analize :D

@(ja, 21. oktobar 2018 22:25)

znas zene su veoma fine u ulozi supruge vecito misle kako cemo imati pogrdno misljenje ako nam se malo vise oslobode, to je u svakoj kuci tako for god's sake ne znam zasto

Aca

pre 5 godina

Znao sam da ce biti nevernih Toma i da ce ispasti da se laze cak i kad podelis 50 na 35godina i dodjes do 1.5 u godinu.
Moji drugari su dolazili do 100tke sa 25 godina ko je bas hteo redom da pita.
A 2/3 sam pitan a ja sam bio zainteresovan za ostale.
A moglo je ostati na 2-3 da se tako posrecilo. Bar sto se mene tice.
Pisem kao no name, cak se i ne hvalim brojem nego pisem o procentu strasnih zena na osnovu mog saznanja koje sam smatrao jedva natprosecnim.
Sreca u to vreme za sidu se tek culo ali da je bilo sitnih problemcica bilo je i to od onih obicno sa skupljom garderobom i parfemima.

Marijana

pre 5 godina

Hugo Rayes nalupa se ti bas, ne lozim se na Acu samo sam htela da vidim jesam u pravu....cuj hocu da mu budem 51....da pokazem da sam bolja haha...svasta vi muskarci zamisljate, sto bi ja htela biti sa njim zaljubljena sam u drugog, a i ne pecam se ja tako lako...na likove sa druge strane ekrana koje nikad videla , ni uopoznala...svasta cu procitati.

ja

pre 5 godina

Ono što me nervira kod moje žene je što je nekad negde pročitala da mora da mami muškarca i da glumi kako neće, da bi ga naterala da poludi za njom. Posle 10 godina braka i troje klinaca, ona mi i dalje to radi. Koliko god je u početku to bilo vrelo i stvarno je palilo, danas me samo nervira...

Takođe, vidim da joj prijaju neke stvari koje su joj i dalje tabu zbog patrijarhalnog vaspitanja - dok je "don't ask, don't tell", sve je u redu, ali ne daj Bože da to spomenem, čak i u šali - spremna je da me stavi u top. Nikako da ukapira da je ono što se dešava u našoj spavaćoj sobi top secret i da je OK da slobodno kaže sve što želi da joj radim - sve ostaje između nas...

Ponekad pomislim da su žene pre 50 godina bile više seksualno osvešćene od ovih danas. Međutim, što se svega ostalog tiče, super je. Kompatibilni smo i radimo to dovoljno dugo da znamo šta nam u datom trenutku treba. Kad pomislim koliko sam se opterećivao oko takvih stvari kad sam bio klinac - ni sanjao nisam da ću ikada biti u stanju da dovedem ženu do ludila za minut, ako to poželim. Doduše, treniram samo sa njom, ne znam koliko bi to upalilo kod drugih žena :)

Hugo Reyes

pre 5 godina

Mora prvo postojati jedan @Aca koji ce se pohvaliti da je bio sa 50 zena, pa na tu kosku da se upeca neka @Marijana koja latentno zeli biti 51-va njegova zena i time pokusati sebi da dokaze da je bolja od 50 predhodnica, a u krevetu (@Acinom) dace sve od sebe. Ako @Aca uradi stvar i bude zadovoljan @Marijana sebi priznaje da je bolja od 50 zena, ako @Aca ipak zataji to opet prihvata @Marijana na sebe kao na neku koja nije dosledna da uzbudi lava u iskusnom @Aci. Tako @Marijana tumaci svoje umece u seksu, i ako sve zapravo zavisi od @Ace.
Tako i ostale zene lupaju svojom glavom kako biti dobra u seksu, a sve zapravo zavisi od njihovih partnera.

Marijana

pre 5 godina

Aco, samo opusteno, ja sam samo htela da vidim jel iz komentara mogu da procenim kakav je neki muskarac..zadovoljna sam jer izgleda mi dobro ide...

hahahah

pre 5 godina

(Aca, 20. oktobar 2018 22:21)

Ne verujem muskarcima uzivo kada prepricavaju "lovacke price", a ne na internetu gde svako moze da se predstavi i napise sta hoce i kako hoce. Ali na kraju dana, vi samo lazete i zamajavte sami sebe. A cak i da istinu pisete, onda je ona nista drugo do opasan egotrip, u kombinaciji sa andro-pauzom i drugim pubertetom :)

Aca

pre 5 godina

@ Marijana
Pa zene prvo posmatram kao seksualni onjekat a ako se na to nadoveze i dobar covek i strasna zena to je bingo.
Sticajem okolnosti sa dve sam bio u braku a sa tri recimo kompletan prijatelj.
50 tak nije prevelik broj obzirom na 35 aktivnih godina. Ali opet sam dosta monogaman i dve decenije u braku ali u studentskim i sportskim danima se dosta izlazilo.
Takodje zene prijatelja i koleginice sa posla ne gledam kao zene.
A nije da ne mozes da imas i lep odnos sa zenom koja bas i nije u krevetu ukljucena na struju.
A bockanje....pa kazem monogaman sam pa kad je dokolica nekad nesto komentarisem.
Ili je bolje da jurim okolo ili sedim u kladionici?

XXL

pre 5 godina

Šta čini? Pa posle prvog sexa da ga u kratkom roku 'osposobi' za drugi, treći, četvrti ... naravno put bez prestanka ..., a da ne mislim na komšinicu ...

Marijana

pre 5 godina

Aco imao si srece bas da od 50...se dopadnes ovim 5....bolje da si samo sa njima bio hah....cek tebi ja bih rekla nijedna ne odgovara, ti zene gledas samo kao seksualne objekte?! Tuzan je tvoj zivot, jos se hvalis....e Aco, Aco..samo ti bockaj.

Tango

pre 5 godina

@mango
Haha, kakav ego trip. Sa svakom osobom si drugačiji, naravmo ako ne glumiš. Ako glumi, onda je i sa bivšima isto tako, pošto se uvek isto glumi. Šta i da je sa bivšima tako? Uživala do daske, i šta joj fali?

boris

pre 5 godina

Iz moga iskustva, nije ogromno ali je dovoljno da zaključim, naime, po meni su najbolje žene koje su ostvarene u životu i malo starije tipa 35-45 god. One su prevazišle klinačke strahove, dlačice, celulit, šta će reći, šta misli i sl. Sa takvim mi je bilo najlepše, one hoće da uživaju, da probaju, da se potrude, da nekad i dominiraju.Sa klinkama je u većini slučajeva bilo ispod proseka, kao kamen, drvo, pazi ovo, pazi ono.

nn

pre 5 godina

Zene cini dobrim u krevetu kad su sa sexi muskarcem, koji ume da ih lagano raspali, i dugo vatru zadrzi. Oni sto im je dovoljno samo da im se digo, e, sa njima treba dosta fantazije. Muka mi je kad pomoslim sta sve mi zene podnosimo...

samo da kažem...

pre 5 godina

Najbitnije je da nije dosadno, kako u krevetu, tako i u ostatku odnosa. Sa nekima ne bih mogao biti duže od pola sata, a sa mojom ženom sa tek 17 godina.

alban

pre 5 godina

Ako se prica odnosi samo oko kreveta i u krevetu, onda mislim da muskarcima (vecini), svidjaju im se zene, koje ga sa zadovoljstvom primaju u svaku rupu. To neznaci da to zeli svaki muskarac, ali kada znas da imas izbora, onda je to veliki plus... bas sam iskren i diskretan :)

Mediocritical

pre 5 godina

Kada ste bezgranično bezobrazne i latentno dominantne, kao veoma proračunate... Dok u vrhuncu ne padate u podređenost, koju vešto skrivate... Na duže staze, ipak priroda podesi poredak, i realno stanje snage duha, koji seksualnom strašću komuniciraju, a ona se van svesne zone divlje razvija, nekada i do brutalnosti. Kao mlad sam lomio duhove žena, vremenom sam naučio da jačamo zajedno.

Aca

pre 5 godina

Pa zena treba da voli seks ali zaista i da bude svesna toga i da je opustena da to sebi prizna i svom partneru to pokaze kao i da mu ukaze na to sta voli u krevetu da bi bila zadovoljna.
E sad postoje razni modaliteti partnerskih odnosa od kres varijante do istinske i duboke ljubavi.
Pa....od nekih 50tak zena sa kojima sam bio mozda su jedno 5 bile zaista praznik u krevetu.
Bilo je onih koje su glumatale strasne zenske ali postoji razlika izmedju prirodnih talenata i uvezbanih snajki. Bilo je lepih cura koje su bili balvani ali kad naletite na zenu koja se ne plasi da se oprasta sa zivotom to je pravi bingo.

Mango

pre 5 godina

Moja supruga voli perverzan seks, ispunjenje svih zelja. Voki da pruza 'otpor' tokom akcije, ali na kraju ocekuje da potpise kapitulaciju.
O cemu mi muskarci razmisljamo nakon takvog seksa? Pa verujem da vecina pomisli kako s etako davala i bivsima :)))

Aca

pre 5 godina

Pa zena treba da voli seks ali zaista i da bude svesna toga i da je opustena da to sebi prizna i svom partneru to pokaze kao i da mu ukaze na to sta voli u krevetu da bi bila zadovoljna.
E sad postoje razni modaliteti partnerskih odnosa od kres varijante do istinske i duboke ljubavi.
Pa....od nekih 50tak zena sa kojima sam bio mozda su jedno 5 bile zaista praznik u krevetu.
Bilo je onih koje su glumatale strasne zenske ali postoji razlika izmedju prirodnih talenata i uvezbanih snajki. Bilo je lepih cura koje su bili balvani ali kad naletite na zenu koja se ne plasi da se oprasta sa zivotom to je pravi bingo.

boris

pre 5 godina

Iz moga iskustva, nije ogromno ali je dovoljno da zaključim, naime, po meni su najbolje žene koje su ostvarene u životu i malo starije tipa 35-45 god. One su prevazišle klinačke strahove, dlačice, celulit, šta će reći, šta misli i sl. Sa takvim mi je bilo najlepše, one hoće da uživaju, da probaju, da se potrude, da nekad i dominiraju.Sa klinkama je u većini slučajeva bilo ispod proseka, kao kamen, drvo, pazi ovo, pazi ono.

Mango

pre 5 godina

Moja supruga voli perverzan seks, ispunjenje svih zelja. Voki da pruza 'otpor' tokom akcije, ali na kraju ocekuje da potpise kapitulaciju.
O cemu mi muskarci razmisljamo nakon takvog seksa? Pa verujem da vecina pomisli kako s etako davala i bivsima :)))

nn

pre 5 godina

Zene cini dobrim u krevetu kad su sa sexi muskarcem, koji ume da ih lagano raspali, i dugo vatru zadrzi. Oni sto im je dovoljno samo da im se digo, e, sa njima treba dosta fantazije. Muka mi je kad pomoslim sta sve mi zene podnosimo...

samo da kažem...

pre 5 godina

Najbitnije je da nije dosadno, kako u krevetu, tako i u ostatku odnosa. Sa nekima ne bih mogao biti duže od pola sata, a sa mojom ženom sa tek 17 godina.

alban

pre 5 godina

Ako se prica odnosi samo oko kreveta i u krevetu, onda mislim da muskarcima (vecini), svidjaju im se zene, koje ga sa zadovoljstvom primaju u svaku rupu. To neznaci da to zeli svaki muskarac, ali kada znas da imas izbora, onda je to veliki plus... bas sam iskren i diskretan :)

Tango

pre 5 godina

@mango
Haha, kakav ego trip. Sa svakom osobom si drugačiji, naravmo ako ne glumiš. Ako glumi, onda je i sa bivšima isto tako, pošto se uvek isto glumi. Šta i da je sa bivšima tako? Uživala do daske, i šta joj fali?

Marijana

pre 5 godina

Aco imao si srece bas da od 50...se dopadnes ovim 5....bolje da si samo sa njima bio hah....cek tebi ja bih rekla nijedna ne odgovara, ti zene gledas samo kao seksualne objekte?! Tuzan je tvoj zivot, jos se hvalis....e Aco, Aco..samo ti bockaj.

Mediocritical

pre 5 godina

Kada ste bezgranično bezobrazne i latentno dominantne, kao veoma proračunate... Dok u vrhuncu ne padate u podređenost, koju vešto skrivate... Na duže staze, ipak priroda podesi poredak, i realno stanje snage duha, koji seksualnom strašću komuniciraju, a ona se van svesne zone divlje razvija, nekada i do brutalnosti. Kao mlad sam lomio duhove žena, vremenom sam naučio da jačamo zajedno.

Aca

pre 5 godina

@ Marijana
Pa zene prvo posmatram kao seksualni onjekat a ako se na to nadoveze i dobar covek i strasna zena to je bingo.
Sticajem okolnosti sa dve sam bio u braku a sa tri recimo kompletan prijatelj.
50 tak nije prevelik broj obzirom na 35 aktivnih godina. Ali opet sam dosta monogaman i dve decenije u braku ali u studentskim i sportskim danima se dosta izlazilo.
Takodje zene prijatelja i koleginice sa posla ne gledam kao zene.
A nije da ne mozes da imas i lep odnos sa zenom koja bas i nije u krevetu ukljucena na struju.
A bockanje....pa kazem monogaman sam pa kad je dokolica nekad nesto komentarisem.
Ili je bolje da jurim okolo ili sedim u kladionici?

XXL

pre 5 godina

Šta čini? Pa posle prvog sexa da ga u kratkom roku 'osposobi' za drugi, treći, četvrti ... naravno put bez prestanka ..., a da ne mislim na komšinicu ...

ja

pre 5 godina

Ono što me nervira kod moje žene je što je nekad negde pročitala da mora da mami muškarca i da glumi kako neće, da bi ga naterala da poludi za njom. Posle 10 godina braka i troje klinaca, ona mi i dalje to radi. Koliko god je u početku to bilo vrelo i stvarno je palilo, danas me samo nervira...

Takođe, vidim da joj prijaju neke stvari koje su joj i dalje tabu zbog patrijarhalnog vaspitanja - dok je "don't ask, don't tell", sve je u redu, ali ne daj Bože da to spomenem, čak i u šali - spremna je da me stavi u top. Nikako da ukapira da je ono što se dešava u našoj spavaćoj sobi top secret i da je OK da slobodno kaže sve što želi da joj radim - sve ostaje između nas...

Ponekad pomislim da su žene pre 50 godina bile više seksualno osvešćene od ovih danas. Međutim, što se svega ostalog tiče, super je. Kompatibilni smo i radimo to dovoljno dugo da znamo šta nam u datom trenutku treba. Kad pomislim koliko sam se opterećivao oko takvih stvari kad sam bio klinac - ni sanjao nisam da ću ikada biti u stanju da dovedem ženu do ludila za minut, ako to poželim. Doduše, treniram samo sa njom, ne znam koliko bi to upalilo kod drugih žena :)

Marijana

pre 5 godina

Hugo Rayes nalupa se ti bas, ne lozim se na Acu samo sam htela da vidim jesam u pravu....cuj hocu da mu budem 51....da pokazem da sam bolja haha...svasta vi muskarci zamisljate, sto bi ja htela biti sa njim zaljubljena sam u drugog, a i ne pecam se ja tako lako...na likove sa druge strane ekrana koje nikad videla , ni uopoznala...svasta cu procitati.

hahahah

pre 5 godina

(Aca, 20. oktobar 2018 22:21)

Ne verujem muskarcima uzivo kada prepricavaju "lovacke price", a ne na internetu gde svako moze da se predstavi i napise sta hoce i kako hoce. Ali na kraju dana, vi samo lazete i zamajavte sami sebe. A cak i da istinu pisete, onda je ona nista drugo do opasan egotrip, u kombinaciji sa andro-pauzom i drugim pubertetom :)

Aca

pre 5 godina

Biti sa 50 zena nije merilo moje srece niti ikakav pokazatelj da sam ja neki veliki ljubavnik. Zivot je tako hteo da se skockam sa "pravom" tek sa 28 a kazem izlazilo se.
Bar 5-6 mojih drugara je jos sa 25 imalo duplo vise od mene danas ali njima su recke bile zanimljive.
Moje drustvo je dogodovstine prepricavalo u stilu ko je napravio vecu komediju a ne kao lovacku pricu ko je najbolji u krevetu.
A i nije imalo svrhe lagati jer je u drustvu bilo devojaka koje su nas znale u potpunsti pa nije vredelo baronisati.
Broj je naveden vise zbog procenata zena koje sam zapamtio kao vatrene sto ne znaci da ne bih pre ziveo sa nekima koje su manje vatrene a bolji ljudi i sa vise smisla za humor a ne znaci da ne bih bio srecan i da je ostalo na broju 1.
Samo je malo zalosno kad vidim kako muskarci i to mladji misle da se radi o naucnoj fantastici i gde li su oni bili i sta radili u zivotu.

To je i odgovor zasto sam ja u braku sa skoro dve decenije mladjom zenom koja me je usrecila sa dva deteta koje ne bi menjao za 5000 najstrasnijih zena ovoga sveta.
Inace par komentartora je i lepse i krace opisalo vatrenost a ja samo htedoh da ustvrdim da nisam neki profi zenskaros ili egoista.

Aca

pre 5 godina

Znao sam da ce nekima 50 da bude naucna fantastika ali imam bar 5-6 drugara koji su presli 100 jos sa 25 ali njih su samo recke zanimale.
Broj sam naveo zbog procenta zena koje su tema ovog clanka. Ja licno ne bih bio nesrecan ni da je ukupan broj se podudarao sa brojem pravih pa i da je samo 1.
Nije ni bitno da li baronisem ili ne ali mi je sada jasan tako veliki broj usamljenih zena i sto sam u trecem braku sa skoro dve decenije mladjom zenom koja mi je podarila dvoje dece.

Marijana

pre 5 godina

Hugo Rayes...Posto si se izvinio, onda ti je oprosteno, ali malo si progresio starije ne volim, ne privlace me uopste, muskarac ne mora da bude previse iskusan, samo da ne bude da ja budem uciteljica..nemoj da se ljutis ali vrlo je opasno analizirati zenu, bolje da direktno pitas, muskarci bi vise uspeha imali kod zena da su direktni u komunikaciji.

Marijana

pre 5 godina

Aco, samo opusteno, ja sam samo htela da vidim jel iz komentara mogu da procenim kakav je neki muskarac..zadovoljna sam jer izgleda mi dobro ide...

Hugo Reyes

pre 5 godina

Mora prvo postojati jedan @Aca koji ce se pohvaliti da je bio sa 50 zena, pa na tu kosku da se upeca neka @Marijana koja latentno zeli biti 51-va njegova zena i time pokusati sebi da dokaze da je bolja od 50 predhodnica, a u krevetu (@Acinom) dace sve od sebe. Ako @Aca uradi stvar i bude zadovoljan @Marijana sebi priznaje da je bolja od 50 zena, ako @Aca ipak zataji to opet prihvata @Marijana na sebe kao na neku koja nije dosledna da uzbudi lava u iskusnom @Aci. Tako @Marijana tumaci svoje umece u seksu, i ako sve zapravo zavisi od @Ace.
Tako i ostale zene lupaju svojom glavom kako biti dobra u seksu, a sve zapravo zavisi od njihovih partnera.

Aca

pre 5 godina

Znao sam da ce biti nevernih Toma i da ce ispasti da se laze cak i kad podelis 50 na 35godina i dodjes do 1.5 u godinu.
Moji drugari su dolazili do 100tke sa 25 godina ko je bas hteo redom da pita.
A 2/3 sam pitan a ja sam bio zainteresovan za ostale.
A moglo je ostati na 2-3 da se tako posrecilo. Bar sto se mene tice.
Pisem kao no name, cak se i ne hvalim brojem nego pisem o procentu strasnih zena na osnovu mog saznanja koje sam smatrao jedva natprosecnim.
Sreca u to vreme za sidu se tek culo ali da je bilo sitnih problemcica bilo je i to od onih obicno sa skupljom garderobom i parfemima.

Hugo Reyes

pre 5 godina

@Marijana, 22. oktobar 2018 13:05)

ne lozis se ti na samog @Acu nego na figuru iskusnog starijeg muskarca sto je da te obradujem sasvim normalno za devojku. Izvini sto si bila deo moje male socijo-analize :D

@(ja, 21. oktobar 2018 22:25)

znas zene su veoma fine u ulozi supruge vecito misle kako cemo imati pogrdno misljenje ako nam se malo vise oslobode, to je u svakoj kuci tako for god's sake ne znam zasto

M.

pre 5 godina

Da se zena ne stidi sebe i svoje seksualnosti! Zensko sam, meni je prvo vazna predigra + inicijativa i kompatibilnost na obe strane, pa malo promena ritma, poze i dirty talk ?

Hugo Reyes

pre 5 godina

Biti sa 50 zena za 35 godina odnosno 420 meseci jednako x na kvadrat podeljeno sa y/1 ... korena iz 35 :)))
Hehe dobro @Aco shvatili smo, a ne moramo sad resavati i jednacine :))

Ja sam vas uzeo za primer zapali ste mi za oko. Sorry.

Sa svojih 35god nisam stigao ni do dvocifrenog broja, mada ako uzmem u obzir da sam bio aktivan do svoje 25-te kada je nastupila sadasnja to ne bi trebalo biti lose. Ne racunam ljubljena mislim na ovo o cemu je rec konkretno krevet, a ljubakanja je bilo mozda ko kod Ace ili verovatno manje stvarno nisam brojao. Manje ipak ako postavim jednacinu :)

Mango

pre 5 godina

Moja supruga voli perverzan seks, ispunjenje svih zelja. Voki da pruza 'otpor' tokom akcije, ali na kraju ocekuje da potpise kapitulaciju.
O cemu mi muskarci razmisljamo nakon takvog seksa? Pa verujem da vecina pomisli kako s etako davala i bivsima :)))

Mediocritical

pre 5 godina

Kada ste bezgranično bezobrazne i latentno dominantne, kao veoma proračunate... Dok u vrhuncu ne padate u podređenost, koju vešto skrivate... Na duže staze, ipak priroda podesi poredak, i realno stanje snage duha, koji seksualnom strašću komuniciraju, a ona se van svesne zone divlje razvija, nekada i do brutalnosti. Kao mlad sam lomio duhove žena, vremenom sam naučio da jačamo zajedno.

Aca

pre 5 godina

Pa zena treba da voli seks ali zaista i da bude svesna toga i da je opustena da to sebi prizna i svom partneru to pokaze kao i da mu ukaze na to sta voli u krevetu da bi bila zadovoljna.
E sad postoje razni modaliteti partnerskih odnosa od kres varijante do istinske i duboke ljubavi.
Pa....od nekih 50tak zena sa kojima sam bio mozda su jedno 5 bile zaista praznik u krevetu.
Bilo je onih koje su glumatale strasne zenske ali postoji razlika izmedju prirodnih talenata i uvezbanih snajki. Bilo je lepih cura koje su bili balvani ali kad naletite na zenu koja se ne plasi da se oprasta sa zivotom to je pravi bingo.

alban

pre 5 godina

Ako se prica odnosi samo oko kreveta i u krevetu, onda mislim da muskarcima (vecini), svidjaju im se zene, koje ga sa zadovoljstvom primaju u svaku rupu. To neznaci da to zeli svaki muskarac, ali kada znas da imas izbora, onda je to veliki plus... bas sam iskren i diskretan :)

Marijana

pre 5 godina

Aco imao si srece bas da od 50...se dopadnes ovim 5....bolje da si samo sa njima bio hah....cek tebi ja bih rekla nijedna ne odgovara, ti zene gledas samo kao seksualne objekte?! Tuzan je tvoj zivot, jos se hvalis....e Aco, Aco..samo ti bockaj.

Aca

pre 5 godina

@ Marijana
Pa zene prvo posmatram kao seksualni onjekat a ako se na to nadoveze i dobar covek i strasna zena to je bingo.
Sticajem okolnosti sa dve sam bio u braku a sa tri recimo kompletan prijatelj.
50 tak nije prevelik broj obzirom na 35 aktivnih godina. Ali opet sam dosta monogaman i dve decenije u braku ali u studentskim i sportskim danima se dosta izlazilo.
Takodje zene prijatelja i koleginice sa posla ne gledam kao zene.
A nije da ne mozes da imas i lep odnos sa zenom koja bas i nije u krevetu ukljucena na struju.
A bockanje....pa kazem monogaman sam pa kad je dokolica nekad nesto komentarisem.
Ili je bolje da jurim okolo ili sedim u kladionici?

XXL

pre 5 godina

Šta čini? Pa posle prvog sexa da ga u kratkom roku 'osposobi' za drugi, treći, četvrti ... naravno put bez prestanka ..., a da ne mislim na komšinicu ...

nn

pre 5 godina

Zene cini dobrim u krevetu kad su sa sexi muskarcem, koji ume da ih lagano raspali, i dugo vatru zadrzi. Oni sto im je dovoljno samo da im se digo, e, sa njima treba dosta fantazije. Muka mi je kad pomoslim sta sve mi zene podnosimo...

Hugo Reyes

pre 5 godina

Mora prvo postojati jedan @Aca koji ce se pohvaliti da je bio sa 50 zena, pa na tu kosku da se upeca neka @Marijana koja latentno zeli biti 51-va njegova zena i time pokusati sebi da dokaze da je bolja od 50 predhodnica, a u krevetu (@Acinom) dace sve od sebe. Ako @Aca uradi stvar i bude zadovoljan @Marijana sebi priznaje da je bolja od 50 zena, ako @Aca ipak zataji to opet prihvata @Marijana na sebe kao na neku koja nije dosledna da uzbudi lava u iskusnom @Aci. Tako @Marijana tumaci svoje umece u seksu, i ako sve zapravo zavisi od @Ace.
Tako i ostale zene lupaju svojom glavom kako biti dobra u seksu, a sve zapravo zavisi od njihovih partnera.

boris

pre 5 godina

Iz moga iskustva, nije ogromno ali je dovoljno da zaključim, naime, po meni su najbolje žene koje su ostvarene u životu i malo starije tipa 35-45 god. One su prevazišle klinačke strahove, dlačice, celulit, šta će reći, šta misli i sl. Sa takvim mi je bilo najlepše, one hoće da uživaju, da probaju, da se potrude, da nekad i dominiraju.Sa klinkama je u većini slučajeva bilo ispod proseka, kao kamen, drvo, pazi ovo, pazi ono.

samo da kažem...

pre 5 godina

Najbitnije je da nije dosadno, kako u krevetu, tako i u ostatku odnosa. Sa nekima ne bih mogao biti duže od pola sata, a sa mojom ženom sa tek 17 godina.

Aca

pre 5 godina

Znao sam da ce nekima 50 da bude naucna fantastika ali imam bar 5-6 drugara koji su presli 100 jos sa 25 ali njih su samo recke zanimale.
Broj sam naveo zbog procenta zena koje su tema ovog clanka. Ja licno ne bih bio nesrecan ni da je ukupan broj se podudarao sa brojem pravih pa i da je samo 1.
Nije ni bitno da li baronisem ili ne ali mi je sada jasan tako veliki broj usamljenih zena i sto sam u trecem braku sa skoro dve decenije mladjom zenom koja mi je podarila dvoje dece.

Tango

pre 5 godina

@mango
Haha, kakav ego trip. Sa svakom osobom si drugačiji, naravmo ako ne glumiš. Ako glumi, onda je i sa bivšima isto tako, pošto se uvek isto glumi. Šta i da je sa bivšima tako? Uživala do daske, i šta joj fali?

Aca

pre 5 godina

Biti sa 50 zena nije merilo moje srece niti ikakav pokazatelj da sam ja neki veliki ljubavnik. Zivot je tako hteo da se skockam sa "pravom" tek sa 28 a kazem izlazilo se.
Bar 5-6 mojih drugara je jos sa 25 imalo duplo vise od mene danas ali njima su recke bile zanimljive.
Moje drustvo je dogodovstine prepricavalo u stilu ko je napravio vecu komediju a ne kao lovacku pricu ko je najbolji u krevetu.
A i nije imalo svrhe lagati jer je u drustvu bilo devojaka koje su nas znale u potpunsti pa nije vredelo baronisati.
Broj je naveden vise zbog procenata zena koje sam zapamtio kao vatrene sto ne znaci da ne bih pre ziveo sa nekima koje su manje vatrene a bolji ljudi i sa vise smisla za humor a ne znaci da ne bih bio srecan i da je ostalo na broju 1.
Samo je malo zalosno kad vidim kako muskarci i to mladji misle da se radi o naucnoj fantastici i gde li su oni bili i sta radili u zivotu.

To je i odgovor zasto sam ja u braku sa skoro dve decenije mladjom zenom koja me je usrecila sa dva deteta koje ne bi menjao za 5000 najstrasnijih zena ovoga sveta.
Inace par komentartora je i lepse i krace opisalo vatrenost a ja samo htedoh da ustvrdim da nisam neki profi zenskaros ili egoista.

Marijana

pre 5 godina

Hugo Rayes nalupa se ti bas, ne lozim se na Acu samo sam htela da vidim jesam u pravu....cuj hocu da mu budem 51....da pokazem da sam bolja haha...svasta vi muskarci zamisljate, sto bi ja htela biti sa njim zaljubljena sam u drugog, a i ne pecam se ja tako lako...na likove sa druge strane ekrana koje nikad videla , ni uopoznala...svasta cu procitati.

Aca

pre 5 godina

Znao sam da ce biti nevernih Toma i da ce ispasti da se laze cak i kad podelis 50 na 35godina i dodjes do 1.5 u godinu.
Moji drugari su dolazili do 100tke sa 25 godina ko je bas hteo redom da pita.
A 2/3 sam pitan a ja sam bio zainteresovan za ostale.
A moglo je ostati na 2-3 da se tako posrecilo. Bar sto se mene tice.
Pisem kao no name, cak se i ne hvalim brojem nego pisem o procentu strasnih zena na osnovu mog saznanja koje sam smatrao jedva natprosecnim.
Sreca u to vreme za sidu se tek culo ali da je bilo sitnih problemcica bilo je i to od onih obicno sa skupljom garderobom i parfemima.

hahahah

pre 5 godina

(Aca, 20. oktobar 2018 22:21)

Ne verujem muskarcima uzivo kada prepricavaju "lovacke price", a ne na internetu gde svako moze da se predstavi i napise sta hoce i kako hoce. Ali na kraju dana, vi samo lazete i zamajavte sami sebe. A cak i da istinu pisete, onda je ona nista drugo do opasan egotrip, u kombinaciji sa andro-pauzom i drugim pubertetom :)

Marijana

pre 5 godina

Aco, samo opusteno, ja sam samo htela da vidim jel iz komentara mogu da procenim kakav je neki muskarac..zadovoljna sam jer izgleda mi dobro ide...

Hugo Reyes

pre 5 godina

@Marijana, 22. oktobar 2018 13:05)

ne lozis se ti na samog @Acu nego na figuru iskusnog starijeg muskarca sto je da te obradujem sasvim normalno za devojku. Izvini sto si bila deo moje male socijo-analize :D

@(ja, 21. oktobar 2018 22:25)

znas zene su veoma fine u ulozi supruge vecito misle kako cemo imati pogrdno misljenje ako nam se malo vise oslobode, to je u svakoj kuci tako for god's sake ne znam zasto

ja

pre 5 godina

Ono što me nervira kod moje žene je što je nekad negde pročitala da mora da mami muškarca i da glumi kako neće, da bi ga naterala da poludi za njom. Posle 10 godina braka i troje klinaca, ona mi i dalje to radi. Koliko god je u početku to bilo vrelo i stvarno je palilo, danas me samo nervira...

Takođe, vidim da joj prijaju neke stvari koje su joj i dalje tabu zbog patrijarhalnog vaspitanja - dok je "don't ask, don't tell", sve je u redu, ali ne daj Bože da to spomenem, čak i u šali - spremna je da me stavi u top. Nikako da ukapira da je ono što se dešava u našoj spavaćoj sobi top secret i da je OK da slobodno kaže sve što želi da joj radim - sve ostaje između nas...

Ponekad pomislim da su žene pre 50 godina bile više seksualno osvešćene od ovih danas. Međutim, što se svega ostalog tiče, super je. Kompatibilni smo i radimo to dovoljno dugo da znamo šta nam u datom trenutku treba. Kad pomislim koliko sam se opterećivao oko takvih stvari kad sam bio klinac - ni sanjao nisam da ću ikada biti u stanju da dovedem ženu do ludila za minut, ako to poželim. Doduše, treniram samo sa njom, ne znam koliko bi to upalilo kod drugih žena :)

Marijana

pre 5 godina

Hugo Rayes...Posto si se izvinio, onda ti je oprosteno, ali malo si progresio starije ne volim, ne privlace me uopste, muskarac ne mora da bude previse iskusan, samo da ne bude da ja budem uciteljica..nemoj da se ljutis ali vrlo je opasno analizirati zenu, bolje da direktno pitas, muskarci bi vise uspeha imali kod zena da su direktni u komunikaciji.

M.

pre 5 godina

Da se zena ne stidi sebe i svoje seksualnosti! Zensko sam, meni je prvo vazna predigra + inicijativa i kompatibilnost na obe strane, pa malo promena ritma, poze i dirty talk ?

Hugo Reyes

pre 5 godina

Biti sa 50 zena za 35 godina odnosno 420 meseci jednako x na kvadrat podeljeno sa y/1 ... korena iz 35 :)))
Hehe dobro @Aco shvatili smo, a ne moramo sad resavati i jednacine :))

Ja sam vas uzeo za primer zapali ste mi za oko. Sorry.

Sa svojih 35god nisam stigao ni do dvocifrenog broja, mada ako uzmem u obzir da sam bio aktivan do svoje 25-te kada je nastupila sadasnja to ne bi trebalo biti lose. Ne racunam ljubljena mislim na ovo o cemu je rec konkretno krevet, a ljubakanja je bilo mozda ko kod Ace ili verovatno manje stvarno nisam brojao. Manje ipak ako postavim jednacinu :)