Sedam tipova muškaraca sa kojima žene ne žele ništa da imaju

Petak, 24.05.2019.

14:31

Izvor: super zena

Sedam tipova muškaraca sa kojima žene ne žele ništa da imaju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

35 Komentari

Sortiraj po:

nikola

pre 4 godine

@mm

Jeste, muškarci nemaju mogućnosti da biraju ali vi ne odustajete od svojih nerealnih kriterijuma. I da, radije ću biti sam nego da budem sa onom sa kojom mogu ali me ne privlači.

Lajoš

pre 4 godine

@sin uspešnog biznismena
Tvoj otac je takav da nema kriterijume i svejedno mu je sa kojom je. To ne treba mešati sa nečim drugim. One hoće, on hoće i to je to. Da hoće da se "odbrani", može, ali, vidiš, neće. Verovatno se oženio i napravio decu radi reda pa tek sada živi ono što je nekada trebalo da proživi. Imam ja takvog u familiji, branili da oženi koju je hteo (sve radili da nju oteraju), pa se oženio i napravio decu radi familije, i sada ima uvek dugogodišnje devojke, a kući svraća koliko mora. Koliko je on kriv toliko i ta njegova žena, a oboje su pravili decu, tako da šta da se radi.

čova

pre 4 godine

@bacač plamena, brate, u bacanju hejtova preteruješ i ogorčen si kao neka baba, žena je napisala preduzimljiv i sposoban, nigde ne piše uspešan, valjda si pročitao, bacio si hejt na nešto što ona nije ni rekla. Bune se oni nesposobni i lenji jer bi da im padne sa neba, umesto da se trude oko svojih devojaka i žena. Moj rođeni razmaženi brat misli da je dužnost žena da trče oko njega i podsmeva mi se što poštujem svoju ženu, dok njemu svaka traje dok ga ne provali, šta će nekome osoba koja ne može ni poklon za rođendan da kupi i pravi se da rođendan nije bitan. Kako napraviš tako ti i bude.

Sabre

pre 4 godine

Mani se ti riba i gledaj devojke.
Svi biste ribe. Ribe su za baje a devojke za momke.
Sve je to lepo uredjeno.
Nego biste vi ribe da neko pomisli da ste baja.
(Hm, 25. maj 2019 11:49)

Najjace sto ti random liche sa interneta znas sta bih ja hteo i kakva su moja prethodna iskustva. Kao sto rekoh, srecom ima dosta normalnog sveta i dalje, te ja ovo sto pricam ne pricam toliko iz svog koliko iz iskustva ljudi oko mene, koji su losije izbore pravili. Daleko od toga da sam ja u tome neki majstor, svako gresi, ali kazem, navodim neke objektivne cinjenice koje sam primetio za zivota, ne pricam iz pozicije nekog frustriranog lika koji ne moze da smuva zensko :)

Tesite se

pre 4 godine

muškarac mora biti samo lepši od majmuna.
( narodna ruska mudrost )
(disko nindža, 25. maj 2019 13:21)

Mudrost poprilicno ruznih ruskih muskaraca.
Muskarac mora biti ili lep (zgodan, sarmantan, fizicki zbog neceg privlacan) ili uspesan (status, ugled, novac) da bi mogao da bira.
Kod nas bi i ruznjikavi siromasko "neku koja iole dobro izgleda". E pa ne ide to tako.

je

pre 4 godine

Ne mora niko da mi veruje, ne poznajemo se tako da nemam razloga da lažem. Vozim svoj A6, 4 godine star, generalni direktor jake strane firme, odlično situiran, visok, bez lažne skromnosti zgodan, imam 49, "ladno mi daju 40 i manje. Svi bi rekli žene lete oko mene sto je delimično tačno, jer ih ima stvatno gomila vrlo privlačnih, ostvarenih.. Moj problem je u tome sto nisam nikada u životu uspeo da ja smuvam . Uredan, vaspitan, sveo ono sto bi vecina muškaraca pozelela sebi, ali lični uspeh skoro 0. Ne kukam, daleko od toga, zivot mi je savršen i ne patim ja mnogo zbog ovoga, samo navodim kao kuriozitet.

mm

pre 4 godine

(Midland/Odessa, ne brate, problem je u tvojoj proceni sebe samog: ne privlače te žene koje su ti pristupačne, a nemaš prolaz kod žena koje ti se dopadaju. E pa, izgleda da ti se dopadaju žene kojima je target viši od tebe, ili koje su previsok target za tebe, kako hoćeš. Možda da budeš malo objektivniji prema sebi i potražiš među sebi odgovarajućim ženama?
Ma bravo Dado, većina žena "sa ovih prostora" potiče iz siromašnih porodica, dok je većina muškaraca iz aristokratskih ili porodica industrijalaca, tako da je 90% brakova u Srbiji između 60-godišnjaka i 30-godišnjakinja. Pa zar nisi i sam svestan kakva je besmislica to što si napisao?

Бацач пламена

pre 4 godine

@Suncica

,,Zena i nema mnogo vremena da bira partnera, zbog bioloskog sata....

Познато је да наше девојке немају много партнера и да су изузетно посвећене удаји, до 25 се већина њих уда.

Naravno da ce u izboru ceniti vrednocu, ambiciju kod muskarca. To je tako jednostavno: kad je dete bolesno, majka ide na bolovanje. Bolovanje- manja plata.. Trudnucko, porodiljsko- takodje manja plata. Godine briga o deci je pred zenom. Pa naravno da ce birati muskarca, sposobnog i preduzimljivog.''

Можда ти и мањи проценат жена у Србији. Уосталом, шта значи успешан мушкарац пре минимум 25-26 година? Хоћеш да кажеш да пре тих година ниједан мушкарац нема девојку? Или је тад успешан мушкарац био онај чији тата има најбољи ауто и највише пара или онај ко може да бије тројицу одједном, или пак онај ко најлепше зна да лаже и продаје приче?

Hm

pre 4 godine

(Sabre, 24. maj 2019 15:46)
Mani se ti riba i gledaj devojke.
Svi biste ribe. Ribe su za baje a devojke za momke.
Sve je to lepo uredjeno.
Nego biste vi ribe da neko pomisli da ste baja.

Suncica

pre 4 godine

@sin uspesnog biznismena
Ovako razmisljaju zene...ne spadam u tu kategoriju "prosecna zena ovde" ni po kakvom osnovu, pa i ja ovako razmisljam.
...i jos nesto...normalnoj zeni ne laskaju takvi muskarci, kakav je tvoj otac, sa sve njegovom ambicijom, novcem i sarmom..
Normalnoj i pristojnoj zeni laska muskarac, koji je samo njoj posvecen.
Covek, koji menja partnere, bilo zena ili muskarac, je nedovrsen, nesredjen, nemirnog duha i nekako tuzan..
Mnogi nemaju petlju, mir i spokoj u dusi da se posvete jednoj osobi.
Ja to razumem, ali mi je nadasve odbojno.
Pozdrav

kobireko

pre 4 godine

nema tu mnogo pameti i sve je manje vise cista lutrija, zasto, zato sto su neki mentalni procesi takvi kakvi jesu i mogu da promene coveka preko noci?

sin uspesnog biznismena

pre 4 godine

Suncica je objasnila sustinu kako razmislja prosecna zena kod nas:
Ceni se:
vrednoca, da je radno sto vise sposoban, ambicija, preduzimljivost, uspesna karijera,izgled privuce a karakter zadrzava...
E zato moj otac od 60 i kusur menja devojke od 30 i 40 godina. Ne mozemo da ga uhvatimo gde je i sa kojom je...
Da, on je najbolji otac na svetu ali je uspesan biznismen i ne moze da se odbrani od ovakvih sto cene sve nabrojano, jer on ima sve to...
A Suncici hvala na iskrenosti

Losmi84

pre 4 godine

Arogantan tip: Ima ogroman ego i snishodljiv je... Mislim da ste pobrkali malo loncice kad ste te dve stvari stavili u isti kos, ili prosto pogresno tumacite rec snishodljiv, trece nema.

DonJuan

pre 4 godine

Samo dva tipa: previse dobri i previse svorc muskarci! Sve drugo prolazi i uvek ce naci opravdanje za svog muskarca makar bio najgori, ako nije nesto od to dvoje.

dado

pre 4 godine

Ma ovo je bespotrebno prepisivati sa nekih portala zapadne Evrope ili SAD jer kod nas vaze drugacija pravila sta zene odbija i privlaci. Nedavno kod mene u komsiluku lik od skoro sezdeset leta ozeni trideset godina mladju. On sa dva neuspela braka, hrpom dece, od ovih sedam osobina poseduje svih sedam i jos dve dodatne a ona mucenica, potice iz siromasne porodice, kao i vecina devojaka na ovim prostorima pa i pretpostavljate zasto se udala za njega. Kakve osobine privlace ili odbijaju, batalite, sve se to kroz prste gleda kad treba.

Vragolan

pre 4 godine

Sunčice molim te udaj se za mene :)
Pametna si i dobra osoba, umeš lepo da razmišljaš i još lepše da obrazložiš uz adekvatan argument.

razbojnicke strele

pre 4 godine

recimo ako je muskarac zapusten,ne vodi racuna o sebi.ako je tracara,nekulturan,neobrazovan,uskih vidika..ne voli zivotinje.onda cao(jer ja nudim sve pobrojano pa imam prava na reciprocitet).

Suncica

pre 4 godine

Zao mi je vas, muskaraca, koji ste toliko puni negativnih iskustava, sto svojih, sto tudjih, pa svoj svet bojite tim sivilom. Kada bi zene zaista isle samo za parama, mnogo vas bi ostalo neozenjeno. Zena i nema mnogo vremena da bira partnera, zbog bioloskog sata.... Naravno da ce u izboru ceniti vrednocu, ambiciju kod muskarca. To je tako jednostavno: kad je dete bolesno, majka ide na bolovanje. Bolovanje- manja plata.. Trudnucko, porodiljsko- takodje manja plata. Godine briga o deci je pred zenom. Pa naravno da ce birati muskarca, sposobnog i preduzimljivog. To je prosta biologija. Muskarci, zasto se bunite oko toga? Sreca vasa, te zene i nisu cesto pametne, po pitanju odabira muskaraca.
Na kraju, budite skromni i birajte u svom domenu. Niti su sve zene poput manekenki- modela za donji ves, kao sto ni svi muskarci nisu zgodne dase, lepih manira sa uspesnim karijerama.
Na kraju, izgled privuce, karakter zadrzava, u slucaju oba pola. Ima uzasnih ljudi, nevezano za pol. Ne dozvolite da budete vecito zaledjeni u svom svetu frustracija. Ima normalnih muskaraca i zena.

Manner

pre 4 godine

Nista od ovoga ne mora da znaci. To sto je neko skrtica-neka devojka moze stvarno misliti da je skrtica a druga da je stedljiv i skroman, to sto je neko serijski zavodnik-nekim devojkama moze biti jako odbojno a nekim jako privlacno zato sto im pokazuje da je pozeljan, to sto je neko predvidljiv tip-nekim devojkama je dosadan i smarac a nekim pokazuje da je samo fokusiran na svoje ciljeve i posvecen realizaciji istih, pa svoje vreme ne zeli da gubi na gluposti, to sto neko nema samopouzdanja i sto je emotivac-nekim devojkama je nedostatak a nekim je velika prednost zato sto je on ipak bice sa osecanjima a ne robot koji sve gleda kroz interese,... Spisku nema kraja.

Midland/Odessa

pre 4 godine

Iz nekog mog iskustva primeto sam da zene cesto privlace nezainteresovani muskarci. Pun mi telefon brojeva zena koje me ne zanimaju, a sa onim drugim tesko uspostavljam kontakt. Uveren sam da smo mi mnogo jednostavniji po tom pitanju, voleo bih da umem da se pretvaram, ali nije mi u prirodi ni posle 2 braka

...

pre 4 godine

Treba se boriti sto vise uspesan budes u zivotu pa ce zene same dolaziti. Zapamitite ne treba juriti zene vec dobiti ih kao nagradu za licni uspeh.

Sabre

pre 4 godine

Bahahaha. Sve je ovo kul, u teoriji, samo se kod nazalost vecine danasnjih nasih riba malo drugacije to cita. Da vam pomognem:

Skrtica - citaj - zeli lika koji ce da se razmece parama.. ali da ne radi to previse, tj da ne radi na nista drugo sem na nju. Predvidljiv - lik ima svoj zivot i planove, koji mogu i ne moraju uvek da ukljucuju nju, ali ako nije vecito spreman da sve podredi NJENOJ sreci i osecaju ispunjenosti onda je dosadan predvidljivi lik. Svadjalica - to je onaj lik koji ne trpi psihicko nasilje i pasivnu agresiju, vec zeli da konflikt resi a ne zakopava i pravi se da nista nije bilo, da bi se kasnije isti odmrznuo kada je najzgodnije zeni, koja naravno ima daleko dalekoseznije pamcenje na tu temu. Pretposlednje tri stavke zajedno - u startu se loze na arognantne tipove, jer su to "pravi muskarci", "imaju petlju" itd (opet povezano na Balkanu cesto sa rasipanjem lovom - pogledati prvu stavku), kasnije vole ali nece priznati da vole da se makar malo pravis da si serijski zavodnik (da vide da nisu pogresile u izboru time sto ces biti pozeljan drugim zenkama), a konacno ako nemas makar malo tokom veze ni arogancije ni tog zavodnickog duha onda postajes papuca tj kategorija nemas samopouzdanja.

Konacno - poslednja stavka.. nazalost, povezano sa ovim drugima, cesto ribe vrlo dobro znaju da je lik mizogina stoka, ali zbog potvrdnog u proslim odgovorima nikom nista.

Sreca pa ima normalnih i kul devojaka i dalje koje ne shvataju ovako stvari, ali u manjini su.

Suncica

pre 4 godine

Zao mi je vas, muskaraca, koji ste toliko puni negativnih iskustava, sto svojih, sto tudjih, pa svoj svet bojite tim sivilom. Kada bi zene zaista isle samo za parama, mnogo vas bi ostalo neozenjeno. Zena i nema mnogo vremena da bira partnera, zbog bioloskog sata.... Naravno da ce u izboru ceniti vrednocu, ambiciju kod muskarca. To je tako jednostavno: kad je dete bolesno, majka ide na bolovanje. Bolovanje- manja plata.. Trudnucko, porodiljsko- takodje manja plata. Godine briga o deci je pred zenom. Pa naravno da ce birati muskarca, sposobnog i preduzimljivog. To je prosta biologija. Muskarci, zasto se bunite oko toga? Sreca vasa, te zene i nisu cesto pametne, po pitanju odabira muskaraca.
Na kraju, budite skromni i birajte u svom domenu. Niti su sve zene poput manekenki- modela za donji ves, kao sto ni svi muskarci nisu zgodne dase, lepih manira sa uspesnim karijerama.
Na kraju, izgled privuce, karakter zadrzava, u slucaju oba pola. Ima uzasnih ljudi, nevezano za pol. Ne dozvolite da budete vecito zaledjeni u svom svetu frustracija. Ima normalnih muskaraca i zena.

Manner

pre 4 godine

Nista od ovoga ne mora da znaci. To sto je neko skrtica-neka devojka moze stvarno misliti da je skrtica a druga da je stedljiv i skroman, to sto je neko serijski zavodnik-nekim devojkama moze biti jako odbojno a nekim jako privlacno zato sto im pokazuje da je pozeljan, to sto je neko predvidljiv tip-nekim devojkama je dosadan i smarac a nekim pokazuje da je samo fokusiran na svoje ciljeve i posvecen realizaciji istih, pa svoje vreme ne zeli da gubi na gluposti, to sto neko nema samopouzdanja i sto je emotivac-nekim devojkama je nedostatak a nekim je velika prednost zato sto je on ipak bice sa osecanjima a ne robot koji sve gleda kroz interese,... Spisku nema kraja.

Sabre

pre 4 godine

Bahahaha. Sve je ovo kul, u teoriji, samo se kod nazalost vecine danasnjih nasih riba malo drugacije to cita. Da vam pomognem:

Skrtica - citaj - zeli lika koji ce da se razmece parama.. ali da ne radi to previse, tj da ne radi na nista drugo sem na nju. Predvidljiv - lik ima svoj zivot i planove, koji mogu i ne moraju uvek da ukljucuju nju, ali ako nije vecito spreman da sve podredi NJENOJ sreci i osecaju ispunjenosti onda je dosadan predvidljivi lik. Svadjalica - to je onaj lik koji ne trpi psihicko nasilje i pasivnu agresiju, vec zeli da konflikt resi a ne zakopava i pravi se da nista nije bilo, da bi se kasnije isti odmrznuo kada je najzgodnije zeni, koja naravno ima daleko dalekoseznije pamcenje na tu temu. Pretposlednje tri stavke zajedno - u startu se loze na arognantne tipove, jer su to "pravi muskarci", "imaju petlju" itd (opet povezano na Balkanu cesto sa rasipanjem lovom - pogledati prvu stavku), kasnije vole ali nece priznati da vole da se makar malo pravis da si serijski zavodnik (da vide da nisu pogresile u izboru time sto ces biti pozeljan drugim zenkama), a konacno ako nemas makar malo tokom veze ni arogancije ni tog zavodnickog duha onda postajes papuca tj kategorija nemas samopouzdanja.

Konacno - poslednja stavka.. nazalost, povezano sa ovim drugima, cesto ribe vrlo dobro znaju da je lik mizogina stoka, ali zbog potvrdnog u proslim odgovorima nikom nista.

Sreca pa ima normalnih i kul devojaka i dalje koje ne shvataju ovako stvari, ali u manjini su.

čova

pre 4 godine

@bacač plamena, brate, u bacanju hejtova preteruješ i ogorčen si kao neka baba, žena je napisala preduzimljiv i sposoban, nigde ne piše uspešan, valjda si pročitao, bacio si hejt na nešto što ona nije ni rekla. Bune se oni nesposobni i lenji jer bi da im padne sa neba, umesto da se trude oko svojih devojaka i žena. Moj rođeni razmaženi brat misli da je dužnost žena da trče oko njega i podsmeva mi se što poštujem svoju ženu, dok njemu svaka traje dok ga ne provali, šta će nekome osoba koja ne može ni poklon za rođendan da kupi i pravi se da rođendan nije bitan. Kako napraviš tako ti i bude.

Suncica

pre 4 godine

@sin uspesnog biznismena
Ovako razmisljaju zene...ne spadam u tu kategoriju "prosecna zena ovde" ni po kakvom osnovu, pa i ja ovako razmisljam.
...i jos nesto...normalnoj zeni ne laskaju takvi muskarci, kakav je tvoj otac, sa sve njegovom ambicijom, novcem i sarmom..
Normalnoj i pristojnoj zeni laska muskarac, koji je samo njoj posvecen.
Covek, koji menja partnere, bilo zena ili muskarac, je nedovrsen, nesredjen, nemirnog duha i nekako tuzan..
Mnogi nemaju petlju, mir i spokoj u dusi da se posvete jednoj osobi.
Ja to razumem, ali mi je nadasve odbojno.
Pozdrav

...

pre 4 godine

Treba se boriti sto vise uspesan budes u zivotu pa ce zene same dolaziti. Zapamitite ne treba juriti zene vec dobiti ih kao nagradu za licni uspeh.

mm

pre 4 godine

(Midland/Odessa, ne brate, problem je u tvojoj proceni sebe samog: ne privlače te žene koje su ti pristupačne, a nemaš prolaz kod žena koje ti se dopadaju. E pa, izgleda da ti se dopadaju žene kojima je target viši od tebe, ili koje su previsok target za tebe, kako hoćeš. Možda da budeš malo objektivniji prema sebi i potražiš među sebi odgovarajućim ženama?
Ma bravo Dado, većina žena "sa ovih prostora" potiče iz siromašnih porodica, dok je većina muškaraca iz aristokratskih ili porodica industrijalaca, tako da je 90% brakova u Srbiji između 60-godišnjaka i 30-godišnjakinja. Pa zar nisi i sam svestan kakva je besmislica to što si napisao?

Lajoš

pre 4 godine

@sin uspešnog biznismena
Tvoj otac je takav da nema kriterijume i svejedno mu je sa kojom je. To ne treba mešati sa nečim drugim. One hoće, on hoće i to je to. Da hoće da se "odbrani", može, ali, vidiš, neće. Verovatno se oženio i napravio decu radi reda pa tek sada živi ono što je nekada trebalo da proživi. Imam ja takvog u familiji, branili da oženi koju je hteo (sve radili da nju oteraju), pa se oženio i napravio decu radi familije, i sada ima uvek dugogodišnje devojke, a kući svraća koliko mora. Koliko je on kriv toliko i ta njegova žena, a oboje su pravili decu, tako da šta da se radi.

Hm

pre 4 godine

(Sabre, 24. maj 2019 15:46)
Mani se ti riba i gledaj devojke.
Svi biste ribe. Ribe su za baje a devojke za momke.
Sve je to lepo uredjeno.
Nego biste vi ribe da neko pomisli da ste baja.

razbojnicke strele

pre 4 godine

recimo ako je muskarac zapusten,ne vodi racuna o sebi.ako je tracara,nekulturan,neobrazovan,uskih vidika..ne voli zivotinje.onda cao(jer ja nudim sve pobrojano pa imam prava na reciprocitet).

Tesite se

pre 4 godine

muškarac mora biti samo lepši od majmuna.
( narodna ruska mudrost )
(disko nindža, 25. maj 2019 13:21)

Mudrost poprilicno ruznih ruskih muskaraca.
Muskarac mora biti ili lep (zgodan, sarmantan, fizicki zbog neceg privlacan) ili uspesan (status, ugled, novac) da bi mogao da bira.
Kod nas bi i ruznjikavi siromasko "neku koja iole dobro izgleda". E pa ne ide to tako.

Midland/Odessa

pre 4 godine

Iz nekog mog iskustva primeto sam da zene cesto privlace nezainteresovani muskarci. Pun mi telefon brojeva zena koje me ne zanimaju, a sa onim drugim tesko uspostavljam kontakt. Uveren sam da smo mi mnogo jednostavniji po tom pitanju, voleo bih da umem da se pretvaram, ali nije mi u prirodi ni posle 2 braka

je

pre 4 godine

Ne mora niko da mi veruje, ne poznajemo se tako da nemam razloga da lažem. Vozim svoj A6, 4 godine star, generalni direktor jake strane firme, odlično situiran, visok, bez lažne skromnosti zgodan, imam 49, "ladno mi daju 40 i manje. Svi bi rekli žene lete oko mene sto je delimično tačno, jer ih ima stvatno gomila vrlo privlačnih, ostvarenih.. Moj problem je u tome sto nisam nikada u životu uspeo da ja smuvam . Uredan, vaspitan, sveo ono sto bi vecina muškaraca pozelela sebi, ali lični uspeh skoro 0. Ne kukam, daleko od toga, zivot mi je savršen i ne patim ja mnogo zbog ovoga, samo navodim kao kuriozitet.

Losmi84

pre 4 godine

Arogantan tip: Ima ogroman ego i snishodljiv je... Mislim da ste pobrkali malo loncice kad ste te dve stvari stavili u isti kos, ili prosto pogresno tumacite rec snishodljiv, trece nema.

Vragolan

pre 4 godine

Sunčice molim te udaj se za mene :)
Pametna si i dobra osoba, umeš lepo da razmišljaš i još lepše da obrazložiš uz adekvatan argument.

dado

pre 4 godine

Ma ovo je bespotrebno prepisivati sa nekih portala zapadne Evrope ili SAD jer kod nas vaze drugacija pravila sta zene odbija i privlaci. Nedavno kod mene u komsiluku lik od skoro sezdeset leta ozeni trideset godina mladju. On sa dva neuspela braka, hrpom dece, od ovih sedam osobina poseduje svih sedam i jos dve dodatne a ona mucenica, potice iz siromasne porodice, kao i vecina devojaka na ovim prostorima pa i pretpostavljate zasto se udala za njega. Kakve osobine privlace ili odbijaju, batalite, sve se to kroz prste gleda kad treba.

sin uspesnog biznismena

pre 4 godine

Suncica je objasnila sustinu kako razmislja prosecna zena kod nas:
Ceni se:
vrednoca, da je radno sto vise sposoban, ambicija, preduzimljivost, uspesna karijera,izgled privuce a karakter zadrzava...
E zato moj otac od 60 i kusur menja devojke od 30 i 40 godina. Ne mozemo da ga uhvatimo gde je i sa kojom je...
Da, on je najbolji otac na svetu ali je uspesan biznismen i ne moze da se odbrani od ovakvih sto cene sve nabrojano, jer on ima sve to...
A Suncici hvala na iskrenosti

nikola

pre 4 godine

@mm

Jeste, muškarci nemaju mogućnosti da biraju ali vi ne odustajete od svojih nerealnih kriterijuma. I da, radije ću biti sam nego da budem sa onom sa kojom mogu ali me ne privlači.

DonJuan

pre 4 godine

Samo dva tipa: previse dobri i previse svorc muskarci! Sve drugo prolazi i uvek ce naci opravdanje za svog muskarca makar bio najgori, ako nije nesto od to dvoje.

kobireko

pre 4 godine

nema tu mnogo pameti i sve je manje vise cista lutrija, zasto, zato sto su neki mentalni procesi takvi kakvi jesu i mogu da promene coveka preko noci?

Бацач пламена

pre 4 godine

@Suncica

,,Zena i nema mnogo vremena da bira partnera, zbog bioloskog sata....

Познато је да наше девојке немају много партнера и да су изузетно посвећене удаји, до 25 се већина њих уда.

Naravno da ce u izboru ceniti vrednocu, ambiciju kod muskarca. To je tako jednostavno: kad je dete bolesno, majka ide na bolovanje. Bolovanje- manja plata.. Trudnucko, porodiljsko- takodje manja plata. Godine briga o deci je pred zenom. Pa naravno da ce birati muskarca, sposobnog i preduzimljivog.''

Можда ти и мањи проценат жена у Србији. Уосталом, шта значи успешан мушкарац пре минимум 25-26 година? Хоћеш да кажеш да пре тих година ниједан мушкарац нема девојку? Или је тад успешан мушкарац био онај чији тата има најбољи ауто и највише пара или онај ко може да бије тројицу одједном, или пак онај ко најлепше зна да лаже и продаје приче?

Sabre

pre 4 godine

Mani se ti riba i gledaj devojke.
Svi biste ribe. Ribe su za baje a devojke za momke.
Sve je to lepo uredjeno.
Nego biste vi ribe da neko pomisli da ste baja.
(Hm, 25. maj 2019 11:49)

Najjace sto ti random liche sa interneta znas sta bih ja hteo i kakva su moja prethodna iskustva. Kao sto rekoh, srecom ima dosta normalnog sveta i dalje, te ja ovo sto pricam ne pricam toliko iz svog koliko iz iskustva ljudi oko mene, koji su losije izbore pravili. Daleko od toga da sam ja u tome neki majstor, svako gresi, ali kazem, navodim neke objektivne cinjenice koje sam primetio za zivota, ne pricam iz pozicije nekog frustriranog lika koji ne moze da smuva zensko :)

sin uspesnog biznismena

pre 4 godine

Suncica je objasnila sustinu kako razmislja prosecna zena kod nas:
Ceni se:
vrednoca, da je radno sto vise sposoban, ambicija, preduzimljivost, uspesna karijera,izgled privuce a karakter zadrzava...
E zato moj otac od 60 i kusur menja devojke od 30 i 40 godina. Ne mozemo da ga uhvatimo gde je i sa kojom je...
Da, on je najbolji otac na svetu ali je uspesan biznismen i ne moze da se odbrani od ovakvih sto cene sve nabrojano, jer on ima sve to...
A Suncici hvala na iskrenosti

...

pre 4 godine

Treba se boriti sto vise uspesan budes u zivotu pa ce zene same dolaziti. Zapamitite ne treba juriti zene vec dobiti ih kao nagradu za licni uspeh.

DonJuan

pre 4 godine

Samo dva tipa: previse dobri i previse svorc muskarci! Sve drugo prolazi i uvek ce naci opravdanje za svog muskarca makar bio najgori, ako nije nesto od to dvoje.

Sabre

pre 4 godine

Bahahaha. Sve je ovo kul, u teoriji, samo se kod nazalost vecine danasnjih nasih riba malo drugacije to cita. Da vam pomognem:

Skrtica - citaj - zeli lika koji ce da se razmece parama.. ali da ne radi to previse, tj da ne radi na nista drugo sem na nju. Predvidljiv - lik ima svoj zivot i planove, koji mogu i ne moraju uvek da ukljucuju nju, ali ako nije vecito spreman da sve podredi NJENOJ sreci i osecaju ispunjenosti onda je dosadan predvidljivi lik. Svadjalica - to je onaj lik koji ne trpi psihicko nasilje i pasivnu agresiju, vec zeli da konflikt resi a ne zakopava i pravi se da nista nije bilo, da bi se kasnije isti odmrznuo kada je najzgodnije zeni, koja naravno ima daleko dalekoseznije pamcenje na tu temu. Pretposlednje tri stavke zajedno - u startu se loze na arognantne tipove, jer su to "pravi muskarci", "imaju petlju" itd (opet povezano na Balkanu cesto sa rasipanjem lovom - pogledati prvu stavku), kasnije vole ali nece priznati da vole da se makar malo pravis da si serijski zavodnik (da vide da nisu pogresile u izboru time sto ces biti pozeljan drugim zenkama), a konacno ako nemas makar malo tokom veze ni arogancije ni tog zavodnickog duha onda postajes papuca tj kategorija nemas samopouzdanja.

Konacno - poslednja stavka.. nazalost, povezano sa ovim drugima, cesto ribe vrlo dobro znaju da je lik mizogina stoka, ali zbog potvrdnog u proslim odgovorima nikom nista.

Sreca pa ima normalnih i kul devojaka i dalje koje ne shvataju ovako stvari, ali u manjini su.

Бацач пламена

pre 4 godine

@Suncica

,,Zena i nema mnogo vremena da bira partnera, zbog bioloskog sata....

Познато је да наше девојке немају много партнера и да су изузетно посвећене удаји, до 25 се већина њих уда.

Naravno da ce u izboru ceniti vrednocu, ambiciju kod muskarca. To je tako jednostavno: kad je dete bolesno, majka ide na bolovanje. Bolovanje- manja plata.. Trudnucko, porodiljsko- takodje manja plata. Godine briga o deci je pred zenom. Pa naravno da ce birati muskarca, sposobnog i preduzimljivog.''

Можда ти и мањи проценат жена у Србији. Уосталом, шта значи успешан мушкарац пре минимум 25-26 година? Хоћеш да кажеш да пре тих година ниједан мушкарац нема девојку? Или је тад успешан мушкарац био онај чији тата има најбољи ауто и највише пара или онај ко може да бије тројицу одједном, или пак онај ко најлепше зна да лаже и продаје приче?

Midland/Odessa

pre 4 godine

Iz nekog mog iskustva primeto sam da zene cesto privlace nezainteresovani muskarci. Pun mi telefon brojeva zena koje me ne zanimaju, a sa onim drugim tesko uspostavljam kontakt. Uveren sam da smo mi mnogo jednostavniji po tom pitanju, voleo bih da umem da se pretvaram, ali nije mi u prirodi ni posle 2 braka

Sabre

pre 4 godine

Mani se ti riba i gledaj devojke.
Svi biste ribe. Ribe su za baje a devojke za momke.
Sve je to lepo uredjeno.
Nego biste vi ribe da neko pomisli da ste baja.
(Hm, 25. maj 2019 11:49)

Najjace sto ti random liche sa interneta znas sta bih ja hteo i kakva su moja prethodna iskustva. Kao sto rekoh, srecom ima dosta normalnog sveta i dalje, te ja ovo sto pricam ne pricam toliko iz svog koliko iz iskustva ljudi oko mene, koji su losije izbore pravili. Daleko od toga da sam ja u tome neki majstor, svako gresi, ali kazem, navodim neke objektivne cinjenice koje sam primetio za zivota, ne pricam iz pozicije nekog frustriranog lika koji ne moze da smuva zensko :)

Suncica

pre 4 godine

Zao mi je vas, muskaraca, koji ste toliko puni negativnih iskustava, sto svojih, sto tudjih, pa svoj svet bojite tim sivilom. Kada bi zene zaista isle samo za parama, mnogo vas bi ostalo neozenjeno. Zena i nema mnogo vremena da bira partnera, zbog bioloskog sata.... Naravno da ce u izboru ceniti vrednocu, ambiciju kod muskarca. To je tako jednostavno: kad je dete bolesno, majka ide na bolovanje. Bolovanje- manja plata.. Trudnucko, porodiljsko- takodje manja plata. Godine briga o deci je pred zenom. Pa naravno da ce birati muskarca, sposobnog i preduzimljivog. To je prosta biologija. Muskarci, zasto se bunite oko toga? Sreca vasa, te zene i nisu cesto pametne, po pitanju odabira muskaraca.
Na kraju, budite skromni i birajte u svom domenu. Niti su sve zene poput manekenki- modela za donji ves, kao sto ni svi muskarci nisu zgodne dase, lepih manira sa uspesnim karijerama.
Na kraju, izgled privuce, karakter zadrzava, u slucaju oba pola. Ima uzasnih ljudi, nevezano za pol. Ne dozvolite da budete vecito zaledjeni u svom svetu frustracija. Ima normalnih muskaraca i zena.

je

pre 4 godine

Ne mora niko da mi veruje, ne poznajemo se tako da nemam razloga da lažem. Vozim svoj A6, 4 godine star, generalni direktor jake strane firme, odlično situiran, visok, bez lažne skromnosti zgodan, imam 49, "ladno mi daju 40 i manje. Svi bi rekli žene lete oko mene sto je delimično tačno, jer ih ima stvatno gomila vrlo privlačnih, ostvarenih.. Moj problem je u tome sto nisam nikada u životu uspeo da ja smuvam . Uredan, vaspitan, sveo ono sto bi vecina muškaraca pozelela sebi, ali lični uspeh skoro 0. Ne kukam, daleko od toga, zivot mi je savršen i ne patim ja mnogo zbog ovoga, samo navodim kao kuriozitet.

dado

pre 4 godine

Ma ovo je bespotrebno prepisivati sa nekih portala zapadne Evrope ili SAD jer kod nas vaze drugacija pravila sta zene odbija i privlaci. Nedavno kod mene u komsiluku lik od skoro sezdeset leta ozeni trideset godina mladju. On sa dva neuspela braka, hrpom dece, od ovih sedam osobina poseduje svih sedam i jos dve dodatne a ona mucenica, potice iz siromasne porodice, kao i vecina devojaka na ovim prostorima pa i pretpostavljate zasto se udala za njega. Kakve osobine privlace ili odbijaju, batalite, sve se to kroz prste gleda kad treba.

čova

pre 4 godine

@bacač plamena, brate, u bacanju hejtova preteruješ i ogorčen si kao neka baba, žena je napisala preduzimljiv i sposoban, nigde ne piše uspešan, valjda si pročitao, bacio si hejt na nešto što ona nije ni rekla. Bune se oni nesposobni i lenji jer bi da im padne sa neba, umesto da se trude oko svojih devojaka i žena. Moj rođeni razmaženi brat misli da je dužnost žena da trče oko njega i podsmeva mi se što poštujem svoju ženu, dok njemu svaka traje dok ga ne provali, šta će nekome osoba koja ne može ni poklon za rođendan da kupi i pravi se da rođendan nije bitan. Kako napraviš tako ti i bude.

nikola

pre 4 godine

@mm

Jeste, muškarci nemaju mogućnosti da biraju ali vi ne odustajete od svojih nerealnih kriterijuma. I da, radije ću biti sam nego da budem sa onom sa kojom mogu ali me ne privlači.

Hm

pre 4 godine

(Sabre, 24. maj 2019 15:46)
Mani se ti riba i gledaj devojke.
Svi biste ribe. Ribe su za baje a devojke za momke.
Sve je to lepo uredjeno.
Nego biste vi ribe da neko pomisli da ste baja.

Vragolan

pre 4 godine

Sunčice molim te udaj se za mene :)
Pametna si i dobra osoba, umeš lepo da razmišljaš i još lepše da obrazložiš uz adekvatan argument.

Tesite se

pre 4 godine

muškarac mora biti samo lepši od majmuna.
( narodna ruska mudrost )
(disko nindža, 25. maj 2019 13:21)

Mudrost poprilicno ruznih ruskih muskaraca.
Muskarac mora biti ili lep (zgodan, sarmantan, fizicki zbog neceg privlacan) ili uspesan (status, ugled, novac) da bi mogao da bira.
Kod nas bi i ruznjikavi siromasko "neku koja iole dobro izgleda". E pa ne ide to tako.

Losmi84

pre 4 godine

Arogantan tip: Ima ogroman ego i snishodljiv je... Mislim da ste pobrkali malo loncice kad ste te dve stvari stavili u isti kos, ili prosto pogresno tumacite rec snishodljiv, trece nema.

Suncica

pre 4 godine

@sin uspesnog biznismena
Ovako razmisljaju zene...ne spadam u tu kategoriju "prosecna zena ovde" ni po kakvom osnovu, pa i ja ovako razmisljam.
...i jos nesto...normalnoj zeni ne laskaju takvi muskarci, kakav je tvoj otac, sa sve njegovom ambicijom, novcem i sarmom..
Normalnoj i pristojnoj zeni laska muskarac, koji je samo njoj posvecen.
Covek, koji menja partnere, bilo zena ili muskarac, je nedovrsen, nesredjen, nemirnog duha i nekako tuzan..
Mnogi nemaju petlju, mir i spokoj u dusi da se posvete jednoj osobi.
Ja to razumem, ali mi je nadasve odbojno.
Pozdrav

mm

pre 4 godine

(Midland/Odessa, ne brate, problem je u tvojoj proceni sebe samog: ne privlače te žene koje su ti pristupačne, a nemaš prolaz kod žena koje ti se dopadaju. E pa, izgleda da ti se dopadaju žene kojima je target viši od tebe, ili koje su previsok target za tebe, kako hoćeš. Možda da budeš malo objektivniji prema sebi i potražiš među sebi odgovarajućim ženama?
Ma bravo Dado, većina žena "sa ovih prostora" potiče iz siromašnih porodica, dok je većina muškaraca iz aristokratskih ili porodica industrijalaca, tako da je 90% brakova u Srbiji između 60-godišnjaka i 30-godišnjakinja. Pa zar nisi i sam svestan kakva je besmislica to što si napisao?

Manner

pre 4 godine

Nista od ovoga ne mora da znaci. To sto je neko skrtica-neka devojka moze stvarno misliti da je skrtica a druga da je stedljiv i skroman, to sto je neko serijski zavodnik-nekim devojkama moze biti jako odbojno a nekim jako privlacno zato sto im pokazuje da je pozeljan, to sto je neko predvidljiv tip-nekim devojkama je dosadan i smarac a nekim pokazuje da je samo fokusiran na svoje ciljeve i posvecen realizaciji istih, pa svoje vreme ne zeli da gubi na gluposti, to sto neko nema samopouzdanja i sto je emotivac-nekim devojkama je nedostatak a nekim je velika prednost zato sto je on ipak bice sa osecanjima a ne robot koji sve gleda kroz interese,... Spisku nema kraja.

Lajoš

pre 4 godine

@sin uspešnog biznismena
Tvoj otac je takav da nema kriterijume i svejedno mu je sa kojom je. To ne treba mešati sa nečim drugim. One hoće, on hoće i to je to. Da hoće da se "odbrani", može, ali, vidiš, neće. Verovatno se oženio i napravio decu radi reda pa tek sada živi ono što je nekada trebalo da proživi. Imam ja takvog u familiji, branili da oženi koju je hteo (sve radili da nju oteraju), pa se oženio i napravio decu radi familije, i sada ima uvek dugogodišnje devojke, a kući svraća koliko mora. Koliko je on kriv toliko i ta njegova žena, a oboje su pravili decu, tako da šta da se radi.

razbojnicke strele

pre 4 godine

recimo ako je muskarac zapusten,ne vodi racuna o sebi.ako je tracara,nekulturan,neobrazovan,uskih vidika..ne voli zivotinje.onda cao(jer ja nudim sve pobrojano pa imam prava na reciprocitet).

kobireko

pre 4 godine

nema tu mnogo pameti i sve je manje vise cista lutrija, zasto, zato sto su neki mentalni procesi takvi kakvi jesu i mogu da promene coveka preko noci?