Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom

Sreda, 29.05.2019.

16:50

Izvor: super zena

Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih æe rešiti da vam kaže zbogom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Marijana

pre 4 godine

Covek koji nije rodjen da bude sam, odlican komentar. Kako jedan veliki um rece zena jako dobro prozre muskarca, ali ona ce u zavisnosti sta joj u tom momentu zivota treba, biti i sa raznim likovima,jer je mozda radoznala zeli da proba,ima tu sto razloga. Postoje zene koje jako dobro mogu da procitaju muskarca, uz to ako im je intuicija razvijena, vec pri prvom susretu dosta toga zna o njemu.Zena moze i da cuti jako puno, ali u odnosu sa muskarca to nije dobro,jer kad zena ucuti, taj muskarac sa kojim je, zavrsio je kod nje.

...

pre 4 godine

Kada su devojke/zene znale sta zele? Mozda tek nakon par godina braka i vise desetina semica, kombinacija i veza, dok ne ispitaju sve. Nista im ne valja: fini, pristojni, nenametljivi, dosadni, smaraci, sirovine, balkanoidi, iskreni, lazljivci, otvoreni, uvrnuti, skromni, emotivci ... menjaju se neverovatnom brzinom, donose ishitrene odluke,... tako da se ne vredi puno opterecivati oko njih jer se samo kidaju zivci i nikad se ne zna sta je sledece. Godinama slusam kako zele iskrenog, prijatnog i kulturnog momka, pa na kraju zavrse sa nekim kromanjoncem. U skorije vreme sam pocneo da im "opipavam puls" pa kroz pricu shvatim da bi one ipak nekog neuhvatljivog, neosvojivog, nekog ko ce da drmne sakom o sto i vikne na njih. Kazu "sta ce im mlakonja", ovaj im treba da ih "zastiti".

čovek nije stvoren da bude sam

pre 4 godine

Žene provereno imaju više neurona u glavi. Ne možeš ti nju da stimulišeš ako je ona inteligentnija od tebe. Možeš pokušati ali razlog zašto bi žena volela nekog muškarca je jednostavno iskrenost. Smatram da su muškarci iskreniji od žena 100%. Kažeš odmah šta hoćeš i šta nećeš, nego većina muškaraca tripuje da im žena čita um ko da je vanzemaljac pa ćuti. Za ženu ćutanje u vezi je znak nepoštovanja. Jedan od razloga što sve žene žele razgovor je zato što su usamljene. Ne žele sve odmah seks sa nekim drugim, već pažnju i malo vremena da se ne osete više kao u samnici.
U zatvoru u samnici ljudi brzo polude. Normalan čovek se posle samo 3 dana samnice slomi ko slamka. Zato u ženskim zatvorima samnica dođe ko smrtna kazna.

maja

pre 4 godine

Porodičnoj ženi je bitno da partner brine o deci, o kuci, i o njoj, naravno! Isto to je bitno porodičnom muskarcu s tim da je ljubav najneophodnija, i u jednom, i u drugim slucaju! Ako ljubav postoji između partnera, sve ostalo je manje-više resivo! Ali ako to nije slučaj, mozda treba razmisliti o mogucnosti da se odnos popravi, treba raditi na tome, pa ako ni to ne moze, onda primeniti konačno resenje.

Ima svega

pre 4 godine

Slažem se sa komentarima da žena ne ostavlja sadašnjeg, iako je nezadovoljna, dok ne nadje novog partnera. To je tako učestalo. Ali najiskrenije, kad god sam raskidala, radila sam jer ne funkcionišemo i bolje po oboje je da svako krene svojim putem. Niko sa strane u mojim planovima u tim trenucima nije postojao.

Patriota

pre 4 godine

Samo cujem price,zene,zene,zene,zene i tako u nedogled. Gde su tu muskarci,u celoj toj prici? Samo su one nezadovoljne,da li se uopste neko pita kako je muskarcima ili vise nismo bitni u celoj ovoj prici?

Dott

pre 4 godine

Razlozi za razvod velike vecine brakova je, nastala monotonija i letargicnost u krevetu jedne od strana.
Vrlo mali broj zena ce to i navesti kao razlog, vec ce posegnuti za kvarenjem bracnih odnosa i u drug segmentima zajednickog zivota, sto ne retko moze potrajati i vise godina, kako bi uspela taj segmen navesti kao valjan razlog razvoda.

harfa

pre 4 godine

Dovoljno je da nemate iste planove za budućnost, i pre ili kasnije doći će do razlaza. Nije dovoljno da gledate jedno u drugo, već da zajedno gledate u istom pravcu.

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 4 godine

Zene su jako prorcunata bica, sve one taktiziraju i analiziraju do detalja pa tek kada nadju novu zrtvu koju ce zavlaciti i praviti od njega majmunom e onda ce bataliti prvog, sve dok u nekim sutacijama ih neki momak provali da ga zavlaci pa joj to stavi do znanja e tu su onda najgore... ovi razlozi su decija posla.

Milan

pre 4 godine

"Dok ne nadje drugog tesko da prvog ostavlja.Kada nadje razlozi su nebitni.@
- (kom, 29. maj 2019 22:07)

Bravo, upravo tako, i to ne pre nego što vas prevari sa drugim. Video sam se par puta sa jednom devojkom koja mi se mnogo dopala, ali je imala dečka. Nemam običaj da jurim zauzete, ali ova je to pri prva dva-tri kontakta lukavo prećutala, pa sam se "upecao". Prošetali se jedno veče, i ona je inicirala poljubac, a rekao bih da je to veče htela i više. Odbio sam, uz obrazloženje da insistiram da prvo raskine sa dečkom.

Treba li da napominjem da se naljutila, izvređala me, i vratila svom dečku posle. I na osnovu kasnijih svojih i tuđih iskustava odgvorono znam i tvrdim da je većna žena ovakva, nažalost.

Sve ove stvari navedene u tekstu su samo krajnji izgovor posle.

upravotako

pre 4 godine

Najbitniji razlog:
-ako ste lepo vaspitani, kulturni,pazljivi,pozrtvovani i trudite se da joj ispunite svaku zelju apsolutno joj necete biti zanimljivi i pobeci ce nekom ko nije predvidiv.

garant

pre 4 godine

znate li sta jos sve niste nabrojali, daj molim te, sam je sigmund frojd davnih dana digao ruke od pitanja sto jedna zena stvarno hoce, hm, mora da da i njemu postalo jasno da ni ona sama ne zna sto hoce;)

Sama!

pre 4 godine

Bukvalno jedan, od 22 komentara koja su napisana u momentu dok pise svoj je napisala emotivno sazrela osoba.

Dokle god sami sa sobom niste srecni i niste oslinac, 100 nevidjenih frajercina vam nece pomoci. I obratno.

"Ko se sa sobom potukao nije bitku vodio nije"

Pametnom dosta

balkanoid

pre 4 godine

Ostavice te kad nadje boljeg, ako moze da ga nadje... To je prvo i osnovno pravilo evolucije.

A posle ce da prica sve najgore o tebi, ko da si bio grof drakula i sreder sekac, samo da bi i dalje mogla da se oseca kao zrtva. Koliko mogu da izspinuju neke lepe stvrari i predstave kao pakao, to je neverovatno. Pozavidele bi im i ova i bivsa vlast zajedno, spin majstori.

Mare

pre 4 godine

@XXL pa normalno je da joj smeta to sto si joj reko - da ti nije bitno da li je tu ili nije. Ti bi se bas lepo osecao da ti ona kaze da joj je isto da li si s njom ili ne. Posteno bi bilo da nisi s njom, ako ti nije stalo do nje, a nekome ko tako prica ne moze da bude stalo, i da ona ima priliku da upozna nekoga kome ce biti stalo i da njemu posveti paznju. Ja bih uvek i sestru i cerku savetovao da ostave takvog coveka.

S€rbisch€n B@ndit€n®

pre 4 godine

већина разлога, глупост. иза свега се крије сваљивање- измишљање кривице на мушкарца, као покриће за раскид! бедно.

Vagica

pre 4 godine

Repetitivno ponašanje koje dovede do prestanka poštovanja. Kako biti sa nekim koga ne možeš da poštuješ... To bude jako tužno.

EF

pre 4 godine

"...Umorna je od vašeg nepoverenja

Kad napokon izađe s prijateljima, ne dozvolite da veče provede odgovarajući na vaše pozive i poruke. Slušanje o tome šta joj sve ne verujete, proveravanje poruka, listanje imenika u telefonu... nije baza za zdrav odnos. ..."
Ovo je ustvari ono ključno zašto žene varaju,a ne zašto ostavljaju partnera...iz ličnog iskustva mogu da potvrdim zbog par udatih žena sa kojima sam bio , da je to što su njihovi muževi imali poverenja u njih apsolutna glupost, ja sam živ dokaz za to...ko zna koliko ima ovakvih kao ja...pa vi sad imajte poverenja u vaše žene(muževe) i nemojte da ih proveravate...samo posle nemojte da kukate
(Nikola, 29. maj 2019 23:26)

Pa sigurno ne varaju te žene svoje partnere zato što im oni veruju i ne proveravaju ih, već zato što su nezadovoljne nekim stvarima u odnosu, što opet nije ispravno da se tako nešto uradi. Ali svakako poverenje u vezi/braku se mora imati i to je jedna od ključnih stavki za uspeh iste, a ako partner ima nameru da te prevari, ti druže možeš i za radijator da ga vežeš i okružiš ga kamerama - opet će naći način da to uradi. Naravno da treba biti oprezan isključivo iz jednog razloga - da partner ne pravi budalu od tebe duže vreme, inače ne treba se puno opterećivati oko toga iz razloga koji sam naveo - ako partner hoće i ima nameru da te prevari, naći će način makar najteži bio i uradiće to.

Nikola

pre 4 godine

"...Umorna je od vašeg nepoverenja

Kad napokon izađe s prijateljima, ne dozvolite da veče provede odgovarajući na vaše pozive i poruke. Slušanje o tome šta joj sve ne verujete, proveravanje poruka, listanje imenika u telefonu... nije baza za zdrav odnos. ..."
Ovo je ustvari ono ključno zašto žene varaju,a ne zašto ostavljaju partnera...iz ličnog iskustva mogu da potvrdim zbog par udatih žena sa kojima sam bio , da je to što su njihovi muževi imali poverenja u njih apsolutna glupost, ja sam živ dokaz za to...ko zna koliko ima ovakvih kao ja...pa vi sad imajte poverenja u vaše žene(muževe) i nemojte da ih proveravate...samo posle nemojte da kukate

Pera Ždera

pre 4 godine

Kad živiš u Srbiji, radiš kao konjina za 350 eura koji jedva pokriju račune i ne možeš da pružiš dostojanstven život porodici.

DonJuan

pre 4 godine

1. Nemate dovoljno para, 2. Nemate dovoljno moci, 3. Drugarice joj ne zavide na vama. To je otprilike to, preko svega ostalog ce preci hahahahahah

Tomcat

pre 4 godine

Svasta. Pa i ja bih ostavio zenu da se ovako osecam pored nje. Niko nije lud da zivi u ovakvim uslovima, nije ovo samo zenski stav. Nadam se, bar, da nije!

kika

pre 4 godine

Moj muz je oslonac, ispunjava mi sve zahteve, trudi se da bude pozitivan, ne vara, zreo je, dobro zaradjuje, zna sta zeli...i sve to je sad dodatni problem jer ja nameravam da ga ostavim. Jednostavno nisam srecna onoliko koliko bih mogla da budem.

DonJuan

pre 4 godine

1. Nemate dovoljno para, 2. Nemate dovoljno moci, 3. Drugarice joj ne zavide na vama. To je otprilike to, preko svega ostalog ce preci hahahahahah

Tomcat

pre 4 godine

Svasta. Pa i ja bih ostavio zenu da se ovako osecam pored nje. Niko nije lud da zivi u ovakvim uslovima, nije ovo samo zenski stav. Nadam se, bar, da nije!

Pera Ždera

pre 4 godine

Kad živiš u Srbiji, radiš kao konjina za 350 eura koji jedva pokriju račune i ne možeš da pružiš dostojanstven život porodici.

Nikola

pre 4 godine

"...Umorna je od vašeg nepoverenja

Kad napokon izađe s prijateljima, ne dozvolite da veče provede odgovarajući na vaše pozive i poruke. Slušanje o tome šta joj sve ne verujete, proveravanje poruka, listanje imenika u telefonu... nije baza za zdrav odnos. ..."
Ovo je ustvari ono ključno zašto žene varaju,a ne zašto ostavljaju partnera...iz ličnog iskustva mogu da potvrdim zbog par udatih žena sa kojima sam bio , da je to što su njihovi muževi imali poverenja u njih apsolutna glupost, ja sam živ dokaz za to...ko zna koliko ima ovakvih kao ja...pa vi sad imajte poverenja u vaše žene(muževe) i nemojte da ih proveravate...samo posle nemojte da kukate

kika

pre 4 godine

Moj muz je oslonac, ispunjava mi sve zahteve, trudi se da bude pozitivan, ne vara, zreo je, dobro zaradjuje, zna sta zeli...i sve to je sad dodatni problem jer ja nameravam da ga ostavim. Jednostavno nisam srecna onoliko koliko bih mogla da budem.

harfa

pre 4 godine

Dovoljno je da nemate iste planove za budućnost, i pre ili kasnije doći će do razlaza. Nije dovoljno da gledate jedno u drugo, već da zajedno gledate u istom pravcu.

Mare

pre 4 godine

@XXL pa normalno je da joj smeta to sto si joj reko - da ti nije bitno da li je tu ili nije. Ti bi se bas lepo osecao da ti ona kaze da joj je isto da li si s njom ili ne. Posteno bi bilo da nisi s njom, ako ti nije stalo do nje, a nekome ko tako prica ne moze da bude stalo, i da ona ima priliku da upozna nekoga kome ce biti stalo i da njemu posveti paznju. Ja bih uvek i sestru i cerku savetovao da ostave takvog coveka.

Sama!

pre 4 godine

Bukvalno jedan, od 22 komentara koja su napisana u momentu dok pise svoj je napisala emotivno sazrela osoba.

Dokle god sami sa sobom niste srecni i niste oslinac, 100 nevidjenih frajercina vam nece pomoci. I obratno.

"Ko se sa sobom potukao nije bitku vodio nije"

Pametnom dosta

EF

pre 4 godine

"...Umorna je od vašeg nepoverenja

Kad napokon izađe s prijateljima, ne dozvolite da veče provede odgovarajući na vaše pozive i poruke. Slušanje o tome šta joj sve ne verujete, proveravanje poruka, listanje imenika u telefonu... nije baza za zdrav odnos. ..."
Ovo je ustvari ono ključno zašto žene varaju,a ne zašto ostavljaju partnera...iz ličnog iskustva mogu da potvrdim zbog par udatih žena sa kojima sam bio , da je to što su njihovi muževi imali poverenja u njih apsolutna glupost, ja sam živ dokaz za to...ko zna koliko ima ovakvih kao ja...pa vi sad imajte poverenja u vaše žene(muževe) i nemojte da ih proveravate...samo posle nemojte da kukate
(Nikola, 29. maj 2019 23:26)

Pa sigurno ne varaju te žene svoje partnere zato što im oni veruju i ne proveravaju ih, već zato što su nezadovoljne nekim stvarima u odnosu, što opet nije ispravno da se tako nešto uradi. Ali svakako poverenje u vezi/braku se mora imati i to je jedna od ključnih stavki za uspeh iste, a ako partner ima nameru da te prevari, ti druže možeš i za radijator da ga vežeš i okružiš ga kamerama - opet će naći način da to uradi. Naravno da treba biti oprezan isključivo iz jednog razloga - da partner ne pravi budalu od tebe duže vreme, inače ne treba se puno opterećivati oko toga iz razloga koji sam naveo - ako partner hoće i ima nameru da te prevari, naći će način makar najteži bio i uradiće to.

Vagica

pre 4 godine

Repetitivno ponašanje koje dovede do prestanka poštovanja. Kako biti sa nekim koga ne možeš da poštuješ... To bude jako tužno.

upravotako

pre 4 godine

Najbitniji razlog:
-ako ste lepo vaspitani, kulturni,pazljivi,pozrtvovani i trudite se da joj ispunite svaku zelju apsolutno joj necete biti zanimljivi i pobeci ce nekom ko nije predvidiv.

balkanoid

pre 4 godine

Ostavice te kad nadje boljeg, ako moze da ga nadje... To je prvo i osnovno pravilo evolucije.

A posle ce da prica sve najgore o tebi, ko da si bio grof drakula i sreder sekac, samo da bi i dalje mogla da se oseca kao zrtva. Koliko mogu da izspinuju neke lepe stvrari i predstave kao pakao, to je neverovatno. Pozavidele bi im i ova i bivsa vlast zajedno, spin majstori.

Ima svega

pre 4 godine

Slažem se sa komentarima da žena ne ostavlja sadašnjeg, iako je nezadovoljna, dok ne nadje novog partnera. To je tako učestalo. Ali najiskrenije, kad god sam raskidala, radila sam jer ne funkcionišemo i bolje po oboje je da svako krene svojim putem. Niko sa strane u mojim planovima u tim trenucima nije postojao.

maja

pre 4 godine

Porodičnoj ženi je bitno da partner brine o deci, o kuci, i o njoj, naravno! Isto to je bitno porodičnom muskarcu s tim da je ljubav najneophodnija, i u jednom, i u drugim slucaju! Ako ljubav postoji između partnera, sve ostalo je manje-više resivo! Ali ako to nije slučaj, mozda treba razmisliti o mogucnosti da se odnos popravi, treba raditi na tome, pa ako ni to ne moze, onda primeniti konačno resenje.

Dott

pre 4 godine

Razlozi za razvod velike vecine brakova je, nastala monotonija i letargicnost u krevetu jedne od strana.
Vrlo mali broj zena ce to i navesti kao razlog, vec ce posegnuti za kvarenjem bracnih odnosa i u drug segmentima zajednickog zivota, sto ne retko moze potrajati i vise godina, kako bi uspela taj segmen navesti kao valjan razlog razvoda.

Patriota

pre 4 godine

Samo cujem price,zene,zene,zene,zene i tako u nedogled. Gde su tu muskarci,u celoj toj prici? Samo su one nezadovoljne,da li se uopste neko pita kako je muskarcima ili vise nismo bitni u celoj ovoj prici?

Milan

pre 4 godine

"Dok ne nadje drugog tesko da prvog ostavlja.Kada nadje razlozi su nebitni.@
- (kom, 29. maj 2019 22:07)

Bravo, upravo tako, i to ne pre nego što vas prevari sa drugim. Video sam se par puta sa jednom devojkom koja mi se mnogo dopala, ali je imala dečka. Nemam običaj da jurim zauzete, ali ova je to pri prva dva-tri kontakta lukavo prećutala, pa sam se "upecao". Prošetali se jedno veče, i ona je inicirala poljubac, a rekao bih da je to veče htela i više. Odbio sam, uz obrazloženje da insistiram da prvo raskine sa dečkom.

Treba li da napominjem da se naljutila, izvređala me, i vratila svom dečku posle. I na osnovu kasnijih svojih i tuđih iskustava odgvorono znam i tvrdim da je većna žena ovakva, nažalost.

Sve ove stvari navedene u tekstu su samo krajnji izgovor posle.

čovek nije stvoren da bude sam

pre 4 godine

Žene provereno imaju više neurona u glavi. Ne možeš ti nju da stimulišeš ako je ona inteligentnija od tebe. Možeš pokušati ali razlog zašto bi žena volela nekog muškarca je jednostavno iskrenost. Smatram da su muškarci iskreniji od žena 100%. Kažeš odmah šta hoćeš i šta nećeš, nego većina muškaraca tripuje da im žena čita um ko da je vanzemaljac pa ćuti. Za ženu ćutanje u vezi je znak nepoštovanja. Jedan od razloga što sve žene žele razgovor je zato što su usamljene. Ne žele sve odmah seks sa nekim drugim, već pažnju i malo vremena da se ne osete više kao u samnici.
U zatvoru u samnici ljudi brzo polude. Normalan čovek se posle samo 3 dana samnice slomi ko slamka. Zato u ženskim zatvorima samnica dođe ko smrtna kazna.

...

pre 4 godine

Kada su devojke/zene znale sta zele? Mozda tek nakon par godina braka i vise desetina semica, kombinacija i veza, dok ne ispitaju sve. Nista im ne valja: fini, pristojni, nenametljivi, dosadni, smaraci, sirovine, balkanoidi, iskreni, lazljivci, otvoreni, uvrnuti, skromni, emotivci ... menjaju se neverovatnom brzinom, donose ishitrene odluke,... tako da se ne vredi puno opterecivati oko njih jer se samo kidaju zivci i nikad se ne zna sta je sledece. Godinama slusam kako zele iskrenog, prijatnog i kulturnog momka, pa na kraju zavrse sa nekim kromanjoncem. U skorije vreme sam pocneo da im "opipavam puls" pa kroz pricu shvatim da bi one ipak nekog neuhvatljivog, neosvojivog, nekog ko ce da drmne sakom o sto i vikne na njih. Kazu "sta ce im mlakonja", ovaj im treba da ih "zastiti".

Marijana

pre 4 godine

Covek koji nije rodjen da bude sam, odlican komentar. Kako jedan veliki um rece zena jako dobro prozre muskarca, ali ona ce u zavisnosti sta joj u tom momentu zivota treba, biti i sa raznim likovima,jer je mozda radoznala zeli da proba,ima tu sto razloga. Postoje zene koje jako dobro mogu da procitaju muskarca, uz to ako im je intuicija razvijena, vec pri prvom susretu dosta toga zna o njemu.Zena moze i da cuti jako puno, ali u odnosu sa muskarca to nije dobro,jer kad zena ucuti, taj muskarac sa kojim je, zavrsio je kod nje.

garant

pre 4 godine

znate li sta jos sve niste nabrojali, daj molim te, sam je sigmund frojd davnih dana digao ruke od pitanja sto jedna zena stvarno hoce, hm, mora da da i njemu postalo jasno da ni ona sama ne zna sto hoce;)

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 4 godine

Zene su jako prorcunata bica, sve one taktiziraju i analiziraju do detalja pa tek kada nadju novu zrtvu koju ce zavlaciti i praviti od njega majmunom e onda ce bataliti prvog, sve dok u nekim sutacijama ih neki momak provali da ga zavlaci pa joj to stavi do znanja e tu su onda najgore... ovi razlozi su decija posla.

S€rbisch€n B@ndit€n®

pre 4 godine

већина разлога, глупост. иза свега се крије сваљивање- измишљање кривице на мушкарца, као покриће за раскид! бедно.

kika

pre 4 godine

Moj muz je oslonac, ispunjava mi sve zahteve, trudi se da bude pozitivan, ne vara, zreo je, dobro zaradjuje, zna sta zeli...i sve to je sad dodatni problem jer ja nameravam da ga ostavim. Jednostavno nisam srecna onoliko koliko bih mogla da budem.

DonJuan

pre 4 godine

1. Nemate dovoljno para, 2. Nemate dovoljno moci, 3. Drugarice joj ne zavide na vama. To je otprilike to, preko svega ostalog ce preci hahahahahah

Nikola

pre 4 godine

"...Umorna je od vašeg nepoverenja

Kad napokon izađe s prijateljima, ne dozvolite da veče provede odgovarajući na vaše pozive i poruke. Slušanje o tome šta joj sve ne verujete, proveravanje poruka, listanje imenika u telefonu... nije baza za zdrav odnos. ..."
Ovo je ustvari ono ključno zašto žene varaju,a ne zašto ostavljaju partnera...iz ličnog iskustva mogu da potvrdim zbog par udatih žena sa kojima sam bio , da je to što su njihovi muževi imali poverenja u njih apsolutna glupost, ja sam živ dokaz za to...ko zna koliko ima ovakvih kao ja...pa vi sad imajte poverenja u vaše žene(muževe) i nemojte da ih proveravate...samo posle nemojte da kukate

upravotako

pre 4 godine

Najbitniji razlog:
-ako ste lepo vaspitani, kulturni,pazljivi,pozrtvovani i trudite se da joj ispunite svaku zelju apsolutno joj necete biti zanimljivi i pobeci ce nekom ko nije predvidiv.

S€rbisch€n B@ndit€n®

pre 4 godine

већина разлога, глупост. иза свега се крије сваљивање- измишљање кривице на мушкарца, као покриће за раскид! бедно.

Milan

pre 4 godine

"Dok ne nadje drugog tesko da prvog ostavlja.Kada nadje razlozi su nebitni.@
- (kom, 29. maj 2019 22:07)

Bravo, upravo tako, i to ne pre nego što vas prevari sa drugim. Video sam se par puta sa jednom devojkom koja mi se mnogo dopala, ali je imala dečka. Nemam običaj da jurim zauzete, ali ova je to pri prva dva-tri kontakta lukavo prećutala, pa sam se "upecao". Prošetali se jedno veče, i ona je inicirala poljubac, a rekao bih da je to veče htela i više. Odbio sam, uz obrazloženje da insistiram da prvo raskine sa dečkom.

Treba li da napominjem da se naljutila, izvređala me, i vratila svom dečku posle. I na osnovu kasnijih svojih i tuđih iskustava odgvorono znam i tvrdim da je većna žena ovakva, nažalost.

Sve ove stvari navedene u tekstu su samo krajnji izgovor posle.

balkanoid

pre 4 godine

Ostavice te kad nadje boljeg, ako moze da ga nadje... To je prvo i osnovno pravilo evolucije.

A posle ce da prica sve najgore o tebi, ko da si bio grof drakula i sreder sekac, samo da bi i dalje mogla da se oseca kao zrtva. Koliko mogu da izspinuju neke lepe stvrari i predstave kao pakao, to je neverovatno. Pozavidele bi im i ova i bivsa vlast zajedno, spin majstori.

garant

pre 4 godine

znate li sta jos sve niste nabrojali, daj molim te, sam je sigmund frojd davnih dana digao ruke od pitanja sto jedna zena stvarno hoce, hm, mora da da i njemu postalo jasno da ni ona sama ne zna sto hoce;)

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 4 godine

Zene su jako prorcunata bica, sve one taktiziraju i analiziraju do detalja pa tek kada nadju novu zrtvu koju ce zavlaciti i praviti od njega majmunom e onda ce bataliti prvog, sve dok u nekim sutacijama ih neki momak provali da ga zavlaci pa joj to stavi do znanja e tu su onda najgore... ovi razlozi su decija posla.

Patriota

pre 4 godine

Samo cujem price,zene,zene,zene,zene i tako u nedogled. Gde su tu muskarci,u celoj toj prici? Samo su one nezadovoljne,da li se uopste neko pita kako je muskarcima ili vise nismo bitni u celoj ovoj prici?

Pera Ždera

pre 4 godine

Kad živiš u Srbiji, radiš kao konjina za 350 eura koji jedva pokriju račune i ne možeš da pružiš dostojanstven život porodici.

...

pre 4 godine

Kada su devojke/zene znale sta zele? Mozda tek nakon par godina braka i vise desetina semica, kombinacija i veza, dok ne ispitaju sve. Nista im ne valja: fini, pristojni, nenametljivi, dosadni, smaraci, sirovine, balkanoidi, iskreni, lazljivci, otvoreni, uvrnuti, skromni, emotivci ... menjaju se neverovatnom brzinom, donose ishitrene odluke,... tako da se ne vredi puno opterecivati oko njih jer se samo kidaju zivci i nikad se ne zna sta je sledece. Godinama slusam kako zele iskrenog, prijatnog i kulturnog momka, pa na kraju zavrse sa nekim kromanjoncem. U skorije vreme sam pocneo da im "opipavam puls" pa kroz pricu shvatim da bi one ipak nekog neuhvatljivog, neosvojivog, nekog ko ce da drmne sakom o sto i vikne na njih. Kazu "sta ce im mlakonja", ovaj im treba da ih "zastiti".

Dott

pre 4 godine

Razlozi za razvod velike vecine brakova je, nastala monotonija i letargicnost u krevetu jedne od strana.
Vrlo mali broj zena ce to i navesti kao razlog, vec ce posegnuti za kvarenjem bracnih odnosa i u drug segmentima zajednickog zivota, sto ne retko moze potrajati i vise godina, kako bi uspela taj segmen navesti kao valjan razlog razvoda.

Sama!

pre 4 godine

Bukvalno jedan, od 22 komentara koja su napisana u momentu dok pise svoj je napisala emotivno sazrela osoba.

Dokle god sami sa sobom niste srecni i niste oslinac, 100 nevidjenih frajercina vam nece pomoci. I obratno.

"Ko se sa sobom potukao nije bitku vodio nije"

Pametnom dosta

Ima svega

pre 4 godine

Slažem se sa komentarima da žena ne ostavlja sadašnjeg, iako je nezadovoljna, dok ne nadje novog partnera. To je tako učestalo. Ali najiskrenije, kad god sam raskidala, radila sam jer ne funkcionišemo i bolje po oboje je da svako krene svojim putem. Niko sa strane u mojim planovima u tim trenucima nije postojao.

Tomcat

pre 4 godine

Svasta. Pa i ja bih ostavio zenu da se ovako osecam pored nje. Niko nije lud da zivi u ovakvim uslovima, nije ovo samo zenski stav. Nadam se, bar, da nije!

čovek nije stvoren da bude sam

pre 4 godine

Žene provereno imaju više neurona u glavi. Ne možeš ti nju da stimulišeš ako je ona inteligentnija od tebe. Možeš pokušati ali razlog zašto bi žena volela nekog muškarca je jednostavno iskrenost. Smatram da su muškarci iskreniji od žena 100%. Kažeš odmah šta hoćeš i šta nećeš, nego većina muškaraca tripuje da im žena čita um ko da je vanzemaljac pa ćuti. Za ženu ćutanje u vezi je znak nepoštovanja. Jedan od razloga što sve žene žele razgovor je zato što su usamljene. Ne žele sve odmah seks sa nekim drugim, već pažnju i malo vremena da se ne osete više kao u samnici.
U zatvoru u samnici ljudi brzo polude. Normalan čovek se posle samo 3 dana samnice slomi ko slamka. Zato u ženskim zatvorima samnica dođe ko smrtna kazna.

maja

pre 4 godine

Porodičnoj ženi je bitno da partner brine o deci, o kuci, i o njoj, naravno! Isto to je bitno porodičnom muskarcu s tim da je ljubav najneophodnija, i u jednom, i u drugim slucaju! Ako ljubav postoji između partnera, sve ostalo je manje-više resivo! Ali ako to nije slučaj, mozda treba razmisliti o mogucnosti da se odnos popravi, treba raditi na tome, pa ako ni to ne moze, onda primeniti konačno resenje.

Vagica

pre 4 godine

Repetitivno ponašanje koje dovede do prestanka poštovanja. Kako biti sa nekim koga ne možeš da poštuješ... To bude jako tužno.

harfa

pre 4 godine

Dovoljno je da nemate iste planove za budućnost, i pre ili kasnije doći će do razlaza. Nije dovoljno da gledate jedno u drugo, već da zajedno gledate u istom pravcu.

Marijana

pre 4 godine

Covek koji nije rodjen da bude sam, odlican komentar. Kako jedan veliki um rece zena jako dobro prozre muskarca, ali ona ce u zavisnosti sta joj u tom momentu zivota treba, biti i sa raznim likovima,jer je mozda radoznala zeli da proba,ima tu sto razloga. Postoje zene koje jako dobro mogu da procitaju muskarca, uz to ako im je intuicija razvijena, vec pri prvom susretu dosta toga zna o njemu.Zena moze i da cuti jako puno, ali u odnosu sa muskarca to nije dobro,jer kad zena ucuti, taj muskarac sa kojim je, zavrsio je kod nje.

EF

pre 4 godine

"...Umorna je od vašeg nepoverenja

Kad napokon izađe s prijateljima, ne dozvolite da veče provede odgovarajući na vaše pozive i poruke. Slušanje o tome šta joj sve ne verujete, proveravanje poruka, listanje imenika u telefonu... nije baza za zdrav odnos. ..."
Ovo je ustvari ono ključno zašto žene varaju,a ne zašto ostavljaju partnera...iz ličnog iskustva mogu da potvrdim zbog par udatih žena sa kojima sam bio , da je to što su njihovi muževi imali poverenja u njih apsolutna glupost, ja sam živ dokaz za to...ko zna koliko ima ovakvih kao ja...pa vi sad imajte poverenja u vaše žene(muževe) i nemojte da ih proveravate...samo posle nemojte da kukate
(Nikola, 29. maj 2019 23:26)

Pa sigurno ne varaju te žene svoje partnere zato što im oni veruju i ne proveravaju ih, već zato što su nezadovoljne nekim stvarima u odnosu, što opet nije ispravno da se tako nešto uradi. Ali svakako poverenje u vezi/braku se mora imati i to je jedna od ključnih stavki za uspeh iste, a ako partner ima nameru da te prevari, ti druže možeš i za radijator da ga vežeš i okružiš ga kamerama - opet će naći način da to uradi. Naravno da treba biti oprezan isključivo iz jednog razloga - da partner ne pravi budalu od tebe duže vreme, inače ne treba se puno opterećivati oko toga iz razloga koji sam naveo - ako partner hoće i ima nameru da te prevari, naći će način makar najteži bio i uradiće to.

Mare

pre 4 godine

@XXL pa normalno je da joj smeta to sto si joj reko - da ti nije bitno da li je tu ili nije. Ti bi se bas lepo osecao da ti ona kaze da joj je isto da li si s njom ili ne. Posteno bi bilo da nisi s njom, ako ti nije stalo do nje, a nekome ko tako prica ne moze da bude stalo, i da ona ima priliku da upozna nekoga kome ce biti stalo i da njemu posveti paznju. Ja bih uvek i sestru i cerku savetovao da ostave takvog coveka.