Miloš se profesionalno bavi zavođenjem, a ovo su neki od njegovih trikova VIDEO

Subota, 27.06.2020.

14:53

Izvor: super zena

Miloš se profesionalno bavi zavoðenjem, a ovo su neki od njegovih trikova VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

162 Komentari

Sortiraj po:

ZT

pre 3 godine

(anima, 27. jun 2020 23:48)

ispravka, to nisu naši kriterijumi, to su poželjne osobine... glavni kriterijum je da žensko nema ono vaše "šta ti je? nije mi ništa!" - dakle, budite jednostavne ( ok, ne baš kao mi, bilo bi onda monotono... :) ), spontane,...

niki

pre 3 godine

Pre bih rekla suprotno. Zene su danas takve kakve su jer su ih muskarci takve napravili. Nase prababe i cukunbabe su bile mirne, skromne , domacice , bez mnogo prohteva. Ali to tadasnji muskarci nisu cenili, tukli su ih , ponizavali, i one su resile da uzmu stvar u svoje ruke, da se obrazuju, rade, zaradjuju. Nije cudo da je najcesca recenica nasih baba i prababa bila " samo da imas svoje parce hleba" da mozes da odes ako nastane haos.
(Nena, 30. jun 2020 05:29)

Nikada Sprkinje nisu bile ni mirne ni skromne, to pričaj nekom drugom.

Dasa

pre 3 godine

Joj fama oko prilaska.

Davam ja neke predlog apropo mog iskustva vrlo važno držanje ujedno prava priča da joj ne dosadiš naravno kad priđeš budi učtiv ujedno šmeker bez seljački ispada. Neka će ostat u čudu a neka te oterat u pm a na to budi spreman jer toga po pravilu ima uvek. Zaključak jeste biti svojjjj i samim tim kako zračiš tako privlačiš. Jednoj će se dopastit. Naravno moraš se potrudit i biti uporan spontano i iskreno kako rekoh sa stilom i šmekom jer po pravilu postoje one ko je cene to dalje samo treba ih tražiti. I da godine su najmanje bitne , bitno je znati voleti ako znaš i umeš , znaćeš onda sve po pravilu..

Vagica

pre 3 godine

Ima ih koji će poslušati ovakve...
Ima ih koji će sami smuvati devojku na osnovu onoga kakvi su i takve veze su najbolje.
Ima ih koje će devojka smuvati a neće ni primetiti (većina), samo da mu se predstavi kao da je on glavni i sve je ok.
Ima ih koji traže Džesiku Albu ili Moniku Beluči (???). Ima, ima. Svojim ušima sam čula od druga koji nikada nije imao devojku.
Zapanjujuće je što se većina buni što ili ne mogu da ih menjaju svaki dan ili što nemaju sve na tacnu.
Uvek mi je bio najlepši taj period pre nego što se počnemo viđati, i tada se sve određuje... Nrma tu glume, nema tu fora, sve se to odmah provali.

Ana

pre 3 godine

@ celavi
Ma kako da ne. Danasnji muskarci su gori od zena po pitanju toga, cim se prvi put vidite odmah idu pitanja cime se bavis, posao , stan, da li vozis i sl. Neki se unapred raspitaju o devojkama pa i ne izadju ako misle da niste njihov nivo. Ako nemate dobar posao i platu odmah otpadate. Znam to jer radim dobro placen posao i vidim kako moje muske kolege rezonuju. Ako zena zaradjuje manje od
900 -1000 evra odmah otpada. Kako kazu " sta ce mi ona sa platom od 300-700 evra da je izdrzavam". Jedan se upoznao sa profesorkom koja radi u srednjoj skoli i kaze " ma sta ce mi ona , radi za sicu" . Drugome ne odgovara devojcina plata vise medicinske sestre ;kaze slatka je , fina al sta ce mi ta koja radi za 450 evra. Takvim 90% zena ne odgovara jer ne zaradjuju koliko bi oni zeleli . Hoce neku koja zaradjuje ko oni ili cak vise. Ne kazem da nisu i zene slicne ali muskarci kad su takvi oni su tad gori od svake sponzoruse, sve na kantar stavljaju, svaki dinar gledaju, svako da placa svoje , svako svoj deo letovanja; racune, hranu,cak i u braku. Nece oni dinar da potrose na neku,nego samo na sebe. Zato su muskarci koji gledaju na novac gori od zena sponzorusa.

Nena

pre 3 godine

@ normalna sama i svoja
Pre bih rekla suprotno. Zene su danas takve kakve su jer su ih muskarci takve napravili. Nase prababe i cukunbabe su bile mirne, skromne , domacice , bez mnogo prohteva. Ali to tadasnji muskarci nisu cenili, tukli su ih , ponizavali, i one su resile da uzmu stvar u svoje ruke, da se obrazuju, rade, zaradjuju. Nije cudo da je najcesca recenica nasih baba i prababa bila " samo da imas svoje parce hleba" da mozes da odes ako nastane haos.

fnfgns

pre 3 godine

Ma da bre treba da ti pridjemo i prostremo se ispred tebe, taman da ti ne moras ni da ustanes sa stolice a dobijes seks
(Zaboravi, 29. jun 2020 00:05)


U pravu si, ali zašto se onda muška deca bombarduju od rođenja o nekakvoj ravnopravnosti i da je to sve isto kada nije..

idijot

pre 3 godine

ne znam o čemu pričate, inače nisam odavde, imam neku svoju teoriju: žena je gotova na prvi pogled ili nije, ili će spustiti pogled ili će okrenuti glavu. Ili ili...hemija, feromoni, glas, smeh, pogled, koža itd...sve to igra ulogu kod žene, više nego koraci valcera. Ako spusti pogled pričajte o bilo čemu, ona je gotova, ako okrene glavu možete biti žigolo nema ništa od toga.

milica zavetnica

pre 3 godine

@ anima> Summa summarum……


Pa i muškarac 'treba' da je neka vrsta blažene mešavine Legolasa i Balboa Rokija i to samo znači da je svako ljudsko biće u korenu kontradiktorno i da forsiranje krajnosti ne prija inherentno složenoj dušici. Zato najjači dojam na suprotni spol ostave baš ti što vladaju svojim duševnim suprotstavljenostima ko velemajstori. Važi i za žene. Pa i na neki od načina koje si opisala. U duhu sedam starogrčkih otaca da kažemo - spoznaj sebe i drži meru.

Zaboravi

pre 3 godine

pa ovo je 21. vek, devojke u svetu umeju same da pridju i zapocnu komunikaciju. al ove nase ostale zaglavljene izmedju patrijarhalnih i modernih shvatanja.
(undercover, 28. jun 2020 00:43)
Ma da bre treba da ti pridjemo i prostremo se ispred tebe, taman da ti ne moras ni da ustanes sa stolice a dobijes seks

Marijana

pre 3 godine

Ne znam da li će hteti da puste komentar knjiga se zove: Nakon Marsa i Venere, Veštine u vezama komplikovanog sveta današnjice. Dr Dzon Grej.

lena

pre 3 godine

@Marijana, zao mi je sto nisi napisala ime ''doktora'' za musko zenske odnose, iz mog iskustva vecina tih best seller knjiga su prilicno sarlatanske ko god da ih je potpisao. Imali smo mi i kod nas neurologa i psihijatara (ili doktora) koji su se ozbiljno lupetali o musko zenskim odnosima i razlikama i uzimali ozbiljne pare. Jer da bi to bilo toliko popularno, mora da bude pojednostavljeno do bola i populisticko, ima pristojnih knjiga, ali da su ljudska bica toliko jednostavna ne bismo imali ovoliko problema.
A to muskarci pokupili zenske osobine a zene muske ne pije vodu ni u jednoj nauci koja se bavi ljudima, razlike izmedju polova su minimalne. To da je nekad donekle bilo ''lakse'' pije vodu u smislu jasnih uloga pa svako radi svoje i cao, sada je to sve prirodno fluidnije pa zahteva vise razgovora i dogovora u odnosu.

Moje mišljenje

pre 3 godine

Pre ću biti iskren makar ne našao nijednu pravu, nego se baviti sitnim forama i prevarama kako bih došao do onoga što želim. Kako za devojke, tako i za sve ostalo u životu (privremeno-povremene strasti, uticaj u društvu, položaj, bolje radno mesto, i sl.). Bolje biti gubitnik sa svojim sopstvenim stilom, nego privremeni dobitnik sa imaginarnim trikovima. Protiv Kopre nemam ništa lično, odlično je progurao foru, i načinio pravi marketinški potez. Tako da svaka čast!

makao

pre 3 godine

Lik ima petlju da izadje sa pricom o zavodjenju na TV, dakle pred ogroman auditorijum. Nisam gledao ni slusao, ali to mi je dovoljno da znam da on ima uspeha sa zenama, koliko god se mi sprdali ovde.

Krme

pre 3 godine

Ne morate nesto specijalno dobro da izgledate, da imate mnogo novca, da imate ne znam kakvu garderobu, ili da ste ne znam kako obrazovani...dovoljan je neki prosek, ali morate da budete zadovoljni sobom. Ako to jeste, bicete privlacni zenama.

Sasa

pre 3 godine

Evo ja zaradjujem vise nego moj partner, jel to njega cini sponzorusom? Hmmm, pitam li se pitam... xD
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anima, 27. jun 2020 23:58)

Ne cini ga "sponzorusom" sto ti zaradjujes vise od njega, on radi. Cinilo bi ga "sponzorusom" da ne radi a tebe posmatra kao izvor finansija i egzistencijalno resenje. Postoje i neki drugi oblici i nacini delovanja "sponzorusa". Sustinski, bilo koja forma parazitskog zivota unizava covekovu licnost, nakon cega tesko ili nikada ne dodje do oporavka. Opet, ima onih koji ni me zele.

Straight Outta München

pre 3 godine

Jedina istina je ta da devojka/zena kada te prvi put vidi, dovoljne su 3-4 sekunde da odluci da li zeli da ima sex sa tobom. Ostalo su prazne price i lupetanja. Mozak u te 4 sec obradi gomilu informacija i posalje poruku.

Predrag Marković Forest

pre 3 godine

Moja dvojica dedova, jedan je bio visoki stasiti, a drugi nizak i nesiguran, i jedan i drugi su dobili isto u životu, po jednu ženu, decu, unuke, praunuke. A tako su dobile i babe.

Da su rođeni u ovo vreme, izrazili bi svoje potencijale, prvi bi imao gomilu devojaka, a drugi bi verovatno u najgorem slučaju umro nevin, što sam se već nagledao. Zato manite priču o zavođenju i nesigurnosti muškaraca.

Ćelavi

pre 3 godine

Evo ja zaradjujem vise nego moj partner, jel to njega cini sponzorusom? Hmmm, pitam li se pitam... xD
(anima, 27. jun 2020 23:58)

Pa što pitaš sebe? Pitaj njega.
Pitaj ga da ti iskreno kaže šta mu je kod tebe najprivlačnije. Ako kaže da su to pare, onda je sponzoruša.
Vidiš, razlika između žena i muškaraca u ovom slučaju je ta što se žene aktivno trude da nađu nekog lovatora, i time se vode u životu pod uslovom da mogu da biraju.
Muškarac možda slučajno "ubode" ženu koja zarađuje više od njega, ali on sam nema ništa od toga, niti mu je to faktor pri odabiru.

remax

pre 3 godine

Političari bez škole, pevačice bez glasa, debeli nutricionisti, spikeri sa govornom manom.
Znao sam da još nešto nedostaje ovom društvu..zavodnik-devica.

Normalna, sama i svoja

pre 3 godine

Ne bih da komentarišem dotičnog gospodina, definitivno nam se mišljenja ne poklapaju, to je sve.
Što se tiče muško-ženskih odnosa, moje mišljenje je sledeće: Postoji globalan problem kod nas, a to je da se ceni i vrednuje ono što je nekad bilo sramota, sistem vrednosti nam se potpuno izvrnuo, i to što se tiče oba pola. Pod uticajem TV-a, rijalitija i ostalih gluposti koje nam se plasiraju o tome kako svi treba da budemo savršeni i po šablonu ili ne vredimo ništa. Dok god se to ne promeni u društvu, biće loše.
Ja ne branim, niti kudim, ni muškarce, ni žene, moj stav je sledeći: Muškarci su danas takvi kakvi jesu, jer su ih žene takvima napravile (tj. naterale da takvi budu), i to je to.

Bane

pre 3 godine

Iskreno, lakse mi je bilo slusati ovog lika nego citati pojedine komentare. On je mozda malo seljakast ali makar iz njega ne izbija zloba i kompleksi kao iz pojedinih komentara.
Stvari uopste nisu tako lose kakvim se predstavljaju. Potrebno je samo malo psiholoski proanalizirati.
Prvo, muskarci su vizuelna bica, i DA volimo dobre ribe... tacka, kraj. Medjutim, ono sto je zapravo prava istina je da ima ogroman broj dobrih riba medju onima koje svoje fizicke atribute ne isticu u prvi plan. Takodje, ima ogroman broj onih koje isticu svoje atribute cak i kada nemaju sta da pokazu. E sada, zamislite koliko takve ribe nisu svesne sebe i svojih mana kada su tako prosecne u stanju da se razgolite i nesto bacakaju. Takodje, kada vidite ribu koja je itekako istakla svaki svoj atribut i ima sta da pokaze budite svesni da je i ona itekako svesna svojih atributa i ne igrajte na tu kartu ako nemate jake karte u rukama ili niste opasan kibicer koji ce da je izblefira. Ostale zgodne devojke koje to ne isticu ili toga nisu svesne (previse samokriticne) ili svesno ne zele da igraju na tu kartu jer traze dublji odnos.
Da bi ste medju ostalim devojkama nasli dobru ribu morate da otvorite oci. Ja sam se izvestio do te mere da mogu zgodnu ribu da snimim i ispod vojnog sinjela. Nakon toga ne treba nista da pricate vec treba sa slusate! Zene ne treba zavoditi, osvajati igrati igrice. Treba ih dobro gledati i dobro slusati, one vam sve uglavnom same kazu samo ako ih dobro slusate. I posle toga je jedina mudrost ponasati se u skladu sa tim sto ste culi. Znaci iskljucite 10% top napucanih riba sto zele novac, moc i slavu (i uz njih one utripovane krseve sto se zavaravaju da su ista liga sa njima), otvorite oci da u moru ostalih uocavate lepe devojke, onda nadjite nacin da im se priblizite i dobro ih slusajte (moracete i ovde malo da filtrirate jer i one nekad malo pricaju i sta ne misle da ostave bolji utisak) nakon toga samo budite to sto ste culi i imacete uvek lepu devojku pored sebe... mozda necete promeniti stotinu ali necete biti ni sami.

samo_kazem

pre 3 godine

@anima

Uz duzno postovanje, nisi u pravu. Vecini je samo dovoljno da bude prirodno lepa i zgodna, jer to je ono sto prvo privuce. S druge strane, neverovatno je da su cak i prosecne devojke toliko podigle kriterijum da obicni momci jedva imaju ikakve sanse. Za ovo krivim drustvene mreze gde se i ta prosecna devojka zbog hiljade dobijenih lajkova oseca izuzetno bitno i automatski sebe svrstava u top 1%, sto je nerealno. Svako treba da gleda svoj nivo, eventualno da puca jedan nivo iznad. Eto i ja bih voleo da provedem makar jedan vikend sa Jenifer Lawrence iako izgledam sasvim dobro po zenskim standardima, ali eto nesto mi se ne da...

kom opanci ,tom i Jerry

pre 3 godine

Cekaj, ekspert u belim carapama ili mu to zavoj, gips? WTF?
(Walter, 27. jun 2020 15:39

80% Nemaca je smuvalo svoje zene na bele carape i braon cipele.

Sad su presli na bele carape sa sandalama.

Zavetnik

pre 3 godine

Oba pola imaju NEREALNE kriterijume, zasto se samo zenski stalno pominju? Hajde da onda malo pricamo o muskim kriterijuma... Da li vi mislite da vi niste surovi? Da su vasi kriterijumi realni?
Summa summarum: Devojka ne sme da bude debela, ali ni previse mrsava, treba da ima lepo popunjeno dupe i grudi ali da ne bude krupna na drugim mestima...ne sme da bude sponzorusa ali mora da se ponasa s vremena na vreme kao da joj je potrebna vasa pomoc kako bi zastitila vas ego. Mora da se sredjuje ali ne previse. Mora da bude lepa ali da ne stavlja mnogo sminke. Mora da ima svoj novac ali da ne zaradjuje vise oad vas. Mora da bude "one of the guys", ali ne i da pije toliko. Mora da bude pametna i da cita knjige ali ne toliko pametna da se vi osecate ugrozeno. Lista moze da se nastavi, ali mislim da sam dokazala poentu. Imate i vi itekako nerealne kriterijume za zene. Pre nego sto lupite minuse, barem procitajte i lepo razmislite o tome, ima jos stvari na ovoj listi i vi vrlo dobro znate koji su.
(anima, 27. jun 2020 23:48
Prilično si dobro napisao ali poenta života i jeste u tome da budemo umereni u svemu!
Cure kad bi bile malo umerenije, bilo bi i manje problema!
Neke piju mnogo, neke se drogiraju, neke mnogo upražnjavaju sex, neke mnogo vole novac, neke mnogo traže od muškaraca pažnje, nekima je previše bitno šta vozi muškarac!!!
Neumerene su i to je problem najveći!

Pera

pre 3 godine

Aman... Zavisi od devojke. I njih ima lepih ružnih pametnih glupih, sa željom za potomstvom, bez, stidljivih... Postoji poseban soj, samozaljubljene budale koje su ubedjene da pravi negde postoji i surovo menjaju momke i ne zaljubljuju se jer im pažnja ipak treba - verujem da je u pitanju mentalni poremećaj. Postoje i hladne nezaljubljive kojima je do para. Takve postaju sponzoruše ili prostitutke. Isti ovakvi postoje i muškarci. Na kraju svaka rupa nadje zakrpu osim onih koje večno traže pravog i pravu a zapravo beže od pravog života i traže način da ostanu večita deca.

Danas barem imate društvene mreže. Šaljite, chatujte, svako veče izađite sa nekim dok ne kliknete. 100 puta ćete biti odbijeni ili ćete vi odbiti.

Malo samo spustite estetske kriterijume! A evo zasto: da živite npr. U Svajcarskoj, U ŽIVOTU NE BISTE NAŠLI ŽENU doteranu i srednjenu. Tamo sve izgledaju kao poplava da ih je izbacila. I šta biste onda? Dakle, nađite nešto lepo na ženi, muškarcu. Da li su to oči, usta, neka osobina i zaljubite se u to! Ni vi niste savršeni, DALEKO OD TOGA!!!

Bane

pre 3 godine

Upravo čitam jednu knjigu o muško ženskim odnosima, napisao je doktor ne neki šarlatan, prošla knjiga mu je bila best- seler u svetu. Glavni problemi današnjice su zapravo ti što muškarci preuzimaju osobine žena, da ne kažem postaju kao žene, a žene opet osobine muškarca. Tu su i jedni i drugi na gubitku. Uglavnom ima tu još svašta , na početku sam čitanja.
(Marijana, 27. jun 2020 23:55)

Ako se ne varam, to nam je doneo feminizam, a feminizam su zagovarale zene. One su te koje su trazile da muskarci preuzmu dobar deo uloge zena i da njima prepuste dobar deo muske uloge u okviru tzv. borbe za ravnopravnost.
S tim da osnova nerazumevanja lezi u tome da su zene zelele ravnopravnost samo u nekim sferama gde to njima odgovara, a da zadrze tradicionalni musko zenski odnos tamo gde im je to godilo, a muskarci su zagovarali stav da ako hoce ravnopravnost onda ima da budemo ravnopravni u svemu.
I tako dodjosmo tu gde jesmo. Nije da ljudi ne znaju da se ponasaju, vec tako izgleda jer ljudi vise ne znaju kako da se ponasaju jer ne znaju sta im je uloga. Muskarac vise ne zna jel treba da bude muskarac ili partner ili otac ili mozda majka, zena isto tako ne zna jel treba da bude zena ili majka ili mozda otac...karikiram ali greska je sto dve bioloski i psiholoski razlicite jedinke drustvo hoce da izjednaci umesto da svaka igra na svom terenu i pruzi svoj maksimalan ucinak.

djuro

pre 3 godine

@brate, treba da ponesem lenjir I šestar u beton halu sledeci put
(Goran Loznica, 27. jun 2020 22:52)





Ne moraš .. samo nekad ostavi tastaturu i izadji napolje.. Naće se neka družbenica i za tebe..

Shamu

pre 3 godine

@Marijana
Kako se zove knjiga?
To sto pominjes je apsolutno moje (shokantno) iskustvo. Zivim dugo van SRB, okruzen sam edukovanim ljudima naseg porekla i primecujem da je vecina brakova bazirana na zenskoj dominaciji, neskladni i nesrecni.
Ne podrzavam tradicionalan, balkanski, musko-dominantni nesklad, koji izgleda prema komentarima jos uvek preovladjuje u SRB, vec sam neprijatno iznenadjen negativnim efektima ovog novog hibridnog braka. Zato me zanima istrazivanje na tu temu. Hvala!

Petar

pre 3 godine

Pod hitno da neko objasni ovom "zavodniku" da se klasična (dress) košulja ne nosi neupasana, (osim ako nećeš da izgledaš kao tinejdžer na maturi), da se na košulju ne nose patike za trčanje NIKAD, da se na crne patike nikad ne nose bele čarape osim ako ne nosiš trenericu, pogotovo ne sportske bele čarape ako već nosiš košulju i da su ove izbeljene farmerice izašle iz mode pre 5 godina.
Koju ovaj zavede sa ovim stilom oblačenja šesnaestogodišnjeg srednjoškolca ta je bogami dugo bila usamljena!
(Djoka iz NY, 27. jun 2020 15:27)

Druže,dodji ti u Švedsku,konkretno Štokholm pa da vidiš šta se sve nosi i kakve kombinacije prave...
Naravno ima i onih koji se jako fino oblače.

aabb

pre 3 godine

Au covece koji komentari, zasto sve gledate toliko crno.
Ima na hiljade i hiljade stidljivih, introvertnih muskaraca. Mnogi nemaju samopouzdanja. lako je reci, e imaj samopouzdanja.
Pomaze im covek da prebrode strah, tremu i nerazvijene komunikativne vestine. Ljudi hoce da rade na sebi. 99% muskaraca ne razume zene (ni ja) i on im pomaze u tome, sta je tu lose. Bilo bi lepo kad ne bi svi sebe smatrali najpametnijima vec kad bi radili na sebi. I zene i muskarci.
To isto rade i psiholozi.
Svaka cast svakome ko ima hrabrosti da to prizna i ko hoce da prebrodi svoje strahove.
Svaka cast muskarcima koji rade na sebi u bilo kom pogledu.
a vi hejteri se tripujte da mnogo znate sa zenama.
Isto to rade i psiholozi.

Iksan

pre 3 godine

Ovaj decko kaze da je bio sa 18 ili 19 godina ankciozan i nesiguran.
Pa druze po tvom govoru i ponasanju ti si i dalje ankciozan samo sto pokusavas sve nas da ubedis da si neki super baja.
Odgovor od psihologa.

nikola88

pre 3 godine

danas prolaze oni koji nemaju srama, u smislu navikao na korpe, ne obraca paznju na to i ide dalje...proba sa 100 riba i negde ce da prodje...posle se izvesti malo i prodje kod 1 od 10, ali to sto je dobio 9 korpi ga ne pogadja mnogo...
sa druge strane, ribe bi da decko ima samopouzdanja, s malim problemom sto ne prepoznaju lazno samopoudanje ovakvih tipova, ali ok, sta je tu je...
na kraju dodje do toga da se svodi na zavodjenje i umece, a nema iskrenosti...realno je liku bitno da smuva nesto, a ne konkretnu osobu koja mu se svidja...i onda se muvanju pristupi bez emocija i glumata se nesto... i na kraju jbg imate srbiju sa ko zna koliko ljudi (m i z) 30+ koji nemaju brak ili ozbilj u vezu, pa cak i oni koji imaju se varaju na svakom koraku
to je valjda realnost, kad nesto prirodno postane zanat

Milos Milosevic

pre 3 godine

Nikad mi se nije desilo da budem odbijen, ovaj tip se uasio Marije mucao je gutao slova, duboko u sebi skriva slabost, opustenost normalan dijalog inormalne devojke! Beg u zdrav razum

Mare

pre 3 godine

Ali škola zavođenja, dokle više. Zašto bi iko trošio vreme na to, da uči kako da obigrava oko žena da bi dobio...ništa za uzvrat. Samo solo, nikakva veza niti brak, ovi likovi prodaju red pill priče da bi zaradili.

Guns N Roses

pre 3 godine

Stvar je sledeca - da vi gospodo koji (navodno) cenite pamet i nacitanost zanemarite te ribe koje ulazu samo u izgled i nadjete neku prosecnu streberku?
Vi ste najobicniji foliranti i to drski i bezobrazni, navodno fini, obrazovani momci a ustremili se na napucane tupave ribetine pa sad pokusavate ocajnicki da im spustite cenu jer nisu "nacitane". Koga briga za to, ni one ne traze nacitane vec dilere i tatine sinove.
Ne sleduju vam takve, nigde na svetu. Pomirite se sa tim vise i ne davite. Blamirate se samo.
(Dosadni ste, 27. jun 2020 22:35)

da se ne lazemo vecina devojaka u Srbiji ima previsoke kriterijume. te price kako muskarci hoce samo top ribe mozete pricati nekome ko ne vidi dobro. druga stvar koja je iritantna je sto vi devojke ovde konstantno izvlacite reci iz konteksta , izokrecete ono sto muskarci pisu a bogami pojedine se sluze sarkazmom kao odbramnenim mehanizam da bi svoje stavove branile bez ijednog argumenta.

ima normalnih cura ali ih nema dovoljno za svakog normalnog momka.

Sns korona parti

pre 3 godine

Svi koji kažete i mislite da se zavođenje ne uči i da to nije veština ste u gadnoj zabludi. Sa zavođenjem je situacija kao i sa nekim sportom ili umetnošću - ima onih koji su prirodno nadareni za to, a ima i onih koji "imaju 2 leve". Velika većina tih sa 2 leve verovatno nikada neće biti dobri kao ovi talentovani, ali im se kopiranjem, vrednim radom na sebi, sticanjem iskustva i prevazilaženjem unutrašnjih strahova i blokada može dovoljno približiti. Možda neće izgledati skroz prirodno već izveštačeno jer to što rade je ipak naučeno i ne dolazi spontano, ali može dati dovoljno dobre rezultate (zavisno šta je cilj i u odnosu na šta se gleda rezultat).
Uostalom, zamislite tek ovog lika kako bi izgledao da nije tolike godine radio na sebi! Verovatno bukvu ne bi uspeo da smuva, a dogurao je dotle da Kilibardi češka podlakticu pred kamerama :)
E sad, većina likova bi htela da postoji čarobna formula, redosled koraka i rečenica koje treba ispoštovati, koju će da nauče kao azbuku i koja će dati rezultat nezavisno od situacije i devojke, i to je ono šta im obećavaju i čime ih mame ovakvi "instruktori".
Nažalost, ne posedujemo svi talenat za zavođenje, ali ne vidim ništa loše da neko poradi i na tome.

jedna priča za laku noć

pre 3 godine

Žurka. Ulazi ona u sobu, staje na sredinu i počinje da gleda u krug. Ništa lepše u životu nisam video do tada. U momentu kada me je ugledala, stala je sa skeniranjem. Sreća moja što sam sedeo, jer kada me je pogledala, zastao mi je dah, stala mi je neka knedla u grlu, ma nisam mogao da se pomerim. Osmehnula se i pružila ruku. Došao sam sebi i rekao kako se zovem i to je bila sva komunikacija. Otišla je na drugu stranu sobe, a ja sam je snimao, ma nisam mogao da skinem pogled sa nje. Ona je bila u drugom uglu sobe i pričala sa nekom devojkom i nije se micala. Čekao sam da vreme prođe, pa da se pojavi dasa, koji će ovakvoj ženskoj da priđe, da je odvede sa sobom. Međutim nije se pojavio. Ma želja mi je bila samo da vidim u kakve tipove se zaljubljuju takve devojke. Ni u snu mi nije palo napamet, da ću njen izbor biti ja. Stidljivko bez iskustva sa ženama, bez para, dobrog automobila, zaglavio na studijama. Tipičan primer "luzera". Čak sam i bežao od nje, jer sam mislio da hoće da me zeza, ali je ona bila uporna i stigla me je. Pozvala me je kući, a onda je zatvorila vrata i nije mi dala da izađem. Uvukla me je u sobu i ugasila svetlo. Nikada se tako nisam uplašio u životu, ma kakvi uplašio, oduzeo sam se. Noge su mi se tresle od straha. Ali, toplina njenog tela me je ubrzo zagrejala, strah je nestao, zbunjenost je nestala, probudio se u meni muškarac. Ušli smo u vezu. Rekla mi je kasnije, da sam jo pružio ono što niko nikada nije, ljubav, pažnju i razumevanje. Samo je to htela!

buntovnik sa razlogom

pre 3 godine

(bp, 27. jun 2020 16:31)
Nije to uopste los procenat vama je ruzno 90% devojaka
(Pa sad, 27. jun 2020 19:16)

nisam siguran u to, prosecnom muskarcu se svidi 8 od 10 devojaka.

poznavalac prilika

pre 3 godine

Unistice nas ova ravnopravnost polova, zene hoce da budu ravnopravane a da muskarci i dalje budu dzentlmeni prema njima, a to jednostavno nije prirodno i nije moguce. Da bi bio dzentlmen, muskarac mora da bude dominantan, jer nema potrebe za dzentlmenstvom ako su ravnopravni, jednaki, isti...

undercover

pre 3 godine

Ne postoji nikakvo adekvatno pravilo. Najveci problem koji danas momci imaju je strah od samog startovanja i nedostatak upornosti. Ne postoji "Don Juan" koji moze koju god zeli devojku da zavede niti onaj koji ne moze nijednu. Mnogi nisu ni svesni da se dopadaju zenama kakve bi bas zeleli da osvoje, jer nemaju samopuzdanja. Osim samopouzdanja potrebne su finese, zasnovane na proceni koja se poboljsava iskustvom. (nacin prilaska, otvaranje svoje licnosti, otvaranje njene i samo osvajanje) Moja preporuka ako zelite da zavedete mnogo zena je da to cinite s mnogo pokusaja nebitno kako izgledate, kako ste obuceni i da li vam nesto nedotaje, jer to je bespotrebno ogranicavanje. (Naravno da treba da se trudite da budete uvek u najboljem izdanju,ali i ako niste ne odustajte.) Ako vam se dopada da bi ste je imali morate da probate. Ne padajte u nokdaun zbog neuspeha, jer ih ima sasvim dovoljno za svakog muskarca. I posle 50 nizanih poraza nastavite dalje, jer ste verujte sve blizi uspehu. Ne predajte se nikada,ne kajte se ni za sta,ne marite sta drugi misle,kako vas gledaju i sta ce vam reci vec terajte dalje i ako mislite da ste dobro postupili nastavite isto,
(Ejjj, 27. jun 2020 18:00)
poslusajte ovo i necete imati nijednu i bicete frustrirani ceo zivot, ima i brzis i efikasnijih nacina. ovo gore su saveti u fazonu "i corava koka ubode neko zrno". to se zove lov u mutnom i gotovo uvek se zavrsi neuspehom.

HeadsUp

pre 3 godine

@Donglai Pei

Ima, verovao ili ne. Ja sam tako svojevremeno izašao na svirku sa drugaricom, i obreo se u potpuno ženskom društvu, njih ukupno sedam.

Jedna od njih mi je zapala za oko. Provod je bio fenomenalan, malo muke posle oko ubedjivanja da se to nastavi...

Zaljubio sam se kao tetreb, naravno.

Eno je u bracnom krevetu, spava sa nasim klincem i tatinom princezom.

undercover

pre 3 godine

pa ovo je 21. vek, devojke u svetu umeju same da pridju i zapocnu komunikaciju. al ove nase ostale zaglavljene izmedju patrijarhalnih i modernih shvatanja.

anima

pre 3 godine

Oba pola imaju NEREALNE kriterijume, zasto se samo zenski stalno pominju? Hajde da onda malo pricamo o muskim kriterijuma... Da li vi mislite da vi niste surovi? Da su vasi kriterijumi realni?
Summa summarum: Devojka ne sme da bude debela, ali ni previse mrsava, treba da ima lepo popunjeno dupe i grudi ali da ne bude krupna na drugim mestima...ne sme da bude sponzorusa ali mora da se ponasa s vremena na vreme kao da joj je potrebna vasa pomoc kako bi zastitila vas ego. Mora da se sredjuje ali ne previse. Mora da bude lepa ali da ne stavlja mnogo sminke. Mora da ima svoj novac ali da ne zaradjuje vise od vas. Mora da bude "one of the guys", ali ne i da pije toliko. Mora da bude pametna i da cita knjige ali ne toliko pametna da se vi osecate ugrozeno. Lista moze da se nastavi, ali mislim da sam dokazala poentu. Imate i vi itekako nerealne kriterijume za zene. Pre nego sto lupite minuse, barem procitajte i lepo razmislite o tome, ima jos stvari na ovoj listi i vi vrlo dobro znate koji su.

Donglai Pei

pre 3 godine

Najteze je muskarcima koji nisu iz Beograda jer su u bukvalno svim gradovima osim najvecih devojke nalozene iskljucivo na narodnjake jer nema kafica sa drugacijom muzikom. ...
(Boromir, 27. jun 2020 21:54)

Pa nije bas tako ima i unutrasnjosti devojaka koje slusaju i rok i metal, a ako vec nema kafica u gradu gde se pusta muzika koju vole onda i ne izlaze po njima, vec radije odu u veci grad u provod, neki koncert, makar to bilo i jednom mesecno. I ako i imaju profile na fb, instagramu i sl. te tevojke obicno ne postavljaju svoje slike u svakojakim provokativnim pozama. Mozda ih nema mnogo, ali ih ima, a ti se potrudi pa ih pronadji.

милорад брзаковић брзи

pre 3 godine

код жена је важна цака на то пада свака, код жена је важан штос кад подигну нос

m

pre 3 godine

@retro wave
Znam mnogo zena i mozda mogu da kazem za jednu da spada u taj tvoj opis. Sa druge strane ne znam zasto si toliko ogorcen na njih?
Ocigledno ti zene koje su svu paznju posvetile fizickom izgledu nisu interesna grupa, to je njihova prica i traze muskarca kojem to odgovara. Sta bi ti da radi, provodi 6 sati na fakultetu, uci svaki dan, volontira za nezbrinute zivotinje, vodi intelektualno filozofske razgovore na svaku temu i onda se jos maximalno posveti svom izgledu i jos bude super skromna u svojim ocekivanjima od potencijalnog partnera?
Ako zena posvecuje 90% svog vremena odrzavanju i sredjivanju svog tela sta tacno ocekujes? Bice da se kreces u krugovima i prilazis tom tipu zena pa su ti one krive sto niste kompatibilni.

anima

pre 3 godine

vidim uvredise se casne i cedne srpkinje na moj komentar, bice da sam ubo sustinu.
(morinho, 27. jun 2020 22:47)

Uvrede se samo one sto ne jure ni pare ni kola ni izgled, a traze samo postovanje i trud oko njih sto izgleda zasluzuje i dobija samo tih 10 % top riba kod nas, ostale kao da nisu vredne truda. Evo ja zaradjujem vise nego moj partner, jel to njega cini sponzorusom? Hmmm, pitam li se pitam... xD

Marijana

pre 3 godine

Upravo čitam jednu knjigu o muško ženskim odnosima, napisao je doktor ne neki šarlatan, prošla knjiga mu je bila best- seler u svetu. Glavni problemi današnjice su zapravo ti što muškarci preuzimaju osobine žena, da ne kažem postaju kao žene, a žene opet osobine muškarca. Tu su i jedni i drugi na gubitku. Uglavnom ima tu još svašta , na početku sam čitanja.

Goran Loznica

pre 3 godine

Malo mozga, oči i pravi trenutak iskrenosti. Sve ostalo pada u vodu a posebno ovi šega-šala kursevi.
(Tutankamon, 27. jun 2020 21:21

@tuta
brate da sam ja iskren sa ribom svaka bi mi pobegla na pogled

Branko

pre 3 godine

Nemam zvoj stan zivim kod roditelja, vozim se GSP, radim za prosecnu platu, prosecno izgledam. To mi sve nije predstavljalo problem da imam ozbiljne i normalne veze. Ti koji pricaju o 90% zena najcesce misli samo o par posto onih koje izgledaju kao porno glumice, a ove obicne, i slatke i lepuskaste na drugi nacin verovatno i ne primecuju da postoje. Kada budete ciljali samo top ribe a vi ste sami prosecni imacete vezu...

siroma_covek

pre 3 godine

Eno voditeljku još odvajaju od sirome. Došli vatrogasci, al' neće ga spasiti.
Nije trebao fatalne tehnike da koristi, polakomio se siroma.

Dosadni ste

pre 3 godine

Stvar je sledeca, devojke koje nisu procitale u zivotu ni jednu knjigu, i ceo svoj zivot "ulazu" u izgled misle da su zbog toga pametne i imaju spisak zahteva koje ne bi moglo da ispuno 9999 od 10.000 muskaraca, pogotovo ne u Srbiji.
(Retro wave, 27. jun 2020 21:43)
Stvar je sledeca - da vi gospodo koji (navodno) cenite pamet i nacitanost zanemarite te ribe koje ulazu samo u izgled i nadjete neku prosecnu streberku?
Vi ste najobicniji foliranti i to drski i bezobrazni, navodno fini, obrazovani momci a ustremili se na napucane tupave ribetine pa sad pokusavate ocajnicki da im spustite cenu jer nisu "nacitane". Koga briga za to, ni one ne traze nacitane vec dilere i tatine sinove.
Ne sleduju vam takve, nigde na svetu. Pomirite se sa tim vise i ne davite. Blamirate se samo.

Tata

pre 3 godine

@Dobar detschko
Zvucis kao ja kad sam bio mlad. Reci cu ti ono sto cu reci mojim sinovima za par godina - bolje ne ulaziti u veze i nedajboze brak ako nisi 200% siguran da ce stvari biti OK.
Naravno da sponzoruse i slicne treba izbegavati ali nemoj ni slucajno da pravis kompromis, racunas da ako je obrazovana, pametna ... to znaci da je bolji zivotni saputnik od prostije i manje inteligentne devojke.
Deca su blago, ali zivot je jedan. A zene su jako jako razlicite od muskaraca....

Bvbbv

pre 3 godine

Ali kako je carski kad ovakvi krpelji utripuju da znaju išta o ženama i onda prodaju bubrege tuljavim krpeljima, a jedini metod na koji su ikad možda nekad nešto navatali je "lakše je istrpeti ta dva mikro minuta nego da te krpelj davi".

Comic Zone

pre 3 godine

Sve to lepo on radi ali ako ne ispuni glavne kriterijume a to su koliko kesa mesecno zaradjuje i kakva mu je gajba tesko da ce ga potencijalna devojka hteti. :)

Kornjacin vrac

pre 3 godine

Kada god sam pokazivao devojkama da mi je stalo do njih i tretirao ih kao dame bio sam poprilicno neuspesan i cesto friendzoned. Posle jedne duze veze i raskida sve mi je bilo svejedno i malo sam i bio ljut na devojke... Ono sto je sledilo je da su devojke pocele da me obozavaju kada sam ih stalno spustao bockao i stvarno bio nezainteresovan.
E sad, ne mozes glumiti nezainteresovanost bas sa devojkom koja ti se puno svidja. Moglo bi se reci da sam veoma uspesan sa devojkama koje mi se svidjaju a nervozan sa onima koje mi se puno svidjaju. :-D

Boromir

pre 3 godine

Najteze je muskarcima koji nisu iz Beograda jer su u bukvalno svim gradovima osim najvecih devojke nalozene iskljucivo na narodnjake jer nema kafica sa drugacijom muzikom. Vrhunac rock muzike su im Plavi orkestar i Kiki lesendric a to dovoljno govori... A sa narodnjacima idu i neke osobine pevaljki. Na svu srecu za te devojke ima balvana koji su na istom nivou kao one pa se nekako nadju. Samo pogledajte instagram profile devojkama u Srbiji i sve ce vam biti jasno...Trcenja i pucenja i totalni neukus. (kada si klinac od 18 godina mozda mislis da je to super) Onda dodje neki lik kao ovaj i daje nadu ljudima da mogu da nauce prilazenje. Po ovome sto je pokazao u emisiji cisto sumnjam da je uspesan sa devojkama. One vole agresivnije tipove koji vode razgovor sa zvonkim glasom i vise samopouzdanja. :D
Jedina sansa za muskarce u Srbiji je da veruju da ce naci pravu jer ih ima, i da ne izgube samopouzdanje jer ce biti odbijeni mnogo mnogo puta.

anima

pre 3 godine

srpske zene glume ludilo, kao sve zauzete i nezainteresovane(osim onih nemoralnih koje nisu za komentarisanje), treba ih izbegavati i traziti strankinju.
(morinho, 27. jun 2020 20:34)


Ovakve muskarce ni ne zelimo, samo napred xD

P.S. Komentar za za odnos 90/70 %, tacno u metu, bravo :)

lena

pre 3 godine

@neko iz mase
Kakvo vidjenje, otimanje para prodavanjem nekih fora i filozofija muskarcima kojima verovatnije treba psihoterapeut, nikad ne bih sebi dozvolila da na taj nacin zaradjujem novac, niti bih ikad dozvolila sebi da zaradjujem tako sto varam ljude. Decko samoprozvani strucnjak za musko zenske odnose, komunikacione vestine i lecenje od anksioznosti i samopouzdanja, ma hajde.
Cuvajte se bilo kakvih kouceva na kilometar, nikakve standarde nemaju da prozovu sebe koucevima, nikakvu odgovornost od struke ni od zakona, nikakvu garanciju, nista. Prodaju pricice na koje se ciljana klijentela pali a onda te ubedjuju kako ti moras vise da radis ako njihove ideje tebi ne odgovaraju kao licnosti ili jednostavno nisu dobre.
Verovali ili ne nije nam svima samo uzimanje para merilo casti i uspeha.

Retro wave

pre 3 godine

Nema potrebe za generalizovanjem i da se laze da su sve zene iste. Ali 90% jesu. Verovatno su i muskarci ali me ne zanimaju.
Stvar je sledeca, devojke koje nisu procitale u zivotu ni jednu knjigu, i ceo svoj zivot "ulazu" u izgled misle da su zbog toga pametne i imaju spisak zahteva koje ne bi moglo da ispuno 9999 od 10.000 muskaraca, pogotovo ne u Srbiji. Traze da imas iznad prosecno placen posao, luksuzan stan, da i pored tog posla koji radis 12 sati dnevno stignes da ides u teretanu i da pazis na dijetu... Onda ako ispunis sve to spisak se dalje grana, kakva putovanja mozes da obezbedis porodici itd. npr. ako si lik sa prosecnom platom,
lagano ce te zaobici. Na red posle dolaze i letovanja jer se sve ugledaju na neku drugaricu koja je nasla lika koji ce da je vodi zimi na skijanje, i preko leta egzoticne destinacije, i tiho pate sto se one nisu lika kao ta drugarica. Izadjes sa drustvom i pridjes devojkama, sve lepe fine doterane i smerno obicene, i kada progovore vidis da im je idol Ceca a na instagram profilima se puce i izgledaju 20 godina starije i kako ti sada sa njima da komuniciras.

Pozz Kopra

pre 3 godine

Poznajem čoveka, radili smo zajedno sa čestitkama. Pročitao je knjigu koja se zove isto kao njegova "firma". Ceo proces se svodi na agresivno ponašanje uvijeno u oblandu. Takođe, ne potcenjujte njegovo iskustvo sa ljudima, proveo je mnogo, mnogo dana na ulici, razgovarajući sa ljudima. Svašta sam naučio od njega o ophođenju. Naravno, nedostatak stila i opšteg obrazovanja mu je najveći minus, malo je onako, prigradski lik. A da, ono glavno, manje više svaki dan je mogao da pokupi devojku na ulici, i to dok je valjao čestitke u Knezu. Mađioničar.

Kiki

pre 3 godine

Decko je u pravu za govor tela, distancu, nenametljivost. Nije lako pojaviti se na televiziji prvi put, pola vas hejtera bi gutala knedle i znojila se u studiju. Nije rekao da je zavodnik najveci vec da je ucio tehnike i da je odlucio drugima da ih prenese.

Bogoje Panajotović

pre 3 godine

Како да смувам комшиницу, а да њен муж не сазна? Неки савет?
(маркеђани, 27. jun 2020 15:12)

Šta znam... a da smuvaš prvo njega... Probaj, ne znam...

Pera

pre 3 godine

Gle ove pacijente, "ne idu bele čarape" i "ne ide ta košulja", "mojoj devojci je muka" itd.

Lik je sasvim simpatičan u toj svojoj priči, šta vam je aman.

morinho

pre 3 godine

srpske zene glume ludilo, kao sve zauzete i nezainteresovane(osim onih nemoralnih koje nisu za komentarisanje), treba ih izbegavati i traziti strankinju.

Pa sad

pre 3 godine

Danas ili si lep ili ružan ali nema sredine u očima devojaka 70% momaka je ružno.
(bp, 27. jun 2020 16:31)
Nije to uopste los procenat vama je ruzno 90% devojaka

neko iz mase

pre 3 godine

neverovatno je da na svaku vest postoji gomila hejt komentara. nerealno kakvi smo ljudi. ne sviđa ti se, ok prećuti. zašto stalno pljuvati i omalovažavati? dečko se snašao, radi, sprda se i verovatno pomaže nekome. nije lopov, nije ništa ukrao. neverovatno je koliko smo spremni samo da kritikujemo. zato i jesmo tu gde jesmo! dečku svaka čast na tome kako uzima lovu! da li bi ja to radio? ne. da li bi išao na časove kod njega? ne. ali to ne znači da on nije uspešan u tome. na kraj krajeva, ajde svi hejteri, radite to i budite bolji od njega, pa onda kritikujte!

Jerry

pre 3 godine

Sinko, taj avion ne može da leti.
I nije lepo što uzimaš pare muškarcima sa manjkom samopouzdanja (njima treba pomoć psihoterapeuta ili slične stručne osobe, tvoja sigurno ne).
Osim toga - stav ti toliko izveštačen, facijalne ekspresije navežbane pred ogledalom, tekstovi naučeni napamet, stajling užasan. Bilo koja, iole normalna devojka, koja drži do sebe bi te ''oduvala'' na keca na te primitivne fore koje prodaješ.

Miloš Ilić

pre 3 godine

Dala sam ti plus ali brate mili, koliko si se raspisao, udavi me na pola komentara... A daleko od toga da sam povrsna i da me mrzi da citam (doktor nauka, nacitah se ja literature u zivotu samo tako) :))))
Pretpostavljam da si od mene poprilicno mladji, i sve sto mogu da ti kazem - opusti se, pojavice se prava kad-tad. Manje filozofiraj i analiziraj (kad ja to nekome kazem) i vise uzivaj u zivotu, opusti se, mani se analize musko-zenskih odnosa, gubis vreme na gluposti, odlazis u dubiozu i samo ces da se nerviras. Kad bude vreme, pojavice se devojka za teb, eto toliko je prosto. Ne moras da dubis na trepavicama da bi nasao devojku. Sve najbolje!
(hit, 27. jun 2020 18:41)

Svaka obrazovana osoba zna da kovanica "samo tako" ništa ne znači u srpskom jeziku.

Saša

pre 3 godine

Najlakse sam smuvao devojke posle raskida. Jos uvek zaljubljen u bivsu, nezainteresovan za novu vezu, ali kod koje god pokusam prođem. Da li ih lozi ta nonsalantnost i nezainteresovanost, ne znam. Druga stvar je novac. Ne zbog zena (da bi ih time kao kupio), vec zbog tvog samopouzdanja. Velika je razlika u samopouzdanju, da li ti je prazan ili relativno pun dzep. Treca stvar, pricaj sa njom opusteno kao da ti je sestra. Posle prvog sastanka, zaboravi da ti je kao sestra. Mislim da je suvisno reci da moras da budes kulturan, čist (narocito zubi), nasmejan. Četvrto...gledaj je u oči kada pricas sa njom. Ne sad ono neprekidno, ali zadrzi ponekad pogled malo duze. Peto, mozda i najvaznije....nemoj nikada da sam sebe hvalis, ali nikada. Ako vredis, doci ce sve do izrazaja. Šesto, nemoj da budes cicija........

Smuleco

pre 3 godine

Glavna fora je da maloj kazes" Ajde mala da pravimo lom". Posle toga ona tacno zna sta zelis i da si srcan i jak muskarac. Ni jedna ne odbija.
(VŠ za umuvavanje, 27. jun 2020 18:28)

Ahahahaha.. Kralju:)

hit

pre 3 godine

Dobar detschko: Dala sam ti plus ali brate mili, koliko si se raspisao, udavi me na pola komentara... A daleko od toga da sam povrsna i da me mrzi da citam (doktor nauka, nacitah se ja literature u zivotu samo tako) :))))
Pretpostavljam da si od mene poprilicno mladji, i sve sto mogu da ti kazem - opusti se, pojavice se prava kad-tad. Manje filozofiraj i analiziraj (kad ja to nekome kazem) i vise uzivaj u zivotu, opusti se, mani se analize musko-zenskih odnosa, gubis vreme na gluposti, odlazis u dubiozu i samo ces da se nerviras. Kad bude vreme, pojavice se devojka za teb, eto toliko je prosto. Ne moras da dubis na trepavicama da bi nasao devojku. Sve najbolje!

Ejjj

pre 3 godine

Ne postoji nikakvo adekvatno pravilo. Najveci problem koji danas momci imaju je strah od samog startovanja i nedostatak upornosti. Ne postoji "Don Juan" koji moze koju god zeli devojku da zavede niti onaj koji ne moze nijednu. Mnogi nisu ni svesni da se dopadaju zenama kakve bi bas zeleli da osvoje, jer nemaju samopuzdanja. Osim samopouzdanja potrebne su finese, zasnovane na proceni koja se poboljsava iskustvom. (nacin prilaska, otvaranje svoje licnosti, otvaranje njene i samo osvajanje) Moja preporuka ako zelite da zavedete mnogo zena je da to cinite s mnogo pokusaja nebitno kako izgledate, kako ste obuceni i da li vam nesto nedotaje, jer to je bespotrebno ogranicavanje. (Naravno da treba da se trudite da budete uvek u najboljem izdanju,ali i ako niste ne odustajte.) Ako vam se dopada da bi ste je imali morate da probate. Ne padajte u nokdaun zbog neuspeha, jer ih ima sasvim dovoljno za svakog muskarca. I posle 50 nizanih poraza nastavite dalje, jer ste verujte sve blizi uspehu. Ne predajte se nikada,ne kajte se ni za sta,ne marite sta drugi misle,kako vas gledaju i sta ce vam reci vec terajte dalje i ako mislite da ste dobro postupili nastavite isto, jer to ste vi i to je vas trenutno najbolji pristup. Nema potrebe da kopirate bilo koga isforsirano. Tek kad sami uocite greske znacete kako da ih ispravite. Naravno sve ono sto uocite korisno od drugih pokusajte da upotrebite, ali ako ne ide ne forsirajte, jer cete forsirati sebe da ne budete ono sto jeste.Uvek govorite ono sto zelite i pokusajte da izvedete ono sto ste zamislili. U nocnim provpdima nekad i nije potrebna uopste prica, dovoljno je jedan zagrljaj ili osmeh ili ples. Generalno prililom zavodjenja ne treba puno price. Dovoljno je 2-3 min za sve i za uspeh i za neuspeh. Znaci samo u napad i rezultati ce kad tad doci na svoje. Nekom pre nekom kasnije. Budite umetnici svog startovanja i s uspesim i neuspesima ga oblikujte.Vremenom cete sami izgraditi svoj stil,znati pokazati harizmu i biti originalni, a najoriginalniji cete biti kad otkrijete sami sebe. Ne opterecujte se mnogo zavodjenjem. Menjati zene je inreresantno, ali cak i ako ste u dusi zavodnik pozelece te jedanput da se malo duze zaustavite i pozelece te tu neku devojku koju ste zaveli da zadrzite, a za to bih vas savetovao da se narocito potrudite kako vodite zivot, cime se bavite, kakav vam je karakter, vaspitanje, obrazovanje,ciljevi, snaga i volja. Zenu treba osvojiti. A ako je prava nije dovoljno za to samo vase zavodnicko i seksualno iskustvo. Obratite paznju na to da mnoge koje zelite gubite gubeci vreme na neke pogresne stvari pa cak i zavodjenjem i da ce te tek kasnije spoznati da ste je odavno izgubili, mnogo vremena pre nego sto ste je upoznali. Zene necete najbolje upoznati sto ih vise izmenjate. Mozda ce te postati iskusan zavodnik, ali nista vise od toga. Najbolje ce te ih upoznati provodeci vise vremena sa jednom...

VŠ za umuvavanje

pre 3 godine

Glavna fora je da maloj kazes" Ajde mala da pravimo lom". Posle toga ona tacno zna sta zelis i da si srcan i jak muskarac. Ni jedna ne odbija.

Miloš Ilić

pre 3 godine

Moj glavni problem sto sam trenutno sam (bio sam u dve veze od po 3.5 godine doduse) je sto se m-z odnosi zasnivaju na "power play", igricama moci i dominaciji. Kad si muskarac, moras da budes cvrst, da zainteresujes ti nju. Postoje istiniti stereotipi o tome kakav muskarac treba da bude, i ja se u taj kalup ne uklapam. Ili me vide kao suvise finog, ili kao mrguda. Ne umem da balansiram i nisam vest u zavodjenju, osim kad primetim da je devojka bas moj tip. Ne zelim da se mucim oko devojaka kojima sam trenutno peti ili deseti na njihovoj listi udvaraca. Gubljenje zivaca i vremena. Zelim da budem svoj, a ne da glumim i lomim glavu sta je ispravno uciniti tokom zavodjenja, jer devojke na SVE obracaju paznju i primete cak i najmanju "gresku". Kriterijumi su previsoki. Inace u lgbt svetu je mnogo vise promiskuiteta bas zato sto se momci/devojke brze skapiraju i ne igraju se igrica/ne zavlace. Zelim devojku sa kojom necu morati da izigravam i pretvaram se, niti strepim da li sam ucinio ispravan potez. Devojku sa kojom kliknem odmah i budem sasvim svoj i opusten, a i ona isto. Zato sad i ne flertujem ako ne osetim da je ona moj tip, ne trosim energiju na pogresne vec gledam svoja posla i hobije a kad naleti ona za koju mislim da mi savrseno odgovara, potrudicu se da iskoristim priliku. Volim: slatke, inteligentne, duhovite, prirodne, nepromiskuitetne...
(Dobar detschko, 27. jun 2020 15:51)

Da si ostavio fiksni u vidu kontakta pa da ti neka i javi, ovako...

Ignjacio

pre 3 godine

Hahahaaa ludilo! Ovaj ispunjava sve neophodne uslove za nekog na pr. ministra u novoj vladi. Ima taj pogled, držanje i samopuzdanje. Bukvalno sve što se traži! ;)

bp

pre 3 godine

Najbitbina stvar u m-ž odnosima je da devojke biraju sa kim će da budu, kad shvatite da se vi ništa ne pitate lakše će da vam bude.
Ne postoji zavodjenje već devojke preselektiraju onoga koga žele a posle mu šalju znake.
Momci koji nemaju uspeha nije zbog toga što su socijalno zakržljali već što nisu privlačni...suvi prosek je kao da si ružan u današnjem vremenu. Danas ili si lep ili ružan ali nema sredine u očima devojaka 70% momaka je ružno.
Ko ide kod ovakvih samo baca pare i dobiju lažnu nadu.

petar

pre 3 godine

Majko božija! Meni je ovaj lik ok, čovek se setio kako da uzima pare nesigurnim muškarcima i skidam kapu, pozdravljam. Nisu mi jasni ti "polaznici" škole. Zar misle da će neko da ih "nauči" kako da se dopadnu devojkama?? Realno, da budeš kako to ova škola propagira "zavodnik", ne mozes naučiti. Ili imaš ili nemaš. A ako neko želi da ima jedan normalan broj partnera, samo mora biti samouveren i ništa više. Lično ako bih znao nekoga ko je upisao ovu "školu", ruku mu ne bih pružio. Ne mislim nista ružno ali kakav on muškarac može biti kad tako nesto radi sa slobodnim vremenom? Slobodno nek okači testise o klin, ionako mu nece trebati, sa školom ili bez.

dragaN

pre 3 godine

Kakav crni zavodnik, to se on tako pretstavlja. Ovde u Rusiji vec 15 godina takvih kurseva ima na hiljade, i sam sam ucestvovao ne nekim a takodje i na nekim kursevima online koje drze Amiraknci. Sve sto on prica je bukvalno iskopirano sa tih kurseva, on je samo to preveo na srpski i prvi u Srbiji poceo sa obukom. Nista kod njega nema originalno, samo nauceno.

Ljudi moji

pre 3 godine

Samoproklamovani zavodnik. Kakav je, mako mila, orah iz ruke da mu ne uzmes. Horor. Gde taj zavodi, i koga, ahahahaha boze mili kakvog sveta ima. Tj polusveta. Al dobro, slatko me je nasmejao...

mare

pre 3 godine

Pa devojka te frendzonuje kad joj se ne svidjaš u ljuabvnom smislu već možeš da joj budeš prva pratilja, ili da te koristi. Da li devojke frendzonuju lepe momke? Pa naravno da ne jer im onda daju znake da im se svidja i vrlo su aktivne onda pomeraju brda.
Ne treba vam nikakva škola zavodjenja.
Muvajte u svojoj ligi, radite na sebi eto par saveta i izlazite upoznajte ljude jer neće vam žensko pasti sa neba.

kejt winslet

pre 3 godine

Aaaaaa ladno drustvena dinamika lik ahahaha, pa klipove ovog klovna kace po drustvenim mrezama... Ko hoce dobro da se nasmeje neka potrazi klipove ovog majstora hahahahja

Djoka iz NY

pre 3 godine

Pod hitno da neko objasni ovom "zavodniku" da se klasična (dress) košulja ne nosi neupasana, (osim ako nećeš da izgledaš kao tinejdžer na maturi), da se na košulju ne nose patike za trčanje NIKAD, da se na crne patike nikad ne nose bele čarape osim ako ne nosiš trenericu, pogotovo ne sportske bele čarape ako već nosiš košulju i da su ove izbeljene farmerice izašle iz mode pre 5 godina.
Koju ovaj zavede sa ovim stilom oblačenja šesnaestogodišnjeg srednjoškolca ta je bogami dugo bila usamljena!

Stefan

pre 3 godine

Profesionalni zavodnik? Pa valjda zavedeš nekog i budeš sa njim. Ako si morao da zavodiš treću ili četvrtu osobu, ne znači sa si uspešan, već upravo suprotno.

Dobar detschko

pre 3 godine

Moj glavni problem sto sam trenutno sam (bio sam u dve veze od po 3.5 godine doduse) je sto se m-z odnosi zasnivaju na "power play", igricama moci i dominaciji. Kad si muskarac, moras da budes cvrst, da zainteresujes ti nju. Postoje istiniti stereotipi o tome kakav muskarac treba da bude, i ja se u taj kalup ne uklapam. Ili me vide kao suvise finog, ili kao mrguda. Ne umem da balansiram i nisam vest u zavodjenju, osim kad primetim da je devojka bas moj tip. Ne zelim da se mucim oko devojaka kojima sam trenutno peti ili deseti na njihovoj listi udvaraca. Gubljenje zivaca i vremena. Zelim da budem svoj, a ne da glumim i lomim glavu sta je ispravno uciniti tokom zavodjenja, jer devojke na SVE obracaju paznju i primete cak i najmanju "gresku". Kriterijumi su previsoki. Inace u lgbt svetu je mnogo vise promiskuiteta bas zato sto se momci/devojke brze skapiraju i ne igraju se igrica/ne zavlace. Zelim devojku sa kojom necu morati da izigravam i pretvaram se, niti strepim da li sam ucinio ispravan potez. Devojku sa kojom kliknem odmah i budem sasvim svoj i opusten, a i ona isto. Zato sad i ne flertujem ako ne osetim da je ona moj tip, ne trosim energiju na pogresne vec gledam svoja posla i hobije a kad naleti ona za koju mislim da mi savrseno odgovara, potrudicu se da iskoristim priliku. Volim: slatke, inteligentne, duhovite, prirodne, nepromiskuitetne, zdravo balansirane izmedju karijere i porodice, da me zeli sa svim mojim manama kao i ja nju. Amelija Pulen, takav tip devojke.

drmezni piljota

pre 3 godine

Neko je rođen za udvaranje, neko tu i tamo, a jedan mali broj su totalni gubitnici. I to je sva filozofija. Teško je takvimai pronaći smisao života, jer su to stvari koji prosto pokreću osobu i kad su u pitanju drugi aspekti života. :(

dex

pre 3 godine

Ovaj lik je potpuni degenerik koji ne moze ni samom sebi da pomogne nekog da zavede, moja devijka samo sto nije povratila od ovog tipa i njegovog zavodjenja.

mare

pre 3 godine

Zavodjenje nije veština, tehnika ili te devojka simpatiše od starta ili ne, ovaj baja prodaje PUA fazone...Teška zabluda jer ti ne možeš da navedeš nekoga da te prihvati.

Tek onako usput...

pre 3 godine

Lik je do nedavno prodavao u Knez Mihajlovoj čestitke za navodnu pomoc deci i bavio se svim i svačim da bi eto sad izmislio unosan posao kao neki kobajagi stručnjak. Prodaja magle sto je ovde veoma često zanimanje...

Tek onako usput...

pre 3 godine

Lik je do nedavno prodavao u Knez Mihajlovoj čestitke za navodnu pomoc deci i bavio se svim i svačim da bi eto sad izmislio unosan posao kao neki kobajagi stručnjak. Prodaja magle sto je ovde veoma često zanimanje...

Djoka iz NY

pre 3 godine

Pod hitno da neko objasni ovom "zavodniku" da se klasična (dress) košulja ne nosi neupasana, (osim ako nećeš da izgledaš kao tinejdžer na maturi), da se na košulju ne nose patike za trčanje NIKAD, da se na crne patike nikad ne nose bele čarape osim ako ne nosiš trenericu, pogotovo ne sportske bele čarape ako već nosiš košulju i da su ove izbeljene farmerice izašle iz mode pre 5 godina.
Koju ovaj zavede sa ovim stilom oblačenja šesnaestogodišnjeg srednjoškolca ta je bogami dugo bila usamljena!

Saša

pre 3 godine

Najlakse sam smuvao devojke posle raskida. Jos uvek zaljubljen u bivsu, nezainteresovan za novu vezu, ali kod koje god pokusam prođem. Da li ih lozi ta nonsalantnost i nezainteresovanost, ne znam. Druga stvar je novac. Ne zbog zena (da bi ih time kao kupio), vec zbog tvog samopouzdanja. Velika je razlika u samopouzdanju, da li ti je prazan ili relativno pun dzep. Treca stvar, pricaj sa njom opusteno kao da ti je sestra. Posle prvog sastanka, zaboravi da ti je kao sestra. Mislim da je suvisno reci da moras da budes kulturan, čist (narocito zubi), nasmejan. Četvrto...gledaj je u oči kada pricas sa njom. Ne sad ono neprekidno, ali zadrzi ponekad pogled malo duze. Peto, mozda i najvaznije....nemoj nikada da sam sebe hvalis, ali nikada. Ako vredis, doci ce sve do izrazaja. Šesto, nemoj da budes cicija........

Ljudi moji

pre 3 godine

Samoproklamovani zavodnik. Kakav je, mako mila, orah iz ruke da mu ne uzmes. Horor. Gde taj zavodi, i koga, ahahahaha boze mili kakvog sveta ima. Tj polusveta. Al dobro, slatko me je nasmejao...

anima

pre 3 godine

Oba pola imaju NEREALNE kriterijume, zasto se samo zenski stalno pominju? Hajde da onda malo pricamo o muskim kriterijuma... Da li vi mislite da vi niste surovi? Da su vasi kriterijumi realni?
Summa summarum: Devojka ne sme da bude debela, ali ni previse mrsava, treba da ima lepo popunjeno dupe i grudi ali da ne bude krupna na drugim mestima...ne sme da bude sponzorusa ali mora da se ponasa s vremena na vreme kao da joj je potrebna vasa pomoc kako bi zastitila vas ego. Mora da se sredjuje ali ne previse. Mora da bude lepa ali da ne stavlja mnogo sminke. Mora da ima svoj novac ali da ne zaradjuje vise od vas. Mora da bude "one of the guys", ali ne i da pije toliko. Mora da bude pametna i da cita knjige ali ne toliko pametna da se vi osecate ugrozeno. Lista moze da se nastavi, ali mislim da sam dokazala poentu. Imate i vi itekako nerealne kriterijume za zene. Pre nego sto lupite minuse, barem procitajte i lepo razmislite o tome, ima jos stvari na ovoj listi i vi vrlo dobro znate koji su.

kejt winslet

pre 3 godine

Aaaaaa ladno drustvena dinamika lik ahahaha, pa klipove ovog klovna kace po drustvenim mrezama... Ko hoce dobro da se nasmeje neka potrazi klipove ovog majstora hahahahja

mare

pre 3 godine

Zavodjenje nije veština, tehnika ili te devojka simpatiše od starta ili ne, ovaj baja prodaje PUA fazone...Teška zabluda jer ti ne možeš da navedeš nekoga da te prihvati.

Jerry

pre 3 godine

Sinko, taj avion ne može da leti.
I nije lepo što uzimaš pare muškarcima sa manjkom samopouzdanja (njima treba pomoć psihoterapeuta ili slične stručne osobe, tvoja sigurno ne).
Osim toga - stav ti toliko izveštačen, facijalne ekspresije navežbane pred ogledalom, tekstovi naučeni napamet, stajling užasan. Bilo koja, iole normalna devojka, koja drži do sebe bi te ''oduvala'' na keca na te primitivne fore koje prodaješ.

Ignjacio

pre 3 godine

Hahahaaa ludilo! Ovaj ispunjava sve neophodne uslove za nekog na pr. ministra u novoj vladi. Ima taj pogled, držanje i samopuzdanje. Bukvalno sve što se traži! ;)

Dosadni ste

pre 3 godine

Stvar je sledeca, devojke koje nisu procitale u zivotu ni jednu knjigu, i ceo svoj zivot "ulazu" u izgled misle da su zbog toga pametne i imaju spisak zahteva koje ne bi moglo da ispuno 9999 od 10.000 muskaraca, pogotovo ne u Srbiji.
(Retro wave, 27. jun 2020 21:43)
Stvar je sledeca - da vi gospodo koji (navodno) cenite pamet i nacitanost zanemarite te ribe koje ulazu samo u izgled i nadjete neku prosecnu streberku?
Vi ste najobicniji foliranti i to drski i bezobrazni, navodno fini, obrazovani momci a ustremili se na napucane tupave ribetine pa sad pokusavate ocajnicki da im spustite cenu jer nisu "nacitane". Koga briga za to, ni one ne traze nacitane vec dilere i tatine sinove.
Ne sleduju vam takve, nigde na svetu. Pomirite se sa tim vise i ne davite. Blamirate se samo.

mare

pre 3 godine

Pa devojka te frendzonuje kad joj se ne svidjaš u ljuabvnom smislu već možeš da joj budeš prva pratilja, ili da te koristi. Da li devojke frendzonuju lepe momke? Pa naravno da ne jer im onda daju znake da im se svidja i vrlo su aktivne onda pomeraju brda.
Ne treba vam nikakva škola zavodjenja.
Muvajte u svojoj ligi, radite na sebi eto par saveta i izlazite upoznajte ljude jer neće vam žensko pasti sa neba.

Pa sad

pre 3 godine

Danas ili si lep ili ružan ali nema sredine u očima devojaka 70% momaka je ružno.
(bp, 27. jun 2020 16:31)
Nije to uopste los procenat vama je ruzno 90% devojaka

bp

pre 3 godine

Najbitbina stvar u m-ž odnosima je da devojke biraju sa kim će da budu, kad shvatite da se vi ništa ne pitate lakše će da vam bude.
Ne postoji zavodjenje već devojke preselektiraju onoga koga žele a posle mu šalju znake.
Momci koji nemaju uspeha nije zbog toga što su socijalno zakržljali već što nisu privlačni...suvi prosek je kao da si ružan u današnjem vremenu. Danas ili si lep ili ružan ali nema sredine u očima devojaka 70% momaka je ružno.
Ko ide kod ovakvih samo baca pare i dobiju lažnu nadu.

siroma_covek

pre 3 godine

Eno voditeljku još odvajaju od sirome. Došli vatrogasci, al' neće ga spasiti.
Nije trebao fatalne tehnike da koristi, polakomio se siroma.

dex

pre 3 godine

Ovaj lik je potpuni degenerik koji ne moze ni samom sebi da pomogne nekog da zavede, moja devijka samo sto nije povratila od ovog tipa i njegovog zavodjenja.

Miloš Ilić

pre 3 godine

Moj glavni problem sto sam trenutno sam (bio sam u dve veze od po 3.5 godine doduse) je sto se m-z odnosi zasnivaju na "power play", igricama moci i dominaciji. Kad si muskarac, moras da budes cvrst, da zainteresujes ti nju. Postoje istiniti stereotipi o tome kakav muskarac treba da bude, i ja se u taj kalup ne uklapam. Ili me vide kao suvise finog, ili kao mrguda. Ne umem da balansiram i nisam vest u zavodjenju, osim kad primetim da je devojka bas moj tip. Ne zelim da se mucim oko devojaka kojima sam trenutno peti ili deseti na njihovoj listi udvaraca. Gubljenje zivaca i vremena. Zelim da budem svoj, a ne da glumim i lomim glavu sta je ispravno uciniti tokom zavodjenja, jer devojke na SVE obracaju paznju i primete cak i najmanju "gresku". Kriterijumi su previsoki. Inace u lgbt svetu je mnogo vise promiskuiteta bas zato sto se momci/devojke brze skapiraju i ne igraju se igrica/ne zavlace. Zelim devojku sa kojom necu morati da izigravam i pretvaram se, niti strepim da li sam ucinio ispravan potez. Devojku sa kojom kliknem odmah i budem sasvim svoj i opusten, a i ona isto. Zato sad i ne flertujem ako ne osetim da je ona moj tip, ne trosim energiju na pogresne vec gledam svoja posla i hobije a kad naleti ona za koju mislim da mi savrseno odgovara, potrudicu se da iskoristim priliku. Volim: slatke, inteligentne, duhovite, prirodne, nepromiskuitetne...
(Dobar detschko, 27. jun 2020 15:51)

Da si ostavio fiksni u vidu kontakta pa da ti neka i javi, ovako...

Stefan

pre 3 godine

Profesionalni zavodnik? Pa valjda zavedeš nekog i budeš sa njim. Ako si morao da zavodiš treću ili četvrtu osobu, ne znači sa si uspešan, već upravo suprotno.

Bogoje Panajotović

pre 3 godine

Како да смувам комшиницу, а да њен муж не сазна? Неки савет?
(маркеђани, 27. jun 2020 15:12)

Šta znam... a da smuvaš prvo njega... Probaj, ne znam...

VŠ za umuvavanje

pre 3 godine

Glavna fora je da maloj kazes" Ajde mala da pravimo lom". Posle toga ona tacno zna sta zelis i da si srcan i jak muskarac. Ni jedna ne odbija.

dragaN

pre 3 godine

Kakav crni zavodnik, to se on tako pretstavlja. Ovde u Rusiji vec 15 godina takvih kurseva ima na hiljade, i sam sam ucestvovao ne nekim a takodje i na nekim kursevima online koje drze Amiraknci. Sve sto on prica je bukvalno iskopirano sa tih kurseva, on je samo to preveo na srpski i prvi u Srbiji poceo sa obukom. Nista kod njega nema originalno, samo nauceno.

neko iz mase

pre 3 godine

neverovatno je da na svaku vest postoji gomila hejt komentara. nerealno kakvi smo ljudi. ne sviđa ti se, ok prećuti. zašto stalno pljuvati i omalovažavati? dečko se snašao, radi, sprda se i verovatno pomaže nekome. nije lopov, nije ništa ukrao. neverovatno je koliko smo spremni samo da kritikujemo. zato i jesmo tu gde jesmo! dečku svaka čast na tome kako uzima lovu! da li bi ja to radio? ne. da li bi išao na časove kod njega? ne. ali to ne znači da on nije uspešan u tome. na kraj krajeva, ajde svi hejteri, radite to i budite bolji od njega, pa onda kritikujte!

Pozz Kopra

pre 3 godine

Poznajem čoveka, radili smo zajedno sa čestitkama. Pročitao je knjigu koja se zove isto kao njegova "firma". Ceo proces se svodi na agresivno ponašanje uvijeno u oblandu. Takođe, ne potcenjujte njegovo iskustvo sa ljudima, proveo je mnogo, mnogo dana na ulici, razgovarajući sa ljudima. Svašta sam naučio od njega o ophođenju. Naravno, nedostatak stila i opšteg obrazovanja mu je najveći minus, malo je onako, prigradski lik. A da, ono glavno, manje više svaki dan je mogao da pokupi devojku na ulici, i to dok je valjao čestitke u Knezu. Mađioničar.

Smuleco

pre 3 godine

Glavna fora je da maloj kazes" Ajde mala da pravimo lom". Posle toga ona tacno zna sta zelis i da si srcan i jak muskarac. Ni jedna ne odbija.
(VŠ za umuvavanje, 27. jun 2020 18:28)

Ahahahaha.. Kralju:)

anima

pre 3 godine

vidim uvredise se casne i cedne srpkinje na moj komentar, bice da sam ubo sustinu.
(morinho, 27. jun 2020 22:47)

Uvrede se samo one sto ne jure ni pare ni kola ni izgled, a traze samo postovanje i trud oko njih sto izgleda zasluzuje i dobija samo tih 10 % top riba kod nas, ostale kao da nisu vredne truda. Evo ja zaradjujem vise nego moj partner, jel to njega cini sponzorusom? Hmmm, pitam li se pitam... xD

Marijana

pre 3 godine

Upravo čitam jednu knjigu o muško ženskim odnosima, napisao je doktor ne neki šarlatan, prošla knjiga mu je bila best- seler u svetu. Glavni problemi današnjice su zapravo ti što muškarci preuzimaju osobine žena, da ne kažem postaju kao žene, a žene opet osobine muškarca. Tu su i jedni i drugi na gubitku. Uglavnom ima tu još svašta , na početku sam čitanja.

Branko

pre 3 godine

Nemam zvoj stan zivim kod roditelja, vozim se GSP, radim za prosecnu platu, prosecno izgledam. To mi sve nije predstavljalo problem da imam ozbiljne i normalne veze. Ti koji pricaju o 90% zena najcesce misli samo o par posto onih koje izgledaju kao porno glumice, a ove obicne, i slatke i lepuskaste na drugi nacin verovatno i ne primecuju da postoje. Kada budete ciljali samo top ribe a vi ste sami prosecni imacete vezu...

m

pre 3 godine

@retro wave
Znam mnogo zena i mozda mogu da kazem za jednu da spada u taj tvoj opis. Sa druge strane ne znam zasto si toliko ogorcen na njih?
Ocigledno ti zene koje su svu paznju posvetile fizickom izgledu nisu interesna grupa, to je njihova prica i traze muskarca kojem to odgovara. Sta bi ti da radi, provodi 6 sati na fakultetu, uci svaki dan, volontira za nezbrinute zivotinje, vodi intelektualno filozofske razgovore na svaku temu i onda se jos maximalno posveti svom izgledu i jos bude super skromna u svojim ocekivanjima od potencijalnog partnera?
Ako zena posvecuje 90% svog vremena odrzavanju i sredjivanju svog tela sta tacno ocekujes? Bice da se kreces u krugovima i prilazis tom tipu zena pa su ti one krive sto niste kompatibilni.

Tata

pre 3 godine

@Dobar detschko
Zvucis kao ja kad sam bio mlad. Reci cu ti ono sto cu reci mojim sinovima za par godina - bolje ne ulaziti u veze i nedajboze brak ako nisi 200% siguran da ce stvari biti OK.
Naravno da sponzoruse i slicne treba izbegavati ali nemoj ni slucajno da pravis kompromis, racunas da ako je obrazovana, pametna ... to znaci da je bolji zivotni saputnik od prostije i manje inteligentne devojke.
Deca su blago, ali zivot je jedan. A zene su jako jako razlicite od muskaraca....

Retro wave

pre 3 godine

Nema potrebe za generalizovanjem i da se laze da su sve zene iste. Ali 90% jesu. Verovatno su i muskarci ali me ne zanimaju.
Stvar je sledeca, devojke koje nisu procitale u zivotu ni jednu knjigu, i ceo svoj zivot "ulazu" u izgled misle da su zbog toga pametne i imaju spisak zahteva koje ne bi moglo da ispuno 9999 od 10.000 muskaraca, pogotovo ne u Srbiji. Traze da imas iznad prosecno placen posao, luksuzan stan, da i pored tog posla koji radis 12 sati dnevno stignes da ides u teretanu i da pazis na dijetu... Onda ako ispunis sve to spisak se dalje grana, kakva putovanja mozes da obezbedis porodici itd. npr. ako si lik sa prosecnom platom,
lagano ce te zaobici. Na red posle dolaze i letovanja jer se sve ugledaju na neku drugaricu koja je nasla lika koji ce da je vodi zimi na skijanje, i preko leta egzoticne destinacije, i tiho pate sto se one nisu lika kao ta drugarica. Izadjes sa drustvom i pridjes devojkama, sve lepe fine doterane i smerno obicene, i kada progovore vidis da im je idol Ceca a na instagram profilima se puce i izgledaju 20 godina starije i kako ti sada sa njima da komuniciras.

Donglai Pei

pre 3 godine

Najteze je muskarcima koji nisu iz Beograda jer su u bukvalno svim gradovima osim najvecih devojke nalozene iskljucivo na narodnjake jer nema kafica sa drugacijom muzikom. ...
(Boromir, 27. jun 2020 21:54)

Pa nije bas tako ima i unutrasnjosti devojaka koje slusaju i rok i metal, a ako vec nema kafica u gradu gde se pusta muzika koju vole onda i ne izlaze po njima, vec radije odu u veci grad u provod, neki koncert, makar to bilo i jednom mesecno. I ako i imaju profile na fb, instagramu i sl. te tevojke obicno ne postavljaju svoje slike u svakojakim provokativnim pozama. Mozda ih nema mnogo, ali ih ima, a ti se potrudi pa ih pronadji.

Ejjj

pre 3 godine

Ne postoji nikakvo adekvatno pravilo. Najveci problem koji danas momci imaju je strah od samog startovanja i nedostatak upornosti. Ne postoji "Don Juan" koji moze koju god zeli devojku da zavede niti onaj koji ne moze nijednu. Mnogi nisu ni svesni da se dopadaju zenama kakve bi bas zeleli da osvoje, jer nemaju samopuzdanja. Osim samopouzdanja potrebne su finese, zasnovane na proceni koja se poboljsava iskustvom. (nacin prilaska, otvaranje svoje licnosti, otvaranje njene i samo osvajanje) Moja preporuka ako zelite da zavedete mnogo zena je da to cinite s mnogo pokusaja nebitno kako izgledate, kako ste obuceni i da li vam nesto nedotaje, jer to je bespotrebno ogranicavanje. (Naravno da treba da se trudite da budete uvek u najboljem izdanju,ali i ako niste ne odustajte.) Ako vam se dopada da bi ste je imali morate da probate. Ne padajte u nokdaun zbog neuspeha, jer ih ima sasvim dovoljno za svakog muskarca. I posle 50 nizanih poraza nastavite dalje, jer ste verujte sve blizi uspehu. Ne predajte se nikada,ne kajte se ni za sta,ne marite sta drugi misle,kako vas gledaju i sta ce vam reci vec terajte dalje i ako mislite da ste dobro postupili nastavite isto, jer to ste vi i to je vas trenutno najbolji pristup. Nema potrebe da kopirate bilo koga isforsirano. Tek kad sami uocite greske znacete kako da ih ispravite. Naravno sve ono sto uocite korisno od drugih pokusajte da upotrebite, ali ako ne ide ne forsirajte, jer cete forsirati sebe da ne budete ono sto jeste.Uvek govorite ono sto zelite i pokusajte da izvedete ono sto ste zamislili. U nocnim provpdima nekad i nije potrebna uopste prica, dovoljno je jedan zagrljaj ili osmeh ili ples. Generalno prililom zavodjenja ne treba puno price. Dovoljno je 2-3 min za sve i za uspeh i za neuspeh. Znaci samo u napad i rezultati ce kad tad doci na svoje. Nekom pre nekom kasnije. Budite umetnici svog startovanja i s uspesim i neuspesima ga oblikujte.Vremenom cete sami izgraditi svoj stil,znati pokazati harizmu i biti originalni, a najoriginalniji cete biti kad otkrijete sami sebe. Ne opterecujte se mnogo zavodjenjem. Menjati zene je inreresantno, ali cak i ako ste u dusi zavodnik pozelece te jedanput da se malo duze zaustavite i pozelece te tu neku devojku koju ste zaveli da zadrzite, a za to bih vas savetovao da se narocito potrudite kako vodite zivot, cime se bavite, kakav vam je karakter, vaspitanje, obrazovanje,ciljevi, snaga i volja. Zenu treba osvojiti. A ako je prava nije dovoljno za to samo vase zavodnicko i seksualno iskustvo. Obratite paznju na to da mnoge koje zelite gubite gubeci vreme na neke pogresne stvari pa cak i zavodjenjem i da ce te tek kasnije spoznati da ste je odavno izgubili, mnogo vremena pre nego sto ste je upoznali. Zene necete najbolje upoznati sto ih vise izmenjate. Mozda ce te postati iskusan zavodnik, ali nista vise od toga. Najbolje ce te ih upoznati provodeci vise vremena sa jednom...

morinho

pre 3 godine

srpske zene glume ludilo, kao sve zauzete i nezainteresovane(osim onih nemoralnih koje nisu za komentarisanje), treba ih izbegavati i traziti strankinju.

hit

pre 3 godine

Dobar detschko: Dala sam ti plus ali brate mili, koliko si se raspisao, udavi me na pola komentara... A daleko od toga da sam povrsna i da me mrzi da citam (doktor nauka, nacitah se ja literature u zivotu samo tako) :))))
Pretpostavljam da si od mene poprilicno mladji, i sve sto mogu da ti kazem - opusti se, pojavice se prava kad-tad. Manje filozofiraj i analiziraj (kad ja to nekome kazem) i vise uzivaj u zivotu, opusti se, mani se analize musko-zenskih odnosa, gubis vreme na gluposti, odlazis u dubiozu i samo ces da se nerviras. Kad bude vreme, pojavice se devojka za teb, eto toliko je prosto. Ne moras da dubis na trepavicama da bi nasao devojku. Sve najbolje!

petar

pre 3 godine

Majko božija! Meni je ovaj lik ok, čovek se setio kako da uzima pare nesigurnim muškarcima i skidam kapu, pozdravljam. Nisu mi jasni ti "polaznici" škole. Zar misle da će neko da ih "nauči" kako da se dopadnu devojkama?? Realno, da budeš kako to ova škola propagira "zavodnik", ne mozes naučiti. Ili imaš ili nemaš. A ako neko želi da ima jedan normalan broj partnera, samo mora biti samouveren i ništa više. Lično ako bih znao nekoga ko je upisao ovu "školu", ruku mu ne bih pružio. Ne mislim nista ružno ali kakav on muškarac može biti kad tako nesto radi sa slobodnim vremenom? Slobodno nek okači testise o klin, ionako mu nece trebati, sa školom ili bez.

Kornjacin vrac

pre 3 godine

Kada god sam pokazivao devojkama da mi je stalo do njih i tretirao ih kao dame bio sam poprilicno neuspesan i cesto friendzoned. Posle jedne duze veze i raskida sve mi je bilo svejedno i malo sam i bio ljut na devojke... Ono sto je sledilo je da su devojke pocele da me obozavaju kada sam ih stalno spustao bockao i stvarno bio nezainteresovan.
E sad, ne mozes glumiti nezainteresovanost bas sa devojkom koja ti se puno svidja. Moglo bi se reci da sam veoma uspesan sa devojkama koje mi se svidjaju a nervozan sa onima koje mi se puno svidjaju. :-D

Dobar detschko

pre 3 godine

Moj glavni problem sto sam trenutno sam (bio sam u dve veze od po 3.5 godine doduse) je sto se m-z odnosi zasnivaju na "power play", igricama moci i dominaciji. Kad si muskarac, moras da budes cvrst, da zainteresujes ti nju. Postoje istiniti stereotipi o tome kakav muskarac treba da bude, i ja se u taj kalup ne uklapam. Ili me vide kao suvise finog, ili kao mrguda. Ne umem da balansiram i nisam vest u zavodjenju, osim kad primetim da je devojka bas moj tip. Ne zelim da se mucim oko devojaka kojima sam trenutno peti ili deseti na njihovoj listi udvaraca. Gubljenje zivaca i vremena. Zelim da budem svoj, a ne da glumim i lomim glavu sta je ispravno uciniti tokom zavodjenja, jer devojke na SVE obracaju paznju i primete cak i najmanju "gresku". Kriterijumi su previsoki. Inace u lgbt svetu je mnogo vise promiskuiteta bas zato sto se momci/devojke brze skapiraju i ne igraju se igrica/ne zavlace. Zelim devojku sa kojom necu morati da izigravam i pretvaram se, niti strepim da li sam ucinio ispravan potez. Devojku sa kojom kliknem odmah i budem sasvim svoj i opusten, a i ona isto. Zato sad i ne flertujem ako ne osetim da je ona moj tip, ne trosim energiju na pogresne vec gledam svoja posla i hobije a kad naleti ona za koju mislim da mi savrseno odgovara, potrudicu se da iskoristim priliku. Volim: slatke, inteligentne, duhovite, prirodne, nepromiskuitetne, zdravo balansirane izmedju karijere i porodice, da me zeli sa svim mojim manama kao i ja nju. Amelija Pulen, takav tip devojke.

Bvbbv

pre 3 godine

Ali kako je carski kad ovakvi krpelji utripuju da znaju išta o ženama i onda prodaju bubrege tuljavim krpeljima, a jedini metod na koji su ikad možda nekad nešto navatali je "lakše je istrpeti ta dva mikro minuta nego da te krpelj davi".

lena

pre 3 godine

@neko iz mase
Kakvo vidjenje, otimanje para prodavanjem nekih fora i filozofija muskarcima kojima verovatnije treba psihoterapeut, nikad ne bih sebi dozvolila da na taj nacin zaradjujem novac, niti bih ikad dozvolila sebi da zaradjujem tako sto varam ljude. Decko samoprozvani strucnjak za musko zenske odnose, komunikacione vestine i lecenje od anksioznosti i samopouzdanja, ma hajde.
Cuvajte se bilo kakvih kouceva na kilometar, nikakve standarde nemaju da prozovu sebe koucevima, nikakvu odgovornost od struke ni od zakona, nikakvu garanciju, nista. Prodaju pricice na koje se ciljana klijentela pali a onda te ubedjuju kako ti moras vise da radis ako njihove ideje tebi ne odgovaraju kao licnosti ili jednostavno nisu dobre.
Verovali ili ne nije nam svima samo uzimanje para merilo casti i uspeha.

Boromir

pre 3 godine

Najteze je muskarcima koji nisu iz Beograda jer su u bukvalno svim gradovima osim najvecih devojke nalozene iskljucivo na narodnjake jer nema kafica sa drugacijom muzikom. Vrhunac rock muzike su im Plavi orkestar i Kiki lesendric a to dovoljno govori... A sa narodnjacima idu i neke osobine pevaljki. Na svu srecu za te devojke ima balvana koji su na istom nivou kao one pa se nekako nadju. Samo pogledajte instagram profile devojkama u Srbiji i sve ce vam biti jasno...Trcenja i pucenja i totalni neukus. (kada si klinac od 18 godina mozda mislis da je to super) Onda dodje neki lik kao ovaj i daje nadu ljudima da mogu da nauce prilazenje. Po ovome sto je pokazao u emisiji cisto sumnjam da je uspesan sa devojkama. One vole agresivnije tipove koji vode razgovor sa zvonkim glasom i vise samopouzdanja. :D
Jedina sansa za muskarce u Srbiji je da veruju da ce naci pravu jer ih ima, i da ne izgube samopouzdanje jer ce biti odbijeni mnogo mnogo puta.

Kiki

pre 3 godine

Decko je u pravu za govor tela, distancu, nenametljivost. Nije lako pojaviti se na televiziji prvi put, pola vas hejtera bi gutala knedle i znojila se u studiju. Nije rekao da je zavodnik najveci vec da je ucio tehnike i da je odlucio drugima da ih prenese.

Miloš Ilić

pre 3 godine

Dala sam ti plus ali brate mili, koliko si se raspisao, udavi me na pola komentara... A daleko od toga da sam povrsna i da me mrzi da citam (doktor nauka, nacitah se ja literature u zivotu samo tako) :))))
Pretpostavljam da si od mene poprilicno mladji, i sve sto mogu da ti kazem - opusti se, pojavice se prava kad-tad. Manje filozofiraj i analiziraj (kad ja to nekome kazem) i vise uzivaj u zivotu, opusti se, mani se analize musko-zenskih odnosa, gubis vreme na gluposti, odlazis u dubiozu i samo ces da se nerviras. Kad bude vreme, pojavice se devojka za teb, eto toliko je prosto. Ne moras da dubis na trepavicama da bi nasao devojku. Sve najbolje!
(hit, 27. jun 2020 18:41)

Svaka obrazovana osoba zna da kovanica "samo tako" ništa ne znači u srpskom jeziku.

милорад брзаковић брзи

pre 3 godine

код жена је важна цака на то пада свака, код жена је важан штос кад подигну нос

anima

pre 3 godine

srpske zene glume ludilo, kao sve zauzete i nezainteresovane(osim onih nemoralnih koje nisu za komentarisanje), treba ih izbegavati i traziti strankinju.
(morinho, 27. jun 2020 20:34)


Ovakve muskarce ni ne zelimo, samo napred xD

P.S. Komentar za za odnos 90/70 %, tacno u metu, bravo :)

Goran Loznica

pre 3 godine

Malo mozga, oči i pravi trenutak iskrenosti. Sve ostalo pada u vodu a posebno ovi šega-šala kursevi.
(Tutankamon, 27. jun 2020 21:21

@tuta
brate da sam ja iskren sa ribom svaka bi mi pobegla na pogled

Comic Zone

pre 3 godine

Sve to lepo on radi ali ako ne ispuni glavne kriterijume a to su koliko kesa mesecno zaradjuje i kakva mu je gajba tesko da ce ga potencijalna devojka hteti. :)

drmezni piljota

pre 3 godine

Neko je rođen za udvaranje, neko tu i tamo, a jedan mali broj su totalni gubitnici. I to je sva filozofija. Teško je takvimai pronaći smisao života, jer su to stvari koji prosto pokreću osobu i kad su u pitanju drugi aspekti života. :(

remax

pre 3 godine

Političari bez škole, pevačice bez glasa, debeli nutricionisti, spikeri sa govornom manom.
Znao sam da još nešto nedostaje ovom društvu..zavodnik-devica.

Straight Outta München

pre 3 godine

Jedina istina je ta da devojka/zena kada te prvi put vidi, dovoljne su 3-4 sekunde da odluci da li zeli da ima sex sa tobom. Ostalo su prazne price i lupetanja. Mozak u te 4 sec obradi gomilu informacija i posalje poruku.

Pera

pre 3 godine

Gle ove pacijente, "ne idu bele čarape" i "ne ide ta košulja", "mojoj devojci je muka" itd.

Lik je sasvim simpatičan u toj svojoj priči, šta vam je aman.

Moje mišljenje

pre 3 godine

Pre ću biti iskren makar ne našao nijednu pravu, nego se baviti sitnim forama i prevarama kako bih došao do onoga što želim. Kako za devojke, tako i za sve ostalo u životu (privremeno-povremene strasti, uticaj u društvu, položaj, bolje radno mesto, i sl.). Bolje biti gubitnik sa svojim sopstvenim stilom, nego privremeni dobitnik sa imaginarnim trikovima. Protiv Kopre nemam ništa lično, odlično je progurao foru, i načinio pravi marketinški potez. Tako da svaka čast!

kom opanci ,tom i Jerry

pre 3 godine

Cekaj, ekspert u belim carapama ili mu to zavoj, gips? WTF?
(Walter, 27. jun 2020 15:39

80% Nemaca je smuvalo svoje zene na bele carape i braon cipele.

Sad su presli na bele carape sa sandalama.

Predrag Marković Forest

pre 3 godine

Moja dvojica dedova, jedan je bio visoki stasiti, a drugi nizak i nesiguran, i jedan i drugi su dobili isto u životu, po jednu ženu, decu, unuke, praunuke. A tako su dobile i babe.

Da su rođeni u ovo vreme, izrazili bi svoje potencijale, prvi bi imao gomilu devojaka, a drugi bi verovatno u najgorem slučaju umro nevin, što sam se već nagledao. Zato manite priču o zavođenju i nesigurnosti muškaraca.

Sasa

pre 3 godine

Evo ja zaradjujem vise nego moj partner, jel to njega cini sponzorusom? Hmmm, pitam li se pitam... xD
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anima, 27. jun 2020 23:58)

Ne cini ga "sponzorusom" sto ti zaradjujes vise od njega, on radi. Cinilo bi ga "sponzorusom" da ne radi a tebe posmatra kao izvor finansija i egzistencijalno resenje. Postoje i neki drugi oblici i nacini delovanja "sponzorusa". Sustinski, bilo koja forma parazitskog zivota unizava covekovu licnost, nakon cega tesko ili nikada ne dodje do oporavka. Opet, ima onih koji ni me zele.

Krme

pre 3 godine

Ne morate nesto specijalno dobro da izgledate, da imate mnogo novca, da imate ne znam kakvu garderobu, ili da ste ne znam kako obrazovani...dovoljan je neki prosek, ali morate da budete zadovoljni sobom. Ako to jeste, bicete privlacni zenama.

Pera

pre 3 godine

Aman... Zavisi od devojke. I njih ima lepih ružnih pametnih glupih, sa željom za potomstvom, bez, stidljivih... Postoji poseban soj, samozaljubljene budale koje su ubedjene da pravi negde postoji i surovo menjaju momke i ne zaljubljuju se jer im pažnja ipak treba - verujem da je u pitanju mentalni poremećaj. Postoje i hladne nezaljubljive kojima je do para. Takve postaju sponzoruše ili prostitutke. Isti ovakvi postoje i muškarci. Na kraju svaka rupa nadje zakrpu osim onih koje večno traže pravog i pravu a zapravo beže od pravog života i traže način da ostanu večita deca.

Danas barem imate društvene mreže. Šaljite, chatujte, svako veče izađite sa nekim dok ne kliknete. 100 puta ćete biti odbijeni ili ćete vi odbiti.

Malo samo spustite estetske kriterijume! A evo zasto: da živite npr. U Svajcarskoj, U ŽIVOTU NE BISTE NAŠLI ŽENU doteranu i srednjenu. Tamo sve izgledaju kao poplava da ih je izbacila. I šta biste onda? Dakle, nađite nešto lepo na ženi, muškarcu. Da li su to oči, usta, neka osobina i zaljubite se u to! Ni vi niste savršeni, DALEKO OD TOGA!!!

Ana

pre 3 godine

@ celavi
Ma kako da ne. Danasnji muskarci su gori od zena po pitanju toga, cim se prvi put vidite odmah idu pitanja cime se bavis, posao , stan, da li vozis i sl. Neki se unapred raspitaju o devojkama pa i ne izadju ako misle da niste njihov nivo. Ako nemate dobar posao i platu odmah otpadate. Znam to jer radim dobro placen posao i vidim kako moje muske kolege rezonuju. Ako zena zaradjuje manje od
900 -1000 evra odmah otpada. Kako kazu " sta ce mi ona sa platom od 300-700 evra da je izdrzavam". Jedan se upoznao sa profesorkom koja radi u srednjoj skoli i kaze " ma sta ce mi ona , radi za sicu" . Drugome ne odgovara devojcina plata vise medicinske sestre ;kaze slatka je , fina al sta ce mi ta koja radi za 450 evra. Takvim 90% zena ne odgovara jer ne zaradjuju koliko bi oni zeleli . Hoce neku koja zaradjuje ko oni ili cak vise. Ne kazem da nisu i zene slicne ali muskarci kad su takvi oni su tad gori od svake sponzoruse, sve na kantar stavljaju, svaki dinar gledaju, svako da placa svoje , svako svoj deo letovanja; racune, hranu,cak i u braku. Nece oni dinar da potrose na neku,nego samo na sebe. Zato su muskarci koji gledaju na novac gori od zena sponzorusa.

Normalna, sama i svoja

pre 3 godine

Ne bih da komentarišem dotičnog gospodina, definitivno nam se mišljenja ne poklapaju, to je sve.
Što se tiče muško-ženskih odnosa, moje mišljenje je sledeće: Postoji globalan problem kod nas, a to je da se ceni i vrednuje ono što je nekad bilo sramota, sistem vrednosti nam se potpuno izvrnuo, i to što se tiče oba pola. Pod uticajem TV-a, rijalitija i ostalih gluposti koje nam se plasiraju o tome kako svi treba da budemo savršeni i po šablonu ili ne vredimo ništa. Dok god se to ne promeni u društvu, biće loše.
Ja ne branim, niti kudim, ni muškarce, ni žene, moj stav je sledeći: Muškarci su danas takvi kakvi jesu, jer su ih žene takvima napravile (tj. naterale da takvi budu), i to je to.

nikola88

pre 3 godine

danas prolaze oni koji nemaju srama, u smislu navikao na korpe, ne obraca paznju na to i ide dalje...proba sa 100 riba i negde ce da prodje...posle se izvesti malo i prodje kod 1 od 10, ali to sto je dobio 9 korpi ga ne pogadja mnogo...
sa druge strane, ribe bi da decko ima samopouzdanja, s malim problemom sto ne prepoznaju lazno samopoudanje ovakvih tipova, ali ok, sta je tu je...
na kraju dodje do toga da se svodi na zavodjenje i umece, a nema iskrenosti...realno je liku bitno da smuva nesto, a ne konkretnu osobu koja mu se svidja...i onda se muvanju pristupi bez emocija i glumata se nesto... i na kraju jbg imate srbiju sa ko zna koliko ljudi (m i z) 30+ koji nemaju brak ili ozbilj u vezu, pa cak i oni koji imaju se varaju na svakom koraku
to je valjda realnost, kad nesto prirodno postane zanat

Bane

pre 3 godine

Iskreno, lakse mi je bilo slusati ovog lika nego citati pojedine komentare. On je mozda malo seljakast ali makar iz njega ne izbija zloba i kompleksi kao iz pojedinih komentara.
Stvari uopste nisu tako lose kakvim se predstavljaju. Potrebno je samo malo psiholoski proanalizirati.
Prvo, muskarci su vizuelna bica, i DA volimo dobre ribe... tacka, kraj. Medjutim, ono sto je zapravo prava istina je da ima ogroman broj dobrih riba medju onima koje svoje fizicke atribute ne isticu u prvi plan. Takodje, ima ogroman broj onih koje isticu svoje atribute cak i kada nemaju sta da pokazu. E sada, zamislite koliko takve ribe nisu svesne sebe i svojih mana kada su tako prosecne u stanju da se razgolite i nesto bacakaju. Takodje, kada vidite ribu koja je itekako istakla svaki svoj atribut i ima sta da pokaze budite svesni da je i ona itekako svesna svojih atributa i ne igrajte na tu kartu ako nemate jake karte u rukama ili niste opasan kibicer koji ce da je izblefira. Ostale zgodne devojke koje to ne isticu ili toga nisu svesne (previse samokriticne) ili svesno ne zele da igraju na tu kartu jer traze dublji odnos.
Da bi ste medju ostalim devojkama nasli dobru ribu morate da otvorite oci. Ja sam se izvestio do te mere da mogu zgodnu ribu da snimim i ispod vojnog sinjela. Nakon toga ne treba nista da pricate vec treba sa slusate! Zene ne treba zavoditi, osvajati igrati igrice. Treba ih dobro gledati i dobro slusati, one vam sve uglavnom same kazu samo ako ih dobro slusate. I posle toga je jedina mudrost ponasati se u skladu sa tim sto ste culi. Znaci iskljucite 10% top napucanih riba sto zele novac, moc i slavu (i uz njih one utripovane krseve sto se zavaravaju da su ista liga sa njima), otvorite oci da u moru ostalih uocavate lepe devojke, onda nadjite nacin da im se priblizite i dobro ih slusajte (moracete i ovde malo da filtrirate jer i one nekad malo pricaju i sta ne misle da ostave bolji utisak) nakon toga samo budite to sto ste culi i imacete uvek lepu devojku pored sebe... mozda necete promeniti stotinu ali necete biti ni sami.

lena

pre 3 godine

@Marijana, zao mi je sto nisi napisala ime ''doktora'' za musko zenske odnose, iz mog iskustva vecina tih best seller knjiga su prilicno sarlatanske ko god da ih je potpisao. Imali smo mi i kod nas neurologa i psihijatara (ili doktora) koji su se ozbiljno lupetali o musko zenskim odnosima i razlikama i uzimali ozbiljne pare. Jer da bi to bilo toliko popularno, mora da bude pojednostavljeno do bola i populisticko, ima pristojnih knjiga, ali da su ljudska bica toliko jednostavna ne bismo imali ovoliko problema.
A to muskarci pokupili zenske osobine a zene muske ne pije vodu ni u jednoj nauci koja se bavi ljudima, razlike izmedju polova su minimalne. To da je nekad donekle bilo ''lakse'' pije vodu u smislu jasnih uloga pa svako radi svoje i cao, sada je to sve prirodno fluidnije pa zahteva vise razgovora i dogovora u odnosu.

samo_kazem

pre 3 godine

@anima

Uz duzno postovanje, nisi u pravu. Vecini je samo dovoljno da bude prirodno lepa i zgodna, jer to je ono sto prvo privuce. S druge strane, neverovatno je da su cak i prosecne devojke toliko podigle kriterijum da obicni momci jedva imaju ikakve sanse. Za ovo krivim drustvene mreze gde se i ta prosecna devojka zbog hiljade dobijenih lajkova oseca izuzetno bitno i automatski sebe svrstava u top 1%, sto je nerealno. Svako treba da gleda svoj nivo, eventualno da puca jedan nivo iznad. Eto i ja bih voleo da provedem makar jedan vikend sa Jenifer Lawrence iako izgledam sasvim dobro po zenskim standardima, ali eto nesto mi se ne da...

Ćelavi

pre 3 godine

Evo ja zaradjujem vise nego moj partner, jel to njega cini sponzorusom? Hmmm, pitam li se pitam... xD
(anima, 27. jun 2020 23:58)

Pa što pitaš sebe? Pitaj njega.
Pitaj ga da ti iskreno kaže šta mu je kod tebe najprivlačnije. Ako kaže da su to pare, onda je sponzoruša.
Vidiš, razlika između žena i muškaraca u ovom slučaju je ta što se žene aktivno trude da nađu nekog lovatora, i time se vode u životu pod uslovom da mogu da biraju.
Muškarac možda slučajno "ubode" ženu koja zarađuje više od njega, ali on sam nema ništa od toga, niti mu je to faktor pri odabiru.

Bane

pre 3 godine

Upravo čitam jednu knjigu o muško ženskim odnosima, napisao je doktor ne neki šarlatan, prošla knjiga mu je bila best- seler u svetu. Glavni problemi današnjice su zapravo ti što muškarci preuzimaju osobine žena, da ne kažem postaju kao žene, a žene opet osobine muškarca. Tu su i jedni i drugi na gubitku. Uglavnom ima tu još svašta , na početku sam čitanja.
(Marijana, 27. jun 2020 23:55)

Ako se ne varam, to nam je doneo feminizam, a feminizam su zagovarale zene. One su te koje su trazile da muskarci preuzmu dobar deo uloge zena i da njima prepuste dobar deo muske uloge u okviru tzv. borbe za ravnopravnost.
S tim da osnova nerazumevanja lezi u tome da su zene zelele ravnopravnost samo u nekim sferama gde to njima odgovara, a da zadrze tradicionalni musko zenski odnos tamo gde im je to godilo, a muskarci su zagovarali stav da ako hoce ravnopravnost onda ima da budemo ravnopravni u svemu.
I tako dodjosmo tu gde jesmo. Nije da ljudi ne znaju da se ponasaju, vec tako izgleda jer ljudi vise ne znaju kako da se ponasaju jer ne znaju sta im je uloga. Muskarac vise ne zna jel treba da bude muskarac ili partner ili otac ili mozda majka, zena isto tako ne zna jel treba da bude zena ili majka ili mozda otac...karikiram ali greska je sto dve bioloski i psiholoski razlicite jedinke drustvo hoce da izjednaci umesto da svaka igra na svom terenu i pruzi svoj maksimalan ucinak.

aabb

pre 3 godine

Au covece koji komentari, zasto sve gledate toliko crno.
Ima na hiljade i hiljade stidljivih, introvertnih muskaraca. Mnogi nemaju samopouzdanja. lako je reci, e imaj samopouzdanja.
Pomaze im covek da prebrode strah, tremu i nerazvijene komunikativne vestine. Ljudi hoce da rade na sebi. 99% muskaraca ne razume zene (ni ja) i on im pomaze u tome, sta je tu lose. Bilo bi lepo kad ne bi svi sebe smatrali najpametnijima vec kad bi radili na sebi. I zene i muskarci.
To isto rade i psiholozi.
Svaka cast svakome ko ima hrabrosti da to prizna i ko hoce da prebrodi svoje strahove.
Svaka cast muskarcima koji rade na sebi u bilo kom pogledu.
a vi hejteri se tripujte da mnogo znate sa zenama.
Isto to rade i psiholozi.

Petar

pre 3 godine

Pod hitno da neko objasni ovom "zavodniku" da se klasična (dress) košulja ne nosi neupasana, (osim ako nećeš da izgledaš kao tinejdžer na maturi), da se na košulju ne nose patike za trčanje NIKAD, da se na crne patike nikad ne nose bele čarape osim ako ne nosiš trenericu, pogotovo ne sportske bele čarape ako već nosiš košulju i da su ove izbeljene farmerice izašle iz mode pre 5 godina.
Koju ovaj zavede sa ovim stilom oblačenja šesnaestogodišnjeg srednjoškolca ta je bogami dugo bila usamljena!
(Djoka iz NY, 27. jun 2020 15:27)

Druže,dodji ti u Švedsku,konkretno Štokholm pa da vidiš šta se sve nosi i kakve kombinacije prave...
Naravno ima i onih koji se jako fino oblače.

Nena

pre 3 godine

@ normalna sama i svoja
Pre bih rekla suprotno. Zene su danas takve kakve su jer su ih muskarci takve napravili. Nase prababe i cukunbabe su bile mirne, skromne , domacice , bez mnogo prohteva. Ali to tadasnji muskarci nisu cenili, tukli su ih , ponizavali, i one su resile da uzmu stvar u svoje ruke, da se obrazuju, rade, zaradjuju. Nije cudo da je najcesca recenica nasih baba i prababa bila " samo da imas svoje parce hleba" da mozes da odes ako nastane haos.

Zavetnik

pre 3 godine

Oba pola imaju NEREALNE kriterijume, zasto se samo zenski stalno pominju? Hajde da onda malo pricamo o muskim kriterijuma... Da li vi mislite da vi niste surovi? Da su vasi kriterijumi realni?
Summa summarum: Devojka ne sme da bude debela, ali ni previse mrsava, treba da ima lepo popunjeno dupe i grudi ali da ne bude krupna na drugim mestima...ne sme da bude sponzorusa ali mora da se ponasa s vremena na vreme kao da joj je potrebna vasa pomoc kako bi zastitila vas ego. Mora da se sredjuje ali ne previse. Mora da bude lepa ali da ne stavlja mnogo sminke. Mora da ima svoj novac ali da ne zaradjuje vise oad vas. Mora da bude "one of the guys", ali ne i da pije toliko. Mora da bude pametna i da cita knjige ali ne toliko pametna da se vi osecate ugrozeno. Lista moze da se nastavi, ali mislim da sam dokazala poentu. Imate i vi itekako nerealne kriterijume za zene. Pre nego sto lupite minuse, barem procitajte i lepo razmislite o tome, ima jos stvari na ovoj listi i vi vrlo dobro znate koji su.
(anima, 27. jun 2020 23:48
Prilično si dobro napisao ali poenta života i jeste u tome da budemo umereni u svemu!
Cure kad bi bile malo umerenije, bilo bi i manje problema!
Neke piju mnogo, neke se drogiraju, neke mnogo upražnjavaju sex, neke mnogo vole novac, neke mnogo traže od muškaraca pažnje, nekima je previše bitno šta vozi muškarac!!!
Neumerene su i to je problem najveći!

fnfgns

pre 3 godine

Ma da bre treba da ti pridjemo i prostremo se ispred tebe, taman da ti ne moras ni da ustanes sa stolice a dobijes seks
(Zaboravi, 29. jun 2020 00:05)


U pravu si, ali zašto se onda muška deca bombarduju od rođenja o nekakvoj ravnopravnosti i da je to sve isto kada nije..

Zaboravi

pre 3 godine

pa ovo je 21. vek, devojke u svetu umeju same da pridju i zapocnu komunikaciju. al ove nase ostale zaglavljene izmedju patrijarhalnih i modernih shvatanja.
(undercover, 28. jun 2020 00:43)
Ma da bre treba da ti pridjemo i prostremo se ispred tebe, taman da ti ne moras ni da ustanes sa stolice a dobijes seks

niki

pre 3 godine

Pre bih rekla suprotno. Zene su danas takve kakve su jer su ih muskarci takve napravili. Nase prababe i cukunbabe su bile mirne, skromne , domacice , bez mnogo prohteva. Ali to tadasnji muskarci nisu cenili, tukli su ih , ponizavali, i one su resile da uzmu stvar u svoje ruke, da se obrazuju, rade, zaradjuju. Nije cudo da je najcesca recenica nasih baba i prababa bila " samo da imas svoje parce hleba" da mozes da odes ako nastane haos.
(Nena, 30. jun 2020 05:29)

Nikada Sprkinje nisu bile ni mirne ni skromne, to pričaj nekom drugom.

jedna priča za laku noć

pre 3 godine

Žurka. Ulazi ona u sobu, staje na sredinu i počinje da gleda u krug. Ništa lepše u životu nisam video do tada. U momentu kada me je ugledala, stala je sa skeniranjem. Sreća moja što sam sedeo, jer kada me je pogledala, zastao mi je dah, stala mi je neka knedla u grlu, ma nisam mogao da se pomerim. Osmehnula se i pružila ruku. Došao sam sebi i rekao kako se zovem i to je bila sva komunikacija. Otišla je na drugu stranu sobe, a ja sam je snimao, ma nisam mogao da skinem pogled sa nje. Ona je bila u drugom uglu sobe i pričala sa nekom devojkom i nije se micala. Čekao sam da vreme prođe, pa da se pojavi dasa, koji će ovakvoj ženskoj da priđe, da je odvede sa sobom. Međutim nije se pojavio. Ma želja mi je bila samo da vidim u kakve tipove se zaljubljuju takve devojke. Ni u snu mi nije palo napamet, da ću njen izbor biti ja. Stidljivko bez iskustva sa ženama, bez para, dobrog automobila, zaglavio na studijama. Tipičan primer "luzera". Čak sam i bežao od nje, jer sam mislio da hoće da me zeza, ali je ona bila uporna i stigla me je. Pozvala me je kući, a onda je zatvorila vrata i nije mi dala da izađem. Uvukla me je u sobu i ugasila svetlo. Nikada se tako nisam uplašio u životu, ma kakvi uplašio, oduzeo sam se. Noge su mi se tresle od straha. Ali, toplina njenog tela me je ubrzo zagrejala, strah je nestao, zbunjenost je nestala, probudio se u meni muškarac. Ušli smo u vezu. Rekla mi je kasnije, da sam jo pružio ono što niko nikada nije, ljubav, pažnju i razumevanje. Samo je to htela!

Vagica

pre 3 godine

Ima ih koji će poslušati ovakve...
Ima ih koji će sami smuvati devojku na osnovu onoga kakvi su i takve veze su najbolje.
Ima ih koje će devojka smuvati a neće ni primetiti (većina), samo da mu se predstavi kao da je on glavni i sve je ok.
Ima ih koji traže Džesiku Albu ili Moniku Beluči (???). Ima, ima. Svojim ušima sam čula od druga koji nikada nije imao devojku.
Zapanjujuće je što se većina buni što ili ne mogu da ih menjaju svaki dan ili što nemaju sve na tacnu.
Uvek mi je bio najlepši taj period pre nego što se počnemo viđati, i tada se sve određuje... Nrma tu glume, nema tu fora, sve se to odmah provali.

Iksan

pre 3 godine

Ovaj decko kaze da je bio sa 18 ili 19 godina ankciozan i nesiguran.
Pa druze po tvom govoru i ponasanju ti si i dalje ankciozan samo sto pokusavas sve nas da ubedis da si neki super baja.
Odgovor od psihologa.

Shamu

pre 3 godine

@Marijana
Kako se zove knjiga?
To sto pominjes je apsolutno moje (shokantno) iskustvo. Zivim dugo van SRB, okruzen sam edukovanim ljudima naseg porekla i primecujem da je vecina brakova bazirana na zenskoj dominaciji, neskladni i nesrecni.
Ne podrzavam tradicionalan, balkanski, musko-dominantni nesklad, koji izgleda prema komentarima jos uvek preovladjuje u SRB, vec sam neprijatno iznenadjen negativnim efektima ovog novog hibridnog braka. Zato me zanima istrazivanje na tu temu. Hvala!

Sns korona parti

pre 3 godine

Svi koji kažete i mislite da se zavođenje ne uči i da to nije veština ste u gadnoj zabludi. Sa zavođenjem je situacija kao i sa nekim sportom ili umetnošću - ima onih koji su prirodno nadareni za to, a ima i onih koji "imaju 2 leve". Velika većina tih sa 2 leve verovatno nikada neće biti dobri kao ovi talentovani, ali im se kopiranjem, vrednim radom na sebi, sticanjem iskustva i prevazilaženjem unutrašnjih strahova i blokada može dovoljno približiti. Možda neće izgledati skroz prirodno već izveštačeno jer to što rade je ipak naučeno i ne dolazi spontano, ali može dati dovoljno dobre rezultate (zavisno šta je cilj i u odnosu na šta se gleda rezultat).
Uostalom, zamislite tek ovog lika kako bi izgledao da nije tolike godine radio na sebi! Verovatno bukvu ne bi uspeo da smuva, a dogurao je dotle da Kilibardi češka podlakticu pred kamerama :)
E sad, većina likova bi htela da postoji čarobna formula, redosled koraka i rečenica koje treba ispoštovati, koju će da nauče kao azbuku i koja će dati rezultat nezavisno od situacije i devojke, i to je ono šta im obećavaju i čime ih mame ovakvi "instruktori".
Nažalost, ne posedujemo svi talenat za zavođenje, ali ne vidim ništa loše da neko poradi i na tome.

HeadsUp

pre 3 godine

@Donglai Pei

Ima, verovao ili ne. Ja sam tako svojevremeno izašao na svirku sa drugaricom, i obreo se u potpuno ženskom društvu, njih ukupno sedam.

Jedna od njih mi je zapala za oko. Provod je bio fenomenalan, malo muke posle oko ubedjivanja da se to nastavi...

Zaljubio sam se kao tetreb, naravno.

Eno je u bracnom krevetu, spava sa nasim klincem i tatinom princezom.

Guns N Roses

pre 3 godine

Stvar je sledeca - da vi gospodo koji (navodno) cenite pamet i nacitanost zanemarite te ribe koje ulazu samo u izgled i nadjete neku prosecnu streberku?
Vi ste najobicniji foliranti i to drski i bezobrazni, navodno fini, obrazovani momci a ustremili se na napucane tupave ribetine pa sad pokusavate ocajnicki da im spustite cenu jer nisu "nacitane". Koga briga za to, ni one ne traze nacitane vec dilere i tatine sinove.
Ne sleduju vam takve, nigde na svetu. Pomirite se sa tim vise i ne davite. Blamirate se samo.
(Dosadni ste, 27. jun 2020 22:35)

da se ne lazemo vecina devojaka u Srbiji ima previsoke kriterijume. te price kako muskarci hoce samo top ribe mozete pricati nekome ko ne vidi dobro. druga stvar koja je iritantna je sto vi devojke ovde konstantno izvlacite reci iz konteksta , izokrecete ono sto muskarci pisu a bogami pojedine se sluze sarkazmom kao odbramnenim mehanizam da bi svoje stavove branile bez ijednog argumenta.

ima normalnih cura ali ih nema dovoljno za svakog normalnog momka.

poznavalac prilika

pre 3 godine

Unistice nas ova ravnopravnost polova, zene hoce da budu ravnopravane a da muskarci i dalje budu dzentlmeni prema njima, a to jednostavno nije prirodno i nije moguce. Da bi bio dzentlmen, muskarac mora da bude dominantan, jer nema potrebe za dzentlmenstvom ako su ravnopravni, jednaki, isti...

undercover

pre 3 godine

Ne postoji nikakvo adekvatno pravilo. Najveci problem koji danas momci imaju je strah od samog startovanja i nedostatak upornosti. Ne postoji "Don Juan" koji moze koju god zeli devojku da zavede niti onaj koji ne moze nijednu. Mnogi nisu ni svesni da se dopadaju zenama kakve bi bas zeleli da osvoje, jer nemaju samopuzdanja. Osim samopouzdanja potrebne su finese, zasnovane na proceni koja se poboljsava iskustvom. (nacin prilaska, otvaranje svoje licnosti, otvaranje njene i samo osvajanje) Moja preporuka ako zelite da zavedete mnogo zena je da to cinite s mnogo pokusaja nebitno kako izgledate, kako ste obuceni i da li vam nesto nedotaje, jer to je bespotrebno ogranicavanje. (Naravno da treba da se trudite da budete uvek u najboljem izdanju,ali i ako niste ne odustajte.) Ako vam se dopada da bi ste je imali morate da probate. Ne padajte u nokdaun zbog neuspeha, jer ih ima sasvim dovoljno za svakog muskarca. I posle 50 nizanih poraza nastavite dalje, jer ste verujte sve blizi uspehu. Ne predajte se nikada,ne kajte se ni za sta,ne marite sta drugi misle,kako vas gledaju i sta ce vam reci vec terajte dalje i ako mislite da ste dobro postupili nastavite isto,
(Ejjj, 27. jun 2020 18:00)
poslusajte ovo i necete imati nijednu i bicete frustrirani ceo zivot, ima i brzis i efikasnijih nacina. ovo gore su saveti u fazonu "i corava koka ubode neko zrno". to se zove lov u mutnom i gotovo uvek se zavrsi neuspehom.

Mare

pre 3 godine

Ali škola zavođenja, dokle više. Zašto bi iko trošio vreme na to, da uči kako da obigrava oko žena da bi dobio...ništa za uzvrat. Samo solo, nikakva veza niti brak, ovi likovi prodaju red pill priče da bi zaradili.

djuro

pre 3 godine

@brate, treba da ponesem lenjir I šestar u beton halu sledeci put
(Goran Loznica, 27. jun 2020 22:52)





Ne moraš .. samo nekad ostavi tastaturu i izadji napolje.. Naće se neka družbenica i za tebe..

buntovnik sa razlogom

pre 3 godine

(bp, 27. jun 2020 16:31)
Nije to uopste los procenat vama je ruzno 90% devojaka
(Pa sad, 27. jun 2020 19:16)

nisam siguran u to, prosecnom muskarcu se svidi 8 od 10 devojaka.

makao

pre 3 godine

Lik ima petlju da izadje sa pricom o zavodjenju na TV, dakle pred ogroman auditorijum. Nisam gledao ni slusao, ali to mi je dovoljno da znam da on ima uspeha sa zenama, koliko god se mi sprdali ovde.

milica zavetnica

pre 3 godine

@ anima> Summa summarum……


Pa i muškarac 'treba' da je neka vrsta blažene mešavine Legolasa i Balboa Rokija i to samo znači da je svako ljudsko biće u korenu kontradiktorno i da forsiranje krajnosti ne prija inherentno složenoj dušici. Zato najjači dojam na suprotni spol ostave baš ti što vladaju svojim duševnim suprotstavljenostima ko velemajstori. Važi i za žene. Pa i na neki od načina koje si opisala. U duhu sedam starogrčkih otaca da kažemo - spoznaj sebe i drži meru.

undercover

pre 3 godine

pa ovo je 21. vek, devojke u svetu umeju same da pridju i zapocnu komunikaciju. al ove nase ostale zaglavljene izmedju patrijarhalnih i modernih shvatanja.

Marijana

pre 3 godine

Ne znam da li će hteti da puste komentar knjiga se zove: Nakon Marsa i Venere, Veštine u vezama komplikovanog sveta današnjice. Dr Dzon Grej.

idijot

pre 3 godine

ne znam o čemu pričate, inače nisam odavde, imam neku svoju teoriju: žena je gotova na prvi pogled ili nije, ili će spustiti pogled ili će okrenuti glavu. Ili ili...hemija, feromoni, glas, smeh, pogled, koža itd...sve to igra ulogu kod žene, više nego koraci valcera. Ako spusti pogled pričajte o bilo čemu, ona je gotova, ako okrene glavu možete biti žigolo nema ništa od toga.

Milos Milosevic

pre 3 godine

Nikad mi se nije desilo da budem odbijen, ovaj tip se uasio Marije mucao je gutao slova, duboko u sebi skriva slabost, opustenost normalan dijalog inormalne devojke! Beg u zdrav razum

Dasa

pre 3 godine

Joj fama oko prilaska.

Davam ja neke predlog apropo mog iskustva vrlo važno držanje ujedno prava priča da joj ne dosadiš naravno kad priđeš budi učtiv ujedno šmeker bez seljački ispada. Neka će ostat u čudu a neka te oterat u pm a na to budi spreman jer toga po pravilu ima uvek. Zaključak jeste biti svojjjj i samim tim kako zračiš tako privlačiš. Jednoj će se dopastit. Naravno moraš se potrudit i biti uporan spontano i iskreno kako rekoh sa stilom i šmekom jer po pravilu postoje one ko je cene to dalje samo treba ih tražiti. I da godine su najmanje bitne , bitno je znati voleti ako znaš i umeš , znaćeš onda sve po pravilu..

ZT

pre 3 godine

(anima, 27. jun 2020 23:48)

ispravka, to nisu naši kriterijumi, to su poželjne osobine... glavni kriterijum je da žensko nema ono vaše "šta ti je? nije mi ništa!" - dakle, budite jednostavne ( ok, ne baš kao mi, bilo bi onda monotono... :) ), spontane,...

Comic Zone

pre 3 godine

Sve to lepo on radi ali ako ne ispuni glavne kriterijume a to su koliko kesa mesecno zaradjuje i kakva mu je gajba tesko da ce ga potencijalna devojka hteti. :)

Djoka iz NY

pre 3 godine

Pod hitno da neko objasni ovom "zavodniku" da se klasična (dress) košulja ne nosi neupasana, (osim ako nećeš da izgledaš kao tinejdžer na maturi), da se na košulju ne nose patike za trčanje NIKAD, da se na crne patike nikad ne nose bele čarape osim ako ne nosiš trenericu, pogotovo ne sportske bele čarape ako već nosiš košulju i da su ove izbeljene farmerice izašle iz mode pre 5 godina.
Koju ovaj zavede sa ovim stilom oblačenja šesnaestogodišnjeg srednjoškolca ta je bogami dugo bila usamljena!

neko iz mase

pre 3 godine

neverovatno je da na svaku vest postoji gomila hejt komentara. nerealno kakvi smo ljudi. ne sviđa ti se, ok prećuti. zašto stalno pljuvati i omalovažavati? dečko se snašao, radi, sprda se i verovatno pomaže nekome. nije lopov, nije ništa ukrao. neverovatno je koliko smo spremni samo da kritikujemo. zato i jesmo tu gde jesmo! dečku svaka čast na tome kako uzima lovu! da li bi ja to radio? ne. da li bi išao na časove kod njega? ne. ali to ne znači da on nije uspešan u tome. na kraj krajeva, ajde svi hejteri, radite to i budite bolji od njega, pa onda kritikujte!

Pera

pre 3 godine

Gle ove pacijente, "ne idu bele čarape" i "ne ide ta košulja", "mojoj devojci je muka" itd.

Lik je sasvim simpatičan u toj svojoj priči, šta vam je aman.

Miloš Ilić

pre 3 godine

Dala sam ti plus ali brate mili, koliko si se raspisao, udavi me na pola komentara... A daleko od toga da sam povrsna i da me mrzi da citam (doktor nauka, nacitah se ja literature u zivotu samo tako) :))))
Pretpostavljam da si od mene poprilicno mladji, i sve sto mogu da ti kazem - opusti se, pojavice se prava kad-tad. Manje filozofiraj i analiziraj (kad ja to nekome kazem) i vise uzivaj u zivotu, opusti se, mani se analize musko-zenskih odnosa, gubis vreme na gluposti, odlazis u dubiozu i samo ces da se nerviras. Kad bude vreme, pojavice se devojka za teb, eto toliko je prosto. Ne moras da dubis na trepavicama da bi nasao devojku. Sve najbolje!
(hit, 27. jun 2020 18:41)

Svaka obrazovana osoba zna da kovanica "samo tako" ništa ne znači u srpskom jeziku.

Dobar detschko

pre 3 godine

Moj glavni problem sto sam trenutno sam (bio sam u dve veze od po 3.5 godine doduse) je sto se m-z odnosi zasnivaju na "power play", igricama moci i dominaciji. Kad si muskarac, moras da budes cvrst, da zainteresujes ti nju. Postoje istiniti stereotipi o tome kakav muskarac treba da bude, i ja se u taj kalup ne uklapam. Ili me vide kao suvise finog, ili kao mrguda. Ne umem da balansiram i nisam vest u zavodjenju, osim kad primetim da je devojka bas moj tip. Ne zelim da se mucim oko devojaka kojima sam trenutno peti ili deseti na njihovoj listi udvaraca. Gubljenje zivaca i vremena. Zelim da budem svoj, a ne da glumim i lomim glavu sta je ispravno uciniti tokom zavodjenja, jer devojke na SVE obracaju paznju i primete cak i najmanju "gresku". Kriterijumi su previsoki. Inace u lgbt svetu je mnogo vise promiskuiteta bas zato sto se momci/devojke brze skapiraju i ne igraju se igrica/ne zavlace. Zelim devojku sa kojom necu morati da izigravam i pretvaram se, niti strepim da li sam ucinio ispravan potez. Devojku sa kojom kliknem odmah i budem sasvim svoj i opusten, a i ona isto. Zato sad i ne flertujem ako ne osetim da je ona moj tip, ne trosim energiju na pogresne vec gledam svoja posla i hobije a kad naleti ona za koju mislim da mi savrseno odgovara, potrudicu se da iskoristim priliku. Volim: slatke, inteligentne, duhovite, prirodne, nepromiskuitetne, zdravo balansirane izmedju karijere i porodice, da me zeli sa svim mojim manama kao i ja nju. Amelija Pulen, takav tip devojke.

anima

pre 3 godine

Oba pola imaju NEREALNE kriterijume, zasto se samo zenski stalno pominju? Hajde da onda malo pricamo o muskim kriterijuma... Da li vi mislite da vi niste surovi? Da su vasi kriterijumi realni?
Summa summarum: Devojka ne sme da bude debela, ali ni previse mrsava, treba da ima lepo popunjeno dupe i grudi ali da ne bude krupna na drugim mestima...ne sme da bude sponzorusa ali mora da se ponasa s vremena na vreme kao da joj je potrebna vasa pomoc kako bi zastitila vas ego. Mora da se sredjuje ali ne previse. Mora da bude lepa ali da ne stavlja mnogo sminke. Mora da ima svoj novac ali da ne zaradjuje vise od vas. Mora da bude "one of the guys", ali ne i da pije toliko. Mora da bude pametna i da cita knjige ali ne toliko pametna da se vi osecate ugrozeno. Lista moze da se nastavi, ali mislim da sam dokazala poentu. Imate i vi itekako nerealne kriterijume za zene. Pre nego sto lupite minuse, barem procitajte i lepo razmislite o tome, ima jos stvari na ovoj listi i vi vrlo dobro znate koji su.

morinho

pre 3 godine

srpske zene glume ludilo, kao sve zauzete i nezainteresovane(osim onih nemoralnih koje nisu za komentarisanje), treba ih izbegavati i traziti strankinju.

Retro wave

pre 3 godine

Nema potrebe za generalizovanjem i da se laze da su sve zene iste. Ali 90% jesu. Verovatno su i muskarci ali me ne zanimaju.
Stvar je sledeca, devojke koje nisu procitale u zivotu ni jednu knjigu, i ceo svoj zivot "ulazu" u izgled misle da su zbog toga pametne i imaju spisak zahteva koje ne bi moglo da ispuno 9999 od 10.000 muskaraca, pogotovo ne u Srbiji. Traze da imas iznad prosecno placen posao, luksuzan stan, da i pored tog posla koji radis 12 sati dnevno stignes da ides u teretanu i da pazis na dijetu... Onda ako ispunis sve to spisak se dalje grana, kakva putovanja mozes da obezbedis porodici itd. npr. ako si lik sa prosecnom platom,
lagano ce te zaobici. Na red posle dolaze i letovanja jer se sve ugledaju na neku drugaricu koja je nasla lika koji ce da je vodi zimi na skijanje, i preko leta egzoticne destinacije, i tiho pate sto se one nisu lika kao ta drugarica. Izadjes sa drustvom i pridjes devojkama, sve lepe fine doterane i smerno obicene, i kada progovore vidis da im je idol Ceca a na instagram profilima se puce i izgledaju 20 godina starije i kako ti sada sa njima da komuniciras.

Ejjj

pre 3 godine

Ne postoji nikakvo adekvatno pravilo. Najveci problem koji danas momci imaju je strah od samog startovanja i nedostatak upornosti. Ne postoji "Don Juan" koji moze koju god zeli devojku da zavede niti onaj koji ne moze nijednu. Mnogi nisu ni svesni da se dopadaju zenama kakve bi bas zeleli da osvoje, jer nemaju samopuzdanja. Osim samopouzdanja potrebne su finese, zasnovane na proceni koja se poboljsava iskustvom. (nacin prilaska, otvaranje svoje licnosti, otvaranje njene i samo osvajanje) Moja preporuka ako zelite da zavedete mnogo zena je da to cinite s mnogo pokusaja nebitno kako izgledate, kako ste obuceni i da li vam nesto nedotaje, jer to je bespotrebno ogranicavanje. (Naravno da treba da se trudite da budete uvek u najboljem izdanju,ali i ako niste ne odustajte.) Ako vam se dopada da bi ste je imali morate da probate. Ne padajte u nokdaun zbog neuspeha, jer ih ima sasvim dovoljno za svakog muskarca. I posle 50 nizanih poraza nastavite dalje, jer ste verujte sve blizi uspehu. Ne predajte se nikada,ne kajte se ni za sta,ne marite sta drugi misle,kako vas gledaju i sta ce vam reci vec terajte dalje i ako mislite da ste dobro postupili nastavite isto, jer to ste vi i to je vas trenutno najbolji pristup. Nema potrebe da kopirate bilo koga isforsirano. Tek kad sami uocite greske znacete kako da ih ispravite. Naravno sve ono sto uocite korisno od drugih pokusajte da upotrebite, ali ako ne ide ne forsirajte, jer cete forsirati sebe da ne budete ono sto jeste.Uvek govorite ono sto zelite i pokusajte da izvedete ono sto ste zamislili. U nocnim provpdima nekad i nije potrebna uopste prica, dovoljno je jedan zagrljaj ili osmeh ili ples. Generalno prililom zavodjenja ne treba puno price. Dovoljno je 2-3 min za sve i za uspeh i za neuspeh. Znaci samo u napad i rezultati ce kad tad doci na svoje. Nekom pre nekom kasnije. Budite umetnici svog startovanja i s uspesim i neuspesima ga oblikujte.Vremenom cete sami izgraditi svoj stil,znati pokazati harizmu i biti originalni, a najoriginalniji cete biti kad otkrijete sami sebe. Ne opterecujte se mnogo zavodjenjem. Menjati zene je inreresantno, ali cak i ako ste u dusi zavodnik pozelece te jedanput da se malo duze zaustavite i pozelece te tu neku devojku koju ste zaveli da zadrzite, a za to bih vas savetovao da se narocito potrudite kako vodite zivot, cime se bavite, kakav vam je karakter, vaspitanje, obrazovanje,ciljevi, snaga i volja. Zenu treba osvojiti. A ako je prava nije dovoljno za to samo vase zavodnicko i seksualno iskustvo. Obratite paznju na to da mnoge koje zelite gubite gubeci vreme na neke pogresne stvari pa cak i zavodjenjem i da ce te tek kasnije spoznati da ste je odavno izgubili, mnogo vremena pre nego sto ste je upoznali. Zene necete najbolje upoznati sto ih vise izmenjate. Mozda ce te postati iskusan zavodnik, ali nista vise od toga. Najbolje ce te ih upoznati provodeci vise vremena sa jednom...

drmezni piljota

pre 3 godine

Neko je rođen za udvaranje, neko tu i tamo, a jedan mali broj su totalni gubitnici. I to je sva filozofija. Teško je takvimai pronaći smisao života, jer su to stvari koji prosto pokreću osobu i kad su u pitanju drugi aspekti života. :(

Pa sad

pre 3 godine

Danas ili si lep ili ružan ali nema sredine u očima devojaka 70% momaka je ružno.
(bp, 27. jun 2020 16:31)
Nije to uopste los procenat vama je ruzno 90% devojaka

Ljudi moji

pre 3 godine

Samoproklamovani zavodnik. Kakav je, mako mila, orah iz ruke da mu ne uzmes. Horor. Gde taj zavodi, i koga, ahahahaha boze mili kakvog sveta ima. Tj polusveta. Al dobro, slatko me je nasmejao...

милорад брзаковић брзи

pre 3 godine

код жена је важна цака на то пада свака, код жена је важан штос кад подигну нос

hit

pre 3 godine

Dobar detschko: Dala sam ti plus ali brate mili, koliko si se raspisao, udavi me na pola komentara... A daleko od toga da sam povrsna i da me mrzi da citam (doktor nauka, nacitah se ja literature u zivotu samo tako) :))))
Pretpostavljam da si od mene poprilicno mladji, i sve sto mogu da ti kazem - opusti se, pojavice se prava kad-tad. Manje filozofiraj i analiziraj (kad ja to nekome kazem) i vise uzivaj u zivotu, opusti se, mani se analize musko-zenskih odnosa, gubis vreme na gluposti, odlazis u dubiozu i samo ces da se nerviras. Kad bude vreme, pojavice se devojka za teb, eto toliko je prosto. Ne moras da dubis na trepavicama da bi nasao devojku. Sve najbolje!

Saša

pre 3 godine

Najlakse sam smuvao devojke posle raskida. Jos uvek zaljubljen u bivsu, nezainteresovan za novu vezu, ali kod koje god pokusam prođem. Da li ih lozi ta nonsalantnost i nezainteresovanost, ne znam. Druga stvar je novac. Ne zbog zena (da bi ih time kao kupio), vec zbog tvog samopouzdanja. Velika je razlika u samopouzdanju, da li ti je prazan ili relativno pun dzep. Treca stvar, pricaj sa njom opusteno kao da ti je sestra. Posle prvog sastanka, zaboravi da ti je kao sestra. Mislim da je suvisno reci da moras da budes kulturan, čist (narocito zubi), nasmejan. Četvrto...gledaj je u oči kada pricas sa njom. Ne sad ono neprekidno, ali zadrzi ponekad pogled malo duze. Peto, mozda i najvaznije....nemoj nikada da sam sebe hvalis, ali nikada. Ako vredis, doci ce sve do izrazaja. Šesto, nemoj da budes cicija........

Boromir

pre 3 godine

Najteze je muskarcima koji nisu iz Beograda jer su u bukvalno svim gradovima osim najvecih devojke nalozene iskljucivo na narodnjake jer nema kafica sa drugacijom muzikom. Vrhunac rock muzike su im Plavi orkestar i Kiki lesendric a to dovoljno govori... A sa narodnjacima idu i neke osobine pevaljki. Na svu srecu za te devojke ima balvana koji su na istom nivou kao one pa se nekako nadju. Samo pogledajte instagram profile devojkama u Srbiji i sve ce vam biti jasno...Trcenja i pucenja i totalni neukus. (kada si klinac od 18 godina mozda mislis da je to super) Onda dodje neki lik kao ovaj i daje nadu ljudima da mogu da nauce prilazenje. Po ovome sto je pokazao u emisiji cisto sumnjam da je uspesan sa devojkama. One vole agresivnije tipove koji vode razgovor sa zvonkim glasom i vise samopouzdanja. :D
Jedina sansa za muskarce u Srbiji je da veruju da ce naci pravu jer ih ima, i da ne izgube samopouzdanje jer ce biti odbijeni mnogo mnogo puta.

anima

pre 3 godine

vidim uvredise se casne i cedne srpkinje na moj komentar, bice da sam ubo sustinu.
(morinho, 27. jun 2020 22:47)

Uvrede se samo one sto ne jure ni pare ni kola ni izgled, a traze samo postovanje i trud oko njih sto izgleda zasluzuje i dobija samo tih 10 % top riba kod nas, ostale kao da nisu vredne truda. Evo ja zaradjujem vise nego moj partner, jel to njega cini sponzorusom? Hmmm, pitam li se pitam... xD

VŠ za umuvavanje

pre 3 godine

Glavna fora je da maloj kazes" Ajde mala da pravimo lom". Posle toga ona tacno zna sta zelis i da si srcan i jak muskarac. Ni jedna ne odbija.

Pozz Kopra

pre 3 godine

Poznajem čoveka, radili smo zajedno sa čestitkama. Pročitao je knjigu koja se zove isto kao njegova "firma". Ceo proces se svodi na agresivno ponašanje uvijeno u oblandu. Takođe, ne potcenjujte njegovo iskustvo sa ljudima, proveo je mnogo, mnogo dana na ulici, razgovarajući sa ljudima. Svašta sam naučio od njega o ophođenju. Naravno, nedostatak stila i opšteg obrazovanja mu je najveći minus, malo je onako, prigradski lik. A da, ono glavno, manje više svaki dan je mogao da pokupi devojku na ulici, i to dok je valjao čestitke u Knezu. Mađioničar.

Marijana

pre 3 godine

Upravo čitam jednu knjigu o muško ženskim odnosima, napisao je doktor ne neki šarlatan, prošla knjiga mu je bila best- seler u svetu. Glavni problemi današnjice su zapravo ti što muškarci preuzimaju osobine žena, da ne kažem postaju kao žene, a žene opet osobine muškarca. Tu su i jedni i drugi na gubitku. Uglavnom ima tu još svašta , na početku sam čitanja.

dex

pre 3 godine

Ovaj lik je potpuni degenerik koji ne moze ni samom sebi da pomogne nekog da zavede, moja devijka samo sto nije povratila od ovog tipa i njegovog zavodjenja.

Jerry

pre 3 godine

Sinko, taj avion ne može da leti.
I nije lepo što uzimaš pare muškarcima sa manjkom samopouzdanja (njima treba pomoć psihoterapeuta ili slične stručne osobe, tvoja sigurno ne).
Osim toga - stav ti toliko izveštačen, facijalne ekspresije navežbane pred ogledalom, tekstovi naučeni napamet, stajling užasan. Bilo koja, iole normalna devojka, koja drži do sebe bi te ''oduvala'' na keca na te primitivne fore koje prodaješ.

bp

pre 3 godine

Najbitbina stvar u m-ž odnosima je da devojke biraju sa kim će da budu, kad shvatite da se vi ništa ne pitate lakše će da vam bude.
Ne postoji zavodjenje već devojke preselektiraju onoga koga žele a posle mu šalju znake.
Momci koji nemaju uspeha nije zbog toga što su socijalno zakržljali već što nisu privlačni...suvi prosek je kao da si ružan u današnjem vremenu. Danas ili si lep ili ružan ali nema sredine u očima devojaka 70% momaka je ružno.
Ko ide kod ovakvih samo baca pare i dobiju lažnu nadu.

anima

pre 3 godine

srpske zene glume ludilo, kao sve zauzete i nezainteresovane(osim onih nemoralnih koje nisu za komentarisanje), treba ih izbegavati i traziti strankinju.
(morinho, 27. jun 2020 20:34)


Ovakve muskarce ni ne zelimo, samo napred xD

P.S. Komentar za za odnos 90/70 %, tacno u metu, bravo :)

Kiki

pre 3 godine

Decko je u pravu za govor tela, distancu, nenametljivost. Nije lako pojaviti se na televiziji prvi put, pola vas hejtera bi gutala knedle i znojila se u studiju. Nije rekao da je zavodnik najveci vec da je ucio tehnike i da je odlucio drugima da ih prenese.

Stefan

pre 3 godine

Profesionalni zavodnik? Pa valjda zavedeš nekog i budeš sa njim. Ako si morao da zavodiš treću ili četvrtu osobu, ne znači sa si uspešan, već upravo suprotno.

Zaboravi

pre 3 godine

pa ovo je 21. vek, devojke u svetu umeju same da pridju i zapocnu komunikaciju. al ove nase ostale zaglavljene izmedju patrijarhalnih i modernih shvatanja.
(undercover, 28. jun 2020 00:43)
Ma da bre treba da ti pridjemo i prostremo se ispred tebe, taman da ti ne moras ni da ustanes sa stolice a dobijes seks

Tek onako usput...

pre 3 godine

Lik je do nedavno prodavao u Knez Mihajlovoj čestitke za navodnu pomoc deci i bavio se svim i svačim da bi eto sad izmislio unosan posao kao neki kobajagi stručnjak. Prodaja magle sto je ovde veoma često zanimanje...

mare

pre 3 godine

Zavodjenje nije veština, tehnika ili te devojka simpatiše od starta ili ne, ovaj baja prodaje PUA fazone...Teška zabluda jer ti ne možeš da navedeš nekoga da te prihvati.

petar

pre 3 godine

Majko božija! Meni je ovaj lik ok, čovek se setio kako da uzima pare nesigurnim muškarcima i skidam kapu, pozdravljam. Nisu mi jasni ti "polaznici" škole. Zar misle da će neko da ih "nauči" kako da se dopadnu devojkama?? Realno, da budeš kako to ova škola propagira "zavodnik", ne mozes naučiti. Ili imaš ili nemaš. A ako neko želi da ima jedan normalan broj partnera, samo mora biti samouveren i ništa više. Lično ako bih znao nekoga ko je upisao ovu "školu", ruku mu ne bih pružio. Ne mislim nista ružno ali kakav on muškarac može biti kad tako nesto radi sa slobodnim vremenom? Slobodno nek okači testise o klin, ionako mu nece trebati, sa školom ili bez.

Kornjacin vrac

pre 3 godine

Kada god sam pokazivao devojkama da mi je stalo do njih i tretirao ih kao dame bio sam poprilicno neuspesan i cesto friendzoned. Posle jedne duze veze i raskida sve mi je bilo svejedno i malo sam i bio ljut na devojke... Ono sto je sledilo je da su devojke pocele da me obozavaju kada sam ih stalno spustao bockao i stvarno bio nezainteresovan.
E sad, ne mozes glumiti nezainteresovanost bas sa devojkom koja ti se puno svidja. Moglo bi se reci da sam veoma uspesan sa devojkama koje mi se svidjaju a nervozan sa onima koje mi se puno svidjaju. :-D

Dosadni ste

pre 3 godine

Stvar je sledeca, devojke koje nisu procitale u zivotu ni jednu knjigu, i ceo svoj zivot "ulazu" u izgled misle da su zbog toga pametne i imaju spisak zahteva koje ne bi moglo da ispuno 9999 od 10.000 muskaraca, pogotovo ne u Srbiji.
(Retro wave, 27. jun 2020 21:43)
Stvar je sledeca - da vi gospodo koji (navodno) cenite pamet i nacitanost zanemarite te ribe koje ulazu samo u izgled i nadjete neku prosecnu streberku?
Vi ste najobicniji foliranti i to drski i bezobrazni, navodno fini, obrazovani momci a ustremili se na napucane tupave ribetine pa sad pokusavate ocajnicki da im spustite cenu jer nisu "nacitane". Koga briga za to, ni one ne traze nacitane vec dilere i tatine sinove.
Ne sleduju vam takve, nigde na svetu. Pomirite se sa tim vise i ne davite. Blamirate se samo.

Bvbbv

pre 3 godine

Ali kako je carski kad ovakvi krpelji utripuju da znaju išta o ženama i onda prodaju bubrege tuljavim krpeljima, a jedini metod na koji su ikad možda nekad nešto navatali je "lakše je istrpeti ta dva mikro minuta nego da te krpelj davi".

jedna priča za laku noć

pre 3 godine

Žurka. Ulazi ona u sobu, staje na sredinu i počinje da gleda u krug. Ništa lepše u životu nisam video do tada. U momentu kada me je ugledala, stala je sa skeniranjem. Sreća moja što sam sedeo, jer kada me je pogledala, zastao mi je dah, stala mi je neka knedla u grlu, ma nisam mogao da se pomerim. Osmehnula se i pružila ruku. Došao sam sebi i rekao kako se zovem i to je bila sva komunikacija. Otišla je na drugu stranu sobe, a ja sam je snimao, ma nisam mogao da skinem pogled sa nje. Ona je bila u drugom uglu sobe i pričala sa nekom devojkom i nije se micala. Čekao sam da vreme prođe, pa da se pojavi dasa, koji će ovakvoj ženskoj da priđe, da je odvede sa sobom. Međutim nije se pojavio. Ma želja mi je bila samo da vidim u kakve tipove se zaljubljuju takve devojke. Ni u snu mi nije palo napamet, da ću njen izbor biti ja. Stidljivko bez iskustva sa ženama, bez para, dobrog automobila, zaglavio na studijama. Tipičan primer "luzera". Čak sam i bežao od nje, jer sam mislio da hoće da me zeza, ali je ona bila uporna i stigla me je. Pozvala me je kući, a onda je zatvorila vrata i nije mi dala da izađem. Uvukla me je u sobu i ugasila svetlo. Nikada se tako nisam uplašio u životu, ma kakvi uplašio, oduzeo sam se. Noge su mi se tresle od straha. Ali, toplina njenog tela me je ubrzo zagrejala, strah je nestao, zbunjenost je nestala, probudio se u meni muškarac. Ušli smo u vezu. Rekla mi je kasnije, da sam jo pružio ono što niko nikada nije, ljubav, pažnju i razumevanje. Samo je to htela!

Branko

pre 3 godine

Nemam zvoj stan zivim kod roditelja, vozim se GSP, radim za prosecnu platu, prosecno izgledam. To mi sve nije predstavljalo problem da imam ozbiljne i normalne veze. Ti koji pricaju o 90% zena najcesce misli samo o par posto onih koje izgledaju kao porno glumice, a ove obicne, i slatke i lepuskaste na drugi nacin verovatno i ne primecuju da postoje. Kada budete ciljali samo top ribe a vi ste sami prosecni imacete vezu...

Bane

pre 3 godine

Upravo čitam jednu knjigu o muško ženskim odnosima, napisao je doktor ne neki šarlatan, prošla knjiga mu je bila best- seler u svetu. Glavni problemi današnjice su zapravo ti što muškarci preuzimaju osobine žena, da ne kažem postaju kao žene, a žene opet osobine muškarca. Tu su i jedni i drugi na gubitku. Uglavnom ima tu još svašta , na početku sam čitanja.
(Marijana, 27. jun 2020 23:55)

Ako se ne varam, to nam je doneo feminizam, a feminizam su zagovarale zene. One su te koje su trazile da muskarci preuzmu dobar deo uloge zena i da njima prepuste dobar deo muske uloge u okviru tzv. borbe za ravnopravnost.
S tim da osnova nerazumevanja lezi u tome da su zene zelele ravnopravnost samo u nekim sferama gde to njima odgovara, a da zadrze tradicionalni musko zenski odnos tamo gde im je to godilo, a muskarci su zagovarali stav da ako hoce ravnopravnost onda ima da budemo ravnopravni u svemu.
I tako dodjosmo tu gde jesmo. Nije da ljudi ne znaju da se ponasaju, vec tako izgleda jer ljudi vise ne znaju kako da se ponasaju jer ne znaju sta im je uloga. Muskarac vise ne zna jel treba da bude muskarac ili partner ili otac ili mozda majka, zena isto tako ne zna jel treba da bude zena ili majka ili mozda otac...karikiram ali greska je sto dve bioloski i psiholoski razlicite jedinke drustvo hoce da izjednaci umesto da svaka igra na svom terenu i pruzi svoj maksimalan ucinak.

niki

pre 3 godine

Pre bih rekla suprotno. Zene su danas takve kakve su jer su ih muskarci takve napravili. Nase prababe i cukunbabe su bile mirne, skromne , domacice , bez mnogo prohteva. Ali to tadasnji muskarci nisu cenili, tukli su ih , ponizavali, i one su resile da uzmu stvar u svoje ruke, da se obrazuju, rade, zaradjuju. Nije cudo da je najcesca recenica nasih baba i prababa bila " samo da imas svoje parce hleba" da mozes da odes ako nastane haos.
(Nena, 30. jun 2020 05:29)

Nikada Sprkinje nisu bile ni mirne ni skromne, to pričaj nekom drugom.

dragaN

pre 3 godine

Kakav crni zavodnik, to se on tako pretstavlja. Ovde u Rusiji vec 15 godina takvih kurseva ima na hiljade, i sam sam ucestvovao ne nekim a takodje i na nekim kursevima online koje drze Amiraknci. Sve sto on prica je bukvalno iskopirano sa tih kurseva, on je samo to preveo na srpski i prvi u Srbiji poceo sa obukom. Nista kod njega nema originalno, samo nauceno.

makao

pre 3 godine

Lik ima petlju da izadje sa pricom o zavodjenju na TV, dakle pred ogroman auditorijum. Nisam gledao ni slusao, ali to mi je dovoljno da znam da on ima uspeha sa zenama, koliko god se mi sprdali ovde.

Zavetnik

pre 3 godine

Oba pola imaju NEREALNE kriterijume, zasto se samo zenski stalno pominju? Hajde da onda malo pricamo o muskim kriterijuma... Da li vi mislite da vi niste surovi? Da su vasi kriterijumi realni?
Summa summarum: Devojka ne sme da bude debela, ali ni previse mrsava, treba da ima lepo popunjeno dupe i grudi ali da ne bude krupna na drugim mestima...ne sme da bude sponzorusa ali mora da se ponasa s vremena na vreme kao da joj je potrebna vasa pomoc kako bi zastitila vas ego. Mora da se sredjuje ali ne previse. Mora da bude lepa ali da ne stavlja mnogo sminke. Mora da ima svoj novac ali da ne zaradjuje vise oad vas. Mora da bude "one of the guys", ali ne i da pije toliko. Mora da bude pametna i da cita knjige ali ne toliko pametna da se vi osecate ugrozeno. Lista moze da se nastavi, ali mislim da sam dokazala poentu. Imate i vi itekako nerealne kriterijume za zene. Pre nego sto lupite minuse, barem procitajte i lepo razmislite o tome, ima jos stvari na ovoj listi i vi vrlo dobro znate koji su.
(anima, 27. jun 2020 23:48
Prilično si dobro napisao ali poenta života i jeste u tome da budemo umereni u svemu!
Cure kad bi bile malo umerenije, bilo bi i manje problema!
Neke piju mnogo, neke se drogiraju, neke mnogo upražnjavaju sex, neke mnogo vole novac, neke mnogo traže od muškaraca pažnje, nekima je previše bitno šta vozi muškarac!!!
Neumerene su i to je problem najveći!

Normalna, sama i svoja

pre 3 godine

Ne bih da komentarišem dotičnog gospodina, definitivno nam se mišljenja ne poklapaju, to je sve.
Što se tiče muško-ženskih odnosa, moje mišljenje je sledeće: Postoji globalan problem kod nas, a to je da se ceni i vrednuje ono što je nekad bilo sramota, sistem vrednosti nam se potpuno izvrnuo, i to što se tiče oba pola. Pod uticajem TV-a, rijalitija i ostalih gluposti koje nam se plasiraju o tome kako svi treba da budemo savršeni i po šablonu ili ne vredimo ništa. Dok god se to ne promeni u društvu, biće loše.
Ja ne branim, niti kudim, ni muškarce, ni žene, moj stav je sledeći: Muškarci su danas takvi kakvi jesu, jer su ih žene takvima napravile (tj. naterale da takvi budu), i to je to.

lena

pre 3 godine

@neko iz mase
Kakvo vidjenje, otimanje para prodavanjem nekih fora i filozofija muskarcima kojima verovatnije treba psihoterapeut, nikad ne bih sebi dozvolila da na taj nacin zaradjujem novac, niti bih ikad dozvolila sebi da zaradjujem tako sto varam ljude. Decko samoprozvani strucnjak za musko zenske odnose, komunikacione vestine i lecenje od anksioznosti i samopouzdanja, ma hajde.
Cuvajte se bilo kakvih kouceva na kilometar, nikakve standarde nemaju da prozovu sebe koucevima, nikakvu odgovornost od struke ni od zakona, nikakvu garanciju, nista. Prodaju pricice na koje se ciljana klijentela pali a onda te ubedjuju kako ti moras vise da radis ako njihove ideje tebi ne odgovaraju kao licnosti ili jednostavno nisu dobre.
Verovali ili ne nije nam svima samo uzimanje para merilo casti i uspeha.

Bogoje Panajotović

pre 3 godine

Како да смувам комшиницу, а да њен муж не сазна? Неки савет?
(маркеђани, 27. jun 2020 15:12)

Šta znam... a da smuvaš prvo njega... Probaj, ne znam...

Tata

pre 3 godine

@Dobar detschko
Zvucis kao ja kad sam bio mlad. Reci cu ti ono sto cu reci mojim sinovima za par godina - bolje ne ulaziti u veze i nedajboze brak ako nisi 200% siguran da ce stvari biti OK.
Naravno da sponzoruse i slicne treba izbegavati ali nemoj ni slucajno da pravis kompromis, racunas da ako je obrazovana, pametna ... to znaci da je bolji zivotni saputnik od prostije i manje inteligentne devojke.
Deca su blago, ali zivot je jedan. A zene su jako jako razlicite od muskaraca....

kejt winslet

pre 3 godine

Aaaaaa ladno drustvena dinamika lik ahahaha, pa klipove ovog klovna kace po drustvenim mrezama... Ko hoce dobro da se nasmeje neka potrazi klipove ovog majstora hahahahja

Smuleco

pre 3 godine

Glavna fora je da maloj kazes" Ajde mala da pravimo lom". Posle toga ona tacno zna sta zelis i da si srcan i jak muskarac. Ni jedna ne odbija.
(VŠ za umuvavanje, 27. jun 2020 18:28)

Ahahahaha.. Kralju:)

Ćelavi

pre 3 godine

Evo ja zaradjujem vise nego moj partner, jel to njega cini sponzorusom? Hmmm, pitam li se pitam... xD
(anima, 27. jun 2020 23:58)

Pa što pitaš sebe? Pitaj njega.
Pitaj ga da ti iskreno kaže šta mu je kod tebe najprivlačnije. Ako kaže da su to pare, onda je sponzoruša.
Vidiš, razlika između žena i muškaraca u ovom slučaju je ta što se žene aktivno trude da nađu nekog lovatora, i time se vode u životu pod uslovom da mogu da biraju.
Muškarac možda slučajno "ubode" ženu koja zarađuje više od njega, ali on sam nema ništa od toga, niti mu je to faktor pri odabiru.

Goran Loznica

pre 3 godine

Malo mozga, oči i pravi trenutak iskrenosti. Sve ostalo pada u vodu a posebno ovi šega-šala kursevi.
(Tutankamon, 27. jun 2020 21:21

@tuta
brate da sam ja iskren sa ribom svaka bi mi pobegla na pogled

Donglai Pei

pre 3 godine

Najteze je muskarcima koji nisu iz Beograda jer su u bukvalno svim gradovima osim najvecih devojke nalozene iskljucivo na narodnjake jer nema kafica sa drugacijom muzikom. ...
(Boromir, 27. jun 2020 21:54)

Pa nije bas tako ima i unutrasnjosti devojaka koje slusaju i rok i metal, a ako vec nema kafica u gradu gde se pusta muzika koju vole onda i ne izlaze po njima, vec radije odu u veci grad u provod, neki koncert, makar to bilo i jednom mesecno. I ako i imaju profile na fb, instagramu i sl. te tevojke obicno ne postavljaju svoje slike u svakojakim provokativnim pozama. Mozda ih nema mnogo, ali ih ima, a ti se potrudi pa ih pronadji.

m

pre 3 godine

@retro wave
Znam mnogo zena i mozda mogu da kazem za jednu da spada u taj tvoj opis. Sa druge strane ne znam zasto si toliko ogorcen na njih?
Ocigledno ti zene koje su svu paznju posvetile fizickom izgledu nisu interesna grupa, to je njihova prica i traze muskarca kojem to odgovara. Sta bi ti da radi, provodi 6 sati na fakultetu, uci svaki dan, volontira za nezbrinute zivotinje, vodi intelektualno filozofske razgovore na svaku temu i onda se jos maximalno posveti svom izgledu i jos bude super skromna u svojim ocekivanjima od potencijalnog partnera?
Ako zena posvecuje 90% svog vremena odrzavanju i sredjivanju svog tela sta tacno ocekujes? Bice da se kreces u krugovima i prilazis tom tipu zena pa su ti one krive sto niste kompatibilni.

samo_kazem

pre 3 godine

@anima

Uz duzno postovanje, nisi u pravu. Vecini je samo dovoljno da bude prirodno lepa i zgodna, jer to je ono sto prvo privuce. S druge strane, neverovatno je da su cak i prosecne devojke toliko podigle kriterijum da obicni momci jedva imaju ikakve sanse. Za ovo krivim drustvene mreze gde se i ta prosecna devojka zbog hiljade dobijenih lajkova oseca izuzetno bitno i automatski sebe svrstava u top 1%, sto je nerealno. Svako treba da gleda svoj nivo, eventualno da puca jedan nivo iznad. Eto i ja bih voleo da provedem makar jedan vikend sa Jenifer Lawrence iako izgledam sasvim dobro po zenskim standardima, ali eto nesto mi se ne da...

milica zavetnica

pre 3 godine

@ anima> Summa summarum……


Pa i muškarac 'treba' da je neka vrsta blažene mešavine Legolasa i Balboa Rokija i to samo znači da je svako ljudsko biće u korenu kontradiktorno i da forsiranje krajnosti ne prija inherentno složenoj dušici. Zato najjači dojam na suprotni spol ostave baš ti što vladaju svojim duševnim suprotstavljenostima ko velemajstori. Važi i za žene. Pa i na neki od načina koje si opisala. U duhu sedam starogrčkih otaca da kažemo - spoznaj sebe i drži meru.

fnfgns

pre 3 godine

Ma da bre treba da ti pridjemo i prostremo se ispred tebe, taman da ti ne moras ni da ustanes sa stolice a dobijes seks
(Zaboravi, 29. jun 2020 00:05)


U pravu si, ali zašto se onda muška deca bombarduju od rođenja o nekakvoj ravnopravnosti i da je to sve isto kada nije..

Miloš Ilić

pre 3 godine

Moj glavni problem sto sam trenutno sam (bio sam u dve veze od po 3.5 godine doduse) je sto se m-z odnosi zasnivaju na "power play", igricama moci i dominaciji. Kad si muskarac, moras da budes cvrst, da zainteresujes ti nju. Postoje istiniti stereotipi o tome kakav muskarac treba da bude, i ja se u taj kalup ne uklapam. Ili me vide kao suvise finog, ili kao mrguda. Ne umem da balansiram i nisam vest u zavodjenju, osim kad primetim da je devojka bas moj tip. Ne zelim da se mucim oko devojaka kojima sam trenutno peti ili deseti na njihovoj listi udvaraca. Gubljenje zivaca i vremena. Zelim da budem svoj, a ne da glumim i lomim glavu sta je ispravno uciniti tokom zavodjenja, jer devojke na SVE obracaju paznju i primete cak i najmanju "gresku". Kriterijumi su previsoki. Inace u lgbt svetu je mnogo vise promiskuiteta bas zato sto se momci/devojke brze skapiraju i ne igraju se igrica/ne zavlace. Zelim devojku sa kojom necu morati da izigravam i pretvaram se, niti strepim da li sam ucinio ispravan potez. Devojku sa kojom kliknem odmah i budem sasvim svoj i opusten, a i ona isto. Zato sad i ne flertujem ako ne osetim da je ona moj tip, ne trosim energiju na pogresne vec gledam svoja posla i hobije a kad naleti ona za koju mislim da mi savrseno odgovara, potrudicu se da iskoristim priliku. Volim: slatke, inteligentne, duhovite, prirodne, nepromiskuitetne...
(Dobar detschko, 27. jun 2020 15:51)

Da si ostavio fiksni u vidu kontakta pa da ti neka i javi, ovako...

Ana

pre 3 godine

@ celavi
Ma kako da ne. Danasnji muskarci su gori od zena po pitanju toga, cim se prvi put vidite odmah idu pitanja cime se bavis, posao , stan, da li vozis i sl. Neki se unapred raspitaju o devojkama pa i ne izadju ako misle da niste njihov nivo. Ako nemate dobar posao i platu odmah otpadate. Znam to jer radim dobro placen posao i vidim kako moje muske kolege rezonuju. Ako zena zaradjuje manje od
900 -1000 evra odmah otpada. Kako kazu " sta ce mi ona sa platom od 300-700 evra da je izdrzavam". Jedan se upoznao sa profesorkom koja radi u srednjoj skoli i kaze " ma sta ce mi ona , radi za sicu" . Drugome ne odgovara devojcina plata vise medicinske sestre ;kaze slatka je , fina al sta ce mi ta koja radi za 450 evra. Takvim 90% zena ne odgovara jer ne zaradjuju koliko bi oni zeleli . Hoce neku koja zaradjuje ko oni ili cak vise. Ne kazem da nisu i zene slicne ali muskarci kad su takvi oni su tad gori od svake sponzoruse, sve na kantar stavljaju, svaki dinar gledaju, svako da placa svoje , svako svoj deo letovanja; racune, hranu,cak i u braku. Nece oni dinar da potrose na neku,nego samo na sebe. Zato su muskarci koji gledaju na novac gori od zena sponzorusa.

siroma_covek

pre 3 godine

Eno voditeljku još odvajaju od sirome. Došli vatrogasci, al' neće ga spasiti.
Nije trebao fatalne tehnike da koristi, polakomio se siroma.

Guns N Roses

pre 3 godine

Stvar je sledeca - da vi gospodo koji (navodno) cenite pamet i nacitanost zanemarite te ribe koje ulazu samo u izgled i nadjete neku prosecnu streberku?
Vi ste najobicniji foliranti i to drski i bezobrazni, navodno fini, obrazovani momci a ustremili se na napucane tupave ribetine pa sad pokusavate ocajnicki da im spustite cenu jer nisu "nacitane". Koga briga za to, ni one ne traze nacitane vec dilere i tatine sinove.
Ne sleduju vam takve, nigde na svetu. Pomirite se sa tim vise i ne davite. Blamirate se samo.
(Dosadni ste, 27. jun 2020 22:35)

da se ne lazemo vecina devojaka u Srbiji ima previsoke kriterijume. te price kako muskarci hoce samo top ribe mozete pricati nekome ko ne vidi dobro. druga stvar koja je iritantna je sto vi devojke ovde konstantno izvlacite reci iz konteksta , izokrecete ono sto muskarci pisu a bogami pojedine se sluze sarkazmom kao odbramnenim mehanizam da bi svoje stavove branile bez ijednog argumenta.

ima normalnih cura ali ih nema dovoljno za svakog normalnog momka.

undercover

pre 3 godine

pa ovo je 21. vek, devojke u svetu umeju same da pridju i zapocnu komunikaciju. al ove nase ostale zaglavljene izmedju patrijarhalnih i modernih shvatanja.

Bane

pre 3 godine

Iskreno, lakse mi je bilo slusati ovog lika nego citati pojedine komentare. On je mozda malo seljakast ali makar iz njega ne izbija zloba i kompleksi kao iz pojedinih komentara.
Stvari uopste nisu tako lose kakvim se predstavljaju. Potrebno je samo malo psiholoski proanalizirati.
Prvo, muskarci su vizuelna bica, i DA volimo dobre ribe... tacka, kraj. Medjutim, ono sto je zapravo prava istina je da ima ogroman broj dobrih riba medju onima koje svoje fizicke atribute ne isticu u prvi plan. Takodje, ima ogroman broj onih koje isticu svoje atribute cak i kada nemaju sta da pokazu. E sada, zamislite koliko takve ribe nisu svesne sebe i svojih mana kada su tako prosecne u stanju da se razgolite i nesto bacakaju. Takodje, kada vidite ribu koja je itekako istakla svaki svoj atribut i ima sta da pokaze budite svesni da je i ona itekako svesna svojih atributa i ne igrajte na tu kartu ako nemate jake karte u rukama ili niste opasan kibicer koji ce da je izblefira. Ostale zgodne devojke koje to ne isticu ili toga nisu svesne (previse samokriticne) ili svesno ne zele da igraju na tu kartu jer traze dublji odnos.
Da bi ste medju ostalim devojkama nasli dobru ribu morate da otvorite oci. Ja sam se izvestio do te mere da mogu zgodnu ribu da snimim i ispod vojnog sinjela. Nakon toga ne treba nista da pricate vec treba sa slusate! Zene ne treba zavoditi, osvajati igrati igrice. Treba ih dobro gledati i dobro slusati, one vam sve uglavnom same kazu samo ako ih dobro slusate. I posle toga je jedina mudrost ponasati se u skladu sa tim sto ste culi. Znaci iskljucite 10% top napucanih riba sto zele novac, moc i slavu (i uz njih one utripovane krseve sto se zavaravaju da su ista liga sa njima), otvorite oci da u moru ostalih uocavate lepe devojke, onda nadjite nacin da im se priblizite i dobro ih slusajte (moracete i ovde malo da filtrirate jer i one nekad malo pricaju i sta ne misle da ostave bolji utisak) nakon toga samo budite to sto ste culi i imacete uvek lepu devojku pored sebe... mozda necete promeniti stotinu ali necete biti ni sami.

poznavalac prilika

pre 3 godine

Unistice nas ova ravnopravnost polova, zene hoce da budu ravnopravane a da muskarci i dalje budu dzentlmeni prema njima, a to jednostavno nije prirodno i nije moguce. Da bi bio dzentlmen, muskarac mora da bude dominantan, jer nema potrebe za dzentlmenstvom ako su ravnopravni, jednaki, isti...

Predrag Marković Forest

pre 3 godine

Moja dvojica dedova, jedan je bio visoki stasiti, a drugi nizak i nesiguran, i jedan i drugi su dobili isto u životu, po jednu ženu, decu, unuke, praunuke. A tako su dobile i babe.

Da su rođeni u ovo vreme, izrazili bi svoje potencijale, prvi bi imao gomilu devojaka, a drugi bi verovatno u najgorem slučaju umro nevin, što sam se već nagledao. Zato manite priču o zavođenju i nesigurnosti muškaraca.

Nena

pre 3 godine

@ normalna sama i svoja
Pre bih rekla suprotno. Zene su danas takve kakve su jer su ih muskarci takve napravili. Nase prababe i cukunbabe su bile mirne, skromne , domacice , bez mnogo prohteva. Ali to tadasnji muskarci nisu cenili, tukli su ih , ponizavali, i one su resile da uzmu stvar u svoje ruke, da se obrazuju, rade, zaradjuju. Nije cudo da je najcesca recenica nasih baba i prababa bila " samo da imas svoje parce hleba" da mozes da odes ako nastane haos.

mare

pre 3 godine

Pa devojka te frendzonuje kad joj se ne svidjaš u ljuabvnom smislu već možeš da joj budeš prva pratilja, ili da te koristi. Da li devojke frendzonuju lepe momke? Pa naravno da ne jer im onda daju znake da im se svidja i vrlo su aktivne onda pomeraju brda.
Ne treba vam nikakva škola zavodjenja.
Muvajte u svojoj ligi, radite na sebi eto par saveta i izlazite upoznajte ljude jer neće vam žensko pasti sa neba.

Krme

pre 3 godine

Ne morate nesto specijalno dobro da izgledate, da imate mnogo novca, da imate ne znam kakvu garderobu, ili da ste ne znam kako obrazovani...dovoljan je neki prosek, ali morate da budete zadovoljni sobom. Ako to jeste, bicete privlacni zenama.

Dasa

pre 3 godine

Joj fama oko prilaska.

Davam ja neke predlog apropo mog iskustva vrlo važno držanje ujedno prava priča da joj ne dosadiš naravno kad priđeš budi učtiv ujedno šmeker bez seljački ispada. Neka će ostat u čudu a neka te oterat u pm a na to budi spreman jer toga po pravilu ima uvek. Zaključak jeste biti svojjjj i samim tim kako zračiš tako privlačiš. Jednoj će se dopastit. Naravno moraš se potrudit i biti uporan spontano i iskreno kako rekoh sa stilom i šmekom jer po pravilu postoje one ko je cene to dalje samo treba ih tražiti. I da godine su najmanje bitne , bitno je znati voleti ako znaš i umeš , znaćeš onda sve po pravilu..

Ignjacio

pre 3 godine

Hahahaaa ludilo! Ovaj ispunjava sve neophodne uslove za nekog na pr. ministra u novoj vladi. Ima taj pogled, držanje i samopuzdanje. Bukvalno sve što se traži! ;)

Milos Milosevic

pre 3 godine

Nikad mi se nije desilo da budem odbijen, ovaj tip se uasio Marije mucao je gutao slova, duboko u sebi skriva slabost, opustenost normalan dijalog inormalne devojke! Beg u zdrav razum

Pera

pre 3 godine

Aman... Zavisi od devojke. I njih ima lepih ružnih pametnih glupih, sa željom za potomstvom, bez, stidljivih... Postoji poseban soj, samozaljubljene budale koje su ubedjene da pravi negde postoji i surovo menjaju momke i ne zaljubljuju se jer im pažnja ipak treba - verujem da je u pitanju mentalni poremećaj. Postoje i hladne nezaljubljive kojima je do para. Takve postaju sponzoruše ili prostitutke. Isti ovakvi postoje i muškarci. Na kraju svaka rupa nadje zakrpu osim onih koje večno traže pravog i pravu a zapravo beže od pravog života i traže način da ostanu večita deca.

Danas barem imate društvene mreže. Šaljite, chatujte, svako veče izađite sa nekim dok ne kliknete. 100 puta ćete biti odbijeni ili ćete vi odbiti.

Malo samo spustite estetske kriterijume! A evo zasto: da živite npr. U Svajcarskoj, U ŽIVOTU NE BISTE NAŠLI ŽENU doteranu i srednjenu. Tamo sve izgledaju kao poplava da ih je izbacila. I šta biste onda? Dakle, nađite nešto lepo na ženi, muškarcu. Da li su to oči, usta, neka osobina i zaljubite se u to! Ni vi niste savršeni, DALEKO OD TOGA!!!

buntovnik sa razlogom

pre 3 godine

(bp, 27. jun 2020 16:31)
Nije to uopste los procenat vama je ruzno 90% devojaka
(Pa sad, 27. jun 2020 19:16)

nisam siguran u to, prosecnom muskarcu se svidi 8 od 10 devojaka.

Vagica

pre 3 godine

Ima ih koji će poslušati ovakve...
Ima ih koji će sami smuvati devojku na osnovu onoga kakvi su i takve veze su najbolje.
Ima ih koje će devojka smuvati a neće ni primetiti (većina), samo da mu se predstavi kao da je on glavni i sve je ok.
Ima ih koji traže Džesiku Albu ili Moniku Beluči (???). Ima, ima. Svojim ušima sam čula od druga koji nikada nije imao devojku.
Zapanjujuće je što se većina buni što ili ne mogu da ih menjaju svaki dan ili što nemaju sve na tacnu.
Uvek mi je bio najlepši taj period pre nego što se počnemo viđati, i tada se sve određuje... Nrma tu glume, nema tu fora, sve se to odmah provali.

Shamu

pre 3 godine

@Marijana
Kako se zove knjiga?
To sto pominjes je apsolutno moje (shokantno) iskustvo. Zivim dugo van SRB, okruzen sam edukovanim ljudima naseg porekla i primecujem da je vecina brakova bazirana na zenskoj dominaciji, neskladni i nesrecni.
Ne podrzavam tradicionalan, balkanski, musko-dominantni nesklad, koji izgleda prema komentarima jos uvek preovladjuje u SRB, vec sam neprijatno iznenadjen negativnim efektima ovog novog hibridnog braka. Zato me zanima istrazivanje na tu temu. Hvala!

Marijana

pre 3 godine

Ne znam da li će hteti da puste komentar knjiga se zove: Nakon Marsa i Venere, Veštine u vezama komplikovanog sveta današnjice. Dr Dzon Grej.

Mare

pre 3 godine

Ali škola zavođenja, dokle više. Zašto bi iko trošio vreme na to, da uči kako da obigrava oko žena da bi dobio...ništa za uzvrat. Samo solo, nikakva veza niti brak, ovi likovi prodaju red pill priče da bi zaradili.

remax

pre 3 godine

Političari bez škole, pevačice bez glasa, debeli nutricionisti, spikeri sa govornom manom.
Znao sam da još nešto nedostaje ovom društvu..zavodnik-devica.

lena

pre 3 godine

@Marijana, zao mi je sto nisi napisala ime ''doktora'' za musko zenske odnose, iz mog iskustva vecina tih best seller knjiga su prilicno sarlatanske ko god da ih je potpisao. Imali smo mi i kod nas neurologa i psihijatara (ili doktora) koji su se ozbiljno lupetali o musko zenskim odnosima i razlikama i uzimali ozbiljne pare. Jer da bi to bilo toliko popularno, mora da bude pojednostavljeno do bola i populisticko, ima pristojnih knjiga, ali da su ljudska bica toliko jednostavna ne bismo imali ovoliko problema.
A to muskarci pokupili zenske osobine a zene muske ne pije vodu ni u jednoj nauci koja se bavi ljudima, razlike izmedju polova su minimalne. To da je nekad donekle bilo ''lakse'' pije vodu u smislu jasnih uloga pa svako radi svoje i cao, sada je to sve prirodno fluidnije pa zahteva vise razgovora i dogovora u odnosu.

Sns korona parti

pre 3 godine

Svi koji kažete i mislite da se zavođenje ne uči i da to nije veština ste u gadnoj zabludi. Sa zavođenjem je situacija kao i sa nekim sportom ili umetnošću - ima onih koji su prirodno nadareni za to, a ima i onih koji "imaju 2 leve". Velika većina tih sa 2 leve verovatno nikada neće biti dobri kao ovi talentovani, ali im se kopiranjem, vrednim radom na sebi, sticanjem iskustva i prevazilaženjem unutrašnjih strahova i blokada može dovoljno približiti. Možda neće izgledati skroz prirodno već izveštačeno jer to što rade je ipak naučeno i ne dolazi spontano, ali može dati dovoljno dobre rezultate (zavisno šta je cilj i u odnosu na šta se gleda rezultat).
Uostalom, zamislite tek ovog lika kako bi izgledao da nije tolike godine radio na sebi! Verovatno bukvu ne bi uspeo da smuva, a dogurao je dotle da Kilibardi češka podlakticu pred kamerama :)
E sad, većina likova bi htela da postoji čarobna formula, redosled koraka i rečenica koje treba ispoštovati, koju će da nauče kao azbuku i koja će dati rezultat nezavisno od situacije i devojke, i to je ono šta im obećavaju i čime ih mame ovakvi "instruktori".
Nažalost, ne posedujemo svi talenat za zavođenje, ali ne vidim ništa loše da neko poradi i na tome.

HeadsUp

pre 3 godine

@Donglai Pei

Ima, verovao ili ne. Ja sam tako svojevremeno izašao na svirku sa drugaricom, i obreo se u potpuno ženskom društvu, njih ukupno sedam.

Jedna od njih mi je zapala za oko. Provod je bio fenomenalan, malo muke posle oko ubedjivanja da se to nastavi...

Zaljubio sam se kao tetreb, naravno.

Eno je u bracnom krevetu, spava sa nasim klincem i tatinom princezom.

Iksan

pre 3 godine

Ovaj decko kaze da je bio sa 18 ili 19 godina ankciozan i nesiguran.
Pa druze po tvom govoru i ponasanju ti si i dalje ankciozan samo sto pokusavas sve nas da ubedis da si neki super baja.
Odgovor od psihologa.

Moje mišljenje

pre 3 godine

Pre ću biti iskren makar ne našao nijednu pravu, nego se baviti sitnim forama i prevarama kako bih došao do onoga što želim. Kako za devojke, tako i za sve ostalo u životu (privremeno-povremene strasti, uticaj u društvu, položaj, bolje radno mesto, i sl.). Bolje biti gubitnik sa svojim sopstvenim stilom, nego privremeni dobitnik sa imaginarnim trikovima. Protiv Kopre nemam ništa lično, odlično je progurao foru, i načinio pravi marketinški potez. Tako da svaka čast!

aabb

pre 3 godine

Au covece koji komentari, zasto sve gledate toliko crno.
Ima na hiljade i hiljade stidljivih, introvertnih muskaraca. Mnogi nemaju samopouzdanja. lako je reci, e imaj samopouzdanja.
Pomaze im covek da prebrode strah, tremu i nerazvijene komunikativne vestine. Ljudi hoce da rade na sebi. 99% muskaraca ne razume zene (ni ja) i on im pomaze u tome, sta je tu lose. Bilo bi lepo kad ne bi svi sebe smatrali najpametnijima vec kad bi radili na sebi. I zene i muskarci.
To isto rade i psiholozi.
Svaka cast svakome ko ima hrabrosti da to prizna i ko hoce da prebrodi svoje strahove.
Svaka cast muskarcima koji rade na sebi u bilo kom pogledu.
a vi hejteri se tripujte da mnogo znate sa zenama.
Isto to rade i psiholozi.

kom opanci ,tom i Jerry

pre 3 godine

Cekaj, ekspert u belim carapama ili mu to zavoj, gips? WTF?
(Walter, 27. jun 2020 15:39

80% Nemaca je smuvalo svoje zene na bele carape i braon cipele.

Sad su presli na bele carape sa sandalama.

undercover

pre 3 godine

Ne postoji nikakvo adekvatno pravilo. Najveci problem koji danas momci imaju je strah od samog startovanja i nedostatak upornosti. Ne postoji "Don Juan" koji moze koju god zeli devojku da zavede niti onaj koji ne moze nijednu. Mnogi nisu ni svesni da se dopadaju zenama kakve bi bas zeleli da osvoje, jer nemaju samopuzdanja. Osim samopouzdanja potrebne su finese, zasnovane na proceni koja se poboljsava iskustvom. (nacin prilaska, otvaranje svoje licnosti, otvaranje njene i samo osvajanje) Moja preporuka ako zelite da zavedete mnogo zena je da to cinite s mnogo pokusaja nebitno kako izgledate, kako ste obuceni i da li vam nesto nedotaje, jer to je bespotrebno ogranicavanje. (Naravno da treba da se trudite da budete uvek u najboljem izdanju,ali i ako niste ne odustajte.) Ako vam se dopada da bi ste je imali morate da probate. Ne padajte u nokdaun zbog neuspeha, jer ih ima sasvim dovoljno za svakog muskarca. I posle 50 nizanih poraza nastavite dalje, jer ste verujte sve blizi uspehu. Ne predajte se nikada,ne kajte se ni za sta,ne marite sta drugi misle,kako vas gledaju i sta ce vam reci vec terajte dalje i ako mislite da ste dobro postupili nastavite isto,
(Ejjj, 27. jun 2020 18:00)
poslusajte ovo i necete imati nijednu i bicete frustrirani ceo zivot, ima i brzis i efikasnijih nacina. ovo gore su saveti u fazonu "i corava koka ubode neko zrno". to se zove lov u mutnom i gotovo uvek se zavrsi neuspehom.

djuro

pre 3 godine

@brate, treba da ponesem lenjir I šestar u beton halu sledeci put
(Goran Loznica, 27. jun 2020 22:52)





Ne moraš .. samo nekad ostavi tastaturu i izadji napolje.. Naće se neka družbenica i za tebe..

Straight Outta München

pre 3 godine

Jedina istina je ta da devojka/zena kada te prvi put vidi, dovoljne su 3-4 sekunde da odluci da li zeli da ima sex sa tobom. Ostalo su prazne price i lupetanja. Mozak u te 4 sec obradi gomilu informacija i posalje poruku.

Sasa

pre 3 godine

Evo ja zaradjujem vise nego moj partner, jel to njega cini sponzorusom? Hmmm, pitam li se pitam... xD
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anima, 27. jun 2020 23:58)

Ne cini ga "sponzorusom" sto ti zaradjujes vise od njega, on radi. Cinilo bi ga "sponzorusom" da ne radi a tebe posmatra kao izvor finansija i egzistencijalno resenje. Postoje i neki drugi oblici i nacini delovanja "sponzorusa". Sustinski, bilo koja forma parazitskog zivota unizava covekovu licnost, nakon cega tesko ili nikada ne dodje do oporavka. Opet, ima onih koji ni me zele.

idijot

pre 3 godine

ne znam o čemu pričate, inače nisam odavde, imam neku svoju teoriju: žena je gotova na prvi pogled ili nije, ili će spustiti pogled ili će okrenuti glavu. Ili ili...hemija, feromoni, glas, smeh, pogled, koža itd...sve to igra ulogu kod žene, više nego koraci valcera. Ako spusti pogled pričajte o bilo čemu, ona je gotova, ako okrene glavu možete biti žigolo nema ništa od toga.

Petar

pre 3 godine

Pod hitno da neko objasni ovom "zavodniku" da se klasična (dress) košulja ne nosi neupasana, (osim ako nećeš da izgledaš kao tinejdžer na maturi), da se na košulju ne nose patike za trčanje NIKAD, da se na crne patike nikad ne nose bele čarape osim ako ne nosiš trenericu, pogotovo ne sportske bele čarape ako već nosiš košulju i da su ove izbeljene farmerice izašle iz mode pre 5 godina.
Koju ovaj zavede sa ovim stilom oblačenja šesnaestogodišnjeg srednjoškolca ta je bogami dugo bila usamljena!
(Djoka iz NY, 27. jun 2020 15:27)

Druže,dodji ti u Švedsku,konkretno Štokholm pa da vidiš šta se sve nosi i kakve kombinacije prave...
Naravno ima i onih koji se jako fino oblače.

nikola88

pre 3 godine

danas prolaze oni koji nemaju srama, u smislu navikao na korpe, ne obraca paznju na to i ide dalje...proba sa 100 riba i negde ce da prodje...posle se izvesti malo i prodje kod 1 od 10, ali to sto je dobio 9 korpi ga ne pogadja mnogo...
sa druge strane, ribe bi da decko ima samopouzdanja, s malim problemom sto ne prepoznaju lazno samopoudanje ovakvih tipova, ali ok, sta je tu je...
na kraju dodje do toga da se svodi na zavodjenje i umece, a nema iskrenosti...realno je liku bitno da smuva nesto, a ne konkretnu osobu koja mu se svidja...i onda se muvanju pristupi bez emocija i glumata se nesto... i na kraju jbg imate srbiju sa ko zna koliko ljudi (m i z) 30+ koji nemaju brak ili ozbilj u vezu, pa cak i oni koji imaju se varaju na svakom koraku
to je valjda realnost, kad nesto prirodno postane zanat

ZT

pre 3 godine

(anima, 27. jun 2020 23:48)

ispravka, to nisu naši kriterijumi, to su poželjne osobine... glavni kriterijum je da žensko nema ono vaše "šta ti je? nije mi ništa!" - dakle, budite jednostavne ( ok, ne baš kao mi, bilo bi onda monotono... :) ), spontane,...