Nova devojka Breda Pita se odlično zabavlja nervirajući Anđelinu Džoli

Četvrtak, 17.09.2020.

09:30

Izvor: super zena

Nova devojka Breda Pita se odlièno zabavlja nervirajuæi Anðelinu Džoli IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

z’brda

pre 3 godine

Otpozadi pegla! S’preda sva u usnama. Premršava, apsolutno ne interesantna, bez osmeha, kao lutka u izlogu. Nigde karaktera...Vala, Brede, baš si me razočarao.

Tanja

pre 3 godine

Jao, Zoki, živeli ste u Kaliforniji i radili kao advokat specijalizovan za brakorazvodne parnice, pa sze upućeni u materiju do tančina. Dobiće izdrzavanje za decu. Razvod je već praktično bio gotov, dogoborili su se oko deljenog starateljstva, i oko imovine, uključujući taj zamak u Provansi koji su zajednički kupili - znači ona je uložila koliko i on - da bičovek mrtav ladan tamo odveo mladjanu manekenku. Andja je popizdela, ne zbog te male, nego zbog činjenice da je to njihova zajednička imovina, i dogovorili su se da ostane tako zbog dece, a on svoje ljubavnice, sigurna sam, ima gde da vodi - u svoje kuće i imanja, ne zajedničke. Svaka žena bi popizdela. E sad više ne da zajedničko starateljstvo, hoće da deca više vremena provode s njom, i traži da joj pripadne zamak. Negde pročitah da je digao ruke i pristao na njene uslove. Naravoučenije: ne izazivaj ženu kao što je Andja.

Najveću traumu od svega navući će deca. Nije on ništa bolji od nje, dapače.

Zoki

pre 3 godine

@hm - Delimično se slažem, ako se zaljube to je verovatno put u katastrofu. Ima izuzetaka, ali ona samo potvrđuju pravilo. Istina je negde između.

Zoki

pre 3 godine

@Tanja - Ja sam u Kaliforniji živeo :) Alimentaciju dobija partner koji zarađuje manje, kako bi u određenom periodu zadržali ujednačen standard. Dešava se da muž dobije alimentaciju. Angelina neće dobiti ni centa na ime alimentacije, jer ima sasvim dovoljno za život. Imovina koju su stekli tokom njihove veze se deli na dve polovine. Troškovi izdržavanja dece se snose zajednički, oba roditelja doprinose srazmerno njihovim prihodima i rashodima. Ako deca provode sa majkom npr. 70% vremena, logično je da majka ima veće troškove i da otac treba da plati da to izjednači. Sud pri tome obično ne toleriše ekstravagantne troškove. To o čemu pričaš (kuća + 70% prihoda) je obično situacija kada žena nije radila, deca su kod oca svaki drugi vikend i sl. To ne dobija žena, nego je to ukupno koliko muž plaća za alimentaciju i za izdržavanje dece, pri tome ta kuća nije otplaćena. Žena zarađuje 0%, muž 100% - logično je da ona dobije 50%, zar ne? Dodaj na to troškove izdržavanja dece, pa se dođe na tih 70%. To ne traje zauvek, kada deca odu iz kuće taj novac se gubi. Takođe, ni alimentacija nije za ceo život, nego srazmerno vremenu koje su proveli u braku. Iznos smanjuje ako žena počne da zarađuje, muž zasnuje novu porodicu itd. Što se tiče tog zamka sa vinogradom, to je 60 miliona, a uz to u drugoj jurisdikciji (Francuska). Plan da ga ostave deci je bio način da se izbegne njegovo učešće u podeli. Ako Angelina uzme zamak, onda Bred uzima 60 miliona u drugoj imovini.

Kraljica

pre 3 godine

Čitala sam neki njen intervju gde je kazala da je pored Breda bukvalno venula, da je potpuno izgubila samopouzdanje, da se toliko loše osećala da je mislila da će umreti, nije mogla da jede...Ako je čovek patološki narcis, onda su to klasični simptomi žrtve kod Andje. Kao žena, želim joj da što pre završi s njim, da krene u oporavak (koji može da traje godinama), i da ga što pre izbriše iz života. Ako je zaista narcisoidan, nijedna se s njim usrećiti neće, to su ultimativni predatori na sve dobro i lepo i iskreno u čovekovoj duši. Sposobni su samo da mrze i uništavaju. Daleko mu lepa kuća.

hm

pre 3 godine

@Zoki
U tom smislu je bolje placati za seks mladjoj devojci ili imati kratkotrajne afere jer znam mnogo muskaraca koji su jako lose prosli, finansijski, ljudski i emotivno kada su od mlade i privlacne zene napravili sebi pravu partnerku.
Jer kao sto i sami kazete starost nikome nije privlacna pa nije ni zenama. Ili imaju interes ili hoce da probaju straijeg ali na dugorocno koji ce joj matorac. I nije to problem, problem je sto krece otimacina. Retko koji dasa moze to da odigra a da ne nastrada. Bolje bez dugorocnih i ozbiljnih veza.

Tanja

pre 3 godine

Ne razumem zašto toliko napadate Andju. Dotle da se ide u tumačenje zakona Kalifornije. Ono što znam, jer imam više prijateljica koje tamo žive, jeste da je trend razvoda veoma visok pošto u Ame­ri­ci je to auto­mat­ski – od mo­men­ta kad se brak raz­ve­de, ali­men­ta­ci­ja sti­že na ra­čun že­ne. Od raz­vo­da naj­vi­še pro­fi­ti­ra­ju maj­ke iz sred­nje kla­se – na­kon raz­vo­da nji­hov stan­dard se po­ve­ća­va, jer do­bi­ja­ju ku­ću i 70–80 od­sto za­ra­de svog su­pru­ga. I cenim da će Andja dobiti taj zamak😁. Lično kao što rekoh, volim muškarce koji su mojih godina ili stariji (punim 40 u oktobru), i ne mogu pored sebe da zamislim neko dete od 20 godina, iako bih mogla, nije mi se jedan nudio. S njihove tačke gledišta što da ne, gospodja lepo izgleda, situirana, ne moram da joj titram u krevetu jer zna tačno šta joj odgovara, još me i podučava - klinci starije žene sa kojima su zovu "vežbanke". Družite se malo s njima, pa se sami uverite kako razmišljaju o tim varjantama. Ipak, svako ima pravo da živi kako hoće i da se vodi prema sopstvenim načelima. Ako vam odgovara i imate, što da ne, nadjite "devojku" i plaćajte poklone, putovanja, izlaske... Vaša kinta, vaša stvar.

Zoki

pre 3 godine

@Tanja - Sama kažeš da si najbolje seksualno iskustvo imala sa 10 godina starijim, zašto misliš da druge žene ne mogu da imaju dobra iskustva sa starijim muškarcima? Da li je tom muškarcu bilo dobro sa tobom? Zašto onda ne dozvoliš mogućnost da je i drugim muškarcima dobro sa mlađim ženama. Nema samo Angelina pravo na razvod, nego i Bred, problem je samo u tome da Angelina nepotrebno razvlači brakorazvodnu parnicu, dogovori se pa onda promeni mišljenje. To se sada, nakon objava o Bredovoj vezi, opet dogodilo - slučajno ili namerno. Na kraju će joj sud narediti da prekine sa tim egzibicijama. Što se tiče starateljstva nad decom, ono je zajedničko, zato što deca imaju pravo na oba roditelja. I pravno i fizičko. Deca će verovatno provoditi malo više vremena sa njom, on će malo pokriti tu razliku u troškovima i to je to. Angelina je sposobna da sama sebe izdržava i dovoljno imućna tako da neće dobiti nikakvu alimentaciju.

Tanja

pre 3 godine

Najbolji seks u životu imala sam sa muškarcem deset godina starijim.od sebe. Možda je vama seksualno privlačno da podučavate omladinu seksualnim veštinama. Ja više volim da meni otvaraju horizonte. Koga briga uostalom koji matorac seta klinku i obratno. Ako je njima dobro, meni još bolje. Suština je u tome da žena, u ovom slučaju Anđelina, ima pravo na brakorazvodnu parnicu radi podele imovine i starateljstva nad decom. I da to nema veze s Bredovim ljubavnim životom. Nego sa onim što njoj zakonito pripada. Boli je baš za njega, a još više za neku tamo anonimnu devojku.

Zoki

pre 3 godine

@Tanja - Mladost je lepa, a lepo je privlačno nezavisno od toga koliko ste stari. Ja govorim o seksualnoj privlačnosti na nivou podsvesti, o nečemu što se razvijalo hiljadama godina - a ne o planiranju porodice. Što se tiče izbora partnera, postavite prvo pitanje kakvog partnera Bred Pit traži, i da li uopšte traži partnera. Donna Strickland je nobelovka, na BBC listi 100 Women - ali prosečnom muškarcu nije seksualno privlačna, bez obzira na njenu pamet i sposobnost. Angelina može da bude negovana, ali treba sa njom leći u krevet i probuditi se pored nje. Da li ste videli neku noviju fotografiju koja pokazuje kako izgleda njeno telo? Da li ste uopšte imali prilike da vidite uživo neku od tih lepih žena, koje gledate na fotografijama? Angelina ovde uopšte nije bitna. Ovde je pitanje da li Bred Pit (ili bilo koji drugi muškarac) ima pravo da izabere partnera koji mu odgovara i da ga pri tome boli uvo šta bivša žena misli o tome, i da li njegova partnerka i bivša žena vade oči jedna drugoj. Da se razumemo, isto se odnosi i na žene. A da li će ga neko sa brdovitog Balkana pri tome nazvati sugar daddyjem (ili njegovu partnerku gold diggerom) - zašto bi on brinuo o tome.

Kraljica

pre 3 godine

Pa Zoki, prave, haruzmatične žene i šetaju, Monika Beluči, Šarliz Teron, Šeron Stoun, Skarlet Johanson, Andjelina Džoli, Nikol Kidman...

Za ovu niko čuo nije.

Tanja

pre 3 godine

@Zoki: kad nekog u 60 privlači devojka od 20, to je dijagnoza ne "prirodno jer može da mu radja decu". Osim toga, nije tacno to što pišete, na ličnom primeru bih mogla da dokazujem. Nije Andjelina neka propala, omatorela baba, već veoma lepa, negovana i što je najvažnije pametna i sposobna žena. Kao i mnoge druge uostalom. Vi kojima je presudan kriterijum u odabiru partnera da je što mladji, zgodniji i lepši, bez obzira što je u glavi tek nedozrelo dete zaista treba da se zamislite nad sobom. Veze izmedju partnera medju kojima je razlika u godinama tako drastična jednostavno ne uspevaju na duže staze. Vi naravno možete da odlučite da startujete klinke do kraja života i da se suočite u jednom trenutku sa sopstvenom fizičkom nemoći da zadovoljite tako mladu osobu, po prirodi punu energije i željnu svega u životu, neka će možda i pristati ako ste Bred Pit, slavan i pun love. U svakom drugom slučaju dobićete šut kartu. I mene su startovali u 20 godina takvi, sve što sam osećala je gadjenje, fuj, matori perverznjak. A ove starije, sa iskustvom i dobrim izgledom provaliće na 1 da ste...pa da budem fina nepoželjni.
Ako vam je lakše, nemam neko visoko mišljenje ni o ženama u ozbiljnim godinama koje šetaju klince.

Lovačke priče o tome kako su mlade i lepe devojke sa vama jer su se zaljubile sačuvajte za svoje drugare, oni vam možda i poveruju. Ne, s vama su iz koristi, ako mogu da je imaju, ili nisu s vama jer nemate lovu.

Tanja

pre 3 godine

Osim toga, on ima već buljuk dece. Sto usvojene, što s Andjom. Baš se za ovu gdjicu uhvatio zbog dece, kako da ne. Ona 27, on 56.29 godina razlike. Dajte molim vas. Sugar daddy.

Zaklina

pre 3 godine

Jel neko video sliku Breda i DEVOJKE? Ja nisam žuta štampa samo štanca tekstove. Ali zajednicu fotku da ih neko uslikao ja nisam videla ni u jednom tekstu. A ljudi se lože pola ma gde pola trećina od toga plod nečije mašte. 😂😂😂😂😂

Zoki

pre 3 godine

I zene privlace muskarci sposobni da to potomstvo izdrzavaju i zastite a to su mocniji alfa muzjaci.
Sto je to problem nasim muskarcima? Sto traze da biramo dobru dusu?
(Ma vazi, 18. septembar 2020 23:27) Meni to apsolutno nije problem, ali ne mislim da jedno isključuje drugo, tj. da su ti alfa mužjaci obavezno bez duše. Kao što ne mislim ni da su zgodne, mlade devojke 50-60 kg mesa sa kostima. Ono što je generalni problem u Srbiji, i kod muškaraca i kod žena, je da često imaju previsoke kriterije i nerealna očekivanja. Zato i ima toliko onih koji nisu u vezi. Ne da nisu u braku, nego nemaju nikoga ni da im zagreje krevet. Ali to je sasvim druga priča.

Silverfox

pre 3 godine

@Tanja - Zakoni države Kalifornije su jasni, deli se samo ono što su zajedno stekli, a oboje su lepo zarađivali tokom braka i vanbračne veze koja mu je prethodila. Uopšte nije sporno. Niko tu nikome neće plaćati alimentaciju, roditelj kod koga deca provode više vremena će dobijati novac koji će pomoći da se deca izdržavaju. Pri tome sudovi nemaju baš previše razumevanja za ekstravagantne zahteve, bez obzira koliko su roditelji bogati. Npr. teško da će sud narediti jednom roditelju da plati troškove privatnog leta dece sa drugim roditeljom. Naravno da i jedno i drugo imaju pravo da prilikom deobe stečene imovine zahtevaju ono što žele. Ono što ne mogu, odnosno što sud ne voli, je kada se predomišljaju i otežu postupak. Sudski troškovi se plaćaju, ali oni ipak ne pokrivaju stvarne troškove suda, ostatak plaćaju poreski obveznici. Oni mogu da se razvode još hiljadu godina, ali njihov trenutni status je "single", pred zakonom se tretirtaju kao osobe koje nisu u braku. To njeno otezanje oko dvorca je glupost, prethodni dogovor je bio da to ostave svojoj deci, znači da se zamak i vinarija prepišu na decu. Inače, za tvoju informaciju, oni imaju shared custody, znači deca nisu samo sa njom.

Ma vazi

pre 3 godine

@Zoki
I zene privlace muskarci sposobni da to potomstvo izdrzavaju i zastite a to su mocniji alfa muzjaci.
Sto je to problem nasim muskarcima? Sto traze da biramo dobru dusu?

Zoki

pre 3 godine

Tanja, te balavice bolje izgledaju od tih “pravih žena”, da nije tako “prave žene” bi šetale na modnim revijama, slikale se za naslovne strane itd. Pogledaj antičke skulpture, koja je starost žena? Muškarci traže žene koje ih seksualno privlače. Priroda se postarala da ih seksualno privlače mlade žene koje imaju veću šansu da im rode zdravo potomstvo. Nakon 35 trudnoća postaje rizična. Ova sa kojom se Bred Pit smuvao ima 27 godina i dete. Pa kada po tvom mišljenju žena prestaje biti balavica? Kada je uhvati klimaks?

Tanja

pre 3 godine

@Silverfox: pa ja ni ne rekoh da gradi već da misli da gradi uspešnu vezu "nervirajući Andjelinu Džoli.
A Andja, kao bivša zakonita supruga ima pravo da odugovlači - preciznije da vodi brakorazvodnu parnicu - sve dok ne dobije sve što smatra da joj po zakonu pripada. A u SAD zakoni su jasni, sudovi rade i sprovode zakone, i nema kao kod nas presuda da plaćaš ženi alimentaciju i izdržavanje deteta ili dece, pa nikom ništa, ostane žena sama decu da podiže i izdržava. Ne, nateraće ga da plati i poslednji cent. A ta mala je potpuno nebitna u celoj priči. Bar bi meni bila, zabole me. Anđa lepa žena, uspešna, bogata, ambasador UN-a, ona kad se bude pojavila s nekim taj će biti NEKO, ne lepuškasti omatoreli glumac kojeg je šutnula. Da je nešto vredeo ne bi bio bivši. On eto slobodan je 1000 takvih balavica da voda do kraja života. Još neku i da oženi da mu uzme i ono kinte što mu je ostalo, a Grdana da se smeje do neba. Smešno jeste.

Sasa

pre 3 godine

I nije mu neka ova Nikol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (una, 17. septembar 2020 11:40)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Devojka je kao gumeni opanak.

Sasa

pre 3 godine

Ne sviđa mi se niko od njih troje, ali ne verujem da je bilo koga briga za bivšeg (za to s@ kime je u vezi), jer da jeste, ne bi bio bivši...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vagica, 18. septembar 2020 10:41)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Kako ti plasticno posmatras stvari. Verujem da bi i nauku tako pojednostavila. Svaka ti cast na znanju. :)

Vagica

pre 3 godine

Ne sviđa mi se niko od njih troje, ali ne verujem da je bilo koga briga za bivšeg (za to s@ kime je u vezi), jer da jeste, ne bi bio bivši...

Silverfox

pre 3 godine

Bojim se da će ta njena sreća koju (bar misli) da gradi na nesreći druge žene biti vrlo kratka i sa bolnim završetkom.
(Tanja, 17. septembar 2020 22:26) Ne gradi ona ništa na nesreći druge žene. Ta druga žena više ne postoji u životu čovaka sa kojim se zabavlja. Past simple tense, svršeno prošlo vreme - nema više. Jedino što postoji je ta brakorazvodna parnica koja se razvlači. Angelina je ta koja je pokrenula razvod i sada ga razvlači. Jedini razlog za razvlačenje je osećaj da tako može da kontroliše bivšeg muža, a pokazalo se da nije tako, odnosno da nema nikakvu kontrolu.

Che

pre 3 godine

Predbracni ugovor bi se u 21. veku morao uvesti kao obaveza. Ovako, kad se svaki drugi brak raspadne korist od brakova imaju samo advokati.

DWaLiN

pre 3 godine

Neverovatni su komentari da Bred Pit neće imati ništa ,ako mu Đavolina Žoli oduzme 2/3 ili više novca .
Ljudi prvo radi se o top glumcu koji ne silazi sa svetskog trona već deceniju i po ,a teško da će sići još toliko vremena. Dakle kinte će za njega biti uvek a obzirom da nije nešto grozan , žena će biti na pretek (ne samo onih koje trče za parama).
Sa druge strane Đavolina Žoli je već u poodmaklim godinama za top uloge ( a to možete primetiti ako čujete kako kukaju žene po Holivudu u zadnje vreme) tako da je njoj jedino ostalo da ošuri Breda što više može. E sad oko nje će se uvek naći Mačo muškaraci ali oni koji sigurno neće gledati ženu u njoj , a na način kako je doskora gledao Bred.
Tako da u ovoj bitci Titana, nije nešto teško zaključiti - ko će više izgubiti.

Tanja

pre 3 godine

Jok, pravi šmekeri su sa ženama svojih godina, pa cak i starijim (Kijanu Rivs), a ovi što nikad nisu mogli da se nose sa pravom zenom, e oni leče komplekse sa balavicama. Ja ne znam šta bih mogla da radim s nekim ko je 30 i kusur godina mladji od mene. Ne bih mogla čak ni seks da imam, osećala bih se kao pedofil. Da imam dete, devojku kao što je ova mala, bila bih strašno uplašena za nju. Bojim se da će ta njena sreća koju (bar misli) da gradi na nesreći druge žene biti vrlo kratka i sa bolnim završetkom. A sumnjam da se Andja preterano uznemirava zbog nje, prosto su kao Bog i šeširdžija.
Komentar kojim me noko proziva da sam valjda ogorčena je skroz promašio poentu.

iva

pre 3 godine

@Helios

Tako mi je drago da sam Vas upoznala, makar nakratko. Ne srece se bas cesto neko kome nije problem da osobi koju ne poznaje kaze da ne zavredjuje niciju ljubav.
Mogu Vam dati i dodatne poene na to kako ste to pazljivo i delikatno srocili. Iz toga mogu samo da zavidim osobi sa kojom ste Vi u "aktivnoj" vezi, jer je to jedna srecnica.

PS: A sta je to neaktivna veza? Jel to kad stalkujete nekog?

Silverfox

pre 3 godine

I Bred i Angelina imaju dovoljno, tako da se ne brinem za njih. Bred je tezak oko 300, a Angelina samo oko 120 miliona dolara. Jedan zamak u Francuskoj više ili manje. Angelina razvlači ovaj razvod da bi zadržala pažnju medija.

mm.

pre 3 godine

Interesantno da nema zajedničkih fotografija srećnog trougla...pardon, srecnog para. Izgleda da se neko u toj vezi oseća malo nelagodno?

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

Sta znam donekle mogu da razumem Breda, imao je Aniston u najboljim godinama imao je Andju u najboljim godinama pa sad sto mu razvlace imovinu sta ima veze nek kosta sta kosta, ostace za semenke i kikiriki...

ćao ćao

pre 3 godine

Samo ti srećo budi stećna, a nesrećna Andja će pokupiti 2/3 imovine i nastaviće da bude nesrećna. Samo se nafam da će biti s nekim starijim šmekerom a ne sa nedoraslim slinavcem, za mene bi to bilo ispod časti da sam na njenom mestu.
(Tanja, 17. septembar 2020 13:54)

Prvo, već je bila sa starijim (Billy Bob Thornton) i znamo kako se završilo, a drugo Bred Pit slinavac, buahahah. Pre će biti da je problem u njoj. A drugo, šta li je tebi dušo neko skrivio pa si tako ogorčena?

Tanja

pre 3 godine

Samo ti srećo budi stećna, a nesrećna Andja će pokupiti 2/3 imovine i nastaviće da bude nesrećna. Samo se nafam da će biti s nekim starijim šmekerom a ne sa nedoraslim slinavcem, za mene bi to bilo ispod časti da sam na njenom mestu.

Sabre

pre 3 godine

Bredu izgleda dosadila karijera, pa bas sad kad ga je krenulo ponovo odlucio da se sam zakopa.
Za godinu-dve eto njega u Dzoni Dep fazi...
Izgleda da je za muskarce zaista za**bano da budu u vezi sa jakom zenom. To ih trajno traumira, pa cak i kad tu zenu nateraju da ih sutne, godinama ne mogu da se oporave i da podignu ego.
(iva, 17. septembar 2020 10:55)

Bahahah. Ovo bih shvatio da je bio sa npr. Amal Kluni, ali ako je Andja primer JAKE ZENE onda nemojte da ojacavate MOLIM VAS. I za vase i nase dobro.

Masariko

pre 3 godine

Mnogi muskarci su budale kad pristaju da im bivse zene uzmu sve ili veci deo imovine. To je toliko glupo sa nemam reči.
(neca_Bg, 17. septembar 2020 11:09)

Advokati i sudije te ne pitaju baš da li pristaješ ili ne.

Helios

pre 3 godine

@iva
U tako malo reči ste se opisali, svoje viđenje i pozicioniranje u međuljudskim odnosima. Ispoljiću svoje ne male slabosti nagađanjem da niste u aktivnoj vezi. Sve uz narodni izraz "blago njemu". I ne samo jer bi ga snaga vaše ličnosti naterala da vas šutne.

jolly

pre 3 godine

To je tako u zivotu. Kad ostaris, samo te zamene. I onda, ako to ne uspes da svaris i nastavis dalje sa zivotom, postanes ogorcen i imas samo dve opcije - ili da se svetis ako si u mogucnosti, a ako nisi, onda se propijes. Jedino ko ne stigne da bude zamenjen su ove gerijatrijske mlade with daddy issues. Ali i to ima cenu - moras da dogledas starca i da trps smezurano telo na sebi. Nije ni njima lako.

Idi begaj

pre 3 godine

Bredu izgleda dosadila karijera, pa bas sad kad ga je krenulo ponovo odlucio da se sam zakopa.
Za godinu-dve eto njega u Dzoni Dep fazi...
Izgleda da je za muskarce zaista za**bano da budu u vezi sa jakom zenom. To ih trajno traumira, pa cak i kad tu zenu nateraju da ih sutne, godinama ne mogu da se oporave i da podignu ego.
(iva, 17. septembar 2020 10:55)

Koliko ja vidim Breda nema niđe.
Ove dve jake žene troše jačinu jedna na drugu.

Jelena

pre 3 godine

Ono kad se tako zestoko z... u izboru partnera da te progoni kao hijena i posle razvoda...covek na sve nacine pokusava da se resi zla ali tesko.

iva

pre 3 godine

Bredu izgleda dosadila karijera, pa bas sad kad ga je krenulo ponovo odlucio da se sam zakopa.
Za godinu-dve eto njega u Dzoni Dep fazi...
Izgleda da je za muskarce zaista za**bano da budu u vezi sa jakom zenom. To ih trajno traumira, pa cak i kad tu zenu nateraju da ih sutne, godinama ne mogu da se oporave i da podignu ego.

Jelena

pre 3 godine

Ono kad se tako zestoko z... u izboru partnera da te progoni kao hijena i posle razvoda...covek na sve nacine pokusava da se resi zla ali tesko.

jolly

pre 3 godine

To je tako u zivotu. Kad ostaris, samo te zamene. I onda, ako to ne uspes da svaris i nastavis dalje sa zivotom, postanes ogorcen i imas samo dve opcije - ili da se svetis ako si u mogucnosti, a ako nisi, onda se propijes. Jedino ko ne stigne da bude zamenjen su ove gerijatrijske mlade with daddy issues. Ali i to ima cenu - moras da dogledas starca i da trps smezurano telo na sebi. Nije ni njima lako.

iva

pre 3 godine

Bredu izgleda dosadila karijera, pa bas sad kad ga je krenulo ponovo odlucio da se sam zakopa.
Za godinu-dve eto njega u Dzoni Dep fazi...
Izgleda da je za muskarce zaista za**bano da budu u vezi sa jakom zenom. To ih trajno traumira, pa cak i kad tu zenu nateraju da ih sutne, godinama ne mogu da se oporave i da podignu ego.

Masariko

pre 3 godine

Mnogi muskarci su budale kad pristaju da im bivse zene uzmu sve ili veci deo imovine. To je toliko glupo sa nemam reči.
(neca_Bg, 17. septembar 2020 11:09)

Advokati i sudije te ne pitaju baš da li pristaješ ili ne.

Sabre

pre 3 godine

Bredu izgleda dosadila karijera, pa bas sad kad ga je krenulo ponovo odlucio da se sam zakopa.
Za godinu-dve eto njega u Dzoni Dep fazi...
Izgleda da je za muskarce zaista za**bano da budu u vezi sa jakom zenom. To ih trajno traumira, pa cak i kad tu zenu nateraju da ih sutne, godinama ne mogu da se oporave i da podignu ego.
(iva, 17. septembar 2020 10:55)

Bahahah. Ovo bih shvatio da je bio sa npr. Amal Kluni, ali ako je Andja primer JAKE ZENE onda nemojte da ojacavate MOLIM VAS. I za vase i nase dobro.

ćao ćao

pre 3 godine

Samo ti srećo budi stećna, a nesrećna Andja će pokupiti 2/3 imovine i nastaviće da bude nesrećna. Samo se nafam da će biti s nekim starijim šmekerom a ne sa nedoraslim slinavcem, za mene bi to bilo ispod časti da sam na njenom mestu.
(Tanja, 17. septembar 2020 13:54)

Prvo, već je bila sa starijim (Billy Bob Thornton) i znamo kako se završilo, a drugo Bred Pit slinavac, buahahah. Pre će biti da je problem u njoj. A drugo, šta li je tebi dušo neko skrivio pa si tako ogorčena?

Idi begaj

pre 3 godine

Bredu izgleda dosadila karijera, pa bas sad kad ga je krenulo ponovo odlucio da se sam zakopa.
Za godinu-dve eto njega u Dzoni Dep fazi...
Izgleda da je za muskarce zaista za**bano da budu u vezi sa jakom zenom. To ih trajno traumira, pa cak i kad tu zenu nateraju da ih sutne, godinama ne mogu da se oporave i da podignu ego.
(iva, 17. septembar 2020 10:55)

Koliko ja vidim Breda nema niđe.
Ove dve jake žene troše jačinu jedna na drugu.

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

Sta znam donekle mogu da razumem Breda, imao je Aniston u najboljim godinama imao je Andju u najboljim godinama pa sad sto mu razvlace imovinu sta ima veze nek kosta sta kosta, ostace za semenke i kikiriki...

mm.

pre 3 godine

Interesantno da nema zajedničkih fotografija srećnog trougla...pardon, srecnog para. Izgleda da se neko u toj vezi oseća malo nelagodno?

Tanja

pre 3 godine

Jok, pravi šmekeri su sa ženama svojih godina, pa cak i starijim (Kijanu Rivs), a ovi što nikad nisu mogli da se nose sa pravom zenom, e oni leče komplekse sa balavicama. Ja ne znam šta bih mogla da radim s nekim ko je 30 i kusur godina mladji od mene. Ne bih mogla čak ni seks da imam, osećala bih se kao pedofil. Da imam dete, devojku kao što je ova mala, bila bih strašno uplašena za nju. Bojim se da će ta njena sreća koju (bar misli) da gradi na nesreći druge žene biti vrlo kratka i sa bolnim završetkom. A sumnjam da se Andja preterano uznemirava zbog nje, prosto su kao Bog i šeširdžija.
Komentar kojim me noko proziva da sam valjda ogorčena je skroz promašio poentu.

Silverfox

pre 3 godine

I Bred i Angelina imaju dovoljno, tako da se ne brinem za njih. Bred je tezak oko 300, a Angelina samo oko 120 miliona dolara. Jedan zamak u Francuskoj više ili manje. Angelina razvlači ovaj razvod da bi zadržala pažnju medija.

iva

pre 3 godine

@Helios

Tako mi je drago da sam Vas upoznala, makar nakratko. Ne srece se bas cesto neko kome nije problem da osobi koju ne poznaje kaze da ne zavredjuje niciju ljubav.
Mogu Vam dati i dodatne poene na to kako ste to pazljivo i delikatno srocili. Iz toga mogu samo da zavidim osobi sa kojom ste Vi u "aktivnoj" vezi, jer je to jedna srecnica.

PS: A sta je to neaktivna veza? Jel to kad stalkujete nekog?

Tanja

pre 3 godine

Samo ti srećo budi stećna, a nesrećna Andja će pokupiti 2/3 imovine i nastaviće da bude nesrećna. Samo se nafam da će biti s nekim starijim šmekerom a ne sa nedoraslim slinavcem, za mene bi to bilo ispod časti da sam na njenom mestu.

Helios

pre 3 godine

@iva
U tako malo reči ste se opisali, svoje viđenje i pozicioniranje u međuljudskim odnosima. Ispoljiću svoje ne male slabosti nagađanjem da niste u aktivnoj vezi. Sve uz narodni izraz "blago njemu". I ne samo jer bi ga snaga vaše ličnosti naterala da vas šutne.

Ma vazi

pre 3 godine

@Zoki
I zene privlace muskarci sposobni da to potomstvo izdrzavaju i zastite a to su mocniji alfa muzjaci.
Sto je to problem nasim muskarcima? Sto traze da biramo dobru dusu?

Vagica

pre 3 godine

Ne sviđa mi se niko od njih troje, ali ne verujem da je bilo koga briga za bivšeg (za to s@ kime je u vezi), jer da jeste, ne bi bio bivši...

Silverfox

pre 3 godine

Bojim se da će ta njena sreća koju (bar misli) da gradi na nesreći druge žene biti vrlo kratka i sa bolnim završetkom.
(Tanja, 17. septembar 2020 22:26) Ne gradi ona ništa na nesreći druge žene. Ta druga žena više ne postoji u životu čovaka sa kojim se zabavlja. Past simple tense, svršeno prošlo vreme - nema više. Jedino što postoji je ta brakorazvodna parnica koja se razvlači. Angelina je ta koja je pokrenula razvod i sada ga razvlači. Jedini razlog za razvlačenje je osećaj da tako može da kontroliše bivšeg muža, a pokazalo se da nije tako, odnosno da nema nikakvu kontrolu.

DWaLiN

pre 3 godine

Neverovatni su komentari da Bred Pit neće imati ništa ,ako mu Đavolina Žoli oduzme 2/3 ili više novca .
Ljudi prvo radi se o top glumcu koji ne silazi sa svetskog trona već deceniju i po ,a teško da će sići još toliko vremena. Dakle kinte će za njega biti uvek a obzirom da nije nešto grozan , žena će biti na pretek (ne samo onih koje trče za parama).
Sa druge strane Đavolina Žoli je već u poodmaklim godinama za top uloge ( a to možete primetiti ako čujete kako kukaju žene po Holivudu u zadnje vreme) tako da je njoj jedino ostalo da ošuri Breda što više može. E sad oko nje će se uvek naći Mačo muškaraci ali oni koji sigurno neće gledati ženu u njoj , a na način kako je doskora gledao Bred.
Tako da u ovoj bitci Titana, nije nešto teško zaključiti - ko će više izgubiti.

Che

pre 3 godine

Predbracni ugovor bi se u 21. veku morao uvesti kao obaveza. Ovako, kad se svaki drugi brak raspadne korist od brakova imaju samo advokati.

Tanja

pre 3 godine

@Silverfox: pa ja ni ne rekoh da gradi već da misli da gradi uspešnu vezu "nervirajući Andjelinu Džoli.
A Andja, kao bivša zakonita supruga ima pravo da odugovlači - preciznije da vodi brakorazvodnu parnicu - sve dok ne dobije sve što smatra da joj po zakonu pripada. A u SAD zakoni su jasni, sudovi rade i sprovode zakone, i nema kao kod nas presuda da plaćaš ženi alimentaciju i izdržavanje deteta ili dece, pa nikom ništa, ostane žena sama decu da podiže i izdržava. Ne, nateraće ga da plati i poslednji cent. A ta mala je potpuno nebitna u celoj priči. Bar bi meni bila, zabole me. Anđa lepa žena, uspešna, bogata, ambasador UN-a, ona kad se bude pojavila s nekim taj će biti NEKO, ne lepuškasti omatoreli glumac kojeg je šutnula. Da je nešto vredeo ne bi bio bivši. On eto slobodan je 1000 takvih balavica da voda do kraja života. Još neku i da oženi da mu uzme i ono kinte što mu je ostalo, a Grdana da se smeje do neba. Smešno jeste.

Zaklina

pre 3 godine

Jel neko video sliku Breda i DEVOJKE? Ja nisam žuta štampa samo štanca tekstove. Ali zajednicu fotku da ih neko uslikao ja nisam videla ni u jednom tekstu. A ljudi se lože pola ma gde pola trećina od toga plod nečije mašte. 😂😂😂😂😂

Zoki

pre 3 godine

Tanja, te balavice bolje izgledaju od tih “pravih žena”, da nije tako “prave žene” bi šetale na modnim revijama, slikale se za naslovne strane itd. Pogledaj antičke skulpture, koja je starost žena? Muškarci traže žene koje ih seksualno privlače. Priroda se postarala da ih seksualno privlače mlade žene koje imaju veću šansu da im rode zdravo potomstvo. Nakon 35 trudnoća postaje rizična. Ova sa kojom se Bred Pit smuvao ima 27 godina i dete. Pa kada po tvom mišljenju žena prestaje biti balavica? Kada je uhvati klimaks?

Sasa

pre 3 godine

I nije mu neka ova Nikol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (una, 17. septembar 2020 11:40)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Devojka je kao gumeni opanak.

Tanja

pre 3 godine

Najbolji seks u životu imala sam sa muškarcem deset godina starijim.od sebe. Možda je vama seksualno privlačno da podučavate omladinu seksualnim veštinama. Ja više volim da meni otvaraju horizonte. Koga briga uostalom koji matorac seta klinku i obratno. Ako je njima dobro, meni još bolje. Suština je u tome da žena, u ovom slučaju Anđelina, ima pravo na brakorazvodnu parnicu radi podele imovine i starateljstva nad decom. I da to nema veze s Bredovim ljubavnim životom. Nego sa onim što njoj zakonito pripada. Boli je baš za njega, a još više za neku tamo anonimnu devojku.

Sasa

pre 3 godine

Ne sviđa mi se niko od njih troje, ali ne verujem da je bilo koga briga za bivšeg (za to s@ kime je u vezi), jer da jeste, ne bi bio bivši...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vagica, 18. septembar 2020 10:41)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Kako ti plasticno posmatras stvari. Verujem da bi i nauku tako pojednostavila. Svaka ti cast na znanju. :)

Tanja

pre 3 godine

@Zoki: kad nekog u 60 privlači devojka od 20, to je dijagnoza ne "prirodno jer može da mu radja decu". Osim toga, nije tacno to što pišete, na ličnom primeru bih mogla da dokazujem. Nije Andjelina neka propala, omatorela baba, već veoma lepa, negovana i što je najvažnije pametna i sposobna žena. Kao i mnoge druge uostalom. Vi kojima je presudan kriterijum u odabiru partnera da je što mladji, zgodniji i lepši, bez obzira što je u glavi tek nedozrelo dete zaista treba da se zamislite nad sobom. Veze izmedju partnera medju kojima je razlika u godinama tako drastična jednostavno ne uspevaju na duže staze. Vi naravno možete da odlučite da startujete klinke do kraja života i da se suočite u jednom trenutku sa sopstvenom fizičkom nemoći da zadovoljite tako mladu osobu, po prirodi punu energije i željnu svega u životu, neka će možda i pristati ako ste Bred Pit, slavan i pun love. U svakom drugom slučaju dobićete šut kartu. I mene su startovali u 20 godina takvi, sve što sam osećala je gadjenje, fuj, matori perverznjak. A ove starije, sa iskustvom i dobrim izgledom provaliće na 1 da ste...pa da budem fina nepoželjni.
Ako vam je lakše, nemam neko visoko mišljenje ni o ženama u ozbiljnim godinama koje šetaju klince.

Lovačke priče o tome kako su mlade i lepe devojke sa vama jer su se zaljubile sačuvajte za svoje drugare, oni vam možda i poveruju. Ne, s vama su iz koristi, ako mogu da je imaju, ili nisu s vama jer nemate lovu.

Tanja

pre 3 godine

Osim toga, on ima već buljuk dece. Sto usvojene, što s Andjom. Baš se za ovu gdjicu uhvatio zbog dece, kako da ne. Ona 27, on 56.29 godina razlike. Dajte molim vas. Sugar daddy.

Kraljica

pre 3 godine

Pa Zoki, prave, haruzmatične žene i šetaju, Monika Beluči, Šarliz Teron, Šeron Stoun, Skarlet Johanson, Andjelina Džoli, Nikol Kidman...

Za ovu niko čuo nije.

hm

pre 3 godine

@Zoki
U tom smislu je bolje placati za seks mladjoj devojci ili imati kratkotrajne afere jer znam mnogo muskaraca koji su jako lose prosli, finansijski, ljudski i emotivno kada su od mlade i privlacne zene napravili sebi pravu partnerku.
Jer kao sto i sami kazete starost nikome nije privlacna pa nije ni zenama. Ili imaju interes ili hoce da probaju straijeg ali na dugorocno koji ce joj matorac. I nije to problem, problem je sto krece otimacina. Retko koji dasa moze to da odigra a da ne nastrada. Bolje bez dugorocnih i ozbiljnih veza.

Silverfox

pre 3 godine

@Tanja - Zakoni države Kalifornije su jasni, deli se samo ono što su zajedno stekli, a oboje su lepo zarađivali tokom braka i vanbračne veze koja mu je prethodila. Uopšte nije sporno. Niko tu nikome neće plaćati alimentaciju, roditelj kod koga deca provode više vremena će dobijati novac koji će pomoći da se deca izdržavaju. Pri tome sudovi nemaju baš previše razumevanja za ekstravagantne zahteve, bez obzira koliko su roditelji bogati. Npr. teško da će sud narediti jednom roditelju da plati troškove privatnog leta dece sa drugim roditeljom. Naravno da i jedno i drugo imaju pravo da prilikom deobe stečene imovine zahtevaju ono što žele. Ono što ne mogu, odnosno što sud ne voli, je kada se predomišljaju i otežu postupak. Sudski troškovi se plaćaju, ali oni ipak ne pokrivaju stvarne troškove suda, ostatak plaćaju poreski obveznici. Oni mogu da se razvode još hiljadu godina, ali njihov trenutni status je "single", pred zakonom se tretirtaju kao osobe koje nisu u braku. To njeno otezanje oko dvorca je glupost, prethodni dogovor je bio da to ostave svojoj deci, znači da se zamak i vinarija prepišu na decu. Inače, za tvoju informaciju, oni imaju shared custody, znači deca nisu samo sa njom.

Zoki

pre 3 godine

I zene privlace muskarci sposobni da to potomstvo izdrzavaju i zastite a to su mocniji alfa muzjaci.
Sto je to problem nasim muskarcima? Sto traze da biramo dobru dusu?
(Ma vazi, 18. septembar 2020 23:27) Meni to apsolutno nije problem, ali ne mislim da jedno isključuje drugo, tj. da su ti alfa mužjaci obavezno bez duše. Kao što ne mislim ni da su zgodne, mlade devojke 50-60 kg mesa sa kostima. Ono što je generalni problem u Srbiji, i kod muškaraca i kod žena, je da često imaju previsoke kriterije i nerealna očekivanja. Zato i ima toliko onih koji nisu u vezi. Ne da nisu u braku, nego nemaju nikoga ni da im zagreje krevet. Ali to je sasvim druga priča.

Zoki

pre 3 godine

@Tanja - Mladost je lepa, a lepo je privlačno nezavisno od toga koliko ste stari. Ja govorim o seksualnoj privlačnosti na nivou podsvesti, o nečemu što se razvijalo hiljadama godina - a ne o planiranju porodice. Što se tiče izbora partnera, postavite prvo pitanje kakvog partnera Bred Pit traži, i da li uopšte traži partnera. Donna Strickland je nobelovka, na BBC listi 100 Women - ali prosečnom muškarcu nije seksualno privlačna, bez obzira na njenu pamet i sposobnost. Angelina može da bude negovana, ali treba sa njom leći u krevet i probuditi se pored nje. Da li ste videli neku noviju fotografiju koja pokazuje kako izgleda njeno telo? Da li ste uopšte imali prilike da vidite uživo neku od tih lepih žena, koje gledate na fotografijama? Angelina ovde uopšte nije bitna. Ovde je pitanje da li Bred Pit (ili bilo koji drugi muškarac) ima pravo da izabere partnera koji mu odgovara i da ga pri tome boli uvo šta bivša žena misli o tome, i da li njegova partnerka i bivša žena vade oči jedna drugoj. Da se razumemo, isto se odnosi i na žene. A da li će ga neko sa brdovitog Balkana pri tome nazvati sugar daddyjem (ili njegovu partnerku gold diggerom) - zašto bi on brinuo o tome.

Kraljica

pre 3 godine

Čitala sam neki njen intervju gde je kazala da je pored Breda bukvalno venula, da je potpuno izgubila samopouzdanje, da se toliko loše osećala da je mislila da će umreti, nije mogla da jede...Ako je čovek patološki narcis, onda su to klasični simptomi žrtve kod Andje. Kao žena, želim joj da što pre završi s njim, da krene u oporavak (koji može da traje godinama), i da ga što pre izbriše iz života. Ako je zaista narcisoidan, nijedna se s njim usrećiti neće, to su ultimativni predatori na sve dobro i lepo i iskreno u čovekovoj duši. Sposobni su samo da mrze i uništavaju. Daleko mu lepa kuća.

z’brda

pre 3 godine

Otpozadi pegla! S’preda sva u usnama. Premršava, apsolutno ne interesantna, bez osmeha, kao lutka u izlogu. Nigde karaktera...Vala, Brede, baš si me razočarao.

Zoki

pre 3 godine

@Tanja - Sama kažeš da si najbolje seksualno iskustvo imala sa 10 godina starijim, zašto misliš da druge žene ne mogu da imaju dobra iskustva sa starijim muškarcima? Da li je tom muškarcu bilo dobro sa tobom? Zašto onda ne dozvoliš mogućnost da je i drugim muškarcima dobro sa mlađim ženama. Nema samo Angelina pravo na razvod, nego i Bred, problem je samo u tome da Angelina nepotrebno razvlači brakorazvodnu parnicu, dogovori se pa onda promeni mišljenje. To se sada, nakon objava o Bredovoj vezi, opet dogodilo - slučajno ili namerno. Na kraju će joj sud narediti da prekine sa tim egzibicijama. Što se tiče starateljstva nad decom, ono je zajedničko, zato što deca imaju pravo na oba roditelja. I pravno i fizičko. Deca će verovatno provoditi malo više vremena sa njom, on će malo pokriti tu razliku u troškovima i to je to. Angelina je sposobna da sama sebe izdržava i dovoljno imućna tako da neće dobiti nikakvu alimentaciju.

Tanja

pre 3 godine

Ne razumem zašto toliko napadate Andju. Dotle da se ide u tumačenje zakona Kalifornije. Ono što znam, jer imam više prijateljica koje tamo žive, jeste da je trend razvoda veoma visok pošto u Ame­ri­ci je to auto­mat­ski – od mo­men­ta kad se brak raz­ve­de, ali­men­ta­ci­ja sti­že na ra­čun že­ne. Od raz­vo­da naj­vi­še pro­fi­ti­ra­ju maj­ke iz sred­nje kla­se – na­kon raz­vo­da nji­hov stan­dard se po­ve­ća­va, jer do­bi­ja­ju ku­ću i 70–80 od­sto za­ra­de svog su­pru­ga. I cenim da će Andja dobiti taj zamak😁. Lično kao što rekoh, volim muškarce koji su mojih godina ili stariji (punim 40 u oktobru), i ne mogu pored sebe da zamislim neko dete od 20 godina, iako bih mogla, nije mi se jedan nudio. S njihove tačke gledišta što da ne, gospodja lepo izgleda, situirana, ne moram da joj titram u krevetu jer zna tačno šta joj odgovara, još me i podučava - klinci starije žene sa kojima su zovu "vežbanke". Družite se malo s njima, pa se sami uverite kako razmišljaju o tim varjantama. Ipak, svako ima pravo da živi kako hoće i da se vodi prema sopstvenim načelima. Ako vam odgovara i imate, što da ne, nadjite "devojku" i plaćajte poklone, putovanja, izlaske... Vaša kinta, vaša stvar.

Zoki

pre 3 godine

@Tanja - Ja sam u Kaliforniji živeo :) Alimentaciju dobija partner koji zarađuje manje, kako bi u određenom periodu zadržali ujednačen standard. Dešava se da muž dobije alimentaciju. Angelina neće dobiti ni centa na ime alimentacije, jer ima sasvim dovoljno za život. Imovina koju su stekli tokom njihove veze se deli na dve polovine. Troškovi izdržavanja dece se snose zajednički, oba roditelja doprinose srazmerno njihovim prihodima i rashodima. Ako deca provode sa majkom npr. 70% vremena, logično je da majka ima veće troškove i da otac treba da plati da to izjednači. Sud pri tome obično ne toleriše ekstravagantne troškove. To o čemu pričaš (kuća + 70% prihoda) je obično situacija kada žena nije radila, deca su kod oca svaki drugi vikend i sl. To ne dobija žena, nego je to ukupno koliko muž plaća za alimentaciju i za izdržavanje dece, pri tome ta kuća nije otplaćena. Žena zarađuje 0%, muž 100% - logično je da ona dobije 50%, zar ne? Dodaj na to troškove izdržavanja dece, pa se dođe na tih 70%. To ne traje zauvek, kada deca odu iz kuće taj novac se gubi. Takođe, ni alimentacija nije za ceo život, nego srazmerno vremenu koje su proveli u braku. Iznos smanjuje ako žena počne da zarađuje, muž zasnuje novu porodicu itd. Što se tiče tog zamka sa vinogradom, to je 60 miliona, a uz to u drugoj jurisdikciji (Francuska). Plan da ga ostave deci je bio način da se izbegne njegovo učešće u podeli. Ako Angelina uzme zamak, onda Bred uzima 60 miliona u drugoj imovini.

Zoki

pre 3 godine

@hm - Delimično se slažem, ako se zaljube to je verovatno put u katastrofu. Ima izuzetaka, ali ona samo potvrđuju pravilo. Istina je negde između.

Tanja

pre 3 godine

Jao, Zoki, živeli ste u Kaliforniji i radili kao advokat specijalizovan za brakorazvodne parnice, pa sze upućeni u materiju do tančina. Dobiće izdrzavanje za decu. Razvod je već praktično bio gotov, dogoborili su se oko deljenog starateljstva, i oko imovine, uključujući taj zamak u Provansi koji su zajednički kupili - znači ona je uložila koliko i on - da bičovek mrtav ladan tamo odveo mladjanu manekenku. Andja je popizdela, ne zbog te male, nego zbog činjenice da je to njihova zajednička imovina, i dogovorili su se da ostane tako zbog dece, a on svoje ljubavnice, sigurna sam, ima gde da vodi - u svoje kuće i imanja, ne zajedničke. Svaka žena bi popizdela. E sad više ne da zajedničko starateljstvo, hoće da deca više vremena provode s njom, i traži da joj pripadne zamak. Negde pročitah da je digao ruke i pristao na njene uslove. Naravoučenije: ne izazivaj ženu kao što je Andja.

Najveću traumu od svega navući će deca. Nije on ništa bolji od nje, dapače.

iva

pre 3 godine

Bredu izgleda dosadila karijera, pa bas sad kad ga je krenulo ponovo odlucio da se sam zakopa.
Za godinu-dve eto njega u Dzoni Dep fazi...
Izgleda da je za muskarce zaista za**bano da budu u vezi sa jakom zenom. To ih trajno traumira, pa cak i kad tu zenu nateraju da ih sutne, godinama ne mogu da se oporave i da podignu ego.

Tanja

pre 3 godine

Samo ti srećo budi stećna, a nesrećna Andja će pokupiti 2/3 imovine i nastaviće da bude nesrećna. Samo se nafam da će biti s nekim starijim šmekerom a ne sa nedoraslim slinavcem, za mene bi to bilo ispod časti da sam na njenom mestu.

Jelena

pre 3 godine

Ono kad se tako zestoko z... u izboru partnera da te progoni kao hijena i posle razvoda...covek na sve nacine pokusava da se resi zla ali tesko.

Sabre

pre 3 godine

Bredu izgleda dosadila karijera, pa bas sad kad ga je krenulo ponovo odlucio da se sam zakopa.
Za godinu-dve eto njega u Dzoni Dep fazi...
Izgleda da je za muskarce zaista za**bano da budu u vezi sa jakom zenom. To ih trajno traumira, pa cak i kad tu zenu nateraju da ih sutne, godinama ne mogu da se oporave i da podignu ego.
(iva, 17. septembar 2020 10:55)

Bahahah. Ovo bih shvatio da je bio sa npr. Amal Kluni, ali ako je Andja primer JAKE ZENE onda nemojte da ojacavate MOLIM VAS. I za vase i nase dobro.

ćao ćao

pre 3 godine

Samo ti srećo budi stećna, a nesrećna Andja će pokupiti 2/3 imovine i nastaviće da bude nesrećna. Samo se nafam da će biti s nekim starijim šmekerom a ne sa nedoraslim slinavcem, za mene bi to bilo ispod časti da sam na njenom mestu.
(Tanja, 17. septembar 2020 13:54)

Prvo, već je bila sa starijim (Billy Bob Thornton) i znamo kako se završilo, a drugo Bred Pit slinavac, buahahah. Pre će biti da je problem u njoj. A drugo, šta li je tebi dušo neko skrivio pa si tako ogorčena?

DWaLiN

pre 3 godine

Neverovatni su komentari da Bred Pit neće imati ništa ,ako mu Đavolina Žoli oduzme 2/3 ili više novca .
Ljudi prvo radi se o top glumcu koji ne silazi sa svetskog trona već deceniju i po ,a teško da će sići još toliko vremena. Dakle kinte će za njega biti uvek a obzirom da nije nešto grozan , žena će biti na pretek (ne samo onih koje trče za parama).
Sa druge strane Đavolina Žoli je već u poodmaklim godinama za top uloge ( a to možete primetiti ako čujete kako kukaju žene po Holivudu u zadnje vreme) tako da je njoj jedino ostalo da ošuri Breda što više može. E sad oko nje će se uvek naći Mačo muškaraci ali oni koji sigurno neće gledati ženu u njoj , a na način kako je doskora gledao Bred.
Tako da u ovoj bitci Titana, nije nešto teško zaključiti - ko će više izgubiti.

jolly

pre 3 godine

To je tako u zivotu. Kad ostaris, samo te zamene. I onda, ako to ne uspes da svaris i nastavis dalje sa zivotom, postanes ogorcen i imas samo dve opcije - ili da se svetis ako si u mogucnosti, a ako nisi, onda se propijes. Jedino ko ne stigne da bude zamenjen su ove gerijatrijske mlade with daddy issues. Ali i to ima cenu - moras da dogledas starca i da trps smezurano telo na sebi. Nije ni njima lako.

Zoki

pre 3 godine

Tanja, te balavice bolje izgledaju od tih “pravih žena”, da nije tako “prave žene” bi šetale na modnim revijama, slikale se za naslovne strane itd. Pogledaj antičke skulpture, koja je starost žena? Muškarci traže žene koje ih seksualno privlače. Priroda se postarala da ih seksualno privlače mlade žene koje imaju veću šansu da im rode zdravo potomstvo. Nakon 35 trudnoća postaje rizična. Ova sa kojom se Bred Pit smuvao ima 27 godina i dete. Pa kada po tvom mišljenju žena prestaje biti balavica? Kada je uhvati klimaks?

Helios

pre 3 godine

@iva
U tako malo reči ste se opisali, svoje viđenje i pozicioniranje u međuljudskim odnosima. Ispoljiću svoje ne male slabosti nagađanjem da niste u aktivnoj vezi. Sve uz narodni izraz "blago njemu". I ne samo jer bi ga snaga vaše ličnosti naterala da vas šutne.

Tanja

pre 3 godine

Jok, pravi šmekeri su sa ženama svojih godina, pa cak i starijim (Kijanu Rivs), a ovi što nikad nisu mogli da se nose sa pravom zenom, e oni leče komplekse sa balavicama. Ja ne znam šta bih mogla da radim s nekim ko je 30 i kusur godina mladji od mene. Ne bih mogla čak ni seks da imam, osećala bih se kao pedofil. Da imam dete, devojku kao što je ova mala, bila bih strašno uplašena za nju. Bojim se da će ta njena sreća koju (bar misli) da gradi na nesreći druge žene biti vrlo kratka i sa bolnim završetkom. A sumnjam da se Andja preterano uznemirava zbog nje, prosto su kao Bog i šeširdžija.
Komentar kojim me noko proziva da sam valjda ogorčena je skroz promašio poentu.

Masariko

pre 3 godine

Mnogi muskarci su budale kad pristaju da im bivse zene uzmu sve ili veci deo imovine. To je toliko glupo sa nemam reči.
(neca_Bg, 17. septembar 2020 11:09)

Advokati i sudije te ne pitaju baš da li pristaješ ili ne.

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

Sta znam donekle mogu da razumem Breda, imao je Aniston u najboljim godinama imao je Andju u najboljim godinama pa sad sto mu razvlace imovinu sta ima veze nek kosta sta kosta, ostace za semenke i kikiriki...

Silverfox

pre 3 godine

I Bred i Angelina imaju dovoljno, tako da se ne brinem za njih. Bred je tezak oko 300, a Angelina samo oko 120 miliona dolara. Jedan zamak u Francuskoj više ili manje. Angelina razvlači ovaj razvod da bi zadržala pažnju medija.

Silverfox

pre 3 godine

Bojim se da će ta njena sreća koju (bar misli) da gradi na nesreći druge žene biti vrlo kratka i sa bolnim završetkom.
(Tanja, 17. septembar 2020 22:26) Ne gradi ona ništa na nesreći druge žene. Ta druga žena više ne postoji u životu čovaka sa kojim se zabavlja. Past simple tense, svršeno prošlo vreme - nema više. Jedino što postoji je ta brakorazvodna parnica koja se razvlači. Angelina je ta koja je pokrenula razvod i sada ga razvlači. Jedini razlog za razvlačenje je osećaj da tako može da kontroliše bivšeg muža, a pokazalo se da nije tako, odnosno da nema nikakvu kontrolu.

Tanja

pre 3 godine

@Silverfox: pa ja ni ne rekoh da gradi već da misli da gradi uspešnu vezu "nervirajući Andjelinu Džoli.
A Andja, kao bivša zakonita supruga ima pravo da odugovlači - preciznije da vodi brakorazvodnu parnicu - sve dok ne dobije sve što smatra da joj po zakonu pripada. A u SAD zakoni su jasni, sudovi rade i sprovode zakone, i nema kao kod nas presuda da plaćaš ženi alimentaciju i izdržavanje deteta ili dece, pa nikom ništa, ostane žena sama decu da podiže i izdržava. Ne, nateraće ga da plati i poslednji cent. A ta mala je potpuno nebitna u celoj priči. Bar bi meni bila, zabole me. Anđa lepa žena, uspešna, bogata, ambasador UN-a, ona kad se bude pojavila s nekim taj će biti NEKO, ne lepuškasti omatoreli glumac kojeg je šutnula. Da je nešto vredeo ne bi bio bivši. On eto slobodan je 1000 takvih balavica da voda do kraja života. Još neku i da oženi da mu uzme i ono kinte što mu je ostalo, a Grdana da se smeje do neba. Smešno jeste.

iva

pre 3 godine

@Helios

Tako mi je drago da sam Vas upoznala, makar nakratko. Ne srece se bas cesto neko kome nije problem da osobi koju ne poznaje kaze da ne zavredjuje niciju ljubav.
Mogu Vam dati i dodatne poene na to kako ste to pazljivo i delikatno srocili. Iz toga mogu samo da zavidim osobi sa kojom ste Vi u "aktivnoj" vezi, jer je to jedna srecnica.

PS: A sta je to neaktivna veza? Jel to kad stalkujete nekog?

Idi begaj

pre 3 godine

Bredu izgleda dosadila karijera, pa bas sad kad ga je krenulo ponovo odlucio da se sam zakopa.
Za godinu-dve eto njega u Dzoni Dep fazi...
Izgleda da je za muskarce zaista za**bano da budu u vezi sa jakom zenom. To ih trajno traumira, pa cak i kad tu zenu nateraju da ih sutne, godinama ne mogu da se oporave i da podignu ego.
(iva, 17. septembar 2020 10:55)

Koliko ja vidim Breda nema niđe.
Ove dve jake žene troše jačinu jedna na drugu.

Tanja

pre 3 godine

@Zoki: kad nekog u 60 privlači devojka od 20, to je dijagnoza ne "prirodno jer može da mu radja decu". Osim toga, nije tacno to što pišete, na ličnom primeru bih mogla da dokazujem. Nije Andjelina neka propala, omatorela baba, već veoma lepa, negovana i što je najvažnije pametna i sposobna žena. Kao i mnoge druge uostalom. Vi kojima je presudan kriterijum u odabiru partnera da je što mladji, zgodniji i lepši, bez obzira što je u glavi tek nedozrelo dete zaista treba da se zamislite nad sobom. Veze izmedju partnera medju kojima je razlika u godinama tako drastična jednostavno ne uspevaju na duže staze. Vi naravno možete da odlučite da startujete klinke do kraja života i da se suočite u jednom trenutku sa sopstvenom fizičkom nemoći da zadovoljite tako mladu osobu, po prirodi punu energije i željnu svega u životu, neka će možda i pristati ako ste Bred Pit, slavan i pun love. U svakom drugom slučaju dobićete šut kartu. I mene su startovali u 20 godina takvi, sve što sam osećala je gadjenje, fuj, matori perverznjak. A ove starije, sa iskustvom i dobrim izgledom provaliće na 1 da ste...pa da budem fina nepoželjni.
Ako vam je lakše, nemam neko visoko mišljenje ni o ženama u ozbiljnim godinama koje šetaju klince.

Lovačke priče o tome kako su mlade i lepe devojke sa vama jer su se zaljubile sačuvajte za svoje drugare, oni vam možda i poveruju. Ne, s vama su iz koristi, ako mogu da je imaju, ili nisu s vama jer nemate lovu.

Vagica

pre 3 godine

Ne sviđa mi se niko od njih troje, ali ne verujem da je bilo koga briga za bivšeg (za to s@ kime je u vezi), jer da jeste, ne bi bio bivši...

mm.

pre 3 godine

Interesantno da nema zajedničkih fotografija srećnog trougla...pardon, srecnog para. Izgleda da se neko u toj vezi oseća malo nelagodno?

Che

pre 3 godine

Predbracni ugovor bi se u 21. veku morao uvesti kao obaveza. Ovako, kad se svaki drugi brak raspadne korist od brakova imaju samo advokati.

Zoki

pre 3 godine

@Tanja - Mladost je lepa, a lepo je privlačno nezavisno od toga koliko ste stari. Ja govorim o seksualnoj privlačnosti na nivou podsvesti, o nečemu što se razvijalo hiljadama godina - a ne o planiranju porodice. Što se tiče izbora partnera, postavite prvo pitanje kakvog partnera Bred Pit traži, i da li uopšte traži partnera. Donna Strickland je nobelovka, na BBC listi 100 Women - ali prosečnom muškarcu nije seksualno privlačna, bez obzira na njenu pamet i sposobnost. Angelina može da bude negovana, ali treba sa njom leći u krevet i probuditi se pored nje. Da li ste videli neku noviju fotografiju koja pokazuje kako izgleda njeno telo? Da li ste uopšte imali prilike da vidite uživo neku od tih lepih žena, koje gledate na fotografijama? Angelina ovde uopšte nije bitna. Ovde je pitanje da li Bred Pit (ili bilo koji drugi muškarac) ima pravo da izabere partnera koji mu odgovara i da ga pri tome boli uvo šta bivša žena misli o tome, i da li njegova partnerka i bivša žena vade oči jedna drugoj. Da se razumemo, isto se odnosi i na žene. A da li će ga neko sa brdovitog Balkana pri tome nazvati sugar daddyjem (ili njegovu partnerku gold diggerom) - zašto bi on brinuo o tome.

Sasa

pre 3 godine

I nije mu neka ova Nikol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (una, 17. septembar 2020 11:40)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Devojka je kao gumeni opanak.

Tanja

pre 3 godine

Najbolji seks u životu imala sam sa muškarcem deset godina starijim.od sebe. Možda je vama seksualno privlačno da podučavate omladinu seksualnim veštinama. Ja više volim da meni otvaraju horizonte. Koga briga uostalom koji matorac seta klinku i obratno. Ako je njima dobro, meni još bolje. Suština je u tome da žena, u ovom slučaju Anđelina, ima pravo na brakorazvodnu parnicu radi podele imovine i starateljstva nad decom. I da to nema veze s Bredovim ljubavnim životom. Nego sa onim što njoj zakonito pripada. Boli je baš za njega, a još više za neku tamo anonimnu devojku.

Sasa

pre 3 godine

Ne sviđa mi se niko od njih troje, ali ne verujem da je bilo koga briga za bivšeg (za to s@ kime je u vezi), jer da jeste, ne bi bio bivši...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vagica, 18. septembar 2020 10:41)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Kako ti plasticno posmatras stvari. Verujem da bi i nauku tako pojednostavila. Svaka ti cast na znanju. :)

Silverfox

pre 3 godine

@Tanja - Zakoni države Kalifornije su jasni, deli se samo ono što su zajedno stekli, a oboje su lepo zarađivali tokom braka i vanbračne veze koja mu je prethodila. Uopšte nije sporno. Niko tu nikome neće plaćati alimentaciju, roditelj kod koga deca provode više vremena će dobijati novac koji će pomoći da se deca izdržavaju. Pri tome sudovi nemaju baš previše razumevanja za ekstravagantne zahteve, bez obzira koliko su roditelji bogati. Npr. teško da će sud narediti jednom roditelju da plati troškove privatnog leta dece sa drugim roditeljom. Naravno da i jedno i drugo imaju pravo da prilikom deobe stečene imovine zahtevaju ono što žele. Ono što ne mogu, odnosno što sud ne voli, je kada se predomišljaju i otežu postupak. Sudski troškovi se plaćaju, ali oni ipak ne pokrivaju stvarne troškove suda, ostatak plaćaju poreski obveznici. Oni mogu da se razvode još hiljadu godina, ali njihov trenutni status je "single", pred zakonom se tretirtaju kao osobe koje nisu u braku. To njeno otezanje oko dvorca je glupost, prethodni dogovor je bio da to ostave svojoj deci, znači da se zamak i vinarija prepišu na decu. Inače, za tvoju informaciju, oni imaju shared custody, znači deca nisu samo sa njom.

Zoki

pre 3 godine

I zene privlace muskarci sposobni da to potomstvo izdrzavaju i zastite a to su mocniji alfa muzjaci.
Sto je to problem nasim muskarcima? Sto traze da biramo dobru dusu?
(Ma vazi, 18. septembar 2020 23:27) Meni to apsolutno nije problem, ali ne mislim da jedno isključuje drugo, tj. da su ti alfa mužjaci obavezno bez duše. Kao što ne mislim ni da su zgodne, mlade devojke 50-60 kg mesa sa kostima. Ono što je generalni problem u Srbiji, i kod muškaraca i kod žena, je da često imaju previsoke kriterije i nerealna očekivanja. Zato i ima toliko onih koji nisu u vezi. Ne da nisu u braku, nego nemaju nikoga ni da im zagreje krevet. Ali to je sasvim druga priča.

Tanja

pre 3 godine

Osim toga, on ima već buljuk dece. Sto usvojene, što s Andjom. Baš se za ovu gdjicu uhvatio zbog dece, kako da ne. Ona 27, on 56.29 godina razlike. Dajte molim vas. Sugar daddy.

Kraljica

pre 3 godine

Pa Zoki, prave, haruzmatične žene i šetaju, Monika Beluči, Šarliz Teron, Šeron Stoun, Skarlet Johanson, Andjelina Džoli, Nikol Kidman...

Za ovu niko čuo nije.

Zoki

pre 3 godine

@Tanja - Sama kažeš da si najbolje seksualno iskustvo imala sa 10 godina starijim, zašto misliš da druge žene ne mogu da imaju dobra iskustva sa starijim muškarcima? Da li je tom muškarcu bilo dobro sa tobom? Zašto onda ne dozvoliš mogućnost da je i drugim muškarcima dobro sa mlađim ženama. Nema samo Angelina pravo na razvod, nego i Bred, problem je samo u tome da Angelina nepotrebno razvlači brakorazvodnu parnicu, dogovori se pa onda promeni mišljenje. To se sada, nakon objava o Bredovoj vezi, opet dogodilo - slučajno ili namerno. Na kraju će joj sud narediti da prekine sa tim egzibicijama. Što se tiče starateljstva nad decom, ono je zajedničko, zato što deca imaju pravo na oba roditelja. I pravno i fizičko. Deca će verovatno provoditi malo više vremena sa njom, on će malo pokriti tu razliku u troškovima i to je to. Angelina je sposobna da sama sebe izdržava i dovoljno imućna tako da neće dobiti nikakvu alimentaciju.

Ma vazi

pre 3 godine

@Zoki
I zene privlace muskarci sposobni da to potomstvo izdrzavaju i zastite a to su mocniji alfa muzjaci.
Sto je to problem nasim muskarcima? Sto traze da biramo dobru dusu?

Zaklina

pre 3 godine

Jel neko video sliku Breda i DEVOJKE? Ja nisam žuta štampa samo štanca tekstove. Ali zajednicu fotku da ih neko uslikao ja nisam videla ni u jednom tekstu. A ljudi se lože pola ma gde pola trećina od toga plod nečije mašte. 😂😂😂😂😂

Tanja

pre 3 godine

Ne razumem zašto toliko napadate Andju. Dotle da se ide u tumačenje zakona Kalifornije. Ono što znam, jer imam više prijateljica koje tamo žive, jeste da je trend razvoda veoma visok pošto u Ame­ri­ci je to auto­mat­ski – od mo­men­ta kad se brak raz­ve­de, ali­men­ta­ci­ja sti­že na ra­čun že­ne. Od raz­vo­da naj­vi­še pro­fi­ti­ra­ju maj­ke iz sred­nje kla­se – na­kon raz­vo­da nji­hov stan­dard se po­ve­ća­va, jer do­bi­ja­ju ku­ću i 70–80 od­sto za­ra­de svog su­pru­ga. I cenim da će Andja dobiti taj zamak😁. Lično kao što rekoh, volim muškarce koji su mojih godina ili stariji (punim 40 u oktobru), i ne mogu pored sebe da zamislim neko dete od 20 godina, iako bih mogla, nije mi se jedan nudio. S njihove tačke gledišta što da ne, gospodja lepo izgleda, situirana, ne moram da joj titram u krevetu jer zna tačno šta joj odgovara, još me i podučava - klinci starije žene sa kojima su zovu "vežbanke". Družite se malo s njima, pa se sami uverite kako razmišljaju o tim varjantama. Ipak, svako ima pravo da živi kako hoće i da se vodi prema sopstvenim načelima. Ako vam odgovara i imate, što da ne, nadjite "devojku" i plaćajte poklone, putovanja, izlaske... Vaša kinta, vaša stvar.

hm

pre 3 godine

@Zoki
U tom smislu je bolje placati za seks mladjoj devojci ili imati kratkotrajne afere jer znam mnogo muskaraca koji su jako lose prosli, finansijski, ljudski i emotivno kada su od mlade i privlacne zene napravili sebi pravu partnerku.
Jer kao sto i sami kazete starost nikome nije privlacna pa nije ni zenama. Ili imaju interes ili hoce da probaju straijeg ali na dugorocno koji ce joj matorac. I nije to problem, problem je sto krece otimacina. Retko koji dasa moze to da odigra a da ne nastrada. Bolje bez dugorocnih i ozbiljnih veza.

Kraljica

pre 3 godine

Čitala sam neki njen intervju gde je kazala da je pored Breda bukvalno venula, da je potpuno izgubila samopouzdanje, da se toliko loše osećala da je mislila da će umreti, nije mogla da jede...Ako je čovek patološki narcis, onda su to klasični simptomi žrtve kod Andje. Kao žena, želim joj da što pre završi s njim, da krene u oporavak (koji može da traje godinama), i da ga što pre izbriše iz života. Ako je zaista narcisoidan, nijedna se s njim usrećiti neće, to su ultimativni predatori na sve dobro i lepo i iskreno u čovekovoj duši. Sposobni su samo da mrze i uništavaju. Daleko mu lepa kuća.

Zoki

pre 3 godine

@Tanja - Ja sam u Kaliforniji živeo :) Alimentaciju dobija partner koji zarađuje manje, kako bi u određenom periodu zadržali ujednačen standard. Dešava se da muž dobije alimentaciju. Angelina neće dobiti ni centa na ime alimentacije, jer ima sasvim dovoljno za život. Imovina koju su stekli tokom njihove veze se deli na dve polovine. Troškovi izdržavanja dece se snose zajednički, oba roditelja doprinose srazmerno njihovim prihodima i rashodima. Ako deca provode sa majkom npr. 70% vremena, logično je da majka ima veće troškove i da otac treba da plati da to izjednači. Sud pri tome obično ne toleriše ekstravagantne troškove. To o čemu pričaš (kuća + 70% prihoda) je obično situacija kada žena nije radila, deca su kod oca svaki drugi vikend i sl. To ne dobija žena, nego je to ukupno koliko muž plaća za alimentaciju i za izdržavanje dece, pri tome ta kuća nije otplaćena. Žena zarađuje 0%, muž 100% - logično je da ona dobije 50%, zar ne? Dodaj na to troškove izdržavanja dece, pa se dođe na tih 70%. To ne traje zauvek, kada deca odu iz kuće taj novac se gubi. Takođe, ni alimentacija nije za ceo život, nego srazmerno vremenu koje su proveli u braku. Iznos smanjuje ako žena počne da zarađuje, muž zasnuje novu porodicu itd. Što se tiče tog zamka sa vinogradom, to je 60 miliona, a uz to u drugoj jurisdikciji (Francuska). Plan da ga ostave deci je bio način da se izbegne njegovo učešće u podeli. Ako Angelina uzme zamak, onda Bred uzima 60 miliona u drugoj imovini.

Zoki

pre 3 godine

@hm - Delimično se slažem, ako se zaljube to je verovatno put u katastrofu. Ima izuzetaka, ali ona samo potvrđuju pravilo. Istina je negde između.

Tanja

pre 3 godine

Jao, Zoki, živeli ste u Kaliforniji i radili kao advokat specijalizovan za brakorazvodne parnice, pa sze upućeni u materiju do tančina. Dobiće izdrzavanje za decu. Razvod je već praktično bio gotov, dogoborili su se oko deljenog starateljstva, i oko imovine, uključujući taj zamak u Provansi koji su zajednički kupili - znači ona je uložila koliko i on - da bičovek mrtav ladan tamo odveo mladjanu manekenku. Andja je popizdela, ne zbog te male, nego zbog činjenice da je to njihova zajednička imovina, i dogovorili su se da ostane tako zbog dece, a on svoje ljubavnice, sigurna sam, ima gde da vodi - u svoje kuće i imanja, ne zajedničke. Svaka žena bi popizdela. E sad više ne da zajedničko starateljstvo, hoće da deca više vremena provode s njom, i traži da joj pripadne zamak. Negde pročitah da je digao ruke i pristao na njene uslove. Naravoučenije: ne izazivaj ženu kao što je Andja.

Najveću traumu od svega navući će deca. Nije on ništa bolji od nje, dapače.

z’brda

pre 3 godine

Otpozadi pegla! S’preda sva u usnama. Premršava, apsolutno ne interesantna, bez osmeha, kao lutka u izlogu. Nigde karaktera...Vala, Brede, baš si me razočarao.