Kada je najbolje vreme za seks: Dvadesete, tridesete ili pedesete?

Sreda, 30.09.2020.

19:30

Izvor: The Sun

Kada je najbolje vreme za seks: Dvadesete, tridesete ili pedesete? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

Dott

pre 3 godine

Seks je najbolji u godinama u kojima ste.
Dok ste mladi i jako potentni, naravno da ce seks biti brz i zestok. U zrelim godinama seks ce biti lagan i culni i sve je tako normalno za godine u kojim ste.

Bili Kid

pre 3 godine

Nije vam to baš bistra logika ako ne umete da zadovoljite i da se zadovoljite i bez alata, gospodo.
(Hggh, 01. oktobar 2020 23:37)

Bez alata nema zanata. Svaka žena će otegnuti vilicu do poda kada vidi dobar alat. Svaka, bez izuzetka. Nijedna ne voli mali. Veruj mi na reč, meni je takav, a mnogo sam žena razočarao.
Znači prvo alat, a onda sve ostalo. Lako se nauče sekundarni načini, nakon što se ima alat za primarni.

Zvone

pre 3 godine

(Kiza, 02. oktobar 2020 00:15)

Ti si samo ljubomoran na nas koji možemo da kupimo nove konzole. :)
A Desanka je neprevaziđena. Nisu svi za veze i porodice. Živi u pusti druge da žive. Šta si zapenio?

Kiza

pre 3 godine

@Samuraj

Ti koji se zale zapravo NE ZELE da prilaze zenama, jer se plase veza, obaveza i odgovornosti koje zivot namece. A najvise se plase da se emotivno ne povrede kada dobiju korpicu. To je ona sorta koja nece da potrci da ne bi pao jer kad padne onda vristi umesto da se podigne, otrese prasinu i nastavi da trci. Lakse im je da ostanu u vecitom detinjstvu, zive kod mame i tate, imaju najnovije Xbox ili PS konzole, a seksualni nagon zadovolje uz Desanku i pornjavu sa neta. Zapravo veciti decaci koji ne zele da odrastu. Tuzno je jedino to kada zivis takav zivot, uzivas u hobijima, zezanju, igricama, solo-putovanjima, kako ko (zavisi od prihoda) ... a onda se probudis sa 50+ bez kuceta i maceta, osecas kao da si iz vrtica uskocio u penzionerski dom, pitas se gde ti je zivot prosao. Pa prosao, brale, dok si se ti krio od zivota. Sto rece onaj stih: a ja stojim po strani, prolaze mi dani ...

Hggh

pre 3 godine

Je l moguće da ovima što im se pokvario alat zaista nije jasno da postoji hiljade načina da se uživa u svom i tuđem telu za koji nije potreban taj alat? Verujem da bi svaka žena trampila za nekog ko zna tih hiljadu načina svoje zečeve, burgije i ostale gimnastičke dosade. Nije vam to baš bistra logika ako ne umete da zadovoljite i da se zadovoljite i bez alata, gospodo.

siri srecu

pre 3 godine

Kad sam imao 20 najbolji sex sa drugaricinom mamom od 40, sad kad imam 40 najbolji sex sa studentkinjom od 25.
(pamet u glavu, 1. oktobar 2020 06:51)

Razumem te, kad sam imao 22 srecnikom me ucinila dama 41, sada imam 37 i zelim srecnu da ucinim jednu 23. Ali znas kako evo i na tvom komentaru vec stizu osude. Kao da njih to ne bi u istoj meri ucinilo srecnim, kao da radimo nesto pogresno, a zapravo vrcamo srecu :)

Fekalikus Serbikus

pre 3 godine

Za koji mesec, pa ću napuniti 70... ako doživim.
Još pre pet godina, sve je bilo OK.
Manje nego pre, i mnogo manje nego u mladosti...
Sada imam samo nagon, ali nedostaje pogon.
I to je to - kako koga strefi sudbina.

Vanja Petrović

pre 3 godine

Najbolje vreme za seks je UVEK kada se poklope strast + želja + uzbuđenje + atmosfera + nadražaji + zanimljiva, vrcava i pohotna osoba preko puta!!

Seks je bljakavo-bljutav ako se radi iz rutine, obaveze ili po dogovoru.
Seks može biti užasno dosadan te poželiš i da ga nemaš.
Seks je dobar za naše zdravlje, ali i bez njega može se živi odlično.
Seks je lep sa osobom koju voliš i sa kojom si dugo, al može i da smara užasno. Ono kada znaš svaki uzdisaj svog partnera. No, to nije razlog ako je ljubav u pitanju da se traži sa strane.

Poruka muškarcima: ono vaše 'deljanje, trenje, dugo bušenje i svrdlanje', em je neprijatno, em je dosadno i bolno. Postoji toliko toga što je seks a nije sve malopre pobrojano.

Za onog što reče da je promenio sedamdeset žena za desetak godina pa mu se sada smučilo; pa logično je to, rode moj. Jesi li čuo za prezasićenje i potrošnju/habanje materijala? Tebi treba LJUBAV, neko da te voli i da mu je stalo do tebe, i ako su osećanja uzajamna onda će se vratiti i želja.

undercover

pre 3 godine

Neko pomenu da nema sa kim. Znate zasto nemate sa kim ? Zato sto ste devojcice, zato sto se ne krecete, zato sto imate pregrst glupih opravdanja( da imam pare, da imam auto, da imam stan ) , zato sto nista ne napadate !

Za koga se bre ove devojke utezu i pokazuju kad izadju ? Pa za vas ! Ako te odbije jedna, sta shvatas licno, ima ih more jos na svakom cosku, u svakoj ulici u svakom kaficu ceka jedna dobra spremna da je neko nasmeje, da je neko napadne, da sa nekim provede vece..
(Samuraj, 1. oktobar 2020 10:04)

pa ne utezu se one za bilo koga vec zna se...

Niko bitan

pre 3 godine

Od 15-30 sm skakao i na muvu u letu, nikad dosta. Nekad sam se brinuo za sebe samog da li sam u redu jer sam sastavljao sa pojedinim devojkama po dva dana u krevetu i sem klope tusiranja vecih pauza nije bilo. Od 30 do 40 nastavlja se zelja, ali vec se birkaju devojke koje odgovaraju i koje se slazu vise u sexu i zivotu. Od 40-50 vec se birka sa kim, kad. Sad u pedesetoj mi je lakse nekad da mene... nego ja da... Jos uvek mogu dva-tri puta dnevno sa osobom koja mi odgovara... Sve preko toga mi je mucenje ma koliko voleo sex i zeleo... Tako da drugovi i drugarice, vrsnjaku vreme prolazi. Batalite se hemije... Kad je jedan deda u 45 godini rekao komsiji, kad ne budem mogao ja cu da ga odsecem. Napunio deda 75,pita ga komsija, mozes li deda? Kaze deda ne mogu. Pa ti rece da ces da fa odseces kad ne budes mogao, a deda ce, pa vise mi se i ne trazi :)))))

box

pre 3 godine

Zabava za siromahe. Ima smisla samo dok te sibaju hormoni, dakle do 25 ili malo preko...Kad imas sta drugo da radis ili vidis osim telesnog nadrazaja onda ti je seks sve manje potreban, ko sto rekoh zabava za siromahe.

обрао бостан

pre 3 godine

(migavac koji blinka, 30. septembar 2020 21:18)

Један стари, мудар човек ми је једном рекао: сваки мушкарац доживи два озбиљна преломна тренутка у животу. Први пут када не може и други пут ... и други пут када не може ни први пут. Свако то доживи у животу, једино је питање када те то стрефи. Постоје мушкарци који су сексуално активни и са 80 година, као и они који пресуше већ са 20. Међутим, оба поменута случаја су на нивоу статистичке грешње. Ако гледамо чисту биологију, односно биохемију, мушкарац је најјачи негде око 20. године када му је тестостерон на врхунцу. Негде између 30-40 године живота тестостерон почиње да опада. Код неких брже, код неких спорије. Све зависи од много ствари, у које улазе: генетика, стил живота, исхрана, навике, стрес, опште здравствено стање, физичка активност ... али ја мислим да је ту ипак све само божја воља, судбина, животна лутрија, назови то како год хоћеш. Ја сам имао изузетно стресан посао и огромне животне драме, зато сада са 56 више ни не помишљам на секс. За то време мој брат, који има 52, има миран живот, складан брак, оженио се девојком с којом је од матуре, секс им је као првог дана како сам каже ... Осим ње ниједну није имао у животу, нити веће потресе у животу. А све то није ни до пара - ја живим ван Србије и зарађујем 5 пута више од њега. Шта да кажем - божја воља, бог ти нешто да, а нешто узме. Јаре и паре не можеш имати!

rani

pre 3 godine

Imam 49 god. i potpisujem sve sto je rekla ova spisateljica! Sa godinama mi zelja uopste ne pada, naprotiv, seks mi je na pameti, kao i kad sam imao 20, mozda i vise, tada su me interesovali i automobili! Sada od interesovanja, samo mukica! Nedavno mi se pozalio prijatelj, 2 godine mladji pd mene, kako je zaboravio sta je to seks, a sve da mu neka i pruzi, dzaba, ne moze! Zao mi ga je, ali procerdao je zivot jureci pare, a ja sam uvek birao zene, i sada se ne kajem sto para nemam! On inace, vozi Audi Q7!

undercover

pre 3 godine

Dušan: pogledaj olkolo. Drugarice od drugarica. Koleginice (njihove drugarice, ne one). Samo nadji razlog da se vidite. Piće, kafa. Ali tokom dana. Ništa naveče. Normalne devojke hoće da te upoznaju tokom dana, a ne po noći. I da , ne očekuj odmah da ćeš spavati sa njima. Treba da zaslužiš. Pusti one lake , ove dobre su prave i treba se boriti za njih. Eto za Dušana i ostale svet. Ko hoće da prihvati, ok ... ko neće, super....
(Blek - Chicago, 30. septembar 2020 23:51)

To se zove lov u mutnom, ima brzis nacina.

Cuj treba da zasluzis? Tako se postaje klasican papucar.

Brada

pre 3 godine

do 30 sam mogao i po nekoliko puta za vece. Sad sa 35 mi je libido zesce opao, 1-2 puta nedeljno i dosta mi je. Ali mnogo veci problem mi pravi prerana ejakulacija sad u tridesetim nego sama zelja, ranije sam bio mnogo izdrzljiviji po tom pitanju. A mislio sam da ce mi biti potrebno sve vise i vise vremena kakko budem stariji, ali eto. Jedino pozitivno jeste sto je erekcija u fullu, da je i tu problem, e onda ne bi bilo leba od sexa. E sad, u braku sam, beba i to je totalno nesto drugacije nego kad si u vezi, zivis sam, nemas obaveze, nerviranje, nespavanje. Ko zna da li bi se situacija promenila da nije tako. Kako god ne bih se menjao. porodica je sve.

djovani

pre 3 godine

1985. sam bio u Drezdenu, bivsa DDR. Za 15 dana koliko sam bio, upoznao sam u diskoteci i iste noci vodio u hotel dve zaista lepe devojke. To u Srbiji nisam nikad uspeo ni za dve godine, sto samo pokazuje da smo rodjeni u pogresnoj zemlji kad su te stvari u pitanju. Ne znam kako je danas, jer sam mator, ali na zapadu je to uvek bilo lakse jer su devojke liberalnije i nemaju ugradjene policajce u glavu. Obzirom da sam prosao kroz sve godine i faze o kojima govorite, moram da kazem da su mladi najpotentniji i da sam znao zoru da docekam ne prekidajuci sex. Sa godinama se to menjalo tako sto se vrama skracivalo, ali sam iskustvom umeo zenu da uvedem u duge serije visestrukih orgazama sto me je dovelo na dobar glas. Danas sa 60 mogu uz pomoc sredstava za nesmetan rad prostate koja prvo ometa normalno mokrenje, a zatim i potenciju. Kod zena je problem nedostatak vlaznosti, sto se uspesno resava kvalitetnim lubrikantima koje preporucujem i mladima. Zabava ce biti mnogo bolja.

Samuraj

pre 3 godine

@Dusane,
ti si vec u tridesetima sa 28 godina zar ne ?

Neko pomenu da nema sa kim. Znate zasto nemate sa kim ? Zato sto ste devojcice, zato sto se ne krecete, zato sto imate pregrst glupih opravdanja( da imam pare, da imam auto, da imam stan ) , zato sto nista ne napadate !

Za koga se bre ove devojke utezu i pokazuju kad izadju ? Pa za vas ! Ako te odbije jedna, sta shvatas licno, ima ih more jos na svakom cosku, u svakoj ulici u svakom kaficu ceka jedna dobra spremna da je neko nasmeje, da je neko napadne, da sa nekim provede vece..

matori

pre 3 godine

@(black and white, 30. septembar 2020 23:22)

ima toga...
moj drug iz osnovne, srednje i na kraju cimer na faksu samo je o sexu mislio i radio. nije birao. od akrepa do sjajnih devojaka. dok ja nisam izgubio nevinost, on je naređao bar 20. kasnije je nastavio da uvećava taj broj.
onda se oženio i počeo da ima zvanične ljubavnice, za koje je njegova žena znala. par godina pa promeni ljubavnicu...
svašta....
inače ja sam najbolji sex imao sa ženom od 35 do 45. ne više često, ali urnebes.

mix

pre 3 godine

Nevin sam u 28. godini tako da nadam se tridesete :(
(Dušan, 30. septembar 2020 22:50)
Ako je bas toliki problem,plati da probijes led,kad vidis da to i nije toliko vazno i da je pomalo i precenjeno,sve ce ici lakse.

Mastrangello

pre 3 godine

@box "Od svoje 15 god. pa do 30 god. ja stvarno ne znam broj žena koji je prošao kroz moj život alo bilo ih je dosta. Preko 70 slobodna procena."

Preko 70 za 15 godina? Sto rece jedan dole, gde ih nadje 70?!
U srednjoj ih je bilo oko 50, na faxu oko 200 max, kasnije poslu, karijeri, max 30-tak slicnih godina... Ako kazemo da nije svaka bila "dobra", ostaje ih, recimo, 150. Sto znaci da si ti imao svaku drugu koju si poznavao.

A ako racunamo da si imao i vise njih na jedno vece, to bi znacilo 5 svake godine, u proseku, a ako racunamo da ih je od 15-e do 20-e bilo manje, ostaje da ih je kasnije bilo 10-ak i vise neke godine.

Kako, brate, kako?!
Dodirni me i nauci kako da dodjem brojke 5 za zivota, o sveti covece.

Reziel

pre 3 godine

Za ove što im nije jasno kako izmedju 20 i 30 spavati sa 50+ žena i ne veruju u tu priču. Ja nisam bio na toj cifri, ali sad nešto kad sam računao u tom periodu sam bio sa barem 30 žena. To su tri žene godišnje, ali bio sam tu i tamo i u vezama dužim, i iskreno, samo sam jednom prevario devojku.

Meni recimo nije jasno kako ne možete da upoznate ženu/devojku?! Odmah da kažem, sa 25 godina sam izgledao stvarno dobro, ali mi se možda sve skupa za 40 godina života tri puta desilo da me žena sama, konkretno startuje i cima. Sve ostalo, ja sam taj koji je preuzimao inicijativu.

Za početak - morate da izlazite i da se krećete. Drugo, kad ste u klubu, ne okružite se sa pet ortaka i stojite svi zagledani u patos. Nasmejte se, pričajte, pokažite da ste dostupni. I treće, prilazite devojkama, trezni, blago pijani, kako god, samo im pridjite i pokušajte da započnete razgovor. I na kraju, budite spremni i na odbijanje. Čak i sa najboljom pričom, sjajnim izgledom, pola devojaka će vas odbiti, manje ili više pristojno, naravno.

Ne očekujte da devojke znaju u startu kako ste vi fin i pošten momak, ili da budu svesne koliko vam se dopadaju, ili da su vam privlačne. To na osnovu toga kako držite piće, kako stojite i kako ste obučeni ne mogu da znaju. Znači pridjite i pričajte, i nemojte lično da shvatate odbijanje.

Stefan

pre 3 godine

Mislio sam kad se ozenim da cu ga imati često, ove godine samo 2 puta. Toliko nerviramo jedno drugo da nemamo ni zelju, cak ni sa strane.

Dovla

pre 3 godine

Držim fige da padne jedan sad u 30-tim, baš da vidim to o čemu se toliko priča. 20-te su mi proletele nisam propisno stigao ni da jurim za ženama.

Aca

pre 3 godine

@bleck & white
Pa ako krenes sa seksom u 18 a ozenis se u 28 i imas samo dve devojke godisnje to je dvadeset zena. A mnogi su poceli i malo ranije a ozenili se kasnije.
Pa zasto se iscudjavas ako je neko bio aktivniji? A i brakom mnogima ne prestaje aktivnost novih osvajanja.
Ja sam imao drugare koji su lupili sto recki vec sa 25 i to bez laganja.
Doduse sta su radili nego samo isli pp zurkama a i preko dana i svaki dan trazili od po pet devojaka. A sretali su ih na faksu, na sportu gde se vrzmalo puno prijateljica devojaka nasih drugara, zurke, letovanja.
Drugar je za 10 dana priprema u Ohridu u sobu priveo devet devojaka tj osam i majku od jedne od njoh.
To i nije pohvalno a danas je i opasnije zbog Hiv-a, cak ne znaci da je neko veliki ljubavnik jer umetnost je naci zenu sa kojom mozes da uzivas godinama a i ona sa tobom.
Ja licno sam za 40 aktivnih godina se zaustavio na 50tak veza i tri braka tj do prvog braka u 28 na nekih 45 ( tada sam sabrao dok pamtim) a bilo je i 3-4 izleta.
Ali ja nisam jurio recke, niti trazio redom a 2/3 njih je imalo inicijativu.
Eh ali to je bilo dok nisam plocice zamenio bojlerom a sada moram vise na sarm.
Pa mogu da kazem da je u dvadesetim bilo kvantiteta a u tridesetim i kvaliteta.
Sada mi to vise znaci ali dok se izboris sa racunima, decom i sl dohvatis zenu da je slobodna prava je umetnost.

Nevidljiva ruka trzista

pre 3 godine

Nekada mi se cini da mnogo toga sto se pripisuje muskoj seksualnosti, kao da je oteto od zena njihovim podredjenim drustvenim polozajem, a sada se to i vidi, kada su se "emancipovale".Ako radite u kolektivu u kojem su zene 95% zaposlenih, mnogo toga naucite (npr. da je mnogo toga sto se zenama pripisuje, "osecajnost" npr., muska predrasuda, a laganje je na nivou neshvatljivom za nas muskarce).Zene sa godinama postaju bolje u seksu, plus ako su u braku ili vezi i ne treba misliti da je to u vecini slucajeva zato sto ih muz ne gleda, deci vise nije potrebna... Ne treba imati iluziju o zenskim zeljama za "zabranjenim voce"!

Hu

pre 3 godine

"Ja sam prosecan, za zene je to danas premalo (premalo para ili premalo misica ili uticaja ili facijalne lepote)."

Bukvalno je dovoljno da si čist, uredan i da se odnosiš sa poštovanjem.

Dosadiše ti "prosečni" sa kuknjavom da im fali mišića, para i moći, a zapravo fali ono najosnovnije. Plus, da, dobro jutro, nije svako svima lep, i nije svaka dužna baš tebe da počasti.

Zvone

pre 3 godine

(Blek - Chicago, 30. septembar 2020 23:51)

U Čikagu je možda tako kao što pišeš.
U Srbiji se vidiš sa koleginicom, možda još njenom drugaricom i u tom celom društvancetu si ZAVRŠIO. Dovoljno je da te jedna ili dve žene odbiju, i to je to sa njima i sa svim njihovim drugaricama, sestrama i koleginicama.
Žene same saleću one koje žele. Njima će se skinuti i pre prvog sastanka.
Mi ostali moramo da se "trudimo" i kobajagi nešto da "zaslužimo". Nijedna žena nije vredna te pažnje, pogotovo kada znaš da svaka, ama baš svaka ima svoju cenu koju će neko kad tad platiti.

Ako hoće - hoće, ako neće - ne mora. Teraj dalje. Nijedna ne zaslužuje da je neko praktično moli za vezu ili za seks.

ja

pre 3 godine

Malo malo pa ovako neki komentar. S obzirom da je internet uzećemo ga sa dozom soli.
Ali ako nije, kako vi ljudi upoznate toliko osoba? Pogotovo muškarci kojima je teže doći do seksa.
Ja u životu nisam upoznao toliko žena, kamoli nešto više.
A opet, čitam i pratim aktuelnosti, a tu svi imaju neke "kombinacije" ili stalno menjaju.
Nije da sam nešto lud za seksom, samo me zanima priča tih ljudi.
(black and white, 30. septembar 2020 23:22)

Razveo sam se sa 45, zahvaljujući genetici mladolik i kažu zgodan, materijano veoma obezbeđen, što se kaže u narodu prilika. Za 5 godina uspeo sam da budem sa 10 žena, doduše birkam, napabirčilo bi se tu jos 5 - 6 da smanjim kriterijum. Sto reče čovek, za, života nisam upoznao 70 žena gde bi uopšte mogla, da bude neka kombinacija, da, pozivim 100 godina u ovoj kondiciji i zglwdi mozda bih uspeo.

lukac

pre 3 godine

Dušan: pogledaj olkolo. Drugarice od drugarica. Koleginice (njihove drugarice, ne one). Samo nadji razlog da se vidite. Piće, kafa. Ali tokom dana. Ništa naveče. Normalne devojke hoće da te upoznaju tokom dana, a ne po noći. I da , ne očekuj odmah da ćeš spavati sa njima. Treba da zaslužiš. Pusti one lake , ove dobre su prave i treba se boriti za njih. Eto za Dušana i ostale svet. Ko hoće da prihvati, ok ... ko neće, super....
(Blek - Chicago, 30. septembar 2020 23:51)

Što se potpisuješ kao muško?? ?

threesome

pre 3 godine

"Seks utroje, sa osobom istog pola, seks za jednu noć... sve to pada na pamet ljudima u dvadesetim. "

Haha, moracu i ja da spisateljim nesto iz muskog ugla. Muskarac prosecan moze da sanja o trojci evo kao ja do 35-te god, i ako nema srece da se nadje na pravom mestu u pravo vreme, sve ostaje na snovima, kako god on izgledao. Ne govorim ako se neko bas svakodnevo trudi mozda bi mu neke godine poslo za rukom, govorim o proseku i prosecnom zivotu. Dok svaka devojka bilo debela, mrsava itd., nerealno bi mozda bilo da kazem veceras, ali vec sutra uvece moze to da ima ;) Koja neveruje moze pokusati da se registruje na nekom sajtu kao neki solo muskarac (stavite slobodno sliku najlepseg frajera) i krene u avanturu trazenja trojke. Moji licni pohodi nisu uspeli, a ranije sam se jednom tako registrovao kao bisex devojka i dobio 6 ponuda.

Mr. Max

pre 3 godine

Svako vreme je dobro za sex. U dvadesetim i tridesetim ste ne iživljeni ako imate skim konstantno ga konzumirate što iz želje što iz dosade. U 40 tim već ste ozbiljniji i doživljaj je dobar ali učestalost opada. U 50 tim želja je tu ali sex je sve redji a ni muškost više nije kao u 20-30-40 sad svi mogu da se hvale i lažu ali realno nije to više ta snaga. Sad može da se to pospešuje pilulama.

Blek - Chicago

pre 3 godine

@Dušan: pogledaj olkolo. Drugarice od drugarica. Koleginice (njihove drugarice, ne one). Samo nadji razlog da se vidite. Piće, kafa. Ali tokom dana. Ništa naveče. Normalne devojke hoće da te upoznaju tokom dana, a ne po noći. I da , ne očekuj odmah da ćeš spavati sa njima. Treba da zaslužiš. Pusti one lake , ove dobre su prave i treba se boriti za njih. Eto za Dušana i ostale svet. Ko hoće da prihvati, ok ... ko neće, super....

black and white

pre 3 godine

"Od svoje 15 god. pa do 30 god. ja stvarno ne znam broj žena koji je prošao kroz moj život alo bilo ih je dosta. Preko 70 slobodna procena."

Malo malo pa ovako neki komentar. S obzirom da je internet uzećemo ga sa dozom soli.
Ali ako nije, kako vi ljudi upoznate toliko osoba? Pogotovo muškarci kojima je teže doći do seksa.
Ja u životu nisam upoznao toliko žena, kamoli nešto više.
A opet, čitam i pratim aktuelnosti, a tu svi imaju neke "kombinacije" ili stalno menjaju.
Nije da sam nešto lud za seksom, samo me zanima priča tih ljudi.

petar

pre 3 godine

sex je zabava za siromahe. Zvuci grubo,ali sto vise novca covek ima, sve manje ima zelje da se bavi tim stvarima. Osim toga, vise problema mi je stvorio nego koristi.

Ja

pre 3 godine

@Najbolje dvadesete i pola tridesete ubedljivo (dok vam žena ne krene sa pominjanjem biološkog sata). Posle je onako... možda sam u “krivu “ , pa me ispravite.

U našem slučaju je seks sve bolji kako godine prolaze. Ja imam 40, supruga 36 (decu smo dobili pre njene 30.). Naravno, nemamo seks svaki dan kao na pocetku, danas je drugacije vreme, oboje radimo, deca velika... aki kad ga imamo, fenomenalanan je. Traje nekih sat vremena i ona svaki, ali svaki put doživi orgazam, nekada i dva, pa čak i tri. I to ne bilo kakav, onakve ni na filmovima nisam gledao, traju po 30-40 sekundi... Ja naravno ne mogu po nekoliko puta dnevno kao nekad, ali jednom dnevno još uvek mogu :-) A mene lično ništa ne moze naloziti kao zenin orgazam.

NikolaBg

pre 3 godine

Individualna stvar i zavisi od mnogo faktora psiho-fizičkog stanja, uslova u kojima osoba živi itd... tako da je totalno glupo pričati o ovome. Neko će od 50 godina da ima bolji užitak od onog od 20, a ponekad je i obrnuto sve zavisi.

brainstorm

pre 3 godine

sex mi je bio uvek skoro na prvom mestu dok ne zađoh u pedesete. Verujte i dalje mi je veoma dostupan ali mi je želja sve slabija,nekada ga i rado izbegnem,najiskrenije

izhlapjeli starac

pre 3 godine

65. Sasvim solidno. Ponekad uz pomoć savremene medicine. Nema dece, obaveza, frke, svako doba ima svoje prednosti i mane. Ne znam dokle će biti ok.

Mantis

pre 3 godine

"Za ljubav su zgodni malo vremena, nezgodna mjesta, tjeskoba,
brzina i niz otežavajućih okolnosti. Tada je ljubav lijepa
i samo tada cvijeta.
Što je više vremena, prostora i raznih drugih pogodnosti,
ljubav gubi draž. Nigdje nema toliko mržnje, kao u velikim,
lijepo namještenim i dobro ugrijanim stanovima".

Blek - Chicago

pre 3 godine

Sada “ Srce ‘oće, al du.. klokoće”.... Najbolje dvadesete i pola tridesete ubedljivo (dok vam žena ne krene sa pominjanjem biološkog sata). Posle je onako... možda sam u “krivu “ , pa me ispravite.

*

pre 3 godine

Volimo se ludo. Slobodni oboje. Bas nas briga sta ko prica. 48 ona 28. Samo ljubav. Sve ostalo je.... Nema veze sa godinama. Kad ima ljubavi lozim se i na zenu od 60.

migavac koji blinka

pre 3 godine

Nidžo brate,treba li ti pomoć??!!
Miki,nisi u pravu---45+....i ne treba mi ni afrička šljiva ni vijagra ni kamagra.
Nije mi namera d se hvalim ali je istina.
Imađ kolegu koji je dosta mlađi. ima 28 godina...više ga pivo zanima nego žena?!?! a žena mu je kao avion! e ajde ti sad meni objasni zašto je njegov libido daleko manji od mog?

Delije Jug

pre 3 godine

Muskarci realno ne smeju da kazu da im nije do seksa...
(Rajko, 30. septembar 2020 21:05)

Samo onaj ko je kompleksaš. Meni je uvek do seksa, samo ne sa istom osobom.

Zensko

pre 3 godine

"Najbolje dvadesete i pola tridesete ubedljivo"

Potpisujem. Gluposti su da se sve zene "razgibaju" u kasnijim godinama. Mozda neke, ali definitivno ne sve.

Tanja

pre 3 godine

Kad upoznaš nekog ko te loži, na koga otkidaš srcem, dušom i telom. Znači, u najvećem broju slučajeva nikad, u malom jednom ali ne potraje a ono pravo za ceo život mu dodje statistička greška. Tužno ali istinito.

sofronije

pre 3 godine

Kada? Kada imas nekog sa kime to mozes da radis. Sto je u mom slucaju vrlo retko, takoreci nikada. Ja sam prosecan, za zene je to danas premalo (premalo para ili premalo misica ili uticaja ili facijalne lepote).

miki

pre 3 godine

Za žene možda pedesete ali za muškarca od 25 do 40 su najbolje godine za seks i libido. Posle nagon opada progresivno sa godinama..postepeno..seks može biti kvalitetan ali je ređi i samo jednom za veče. Dok sa 25 godina muškarac može više puta pa i celu noć ako treba.

humanista

pre 3 godine

Razlike ima ali svaki dobar seks ako je zaista dobar nema veze u kojim godinama.I mije tu ,,poenta,, samo u godinama, ima tu nesto mnogo dublje.

Surovo

pre 3 godine

Nisam ga imao u dvadesetim, a nemam ga u tridesetim. Ne mogu da dočekam da vidim kakav je osećaj nemati seks i u četrdesetim i pedesetim.
Čuo sam da su pedesete nove dvadesete...

XXL

pre 3 godine

Kad je najbolje vreme za sex? Naravno čim se digne ... te ... ups ovaj i započnete dan ... od sabajle pa do kasno kad padne ... te u krevet ...

Jumko

pre 3 godine

Zato ja i moj decko gledamo da budemo sto aktivniji jedan prema drugom jer jednom se zivi.Zivot nema reprizu.Kada obojica ostarimo da se ne kajemo!

box

pre 3 godine

Šta se samnom desilo pojma nemam...
Od svoje 15 god. pa do 30 god. ja stvarno ne znam broj žena koji je prošao kroz moj život alo bilo ih je dosta. Preko 70 slobodna procena.
Posle 30 god. meni se sex ogadio samo kad moram eto koliko da ispostujem drugu stranu.
Dal pomoc da potrazim sad mi je 36 ?

Surovo

pre 3 godine

Nisam ga imao u dvadesetim, a nemam ga u tridesetim. Ne mogu da dočekam da vidim kakav je osećaj nemati seks i u četrdesetim i pedesetim.
Čuo sam da su pedesete nove dvadesete...

Tanja

pre 3 godine

Kad upoznaš nekog ko te loži, na koga otkidaš srcem, dušom i telom. Znači, u najvećem broju slučajeva nikad, u malom jednom ali ne potraje a ono pravo za ceo život mu dodje statistička greška. Tužno ali istinito.

miki

pre 3 godine

Za žene možda pedesete ali za muškarca od 25 do 40 su najbolje godine za seks i libido. Posle nagon opada progresivno sa godinama..postepeno..seks može biti kvalitetan ali je ređi i samo jednom za veče. Dok sa 25 godina muškarac može više puta pa i celu noć ako treba.

Ja

pre 3 godine

@Najbolje dvadesete i pola tridesete ubedljivo (dok vam žena ne krene sa pominjanjem biološkog sata). Posle je onako... možda sam u “krivu “ , pa me ispravite.

U našem slučaju je seks sve bolji kako godine prolaze. Ja imam 40, supruga 36 (decu smo dobili pre njene 30.). Naravno, nemamo seks svaki dan kao na pocetku, danas je drugacije vreme, oboje radimo, deca velika... aki kad ga imamo, fenomenalanan je. Traje nekih sat vremena i ona svaki, ali svaki put doživi orgazam, nekada i dva, pa čak i tri. I to ne bilo kakav, onakve ni na filmovima nisam gledao, traju po 30-40 sekundi... Ja naravno ne mogu po nekoliko puta dnevno kao nekad, ali jednom dnevno još uvek mogu :-) A mene lično ništa ne moze naloziti kao zenin orgazam.

Blek - Chicago

pre 3 godine

@Dušan: pogledaj olkolo. Drugarice od drugarica. Koleginice (njihove drugarice, ne one). Samo nadji razlog da se vidite. Piće, kafa. Ali tokom dana. Ništa naveče. Normalne devojke hoće da te upoznaju tokom dana, a ne po noći. I da , ne očekuj odmah da ćeš spavati sa njima. Treba da zaslužiš. Pusti one lake , ove dobre su prave i treba se boriti za njih. Eto za Dušana i ostale svet. Ko hoće da prihvati, ok ... ko neće, super....

black and white

pre 3 godine

"Od svoje 15 god. pa do 30 god. ja stvarno ne znam broj žena koji je prošao kroz moj život alo bilo ih je dosta. Preko 70 slobodna procena."

Malo malo pa ovako neki komentar. S obzirom da je internet uzećemo ga sa dozom soli.
Ali ako nije, kako vi ljudi upoznate toliko osoba? Pogotovo muškarci kojima je teže doći do seksa.
Ja u životu nisam upoznao toliko žena, kamoli nešto više.
A opet, čitam i pratim aktuelnosti, a tu svi imaju neke "kombinacije" ili stalno menjaju.
Nije da sam nešto lud za seksom, samo me zanima priča tih ljudi.

sofronije

pre 3 godine

Kada? Kada imas nekog sa kime to mozes da radis. Sto je u mom slucaju vrlo retko, takoreci nikada. Ja sam prosecan, za zene je to danas premalo (premalo para ili premalo misica ili uticaja ili facijalne lepote).

migavac koji blinka

pre 3 godine

Nidžo brate,treba li ti pomoć??!!
Miki,nisi u pravu---45+....i ne treba mi ni afrička šljiva ni vijagra ni kamagra.
Nije mi namera d se hvalim ali je istina.
Imađ kolegu koji je dosta mlađi. ima 28 godina...više ga pivo zanima nego žena?!?! a žena mu je kao avion! e ajde ti sad meni objasni zašto je njegov libido daleko manji od mog?

box

pre 3 godine

Šta se samnom desilo pojma nemam...
Od svoje 15 god. pa do 30 god. ja stvarno ne znam broj žena koji je prošao kroz moj život alo bilo ih je dosta. Preko 70 slobodna procena.
Posle 30 god. meni se sex ogadio samo kad moram eto koliko da ispostujem drugu stranu.
Dal pomoc da potrazim sad mi je 36 ?

humanista

pre 3 godine

Razlike ima ali svaki dobar seks ako je zaista dobar nema veze u kojim godinama.I mije tu ,,poenta,, samo u godinama, ima tu nesto mnogo dublje.

izhlapjeli starac

pre 3 godine

65. Sasvim solidno. Ponekad uz pomoć savremene medicine. Nema dece, obaveza, frke, svako doba ima svoje prednosti i mane. Ne znam dokle će biti ok.

*

pre 3 godine

Volimo se ludo. Slobodni oboje. Bas nas briga sta ko prica. 48 ona 28. Samo ljubav. Sve ostalo je.... Nema veze sa godinama. Kad ima ljubavi lozim se i na zenu od 60.

NikolaBg

pre 3 godine

Individualna stvar i zavisi od mnogo faktora psiho-fizičkog stanja, uslova u kojima osoba živi itd... tako da je totalno glupo pričati o ovome. Neko će od 50 godina da ima bolji užitak od onog od 20, a ponekad je i obrnuto sve zavisi.

petar

pre 3 godine

sex je zabava za siromahe. Zvuci grubo,ali sto vise novca covek ima, sve manje ima zelje da se bavi tim stvarima. Osim toga, vise problema mi je stvorio nego koristi.

Mantis

pre 3 godine

"Za ljubav su zgodni malo vremena, nezgodna mjesta, tjeskoba,
brzina i niz otežavajućih okolnosti. Tada je ljubav lijepa
i samo tada cvijeta.
Što je više vremena, prostora i raznih drugih pogodnosti,
ljubav gubi draž. Nigdje nema toliko mržnje, kao u velikim,
lijepo namještenim i dobro ugrijanim stanovima".

brainstorm

pre 3 godine

sex mi je bio uvek skoro na prvom mestu dok ne zađoh u pedesete. Verujte i dalje mi je veoma dostupan ali mi je želja sve slabija,nekada ga i rado izbegnem,najiskrenije

Stefan

pre 3 godine

Mislio sam kad se ozenim da cu ga imati često, ove godine samo 2 puta. Toliko nerviramo jedno drugo da nemamo ni zelju, cak ni sa strane.

XXL

pre 3 godine

Kad je najbolje vreme za sex? Naravno čim se digne ... te ... ups ovaj i započnete dan ... od sabajle pa do kasno kad padne ... te u krevet ...

Zensko

pre 3 godine

"Najbolje dvadesete i pola tridesete ubedljivo"

Potpisujem. Gluposti su da se sve zene "razgibaju" u kasnijim godinama. Mozda neke, ali definitivno ne sve.

Jumko

pre 3 godine

Zato ja i moj decko gledamo da budemo sto aktivniji jedan prema drugom jer jednom se zivi.Zivot nema reprizu.Kada obojica ostarimo da se ne kajemo!

Blek - Chicago

pre 3 godine

Sada “ Srce ‘oće, al du.. klokoće”.... Najbolje dvadesete i pola tridesete ubedljivo (dok vam žena ne krene sa pominjanjem biološkog sata). Posle je onako... možda sam u “krivu “ , pa me ispravite.

Delije Jug

pre 3 godine

Muskarci realno ne smeju da kazu da im nije do seksa...
(Rajko, 30. septembar 2020 21:05)

Samo onaj ko je kompleksaš. Meni je uvek do seksa, samo ne sa istom osobom.

обрао бостан

pre 3 godine

(migavac koji blinka, 30. septembar 2020 21:18)

Један стари, мудар човек ми је једном рекао: сваки мушкарац доживи два озбиљна преломна тренутка у животу. Први пут када не може и други пут ... и други пут када не може ни први пут. Свако то доживи у животу, једино је питање када те то стрефи. Постоје мушкарци који су сексуално активни и са 80 година, као и они који пресуше већ са 20. Међутим, оба поменута случаја су на нивоу статистичке грешње. Ако гледамо чисту биологију, односно биохемију, мушкарац је најјачи негде око 20. године када му је тестостерон на врхунцу. Негде између 30-40 године живота тестостерон почиње да опада. Код неких брже, код неких спорије. Све зависи од много ствари, у које улазе: генетика, стил живота, исхрана, навике, стрес, опште здравствено стање, физичка активност ... али ја мислим да је ту ипак све само божја воља, судбина, животна лутрија, назови то како год хоћеш. Ја сам имао изузетно стресан посао и огромне животне драме, зато сада са 56 више ни не помишљам на секс. За то време мој брат, који има 52, има миран живот, складан брак, оженио се девојком с којом је од матуре, секс им је као првог дана како сам каже ... Осим ње ниједну није имао у животу, нити веће потресе у животу. А све то није ни до пара - ја живим ван Србије и зарађујем 5 пута више од њега. Шта да кажем - божја воља, бог ти нешто да, а нешто узме. Јаре и паре не можеш имати!

Vanja Petrović

pre 3 godine

Najbolje vreme za seks je UVEK kada se poklope strast + želja + uzbuđenje + atmosfera + nadražaji + zanimljiva, vrcava i pohotna osoba preko puta!!

Seks je bljakavo-bljutav ako se radi iz rutine, obaveze ili po dogovoru.
Seks može biti užasno dosadan te poželiš i da ga nemaš.
Seks je dobar za naše zdravlje, ali i bez njega može se živi odlično.
Seks je lep sa osobom koju voliš i sa kojom si dugo, al može i da smara užasno. Ono kada znaš svaki uzdisaj svog partnera. No, to nije razlog ako je ljubav u pitanju da se traži sa strane.

Poruka muškarcima: ono vaše 'deljanje, trenje, dugo bušenje i svrdlanje', em je neprijatno, em je dosadno i bolno. Postoji toliko toga što je seks a nije sve malopre pobrojano.

Za onog što reče da je promenio sedamdeset žena za desetak godina pa mu se sada smučilo; pa logično je to, rode moj. Jesi li čuo za prezasićenje i potrošnju/habanje materijala? Tebi treba LJUBAV, neko da te voli i da mu je stalo do tebe, i ako su osećanja uzajamna onda će se vratiti i želja.

djovani

pre 3 godine

1985. sam bio u Drezdenu, bivsa DDR. Za 15 dana koliko sam bio, upoznao sam u diskoteci i iste noci vodio u hotel dve zaista lepe devojke. To u Srbiji nisam nikad uspeo ni za dve godine, sto samo pokazuje da smo rodjeni u pogresnoj zemlji kad su te stvari u pitanju. Ne znam kako je danas, jer sam mator, ali na zapadu je to uvek bilo lakse jer su devojke liberalnije i nemaju ugradjene policajce u glavu. Obzirom da sam prosao kroz sve godine i faze o kojima govorite, moram da kazem da su mladi najpotentniji i da sam znao zoru da docekam ne prekidajuci sex. Sa godinama se to menjalo tako sto se vrama skracivalo, ali sam iskustvom umeo zenu da uvedem u duge serije visestrukih orgazama sto me je dovelo na dobar glas. Danas sa 60 mogu uz pomoc sredstava za nesmetan rad prostate koja prvo ometa normalno mokrenje, a zatim i potenciju. Kod zena je problem nedostatak vlaznosti, sto se uspesno resava kvalitetnim lubrikantima koje preporucujem i mladima. Zabava ce biti mnogo bolja.

mix

pre 3 godine

Nevin sam u 28. godini tako da nadam se tridesete :(
(Dušan, 30. septembar 2020 22:50)
Ako je bas toliki problem,plati da probijes led,kad vidis da to i nije toliko vazno i da je pomalo i precenjeno,sve ce ici lakse.

Zvone

pre 3 godine

(Kiza, 02. oktobar 2020 00:15)

Ti si samo ljubomoran na nas koji možemo da kupimo nove konzole. :)
A Desanka je neprevaziđena. Nisu svi za veze i porodice. Živi u pusti druge da žive. Šta si zapenio?

Mastrangello

pre 3 godine

@box "Od svoje 15 god. pa do 30 god. ja stvarno ne znam broj žena koji je prošao kroz moj život alo bilo ih je dosta. Preko 70 slobodna procena."

Preko 70 za 15 godina? Sto rece jedan dole, gde ih nadje 70?!
U srednjoj ih je bilo oko 50, na faxu oko 200 max, kasnije poslu, karijeri, max 30-tak slicnih godina... Ako kazemo da nije svaka bila "dobra", ostaje ih, recimo, 150. Sto znaci da si ti imao svaku drugu koju si poznavao.

A ako racunamo da si imao i vise njih na jedno vece, to bi znacilo 5 svake godine, u proseku, a ako racunamo da ih je od 15-e do 20-e bilo manje, ostaje da ih je kasnije bilo 10-ak i vise neke godine.

Kako, brate, kako?!
Dodirni me i nauci kako da dodjem brojke 5 za zivota, o sveti covece.

Reziel

pre 3 godine

Za ove što im nije jasno kako izmedju 20 i 30 spavati sa 50+ žena i ne veruju u tu priču. Ja nisam bio na toj cifri, ali sad nešto kad sam računao u tom periodu sam bio sa barem 30 žena. To su tri žene godišnje, ali bio sam tu i tamo i u vezama dužim, i iskreno, samo sam jednom prevario devojku.

Meni recimo nije jasno kako ne možete da upoznate ženu/devojku?! Odmah da kažem, sa 25 godina sam izgledao stvarno dobro, ali mi se možda sve skupa za 40 godina života tri puta desilo da me žena sama, konkretno startuje i cima. Sve ostalo, ja sam taj koji je preuzimao inicijativu.

Za početak - morate da izlazite i da se krećete. Drugo, kad ste u klubu, ne okružite se sa pet ortaka i stojite svi zagledani u patos. Nasmejte se, pričajte, pokažite da ste dostupni. I treće, prilazite devojkama, trezni, blago pijani, kako god, samo im pridjite i pokušajte da započnete razgovor. I na kraju, budite spremni i na odbijanje. Čak i sa najboljom pričom, sjajnim izgledom, pola devojaka će vas odbiti, manje ili više pristojno, naravno.

Ne očekujte da devojke znaju u startu kako ste vi fin i pošten momak, ili da budu svesne koliko vam se dopadaju, ili da su vam privlačne. To na osnovu toga kako držite piće, kako stojite i kako ste obučeni ne mogu da znaju. Znači pridjite i pričajte, i nemojte lično da shvatate odbijanje.

Fekalikus Serbikus

pre 3 godine

Za koji mesec, pa ću napuniti 70... ako doživim.
Još pre pet godina, sve je bilo OK.
Manje nego pre, i mnogo manje nego u mladosti...
Sada imam samo nagon, ali nedostaje pogon.
I to je to - kako koga strefi sudbina.

box

pre 3 godine

Zabava za siromahe. Ima smisla samo dok te sibaju hormoni, dakle do 25 ili malo preko...Kad imas sta drugo da radis ili vidis osim telesnog nadrazaja onda ti je seks sve manje potreban, ko sto rekoh zabava za siromahe.

Hggh

pre 3 godine

Je l moguće da ovima što im se pokvario alat zaista nije jasno da postoji hiljade načina da se uživa u svom i tuđem telu za koji nije potreban taj alat? Verujem da bi svaka žena trampila za nekog ko zna tih hiljadu načina svoje zečeve, burgije i ostale gimnastičke dosade. Nije vam to baš bistra logika ako ne umete da zadovoljite i da se zadovoljite i bez alata, gospodo.

undercover

pre 3 godine

Neko pomenu da nema sa kim. Znate zasto nemate sa kim ? Zato sto ste devojcice, zato sto se ne krecete, zato sto imate pregrst glupih opravdanja( da imam pare, da imam auto, da imam stan ) , zato sto nista ne napadate !

Za koga se bre ove devojke utezu i pokazuju kad izadju ? Pa za vas ! Ako te odbije jedna, sta shvatas licno, ima ih more jos na svakom cosku, u svakoj ulici u svakom kaficu ceka jedna dobra spremna da je neko nasmeje, da je neko napadne, da sa nekim provede vece..
(Samuraj, 1. oktobar 2020 10:04)

pa ne utezu se one za bilo koga vec zna se...

Samuraj

pre 3 godine

@Dusane,
ti si vec u tridesetima sa 28 godina zar ne ?

Neko pomenu da nema sa kim. Znate zasto nemate sa kim ? Zato sto ste devojcice, zato sto se ne krecete, zato sto imate pregrst glupih opravdanja( da imam pare, da imam auto, da imam stan ) , zato sto nista ne napadate !

Za koga se bre ove devojke utezu i pokazuju kad izadju ? Pa za vas ! Ako te odbije jedna, sta shvatas licno, ima ih more jos na svakom cosku, u svakoj ulici u svakom kaficu ceka jedna dobra spremna da je neko nasmeje, da je neko napadne, da sa nekim provede vece..

Brada

pre 3 godine

do 30 sam mogao i po nekoliko puta za vece. Sad sa 35 mi je libido zesce opao, 1-2 puta nedeljno i dosta mi je. Ali mnogo veci problem mi pravi prerana ejakulacija sad u tridesetim nego sama zelja, ranije sam bio mnogo izdrzljiviji po tom pitanju. A mislio sam da ce mi biti potrebno sve vise i vise vremena kakko budem stariji, ali eto. Jedino pozitivno jeste sto je erekcija u fullu, da je i tu problem, e onda ne bi bilo leba od sexa. E sad, u braku sam, beba i to je totalno nesto drugacije nego kad si u vezi, zivis sam, nemas obaveze, nerviranje, nespavanje. Ko zna da li bi se situacija promenila da nije tako. Kako god ne bih se menjao. porodica je sve.

undercover

pre 3 godine

Dušan: pogledaj olkolo. Drugarice od drugarica. Koleginice (njihove drugarice, ne one). Samo nadji razlog da se vidite. Piće, kafa. Ali tokom dana. Ništa naveče. Normalne devojke hoće da te upoznaju tokom dana, a ne po noći. I da , ne očekuj odmah da ćeš spavati sa njima. Treba da zaslužiš. Pusti one lake , ove dobre su prave i treba se boriti za njih. Eto za Dušana i ostale svet. Ko hoće da prihvati, ok ... ko neće, super....
(Blek - Chicago, 30. septembar 2020 23:51)

To se zove lov u mutnom, ima brzis nacina.

Cuj treba da zasluzis? Tako se postaje klasican papucar.

matori

pre 3 godine

@(black and white, 30. septembar 2020 23:22)

ima toga...
moj drug iz osnovne, srednje i na kraju cimer na faksu samo je o sexu mislio i radio. nije birao. od akrepa do sjajnih devojaka. dok ja nisam izgubio nevinost, on je naređao bar 20. kasnije je nastavio da uvećava taj broj.
onda se oženio i počeo da ima zvanične ljubavnice, za koje je njegova žena znala. par godina pa promeni ljubavnicu...
svašta....
inače ja sam najbolji sex imao sa ženom od 35 do 45. ne više često, ali urnebes.

siri srecu

pre 3 godine

Kad sam imao 20 najbolji sex sa drugaricinom mamom od 40, sad kad imam 40 najbolji sex sa studentkinjom od 25.
(pamet u glavu, 1. oktobar 2020 06:51)

Razumem te, kad sam imao 22 srecnikom me ucinila dama 41, sada imam 37 i zelim srecnu da ucinim jednu 23. Ali znas kako evo i na tvom komentaru vec stizu osude. Kao da njih to ne bi u istoj meri ucinilo srecnim, kao da radimo nesto pogresno, a zapravo vrcamo srecu :)

Dovla

pre 3 godine

Držim fige da padne jedan sad u 30-tim, baš da vidim to o čemu se toliko priča. 20-te su mi proletele nisam propisno stigao ni da jurim za ženama.

Niko bitan

pre 3 godine

Od 15-30 sm skakao i na muvu u letu, nikad dosta. Nekad sam se brinuo za sebe samog da li sam u redu jer sam sastavljao sa pojedinim devojkama po dva dana u krevetu i sem klope tusiranja vecih pauza nije bilo. Od 30 do 40 nastavlja se zelja, ali vec se birkaju devojke koje odgovaraju i koje se slazu vise u sexu i zivotu. Od 40-50 vec se birka sa kim, kad. Sad u pedesetoj mi je lakse nekad da mene... nego ja da... Jos uvek mogu dva-tri puta dnevno sa osobom koja mi odgovara... Sve preko toga mi je mucenje ma koliko voleo sex i zeleo... Tako da drugovi i drugarice, vrsnjaku vreme prolazi. Batalite se hemije... Kad je jedan deda u 45 godini rekao komsiji, kad ne budem mogao ja cu da ga odsecem. Napunio deda 75,pita ga komsija, mozes li deda? Kaze deda ne mogu. Pa ti rece da ces da fa odseces kad ne budes mogao, a deda ce, pa vise mi se i ne trazi :)))))

Kiza

pre 3 godine

@Samuraj

Ti koji se zale zapravo NE ZELE da prilaze zenama, jer se plase veza, obaveza i odgovornosti koje zivot namece. A najvise se plase da se emotivno ne povrede kada dobiju korpicu. To je ona sorta koja nece da potrci da ne bi pao jer kad padne onda vristi umesto da se podigne, otrese prasinu i nastavi da trci. Lakse im je da ostanu u vecitom detinjstvu, zive kod mame i tate, imaju najnovije Xbox ili PS konzole, a seksualni nagon zadovolje uz Desanku i pornjavu sa neta. Zapravo veciti decaci koji ne zele da odrastu. Tuzno je jedino to kada zivis takav zivot, uzivas u hobijima, zezanju, igricama, solo-putovanjima, kako ko (zavisi od prihoda) ... a onda se probudis sa 50+ bez kuceta i maceta, osecas kao da si iz vrtica uskocio u penzionerski dom, pitas se gde ti je zivot prosao. Pa prosao, brale, dok si se ti krio od zivota. Sto rece onaj stih: a ja stojim po strani, prolaze mi dani ...

rani

pre 3 godine

Imam 49 god. i potpisujem sve sto je rekla ova spisateljica! Sa godinama mi zelja uopste ne pada, naprotiv, seks mi je na pameti, kao i kad sam imao 20, mozda i vise, tada su me interesovali i automobili! Sada od interesovanja, samo mukica! Nedavno mi se pozalio prijatelj, 2 godine mladji pd mene, kako je zaboravio sta je to seks, a sve da mu neka i pruzi, dzaba, ne moze! Zao mi ga je, ali procerdao je zivot jureci pare, a ja sam uvek birao zene, i sada se ne kajem sto para nemam! On inace, vozi Audi Q7!

Dott

pre 3 godine

Seks je najbolji u godinama u kojima ste.
Dok ste mladi i jako potentni, naravno da ce seks biti brz i zestok. U zrelim godinama seks ce biti lagan i culni i sve je tako normalno za godine u kojim ste.

Mr. Max

pre 3 godine

Svako vreme je dobro za sex. U dvadesetim i tridesetim ste ne iživljeni ako imate skim konstantno ga konzumirate što iz želje što iz dosade. U 40 tim već ste ozbiljniji i doživljaj je dobar ali učestalost opada. U 50 tim želja je tu ali sex je sve redji a ni muškost više nije kao u 20-30-40 sad svi mogu da se hvale i lažu ali realno nije to više ta snaga. Sad može da se to pospešuje pilulama.

ja

pre 3 godine

Malo malo pa ovako neki komentar. S obzirom da je internet uzećemo ga sa dozom soli.
Ali ako nije, kako vi ljudi upoznate toliko osoba? Pogotovo muškarci kojima je teže doći do seksa.
Ja u životu nisam upoznao toliko žena, kamoli nešto više.
A opet, čitam i pratim aktuelnosti, a tu svi imaju neke "kombinacije" ili stalno menjaju.
Nije da sam nešto lud za seksom, samo me zanima priča tih ljudi.
(black and white, 30. septembar 2020 23:22)

Razveo sam se sa 45, zahvaljujući genetici mladolik i kažu zgodan, materijano veoma obezbeđen, što se kaže u narodu prilika. Za 5 godina uspeo sam da budem sa 10 žena, doduše birkam, napabirčilo bi se tu jos 5 - 6 da smanjim kriterijum. Sto reče čovek, za, života nisam upoznao 70 žena gde bi uopšte mogla, da bude neka kombinacija, da, pozivim 100 godina u ovoj kondiciji i zglwdi mozda bih uspeo.

Hu

pre 3 godine

"Ja sam prosecan, za zene je to danas premalo (premalo para ili premalo misica ili uticaja ili facijalne lepote)."

Bukvalno je dovoljno da si čist, uredan i da se odnosiš sa poštovanjem.

Dosadiše ti "prosečni" sa kuknjavom da im fali mišića, para i moći, a zapravo fali ono najosnovnije. Plus, da, dobro jutro, nije svako svima lep, i nije svaka dužna baš tebe da počasti.

Bili Kid

pre 3 godine

Nije vam to baš bistra logika ako ne umete da zadovoljite i da se zadovoljite i bez alata, gospodo.
(Hggh, 01. oktobar 2020 23:37)

Bez alata nema zanata. Svaka žena će otegnuti vilicu do poda kada vidi dobar alat. Svaka, bez izuzetka. Nijedna ne voli mali. Veruj mi na reč, meni je takav, a mnogo sam žena razočarao.
Znači prvo alat, a onda sve ostalo. Lako se nauče sekundarni načini, nakon što se ima alat za primarni.

Zvone

pre 3 godine

(Blek - Chicago, 30. septembar 2020 23:51)

U Čikagu je možda tako kao što pišeš.
U Srbiji se vidiš sa koleginicom, možda još njenom drugaricom i u tom celom društvancetu si ZAVRŠIO. Dovoljno je da te jedna ili dve žene odbiju, i to je to sa njima i sa svim njihovim drugaricama, sestrama i koleginicama.
Žene same saleću one koje žele. Njima će se skinuti i pre prvog sastanka.
Mi ostali moramo da se "trudimo" i kobajagi nešto da "zaslužimo". Nijedna žena nije vredna te pažnje, pogotovo kada znaš da svaka, ama baš svaka ima svoju cenu koju će neko kad tad platiti.

Ako hoće - hoće, ako neće - ne mora. Teraj dalje. Nijedna ne zaslužuje da je neko praktično moli za vezu ili za seks.

threesome

pre 3 godine

"Seks utroje, sa osobom istog pola, seks za jednu noć... sve to pada na pamet ljudima u dvadesetim. "

Haha, moracu i ja da spisateljim nesto iz muskog ugla. Muskarac prosecan moze da sanja o trojci evo kao ja do 35-te god, i ako nema srece da se nadje na pravom mestu u pravo vreme, sve ostaje na snovima, kako god on izgledao. Ne govorim ako se neko bas svakodnevo trudi mozda bi mu neke godine poslo za rukom, govorim o proseku i prosecnom zivotu. Dok svaka devojka bilo debela, mrsava itd., nerealno bi mozda bilo da kazem veceras, ali vec sutra uvece moze to da ima ;) Koja neveruje moze pokusati da se registruje na nekom sajtu kao neki solo muskarac (stavite slobodno sliku najlepseg frajera) i krene u avanturu trazenja trojke. Moji licni pohodi nisu uspeli, a ranije sam se jednom tako registrovao kao bisex devojka i dobio 6 ponuda.

Nevidljiva ruka trzista

pre 3 godine

Nekada mi se cini da mnogo toga sto se pripisuje muskoj seksualnosti, kao da je oteto od zena njihovim podredjenim drustvenim polozajem, a sada se to i vidi, kada su se "emancipovale".Ako radite u kolektivu u kojem su zene 95% zaposlenih, mnogo toga naucite (npr. da je mnogo toga sto se zenama pripisuje, "osecajnost" npr., muska predrasuda, a laganje je na nivou neshvatljivom za nas muskarce).Zene sa godinama postaju bolje u seksu, plus ako su u braku ili vezi i ne treba misliti da je to u vecini slucajeva zato sto ih muz ne gleda, deci vise nije potrebna... Ne treba imati iluziju o zenskim zeljama za "zabranjenim voce"!

Aca

pre 3 godine

@bleck & white
Pa ako krenes sa seksom u 18 a ozenis se u 28 i imas samo dve devojke godisnje to je dvadeset zena. A mnogi su poceli i malo ranije a ozenili se kasnije.
Pa zasto se iscudjavas ako je neko bio aktivniji? A i brakom mnogima ne prestaje aktivnost novih osvajanja.
Ja sam imao drugare koji su lupili sto recki vec sa 25 i to bez laganja.
Doduse sta su radili nego samo isli pp zurkama a i preko dana i svaki dan trazili od po pet devojaka. A sretali su ih na faksu, na sportu gde se vrzmalo puno prijateljica devojaka nasih drugara, zurke, letovanja.
Drugar je za 10 dana priprema u Ohridu u sobu priveo devet devojaka tj osam i majku od jedne od njoh.
To i nije pohvalno a danas je i opasnije zbog Hiv-a, cak ne znaci da je neko veliki ljubavnik jer umetnost je naci zenu sa kojom mozes da uzivas godinama a i ona sa tobom.
Ja licno sam za 40 aktivnih godina se zaustavio na 50tak veza i tri braka tj do prvog braka u 28 na nekih 45 ( tada sam sabrao dok pamtim) a bilo je i 3-4 izleta.
Ali ja nisam jurio recke, niti trazio redom a 2/3 njih je imalo inicijativu.
Eh ali to je bilo dok nisam plocice zamenio bojlerom a sada moram vise na sarm.
Pa mogu da kazem da je u dvadesetim bilo kvantiteta a u tridesetim i kvaliteta.
Sada mi to vise znaci ali dok se izboris sa racunima, decom i sl dohvatis zenu da je slobodna prava je umetnost.

lukac

pre 3 godine

Dušan: pogledaj olkolo. Drugarice od drugarica. Koleginice (njihove drugarice, ne one). Samo nadji razlog da se vidite. Piće, kafa. Ali tokom dana. Ništa naveče. Normalne devojke hoće da te upoznaju tokom dana, a ne po noći. I da , ne očekuj odmah da ćeš spavati sa njima. Treba da zaslužiš. Pusti one lake , ove dobre su prave i treba se boriti za njih. Eto za Dušana i ostale svet. Ko hoće da prihvati, ok ... ko neće, super....
(Blek - Chicago, 30. septembar 2020 23:51)

Što se potpisuješ kao muško?? ?

Jumko

pre 3 godine

Zato ja i moj decko gledamo da budemo sto aktivniji jedan prema drugom jer jednom se zivi.Zivot nema reprizu.Kada obojica ostarimo da se ne kajemo!

petar

pre 3 godine

sex je zabava za siromahe. Zvuci grubo,ali sto vise novca covek ima, sve manje ima zelje da se bavi tim stvarima. Osim toga, vise problema mi je stvorio nego koristi.

box

pre 3 godine

Šta se samnom desilo pojma nemam...
Od svoje 15 god. pa do 30 god. ja stvarno ne znam broj žena koji je prošao kroz moj život alo bilo ih je dosta. Preko 70 slobodna procena.
Posle 30 god. meni se sex ogadio samo kad moram eto koliko da ispostujem drugu stranu.
Dal pomoc da potrazim sad mi je 36 ?

Delije Jug

pre 3 godine

Muskarci realno ne smeju da kazu da im nije do seksa...
(Rajko, 30. septembar 2020 21:05)

Samo onaj ko je kompleksaš. Meni je uvek do seksa, samo ne sa istom osobom.

*

pre 3 godine

Volimo se ludo. Slobodni oboje. Bas nas briga sta ko prica. 48 ona 28. Samo ljubav. Sve ostalo je.... Nema veze sa godinama. Kad ima ljubavi lozim se i na zenu od 60.

Ja

pre 3 godine

@Najbolje dvadesete i pola tridesete ubedljivo (dok vam žena ne krene sa pominjanjem biološkog sata). Posle je onako... možda sam u “krivu “ , pa me ispravite.

U našem slučaju je seks sve bolji kako godine prolaze. Ja imam 40, supruga 36 (decu smo dobili pre njene 30.). Naravno, nemamo seks svaki dan kao na pocetku, danas je drugacije vreme, oboje radimo, deca velika... aki kad ga imamo, fenomenalanan je. Traje nekih sat vremena i ona svaki, ali svaki put doživi orgazam, nekada i dva, pa čak i tri. I to ne bilo kakav, onakve ni na filmovima nisam gledao, traju po 30-40 sekundi... Ja naravno ne mogu po nekoliko puta dnevno kao nekad, ali jednom dnevno još uvek mogu :-) A mene lično ništa ne moze naloziti kao zenin orgazam.

miki

pre 3 godine

Za žene možda pedesete ali za muškarca od 25 do 40 su najbolje godine za seks i libido. Posle nagon opada progresivno sa godinama..postepeno..seks može biti kvalitetan ali je ređi i samo jednom za veče. Dok sa 25 godina muškarac može više puta pa i celu noć ako treba.

Blek - Chicago

pre 3 godine

@Dušan: pogledaj olkolo. Drugarice od drugarica. Koleginice (njihove drugarice, ne one). Samo nadji razlog da se vidite. Piće, kafa. Ali tokom dana. Ništa naveče. Normalne devojke hoće da te upoznaju tokom dana, a ne po noći. I da , ne očekuj odmah da ćeš spavati sa njima. Treba da zaslužiš. Pusti one lake , ove dobre su prave i treba se boriti za njih. Eto za Dušana i ostale svet. Ko hoće da prihvati, ok ... ko neće, super....

undercover

pre 3 godine

Dušan: pogledaj olkolo. Drugarice od drugarica. Koleginice (njihove drugarice, ne one). Samo nadji razlog da se vidite. Piće, kafa. Ali tokom dana. Ništa naveče. Normalne devojke hoće da te upoznaju tokom dana, a ne po noći. I da , ne očekuj odmah da ćeš spavati sa njima. Treba da zaslužiš. Pusti one lake , ove dobre su prave i treba se boriti za njih. Eto za Dušana i ostale svet. Ko hoće da prihvati, ok ... ko neće, super....
(Blek - Chicago, 30. septembar 2020 23:51)

To se zove lov u mutnom, ima brzis nacina.

Cuj treba da zasluzis? Tako se postaje klasican papucar.

box

pre 3 godine

Zabava za siromahe. Ima smisla samo dok te sibaju hormoni, dakle do 25 ili malo preko...Kad imas sta drugo da radis ili vidis osim telesnog nadrazaja onda ti je seks sve manje potreban, ko sto rekoh zabava za siromahe.

Blek - Chicago

pre 3 godine

Sada “ Srce ‘oće, al du.. klokoće”.... Najbolje dvadesete i pola tridesete ubedljivo (dok vam žena ne krene sa pominjanjem biološkog sata). Posle je onako... možda sam u “krivu “ , pa me ispravite.

Niko bitan

pre 3 godine

Od 15-30 sm skakao i na muvu u letu, nikad dosta. Nekad sam se brinuo za sebe samog da li sam u redu jer sam sastavljao sa pojedinim devojkama po dva dana u krevetu i sem klope tusiranja vecih pauza nije bilo. Od 30 do 40 nastavlja se zelja, ali vec se birkaju devojke koje odgovaraju i koje se slazu vise u sexu i zivotu. Od 40-50 vec se birka sa kim, kad. Sad u pedesetoj mi je lakse nekad da mene... nego ja da... Jos uvek mogu dva-tri puta dnevno sa osobom koja mi odgovara... Sve preko toga mi je mucenje ma koliko voleo sex i zeleo... Tako da drugovi i drugarice, vrsnjaku vreme prolazi. Batalite se hemije... Kad je jedan deda u 45 godini rekao komsiji, kad ne budem mogao ja cu da ga odsecem. Napunio deda 75,pita ga komsija, mozes li deda? Kaze deda ne mogu. Pa ti rece da ces da fa odseces kad ne budes mogao, a deda ce, pa vise mi se i ne trazi :)))))

Samuraj

pre 3 godine

@Dusane,
ti si vec u tridesetima sa 28 godina zar ne ?

Neko pomenu da nema sa kim. Znate zasto nemate sa kim ? Zato sto ste devojcice, zato sto se ne krecete, zato sto imate pregrst glupih opravdanja( da imam pare, da imam auto, da imam stan ) , zato sto nista ne napadate !

Za koga se bre ove devojke utezu i pokazuju kad izadju ? Pa za vas ! Ako te odbije jedna, sta shvatas licno, ima ih more jos na svakom cosku, u svakoj ulici u svakom kaficu ceka jedna dobra spremna da je neko nasmeje, da je neko napadne, da sa nekim provede vece..

Zensko

pre 3 godine

"Najbolje dvadesete i pola tridesete ubedljivo"

Potpisujem. Gluposti su da se sve zene "razgibaju" u kasnijim godinama. Mozda neke, ali definitivno ne sve.

Kiza

pre 3 godine

@Samuraj

Ti koji se zale zapravo NE ZELE da prilaze zenama, jer se plase veza, obaveza i odgovornosti koje zivot namece. A najvise se plase da se emotivno ne povrede kada dobiju korpicu. To je ona sorta koja nece da potrci da ne bi pao jer kad padne onda vristi umesto da se podigne, otrese prasinu i nastavi da trci. Lakse im je da ostanu u vecitom detinjstvu, zive kod mame i tate, imaju najnovije Xbox ili PS konzole, a seksualni nagon zadovolje uz Desanku i pornjavu sa neta. Zapravo veciti decaci koji ne zele da odrastu. Tuzno je jedino to kada zivis takav zivot, uzivas u hobijima, zezanju, igricama, solo-putovanjima, kako ko (zavisi od prihoda) ... a onda se probudis sa 50+ bez kuceta i maceta, osecas kao da si iz vrtica uskocio u penzionerski dom, pitas se gde ti je zivot prosao. Pa prosao, brale, dok si se ti krio od zivota. Sto rece onaj stih: a ja stojim po strani, prolaze mi dani ...

Mantis

pre 3 godine

"Za ljubav su zgodni malo vremena, nezgodna mjesta, tjeskoba,
brzina i niz otežavajućih okolnosti. Tada je ljubav lijepa
i samo tada cvijeta.
Što je više vremena, prostora i raznih drugih pogodnosti,
ljubav gubi draž. Nigdje nema toliko mržnje, kao u velikim,
lijepo namještenim i dobro ugrijanim stanovima".

black and white

pre 3 godine

"Od svoje 15 god. pa do 30 god. ja stvarno ne znam broj žena koji je prošao kroz moj život alo bilo ih je dosta. Preko 70 slobodna procena."

Malo malo pa ovako neki komentar. S obzirom da je internet uzećemo ga sa dozom soli.
Ali ako nije, kako vi ljudi upoznate toliko osoba? Pogotovo muškarci kojima je teže doći do seksa.
Ja u životu nisam upoznao toliko žena, kamoli nešto više.
A opet, čitam i pratim aktuelnosti, a tu svi imaju neke "kombinacije" ili stalno menjaju.
Nije da sam nešto lud za seksom, samo me zanima priča tih ljudi.

rani

pre 3 godine

Imam 49 god. i potpisujem sve sto je rekla ova spisateljica! Sa godinama mi zelja uopste ne pada, naprotiv, seks mi je na pameti, kao i kad sam imao 20, mozda i vise, tada su me interesovali i automobili! Sada od interesovanja, samo mukica! Nedavno mi se pozalio prijatelj, 2 godine mladji pd mene, kako je zaboravio sta je to seks, a sve da mu neka i pruzi, dzaba, ne moze! Zao mi ga je, ali procerdao je zivot jureci pare, a ja sam uvek birao zene, i sada se ne kajem sto para nemam! On inace, vozi Audi Q7!

Surovo

pre 3 godine

Nisam ga imao u dvadesetim, a nemam ga u tridesetim. Ne mogu da dočekam da vidim kakav je osećaj nemati seks i u četrdesetim i pedesetim.
Čuo sam da su pedesete nove dvadesete...

sofronije

pre 3 godine

Kada? Kada imas nekog sa kime to mozes da radis. Sto je u mom slucaju vrlo retko, takoreci nikada. Ja sam prosecan, za zene je to danas premalo (premalo para ili premalo misica ili uticaja ili facijalne lepote).

XXL

pre 3 godine

Kad je najbolje vreme za sex? Naravno čim se digne ... te ... ups ovaj i započnete dan ... od sabajle pa do kasno kad padne ... te u krevet ...

migavac koji blinka

pre 3 godine

Nidžo brate,treba li ti pomoć??!!
Miki,nisi u pravu---45+....i ne treba mi ni afrička šljiva ni vijagra ni kamagra.
Nije mi namera d se hvalim ali je istina.
Imađ kolegu koji je dosta mlađi. ima 28 godina...više ga pivo zanima nego žena?!?! a žena mu je kao avion! e ajde ti sad meni objasni zašto je njegov libido daleko manji od mog?

brainstorm

pre 3 godine

sex mi je bio uvek skoro na prvom mestu dok ne zađoh u pedesete. Verujte i dalje mi je veoma dostupan ali mi je želja sve slabija,nekada ga i rado izbegnem,najiskrenije

undercover

pre 3 godine

Neko pomenu da nema sa kim. Znate zasto nemate sa kim ? Zato sto ste devojcice, zato sto se ne krecete, zato sto imate pregrst glupih opravdanja( da imam pare, da imam auto, da imam stan ) , zato sto nista ne napadate !

Za koga se bre ove devojke utezu i pokazuju kad izadju ? Pa za vas ! Ako te odbije jedna, sta shvatas licno, ima ih more jos na svakom cosku, u svakoj ulici u svakom kaficu ceka jedna dobra spremna da je neko nasmeje, da je neko napadne, da sa nekim provede vece..
(Samuraj, 1. oktobar 2020 10:04)

pa ne utezu se one za bilo koga vec zna se...

siri srecu

pre 3 godine

Kad sam imao 20 najbolji sex sa drugaricinom mamom od 40, sad kad imam 40 najbolji sex sa studentkinjom od 25.
(pamet u glavu, 1. oktobar 2020 06:51)

Razumem te, kad sam imao 22 srecnikom me ucinila dama 41, sada imam 37 i zelim srecnu da ucinim jednu 23. Ali znas kako evo i na tvom komentaru vec stizu osude. Kao da njih to ne bi u istoj meri ucinilo srecnim, kao da radimo nesto pogresno, a zapravo vrcamo srecu :)

Tanja

pre 3 godine

Kad upoznaš nekog ko te loži, na koga otkidaš srcem, dušom i telom. Znači, u najvećem broju slučajeva nikad, u malom jednom ali ne potraje a ono pravo za ceo život mu dodje statistička greška. Tužno ali istinito.

Zvone

pre 3 godine

(Blek - Chicago, 30. septembar 2020 23:51)

U Čikagu je možda tako kao što pišeš.
U Srbiji se vidiš sa koleginicom, možda još njenom drugaricom i u tom celom društvancetu si ZAVRŠIO. Dovoljno je da te jedna ili dve žene odbiju, i to je to sa njima i sa svim njihovim drugaricama, sestrama i koleginicama.
Žene same saleću one koje žele. Njima će se skinuti i pre prvog sastanka.
Mi ostali moramo da se "trudimo" i kobajagi nešto da "zaslužimo". Nijedna žena nije vredna te pažnje, pogotovo kada znaš da svaka, ama baš svaka ima svoju cenu koju će neko kad tad platiti.

Ako hoće - hoće, ako neće - ne mora. Teraj dalje. Nijedna ne zaslužuje da je neko praktično moli za vezu ili za seks.

izhlapjeli starac

pre 3 godine

65. Sasvim solidno. Ponekad uz pomoć savremene medicine. Nema dece, obaveza, frke, svako doba ima svoje prednosti i mane. Ne znam dokle će biti ok.

Mastrangello

pre 3 godine

@box "Od svoje 15 god. pa do 30 god. ja stvarno ne znam broj žena koji je prošao kroz moj život alo bilo ih je dosta. Preko 70 slobodna procena."

Preko 70 za 15 godina? Sto rece jedan dole, gde ih nadje 70?!
U srednjoj ih je bilo oko 50, na faxu oko 200 max, kasnije poslu, karijeri, max 30-tak slicnih godina... Ako kazemo da nije svaka bila "dobra", ostaje ih, recimo, 150. Sto znaci da si ti imao svaku drugu koju si poznavao.

A ako racunamo da si imao i vise njih na jedno vece, to bi znacilo 5 svake godine, u proseku, a ako racunamo da ih je od 15-e do 20-e bilo manje, ostaje da ih je kasnije bilo 10-ak i vise neke godine.

Kako, brate, kako?!
Dodirni me i nauci kako da dodjem brojke 5 za zivota, o sveti covece.

lukac

pre 3 godine

Dušan: pogledaj olkolo. Drugarice od drugarica. Koleginice (njihove drugarice, ne one). Samo nadji razlog da se vidite. Piće, kafa. Ali tokom dana. Ništa naveče. Normalne devojke hoće da te upoznaju tokom dana, a ne po noći. I da , ne očekuj odmah da ćeš spavati sa njima. Treba da zaslužiš. Pusti one lake , ove dobre su prave i treba se boriti za njih. Eto za Dušana i ostale svet. Ko hoće da prihvati, ok ... ko neće, super....
(Blek - Chicago, 30. septembar 2020 23:51)

Što se potpisuješ kao muško?? ?

Reziel

pre 3 godine

Za ove što im nije jasno kako izmedju 20 i 30 spavati sa 50+ žena i ne veruju u tu priču. Ja nisam bio na toj cifri, ali sad nešto kad sam računao u tom periodu sam bio sa barem 30 žena. To su tri žene godišnje, ali bio sam tu i tamo i u vezama dužim, i iskreno, samo sam jednom prevario devojku.

Meni recimo nije jasno kako ne možete da upoznate ženu/devojku?! Odmah da kažem, sa 25 godina sam izgledao stvarno dobro, ali mi se možda sve skupa za 40 godina života tri puta desilo da me žena sama, konkretno startuje i cima. Sve ostalo, ja sam taj koji je preuzimao inicijativu.

Za početak - morate da izlazite i da se krećete. Drugo, kad ste u klubu, ne okružite se sa pet ortaka i stojite svi zagledani u patos. Nasmejte se, pričajte, pokažite da ste dostupni. I treće, prilazite devojkama, trezni, blago pijani, kako god, samo im pridjite i pokušajte da započnete razgovor. I na kraju, budite spremni i na odbijanje. Čak i sa najboljom pričom, sjajnim izgledom, pola devojaka će vas odbiti, manje ili više pristojno, naravno.

Ne očekujte da devojke znaju u startu kako ste vi fin i pošten momak, ili da budu svesne koliko vam se dopadaju, ili da su vam privlačne. To na osnovu toga kako držite piće, kako stojite i kako ste obučeni ne mogu da znaju. Znači pridjite i pričajte, i nemojte lično da shvatate odbijanje.

matori

pre 3 godine

@(black and white, 30. septembar 2020 23:22)

ima toga...
moj drug iz osnovne, srednje i na kraju cimer na faksu samo je o sexu mislio i radio. nije birao. od akrepa do sjajnih devojaka. dok ja nisam izgubio nevinost, on je naređao bar 20. kasnije je nastavio da uvećava taj broj.
onda se oženio i počeo da ima zvanične ljubavnice, za koje je njegova žena znala. par godina pa promeni ljubavnicu...
svašta....
inače ja sam najbolji sex imao sa ženom od 35 do 45. ne više često, ali urnebes.

djovani

pre 3 godine

1985. sam bio u Drezdenu, bivsa DDR. Za 15 dana koliko sam bio, upoznao sam u diskoteci i iste noci vodio u hotel dve zaista lepe devojke. To u Srbiji nisam nikad uspeo ni za dve godine, sto samo pokazuje da smo rodjeni u pogresnoj zemlji kad su te stvari u pitanju. Ne znam kako je danas, jer sam mator, ali na zapadu je to uvek bilo lakse jer su devojke liberalnije i nemaju ugradjene policajce u glavu. Obzirom da sam prosao kroz sve godine i faze o kojima govorite, moram da kazem da su mladi najpotentniji i da sam znao zoru da docekam ne prekidajuci sex. Sa godinama se to menjalo tako sto se vrama skracivalo, ali sam iskustvom umeo zenu da uvedem u duge serije visestrukih orgazama sto me je dovelo na dobar glas. Danas sa 60 mogu uz pomoc sredstava za nesmetan rad prostate koja prvo ometa normalno mokrenje, a zatim i potenciju. Kod zena je problem nedostatak vlaznosti, sto se uspesno resava kvalitetnim lubrikantima koje preporucujem i mladima. Zabava ce biti mnogo bolja.

Aca

pre 3 godine

@bleck & white
Pa ako krenes sa seksom u 18 a ozenis se u 28 i imas samo dve devojke godisnje to je dvadeset zena. A mnogi su poceli i malo ranije a ozenili se kasnije.
Pa zasto se iscudjavas ako je neko bio aktivniji? A i brakom mnogima ne prestaje aktivnost novih osvajanja.
Ja sam imao drugare koji su lupili sto recki vec sa 25 i to bez laganja.
Doduse sta su radili nego samo isli pp zurkama a i preko dana i svaki dan trazili od po pet devojaka. A sretali su ih na faksu, na sportu gde se vrzmalo puno prijateljica devojaka nasih drugara, zurke, letovanja.
Drugar je za 10 dana priprema u Ohridu u sobu priveo devet devojaka tj osam i majku od jedne od njoh.
To i nije pohvalno a danas je i opasnije zbog Hiv-a, cak ne znaci da je neko veliki ljubavnik jer umetnost je naci zenu sa kojom mozes da uzivas godinama a i ona sa tobom.
Ja licno sam za 40 aktivnih godina se zaustavio na 50tak veza i tri braka tj do prvog braka u 28 na nekih 45 ( tada sam sabrao dok pamtim) a bilo je i 3-4 izleta.
Ali ja nisam jurio recke, niti trazio redom a 2/3 njih je imalo inicijativu.
Eh ali to je bilo dok nisam plocice zamenio bojlerom a sada moram vise na sarm.
Pa mogu da kazem da je u dvadesetim bilo kvantiteta a u tridesetim i kvaliteta.
Sada mi to vise znaci ali dok se izboris sa racunima, decom i sl dohvatis zenu da je slobodna prava je umetnost.

Bili Kid

pre 3 godine

Nije vam to baš bistra logika ako ne umete da zadovoljite i da se zadovoljite i bez alata, gospodo.
(Hggh, 01. oktobar 2020 23:37)

Bez alata nema zanata. Svaka žena će otegnuti vilicu do poda kada vidi dobar alat. Svaka, bez izuzetka. Nijedna ne voli mali. Veruj mi na reč, meni je takav, a mnogo sam žena razočarao.
Znači prvo alat, a onda sve ostalo. Lako se nauče sekundarni načini, nakon što se ima alat za primarni.

Stefan

pre 3 godine

Mislio sam kad se ozenim da cu ga imati često, ove godine samo 2 puta. Toliko nerviramo jedno drugo da nemamo ni zelju, cak ni sa strane.

Hggh

pre 3 godine

Je l moguće da ovima što im se pokvario alat zaista nije jasno da postoji hiljade načina da se uživa u svom i tuđem telu za koji nije potreban taj alat? Verujem da bi svaka žena trampila za nekog ko zna tih hiljadu načina svoje zečeve, burgije i ostale gimnastičke dosade. Nije vam to baš bistra logika ako ne umete da zadovoljite i da se zadovoljite i bez alata, gospodo.

humanista

pre 3 godine

Razlike ima ali svaki dobar seks ako je zaista dobar nema veze u kojim godinama.I mije tu ,,poenta,, samo u godinama, ima tu nesto mnogo dublje.

Brada

pre 3 godine

do 30 sam mogao i po nekoliko puta za vece. Sad sa 35 mi je libido zesce opao, 1-2 puta nedeljno i dosta mi je. Ali mnogo veci problem mi pravi prerana ejakulacija sad u tridesetim nego sama zelja, ranije sam bio mnogo izdrzljiviji po tom pitanju. A mislio sam da ce mi biti potrebno sve vise i vise vremena kakko budem stariji, ali eto. Jedino pozitivno jeste sto je erekcija u fullu, da je i tu problem, e onda ne bi bilo leba od sexa. E sad, u braku sam, beba i to je totalno nesto drugacije nego kad si u vezi, zivis sam, nemas obaveze, nerviranje, nespavanje. Ko zna da li bi se situacija promenila da nije tako. Kako god ne bih se menjao. porodica je sve.

обрао бостан

pre 3 godine

(migavac koji blinka, 30. septembar 2020 21:18)

Један стари, мудар човек ми је једном рекао: сваки мушкарац доживи два озбиљна преломна тренутка у животу. Први пут када не може и други пут ... и други пут када не може ни први пут. Свако то доживи у животу, једино је питање када те то стрефи. Постоје мушкарци који су сексуално активни и са 80 година, као и они који пресуше већ са 20. Међутим, оба поменута случаја су на нивоу статистичке грешње. Ако гледамо чисту биологију, односно биохемију, мушкарац је најјачи негде око 20. године када му је тестостерон на врхунцу. Негде између 30-40 године живота тестостерон почиње да опада. Код неких брже, код неких спорије. Све зависи од много ствари, у које улазе: генетика, стил живота, исхрана, навике, стрес, опште здравствено стање, физичка активност ... али ја мислим да је ту ипак све само божја воља, судбина, животна лутрија, назови то како год хоћеш. Ја сам имао изузетно стресан посао и огромне животне драме, зато сада са 56 више ни не помишљам на секс. За то време мој брат, који има 52, има миран живот, складан брак, оженио се девојком с којом је од матуре, секс им је као првог дана како сам каже ... Осим ње ниједну није имао у животу, нити веће потресе у животу. А све то није ни до пара - ја живим ван Србије и зарађујем 5 пута више од њега. Шта да кажем - божја воља, бог ти нешто да, а нешто узме. Јаре и паре не можеш имати!

Vanja Petrović

pre 3 godine

Najbolje vreme za seks je UVEK kada se poklope strast + želja + uzbuđenje + atmosfera + nadražaji + zanimljiva, vrcava i pohotna osoba preko puta!!

Seks je bljakavo-bljutav ako se radi iz rutine, obaveze ili po dogovoru.
Seks može biti užasno dosadan te poželiš i da ga nemaš.
Seks je dobar za naše zdravlje, ali i bez njega može se živi odlično.
Seks je lep sa osobom koju voliš i sa kojom si dugo, al može i da smara užasno. Ono kada znaš svaki uzdisaj svog partnera. No, to nije razlog ako je ljubav u pitanju da se traži sa strane.

Poruka muškarcima: ono vaše 'deljanje, trenje, dugo bušenje i svrdlanje', em je neprijatno, em je dosadno i bolno. Postoji toliko toga što je seks a nije sve malopre pobrojano.

Za onog što reče da je promenio sedamdeset žena za desetak godina pa mu se sada smučilo; pa logično je to, rode moj. Jesi li čuo za prezasićenje i potrošnju/habanje materijala? Tebi treba LJUBAV, neko da te voli i da mu je stalo do tebe, i ako su osećanja uzajamna onda će se vratiti i želja.

NikolaBg

pre 3 godine

Individualna stvar i zavisi od mnogo faktora psiho-fizičkog stanja, uslova u kojima osoba živi itd... tako da je totalno glupo pričati o ovome. Neko će od 50 godina da ima bolji užitak od onog od 20, a ponekad je i obrnuto sve zavisi.

threesome

pre 3 godine

"Seks utroje, sa osobom istog pola, seks za jednu noć... sve to pada na pamet ljudima u dvadesetim. "

Haha, moracu i ja da spisateljim nesto iz muskog ugla. Muskarac prosecan moze da sanja o trojci evo kao ja do 35-te god, i ako nema srece da se nadje na pravom mestu u pravo vreme, sve ostaje na snovima, kako god on izgledao. Ne govorim ako se neko bas svakodnevo trudi mozda bi mu neke godine poslo za rukom, govorim o proseku i prosecnom zivotu. Dok svaka devojka bilo debela, mrsava itd., nerealno bi mozda bilo da kazem veceras, ali vec sutra uvece moze to da ima ;) Koja neveruje moze pokusati da se registruje na nekom sajtu kao neki solo muskarac (stavite slobodno sliku najlepseg frajera) i krene u avanturu trazenja trojke. Moji licni pohodi nisu uspeli, a ranije sam se jednom tako registrovao kao bisex devojka i dobio 6 ponuda.

Hu

pre 3 godine

"Ja sam prosecan, za zene je to danas premalo (premalo para ili premalo misica ili uticaja ili facijalne lepote)."

Bukvalno je dovoljno da si čist, uredan i da se odnosiš sa poštovanjem.

Dosadiše ti "prosečni" sa kuknjavom da im fali mišića, para i moći, a zapravo fali ono najosnovnije. Plus, da, dobro jutro, nije svako svima lep, i nije svaka dužna baš tebe da počasti.

Nevidljiva ruka trzista

pre 3 godine

Nekada mi se cini da mnogo toga sto se pripisuje muskoj seksualnosti, kao da je oteto od zena njihovim podredjenim drustvenim polozajem, a sada se to i vidi, kada su se "emancipovale".Ako radite u kolektivu u kojem su zene 95% zaposlenih, mnogo toga naucite (npr. da je mnogo toga sto se zenama pripisuje, "osecajnost" npr., muska predrasuda, a laganje je na nivou neshvatljivom za nas muskarce).Zene sa godinama postaju bolje u seksu, plus ako su u braku ili vezi i ne treba misliti da je to u vecini slucajeva zato sto ih muz ne gleda, deci vise nije potrebna... Ne treba imati iluziju o zenskim zeljama za "zabranjenim voce"!

Dovla

pre 3 godine

Držim fige da padne jedan sad u 30-tim, baš da vidim to o čemu se toliko priča. 20-te su mi proletele nisam propisno stigao ni da jurim za ženama.

mix

pre 3 godine

Nevin sam u 28. godini tako da nadam se tridesete :(
(Dušan, 30. septembar 2020 22:50)
Ako je bas toliki problem,plati da probijes led,kad vidis da to i nije toliko vazno i da je pomalo i precenjeno,sve ce ici lakse.

ja

pre 3 godine

Malo malo pa ovako neki komentar. S obzirom da je internet uzećemo ga sa dozom soli.
Ali ako nije, kako vi ljudi upoznate toliko osoba? Pogotovo muškarci kojima je teže doći do seksa.
Ja u životu nisam upoznao toliko žena, kamoli nešto više.
A opet, čitam i pratim aktuelnosti, a tu svi imaju neke "kombinacije" ili stalno menjaju.
Nije da sam nešto lud za seksom, samo me zanima priča tih ljudi.
(black and white, 30. septembar 2020 23:22)

Razveo sam se sa 45, zahvaljujući genetici mladolik i kažu zgodan, materijano veoma obezbeđen, što se kaže u narodu prilika. Za 5 godina uspeo sam da budem sa 10 žena, doduše birkam, napabirčilo bi se tu jos 5 - 6 da smanjim kriterijum. Sto reče čovek, za, života nisam upoznao 70 žena gde bi uopšte mogla, da bude neka kombinacija, da, pozivim 100 godina u ovoj kondiciji i zglwdi mozda bih uspeo.

Fekalikus Serbikus

pre 3 godine

Za koji mesec, pa ću napuniti 70... ako doživim.
Još pre pet godina, sve je bilo OK.
Manje nego pre, i mnogo manje nego u mladosti...
Sada imam samo nagon, ali nedostaje pogon.
I to je to - kako koga strefi sudbina.

Zvone

pre 3 godine

(Kiza, 02. oktobar 2020 00:15)

Ti si samo ljubomoran na nas koji možemo da kupimo nove konzole. :)
A Desanka je neprevaziđena. Nisu svi za veze i porodice. Živi u pusti druge da žive. Šta si zapenio?

Dott

pre 3 godine

Seks je najbolji u godinama u kojima ste.
Dok ste mladi i jako potentni, naravno da ce seks biti brz i zestok. U zrelim godinama seks ce biti lagan i culni i sve je tako normalno za godine u kojim ste.

Mr. Max

pre 3 godine

Svako vreme je dobro za sex. U dvadesetim i tridesetim ste ne iživljeni ako imate skim konstantno ga konzumirate što iz želje što iz dosade. U 40 tim već ste ozbiljniji i doživljaj je dobar ali učestalost opada. U 50 tim želja je tu ali sex je sve redji a ni muškost više nije kao u 20-30-40 sad svi mogu da se hvale i lažu ali realno nije to više ta snaga. Sad može da se to pospešuje pilulama.