Ana Ivanović otkrila kako vaspitava sinove i šta im ne dozvoljava

Sreda, 30.12.2020.

10:12

Izvor: Blic.rs

Ana Ivanoviæ otkrila kako vaspitava sinove i šta im ne dozvoljava IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Bane...

pre 3 godine

Kakav paradoks? Ana bi trebala sa njenim fudbalerom da plati učiteljicu i da zajedno uči sa njenom decom, prvo 8 razreda da ima osnovnu školu, nije stvar o školi nego na sve propuštene časove koje nije imala prilike da upozna. Ima stare serijale od Branka kockice koji će joj proširiti vidike. Ne šalim se. Zatim 4 godine da završe svi zajedno srednju školu; dovoljno za sve njih, za 12 godina će imati prilike da prođe gradivo koja je propustila. Sa 42 g. uzimajući u obzir da se obogatila i nema finansijske probleme oformiće se kao kompletna ličnost. Znamo veoma dobro kako dobijaju ocene iz večernjih škola i verujem da se ništa nije promenilo, čak je i gore gde se lobiraju nastavnice da govore sve najlepše o njihovim učenicima profi sportistima. Znam da voli da čita popularnu psihologiju, uostalom uspešna je, bogata i nema razloga da se pravda. Kvalitetno govori engleski jezik što je bitno moram priznati i veliki plus. Može da lista uopštene enciklopedija da ima šira gledišta ako je zaista istina ono što piše, jer sam pomalo skeptik jer Google je preteća enciklopedijama pa sam možda pomalo sumnjičav u njenim izjavama jer mi je pomoću interneta sve mnogo lakše u odnosu na sve enciklopedije koje su sada zastarele ali prednost je kada želim da saznam dokle je neka oblast tada stigla i kako se razmišljalo u ono vreme, znalo, što mi pomaže da uočim razlike i koliko smo napredovali u nekim oblastima, gde su bile zablude, greške, šta se promenilo, koliko, a šta nije. Ako je bogata ne znači da je obrazovana, logično je da nije bilo vremena. Glupo je da se sada foliramo ako mi koji smo čitali, znamo da su bile zastarele informacije. Pustiš You tube; slušaš i možeš samo da se fokusiraš i kupiš kao sunđer informacije a da nisi primoran da gledaš, da okrećeš list...slušam i zapisujem ležeći nešto što mi je bitno na fascikli gde stavim prazan list da mogu nešto da zapišem što mi je bitno. Koliko je sve lakše u odnosu na ranije gde sam bio primoran da sedim, budem skoncentrisan na ono što čitam, pa da pišem sa strane na fascikli da nešto ne propustim ili sam koristio razne simbole da izdvojim bitnog od nebitnog, bitnijeg, gde sam prvo podvlačio, zatim sledeće češljanje nekog gradiva simboli, krstovi, zvezdice koje su imali svoje značenje. Zatim podvlačio plavim markerom ono što je manje bitno ali vredno pažnje, žutim fluorescentnim nešto bitno a naranđanstim najbitniju misao, tekst koji treba zapamtiti. Nema pojma i mislim da laže ili govori poluistine jer su kompleksi u pitanju. Mogu da se kladim da deca sa 10 g. koji su radoznali i koriste smartfon idu u školu više znaju od nje. Teniserka da obrazuje svoju decu? sa fudbalerom? Strani jezici može da prođe i tenis kao i fudbal; tu su upučeni ali obrazovanje...zaboravite..čita knjige...koga ona laže..? Selfi sa knjigom? Da....

Boris

pre 3 godine

Kako su poceli da smaraju ovi bogati a zatupljeni vezano za zabranu tehnologije djeci itd. Prethodno Jelena Djokovic, evo sad i Ana koju mnogo cijenim zbog karijere, iako nije nesto inteligentna izvan tenisa itd. Prve dvije osobe koje mi padaju na pameta a koje su podjednako uspjesne u oblastima daleko bitnijim za covjecanstvo od tenisa i sporta generalno a "razbijali" su se od igrica su Elon Mask, svi znamo ko je on, i drugi je Terens Tao fildsovac( osvojio jos mnogo prestiznih nagrada) a koga kolege zovu Mocartom matematike i medju tri najbolja matematicara u zadnjih 10-15 godina.

znaci

pre 3 godine

Nije Ana sigurno zvala novinare,nego su oni nju pitali na tu temu. Mozda je zena rekla da ce se truditi da deca ne provode mnogo vremena na tabletima i u z tv,sto je normalno. Ali da svabo ima najbolju zenu na svetu ima. Ozenis takvu zenu i uzivas u zivotu,ozenis budalu neku postanes filozof.

Mikloš Salamander

pre 3 godine

propeler zviz@

E druze nisam znao,bas ti hvala kako se pise,vidi nisi ukapirao zasto sam napisao sa velikim S,naravno da znam,stvar je u tome sto deca rodjena tamo u Nemackoj konkretno veoma lose pricaju nas jezik,pogotovo ako su iz mesovitih brakova,licno znam x primera gde u tim slucajevima ta deca ne da slabo znaju nego neznaju ni rec da beknu!.

Jes nije nego

pre 3 godine

Svaka njoj čast, ali aj da se ne lažemo, žena nema brige ovoga sveta i može da živi kao u 16om veku. Šta da radi prosečan srbin koji seče uši da okrpi dupe nego da pusti tv detetu samo da se restartuje makar na pola sata, ako već ne plaća telefon na rate.

466453

pre 3 godine

Lepa a pametna, to boli? Naravno da će sprečiti trovanje dece, pročitajte komentare i neće vam jasno od čega! Ili, možda i neće. :(

More, mrš!

pre 3 godine

Pa ona je te milione i zaradila, nije nasledila ili ukrala. Sta je problem? I ne, nije isla po komsiluku i pricala kako treba vaspitavati decu (po njenom misljenju) nego su je novinari pitali posto je, znas, poznata bivsa sportiskinja koja je nesto zaradila u karijeri i sacuvala pa ljude zanimaju takve stvari
(nm, 30. decembar 2020 12:32)

Pa super. Neka uživa u svojoj posebnosti i svom bogatstvu. Niko nije ni rekao da ga je ukrala!
Ali činjenica je da su takvi ljudi potpuno odsečeni od realnosti, a na pitanja slične prirode treba da odgovaraju sa "trudimo se", i to je to.
Ni ona, niti bilo ko od poznatih ličnosti može biti model običnim ljudima kada je u pitanju roditeljstvo, a i većina drugih stvari u životu.

nnn

pre 3 godine

Ovi sto kazu "lako je njoj jer je udata za fudbalera" ocigledno ne poznaju ni jednog profesionalnog fudbalera, a ni sportistu. Ja bih nervni slom dobila da sam u vezi sa fudbalerom, dzabe pare kad nemam s njim sta da pricam. Tolikoooo
(Ana, 30. decembar 2020 15:00)


Može biti, ipak u ovom slučaju da bi došli do takvog zaključka trebali bi poznavati i Bastijana i Anu.

Milos

pre 3 godine

Kupila sam pre jedno 2,3 godine sličnu usku haljinu. Crnu. Kupila sam takvu u Lindexu, jer je bila prema mojoj građi o odgovarajuće dužine. Inače retko sam nosila haljine, jer još nisam bila oslabila od porođaja. Posle ukupno 2 ili 3 dana, Ana se pojavljuje na nekom događaju u sličnoj mojoj, uskoj crnoj haljini. To je možda slučajnost, ok. Ali i kasnije sam imala tu i tamo slične situacije. Dobro, danas svi prate i zbivanja na društvenim mrežama, ai ona ne boravi isključivo van zemlje već je nekad i tu, ok. Ali mislim da njoj to preuzima život. Ta jurnjava da ostavi utisak garderobom, izgledom i stilom.
(Čitateljka, 30. decembar 2020 12:04)


Odlican komentar!

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

Koliko smo mi kao narod zli i pakosni.
Ana je za mene uvek bila olicenje mlade ,pametne,odmerene i vaspitane devojke .
Dokazala se kao uspesan sportista ,sada kao supruga i majka.
Porediti Jelenu Djokovic ,koja je neodmerena ,zeljna paznje ,jer se nije dokazala ni u jednom poslu ,sem sto je zena Novaka Djokovica .
Neumesno i pretenciozno se javlja,savetuje i " soli pamet" svojim stilom i nacinom zivota .
Njen zivot ,njena stvar.
Ne interesuje me sta radi ,neprirodna i isfrustirana zena.

propeler zviz

pre 3 godine

Mene zanima jel uci decu Srpskim jezikom?ili ga je mozda i ona vec zaboravila!.
(Mikloš Salamander, 30. decembar 2020 12:09)

Ko li je tebe ucio "Srpskim jezikom"...

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

Marko@
Bravo za komentar.
Mi smo zavidni i zlonamerni ,kao narod.
Sve ce mo oprostiti ,samo USPEH NIKADA.
Svi ovi koji srbuju ,sve bi dali da su u toj Nemackoj.

Ana

pre 3 godine

Ovi sto kazu "lako je njoj jer je udata za fudbalera" ocigledno ne poznaju ni jednog profesionalnog fudbalera, a ni sportistu. Ja bih nervni slom dobila da sam u vezi sa fudbalerom, dzabe pare kad nemam s njim sta da pricam. Tolikoooo

ns

pre 3 godine

ani instagram vodi neka profi agencija, devojka je pod ugovorima jos uvek, sve je dozirano i nema slika koje otkrivaju previse ili intimu uopste. ona i dalje zaradjuje vise nego vecina aktivnih teniserki.

bzz

pre 3 godine

“Kupila sam pre jedno 2,3 godine sličnu usku haljinu. Crnu. Kupila sam takvu u Lindexu, jer je bila prema mojoj građi o odgovarajuće dužine. Inače retko sam nosila haljine, jer još nisam bila oslabila od porođaja. Posle ukupno 2 ili 3 dana, Ana se pojavljuje na nekom događaju u sličnoj mojoj, uskoj crnoj haljini. To je možda slučajnost, ok. Ali i kasnije sam imala tu i tamo slične situacije. Dobro, danas svi prate i zbivanja na društvenim mrežama, ai ona ne boravi isključivo van zemlje već je nekad i tu, ok. Ali mislim da njoj to preuzima život. Ta jurnjava da ostavi utisak garderobom, izgledom i stilom.
(Čitateljka, 30. decembar 2020 12:04)”

——mislim da za mojih 45 godina života nisam
procitala besmisleniji komentar....

Nije

pre 3 godine

Po ovim komentarima da je ona "princeza" stiče se utisak da negde u njoj možda postoji želja za nadmetanjem sa Danicom Karađorđević. I osim toga, činjenica je da je vrlo aktivna na mrežama i da definitivno Ana Ivanović nije neko ko može živeti bez pažnje. Tako da Vanja, ne tlapi. Da je umerena, što se oblina tiče i odevanja samim tim, slažem se donekle, ali da je potpuno nenametljiva, boga mi, nije.

Borisha

pre 3 godine

Ma decu samo u pećinu i drzati ih u mraku na hlebu i vodi....21. vek je iskljucivost bilo koje vrste mislim da nije ok, naravno svako ima pravo da decu vaspitava kako misli da je najbolje.

a

pre 3 godine

decu treba da zabavljaju roditelji i usput ih vaspitavaju, a ne TV, crtaci i reklame! ovako sam i ja i nisam nikad zazalila!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tako treba, 30. decembar 2020 12:42)

Decu ne treba da zabavljaju roditelji. Deca treba da se zabavljaju sama.

nm

pre 3 godine

(More, mrš!, 30. decembar 2020 10:23)

Pa ona je te milione i zaradila, nije nasledila ili ukrala. Sta je problem? I ne, nije isla po komsiluku i pricala kako treba vaspitavati decu (po njenom misljenju) nego su je novinari pitali posto je, znas, poznata bivsa sportiskinja koja je nesto zaradila u karijeri i sacuvala pa ljude zanimaju takve stvari

Zvoncica

pre 3 godine

Sve je to lepo i tacno, ali njena deca su jako mala. Za koju godinu ce poceti da komuniciraju sa drugom decom putem elektronike i onda ce biti teze to kontrolisati i objasnjavati zasto je stetno, a svima dozvoljeno.
Ovi sto kazu da Ana stalno nesto objavljuje, to jednostavno nije tacno, tek poneki Instagram/Twitter i cesto samo da obuce nesto Adidasovo jer za njih i dalje radi. Vrlo je diskretna i nenametljiva zena.

Čitateljka

pre 3 godine

Osim toga, ta crna haljina koju sam spomenula me podseća na jednu osobu koje više nema. Opet, moda je takva, neki kroj jednostavno bude popularan u nekoj sezoni. Ali generalno jako je glupo kad se ljudi previše slično obuku u skoro pa isto vreme.

Stefan

pre 3 godine

@more mrš!
Stvarno jadno sto tako pricas. Njoj svaka cast, to je karakter. 90% ljudi sa njenim mogucnostima bi u kuci napravili Diznilend samo da decu skinu sa dnevnog reda. Bravo Ana.

Čitateljka

pre 3 godine

Kupila sam pre jedno 2,3 godine sličnu usku haljinu. Crnu. Kupila sam takvu u Lindexu, jer je bila prema mojoj građi o odgovarajuće dužine. Inače retko sam nosila haljine, jer još nisam bila oslabila od porođaja. Posle ukupno 2 ili 3 dana, Ana se pojavljuje na nekom događaju u sličnoj mojoj, uskoj crnoj haljini. To je možda slučajnost, ok. Ali i kasnije sam imala tu i tamo slične situacije. Dobro, danas svi prate i zbivanja na društvenim mrežama, ai ona ne boravi isključivo van zemlje već je nekad i tu, ok. Ali mislim da njoj to preuzima život. Ta jurnjava da ostavi utisak garderobom, izgledom i stilom.

Marija

pre 3 godine

reče Ana, koja ima 1200 objava na instigram.
(zamisljam, 30. decembar 2020 11:05)

Zamisli, poznati imaju ljude koji se bave njihovim drustvenim mrezama.

Vanja

pre 3 godine

Ana koristi Instagram zbog sponzora, uvek su u prvom planu njeni glavni sponzori, decu ne objavljuje na njemu iako bi dobila mnogo više lajkova sa njihovim slikama. Čak nije ni objavljivala svoje slike sa trudnickim stomakom. Svi koji je prate vide koliko sve dozira i koliko su joj objave normalne.

marko_sthlm

pre 3 godine

@ "Ana, uči decu srpski i o Srbiji, pa da gledamo te male Švajnštajgeriće za 20-tak godina u našoj, a ne nemačkoj ili, ne daj Bože, američkoj reprezentaciji...
(ja, 30. decembar 2020 10:48)"

A ovaj, zašto bi uopšte uzimali zdravo za gotovo da će klinci da budu sportisti i da će da budu toliko dobri da će biti u nekoj reprezentaciji?

A ako i budu zašto ne bi bili u reprezentaciji Nemačke? Aman, otac im je nemac i imaju nemačko prezime.
S obzirom i na to koliko Srbija (ne)podržava talente (ako to budu), ne vidim zašto ne bi igrali za Nemačku.

A da treba da ih uči srpski jezik, srpsku istoriju i kulturu - to naravno da treba.

mija

pre 3 godine

meni ona oduvek bila predivna. uvek sam mislio da takva zena treba da zavrsi sa nekim princom...drago mi.je da zivi onako kako zeli. voleo bih da sam je upoznao dok smo oboje bili mladji :-) ali mislim da smo oboje prosli dobro

Maksim

pre 3 godine

Deca treba da se naviknu na tehniku. Kad Anina deca odrastu u svetu će robiti raditu verovatno 80% poslova, zato se ne treba plašiti masina.

MileR

pre 3 godine

Šta ste navalili na Anu. Ana pokazala noge, a noge broj 46 kao u muškarca, Ana uči decu, Ana kuha Srpski pasulj sa schvajne kobasicom, Ana uči kardinala kako se čita mala misa itd.

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Sa početka njene karijere i opšte pojave, delovala mi je prilično razmaženo i njanjavo. Valjda površni glupan u meni nije hteo da vidi karakter nego samo jednu lepoticu u nizu.
Vrlo brzo se sve videlo kao na dlanu.

Anči je ozbiljno vaspitana, kulturna, mudra i promućurna dama. Ma škorpija je to. One kad zacrtaju nešto, to sve ide kao podmazano. Karijera, porodica, muž, deca, pod konac.

Na sve to privatnost života za primer svim poznatima. Za divljenje koliko ga pametno i odmereno čuva, svi Ivanovići takođe. Nema šta drugo osim poželeti im samo najbolje.

More, mrš!

pre 3 godine

Neprijatna situacija kada ti neko ko ima milione dolara, a pritom nema posao govori o tome šta je deci najpotrebnije.
Nismo to znali dok nam Ančika, naša milionera sa 24 slobodna sata dnevno nije rekla. Sada kada to znamo, svet kakav poznajemo nestaće zauvek.

lupus in fabula

pre 3 godine

Sve se slazem sa njom ali, koliko znam ona ima dete od 2-3 god i bebu, tako da je sada lako biti principijelan na taj nacin, to je vise disciplina prema sebi jer je lakse dete cuvati i zabaviti sa gedzetima (i nisu svi stetni, pogotovo neki crtani filmovi). Zelim joj da uspe, ja nisam.

ja

pre 3 godine

Ana, uči decu srpski i o Srbiji, pa da gledamo te male Švajnštajgeriće za 20-tak godina u našoj, a ne nemačkoj ili, ne daj Bože, američkoj reprezentaciji...

bzz

pre 3 godine

“Kupila sam pre jedno 2,3 godine sličnu usku haljinu. Crnu. Kupila sam takvu u Lindexu, jer je bila prema mojoj građi o odgovarajuće dužine. Inače retko sam nosila haljine, jer još nisam bila oslabila od porođaja. Posle ukupno 2 ili 3 dana, Ana se pojavljuje na nekom događaju u sličnoj mojoj, uskoj crnoj haljini. To je možda slučajnost, ok. Ali i kasnije sam imala tu i tamo slične situacije. Dobro, danas svi prate i zbivanja na društvenim mrežama, ai ona ne boravi isključivo van zemlje već je nekad i tu, ok. Ali mislim da njoj to preuzima život. Ta jurnjava da ostavi utisak garderobom, izgledom i stilom.
(Čitateljka, 30. decembar 2020 12:04)”

——mislim da za mojih 45 godina života nisam
procitala besmisleniji komentar....

mija

pre 3 godine

meni ona oduvek bila predivna. uvek sam mislio da takva zena treba da zavrsi sa nekim princom...drago mi.je da zivi onako kako zeli. voleo bih da sam je upoznao dok smo oboje bili mladji :-) ali mislim da smo oboje prosli dobro

Vanja

pre 3 godine

Ana koristi Instagram zbog sponzora, uvek su u prvom planu njeni glavni sponzori, decu ne objavljuje na njemu iako bi dobila mnogo više lajkova sa njihovim slikama. Čak nije ni objavljivala svoje slike sa trudnickim stomakom. Svi koji je prate vide koliko sve dozira i koliko su joj objave normalne.

lupus in fabula

pre 3 godine

Sve se slazem sa njom ali, koliko znam ona ima dete od 2-3 god i bebu, tako da je sada lako biti principijelan na taj nacin, to je vise disciplina prema sebi jer je lakse dete cuvati i zabaviti sa gedzetima (i nisu svi stetni, pogotovo neki crtani filmovi). Zelim joj da uspe, ja nisam.

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Sa početka njene karijere i opšte pojave, delovala mi je prilično razmaženo i njanjavo. Valjda površni glupan u meni nije hteo da vidi karakter nego samo jednu lepoticu u nizu.
Vrlo brzo se sve videlo kao na dlanu.

Anči je ozbiljno vaspitana, kulturna, mudra i promućurna dama. Ma škorpija je to. One kad zacrtaju nešto, to sve ide kao podmazano. Karijera, porodica, muž, deca, pod konac.

Na sve to privatnost života za primer svim poznatima. Za divljenje koliko ga pametno i odmereno čuva, svi Ivanovići takođe. Nema šta drugo osim poželeti im samo najbolje.

nm

pre 3 godine

(More, mrš!, 30. decembar 2020 10:23)

Pa ona je te milione i zaradila, nije nasledila ili ukrala. Sta je problem? I ne, nije isla po komsiluku i pricala kako treba vaspitavati decu (po njenom misljenju) nego su je novinari pitali posto je, znas, poznata bivsa sportiskinja koja je nesto zaradila u karijeri i sacuvala pa ljude zanimaju takve stvari

marko_sthlm

pre 3 godine

@ "Ana, uči decu srpski i o Srbiji, pa da gledamo te male Švajnštajgeriće za 20-tak godina u našoj, a ne nemačkoj ili, ne daj Bože, američkoj reprezentaciji...
(ja, 30. decembar 2020 10:48)"

A ovaj, zašto bi uopšte uzimali zdravo za gotovo da će klinci da budu sportisti i da će da budu toliko dobri da će biti u nekoj reprezentaciji?

A ako i budu zašto ne bi bili u reprezentaciji Nemačke? Aman, otac im je nemac i imaju nemačko prezime.
S obzirom i na to koliko Srbija (ne)podržava talente (ako to budu), ne vidim zašto ne bi igrali za Nemačku.

A da treba da ih uči srpski jezik, srpsku istoriju i kulturu - to naravno da treba.

propeler zviz

pre 3 godine

Mene zanima jel uci decu Srpskim jezikom?ili ga je mozda i ona vec zaboravila!.
(Mikloš Salamander, 30. decembar 2020 12:09)

Ko li je tebe ucio "Srpskim jezikom"...

Stefan

pre 3 godine

@more mrš!
Stvarno jadno sto tako pricas. Njoj svaka cast, to je karakter. 90% ljudi sa njenim mogucnostima bi u kuci napravili Diznilend samo da decu skinu sa dnevnog reda. Bravo Ana.

a

pre 3 godine

decu treba da zabavljaju roditelji i usput ih vaspitavaju, a ne TV, crtaci i reklame! ovako sam i ja i nisam nikad zazalila!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tako treba, 30. decembar 2020 12:42)

Decu ne treba da zabavljaju roditelji. Deca treba da se zabavljaju sama.

More, mrš!

pre 3 godine

Neprijatna situacija kada ti neko ko ima milione dolara, a pritom nema posao govori o tome šta je deci najpotrebnije.
Nismo to znali dok nam Ančika, naša milionera sa 24 slobodna sata dnevno nije rekla. Sada kada to znamo, svet kakav poznajemo nestaće zauvek.

Zvoncica

pre 3 godine

Sve je to lepo i tacno, ali njena deca su jako mala. Za koju godinu ce poceti da komuniciraju sa drugom decom putem elektronike i onda ce biti teze to kontrolisati i objasnjavati zasto je stetno, a svima dozvoljeno.
Ovi sto kazu da Ana stalno nesto objavljuje, to jednostavno nije tacno, tek poneki Instagram/Twitter i cesto samo da obuce nesto Adidasovo jer za njih i dalje radi. Vrlo je diskretna i nenametljiva zena.

ns

pre 3 godine

ani instagram vodi neka profi agencija, devojka je pod ugovorima jos uvek, sve je dozirano i nema slika koje otkrivaju previse ili intimu uopste. ona i dalje zaradjuje vise nego vecina aktivnih teniserki.

Marija

pre 3 godine

reče Ana, koja ima 1200 objava na instigram.
(zamisljam, 30. decembar 2020 11:05)

Zamisli, poznati imaju ljude koji se bave njihovim drustvenim mrezama.

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

Koliko smo mi kao narod zli i pakosni.
Ana je za mene uvek bila olicenje mlade ,pametne,odmerene i vaspitane devojke .
Dokazala se kao uspesan sportista ,sada kao supruga i majka.
Porediti Jelenu Djokovic ,koja je neodmerena ,zeljna paznje ,jer se nije dokazala ni u jednom poslu ,sem sto je zena Novaka Djokovica .
Neumesno i pretenciozno se javlja,savetuje i " soli pamet" svojim stilom i nacinom zivota .
Njen zivot ,njena stvar.
Ne interesuje me sta radi ,neprirodna i isfrustirana zena.

nnn

pre 3 godine

Ovi sto kazu "lako je njoj jer je udata za fudbalera" ocigledno ne poznaju ni jednog profesionalnog fudbalera, a ni sportistu. Ja bih nervni slom dobila da sam u vezi sa fudbalerom, dzabe pare kad nemam s njim sta da pricam. Tolikoooo
(Ana, 30. decembar 2020 15:00)


Može biti, ipak u ovom slučaju da bi došli do takvog zaključka trebali bi poznavati i Bastijana i Anu.

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

Marko@
Bravo za komentar.
Mi smo zavidni i zlonamerni ,kao narod.
Sve ce mo oprostiti ,samo USPEH NIKADA.
Svi ovi koji srbuju ,sve bi dali da su u toj Nemackoj.

Ana

pre 3 godine

Ovi sto kazu "lako je njoj jer je udata za fudbalera" ocigledno ne poznaju ni jednog profesionalnog fudbalera, a ni sportistu. Ja bih nervni slom dobila da sam u vezi sa fudbalerom, dzabe pare kad nemam s njim sta da pricam. Tolikoooo

Nije

pre 3 godine

Po ovim komentarima da je ona "princeza" stiče se utisak da negde u njoj možda postoji želja za nadmetanjem sa Danicom Karađorđević. I osim toga, činjenica je da je vrlo aktivna na mrežama i da definitivno Ana Ivanović nije neko ko može živeti bez pažnje. Tako da Vanja, ne tlapi. Da je umerena, što se oblina tiče i odevanja samim tim, slažem se donekle, ali da je potpuno nenametljiva, boga mi, nije.

Maksim

pre 3 godine

Deca treba da se naviknu na tehniku. Kad Anina deca odrastu u svetu će robiti raditu verovatno 80% poslova, zato se ne treba plašiti masina.

ja

pre 3 godine

Ana, uči decu srpski i o Srbiji, pa da gledamo te male Švajnštajgeriće za 20-tak godina u našoj, a ne nemačkoj ili, ne daj Bože, američkoj reprezentaciji...

More, mrš!

pre 3 godine

Pa ona je te milione i zaradila, nije nasledila ili ukrala. Sta je problem? I ne, nije isla po komsiluku i pricala kako treba vaspitavati decu (po njenom misljenju) nego su je novinari pitali posto je, znas, poznata bivsa sportiskinja koja je nesto zaradila u karijeri i sacuvala pa ljude zanimaju takve stvari
(nm, 30. decembar 2020 12:32)

Pa super. Neka uživa u svojoj posebnosti i svom bogatstvu. Niko nije ni rekao da ga je ukrala!
Ali činjenica je da su takvi ljudi potpuno odsečeni od realnosti, a na pitanja slične prirode treba da odgovaraju sa "trudimo se", i to je to.
Ni ona, niti bilo ko od poznatih ličnosti može biti model običnim ljudima kada je u pitanju roditeljstvo, a i većina drugih stvari u životu.

Borisha

pre 3 godine

Ma decu samo u pećinu i drzati ih u mraku na hlebu i vodi....21. vek je iskljucivost bilo koje vrste mislim da nije ok, naravno svako ima pravo da decu vaspitava kako misli da je najbolje.

MileR

pre 3 godine

Šta ste navalili na Anu. Ana pokazala noge, a noge broj 46 kao u muškarca, Ana uči decu, Ana kuha Srpski pasulj sa schvajne kobasicom, Ana uči kardinala kako se čita mala misa itd.

Jes nije nego

pre 3 godine

Svaka njoj čast, ali aj da se ne lažemo, žena nema brige ovoga sveta i može da živi kao u 16om veku. Šta da radi prosečan srbin koji seče uši da okrpi dupe nego da pusti tv detetu samo da se restartuje makar na pola sata, ako već ne plaća telefon na rate.

Milos

pre 3 godine

Kupila sam pre jedno 2,3 godine sličnu usku haljinu. Crnu. Kupila sam takvu u Lindexu, jer je bila prema mojoj građi o odgovarajuće dužine. Inače retko sam nosila haljine, jer još nisam bila oslabila od porođaja. Posle ukupno 2 ili 3 dana, Ana se pojavljuje na nekom događaju u sličnoj mojoj, uskoj crnoj haljini. To je možda slučajnost, ok. Ali i kasnije sam imala tu i tamo slične situacije. Dobro, danas svi prate i zbivanja na društvenim mrežama, ai ona ne boravi isključivo van zemlje već je nekad i tu, ok. Ali mislim da njoj to preuzima život. Ta jurnjava da ostavi utisak garderobom, izgledom i stilom.
(Čitateljka, 30. decembar 2020 12:04)


Odlican komentar!

466453

pre 3 godine

Lepa a pametna, to boli? Naravno da će sprečiti trovanje dece, pročitajte komentare i neće vam jasno od čega! Ili, možda i neće. :(

Čitateljka

pre 3 godine

Kupila sam pre jedno 2,3 godine sličnu usku haljinu. Crnu. Kupila sam takvu u Lindexu, jer je bila prema mojoj građi o odgovarajuće dužine. Inače retko sam nosila haljine, jer još nisam bila oslabila od porođaja. Posle ukupno 2 ili 3 dana, Ana se pojavljuje na nekom događaju u sličnoj mojoj, uskoj crnoj haljini. To je možda slučajnost, ok. Ali i kasnije sam imala tu i tamo slične situacije. Dobro, danas svi prate i zbivanja na društvenim mrežama, ai ona ne boravi isključivo van zemlje već je nekad i tu, ok. Ali mislim da njoj to preuzima život. Ta jurnjava da ostavi utisak garderobom, izgledom i stilom.

znaci

pre 3 godine

Nije Ana sigurno zvala novinare,nego su oni nju pitali na tu temu. Mozda je zena rekla da ce se truditi da deca ne provode mnogo vremena na tabletima i u z tv,sto je normalno. Ali da svabo ima najbolju zenu na svetu ima. Ozenis takvu zenu i uzivas u zivotu,ozenis budalu neku postanes filozof.

Čitateljka

pre 3 godine

Osim toga, ta crna haljina koju sam spomenula me podseća na jednu osobu koje više nema. Opet, moda je takva, neki kroj jednostavno bude popularan u nekoj sezoni. Ali generalno jako je glupo kad se ljudi previše slično obuku u skoro pa isto vreme.

Mikloš Salamander

pre 3 godine

propeler zviz@

E druze nisam znao,bas ti hvala kako se pise,vidi nisi ukapirao zasto sam napisao sa velikim S,naravno da znam,stvar je u tome sto deca rodjena tamo u Nemackoj konkretno veoma lose pricaju nas jezik,pogotovo ako su iz mesovitih brakova,licno znam x primera gde u tim slucajevima ta deca ne da slabo znaju nego neznaju ni rec da beknu!.

Bane...

pre 3 godine

Kakav paradoks? Ana bi trebala sa njenim fudbalerom da plati učiteljicu i da zajedno uči sa njenom decom, prvo 8 razreda da ima osnovnu školu, nije stvar o školi nego na sve propuštene časove koje nije imala prilike da upozna. Ima stare serijale od Branka kockice koji će joj proširiti vidike. Ne šalim se. Zatim 4 godine da završe svi zajedno srednju školu; dovoljno za sve njih, za 12 godina će imati prilike da prođe gradivo koja je propustila. Sa 42 g. uzimajući u obzir da se obogatila i nema finansijske probleme oformiće se kao kompletna ličnost. Znamo veoma dobro kako dobijaju ocene iz večernjih škola i verujem da se ništa nije promenilo, čak je i gore gde se lobiraju nastavnice da govore sve najlepše o njihovim učenicima profi sportistima. Znam da voli da čita popularnu psihologiju, uostalom uspešna je, bogata i nema razloga da se pravda. Kvalitetno govori engleski jezik što je bitno moram priznati i veliki plus. Može da lista uopštene enciklopedija da ima šira gledišta ako je zaista istina ono što piše, jer sam pomalo skeptik jer Google je preteća enciklopedijama pa sam možda pomalo sumnjičav u njenim izjavama jer mi je pomoću interneta sve mnogo lakše u odnosu na sve enciklopedije koje su sada zastarele ali prednost je kada želim da saznam dokle je neka oblast tada stigla i kako se razmišljalo u ono vreme, znalo, što mi pomaže da uočim razlike i koliko smo napredovali u nekim oblastima, gde su bile zablude, greške, šta se promenilo, koliko, a šta nije. Ako je bogata ne znači da je obrazovana, logično je da nije bilo vremena. Glupo je da se sada foliramo ako mi koji smo čitali, znamo da su bile zastarele informacije. Pustiš You tube; slušaš i možeš samo da se fokusiraš i kupiš kao sunđer informacije a da nisi primoran da gledaš, da okrećeš list...slušam i zapisujem ležeći nešto što mi je bitno na fascikli gde stavim prazan list da mogu nešto da zapišem što mi je bitno. Koliko je sve lakše u odnosu na ranije gde sam bio primoran da sedim, budem skoncentrisan na ono što čitam, pa da pišem sa strane na fascikli da nešto ne propustim ili sam koristio razne simbole da izdvojim bitnog od nebitnog, bitnijeg, gde sam prvo podvlačio, zatim sledeće češljanje nekog gradiva simboli, krstovi, zvezdice koje su imali svoje značenje. Zatim podvlačio plavim markerom ono što je manje bitno ali vredno pažnje, žutim fluorescentnim nešto bitno a naranđanstim najbitniju misao, tekst koji treba zapamtiti. Nema pojma i mislim da laže ili govori poluistine jer su kompleksi u pitanju. Mogu da se kladim da deca sa 10 g. koji su radoznali i koriste smartfon idu u školu više znaju od nje. Teniserka da obrazuje svoju decu? sa fudbalerom? Strani jezici može da prođe i tenis kao i fudbal; tu su upučeni ali obrazovanje...zaboravite..čita knjige...koga ona laže..? Selfi sa knjigom? Da....

Boris

pre 3 godine

Kako su poceli da smaraju ovi bogati a zatupljeni vezano za zabranu tehnologije djeci itd. Prethodno Jelena Djokovic, evo sad i Ana koju mnogo cijenim zbog karijere, iako nije nesto inteligentna izvan tenisa itd. Prve dvije osobe koje mi padaju na pameta a koje su podjednako uspjesne u oblastima daleko bitnijim za covjecanstvo od tenisa i sporta generalno a "razbijali" su se od igrica su Elon Mask, svi znamo ko je on, i drugi je Terens Tao fildsovac( osvojio jos mnogo prestiznih nagrada) a koga kolege zovu Mocartom matematike i medju tri najbolja matematicara u zadnjih 10-15 godina.

More, mrš!

pre 3 godine

Neprijatna situacija kada ti neko ko ima milione dolara, a pritom nema posao govori o tome šta je deci najpotrebnije.
Nismo to znali dok nam Ančika, naša milionera sa 24 slobodna sata dnevno nije rekla. Sada kada to znamo, svet kakav poznajemo nestaće zauvek.

Čitateljka

pre 3 godine

Kupila sam pre jedno 2,3 godine sličnu usku haljinu. Crnu. Kupila sam takvu u Lindexu, jer je bila prema mojoj građi o odgovarajuće dužine. Inače retko sam nosila haljine, jer još nisam bila oslabila od porođaja. Posle ukupno 2 ili 3 dana, Ana se pojavljuje na nekom događaju u sličnoj mojoj, uskoj crnoj haljini. To je možda slučajnost, ok. Ali i kasnije sam imala tu i tamo slične situacije. Dobro, danas svi prate i zbivanja na društvenim mrežama, ai ona ne boravi isključivo van zemlje već je nekad i tu, ok. Ali mislim da njoj to preuzima život. Ta jurnjava da ostavi utisak garderobom, izgledom i stilom.

Čitateljka

pre 3 godine

Osim toga, ta crna haljina koju sam spomenula me podseća na jednu osobu koje više nema. Opet, moda je takva, neki kroj jednostavno bude popularan u nekoj sezoni. Ali generalno jako je glupo kad se ljudi previše slično obuku u skoro pa isto vreme.

ja

pre 3 godine

Ana, uči decu srpski i o Srbiji, pa da gledamo te male Švajnštajgeriće za 20-tak godina u našoj, a ne nemačkoj ili, ne daj Bože, američkoj reprezentaciji...

Maksim

pre 3 godine

Deca treba da se naviknu na tehniku. Kad Anina deca odrastu u svetu će robiti raditu verovatno 80% poslova, zato se ne treba plašiti masina.

MileR

pre 3 godine

Šta ste navalili na Anu. Ana pokazala noge, a noge broj 46 kao u muškarca, Ana uči decu, Ana kuha Srpski pasulj sa schvajne kobasicom, Ana uči kardinala kako se čita mala misa itd.

Nije

pre 3 godine

Po ovim komentarima da je ona "princeza" stiče se utisak da negde u njoj možda postoji želja za nadmetanjem sa Danicom Karađorđević. I osim toga, činjenica je da je vrlo aktivna na mrežama i da definitivno Ana Ivanović nije neko ko može živeti bez pažnje. Tako da Vanja, ne tlapi. Da je umerena, što se oblina tiče i odevanja samim tim, slažem se donekle, ali da je potpuno nenametljiva, boga mi, nije.

Milos

pre 3 godine

Kupila sam pre jedno 2,3 godine sličnu usku haljinu. Crnu. Kupila sam takvu u Lindexu, jer je bila prema mojoj građi o odgovarajuće dužine. Inače retko sam nosila haljine, jer još nisam bila oslabila od porođaja. Posle ukupno 2 ili 3 dana, Ana se pojavljuje na nekom događaju u sličnoj mojoj, uskoj crnoj haljini. To je možda slučajnost, ok. Ali i kasnije sam imala tu i tamo slične situacije. Dobro, danas svi prate i zbivanja na društvenim mrežama, ai ona ne boravi isključivo van zemlje već je nekad i tu, ok. Ali mislim da njoj to preuzima život. Ta jurnjava da ostavi utisak garderobom, izgledom i stilom.
(Čitateljka, 30. decembar 2020 12:04)


Odlican komentar!

More, mrš!

pre 3 godine

Pa ona je te milione i zaradila, nije nasledila ili ukrala. Sta je problem? I ne, nije isla po komsiluku i pricala kako treba vaspitavati decu (po njenom misljenju) nego su je novinari pitali posto je, znas, poznata bivsa sportiskinja koja je nesto zaradila u karijeri i sacuvala pa ljude zanimaju takve stvari
(nm, 30. decembar 2020 12:32)

Pa super. Neka uživa u svojoj posebnosti i svom bogatstvu. Niko nije ni rekao da ga je ukrala!
Ali činjenica je da su takvi ljudi potpuno odsečeni od realnosti, a na pitanja slične prirode treba da odgovaraju sa "trudimo se", i to je to.
Ni ona, niti bilo ko od poznatih ličnosti može biti model običnim ljudima kada je u pitanju roditeljstvo, a i većina drugih stvari u životu.

Borisha

pre 3 godine

Ma decu samo u pećinu i drzati ih u mraku na hlebu i vodi....21. vek je iskljucivost bilo koje vrste mislim da nije ok, naravno svako ima pravo da decu vaspitava kako misli da je najbolje.

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Sa početka njene karijere i opšte pojave, delovala mi je prilično razmaženo i njanjavo. Valjda površni glupan u meni nije hteo da vidi karakter nego samo jednu lepoticu u nizu.
Vrlo brzo se sve videlo kao na dlanu.

Anči je ozbiljno vaspitana, kulturna, mudra i promućurna dama. Ma škorpija je to. One kad zacrtaju nešto, to sve ide kao podmazano. Karijera, porodica, muž, deca, pod konac.

Na sve to privatnost života za primer svim poznatima. Za divljenje koliko ga pametno i odmereno čuva, svi Ivanovići takođe. Nema šta drugo osim poželeti im samo najbolje.

mija

pre 3 godine

meni ona oduvek bila predivna. uvek sam mislio da takva zena treba da zavrsi sa nekim princom...drago mi.je da zivi onako kako zeli. voleo bih da sam je upoznao dok smo oboje bili mladji :-) ali mislim da smo oboje prosli dobro

Ana

pre 3 godine

Ovi sto kazu "lako je njoj jer je udata za fudbalera" ocigledno ne poznaju ni jednog profesionalnog fudbalera, a ni sportistu. Ja bih nervni slom dobila da sam u vezi sa fudbalerom, dzabe pare kad nemam s njim sta da pricam. Tolikoooo

a

pre 3 godine

decu treba da zabavljaju roditelji i usput ih vaspitavaju, a ne TV, crtaci i reklame! ovako sam i ja i nisam nikad zazalila!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tako treba, 30. decembar 2020 12:42)

Decu ne treba da zabavljaju roditelji. Deca treba da se zabavljaju sama.

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

Koliko smo mi kao narod zli i pakosni.
Ana je za mene uvek bila olicenje mlade ,pametne,odmerene i vaspitane devojke .
Dokazala se kao uspesan sportista ,sada kao supruga i majka.
Porediti Jelenu Djokovic ,koja je neodmerena ,zeljna paznje ,jer se nije dokazala ni u jednom poslu ,sem sto je zena Novaka Djokovica .
Neumesno i pretenciozno se javlja,savetuje i " soli pamet" svojim stilom i nacinom zivota .
Njen zivot ,njena stvar.
Ne interesuje me sta radi ,neprirodna i isfrustirana zena.

lupus in fabula

pre 3 godine

Sve se slazem sa njom ali, koliko znam ona ima dete od 2-3 god i bebu, tako da je sada lako biti principijelan na taj nacin, to je vise disciplina prema sebi jer je lakse dete cuvati i zabaviti sa gedzetima (i nisu svi stetni, pogotovo neki crtani filmovi). Zelim joj da uspe, ja nisam.

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

Marko@
Bravo za komentar.
Mi smo zavidni i zlonamerni ,kao narod.
Sve ce mo oprostiti ,samo USPEH NIKADA.
Svi ovi koji srbuju ,sve bi dali da su u toj Nemackoj.

Stefan

pre 3 godine

@more mrš!
Stvarno jadno sto tako pricas. Njoj svaka cast, to je karakter. 90% ljudi sa njenim mogucnostima bi u kuci napravili Diznilend samo da decu skinu sa dnevnog reda. Bravo Ana.

Zvoncica

pre 3 godine

Sve je to lepo i tacno, ali njena deca su jako mala. Za koju godinu ce poceti da komuniciraju sa drugom decom putem elektronike i onda ce biti teze to kontrolisati i objasnjavati zasto je stetno, a svima dozvoljeno.
Ovi sto kazu da Ana stalno nesto objavljuje, to jednostavno nije tacno, tek poneki Instagram/Twitter i cesto samo da obuce nesto Adidasovo jer za njih i dalje radi. Vrlo je diskretna i nenametljiva zena.

propeler zviz

pre 3 godine

Mene zanima jel uci decu Srpskim jezikom?ili ga je mozda i ona vec zaboravila!.
(Mikloš Salamander, 30. decembar 2020 12:09)

Ko li je tebe ucio "Srpskim jezikom"...

Marija

pre 3 godine

reče Ana, koja ima 1200 objava na instigram.
(zamisljam, 30. decembar 2020 11:05)

Zamisli, poznati imaju ljude koji se bave njihovim drustvenim mrezama.

nm

pre 3 godine

(More, mrš!, 30. decembar 2020 10:23)

Pa ona je te milione i zaradila, nije nasledila ili ukrala. Sta je problem? I ne, nije isla po komsiluku i pricala kako treba vaspitavati decu (po njenom misljenju) nego su je novinari pitali posto je, znas, poznata bivsa sportiskinja koja je nesto zaradila u karijeri i sacuvala pa ljude zanimaju takve stvari

Vanja

pre 3 godine

Ana koristi Instagram zbog sponzora, uvek su u prvom planu njeni glavni sponzori, decu ne objavljuje na njemu iako bi dobila mnogo više lajkova sa njihovim slikama. Čak nije ni objavljivala svoje slike sa trudnickim stomakom. Svi koji je prate vide koliko sve dozira i koliko su joj objave normalne.

bzz

pre 3 godine

“Kupila sam pre jedno 2,3 godine sličnu usku haljinu. Crnu. Kupila sam takvu u Lindexu, jer je bila prema mojoj građi o odgovarajuće dužine. Inače retko sam nosila haljine, jer još nisam bila oslabila od porođaja. Posle ukupno 2 ili 3 dana, Ana se pojavljuje na nekom događaju u sličnoj mojoj, uskoj crnoj haljini. To je možda slučajnost, ok. Ali i kasnije sam imala tu i tamo slične situacije. Dobro, danas svi prate i zbivanja na društvenim mrežama, ai ona ne boravi isključivo van zemlje već je nekad i tu, ok. Ali mislim da njoj to preuzima život. Ta jurnjava da ostavi utisak garderobom, izgledom i stilom.
(Čitateljka, 30. decembar 2020 12:04)”

——mislim da za mojih 45 godina života nisam
procitala besmisleniji komentar....

marko_sthlm

pre 3 godine

@ "Ana, uči decu srpski i o Srbiji, pa da gledamo te male Švajnštajgeriće za 20-tak godina u našoj, a ne nemačkoj ili, ne daj Bože, američkoj reprezentaciji...
(ja, 30. decembar 2020 10:48)"

A ovaj, zašto bi uopšte uzimali zdravo za gotovo da će klinci da budu sportisti i da će da budu toliko dobri da će biti u nekoj reprezentaciji?

A ako i budu zašto ne bi bili u reprezentaciji Nemačke? Aman, otac im je nemac i imaju nemačko prezime.
S obzirom i na to koliko Srbija (ne)podržava talente (ako to budu), ne vidim zašto ne bi igrali za Nemačku.

A da treba da ih uči srpski jezik, srpsku istoriju i kulturu - to naravno da treba.

Bane...

pre 3 godine

Kakav paradoks? Ana bi trebala sa njenim fudbalerom da plati učiteljicu i da zajedno uči sa njenom decom, prvo 8 razreda da ima osnovnu školu, nije stvar o školi nego na sve propuštene časove koje nije imala prilike da upozna. Ima stare serijale od Branka kockice koji će joj proširiti vidike. Ne šalim se. Zatim 4 godine da završe svi zajedno srednju školu; dovoljno za sve njih, za 12 godina će imati prilike da prođe gradivo koja je propustila. Sa 42 g. uzimajući u obzir da se obogatila i nema finansijske probleme oformiće se kao kompletna ličnost. Znamo veoma dobro kako dobijaju ocene iz večernjih škola i verujem da se ništa nije promenilo, čak je i gore gde se lobiraju nastavnice da govore sve najlepše o njihovim učenicima profi sportistima. Znam da voli da čita popularnu psihologiju, uostalom uspešna je, bogata i nema razloga da se pravda. Kvalitetno govori engleski jezik što je bitno moram priznati i veliki plus. Može da lista uopštene enciklopedija da ima šira gledišta ako je zaista istina ono što piše, jer sam pomalo skeptik jer Google je preteća enciklopedijama pa sam možda pomalo sumnjičav u njenim izjavama jer mi je pomoću interneta sve mnogo lakše u odnosu na sve enciklopedije koje su sada zastarele ali prednost je kada želim da saznam dokle je neka oblast tada stigla i kako se razmišljalo u ono vreme, znalo, što mi pomaže da uočim razlike i koliko smo napredovali u nekim oblastima, gde su bile zablude, greške, šta se promenilo, koliko, a šta nije. Ako je bogata ne znači da je obrazovana, logično je da nije bilo vremena. Glupo je da se sada foliramo ako mi koji smo čitali, znamo da su bile zastarele informacije. Pustiš You tube; slušaš i možeš samo da se fokusiraš i kupiš kao sunđer informacije a da nisi primoran da gledaš, da okrećeš list...slušam i zapisujem ležeći nešto što mi je bitno na fascikli gde stavim prazan list da mogu nešto da zapišem što mi je bitno. Koliko je sve lakše u odnosu na ranije gde sam bio primoran da sedim, budem skoncentrisan na ono što čitam, pa da pišem sa strane na fascikli da nešto ne propustim ili sam koristio razne simbole da izdvojim bitnog od nebitnog, bitnijeg, gde sam prvo podvlačio, zatim sledeće češljanje nekog gradiva simboli, krstovi, zvezdice koje su imali svoje značenje. Zatim podvlačio plavim markerom ono što je manje bitno ali vredno pažnje, žutim fluorescentnim nešto bitno a naranđanstim najbitniju misao, tekst koji treba zapamtiti. Nema pojma i mislim da laže ili govori poluistine jer su kompleksi u pitanju. Mogu da se kladim da deca sa 10 g. koji su radoznali i koriste smartfon idu u školu više znaju od nje. Teniserka da obrazuje svoju decu? sa fudbalerom? Strani jezici može da prođe i tenis kao i fudbal; tu su upučeni ali obrazovanje...zaboravite..čita knjige...koga ona laže..? Selfi sa knjigom? Da....

Jes nije nego

pre 3 godine

Svaka njoj čast, ali aj da se ne lažemo, žena nema brige ovoga sveta i može da živi kao u 16om veku. Šta da radi prosečan srbin koji seče uši da okrpi dupe nego da pusti tv detetu samo da se restartuje makar na pola sata, ako već ne plaća telefon na rate.

466453

pre 3 godine

Lepa a pametna, to boli? Naravno da će sprečiti trovanje dece, pročitajte komentare i neće vam jasno od čega! Ili, možda i neće. :(

Mikloš Salamander

pre 3 godine

propeler zviz@

E druze nisam znao,bas ti hvala kako se pise,vidi nisi ukapirao zasto sam napisao sa velikim S,naravno da znam,stvar je u tome sto deca rodjena tamo u Nemackoj konkretno veoma lose pricaju nas jezik,pogotovo ako su iz mesovitih brakova,licno znam x primera gde u tim slucajevima ta deca ne da slabo znaju nego neznaju ni rec da beknu!.

nnn

pre 3 godine

Ovi sto kazu "lako je njoj jer je udata za fudbalera" ocigledno ne poznaju ni jednog profesionalnog fudbalera, a ni sportistu. Ja bih nervni slom dobila da sam u vezi sa fudbalerom, dzabe pare kad nemam s njim sta da pricam. Tolikoooo
(Ana, 30. decembar 2020 15:00)


Može biti, ipak u ovom slučaju da bi došli do takvog zaključka trebali bi poznavati i Bastijana i Anu.

Boris

pre 3 godine

Kako su poceli da smaraju ovi bogati a zatupljeni vezano za zabranu tehnologije djeci itd. Prethodno Jelena Djokovic, evo sad i Ana koju mnogo cijenim zbog karijere, iako nije nesto inteligentna izvan tenisa itd. Prve dvije osobe koje mi padaju na pameta a koje su podjednako uspjesne u oblastima daleko bitnijim za covjecanstvo od tenisa i sporta generalno a "razbijali" su se od igrica su Elon Mask, svi znamo ko je on, i drugi je Terens Tao fildsovac( osvojio jos mnogo prestiznih nagrada) a koga kolege zovu Mocartom matematike i medju tri najbolja matematicara u zadnjih 10-15 godina.

ns

pre 3 godine

ani instagram vodi neka profi agencija, devojka je pod ugovorima jos uvek, sve je dozirano i nema slika koje otkrivaju previse ili intimu uopste. ona i dalje zaradjuje vise nego vecina aktivnih teniserki.

znaci

pre 3 godine

Nije Ana sigurno zvala novinare,nego su oni nju pitali na tu temu. Mozda je zena rekla da ce se truditi da deca ne provode mnogo vremena na tabletima i u z tv,sto je normalno. Ali da svabo ima najbolju zenu na svetu ima. Ozenis takvu zenu i uzivas u zivotu,ozenis budalu neku postanes filozof.