Moderna Pepeljuga: Odrastala u bedi, bila u zatvoru, spasao je milijarder s kojim danas živi bajku

Ponedeljak, 17.05.2021.

13:18

Izvor: superžena

Moderna Pepeljuga: Odrastala u bedi, bila u zatvoru, spasao je milijarder s kojim danas živi bajku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

leb

pre 2 godine

@Kad se žene udaju za običnjaka jedva rode jedno, kad se udaju za lovatora onda radjaju više. Žene beta muškarcima postavljaju uslove a bogatim alfama ne, njima ispunjavaju sve želje.
Žene vole iz interesa a muškarci su tu naivniji mnogo...
(trp, 17. maj 2021 20:56)

Ma hajde! Rađaju za koliko dece imaju uslova. Moja i ja imamo za jedno i po, za sada je jedno, nadamo se da ćemo uspeti da naguramo i za drugo. Jedva. Zamisli, žene vole svakakve ljude, ali moraju i oni njih da vole. Ko je lud da voli idiota koji ga omalovažava? Niko. Ni ne treba vam žena čim tako razmišljate.

Ploter

pre 2 godine

Da je hteo da je spase neko ko ima radno vremene od 7-17h, ispao bi matori pokvarenik i svaler, manijak koji uhodi i napastvuje nesrecnu mladu damu...
Ovako je princ.
(sud javnosti, 17. maj 2021 19:46)

Očekivao sam komentare pakosne sirotinje i gubitnika tranzicije. Ali što dirate KGB? I Putina biste vi uza zid pakosna sirotinjo. Teško vam je da gledate kako uživamo.

Matori Kesa

pre 2 godine

Malo ko bi odoleo - i parama a i mladoj , lepoj zeni ! A ruski tajkuni - zna se - reket gde treba ostatak za ,,Bajku,, ! - Sve isto kao kod nas !

a little bit of Morgen

pre 2 godine

"Вала причајте шта хоћете, али они имају четворо деце. Данас ови што пуцају од љубави на све стране једва једно подижу и не, нема то везе за новцем, већ искључиво са егоизмом,изузев парова који на жалост из здравствених разлога не могу да имају децу.
(Милош, 17. maj 2021 19:36)"

Da, da, imaju četvoro dece, četiri dadilje, četiri kuvara, četiri batlera, četiri lična učitelja engleskog, četiri lična aikido trenera, četiri lična nastavnika klavira, četiri šofera do privatnih škola,... i to uopšte nema veze sa novcem, brigom i vremenom kojim moraju da im posvete.

Amila_

pre 2 godine

Ovaj se po kući šeta u čarape. Auu, kakav džiber!
(Petronije, 18. maj 2021 01:10)

"... u carape"???
Ne bih da remetim Vase nadasve kompleksne misaone procese, ali ovdje je dziberski jedino ovo Vase nepoznavanje gramatike, kombinovano sa smjeloscu da se time izadje u javnost.

Privatni detektiv Đido Mova

pre 2 godine

Ali brate, kako su im lepa deca. Svaka čast, i ja ovu ženu podržavam. Niko nije zaslužio na ovom svetu da se pati u životu, njoj se posrećilo i drago mi je zbog nje.

LondonCalling

pre 2 godine

"uh koji seljoberiii !!
dzaba milijarde"
(sonja m., 17. maj 2021 23:12)

Ma da, u životu najvažnija stvar je biti lepo i prikladno odeven (po mogućstvu da sve bude skupoceno), a ostale stvari su totalno nebitne..."seljoberi" mo'š misliti...
Ljudi, slušajte našu trendseterku Sonju M. da vam ona objasni šta je bitno!
(nekad mi je muka od ljudi)

Danilo

pre 2 godine

Mnogo zavidnost ovde :D Oduvek su muskarci gledali mlade zene zato sto je mladost plodnost a lepota zdravlje. Na drugu stranu muskarac moze biti uspesan u
zivotu iako nije atraktivan. Zene oduvek su gledali sigurnost za sebe, decu i to je razumljivo. Kako se kaze, cist racun duga ljubav:)

a

pre 2 godine

Njih dvoje su dugo zajedno, imaju cetvoro preslatke dece, tip uopste ne izgleda odvratno, a i rekla bih po slikama da stvarno jesu bliski. Sta ste vi komentatori zapenili da je branite od nje same? Neka su srecni jos dugo!

Dana

pre 2 godine

Žene vole hipergamiju, da iskorače iz svog socijalnog sloja i popnu se koju lestvicu više na društvenim skalama. Ona živi svoj san, ima para,misli da ga voli, imaju 4 dece, putuju, sve imaju... Na nesvesnom je to nivou izabrala i zaista misli da je srećna, ne vidi sebe kao sponzorušu. Jbga, svi volimo sigurnost.

Amila_

pre 2 godine

Mozda je do mene. Mozda ja grijesim, ali ja ovdje vidim jednu zenu koja je imala uzasan start, kao u najstrasnijim filmovima, a dozivjela nevjerovatan obrt.
Sa 16 godina, ona je bila dijete. Ona nije kriva za stvari koje su joj se poslije desile.
Sa ovakvim izgledom, ona je mogla upecati bilo kojeg milijardera.
Ona se udala za ovog covjeka.
Niko od pljuvaca nije obratio paznju na posljednju fotografiju?
Onaj pogled se ne moze odglumiti.
Ona njega iskreno voli.
Vjeruje mu.
A povjerenje u drugog covjeka je najuzvisenije osjecanje i upravo ljudima koji su prosli pakao u zivotu, bolno nedostaje.
Ona ponovo ima povjerenje u covjeka, nakon sto je morala rasturati drogu, davati tijelo, trpiti najgora maltretiranja.
I ovdasnji "mislioci" to sve spakovali u klasicnu pricu o napaljenom starcu i pohlepnoj statleti???
Tuzno.

plavušica

pre 2 godine

Daleko je ovo of bajke o Pepeljugi.
Klasična mafijaška žena: od biografije,fizionomije do slika na instagramu...fake sreća koja se vidi u pogledu.

Rade

pre 2 godine

Zaljubio se u njen karakter, a ne u izgled. A i ona se udala jer nije mogla da mu odoli, nije bitno što je mator. Ako želite još sličnog humora, pratite moje komentare.

Jeste, kako da ne...

pre 2 godine

Poenta cele priče je biti samo lep i kad tad ćeš naći nekog bogataša da te izvlači iz svakakvih loših situacija i da živiš kao kraljica, a pri tome, apsolutno ništa da ne radiš u životu...

Veliki brat

pre 2 godine

Rodila četvoro dece, ipak su motivi dublji i sadržajniji!!!
(Dejan Rakočević, 17. maj 2021 18:23)

Pa rađaju i one ukrajinke za nekoliko hiljada evra pa do 10k ili tako nešto, izigravaju surogat majke parovima sa zapada, bila je vest o tim bebama po koje niko nije mogao da dođe prošle godine kad je krenula pandemija, jer su ukinuli avio letove.



Bar je bila punoletna. Šta je sa našim devojčicama? I Pepeljugin princ je bio mlad.
(Cica, 17. maj 2021 22:19)

Druže, a šta e sa onim rukim oligarhom Valentinom Ivanovim, koji je imao 55 godina kada je oženio manekenku Elizavetu Adamenko kad je ona imala 18 godina?
Legalno, reći ćeš? Jeste, samo što se zna da je on nju upoznao i počeo da viđa 4 godine ranije, kad je imala samo 14 godina.

Zamisli matorca koji ima 51 godinu da muva devojčicu koja još nije ni osnovnu školu završila. To ti je Rusija, ako si milijarder, onda može sve, to tamo svi znaju, čak i njih dvoje to priznaju (da su se upoznali kad je ona imala 14 godina) i nikom ništa.
To čak ni u Srbiji ne bi moglo tek tako da prođe, a na Zapadu bi neko takav završio i ekonomsku i političku karijeru.

neinformisan

pre 2 godine

Moderna pepeljuga je verzija gde je princ omatoreli kgb agent i perac drzavnih para a pepeljuga mlada sponzorusa koja valjda pada na dobru zvaku, ali bukvalno.. Inace pripada pravcu savremeni postsocijalisticki brutalizam

Kanadjanka

pre 2 godine

Stvarno nije u redu da blatite Pepeljugu! Vredno je radila i bila dobra osoba da bi je Princ zapazio. Nije isao po zatvorima da je trazi.
Morate li bas svaku bajku da upropastite losom interpretaciom?!
(Brzi, 17. maj 2021 19:32)
---
Bravo za komentar! Pa kakva crna Pepeljuga?! Pepeljuga je pre ona sto je prvom muzu rintala kao veran rob i gajila decu, dok je taj vecito radio "prekovremeno", a kasnije isao po klubovima. Dok se jednog dana nije probudila i igrom neverovatnih okolnosti mu videla Facebook na kome se, ispred tudje jahte, deklarisao kao "investitor". A na Facebook-u 30 prijateljica, ne zna se koja plasticnija od koje. Onda se Pepeljuga mLogo iznervirala, proradila joj krv dalekih predaka, gadjala ga akvarijumom, srecom - promasila, izbacila iz kuce, i posle par godina nasla pravog princa iz bajke, koji, istina je, nema zamak, ali je tretira kao malo vode na dlanu.;-) E, to vam je u par recenica, prava moderna Pepeljuga.:-)))

Amila_

pre 2 godine

A da se malo razmisli prije pisanja komentara?
Prije 14 godina, ovaj covjek je izgledao drugacije.
Iskusan, samouvjeren, inteligentan.
Ona jeste bila jako mlada, ali je imala zivotnog iskustva za tri zivota i bolno iskusila sta pogresan partner covjeku moze uciniti od zivota.
Okusila zatvor.
Zivjela u paklenom strahu od osvete.
Stvarno mislite da takvoj zeni ikada vise trebaju prazne price nekog ljepotana?
Ovaj lik ima bas sve sto jednu zenu sa takvom zivotnom pricom moze fascinirati i drzati u stabilnoj vezi.

Amila_

pre 2 godine

Ovi ljudi se stvarno vole, koliko god to bila saka u nos nasem misljenju o vezama sa ogromnom razlikom u godinama.
I mom licnom misljenju.
Ali izuzeci postoje uvijek i u svemu.
Ne smijemo zaboraviti, u kakvim okolnistima ga je upoznala.
On jeste bio njen princ i spasilac.
Djeca izgledaju sretno.
Meni su preslatka porodica.

Dosadnjaković

pre 2 godine

I živeli su sretno i veselo od novca koji je bezobzirno otet narodu Rusije tokom pretvaranja društvenog u privatno. Bez ljutnje, ali kada sam čitao "Pepeljugu" ona (pepeljuga) nije bila u vezi sa dilerima droge, a kasnije se fotkala u Plejboju.

B.Živković

pre 2 godine

"Naredniče, nisam hteo da vređam..." A to, što žive uglavnom u Londonu, a i to što se obogatio radeći na državnim dugovima Rusije i što je radio za KGB u Londonu, to nikom` ništa.

nikola

pre 2 godine

Tuzan je to zivot, dete bez cokolade i zvake...
A onda niotkud, pojavi se princ..mislim malko odrtaveli deda princ ali ipak... i dok si rekao keks ubaci joj cokoladu u usta i jos jos joj krne debelu zvaku da zvace i kaze joj, ajd sad ovamo ima kod mene kuci jos ovih zvaka i cokolade..
od svih tih slatkisa njoj svake tri godine naraste tiba i eto..zivi se
(Drndo Maroje, 17. maj 2021 20:07)

Ha ha ha ha ha @ Drndo Maroje, zacenih se ja od smeha, suza suzu stize.

Drndo Maroje

pre 2 godine

Tuzan je to zivot, dete bez cokolade i zvake...
A onda niotkud, pojavi se princ..mislim malko odrtaveli deda princ ali ipak... i dok si rekao keks ubaci joj cokoladu u usta i jos jos joj krne debelu zvaku da zvace i kaze joj, ajd sad ovamo ima kod mene kuci jos ovih zvaka i cokolade..
od svih tih slatkisa njoj svake tri godine naraste tiba i eto..zivi se

milijarda gore dole

pre 2 godine

Princ je poljubio usnulu princezu, princeza se prenula iz ružnog sna, uzeli su se, izrodili buljuk dece i živeli srećno i zadovoljno do kraja njegovog života.

trp

pre 2 godine

Kad se žene udaju za običnjaka jedva rode jedno, kad se udaju za lovatora onda radjaju više. Žene beta muškarcima postavljaju uslove a bogatim alfama ne, njima ispunjavaju sve želje.
Žene vole iz interesa a muškarci su tu naivniji mnogo...

sve za dobrobit drzave

pre 2 godine

kad sam bila mala druzila sam se sa sitnim kriminalcima, nisam znala da su zli i neprijatelji drzave.
sad sam porasla pa se druzim sa krupnim krimosima, oni su znate dobri i paze na drzavu, zato im drzava rado gurne par milijardi da im se nadje

Harry

pre 2 godine

Ima li uopste Ruskinja ili Ukrajinki koje nisu neki fakultet zavrsile? Evo ova detinjstvo provela u pukom siromastvu, kao tinejdzerka prodavala drogu, zaglavila zbog toga zatvor, izasla ranije iz zatvora zahvaljujuci sedom princu na belom konju i usput, dok je serijski radjala decu radila kao model i zavrsavala ekonomiju u Moskvi. Mislim, covek ne zna sta da misli o svemu.

iki

pre 2 godine

Imaju dobru platu ovi KGB-ovci, cak uspeju da ustede i po milijardu dolara? Divna i bogata zemlja... :)
Mozda je ona Pepeljuga, ali KGB princ ipak nije princ...
Zbog takvih princeva je i zivela u bedi.
Ipak nije pametna.

Милош

pre 2 godine

Вала причајте шта хоћете, али они имају четворо деце. Данас ови што пуцају од љубави на све стране једва једно подижу и не, нема то везе за новцем, већ искључиво са егоизмом,изузев парова који на жалост из здравствених разлога не могу да имају децу.

Brzi

pre 2 godine

Stvarno nije u redu da blatite Pepeljugu! Vredno je radila i bila dobra osoba da bi je Princ zapazio. Nije isao po zatvorima da je trazi.
Morate li bas svaku bajku da upropastite losom interpretaciom?!

overidiot

pre 2 godine

ne mari za novac, nosi najskuplju odeću, a nekada nije imala ništa, čak ni za čokoladu.

jbt kako joj zavidim! oduvek sam čeznuo da nosim najskuplju odeću

sud javnosti

pre 2 godine

Da je hteo da je spase neko ko ima radno vremene od 7-17h, ispao bi matori pokvarenik i svaler, manijak koji uhodi i napastvuje nesrecnu mladu damu...
Ovako je princ.

seljadin

pre 2 godine

ne mislim nista lose za njihovu razliku u godinama, ono sto je lose u ovoj prici je kako se ponasala u nemastini, znaci kad je krizna situacija reaguje kriminalno, mnogo je ljudi bilo u mnogo gorim situacijama pa nisu posezali za kriminalom, ona se sigurno nece time baviti, alije pitanje sta je u njenim genima preneto na potpmstvo, u svakom slucaju njen muz je hrabar, ja ne bih bio toliko

STRUČNI KONSULTANT

pre 2 godine

Ja bih voleo da sam milijarder. Onda bih išao bos po kući jer imam podno grejanje, a kupio bih i klavir. Mnogo volim klavir. Onda bih i ja imao 4 dece i dobar mobilni. I pistaće bih jeo svaki dan. I indijski orah. Mnogo volim pistaće. Kako se postaje taj kgb-ovac? Baš mi treba milijarda nečega.

STRUČNI KONSULTANT

pre 2 godine

Ja bih voleo da sam milijarder. Onda bih išao bos po kući jer imam podno grejanje, a kupio bih i klavir. Mnogo volim klavir. Onda bih i ja imao 4 dece i dobar mobilni. I pistaće bih jeo svaki dan. I indijski orah. Mnogo volim pistaće. Kako se postaje taj kgb-ovac? Baš mi treba milijarda nečega.

iki

pre 2 godine

Imaju dobru platu ovi KGB-ovci, cak uspeju da ustede i po milijardu dolara? Divna i bogata zemlja... :)
Mozda je ona Pepeljuga, ali KGB princ ipak nije princ...
Zbog takvih princeva je i zivela u bedi.
Ipak nije pametna.

sud javnosti

pre 2 godine

Da je hteo da je spase neko ko ima radno vremene od 7-17h, ispao bi matori pokvarenik i svaler, manijak koji uhodi i napastvuje nesrecnu mladu damu...
Ovako je princ.

sve za dobrobit drzave

pre 2 godine

kad sam bila mala druzila sam se sa sitnim kriminalcima, nisam znala da su zli i neprijatelji drzave.
sad sam porasla pa se druzim sa krupnim krimosima, oni su znate dobri i paze na drzavu, zato im drzava rado gurne par milijardi da im se nadje

Harry

pre 2 godine

Ima li uopste Ruskinja ili Ukrajinki koje nisu neki fakultet zavrsile? Evo ova detinjstvo provela u pukom siromastvu, kao tinejdzerka prodavala drogu, zaglavila zbog toga zatvor, izasla ranije iz zatvora zahvaljujuci sedom princu na belom konju i usput, dok je serijski radjala decu radila kao model i zavrsavala ekonomiju u Moskvi. Mislim, covek ne zna sta da misli o svemu.

Amila_

pre 2 godine

Ovi ljudi se stvarno vole, koliko god to bila saka u nos nasem misljenju o vezama sa ogromnom razlikom u godinama.
I mom licnom misljenju.
Ali izuzeci postoje uvijek i u svemu.
Ne smijemo zaboraviti, u kakvim okolnistima ga je upoznala.
On jeste bio njen princ i spasilac.
Djeca izgledaju sretno.
Meni su preslatka porodica.

B.Živković

pre 2 godine

"Naredniče, nisam hteo da vređam..." A to, što žive uglavnom u Londonu, a i to što se obogatio radeći na državnim dugovima Rusije i što je radio za KGB u Londonu, to nikom` ništa.

Dosadnjaković

pre 2 godine

I živeli su sretno i veselo od novca koji je bezobzirno otet narodu Rusije tokom pretvaranja društvenog u privatno. Bez ljutnje, ali kada sam čitao "Pepeljugu" ona (pepeljuga) nije bila u vezi sa dilerima droge, a kasnije se fotkala u Plejboju.

neinformisan

pre 2 godine

Moderna pepeljuga je verzija gde je princ omatoreli kgb agent i perac drzavnih para a pepeljuga mlada sponzorusa koja valjda pada na dobru zvaku, ali bukvalno.. Inace pripada pravcu savremeni postsocijalisticki brutalizam

Amila_

pre 2 godine

A da se malo razmisli prije pisanja komentara?
Prije 14 godina, ovaj covjek je izgledao drugacije.
Iskusan, samouvjeren, inteligentan.
Ona jeste bila jako mlada, ali je imala zivotnog iskustva za tri zivota i bolno iskusila sta pogresan partner covjeku moze uciniti od zivota.
Okusila zatvor.
Zivjela u paklenom strahu od osvete.
Stvarno mislite da takvoj zeni ikada vise trebaju prazne price nekog ljepotana?
Ovaj lik ima bas sve sto jednu zenu sa takvom zivotnom pricom moze fascinirati i drzati u stabilnoj vezi.

Drndo Maroje

pre 2 godine

Tuzan je to zivot, dete bez cokolade i zvake...
A onda niotkud, pojavi se princ..mislim malko odrtaveli deda princ ali ipak... i dok si rekao keks ubaci joj cokoladu u usta i jos jos joj krne debelu zvaku da zvace i kaze joj, ajd sad ovamo ima kod mene kuci jos ovih zvaka i cokolade..
od svih tih slatkisa njoj svake tri godine naraste tiba i eto..zivi se

nikola

pre 2 godine

Tuzan je to zivot, dete bez cokolade i zvake...
A onda niotkud, pojavi se princ..mislim malko odrtaveli deda princ ali ipak... i dok si rekao keks ubaci joj cokoladu u usta i jos jos joj krne debelu zvaku da zvace i kaze joj, ajd sad ovamo ima kod mene kuci jos ovih zvaka i cokolade..
od svih tih slatkisa njoj svake tri godine naraste tiba i eto..zivi se
(Drndo Maroje, 17. maj 2021 20:07)

Ha ha ha ha ha @ Drndo Maroje, zacenih se ja od smeha, suza suzu stize.

seljadin

pre 2 godine

ne mislim nista lose za njihovu razliku u godinama, ono sto je lose u ovoj prici je kako se ponasala u nemastini, znaci kad je krizna situacija reaguje kriminalno, mnogo je ljudi bilo u mnogo gorim situacijama pa nisu posezali za kriminalom, ona se sigurno nece time baviti, alije pitanje sta je u njenim genima preneto na potpmstvo, u svakom slucaju njen muz je hrabar, ja ne bih bio toliko

Brzi

pre 2 godine

Stvarno nije u redu da blatite Pepeljugu! Vredno je radila i bila dobra osoba da bi je Princ zapazio. Nije isao po zatvorima da je trazi.
Morate li bas svaku bajku da upropastite losom interpretaciom?!

milijarda gore dole

pre 2 godine

Princ je poljubio usnulu princezu, princeza se prenula iz ružnog sna, uzeli su se, izrodili buljuk dece i živeli srećno i zadovoljno do kraja njegovog života.

Kanadjanka

pre 2 godine

Stvarno nije u redu da blatite Pepeljugu! Vredno je radila i bila dobra osoba da bi je Princ zapazio. Nije isao po zatvorima da je trazi.
Morate li bas svaku bajku da upropastite losom interpretaciom?!
(Brzi, 17. maj 2021 19:32)
---
Bravo za komentar! Pa kakva crna Pepeljuga?! Pepeljuga je pre ona sto je prvom muzu rintala kao veran rob i gajila decu, dok je taj vecito radio "prekovremeno", a kasnije isao po klubovima. Dok se jednog dana nije probudila i igrom neverovatnih okolnosti mu videla Facebook na kome se, ispred tudje jahte, deklarisao kao "investitor". A na Facebook-u 30 prijateljica, ne zna se koja plasticnija od koje. Onda se Pepeljuga mLogo iznervirala, proradila joj krv dalekih predaka, gadjala ga akvarijumom, srecom - promasila, izbacila iz kuce, i posle par godina nasla pravog princa iz bajke, koji, istina je, nema zamak, ali je tretira kao malo vode na dlanu.;-) E, to vam je u par recenica, prava moderna Pepeljuga.:-)))

overidiot

pre 2 godine

ne mari za novac, nosi najskuplju odeću, a nekada nije imala ništa, čak ni za čokoladu.

jbt kako joj zavidim! oduvek sam čeznuo da nosim najskuplju odeću

trp

pre 2 godine

Kad se žene udaju za običnjaka jedva rode jedno, kad se udaju za lovatora onda radjaju više. Žene beta muškarcima postavljaju uslove a bogatim alfama ne, njima ispunjavaju sve želje.
Žene vole iz interesa a muškarci su tu naivniji mnogo...

Милош

pre 2 godine

Вала причајте шта хоћете, али они имају четворо деце. Данас ови што пуцају од љубави на све стране једва једно подижу и не, нема то везе за новцем, већ искључиво са егоизмом,изузев парова који на жалост из здравствених разлога не могу да имају децу.

Amila_

pre 2 godine

Mozda je do mene. Mozda ja grijesim, ali ja ovdje vidim jednu zenu koja je imala uzasan start, kao u najstrasnijim filmovima, a dozivjela nevjerovatan obrt.
Sa 16 godina, ona je bila dijete. Ona nije kriva za stvari koje su joj se poslije desile.
Sa ovakvim izgledom, ona je mogla upecati bilo kojeg milijardera.
Ona se udala za ovog covjeka.
Niko od pljuvaca nije obratio paznju na posljednju fotografiju?
Onaj pogled se ne moze odglumiti.
Ona njega iskreno voli.
Vjeruje mu.
A povjerenje u drugog covjeka je najuzvisenije osjecanje i upravo ljudima koji su prosli pakao u zivotu, bolno nedostaje.
Ona ponovo ima povjerenje u covjeka, nakon sto je morala rasturati drogu, davati tijelo, trpiti najgora maltretiranja.
I ovdasnji "mislioci" to sve spakovali u klasicnu pricu o napaljenom starcu i pohlepnoj statleti???
Tuzno.

Privatni detektiv Đido Mova

pre 2 godine

Ali brate, kako su im lepa deca. Svaka čast, i ja ovu ženu podržavam. Niko nije zaslužio na ovom svetu da se pati u životu, njoj se posrećilo i drago mi je zbog nje.

a

pre 2 godine

Njih dvoje su dugo zajedno, imaju cetvoro preslatke dece, tip uopste ne izgleda odvratno, a i rekla bih po slikama da stvarno jesu bliski. Sta ste vi komentatori zapenili da je branite od nje same? Neka su srecni jos dugo!

a little bit of Morgen

pre 2 godine

"Вала причајте шта хоћете, али они имају четворо деце. Данас ови што пуцају од љубави на све стране једва једно подижу и не, нема то везе за новцем, већ искључиво са егоизмом,изузев парова који на жалост из здравствених разлога не могу да имају децу.
(Милош, 17. maj 2021 19:36)"

Da, da, imaju četvoro dece, četiri dadilje, četiri kuvara, četiri batlera, četiri lična učitelja engleskog, četiri lična aikido trenera, četiri lična nastavnika klavira, četiri šofera do privatnih škola,... i to uopšte nema veze sa novcem, brigom i vremenom kojim moraju da im posvete.

plavušica

pre 2 godine

Daleko je ovo of bajke o Pepeljugi.
Klasična mafijaška žena: od biografije,fizionomije do slika na instagramu...fake sreća koja se vidi u pogledu.

Veliki brat

pre 2 godine

Rodila četvoro dece, ipak su motivi dublji i sadržajniji!!!
(Dejan Rakočević, 17. maj 2021 18:23)

Pa rađaju i one ukrajinke za nekoliko hiljada evra pa do 10k ili tako nešto, izigravaju surogat majke parovima sa zapada, bila je vest o tim bebama po koje niko nije mogao da dođe prošle godine kad je krenula pandemija, jer su ukinuli avio letove.



Bar je bila punoletna. Šta je sa našim devojčicama? I Pepeljugin princ je bio mlad.
(Cica, 17. maj 2021 22:19)

Druže, a šta e sa onim rukim oligarhom Valentinom Ivanovim, koji je imao 55 godina kada je oženio manekenku Elizavetu Adamenko kad je ona imala 18 godina?
Legalno, reći ćeš? Jeste, samo što se zna da je on nju upoznao i počeo da viđa 4 godine ranije, kad je imala samo 14 godina.

Zamisli matorca koji ima 51 godinu da muva devojčicu koja još nije ni osnovnu školu završila. To ti je Rusija, ako si milijarder, onda može sve, to tamo svi znaju, čak i njih dvoje to priznaju (da su se upoznali kad je ona imala 14 godina) i nikom ništa.
To čak ni u Srbiji ne bi moglo tek tako da prođe, a na Zapadu bi neko takav završio i ekonomsku i političku karijeru.

Danilo

pre 2 godine

Mnogo zavidnost ovde :D Oduvek su muskarci gledali mlade zene zato sto je mladost plodnost a lepota zdravlje. Na drugu stranu muskarac moze biti uspesan u
zivotu iako nije atraktivan. Zene oduvek su gledali sigurnost za sebe, decu i to je razumljivo. Kako se kaze, cist racun duga ljubav:)

Amila_

pre 2 godine

Ovaj se po kući šeta u čarape. Auu, kakav džiber!
(Petronije, 18. maj 2021 01:10)

"... u carape"???
Ne bih da remetim Vase nadasve kompleksne misaone procese, ali ovdje je dziberski jedino ovo Vase nepoznavanje gramatike, kombinovano sa smjeloscu da se time izadje u javnost.

LondonCalling

pre 2 godine

"uh koji seljoberiii !!
dzaba milijarde"
(sonja m., 17. maj 2021 23:12)

Ma da, u životu najvažnija stvar je biti lepo i prikladno odeven (po mogućstvu da sve bude skupoceno), a ostale stvari su totalno nebitne..."seljoberi" mo'š misliti...
Ljudi, slušajte našu trendseterku Sonju M. da vam ona objasni šta je bitno!
(nekad mi je muka od ljudi)

Jeste, kako da ne...

pre 2 godine

Poenta cele priče je biti samo lep i kad tad ćeš naći nekog bogataša da te izvlači iz svakakvih loših situacija i da živiš kao kraljica, a pri tome, apsolutno ništa da ne radiš u životu...

Rade

pre 2 godine

Zaljubio se u njen karakter, a ne u izgled. A i ona se udala jer nije mogla da mu odoli, nije bitno što je mator. Ako želite još sličnog humora, pratite moje komentare.

Dana

pre 2 godine

Žene vole hipergamiju, da iskorače iz svog socijalnog sloja i popnu se koju lestvicu više na društvenim skalama. Ona živi svoj san, ima para,misli da ga voli, imaju 4 dece, putuju, sve imaju... Na nesvesnom je to nivou izabrala i zaista misli da je srećna, ne vidi sebe kao sponzorušu. Jbga, svi volimo sigurnost.

Matori Kesa

pre 2 godine

Malo ko bi odoleo - i parama a i mladoj , lepoj zeni ! A ruski tajkuni - zna se - reket gde treba ostatak za ,,Bajku,, ! - Sve isto kao kod nas !

leb

pre 2 godine

@Kad se žene udaju za običnjaka jedva rode jedno, kad se udaju za lovatora onda radjaju više. Žene beta muškarcima postavljaju uslove a bogatim alfama ne, njima ispunjavaju sve želje.
Žene vole iz interesa a muškarci su tu naivniji mnogo...
(trp, 17. maj 2021 20:56)

Ma hajde! Rađaju za koliko dece imaju uslova. Moja i ja imamo za jedno i po, za sada je jedno, nadamo se da ćemo uspeti da naguramo i za drugo. Jedva. Zamisli, žene vole svakakve ljude, ali moraju i oni njih da vole. Ko je lud da voli idiota koji ga omalovažava? Niko. Ni ne treba vam žena čim tako razmišljate.

Ploter

pre 2 godine

Da je hteo da je spase neko ko ima radno vremene od 7-17h, ispao bi matori pokvarenik i svaler, manijak koji uhodi i napastvuje nesrecnu mladu damu...
Ovako je princ.
(sud javnosti, 17. maj 2021 19:46)

Očekivao sam komentare pakosne sirotinje i gubitnika tranzicije. Ali što dirate KGB? I Putina biste vi uza zid pakosna sirotinjo. Teško vam je da gledate kako uživamo.

Милош

pre 2 godine

Вала причајте шта хоћете, али они имају четворо деце. Данас ови што пуцају од љубави на све стране једва једно подижу и не, нема то везе за новцем, већ искључиво са егоизмом,изузев парова који на жалост из здравствених разлога не могу да имају децу.

trp

pre 2 godine

Kad se žene udaju za običnjaka jedva rode jedno, kad se udaju za lovatora onda radjaju više. Žene beta muškarcima postavljaju uslove a bogatim alfama ne, njima ispunjavaju sve želje.
Žene vole iz interesa a muškarci su tu naivniji mnogo...

Amila_

pre 2 godine

A da se malo razmisli prije pisanja komentara?
Prije 14 godina, ovaj covjek je izgledao drugacije.
Iskusan, samouvjeren, inteligentan.
Ona jeste bila jako mlada, ali je imala zivotnog iskustva za tri zivota i bolno iskusila sta pogresan partner covjeku moze uciniti od zivota.
Okusila zatvor.
Zivjela u paklenom strahu od osvete.
Stvarno mislite da takvoj zeni ikada vise trebaju prazne price nekog ljepotana?
Ovaj lik ima bas sve sto jednu zenu sa takvom zivotnom pricom moze fascinirati i drzati u stabilnoj vezi.

Amila_

pre 2 godine

Ovi ljudi se stvarno vole, koliko god to bila saka u nos nasem misljenju o vezama sa ogromnom razlikom u godinama.
I mom licnom misljenju.
Ali izuzeci postoje uvijek i u svemu.
Ne smijemo zaboraviti, u kakvim okolnistima ga je upoznala.
On jeste bio njen princ i spasilac.
Djeca izgledaju sretno.
Meni su preslatka porodica.

Dana

pre 2 godine

Žene vole hipergamiju, da iskorače iz svog socijalnog sloja i popnu se koju lestvicu više na društvenim skalama. Ona živi svoj san, ima para,misli da ga voli, imaju 4 dece, putuju, sve imaju... Na nesvesnom je to nivou izabrala i zaista misli da je srećna, ne vidi sebe kao sponzorušu. Jbga, svi volimo sigurnost.

seljadin

pre 2 godine

ne mislim nista lose za njihovu razliku u godinama, ono sto je lose u ovoj prici je kako se ponasala u nemastini, znaci kad je krizna situacija reaguje kriminalno, mnogo je ljudi bilo u mnogo gorim situacijama pa nisu posezali za kriminalom, ona se sigurno nece time baviti, alije pitanje sta je u njenim genima preneto na potpmstvo, u svakom slucaju njen muz je hrabar, ja ne bih bio toliko

STRUČNI KONSULTANT

pre 2 godine

Ja bih voleo da sam milijarder. Onda bih išao bos po kući jer imam podno grejanje, a kupio bih i klavir. Mnogo volim klavir. Onda bih i ja imao 4 dece i dobar mobilni. I pistaće bih jeo svaki dan. I indijski orah. Mnogo volim pistaće. Kako se postaje taj kgb-ovac? Baš mi treba milijarda nečega.

Drndo Maroje

pre 2 godine

Tuzan je to zivot, dete bez cokolade i zvake...
A onda niotkud, pojavi se princ..mislim malko odrtaveli deda princ ali ipak... i dok si rekao keks ubaci joj cokoladu u usta i jos jos joj krne debelu zvaku da zvace i kaze joj, ajd sad ovamo ima kod mene kuci jos ovih zvaka i cokolade..
od svih tih slatkisa njoj svake tri godine naraste tiba i eto..zivi se

neinformisan

pre 2 godine

Moderna pepeljuga je verzija gde je princ omatoreli kgb agent i perac drzavnih para a pepeljuga mlada sponzorusa koja valjda pada na dobru zvaku, ali bukvalno.. Inace pripada pravcu savremeni postsocijalisticki brutalizam

iki

pre 2 godine

Imaju dobru platu ovi KGB-ovci, cak uspeju da ustede i po milijardu dolara? Divna i bogata zemlja... :)
Mozda je ona Pepeljuga, ali KGB princ ipak nije princ...
Zbog takvih princeva je i zivela u bedi.
Ipak nije pametna.

plavušica

pre 2 godine

Daleko je ovo of bajke o Pepeljugi.
Klasična mafijaška žena: od biografije,fizionomije do slika na instagramu...fake sreća koja se vidi u pogledu.

sud javnosti

pre 2 godine

Da je hteo da je spase neko ko ima radno vremene od 7-17h, ispao bi matori pokvarenik i svaler, manijak koji uhodi i napastvuje nesrecnu mladu damu...
Ovako je princ.

Rade

pre 2 godine

Zaljubio se u njen karakter, a ne u izgled. A i ona se udala jer nije mogla da mu odoli, nije bitno što je mator. Ako želite još sličnog humora, pratite moje komentare.

nikola

pre 2 godine

Tuzan je to zivot, dete bez cokolade i zvake...
A onda niotkud, pojavi se princ..mislim malko odrtaveli deda princ ali ipak... i dok si rekao keks ubaci joj cokoladu u usta i jos jos joj krne debelu zvaku da zvace i kaze joj, ajd sad ovamo ima kod mene kuci jos ovih zvaka i cokolade..
od svih tih slatkisa njoj svake tri godine naraste tiba i eto..zivi se
(Drndo Maroje, 17. maj 2021 20:07)

Ha ha ha ha ha @ Drndo Maroje, zacenih se ja od smeha, suza suzu stize.

Amila_

pre 2 godine

Mozda je do mene. Mozda ja grijesim, ali ja ovdje vidim jednu zenu koja je imala uzasan start, kao u najstrasnijim filmovima, a dozivjela nevjerovatan obrt.
Sa 16 godina, ona je bila dijete. Ona nije kriva za stvari koje su joj se poslije desile.
Sa ovakvim izgledom, ona je mogla upecati bilo kojeg milijardera.
Ona se udala za ovog covjeka.
Niko od pljuvaca nije obratio paznju na posljednju fotografiju?
Onaj pogled se ne moze odglumiti.
Ona njega iskreno voli.
Vjeruje mu.
A povjerenje u drugog covjeka je najuzvisenije osjecanje i upravo ljudima koji su prosli pakao u zivotu, bolno nedostaje.
Ona ponovo ima povjerenje u covjeka, nakon sto je morala rasturati drogu, davati tijelo, trpiti najgora maltretiranja.
I ovdasnji "mislioci" to sve spakovali u klasicnu pricu o napaljenom starcu i pohlepnoj statleti???
Tuzno.

Kanadjanka

pre 2 godine

Stvarno nije u redu da blatite Pepeljugu! Vredno je radila i bila dobra osoba da bi je Princ zapazio. Nije isao po zatvorima da je trazi.
Morate li bas svaku bajku da upropastite losom interpretaciom?!
(Brzi, 17. maj 2021 19:32)
---
Bravo za komentar! Pa kakva crna Pepeljuga?! Pepeljuga je pre ona sto je prvom muzu rintala kao veran rob i gajila decu, dok je taj vecito radio "prekovremeno", a kasnije isao po klubovima. Dok se jednog dana nije probudila i igrom neverovatnih okolnosti mu videla Facebook na kome se, ispred tudje jahte, deklarisao kao "investitor". A na Facebook-u 30 prijateljica, ne zna se koja plasticnija od koje. Onda se Pepeljuga mLogo iznervirala, proradila joj krv dalekih predaka, gadjala ga akvarijumom, srecom - promasila, izbacila iz kuce, i posle par godina nasla pravog princa iz bajke, koji, istina je, nema zamak, ali je tretira kao malo vode na dlanu.;-) E, to vam je u par recenica, prava moderna Pepeljuga.:-)))

Jeste, kako da ne...

pre 2 godine

Poenta cele priče je biti samo lep i kad tad ćeš naći nekog bogataša da te izvlači iz svakakvih loših situacija i da živiš kao kraljica, a pri tome, apsolutno ništa da ne radiš u životu...

Danilo

pre 2 godine

Mnogo zavidnost ovde :D Oduvek su muskarci gledali mlade zene zato sto je mladost plodnost a lepota zdravlje. Na drugu stranu muskarac moze biti uspesan u
zivotu iako nije atraktivan. Zene oduvek su gledali sigurnost za sebe, decu i to je razumljivo. Kako se kaze, cist racun duga ljubav:)

Harry

pre 2 godine

Ima li uopste Ruskinja ili Ukrajinki koje nisu neki fakultet zavrsile? Evo ova detinjstvo provela u pukom siromastvu, kao tinejdzerka prodavala drogu, zaglavila zbog toga zatvor, izasla ranije iz zatvora zahvaljujuci sedom princu na belom konju i usput, dok je serijski radjala decu radila kao model i zavrsavala ekonomiju u Moskvi. Mislim, covek ne zna sta da misli o svemu.

overidiot

pre 2 godine

ne mari za novac, nosi najskuplju odeću, a nekada nije imala ništa, čak ni za čokoladu.

jbt kako joj zavidim! oduvek sam čeznuo da nosim najskuplju odeću

sve za dobrobit drzave

pre 2 godine

kad sam bila mala druzila sam se sa sitnim kriminalcima, nisam znala da su zli i neprijatelji drzave.
sad sam porasla pa se druzim sa krupnim krimosima, oni su znate dobri i paze na drzavu, zato im drzava rado gurne par milijardi da im se nadje

milijarda gore dole

pre 2 godine

Princ je poljubio usnulu princezu, princeza se prenula iz ružnog sna, uzeli su se, izrodili buljuk dece i živeli srećno i zadovoljno do kraja njegovog života.

Brzi

pre 2 godine

Stvarno nije u redu da blatite Pepeljugu! Vredno je radila i bila dobra osoba da bi je Princ zapazio. Nije isao po zatvorima da je trazi.
Morate li bas svaku bajku da upropastite losom interpretaciom?!

Veliki brat

pre 2 godine

Rodila četvoro dece, ipak su motivi dublji i sadržajniji!!!
(Dejan Rakočević, 17. maj 2021 18:23)

Pa rađaju i one ukrajinke za nekoliko hiljada evra pa do 10k ili tako nešto, izigravaju surogat majke parovima sa zapada, bila je vest o tim bebama po koje niko nije mogao da dođe prošle godine kad je krenula pandemija, jer su ukinuli avio letove.



Bar je bila punoletna. Šta je sa našim devojčicama? I Pepeljugin princ je bio mlad.
(Cica, 17. maj 2021 22:19)

Druže, a šta e sa onim rukim oligarhom Valentinom Ivanovim, koji je imao 55 godina kada je oženio manekenku Elizavetu Adamenko kad je ona imala 18 godina?
Legalno, reći ćeš? Jeste, samo što se zna da je on nju upoznao i počeo da viđa 4 godine ranije, kad je imala samo 14 godina.

Zamisli matorca koji ima 51 godinu da muva devojčicu koja još nije ni osnovnu školu završila. To ti je Rusija, ako si milijarder, onda može sve, to tamo svi znaju, čak i njih dvoje to priznaju (da su se upoznali kad je ona imala 14 godina) i nikom ništa.
To čak ni u Srbiji ne bi moglo tek tako da prođe, a na Zapadu bi neko takav završio i ekonomsku i političku karijeru.

B.Živković

pre 2 godine

"Naredniče, nisam hteo da vređam..." A to, što žive uglavnom u Londonu, a i to što se obogatio radeći na državnim dugovima Rusije i što je radio za KGB u Londonu, to nikom` ništa.

Dosadnjaković

pre 2 godine

I živeli su sretno i veselo od novca koji je bezobzirno otet narodu Rusije tokom pretvaranja društvenog u privatno. Bez ljutnje, ali kada sam čitao "Pepeljugu" ona (pepeljuga) nije bila u vezi sa dilerima droge, a kasnije se fotkala u Plejboju.

Amila_

pre 2 godine

Ovaj se po kući šeta u čarape. Auu, kakav džiber!
(Petronije, 18. maj 2021 01:10)

"... u carape"???
Ne bih da remetim Vase nadasve kompleksne misaone procese, ali ovdje je dziberski jedino ovo Vase nepoznavanje gramatike, kombinovano sa smjeloscu da se time izadje u javnost.

a

pre 2 godine

Njih dvoje su dugo zajedno, imaju cetvoro preslatke dece, tip uopste ne izgleda odvratno, a i rekla bih po slikama da stvarno jesu bliski. Sta ste vi komentatori zapenili da je branite od nje same? Neka su srecni jos dugo!

Ploter

pre 2 godine

Da je hteo da je spase neko ko ima radno vremene od 7-17h, ispao bi matori pokvarenik i svaler, manijak koji uhodi i napastvuje nesrecnu mladu damu...
Ovako je princ.
(sud javnosti, 17. maj 2021 19:46)

Očekivao sam komentare pakosne sirotinje i gubitnika tranzicije. Ali što dirate KGB? I Putina biste vi uza zid pakosna sirotinjo. Teško vam je da gledate kako uživamo.

Privatni detektiv Đido Mova

pre 2 godine

Ali brate, kako su im lepa deca. Svaka čast, i ja ovu ženu podržavam. Niko nije zaslužio na ovom svetu da se pati u životu, njoj se posrećilo i drago mi je zbog nje.

LondonCalling

pre 2 godine

"uh koji seljoberiii !!
dzaba milijarde"
(sonja m., 17. maj 2021 23:12)

Ma da, u životu najvažnija stvar je biti lepo i prikladno odeven (po mogućstvu da sve bude skupoceno), a ostale stvari su totalno nebitne..."seljoberi" mo'š misliti...
Ljudi, slušajte našu trendseterku Sonju M. da vam ona objasni šta je bitno!
(nekad mi je muka od ljudi)

a little bit of Morgen

pre 2 godine

"Вала причајте шта хоћете, али они имају четворо деце. Данас ови што пуцају од љубави на све стране једва једно подижу и не, нема то везе за новцем, већ искључиво са егоизмом,изузев парова који на жалост из здравствених разлога не могу да имају децу.
(Милош, 17. maj 2021 19:36)"

Da, da, imaju četvoro dece, četiri dadilje, četiri kuvara, četiri batlera, četiri lična učitelja engleskog, četiri lična aikido trenera, četiri lična nastavnika klavira, četiri šofera do privatnih škola,... i to uopšte nema veze sa novcem, brigom i vremenom kojim moraju da im posvete.

Matori Kesa

pre 2 godine

Malo ko bi odoleo - i parama a i mladoj , lepoj zeni ! A ruski tajkuni - zna se - reket gde treba ostatak za ,,Bajku,, ! - Sve isto kao kod nas !

leb

pre 2 godine

@Kad se žene udaju za običnjaka jedva rode jedno, kad se udaju za lovatora onda radjaju više. Žene beta muškarcima postavljaju uslove a bogatim alfama ne, njima ispunjavaju sve želje.
Žene vole iz interesa a muškarci su tu naivniji mnogo...
(trp, 17. maj 2021 20:56)

Ma hajde! Rađaju za koliko dece imaju uslova. Moja i ja imamo za jedno i po, za sada je jedno, nadamo se da ćemo uspeti da naguramo i za drugo. Jedva. Zamisli, žene vole svakakve ljude, ali moraju i oni njih da vole. Ko je lud da voli idiota koji ga omalovažava? Niko. Ni ne treba vam žena čim tako razmišljate.