Privlačnost ne igra najbitniju ulogu: Evo kakve muškarce biraju žene za dugoročne veze

Subota, 15.01.2022.

14:46

Izvor: Iflscience

Privlaènost ne igra najbitniju ulogu: Evo kakve muškarce biraju žene za dugoroène veze IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

lisac

pre 2 godine

Nisam znala da i ovde imam pratioce. Imam 5 banki, da. Ne bi to pretpostavio ni kada bi me video.
(Gospodarica Glavna, 18. januar 2022 04:53)

Ne bih, svaka čast u tom slučaju. Izgleda da ti se mentalna zrelost i spoljni uzgled podudaraju.

Petar89

pre 2 godine

@Gospodarica glavna

Au pa ti imaš preko 50 godina! Po tvom načinu pisanja mislio sam da si neka klinka od dvadesetak.
(lisac, 17. januar 2022 17:46)

I mene je zbunilo, mislio sam da pise neki taksista.

MaJA

pre 2 godine

Mora postojati neka pocetna privlacnost medju dvoje ljudi. Ni tu nema pravila. Upoznam coveka, sedam godina starijeg, visok, ali plav, pa jos procelav, nije debeo, ali podaleko od atletski gradjenog coveka. Medjutim, siguran u sebe, samopouzdan, muzevan stav, odmeren, karakteran, nacitan, i da- uspesan. Putuje po svetu, govori 2 strana jezika.
Sad ce reci ovi DraganI razni, eto - zene su materijalisti.
Zene vole i gledaju ceo paket. Dzaba i novac i izgled, ako je nepodnosljivog karaktera, nema sloge medju nama, razumevanja, postovanja.
Zene ce cesto praviti ustupke po pitanju izgleda muskarca. Imam utisak da muskarci cesto prave suprotne ustupke. Sve podrede izgledu i mladosti zene.
Sve je to ok, za ocekivati. Zenin kapital je mladost i lepota, ali je on prolaznog karaktera, te ako ga ne oplemeni, brzo postane nezanimljiva i lako zamenljiva. Muskarcev kapital je sve drugo. Ne znam zasto se jedni i drugi vredjaju u vezi sa ovim.
Ja sam kao zena svesna da moja lepota prolazi, ali sam i svesna koliko je muskarcu draga i bitna zenina toplina, podrska, da je zena razumna, vredna, zenstvena.
Muskarac, sa druge strane, zna da vreme za njega radi, da mu godine donose zrelost, samopouzdanje, muzevnost. Zato, dragi muskarci, radite na sebi, jer vreme za Vas radi, birajte sebi partnerke, koje ce umeti da vas postuju.

Milica

pre 2 godine

One devojke koje su brutalne u svom materijalizmu, koje brutalno koriste muškarce, takve uglavnom ostanu usedelice.
(rrr, 16. januar 2022 15:19)

Da si ti ziv i zdrav te se udaju kad pozele i to bez greske, svaka do jedne, ali veruj ti u svoje bajke, nije problem

Gospodarica Glavna

pre 2 godine

Ja sam tražila dobrog čoveka koji će me voleti ovakvu kakva sam, neće pokušavati da me menja po svom nahodjenju, i kojeg ću ja isti tako voleti. Važan mi je i dobar seks - u stvari više no dobar. Nekog ko nije smoren nego aktivan, ko neće kukati na život i probleme koje on nosi nego ih rešavati. Kome ću moći da predložim da pobegnemo nekud iz Beograda i da on iz topa kaže "idemo".
I našla sam ga. U 50toj, kao kako neko reče "baba-devojka". Mnogo ima jadnih komentatora ovde. Sredite svoj život, ne istresajte frustracije na ženama.

Ana

pre 2 godine

@lela-ja sam to uradila, ostavila sam milionera i zelela sa "Miloradom iz Babusnice" da cuvam ovce. E, taj Milorad ispao veci mangup od milionera, pa ti gledaj

Kikilišur

pre 2 godine

Ja tražim tri stvari od muškarca: poverenje, poštovanje i redovan seks.

Samo toliko.

Nisam još pronašla onog koji će to da mi pruži.
(ij29, 16. januar 2022 01:04)


Onda se plašim da je problem sigurno u tebi.
Ako si promenila više od 3 muškarca,a još uvek tražiš,onda je problem u tvom odabiru.
Ili biraš pogrešne,ili na pogrešnim mestima,ili te pak, ubiše kriterijumi.
Svi su jako pooštrili kriterijume,i muškarci i žene.
Zato nam je tako kako nam je.
Svi hoćemo i lepo,i uspešno,i bogato,i verno,i dobar seks,i bezuslovno poverenje i poštovanje. I gle, čudna mi čuda,ne možemo da nadjemo.
Tvoja očekivanja jesu legitimna,ali nisu realna. Kod partnera uvek nešto mora da nedostaje.
Ili ženi nedostaje lepota,ili muškarcu pare,pa plus mnoge druge osobine koje se kasnije uvide.
Spasa nam nema,ali propasti nećemo.

rrr

pre 2 godine

Većina devojaka koje se ne udaju i postanu babadevojke bez porodice, to su postale jer su materijalisti i uvek su samo tražile sponzora. Ali nisu u tome uspele, nekad jer nisu lepe a najčešce jer nisu sposobne. I one koje se udaju i imaju porodicu,i one su tražile sponzora ali su ponešto i ponudile,ili telo,ili poslušnost, neke maštu i šarm a neke su umele vešto da prikriju taj svoj materijalizam.One devojke koje su brutalne u svom materijalizmu, koje brutalno koriste muškarce, takve uglavnom ostanu usedelice.

Lela

pre 2 godine

@Bobica - bas tako. Ali oni nisu ni svesni da su njima te nabudzene servirane 24/7. Reklame, instagram, tabloidi - oni svuda prate samo nabudzene, opsednuti su njima. Oni ne vide zenu koja se sa klincima lomi po prevozu, ide po marketima i pijacama, oni vide samo namontirane i u glavi pletu pricu kako su sve takve. Pa oni ovde padnu u amok kad se neki biznismen ili fudbaler ozeni manekenkom! Kao u oko da si im brknuo. Ne znam nijednu zenu koja je
ikad pala u bedak sto je neki lep i bogat glumac, fudbaler, tajkun izabrao manekenku. Cudna mi cuda. Toliko su nezreli. Odmah komentar sto nije posla da cuva ovce umesto sto se vozi na jahti. Kao deca su. Oni mastaju da neka cica kaze nekom tajkunu - ne, ne zelim s tobom na jahtu, idem s Miloradom u Srbiju u babusnicu da cuvam ovce. To je njihov san i sa 15 i sa 40.

Marijana

pre 2 godine

Muškarcima upravljaju žene, počev od njihovih majki, po tom modelu i traže žene. Majka je prva ženska osoba sa kojom muškarac stupa u kontakt. Ako je majka negativa, inače ovako, i ka drugim ženama, takav muškarac će imati negativan stav prema životu, a i ženama uopšte. Najbolje se takvih kloniti, mnoge žene zapravo razočaranje u izbor partnera, u neki promašen izbor i život, negativnost i nezadovoljstvo prebace na svoje sinove, pa i kćerke, i eto dugoročnog problema. Isto tako ukoliko otac ima negativan stav prema ženama imaće ga i sin. Relacije i odnosi u porodici govore dosta o nama.

Marijana

pre 2 godine

@Nikola Bg. Nikola pa ja mislim da ima žena iz tvoje struke koje bi volele da budu sa tobom. Samo je bitno da otvoriš oči, fokusiraš se na sebe i pogledaš oko sebe, možda neke i daju signal, a ti trčiš da spaseš svet. I to je lepo, ali pažljivije posmatraj. Nema to veze sa platom, veruj mi mnogo toga nema. Mene su jurili više dok nisam imala puno, nego sad kad ipak imam malo više. I nije sve u tome, čovek je pre svega duhovno biće. Duša traži svoje, novac tu ništa ne znači.

Dott

pre 2 godine

Altruisticnog muskarca bira sracunata zena, to ne moze biti svaka u zrelijem dobu, neke se nikad ne opamete. Prosto culo vida im kaze, onaj je taj, a on je daleko od altruisticnog muskarca, on im je mangup koji ume da odvaja.

Bobica

pre 2 godine

Sa'će dragi naši muškarci da nam objasne šta to žene žele, jer one, je l' te, šuntava su bića koja ne znaju šta hoće i ne pitaju se sa glavom a, istovremeno,su neviđeno prepredene, manipulativne i podle grabežljivice koje samo bale za interesom i ispunjenjem svojih vizija o oblapornom životu! Vidite li kako se mit o takvim ženama podvukao u sve ćelijice muških primeraka pa ispade da su sve takve a ne, možda, desetak posto! Moć medija i ispiranje mozgova! Ja u svom životu i okruženju gledam sve žene koje vucaraju kese sa pijace, guraju dečja kolica, žive u brakovima u kojima trpe dosta toga, gledam majke, gledam sestre... ove nabudžene ne znam da l' sam videla pet uživo! Ali, ne! Vama u glavi one pa one! Borite se sa vetrenjačama,dragi moji.

Jelena

pre 2 godine

Niko ne voli lenje i zapustene osobe.
(Jelena, 15. januar 2022 20:21)

Voleo bih da to žene češće govore svojim mnogobrojnim masnim i odvratnim drugaricama koje iz nekog razloga misle da zaslužuju baju, a izgledaju kao tetke sa svojih 25-30 godina.
(Trae Jang, 15. januar 2022 22:40)

Ako pogledas ceo moj komentar dole, ja sam u svemu mislila na oba pola. Potpuno se slazem sa tobom.

Money makes world go around

pre 2 godine

Biraju uvek i samo bogate ako uspeju da ih privuku. Ne smeta im da budu ljubavnice ili svalerke bogatih muskaraca, druge ili trece vazna je uvek i samo lova. Ni muskarci danas nisu zainteresovani za ozbiljne veze sa siroticama, nema vise velike razlike medju polovima. Svi zele samo cash.

Bojan

pre 2 godine

Uopste ne razumem muskarce, koji pricaju o zenama. Pa, ne vrti se sve (ne svet) oko zena. Dao bi sve (naravno osim porodice), da mogu da znam, odgovore na neka, prirodna pitanja ili da sam prisustvovao nekim prirodnim dogadjajima. Dao bi sve (naravno osim porodice), da znam sve, bar na minut. Zene su mi, tu negde, pri vrhu liste, mozda deseto mesto.

Mika

pre 2 godine

Otopi me dobrodušnost i skromnost, i samo takve sam birala. Mi za takve u Nišu kažemo duŠIčka. To me je pevarilo kod jednog vuka u jagnjećoj koži, ali ne žalim i ne odustajem. Budi dobar i dobrom se nadaj. Ima, ima dobrih devojaka dajte više ne ružite ih ovde. Tu smo da shvatimo jedno drugo a ne da se u beskraj optužujemo.

ij29

pre 2 godine

Ja tražim tri stvari od muškarca: poverenje, poštovanje i redovan seks.

Samo toliko.

Nisam još pronašla onog koji će to da mi pruži.

djule

pre 2 godine

I ne trazim nista nazad i ne zelim nista nikom dugovati
Ali zloupptrba i iskoriscavanje su nepodnosljivi

A sto se tice devojaka i nekih odnosa
Nikad bio ni na blizini od svetlosne godine

Sve je bilo u stilu iskoristi i baci
(Sukabljad, 15. januar 2022 23:49)

Počni da ih tretiraš kao nejednake sebi

Najdobra

pre 2 godine

Evo, mislim koji je bio kriterijum i nemam pojma. Negde mi zvoni da mi se bas mnogo izgledom dopao ,a da sam sve ostale osobine zamotala kao film jer nisam zelela da bude ista manje od najdivnijeg. Zaljubila sam se u iluziju koju sam zaverglala i udala se za coveka mog zivota.Dakle, blage veze nemam. A mislim da ni ove kanadjanke nemaju pojma.

trp

pre 2 godine

Žene dele muškarce na alfa ljubavnike i beta provajdere. Ode na more upozna zgodnog stranca prvo veče ona završi sa njim...ta ista dodje u Srbiju onda postavlja uslove beta muškarcima.
Prosto je, da li zbog vas devojka krši pravila ili vam postavlja nova, ako vam postavlja pravila onda joj niste iskren izbor.
Žene imaju dve seksualne strategije jedna je na kraće a druga je na duže staze.

Sukabljad

pre 2 godine

Imam stan
Dobar posao, dobru platu
Auto

Nista to ne pomaze
Cinim dobra dela
Usluge

Ja sam vise prijatelj drugima nego drugi meni

Nikakvu "dobrobit" iz tih mojih dobrih dela nije proizasla

Zapravo svaki put kad bih nesto uradio pomogao, navukao bi mi se baksuzluk neki, nesreca

A ti prijatelji su dosli do toga da me i zloupotrebljavaju, traze mi da radim nesto sto je njihova obaveza npr da pisem eulogiju za oca prijatelja, dok sam ja pisao eulogiju za mog oca, znajuci istoriju izmedju oca i mene i pisao sam iz srca

Samo sam uradio copy paste sa neta i to je to
A inace radio mehaniku elektriku vodovod itd

I ne trazim nista nazad i ne zelim nista nikom dugovati
Ali zloupptrba i iskoriscavanje su nepodnosljivi

A sto se tice devojaka i nekih odnosa
Nikad bio ni na blizini od svetlosne godine

Sve je bilo u stilu iskoristi i baci

NikolaBg

pre 2 godine

Evo ja uradim svaki dan po 5 dobrih dela. Poklonim ocenu učeniku, komšinici odem u pazar i bacim đubre, pomognem starima da se popnu uz stepenice, otvorim vrata ljudima koji ulaze samnom a nose nešto, ustupim mesto bolesnima, uplaćujem za Tiršovu, nosim stvari i slatkiše u dom za nezbrinutu decu. Ali neće me nijedna iako sam lep, visok i crn, da ne preterujem sad, a prosvetarska plata nikakva, još ne znam kola da vozim niti da popravim slavinu, struju, veš mašinu. Nisam baš ajkula za život što se kaže, mada mi mnogi tvrde da bih bio divan otac.

Trae Jang

pre 2 godine

najbitniji je novcanik. On i debelog gmaza pretvori u simpaticnog medu....
(miki, 15. januar 2022 21:18)

Ne vole istinu. Odmah se unervoze. Bićeš u većem minusu od Sibira.

ghostdog

pre 2 godine

Došao sam da pročitam komentare lova ih privlači, dobar auto i ženske komentare tipa to što neko ima dobar auto ne znači da ima love nego da je sposoban a ne da igra ps4 po ceo dan

Drug jednoga koji trazi devojku al' da je ista njegova baba

pre 2 godine

Žene za seks biraju alfa mužijake, to su visoki mišićavi momci spremni uvek za tuču. Za brak biraju fine, verne, blage muškarce i naravno povremeno ih prevare.
(Milek, 15. januar 2022 19:17)

Ijaooo, prestrasno!!! Jer muskarac nikada ne bi pravio razliku izmedju zene za sex i zene za porodicu! Ma daajte
Ko ne moze da se pomiri sa cinjenicom da je zenama danas moguce da imaju seksualni zivot o kojem smo mi sami mastali a neki i imali, treba da se pokrije po usima i da cuti. Samo kuate ovde. Ili se osvrnite oko sebe i prihvatite da stvari nisu kao kod nasih baba i deda, ili se pomirite sa cinjenicom da ste od onih koji ce tesko produziti vrstu

Trae Jang

pre 2 godine

Niko ne voli lenje i zapustene osobe.
(Jelena, 15. januar 2022 20:21)

Voleo bih da to žene češće govore svojim mnogobrojnim masnim i odvratnim drugaricama koje iz nekog razloga misle da zaslužuju baju, a izgledaju kao tetke sa svojih 25-30 godina.

muž "Okac" i "Brada" ljubavnik

pre 2 godine

Citat it članka: "Muškarci koji su radili više dobrih dela, ujedno su imali i više partnerki i imali su češće seks."

Nego šta - fini, kulturni, duhoviti, blagi momci su prinuđeni da plaćaju privatno obezbeđenje kako bi se odbranili od žena dok gadovi odbačeni i neprimetni masturbiraju u samoći... :-D

Ona stara krilatica koju su nas učili, "Ponavljanje je majka znanja", je izgleda postala "Ponavljanje OČIGLEDNE laži neograničen broj puta pretvoriće na kraju tu laž u istinu"... ali dobro-cenim njihovu upornost! Valja im još DUUUUUGOO verglati te mantre...

jeremija

pre 2 godine

@Marko moram da ti kažem da to nije tačno. Feminizirani muškarci meni, a bogami ni većini žena koje znam nisu privlačni. Uopšte.

Zukva

pre 2 godine

Naravno, zene su egoisticka, sebicna i proracunata stvorenja, precice preko svega zarad svoga interesa i njenog deteta.....
(Matej, 15. januar 2022 20:06)

Njenog deteta... Svaka cst. A kad treba da prikazete zene kao neke lujke kojima sudovi iz hira dodeljuju decu onda suza suzu stize, kamen bi proplakao... Zapravo sve vreme misite bas to - njeno dete. Pa za ciji interes da radi ako nece za svoje dete, ocevi vrli?

Eusebio

pre 2 godine

Jasam pricao sa mnogim zenama skojima sam bijo a bilo ih je mnogo da se nehvalim sad…. Naj bitnije im je da je seks dobar,,, da puca sve,,, bitno je da imas dobar alat, ostalo sve moze da se oprosti i precuti,,,, pricam iz iskustva sa mnogo zena koje sam posedovao,,, pozdrav za sve u Srbiju!
(mile_wien, 15. januar 2022 19:10)
Nije žena zamrzivač,pa da je poseduješ...

Jelena

pre 2 godine

Svi mi trazimo pre svega dobronamerne osobe. Naravno, bitna je i fizicka privlacnost, mora biti hemije.
Radite na sebi stalno, potrudite se da budete sto bolja, sto vrednija i sto pametnija osoba, zbog sebe, a onda i zbog drugih. Niko ne voli lenje i zapustene osobe.

Milek

pre 2 godine

Žene za seks biraju alfa mužijake, to su visoki mišićavi momci spremni uvek za tuču. Za brak biraju fine, verne, blage muškarce i naravno povremeno ih prevare.

Dođem ti, dođeš mi

pre 2 godine

Ko razbacuje kintu drugima znači dve stvari.
Da ima i da će rado da presipa i u njen đžep. Takvi lako postaju mede sve i da je međed na fotki-upitniku. Recept za dugu ljubav, jašta...

mile_wien

pre 2 godine

Jasam pricao sa mnogim zenama skojima sam bijo a bilo ih je mnogo da se nehvalim sad…. Naj bitnije im je da je seks dobar,,, da puca sve,,, bitno je da imas dobar alat, ostalo sve moze da se oprosti i precuti,,,, pricam iz iskustva sa mnogo zena koje sam posedovao,,, pozdrav za sve u Srbiju!

Jelena

pre 2 godine

Svi mi trazimo pre svega dobronamerne osobe. Naravno, bitna je i fizicka privlacnost, mora biti hemije.
Radite na sebi stalno, potrudite se da budete sto bolja, sto vrednija i sto pametnija osoba, zbog sebe, a onda i zbog drugih. Niko ne voli lenje i zapustene osobe.

Milek

pre 2 godine

Žene za seks biraju alfa mužijake, to su visoki mišićavi momci spremni uvek za tuču. Za brak biraju fine, verne, blage muškarce i naravno povremeno ih prevare.

Trae Jang

pre 2 godine

Niko ne voli lenje i zapustene osobe.
(Jelena, 15. januar 2022 20:21)

Voleo bih da to žene češće govore svojim mnogobrojnim masnim i odvratnim drugaricama koje iz nekog razloga misle da zaslužuju baju, a izgledaju kao tetke sa svojih 25-30 godina.

Eusebio

pre 2 godine

Jasam pricao sa mnogim zenama skojima sam bijo a bilo ih je mnogo da se nehvalim sad…. Naj bitnije im je da je seks dobar,,, da puca sve,,, bitno je da imas dobar alat, ostalo sve moze da se oprosti i precuti,,,, pricam iz iskustva sa mnogo zena koje sam posedovao,,, pozdrav za sve u Srbiju!
(mile_wien, 15. januar 2022 19:10)
Nije žena zamrzivač,pa da je poseduješ...

trp

pre 2 godine

Žene dele muškarce na alfa ljubavnike i beta provajdere. Ode na more upozna zgodnog stranca prvo veče ona završi sa njim...ta ista dodje u Srbiju onda postavlja uslove beta muškarcima.
Prosto je, da li zbog vas devojka krši pravila ili vam postavlja nova, ako vam postavlja pravila onda joj niste iskren izbor.
Žene imaju dve seksualne strategije jedna je na kraće a druga je na duže staze.

Zukva

pre 2 godine

Naravno, zene su egoisticka, sebicna i proracunata stvorenja, precice preko svega zarad svoga interesa i njenog deteta.....
(Matej, 15. januar 2022 20:06)

Njenog deteta... Svaka cst. A kad treba da prikazete zene kao neke lujke kojima sudovi iz hira dodeljuju decu onda suza suzu stize, kamen bi proplakao... Zapravo sve vreme misite bas to - njeno dete. Pa za ciji interes da radi ako nece za svoje dete, ocevi vrli?

jeremija

pre 2 godine

@Marko moram da ti kažem da to nije tačno. Feminizirani muškarci meni, a bogami ni većini žena koje znam nisu privlačni. Uopšte.

Drug jednoga koji trazi devojku al' da je ista njegova baba

pre 2 godine

Žene za seks biraju alfa mužijake, to su visoki mišićavi momci spremni uvek za tuču. Za brak biraju fine, verne, blage muškarce i naravno povremeno ih prevare.
(Milek, 15. januar 2022 19:17)

Ijaooo, prestrasno!!! Jer muskarac nikada ne bi pravio razliku izmedju zene za sex i zene za porodicu! Ma daajte
Ko ne moze da se pomiri sa cinjenicom da je zenama danas moguce da imaju seksualni zivot o kojem smo mi sami mastali a neki i imali, treba da se pokrije po usima i da cuti. Samo kuate ovde. Ili se osvrnite oko sebe i prihvatite da stvari nisu kao kod nasih baba i deda, ili se pomirite sa cinjenicom da ste od onih koji ce tesko produziti vrstu

NikolaBg

pre 2 godine

Evo ja uradim svaki dan po 5 dobrih dela. Poklonim ocenu učeniku, komšinici odem u pazar i bacim đubre, pomognem starima da se popnu uz stepenice, otvorim vrata ljudima koji ulaze samnom a nose nešto, ustupim mesto bolesnima, uplaćujem za Tiršovu, nosim stvari i slatkiše u dom za nezbrinutu decu. Ali neće me nijedna iako sam lep, visok i crn, da ne preterujem sad, a prosvetarska plata nikakva, još ne znam kola da vozim niti da popravim slavinu, struju, veš mašinu. Nisam baš ajkula za život što se kaže, mada mi mnogi tvrde da bih bio divan otac.

Dođem ti, dođeš mi

pre 2 godine

Ko razbacuje kintu drugima znači dve stvari.
Da ima i da će rado da presipa i u njen đžep. Takvi lako postaju mede sve i da je međed na fotki-upitniku. Recept za dugu ljubav, jašta...

muž "Okac" i "Brada" ljubavnik

pre 2 godine

Citat it članka: "Muškarci koji su radili više dobrih dela, ujedno su imali i više partnerki i imali su češće seks."

Nego šta - fini, kulturni, duhoviti, blagi momci su prinuđeni da plaćaju privatno obezbeđenje kako bi se odbranili od žena dok gadovi odbačeni i neprimetni masturbiraju u samoći... :-D

Ona stara krilatica koju su nas učili, "Ponavljanje je majka znanja", je izgleda postala "Ponavljanje OČIGLEDNE laži neograničen broj puta pretvoriće na kraju tu laž u istinu"... ali dobro-cenim njihovu upornost! Valja im još DUUUUUGOO verglati te mantre...

Lela

pre 2 godine

@Bobica - bas tako. Ali oni nisu ni svesni da su njima te nabudzene servirane 24/7. Reklame, instagram, tabloidi - oni svuda prate samo nabudzene, opsednuti su njima. Oni ne vide zenu koja se sa klincima lomi po prevozu, ide po marketima i pijacama, oni vide samo namontirane i u glavi pletu pricu kako su sve takve. Pa oni ovde padnu u amok kad se neki biznismen ili fudbaler ozeni manekenkom! Kao u oko da si im brknuo. Ne znam nijednu zenu koja je
ikad pala u bedak sto je neki lep i bogat glumac, fudbaler, tajkun izabrao manekenku. Cudna mi cuda. Toliko su nezreli. Odmah komentar sto nije posla da cuva ovce umesto sto se vozi na jahti. Kao deca su. Oni mastaju da neka cica kaze nekom tajkunu - ne, ne zelim s tobom na jahtu, idem s Miloradom u Srbiju u babusnicu da cuvam ovce. To je njihov san i sa 15 i sa 40.

Sukabljad

pre 2 godine

Imam stan
Dobar posao, dobru platu
Auto

Nista to ne pomaze
Cinim dobra dela
Usluge

Ja sam vise prijatelj drugima nego drugi meni

Nikakvu "dobrobit" iz tih mojih dobrih dela nije proizasla

Zapravo svaki put kad bih nesto uradio pomogao, navukao bi mi se baksuzluk neki, nesreca

A ti prijatelji su dosli do toga da me i zloupotrebljavaju, traze mi da radim nesto sto je njihova obaveza npr da pisem eulogiju za oca prijatelja, dok sam ja pisao eulogiju za mog oca, znajuci istoriju izmedju oca i mene i pisao sam iz srca

Samo sam uradio copy paste sa neta i to je to
A inace radio mehaniku elektriku vodovod itd

I ne trazim nista nazad i ne zelim nista nikom dugovati
Ali zloupptrba i iskoriscavanje su nepodnosljivi

A sto se tice devojaka i nekih odnosa
Nikad bio ni na blizini od svetlosne godine

Sve je bilo u stilu iskoristi i baci

Trae Jang

pre 2 godine

najbitniji je novcanik. On i debelog gmaza pretvori u simpaticnog medu....
(miki, 15. januar 2022 21:18)

Ne vole istinu. Odmah se unervoze. Bićeš u većem minusu od Sibira.

Bobica

pre 2 godine

Sa'će dragi naši muškarci da nam objasne šta to žene žele, jer one, je l' te, šuntava su bića koja ne znaju šta hoće i ne pitaju se sa glavom a, istovremeno,su neviđeno prepredene, manipulativne i podle grabežljivice koje samo bale za interesom i ispunjenjem svojih vizija o oblapornom životu! Vidite li kako se mit o takvim ženama podvukao u sve ćelijice muških primeraka pa ispade da su sve takve a ne, možda, desetak posto! Moć medija i ispiranje mozgova! Ja u svom životu i okruženju gledam sve žene koje vucaraju kese sa pijace, guraju dečja kolica, žive u brakovima u kojima trpe dosta toga, gledam majke, gledam sestre... ove nabudžene ne znam da l' sam videla pet uživo! Ali, ne! Vama u glavi one pa one! Borite se sa vetrenjačama,dragi moji.

Gospodarica Glavna

pre 2 godine

Ja sam tražila dobrog čoveka koji će me voleti ovakvu kakva sam, neće pokušavati da me menja po svom nahodjenju, i kojeg ću ja isti tako voleti. Važan mi je i dobar seks - u stvari više no dobar. Nekog ko nije smoren nego aktivan, ko neće kukati na život i probleme koje on nosi nego ih rešavati. Kome ću moći da predložim da pobegnemo nekud iz Beograda i da on iz topa kaže "idemo".
I našla sam ga. U 50toj, kao kako neko reče "baba-devojka". Mnogo ima jadnih komentatora ovde. Sredite svoj život, ne istresajte frustracije na ženama.

ghostdog

pre 2 godine

Došao sam da pročitam komentare lova ih privlači, dobar auto i ženske komentare tipa to što neko ima dobar auto ne znači da ima love nego da je sposoban a ne da igra ps4 po ceo dan

Milica

pre 2 godine

One devojke koje su brutalne u svom materijalizmu, koje brutalno koriste muškarce, takve uglavnom ostanu usedelice.
(rrr, 16. januar 2022 15:19)

Da si ti ziv i zdrav te se udaju kad pozele i to bez greske, svaka do jedne, ali veruj ti u svoje bajke, nije problem

mile_wien

pre 2 godine

Jasam pricao sa mnogim zenama skojima sam bijo a bilo ih je mnogo da se nehvalim sad…. Naj bitnije im je da je seks dobar,,, da puca sve,,, bitno je da imas dobar alat, ostalo sve moze da se oprosti i precuti,,,, pricam iz iskustva sa mnogo zena koje sam posedovao,,, pozdrav za sve u Srbiju!

Marijana

pre 2 godine

@Nikola Bg. Nikola pa ja mislim da ima žena iz tvoje struke koje bi volele da budu sa tobom. Samo je bitno da otvoriš oči, fokusiraš se na sebe i pogledaš oko sebe, možda neke i daju signal, a ti trčiš da spaseš svet. I to je lepo, ali pažljivije posmatraj. Nema to veze sa platom, veruj mi mnogo toga nema. Mene su jurili više dok nisam imala puno, nego sad kad ipak imam malo više. I nije sve u tome, čovek je pre svega duhovno biće. Duša traži svoje, novac tu ništa ne znači.

MaJA

pre 2 godine

Mora postojati neka pocetna privlacnost medju dvoje ljudi. Ni tu nema pravila. Upoznam coveka, sedam godina starijeg, visok, ali plav, pa jos procelav, nije debeo, ali podaleko od atletski gradjenog coveka. Medjutim, siguran u sebe, samopouzdan, muzevan stav, odmeren, karakteran, nacitan, i da- uspesan. Putuje po svetu, govori 2 strana jezika.
Sad ce reci ovi DraganI razni, eto - zene su materijalisti.
Zene vole i gledaju ceo paket. Dzaba i novac i izgled, ako je nepodnosljivog karaktera, nema sloge medju nama, razumevanja, postovanja.
Zene ce cesto praviti ustupke po pitanju izgleda muskarca. Imam utisak da muskarci cesto prave suprotne ustupke. Sve podrede izgledu i mladosti zene.
Sve je to ok, za ocekivati. Zenin kapital je mladost i lepota, ali je on prolaznog karaktera, te ako ga ne oplemeni, brzo postane nezanimljiva i lako zamenljiva. Muskarcev kapital je sve drugo. Ne znam zasto se jedni i drugi vredjaju u vezi sa ovim.
Ja sam kao zena svesna da moja lepota prolazi, ali sam i svesna koliko je muskarcu draga i bitna zenina toplina, podrska, da je zena razumna, vredna, zenstvena.
Muskarac, sa druge strane, zna da vreme za njega radi, da mu godine donose zrelost, samopouzdanje, muzevnost. Zato, dragi muskarci, radite na sebi, jer vreme za Vas radi, birajte sebi partnerke, koje ce umeti da vas postuju.

ij29

pre 2 godine

Ja tražim tri stvari od muškarca: poverenje, poštovanje i redovan seks.

Samo toliko.

Nisam još pronašla onog koji će to da mi pruži.

Mika

pre 2 godine

Otopi me dobrodušnost i skromnost, i samo takve sam birala. Mi za takve u Nišu kažemo duŠIčka. To me je pevarilo kod jednog vuka u jagnjećoj koži, ali ne žalim i ne odustajem. Budi dobar i dobrom se nadaj. Ima, ima dobrih devojaka dajte više ne ružite ih ovde. Tu smo da shvatimo jedno drugo a ne da se u beskraj optužujemo.

Marijana

pre 2 godine

Muškarcima upravljaju žene, počev od njihovih majki, po tom modelu i traže žene. Majka je prva ženska osoba sa kojom muškarac stupa u kontakt. Ako je majka negativa, inače ovako, i ka drugim ženama, takav muškarac će imati negativan stav prema životu, a i ženama uopšte. Najbolje se takvih kloniti, mnoge žene zapravo razočaranje u izbor partnera, u neki promašen izbor i život, negativnost i nezadovoljstvo prebace na svoje sinove, pa i kćerke, i eto dugoročnog problema. Isto tako ukoliko otac ima negativan stav prema ženama imaće ga i sin. Relacije i odnosi u porodici govore dosta o nama.

Ana

pre 2 godine

@lela-ja sam to uradila, ostavila sam milionera i zelela sa "Miloradom iz Babusnice" da cuvam ovce. E, taj Milorad ispao veci mangup od milionera, pa ti gledaj

Jelena

pre 2 godine

Niko ne voli lenje i zapustene osobe.
(Jelena, 15. januar 2022 20:21)

Voleo bih da to žene češće govore svojim mnogobrojnim masnim i odvratnim drugaricama koje iz nekog razloga misle da zaslužuju baju, a izgledaju kao tetke sa svojih 25-30 godina.
(Trae Jang, 15. januar 2022 22:40)

Ako pogledas ceo moj komentar dole, ja sam u svemu mislila na oba pola. Potpuno se slazem sa tobom.

Money makes world go around

pre 2 godine

Biraju uvek i samo bogate ako uspeju da ih privuku. Ne smeta im da budu ljubavnice ili svalerke bogatih muskaraca, druge ili trece vazna je uvek i samo lova. Ni muskarci danas nisu zainteresovani za ozbiljne veze sa siroticama, nema vise velike razlike medju polovima. Svi zele samo cash.

Kikilišur

pre 2 godine

Ja tražim tri stvari od muškarca: poverenje, poštovanje i redovan seks.

Samo toliko.

Nisam još pronašla onog koji će to da mi pruži.
(ij29, 16. januar 2022 01:04)


Onda se plašim da je problem sigurno u tebi.
Ako si promenila više od 3 muškarca,a još uvek tražiš,onda je problem u tvom odabiru.
Ili biraš pogrešne,ili na pogrešnim mestima,ili te pak, ubiše kriterijumi.
Svi su jako pooštrili kriterijume,i muškarci i žene.
Zato nam je tako kako nam je.
Svi hoćemo i lepo,i uspešno,i bogato,i verno,i dobar seks,i bezuslovno poverenje i poštovanje. I gle, čudna mi čuda,ne možemo da nadjemo.
Tvoja očekivanja jesu legitimna,ali nisu realna. Kod partnera uvek nešto mora da nedostaje.
Ili ženi nedostaje lepota,ili muškarcu pare,pa plus mnoge druge osobine koje se kasnije uvide.
Spasa nam nema,ali propasti nećemo.

Najdobra

pre 2 godine

Evo, mislim koji je bio kriterijum i nemam pojma. Negde mi zvoni da mi se bas mnogo izgledom dopao ,a da sam sve ostale osobine zamotala kao film jer nisam zelela da bude ista manje od najdivnijeg. Zaljubila sam se u iluziju koju sam zaverglala i udala se za coveka mog zivota.Dakle, blage veze nemam. A mislim da ni ove kanadjanke nemaju pojma.

Bojan

pre 2 godine

Uopste ne razumem muskarce, koji pricaju o zenama. Pa, ne vrti se sve (ne svet) oko zena. Dao bi sve (naravno osim porodice), da mogu da znam, odgovore na neka, prirodna pitanja ili da sam prisustvovao nekim prirodnim dogadjajima. Dao bi sve (naravno osim porodice), da znam sve, bar na minut. Zene su mi, tu negde, pri vrhu liste, mozda deseto mesto.

rrr

pre 2 godine

Većina devojaka koje se ne udaju i postanu babadevojke bez porodice, to su postale jer su materijalisti i uvek su samo tražile sponzora. Ali nisu u tome uspele, nekad jer nisu lepe a najčešce jer nisu sposobne. I one koje se udaju i imaju porodicu,i one su tražile sponzora ali su ponešto i ponudile,ili telo,ili poslušnost, neke maštu i šarm a neke su umele vešto da prikriju taj svoj materijalizam.One devojke koje su brutalne u svom materijalizmu, koje brutalno koriste muškarce, takve uglavnom ostanu usedelice.

djule

pre 2 godine

I ne trazim nista nazad i ne zelim nista nikom dugovati
Ali zloupptrba i iskoriscavanje su nepodnosljivi

A sto se tice devojaka i nekih odnosa
Nikad bio ni na blizini od svetlosne godine

Sve je bilo u stilu iskoristi i baci
(Sukabljad, 15. januar 2022 23:49)

Počni da ih tretiraš kao nejednake sebi

lisac

pre 2 godine

Nisam znala da i ovde imam pratioce. Imam 5 banki, da. Ne bi to pretpostavio ni kada bi me video.
(Gospodarica Glavna, 18. januar 2022 04:53)

Ne bih, svaka čast u tom slučaju. Izgleda da ti se mentalna zrelost i spoljni uzgled podudaraju.

Dott

pre 2 godine

Altruisticnog muskarca bira sracunata zena, to ne moze biti svaka u zrelijem dobu, neke se nikad ne opamete. Prosto culo vida im kaze, onaj je taj, a on je daleko od altruisticnog muskarca, on im je mangup koji ume da odvaja.

Petar89

pre 2 godine

@Gospodarica glavna

Au pa ti imaš preko 50 godina! Po tvom načinu pisanja mislio sam da si neka klinka od dvadesetak.
(lisac, 17. januar 2022 17:46)

I mene je zbunilo, mislio sam da pise neki taksista.

mile_wien

pre 2 godine

Jasam pricao sa mnogim zenama skojima sam bijo a bilo ih je mnogo da se nehvalim sad…. Naj bitnije im je da je seks dobar,,, da puca sve,,, bitno je da imas dobar alat, ostalo sve moze da se oprosti i precuti,,,, pricam iz iskustva sa mnogo zena koje sam posedovao,,, pozdrav za sve u Srbiju!

Milek

pre 2 godine

Žene za seks biraju alfa mužijake, to su visoki mišićavi momci spremni uvek za tuču. Za brak biraju fine, verne, blage muškarce i naravno povremeno ih prevare.

rrr

pre 2 godine

Većina devojaka koje se ne udaju i postanu babadevojke bez porodice, to su postale jer su materijalisti i uvek su samo tražile sponzora. Ali nisu u tome uspele, nekad jer nisu lepe a najčešce jer nisu sposobne. I one koje se udaju i imaju porodicu,i one su tražile sponzora ali su ponešto i ponudile,ili telo,ili poslušnost, neke maštu i šarm a neke su umele vešto da prikriju taj svoj materijalizam.One devojke koje su brutalne u svom materijalizmu, koje brutalno koriste muškarce, takve uglavnom ostanu usedelice.

Zukva

pre 2 godine

Naravno, zene su egoisticka, sebicna i proracunata stvorenja, precice preko svega zarad svoga interesa i njenog deteta.....
(Matej, 15. januar 2022 20:06)

Njenog deteta... Svaka cst. A kad treba da prikazete zene kao neke lujke kojima sudovi iz hira dodeljuju decu onda suza suzu stize, kamen bi proplakao... Zapravo sve vreme misite bas to - njeno dete. Pa za ciji interes da radi ako nece za svoje dete, ocevi vrli?

Dođem ti, dođeš mi

pre 2 godine

Ko razbacuje kintu drugima znači dve stvari.
Da ima i da će rado da presipa i u njen đžep. Takvi lako postaju mede sve i da je međed na fotki-upitniku. Recept za dugu ljubav, jašta...

Trae Jang

pre 2 godine

najbitniji je novcanik. On i debelog gmaza pretvori u simpaticnog medu....
(miki, 15. januar 2022 21:18)

Ne vole istinu. Odmah se unervoze. Bićeš u većem minusu od Sibira.

Money makes world go around

pre 2 godine

Biraju uvek i samo bogate ako uspeju da ih privuku. Ne smeta im da budu ljubavnice ili svalerke bogatih muskaraca, druge ili trece vazna je uvek i samo lova. Ni muskarci danas nisu zainteresovani za ozbiljne veze sa siroticama, nema vise velike razlike medju polovima. Svi zele samo cash.

Drug jednoga koji trazi devojku al' da je ista njegova baba

pre 2 godine

Žene za seks biraju alfa mužijake, to su visoki mišićavi momci spremni uvek za tuču. Za brak biraju fine, verne, blage muškarce i naravno povremeno ih prevare.
(Milek, 15. januar 2022 19:17)

Ijaooo, prestrasno!!! Jer muskarac nikada ne bi pravio razliku izmedju zene za sex i zene za porodicu! Ma daajte
Ko ne moze da se pomiri sa cinjenicom da je zenama danas moguce da imaju seksualni zivot o kojem smo mi sami mastali a neki i imali, treba da se pokrije po usima i da cuti. Samo kuate ovde. Ili se osvrnite oko sebe i prihvatite da stvari nisu kao kod nasih baba i deda, ili se pomirite sa cinjenicom da ste od onih koji ce tesko produziti vrstu

trp

pre 2 godine

Žene dele muškarce na alfa ljubavnike i beta provajdere. Ode na more upozna zgodnog stranca prvo veče ona završi sa njim...ta ista dodje u Srbiju onda postavlja uslove beta muškarcima.
Prosto je, da li zbog vas devojka krši pravila ili vam postavlja nova, ako vam postavlja pravila onda joj niste iskren izbor.
Žene imaju dve seksualne strategije jedna je na kraće a druga je na duže staze.

Kikilišur

pre 2 godine

Ja tražim tri stvari od muškarca: poverenje, poštovanje i redovan seks.

Samo toliko.

Nisam još pronašla onog koji će to da mi pruži.
(ij29, 16. januar 2022 01:04)


Onda se plašim da je problem sigurno u tebi.
Ako si promenila više od 3 muškarca,a još uvek tražiš,onda je problem u tvom odabiru.
Ili biraš pogrešne,ili na pogrešnim mestima,ili te pak, ubiše kriterijumi.
Svi su jako pooštrili kriterijume,i muškarci i žene.
Zato nam je tako kako nam je.
Svi hoćemo i lepo,i uspešno,i bogato,i verno,i dobar seks,i bezuslovno poverenje i poštovanje. I gle, čudna mi čuda,ne možemo da nadjemo.
Tvoja očekivanja jesu legitimna,ali nisu realna. Kod partnera uvek nešto mora da nedostaje.
Ili ženi nedostaje lepota,ili muškarcu pare,pa plus mnoge druge osobine koje se kasnije uvide.
Spasa nam nema,ali propasti nećemo.

Trae Jang

pre 2 godine

Niko ne voli lenje i zapustene osobe.
(Jelena, 15. januar 2022 20:21)

Voleo bih da to žene češće govore svojim mnogobrojnim masnim i odvratnim drugaricama koje iz nekog razloga misle da zaslužuju baju, a izgledaju kao tetke sa svojih 25-30 godina.

Eusebio

pre 2 godine

Jasam pricao sa mnogim zenama skojima sam bijo a bilo ih je mnogo da se nehvalim sad…. Naj bitnije im je da je seks dobar,,, da puca sve,,, bitno je da imas dobar alat, ostalo sve moze da se oprosti i precuti,,,, pricam iz iskustva sa mnogo zena koje sam posedovao,,, pozdrav za sve u Srbiju!
(mile_wien, 15. januar 2022 19:10)
Nije žena zamrzivač,pa da je poseduješ...

Dott

pre 2 godine

Altruisticnog muskarca bira sracunata zena, to ne moze biti svaka u zrelijem dobu, neke se nikad ne opamete. Prosto culo vida im kaze, onaj je taj, a on je daleko od altruisticnog muskarca, on im je mangup koji ume da odvaja.

Jelena

pre 2 godine

Svi mi trazimo pre svega dobronamerne osobe. Naravno, bitna je i fizicka privlacnost, mora biti hemije.
Radite na sebi stalno, potrudite se da budete sto bolja, sto vrednija i sto pametnija osoba, zbog sebe, a onda i zbog drugih. Niko ne voli lenje i zapustene osobe.

Sukabljad

pre 2 godine

Imam stan
Dobar posao, dobru platu
Auto

Nista to ne pomaze
Cinim dobra dela
Usluge

Ja sam vise prijatelj drugima nego drugi meni

Nikakvu "dobrobit" iz tih mojih dobrih dela nije proizasla

Zapravo svaki put kad bih nesto uradio pomogao, navukao bi mi se baksuzluk neki, nesreca

A ti prijatelji su dosli do toga da me i zloupotrebljavaju, traze mi da radim nesto sto je njihova obaveza npr da pisem eulogiju za oca prijatelja, dok sam ja pisao eulogiju za mog oca, znajuci istoriju izmedju oca i mene i pisao sam iz srca

Samo sam uradio copy paste sa neta i to je to
A inace radio mehaniku elektriku vodovod itd

I ne trazim nista nazad i ne zelim nista nikom dugovati
Ali zloupptrba i iskoriscavanje su nepodnosljivi

A sto se tice devojaka i nekih odnosa
Nikad bio ni na blizini od svetlosne godine

Sve je bilo u stilu iskoristi i baci

muž "Okac" i "Brada" ljubavnik

pre 2 godine

Citat it članka: "Muškarci koji su radili više dobrih dela, ujedno su imali i više partnerki i imali su češće seks."

Nego šta - fini, kulturni, duhoviti, blagi momci su prinuđeni da plaćaju privatno obezbeđenje kako bi se odbranili od žena dok gadovi odbačeni i neprimetni masturbiraju u samoći... :-D

Ona stara krilatica koju su nas učili, "Ponavljanje je majka znanja", je izgleda postala "Ponavljanje OČIGLEDNE laži neograničen broj puta pretvoriće na kraju tu laž u istinu"... ali dobro-cenim njihovu upornost! Valja im još DUUUUUGOO verglati te mantre...

djule

pre 2 godine

I ne trazim nista nazad i ne zelim nista nikom dugovati
Ali zloupptrba i iskoriscavanje su nepodnosljivi

A sto se tice devojaka i nekih odnosa
Nikad bio ni na blizini od svetlosne godine

Sve je bilo u stilu iskoristi i baci
(Sukabljad, 15. januar 2022 23:49)

Počni da ih tretiraš kao nejednake sebi

Lela

pre 2 godine

@Bobica - bas tako. Ali oni nisu ni svesni da su njima te nabudzene servirane 24/7. Reklame, instagram, tabloidi - oni svuda prate samo nabudzene, opsednuti su njima. Oni ne vide zenu koja se sa klincima lomi po prevozu, ide po marketima i pijacama, oni vide samo namontirane i u glavi pletu pricu kako su sve takve. Pa oni ovde padnu u amok kad se neki biznismen ili fudbaler ozeni manekenkom! Kao u oko da si im brknuo. Ne znam nijednu zenu koja je
ikad pala u bedak sto je neki lep i bogat glumac, fudbaler, tajkun izabrao manekenku. Cudna mi cuda. Toliko su nezreli. Odmah komentar sto nije posla da cuva ovce umesto sto se vozi na jahti. Kao deca su. Oni mastaju da neka cica kaze nekom tajkunu - ne, ne zelim s tobom na jahtu, idem s Miloradom u Srbiju u babusnicu da cuvam ovce. To je njihov san i sa 15 i sa 40.

ghostdog

pre 2 godine

Došao sam da pročitam komentare lova ih privlači, dobar auto i ženske komentare tipa to što neko ima dobar auto ne znači da ima love nego da je sposoban a ne da igra ps4 po ceo dan

NikolaBg

pre 2 godine

Evo ja uradim svaki dan po 5 dobrih dela. Poklonim ocenu učeniku, komšinici odem u pazar i bacim đubre, pomognem starima da se popnu uz stepenice, otvorim vrata ljudima koji ulaze samnom a nose nešto, ustupim mesto bolesnima, uplaćujem za Tiršovu, nosim stvari i slatkiše u dom za nezbrinutu decu. Ali neće me nijedna iako sam lep, visok i crn, da ne preterujem sad, a prosvetarska plata nikakva, još ne znam kola da vozim niti da popravim slavinu, struju, veš mašinu. Nisam baš ajkula za život što se kaže, mada mi mnogi tvrde da bih bio divan otac.

Bobica

pre 2 godine

Sa'će dragi naši muškarci da nam objasne šta to žene žele, jer one, je l' te, šuntava su bića koja ne znaju šta hoće i ne pitaju se sa glavom a, istovremeno,su neviđeno prepredene, manipulativne i podle grabežljivice koje samo bale za interesom i ispunjenjem svojih vizija o oblapornom životu! Vidite li kako se mit o takvim ženama podvukao u sve ćelijice muških primeraka pa ispade da su sve takve a ne, možda, desetak posto! Moć medija i ispiranje mozgova! Ja u svom životu i okruženju gledam sve žene koje vucaraju kese sa pijace, guraju dečja kolica, žive u brakovima u kojima trpe dosta toga, gledam majke, gledam sestre... ove nabudžene ne znam da l' sam videla pet uživo! Ali, ne! Vama u glavi one pa one! Borite se sa vetrenjačama,dragi moji.

MaJA

pre 2 godine

Mora postojati neka pocetna privlacnost medju dvoje ljudi. Ni tu nema pravila. Upoznam coveka, sedam godina starijeg, visok, ali plav, pa jos procelav, nije debeo, ali podaleko od atletski gradjenog coveka. Medjutim, siguran u sebe, samopouzdan, muzevan stav, odmeren, karakteran, nacitan, i da- uspesan. Putuje po svetu, govori 2 strana jezika.
Sad ce reci ovi DraganI razni, eto - zene su materijalisti.
Zene vole i gledaju ceo paket. Dzaba i novac i izgled, ako je nepodnosljivog karaktera, nema sloge medju nama, razumevanja, postovanja.
Zene ce cesto praviti ustupke po pitanju izgleda muskarca. Imam utisak da muskarci cesto prave suprotne ustupke. Sve podrede izgledu i mladosti zene.
Sve je to ok, za ocekivati. Zenin kapital je mladost i lepota, ali je on prolaznog karaktera, te ako ga ne oplemeni, brzo postane nezanimljiva i lako zamenljiva. Muskarcev kapital je sve drugo. Ne znam zasto se jedni i drugi vredjaju u vezi sa ovim.
Ja sam kao zena svesna da moja lepota prolazi, ali sam i svesna koliko je muskarcu draga i bitna zenina toplina, podrska, da je zena razumna, vredna, zenstvena.
Muskarac, sa druge strane, zna da vreme za njega radi, da mu godine donose zrelost, samopouzdanje, muzevnost. Zato, dragi muskarci, radite na sebi, jer vreme za Vas radi, birajte sebi partnerke, koje ce umeti da vas postuju.

Gospodarica Glavna

pre 2 godine

Ja sam tražila dobrog čoveka koji će me voleti ovakvu kakva sam, neće pokušavati da me menja po svom nahodjenju, i kojeg ću ja isti tako voleti. Važan mi je i dobar seks - u stvari više no dobar. Nekog ko nije smoren nego aktivan, ko neće kukati na život i probleme koje on nosi nego ih rešavati. Kome ću moći da predložim da pobegnemo nekud iz Beograda i da on iz topa kaže "idemo".
I našla sam ga. U 50toj, kao kako neko reče "baba-devojka". Mnogo ima jadnih komentatora ovde. Sredite svoj život, ne istresajte frustracije na ženama.

Milica

pre 2 godine

One devojke koje su brutalne u svom materijalizmu, koje brutalno koriste muškarce, takve uglavnom ostanu usedelice.
(rrr, 16. januar 2022 15:19)

Da si ti ziv i zdrav te se udaju kad pozele i to bez greske, svaka do jedne, ali veruj ti u svoje bajke, nije problem

ij29

pre 2 godine

Ja tražim tri stvari od muškarca: poverenje, poštovanje i redovan seks.

Samo toliko.

Nisam još pronašla onog koji će to da mi pruži.

Bojan

pre 2 godine

Uopste ne razumem muskarce, koji pricaju o zenama. Pa, ne vrti se sve (ne svet) oko zena. Dao bi sve (naravno osim porodice), da mogu da znam, odgovore na neka, prirodna pitanja ili da sam prisustvovao nekim prirodnim dogadjajima. Dao bi sve (naravno osim porodice), da znam sve, bar na minut. Zene su mi, tu negde, pri vrhu liste, mozda deseto mesto.

jeremija

pre 2 godine

@Marko moram da ti kažem da to nije tačno. Feminizirani muškarci meni, a bogami ni većini žena koje znam nisu privlačni. Uopšte.

Marijana

pre 2 godine

Muškarcima upravljaju žene, počev od njihovih majki, po tom modelu i traže žene. Majka je prva ženska osoba sa kojom muškarac stupa u kontakt. Ako je majka negativa, inače ovako, i ka drugim ženama, takav muškarac će imati negativan stav prema životu, a i ženama uopšte. Najbolje se takvih kloniti, mnoge žene zapravo razočaranje u izbor partnera, u neki promašen izbor i život, negativnost i nezadovoljstvo prebace na svoje sinove, pa i kćerke, i eto dugoročnog problema. Isto tako ukoliko otac ima negativan stav prema ženama imaće ga i sin. Relacije i odnosi u porodici govore dosta o nama.

Ana

pre 2 godine

@lela-ja sam to uradila, ostavila sam milionera i zelela sa "Miloradom iz Babusnice" da cuvam ovce. E, taj Milorad ispao veci mangup od milionera, pa ti gledaj

Marijana

pre 2 godine

@Nikola Bg. Nikola pa ja mislim da ima žena iz tvoje struke koje bi volele da budu sa tobom. Samo je bitno da otvoriš oči, fokusiraš se na sebe i pogledaš oko sebe, možda neke i daju signal, a ti trčiš da spaseš svet. I to je lepo, ali pažljivije posmatraj. Nema to veze sa platom, veruj mi mnogo toga nema. Mene su jurili više dok nisam imala puno, nego sad kad ipak imam malo više. I nije sve u tome, čovek je pre svega duhovno biće. Duša traži svoje, novac tu ništa ne znači.

Jelena

pre 2 godine

Niko ne voli lenje i zapustene osobe.
(Jelena, 15. januar 2022 20:21)

Voleo bih da to žene češće govore svojim mnogobrojnim masnim i odvratnim drugaricama koje iz nekog razloga misle da zaslužuju baju, a izgledaju kao tetke sa svojih 25-30 godina.
(Trae Jang, 15. januar 2022 22:40)

Ako pogledas ceo moj komentar dole, ja sam u svemu mislila na oba pola. Potpuno se slazem sa tobom.

Najdobra

pre 2 godine

Evo, mislim koji je bio kriterijum i nemam pojma. Negde mi zvoni da mi se bas mnogo izgledom dopao ,a da sam sve ostale osobine zamotala kao film jer nisam zelela da bude ista manje od najdivnijeg. Zaljubila sam se u iluziju koju sam zaverglala i udala se za coveka mog zivota.Dakle, blage veze nemam. A mislim da ni ove kanadjanke nemaju pojma.

Petar89

pre 2 godine

@Gospodarica glavna

Au pa ti imaš preko 50 godina! Po tvom načinu pisanja mislio sam da si neka klinka od dvadesetak.
(lisac, 17. januar 2022 17:46)

I mene je zbunilo, mislio sam da pise neki taksista.

Mika

pre 2 godine

Otopi me dobrodušnost i skromnost, i samo takve sam birala. Mi za takve u Nišu kažemo duŠIčka. To me je pevarilo kod jednog vuka u jagnjećoj koži, ali ne žalim i ne odustajem. Budi dobar i dobrom se nadaj. Ima, ima dobrih devojaka dajte više ne ružite ih ovde. Tu smo da shvatimo jedno drugo a ne da se u beskraj optužujemo.

lisac

pre 2 godine

Nisam znala da i ovde imam pratioce. Imam 5 banki, da. Ne bi to pretpostavio ni kada bi me video.
(Gospodarica Glavna, 18. januar 2022 04:53)

Ne bih, svaka čast u tom slučaju. Izgleda da ti se mentalna zrelost i spoljni uzgled podudaraju.