Život sa velikim grudima: Nema spavanja na stomaku, trčanje neugodno

Subota, 22.01.2022.

14:27

Izvor: B92

Život sa velikim grudima: Nema spavanja na stomaku, trèanje neugodno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

Sandra

pre 2 godine

Žene koje imaju velike grudi uglavnom imaju manju pozadinu,nije mi dupe bas ni malo,ali eto,uvijek sam govorila samo da je mrvicu veće,kad vidiš one ribe po instagramu sto se trte malo ti nabiju kompleks,najbitnije je da smo zdravo i da ima zena nesto u glavi, fizički izgled nije najbitniji, ali dodju dani kad nijesi zadovoljan samim sobom...

Neka

pre 2 godine

@ I love BBW

Korpe F, G, H su ogrromne.
Dubina Korpe se odredjuje razlikom izmedju obima ispod grudi i obima preko grudi. Dakle sto je veca razlika, obim je veci.
Ako neko nosi trojku, ili 80 obim, to nije C, kako svi vi mislite. Volela bih da mogu da ti slikam ves u tom obimu. To lici na padobran. Jedino predebele, a opet priroidno prsate osobe sa ogromnim BMI i zene sa silikonskim umetcima mogu imati tolike korpe. Vecina debeljuca imaju velike grudi, ali srazmerne svojim ledjima, stomaku, dakle celokupnoj tezini. Kada smrsaju, od grudi ne osta nista.
Ja i kad smrsam, predjem samo u manji obim.
Verujem da ima muskaraca sa takvim ukusom. Ja to ne razumem, ali ni ne osudjujem. Debljina nije dobra ni za mladost ni za kasnije godibe, trpi srce, zglobovi, kicma. Opet, koliko ljudi, toliko misljenja i ukusa.

Grudi i guza

pre 2 godine

Pisite i kritikujte koliko zelite zene sa velikim grudima, ali za mene su one prava zenska bica, jer grudi simboliziraju
zenu. Pogledajte slike, kipove, crteze ili bilo sta, grudi se uvek isticu.

leti leti leti... vise ne leti

pre 2 godine

 
"Odlaze na spavanje u pidžami ili spavaćici koja ima tanke naramenice i prilično su otvorene, događa im se da se probude, a grudi su napolju, ili barem jedna od njih"

E da mogu makar na tren to vidjet mmm

I love BBW

pre 2 godine

Ne znam za vas ali svaka moja je imala velicinu F,G,H ja sam ljubitelj BBW zena za velicinu D bi rekao male.Mogu reci da nije nisu imale problem sa ledjima,vratom ili da se stide.One su jednostavno bile ponosne jer imaju prirodne i sta da pokazu.Nisu isle u gardarobi da ih kriju vec u normalnoj gardarobi kao ostale zene.Na zapadu su odavno svesne da ima ogroman broj muskaraca koji obozavaju BBW.

Girica

pre 2 godine

Zene koje su u pravu i kada nisu u pravu. One kojima se uvek obradujete. To je opasna moc. Mi koje nemamo smo u startu u drugoj koloni. Eto.

Mrs. Nobody

pre 2 godine

Evo ja imam male grudi i nikad mi to nije predstavljalo problem niti sam imala neki kompleks zbog toga. Brus retko kad i nosim, sa svojih 40+ i dalje su čvrste, leti komotno nosim haljine bez brusa, dvoje dece dojila duže od godinu dana, nikad dohranu nisam kupila. I obožavam ih, samo nek su one meni zdrave.
A imam prijateljice sa velikim grudima i to su takve muke, kad uđu u gužvu da ih neko ne udari laktom, bolovi u leđima, kupovina brushaltera je posebna avantura i na to se troši čitav kapital, svaki majmun nađe za shodno da blene što izaziva neprijatnost... Da ne spominjem da posle nekog vremena gravitacija učini svoje.

Neka

pre 2 godine

Imam prirodno velike grudi, ali sam sitnije grade. Problemi su: naci dobar ves u D-korpi i bolovi u vratu.
Mladost mi je prosla u grbljenju i oblacenju pristojnih stvari. Posto sam stidljive prirode, nisam umela da ih "nosim" . Cim bih primetila da me neko upadljivo gleda, crvenela bih, spustala pogled.. Posebno u srednjoj skoli ili na pocetku studija. Prva asocijacija na velike grudi meni je bila rec vulgarnost. Tek kasnije sam pocela sebe da prihvatam i naucila da se oblacim tako da to bude ukusno i nenapadno.
Neverovatno da je ono sto je mnogim muskarcima privlacno, meni toliku neprijatnost stvaralo.
Kad pogledam slike svoje od ranije, koliko sam bila u zabludi. Zenske vece grudi jesu zenstvene, a da ce odavati vulgarnost, zavisi u mnogome od sta a i licnosti zene.

brm

pre 2 godine

Čitam neke komentare i broj njihovih preporuka, i shvatim koliko smo kao društvo nisko pali. Bitno da se vama duže na velike grudi, a ne pokušavate da shvatite ozbiljne probleme toga i još se sprdate, skotovi sebični.

Mikii

pre 2 godine

Sve nabrojaste osim najvaznijeg - problem sa ledjima i kicmom koji mogu znacajno da umanje kvalitet zivota doticnih osoba. Bio sam u vezi s jednom devojkom koja je imala takvu muku. Sto je posebno lose po nju, vrlo je krhke gradje. Nikada nisam ni pomislio da neko s takvom anatomijom moze da raspolaze toliko mocnim atributom, hahaha.

Pera

pre 2 godine

"Bez grudnjaka ne mogu nikuda i osete ogromno olakšanje nakon što ga na kraju dana skinu, a grudi napokon budu slobodne."
Nista lepse od tog momenta, kao kad izujes tesne cipele!
A sreca je veca ako se podeli s nekim...

DnK (°~°)

pre 2 godine

Pa dobro za muskarce clanak da i mali moze mnogo a za zene da su velike grudi mana,vala meni je to afrodizijak motka mu nije ravna kad zena ima podignute i dobre grudi ne prevelike tu priznajem je ruzno...

Nina

pre 2 godine

Pa zar postoji žena sa velikim prirodnim grudima? Čitajući naše komentare (bolje reći komentatorke) svaka žena koja ima velike grudi je imala ugradnju slikona, jer po njima ne postoje prirodne velike grudi.
(Zacvo, 24. januar 2022 12:41)

Postoje naravno, ali onaj ideal koji vi gledate, da je vitka, dugonoga i da ima uzak struk a naglasenu zadnjicu i prirodno velike grudi (po vasem vidjenju velike, jer vi zene sa normalnim grudima spram gradje smatrate, pod uticajem plasticne hirurgije, daskama) skoro pa i ne postoji, ako i postoji posle nekog vremena gravitacija uradi svoje pa vi opet imate pogrdne komentare. Inace, veliki broj zena koje se bave javnim poslom (samim tim se i o njima pise na portalu) ima silikone, samo ih neke ugradjuju sa ukusom i merom, cesto samo da povecaju cvrstocu dok neke podilaze muskim nagonima verovatno da bi povecale zaradu.

Kikilišur

pre 2 godine

Velike prirodne grudi, nešto prelepo,a veštačke, plastične velike grudi, grozne,neukusne, napadne, jeftine i sve najgore.
Ja vam rek'o a vi vidite šta ćete. Aj'zdravo :-)

Lea

pre 2 godine

Zena bez sisa, ko selo bez crkve.
(Stara narodna poslovoca, 24. januar 2022 12:24)

Ženu dupe krasi, a tortu orasi.
(još jedna stara narodna)

Oftalmolog

pre 2 godine

Velike prirodne grudi mi uvek skrenu pogled.
(sim, 24. januar 2022 13:31)

Ma samo da su prirodne, a ovako ne, jeste šijo mi ga Đuro, ti znaš dal su prirodne ni ne skrećeš pogled.

Fikus

pre 2 godine

Zena bez sisa, ko selo bez crkve.
(Stara narodna poslovoca, 24. januar 2022 12:24)

"Seobe", Crnjanski, lektira. I nisu sise nego dupe. Ali i ova verzija je ispravna.

glukozamin

pre 2 godine

Obozavam zene sa velikim grudima,kompleks neki,sta li je.
(Pokondirena tikvica, 24. januar 2022 10:49)

Ja ne volim velike grudi ja volim ogromne!

mama

pre 2 godine

nisu rekli najvaznije, bolovi u ledjima i kicmi, za spavanje jedino u stranu je izvodljivo zbog teskoca pri disanju a za pojas u kolima katastrofa, kao da te davi neko i zulja, svaki cas povlacim pojas. nije mi jasno kako je nekim zenama vaznije da zadovolje potrebe za velikim grudima i da trpe sve ovo, a vecina poznatih zena su ih vremenom smanjivale.

V for Vendetta

pre 2 godine

"Odlaze na spavanje u pidžami ili spavaćici koja ima tanke naramenice i prilično su otvorene, događa im se da se probude, a grudi su napolju, ili barem jedna od njih."

Œta je loše u ovome?

Inače, za trčanje znam od poznanice, bukvalno ne sme ni da brzo hoda da ne bi bretela pukla ili napravila rane na ramenu

Eto

pre 2 godine

Bejah sa par žena sa ogromnim, prirodnim. Lepo je to, ali dosadi. Doduše, i dalje se okrenem za nekom sa bujnim poprsjem, ali ne patim više za tim. Sad mi je bitno da ima "onaj" klik u glavi, a grudi može da ima bilo kakve.

Vagica

pre 2 godine

Kad me svrbi stomak, znam da je neka mrvica završila u dekolteu pa stigla do stomaka. Ne znam za spavanje na stomaku, meni ništa ne smeta, mada mi nisu prevelike. Nekada se može ići i bez brusa, npr. na moru, zavisi šta se obuče. Za grudnjake je tačno, ima možda dva modela ili jedan model u sve boje u prodavnici i biraj od toga (u svakoj prodavnici). Na moru se iskopa rupa ako se leži na stomaku na plaži, šta je tu teško... Košulje su užasne jer se rascvetaju, retko se nađe neka da je krojena za grudi. Svako ima nekih problema (male, premale, srednje, velike, prevelike) i tako i treba da bude.

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

Ne mogu ovo, ne mogu ono...ali zato mogu da prođu audiciju kod "Brazzersa" kao od šale...

A lakše se upeca i neki muž- fudbaler...

shone

pre 2 godine

Kakav li je onda život sa ogromnim silikonima u grudima,zadnjici,usnama?
(Seek & Destroy, 24. januar 2022 10:52)

One spavaju na trepavicama..
Veštačkim, naravno...

za milione žena s malim grudima

pre 2 godine

Prednosti su u ovoj priči ipak mnoogo veće nego ovih nekoliko stavki koje su navedene u tekstu, milionižena sa malim grudima zna zašto.
(Bo(o)b, 24. januar 2022 11:03)

Objasni zašto, pls

egal

pre 2 godine

Pa i pre dvesta godina je bilo žena sa velikom grudima i ni jedna se nije žalila za to, ovi mediji pokušavaju sve što je normalno i lepo da narodu predstave kao nešto strašno i nepodnošljivo. Prednosti su u ovoj priči ipak mnoogo veće nego ovih nekoliko stavki koje su navedene u tekstu, milionižena sa malim grudima zna zašto.
(Bo(o)b, 24. januar 2022 11:03)

Pitam se pitam, da li si lično razgovarao sa tim ženama od pre 200 godina? Takvima kao ti bih okacila dve cigle oko vrata da sa njima živite i onda komentarisete koliko je to lepo...
Kao žena sa velikim grudima potpisujem sve rečeno u tekstu i dodajem još da je baš lepo od težine grudi imati i grbu na leđima... pronalazak grudnjaka u Srbiji je takodje jedna super avantura, i kad nadjes odgovarajući ne košta manje od trećine srpske plate... divota jedna! A da ne spominjem da koliko god si prikladno obučena, one su tu pa su tu i bodi oči, prelepo je biti meta idiotima 24/7
ma milina jedna...

Zacvo

pre 2 godine

Pa zar postoji žena sa velikim prirodnim grudima? Čitajući naše komentare (bolje reći komentatorke) svaka žena koja ima velike grudi je imala ugradnju slikona, jer po njima ne postoje prirodne velike grudi.

Bo(o)b

pre 2 godine

Pa i pre dvesta godina je bilo žena sa velikom grudima i ni jedna se nije žalila za to, ovi mediji pokušavaju sve što je normalno i lepo da narodu predstave kao nešto strašno i nepodnošljivo. Prednosti su u ovoj priči ipak mnoogo veće nego ovih nekoliko stavki koje su navedene u tekstu, milionižena sa malim grudima zna zašto.

Rob Sinji

pre 2 godine

Nisam neki probirač kada su ženske grudi u pitanju. Volim i velike i male ali moram da priznam da ekstra velike grudi imaju tokom seksa neki čudno lep efekat koji ne umem da objasnim. Nekako je sve lepše i mekanije.

Ime poznato redakciji

pre 2 godine

Kada mi se dame požale da imaju problema sa velikim grudima, ja se ljubazno ponudom da ih pridržim. Čisto iz solidarnosti da podelimo muke.

Ime poznato redakciji

pre 2 godine

Kada mi se dame požale da imaju problema sa velikim grudima, ja se ljubazno ponudom da ih pridržim. Čisto iz solidarnosti da podelimo muke.

Bo(o)b

pre 2 godine

Pa i pre dvesta godina je bilo žena sa velikom grudima i ni jedna se nije žalila za to, ovi mediji pokušavaju sve što je normalno i lepo da narodu predstave kao nešto strašno i nepodnošljivo. Prednosti su u ovoj priči ipak mnoogo veće nego ovih nekoliko stavki koje su navedene u tekstu, milionižena sa malim grudima zna zašto.

egal

pre 2 godine

Pa i pre dvesta godina je bilo žena sa velikom grudima i ni jedna se nije žalila za to, ovi mediji pokušavaju sve što je normalno i lepo da narodu predstave kao nešto strašno i nepodnošljivo. Prednosti su u ovoj priči ipak mnoogo veće nego ovih nekoliko stavki koje su navedene u tekstu, milionižena sa malim grudima zna zašto.
(Bo(o)b, 24. januar 2022 11:03)

Pitam se pitam, da li si lično razgovarao sa tim ženama od pre 200 godina? Takvima kao ti bih okacila dve cigle oko vrata da sa njima živite i onda komentarisete koliko je to lepo...
Kao žena sa velikim grudima potpisujem sve rečeno u tekstu i dodajem još da je baš lepo od težine grudi imati i grbu na leđima... pronalazak grudnjaka u Srbiji je takodje jedna super avantura, i kad nadjes odgovarajući ne košta manje od trećine srpske plate... divota jedna! A da ne spominjem da koliko god si prikladno obučena, one su tu pa su tu i bodi oči, prelepo je biti meta idiotima 24/7
ma milina jedna...

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

Ne mogu ovo, ne mogu ono...ali zato mogu da prođu audiciju kod "Brazzersa" kao od šale...

A lakše se upeca i neki muž- fudbaler...

Neka

pre 2 godine

Imam prirodno velike grudi, ali sam sitnije grade. Problemi su: naci dobar ves u D-korpi i bolovi u vratu.
Mladost mi je prosla u grbljenju i oblacenju pristojnih stvari. Posto sam stidljive prirode, nisam umela da ih "nosim" . Cim bih primetila da me neko upadljivo gleda, crvenela bih, spustala pogled.. Posebno u srednjoj skoli ili na pocetku studija. Prva asocijacija na velike grudi meni je bila rec vulgarnost. Tek kasnije sam pocela sebe da prihvatam i naucila da se oblacim tako da to bude ukusno i nenapadno.
Neverovatno da je ono sto je mnogim muskarcima privlacno, meni toliku neprijatnost stvaralo.
Kad pogledam slike svoje od ranije, koliko sam bila u zabludi. Zenske vece grudi jesu zenstvene, a da ce odavati vulgarnost, zavisi u mnogome od sta a i licnosti zene.

shone

pre 2 godine

Kakav li je onda život sa ogromnim silikonima u grudima,zadnjici,usnama?
(Seek & Destroy, 24. januar 2022 10:52)

One spavaju na trepavicama..
Veštačkim, naravno...

Rob Sinji

pre 2 godine

Nisam neki probirač kada su ženske grudi u pitanju. Volim i velike i male ali moram da priznam da ekstra velike grudi imaju tokom seksa neki čudno lep efekat koji ne umem da objasnim. Nekako je sve lepše i mekanije.

Pera

pre 2 godine

"Bez grudnjaka ne mogu nikuda i osete ogromno olakšanje nakon što ga na kraju dana skinu, a grudi napokon budu slobodne."
Nista lepse od tog momenta, kao kad izujes tesne cipele!
A sreca je veca ako se podeli s nekim...

Mrs. Nobody

pre 2 godine

Evo ja imam male grudi i nikad mi to nije predstavljalo problem niti sam imala neki kompleks zbog toga. Brus retko kad i nosim, sa svojih 40+ i dalje su čvrste, leti komotno nosim haljine bez brusa, dvoje dece dojila duže od godinu dana, nikad dohranu nisam kupila. I obožavam ih, samo nek su one meni zdrave.
A imam prijateljice sa velikim grudima i to su takve muke, kad uđu u gužvu da ih neko ne udari laktom, bolovi u leđima, kupovina brushaltera je posebna avantura i na to se troši čitav kapital, svaki majmun nađe za shodno da blene što izaziva neprijatnost... Da ne spominjem da posle nekog vremena gravitacija učini svoje.

Mikii

pre 2 godine

Sve nabrojaste osim najvaznijeg - problem sa ledjima i kicmom koji mogu znacajno da umanje kvalitet zivota doticnih osoba. Bio sam u vezi s jednom devojkom koja je imala takvu muku. Sto je posebno lose po nju, vrlo je krhke gradje. Nikada nisam ni pomislio da neko s takvom anatomijom moze da raspolaze toliko mocnim atributom, hahaha.

Zacvo

pre 2 godine

Pa zar postoji žena sa velikim prirodnim grudima? Čitajući naše komentare (bolje reći komentatorke) svaka žena koja ima velike grudi je imala ugradnju slikona, jer po njima ne postoje prirodne velike grudi.

Lea

pre 2 godine

Zena bez sisa, ko selo bez crkve.
(Stara narodna poslovoca, 24. januar 2022 12:24)

Ženu dupe krasi, a tortu orasi.
(još jedna stara narodna)

Kikilišur

pre 2 godine

Velike prirodne grudi, nešto prelepo,a veštačke, plastične velike grudi, grozne,neukusne, napadne, jeftine i sve najgore.
Ja vam rek'o a vi vidite šta ćete. Aj'zdravo :-)

Nina

pre 2 godine

Pa zar postoji žena sa velikim prirodnim grudima? Čitajući naše komentare (bolje reći komentatorke) svaka žena koja ima velike grudi je imala ugradnju slikona, jer po njima ne postoje prirodne velike grudi.
(Zacvo, 24. januar 2022 12:41)

Postoje naravno, ali onaj ideal koji vi gledate, da je vitka, dugonoga i da ima uzak struk a naglasenu zadnjicu i prirodno velike grudi (po vasem vidjenju velike, jer vi zene sa normalnim grudima spram gradje smatrate, pod uticajem plasticne hirurgije, daskama) skoro pa i ne postoji, ako i postoji posle nekog vremena gravitacija uradi svoje pa vi opet imate pogrdne komentare. Inace, veliki broj zena koje se bave javnim poslom (samim tim se i o njima pise na portalu) ima silikone, samo ih neke ugradjuju sa ukusom i merom, cesto samo da povecaju cvrstocu dok neke podilaze muskim nagonima verovatno da bi povecale zaradu.

za milione žena s malim grudima

pre 2 godine

Prednosti su u ovoj priči ipak mnoogo veće nego ovih nekoliko stavki koje su navedene u tekstu, milionižena sa malim grudima zna zašto.
(Bo(o)b, 24. januar 2022 11:03)

Objasni zašto, pls

Eto

pre 2 godine

Bejah sa par žena sa ogromnim, prirodnim. Lepo je to, ali dosadi. Doduše, i dalje se okrenem za nekom sa bujnim poprsjem, ali ne patim više za tim. Sad mi je bitno da ima "onaj" klik u glavi, a grudi može da ima bilo kakve.

Fikus

pre 2 godine

Zena bez sisa, ko selo bez crkve.
(Stara narodna poslovoca, 24. januar 2022 12:24)

"Seobe", Crnjanski, lektira. I nisu sise nego dupe. Ali i ova verzija je ispravna.

mama

pre 2 godine

nisu rekli najvaznije, bolovi u ledjima i kicmi, za spavanje jedino u stranu je izvodljivo zbog teskoca pri disanju a za pojas u kolima katastrofa, kao da te davi neko i zulja, svaki cas povlacim pojas. nije mi jasno kako je nekim zenama vaznije da zadovolje potrebe za velikim grudima i da trpe sve ovo, a vecina poznatih zena su ih vremenom smanjivale.

brm

pre 2 godine

Čitam neke komentare i broj njihovih preporuka, i shvatim koliko smo kao društvo nisko pali. Bitno da se vama duže na velike grudi, a ne pokušavate da shvatite ozbiljne probleme toga i još se sprdate, skotovi sebični.

leti leti leti... vise ne leti

pre 2 godine

 
"Odlaze na spavanje u pidžami ili spavaćici koja ima tanke naramenice i prilično su otvorene, događa im se da se probude, a grudi su napolju, ili barem jedna od njih"

E da mogu makar na tren to vidjet mmm

Vagica

pre 2 godine

Kad me svrbi stomak, znam da je neka mrvica završila u dekolteu pa stigla do stomaka. Ne znam za spavanje na stomaku, meni ništa ne smeta, mada mi nisu prevelike. Nekada se može ići i bez brusa, npr. na moru, zavisi šta se obuče. Za grudnjake je tačno, ima možda dva modela ili jedan model u sve boje u prodavnici i biraj od toga (u svakoj prodavnici). Na moru se iskopa rupa ako se leži na stomaku na plaži, šta je tu teško... Košulje su užasne jer se rascvetaju, retko se nađe neka da je krojena za grudi. Svako ima nekih problema (male, premale, srednje, velike, prevelike) i tako i treba da bude.

V for Vendetta

pre 2 godine

"Odlaze na spavanje u pidžami ili spavaćici koja ima tanke naramenice i prilično su otvorene, događa im se da se probude, a grudi su napolju, ili barem jedna od njih."

Œta je loše u ovome?

Inače, za trčanje znam od poznanice, bukvalno ne sme ni da brzo hoda da ne bi bretela pukla ili napravila rane na ramenu

Girica

pre 2 godine

Zene koje su u pravu i kada nisu u pravu. One kojima se uvek obradujete. To je opasna moc. Mi koje nemamo smo u startu u drugoj koloni. Eto.

glukozamin

pre 2 godine

Obozavam zene sa velikim grudima,kompleks neki,sta li je.
(Pokondirena tikvica, 24. januar 2022 10:49)

Ja ne volim velike grudi ja volim ogromne!

Grudi i guza

pre 2 godine

Pisite i kritikujte koliko zelite zene sa velikim grudima, ali za mene su one prava zenska bica, jer grudi simboliziraju
zenu. Pogledajte slike, kipove, crteze ili bilo sta, grudi se uvek isticu.

Oftalmolog

pre 2 godine

Velike prirodne grudi mi uvek skrenu pogled.
(sim, 24. januar 2022 13:31)

Ma samo da su prirodne, a ovako ne, jeste šijo mi ga Đuro, ti znaš dal su prirodne ni ne skrećeš pogled.

DnK (°~°)

pre 2 godine

Pa dobro za muskarce clanak da i mali moze mnogo a za zene da su velike grudi mana,vala meni je to afrodizijak motka mu nije ravna kad zena ima podignute i dobre grudi ne prevelike tu priznajem je ruzno...

I love BBW

pre 2 godine

Ne znam za vas ali svaka moja je imala velicinu F,G,H ja sam ljubitelj BBW zena za velicinu D bi rekao male.Mogu reci da nije nisu imale problem sa ledjima,vratom ili da se stide.One su jednostavno bile ponosne jer imaju prirodne i sta da pokazu.Nisu isle u gardarobi da ih kriju vec u normalnoj gardarobi kao ostale zene.Na zapadu su odavno svesne da ima ogroman broj muskaraca koji obozavaju BBW.

Sandra

pre 2 godine

Žene koje imaju velike grudi uglavnom imaju manju pozadinu,nije mi dupe bas ni malo,ali eto,uvijek sam govorila samo da je mrvicu veće,kad vidiš one ribe po instagramu sto se trte malo ti nabiju kompleks,najbitnije je da smo zdravo i da ima zena nesto u glavi, fizički izgled nije najbitniji, ali dodju dani kad nijesi zadovoljan samim sobom...

Neka

pre 2 godine

@ I love BBW

Korpe F, G, H su ogrromne.
Dubina Korpe se odredjuje razlikom izmedju obima ispod grudi i obima preko grudi. Dakle sto je veca razlika, obim je veci.
Ako neko nosi trojku, ili 80 obim, to nije C, kako svi vi mislite. Volela bih da mogu da ti slikam ves u tom obimu. To lici na padobran. Jedino predebele, a opet priroidno prsate osobe sa ogromnim BMI i zene sa silikonskim umetcima mogu imati tolike korpe. Vecina debeljuca imaju velike grudi, ali srazmerne svojim ledjima, stomaku, dakle celokupnoj tezini. Kada smrsaju, od grudi ne osta nista.
Ja i kad smrsam, predjem samo u manji obim.
Verujem da ima muskaraca sa takvim ukusom. Ja to ne razumem, ali ni ne osudjujem. Debljina nije dobra ni za mladost ni za kasnije godibe, trpi srce, zglobovi, kicma. Opet, koliko ljudi, toliko misljenja i ukusa.

Bo(o)b

pre 2 godine

Pa i pre dvesta godina je bilo žena sa velikom grudima i ni jedna se nije žalila za to, ovi mediji pokušavaju sve što je normalno i lepo da narodu predstave kao nešto strašno i nepodnošljivo. Prednosti su u ovoj priči ipak mnoogo veće nego ovih nekoliko stavki koje su navedene u tekstu, milionižena sa malim grudima zna zašto.

Ime poznato redakciji

pre 2 godine

Kada mi se dame požale da imaju problema sa velikim grudima, ja se ljubazno ponudom da ih pridržim. Čisto iz solidarnosti da podelimo muke.

brm

pre 2 godine

Čitam neke komentare i broj njihovih preporuka, i shvatim koliko smo kao društvo nisko pali. Bitno da se vama duže na velike grudi, a ne pokušavate da shvatite ozbiljne probleme toga i još se sprdate, skotovi sebični.

egal

pre 2 godine

Pa i pre dvesta godina je bilo žena sa velikom grudima i ni jedna se nije žalila za to, ovi mediji pokušavaju sve što je normalno i lepo da narodu predstave kao nešto strašno i nepodnošljivo. Prednosti su u ovoj priči ipak mnoogo veće nego ovih nekoliko stavki koje su navedene u tekstu, milionižena sa malim grudima zna zašto.
(Bo(o)b, 24. januar 2022 11:03)

Pitam se pitam, da li si lično razgovarao sa tim ženama od pre 200 godina? Takvima kao ti bih okacila dve cigle oko vrata da sa njima živite i onda komentarisete koliko je to lepo...
Kao žena sa velikim grudima potpisujem sve rečeno u tekstu i dodajem još da je baš lepo od težine grudi imati i grbu na leđima... pronalazak grudnjaka u Srbiji je takodje jedna super avantura, i kad nadjes odgovarajući ne košta manje od trećine srpske plate... divota jedna! A da ne spominjem da koliko god si prikladno obučena, one su tu pa su tu i bodi oči, prelepo je biti meta idiotima 24/7
ma milina jedna...

za milione žena s malim grudima

pre 2 godine

Prednosti su u ovoj priči ipak mnoogo veće nego ovih nekoliko stavki koje su navedene u tekstu, milionižena sa malim grudima zna zašto.
(Bo(o)b, 24. januar 2022 11:03)

Objasni zašto, pls

I love BBW

pre 2 godine

Ne znam za vas ali svaka moja je imala velicinu F,G,H ja sam ljubitelj BBW zena za velicinu D bi rekao male.Mogu reci da nije nisu imale problem sa ledjima,vratom ili da se stide.One su jednostavno bile ponosne jer imaju prirodne i sta da pokazu.Nisu isle u gardarobi da ih kriju vec u normalnoj gardarobi kao ostale zene.Na zapadu su odavno svesne da ima ogroman broj muskaraca koji obozavaju BBW.

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

Ne mogu ovo, ne mogu ono...ali zato mogu da prođu audiciju kod "Brazzersa" kao od šale...

A lakše se upeca i neki muž- fudbaler...

Zacvo

pre 2 godine

Pa zar postoji žena sa velikim prirodnim grudima? Čitajući naše komentare (bolje reći komentatorke) svaka žena koja ima velike grudi je imala ugradnju slikona, jer po njima ne postoje prirodne velike grudi.

Grudi i guza

pre 2 godine

Pisite i kritikujte koliko zelite zene sa velikim grudima, ali za mene su one prava zenska bica, jer grudi simboliziraju
zenu. Pogledajte slike, kipove, crteze ili bilo sta, grudi se uvek isticu.

Rob Sinji

pre 2 godine

Nisam neki probirač kada su ženske grudi u pitanju. Volim i velike i male ali moram da priznam da ekstra velike grudi imaju tokom seksa neki čudno lep efekat koji ne umem da objasnim. Nekako je sve lepše i mekanije.

Mrs. Nobody

pre 2 godine

Evo ja imam male grudi i nikad mi to nije predstavljalo problem niti sam imala neki kompleks zbog toga. Brus retko kad i nosim, sa svojih 40+ i dalje su čvrste, leti komotno nosim haljine bez brusa, dvoje dece dojila duže od godinu dana, nikad dohranu nisam kupila. I obožavam ih, samo nek su one meni zdrave.
A imam prijateljice sa velikim grudima i to su takve muke, kad uđu u gužvu da ih neko ne udari laktom, bolovi u leđima, kupovina brushaltera je posebna avantura i na to se troši čitav kapital, svaki majmun nađe za shodno da blene što izaziva neprijatnost... Da ne spominjem da posle nekog vremena gravitacija učini svoje.

Kikilišur

pre 2 godine

Velike prirodne grudi, nešto prelepo,a veštačke, plastične velike grudi, grozne,neukusne, napadne, jeftine i sve najgore.
Ja vam rek'o a vi vidite šta ćete. Aj'zdravo :-)

Lea

pre 2 godine

Zena bez sisa, ko selo bez crkve.
(Stara narodna poslovoca, 24. januar 2022 12:24)

Ženu dupe krasi, a tortu orasi.
(još jedna stara narodna)

glukozamin

pre 2 godine

Obozavam zene sa velikim grudima,kompleks neki,sta li je.
(Pokondirena tikvica, 24. januar 2022 10:49)

Ja ne volim velike grudi ja volim ogromne!

Fikus

pre 2 godine

Zena bez sisa, ko selo bez crkve.
(Stara narodna poslovoca, 24. januar 2022 12:24)

"Seobe", Crnjanski, lektira. I nisu sise nego dupe. Ali i ova verzija je ispravna.

DnK (°~°)

pre 2 godine

Pa dobro za muskarce clanak da i mali moze mnogo a za zene da su velike grudi mana,vala meni je to afrodizijak motka mu nije ravna kad zena ima podignute i dobre grudi ne prevelike tu priznajem je ruzno...

Mikii

pre 2 godine

Sve nabrojaste osim najvaznijeg - problem sa ledjima i kicmom koji mogu znacajno da umanje kvalitet zivota doticnih osoba. Bio sam u vezi s jednom devojkom koja je imala takvu muku. Sto je posebno lose po nju, vrlo je krhke gradje. Nikada nisam ni pomislio da neko s takvom anatomijom moze da raspolaze toliko mocnim atributom, hahaha.

Girica

pre 2 godine

Zene koje su u pravu i kada nisu u pravu. One kojima se uvek obradujete. To je opasna moc. Mi koje nemamo smo u startu u drugoj koloni. Eto.

leti leti leti... vise ne leti

pre 2 godine

 
"Odlaze na spavanje u pidžami ili spavaćici koja ima tanke naramenice i prilično su otvorene, događa im se da se probude, a grudi su napolju, ili barem jedna od njih"

E da mogu makar na tren to vidjet mmm

Pera

pre 2 godine

"Bez grudnjaka ne mogu nikuda i osete ogromno olakšanje nakon što ga na kraju dana skinu, a grudi napokon budu slobodne."
Nista lepse od tog momenta, kao kad izujes tesne cipele!
A sreca je veca ako se podeli s nekim...

Vagica

pre 2 godine

Kad me svrbi stomak, znam da je neka mrvica završila u dekolteu pa stigla do stomaka. Ne znam za spavanje na stomaku, meni ništa ne smeta, mada mi nisu prevelike. Nekada se može ići i bez brusa, npr. na moru, zavisi šta se obuče. Za grudnjake je tačno, ima možda dva modela ili jedan model u sve boje u prodavnici i biraj od toga (u svakoj prodavnici). Na moru se iskopa rupa ako se leži na stomaku na plaži, šta je tu teško... Košulje su užasne jer se rascvetaju, retko se nađe neka da je krojena za grudi. Svako ima nekih problema (male, premale, srednje, velike, prevelike) i tako i treba da bude.

shone

pre 2 godine

Kakav li je onda život sa ogromnim silikonima u grudima,zadnjici,usnama?
(Seek & Destroy, 24. januar 2022 10:52)

One spavaju na trepavicama..
Veštačkim, naravno...

Nina

pre 2 godine

Pa zar postoji žena sa velikim prirodnim grudima? Čitajući naše komentare (bolje reći komentatorke) svaka žena koja ima velike grudi je imala ugradnju slikona, jer po njima ne postoje prirodne velike grudi.
(Zacvo, 24. januar 2022 12:41)

Postoje naravno, ali onaj ideal koji vi gledate, da je vitka, dugonoga i da ima uzak struk a naglasenu zadnjicu i prirodno velike grudi (po vasem vidjenju velike, jer vi zene sa normalnim grudima spram gradje smatrate, pod uticajem plasticne hirurgije, daskama) skoro pa i ne postoji, ako i postoji posle nekog vremena gravitacija uradi svoje pa vi opet imate pogrdne komentare. Inace, veliki broj zena koje se bave javnim poslom (samim tim se i o njima pise na portalu) ima silikone, samo ih neke ugradjuju sa ukusom i merom, cesto samo da povecaju cvrstocu dok neke podilaze muskim nagonima verovatno da bi povecale zaradu.

Oftalmolog

pre 2 godine

Velike prirodne grudi mi uvek skrenu pogled.
(sim, 24. januar 2022 13:31)

Ma samo da su prirodne, a ovako ne, jeste šijo mi ga Đuro, ti znaš dal su prirodne ni ne skrećeš pogled.

Neka

pre 2 godine

Imam prirodno velike grudi, ali sam sitnije grade. Problemi su: naci dobar ves u D-korpi i bolovi u vratu.
Mladost mi je prosla u grbljenju i oblacenju pristojnih stvari. Posto sam stidljive prirode, nisam umela da ih "nosim" . Cim bih primetila da me neko upadljivo gleda, crvenela bih, spustala pogled.. Posebno u srednjoj skoli ili na pocetku studija. Prva asocijacija na velike grudi meni je bila rec vulgarnost. Tek kasnije sam pocela sebe da prihvatam i naucila da se oblacim tako da to bude ukusno i nenapadno.
Neverovatno da je ono sto je mnogim muskarcima privlacno, meni toliku neprijatnost stvaralo.
Kad pogledam slike svoje od ranije, koliko sam bila u zabludi. Zenske vece grudi jesu zenstvene, a da ce odavati vulgarnost, zavisi u mnogome od sta a i licnosti zene.

Eto

pre 2 godine

Bejah sa par žena sa ogromnim, prirodnim. Lepo je to, ali dosadi. Doduše, i dalje se okrenem za nekom sa bujnim poprsjem, ali ne patim više za tim. Sad mi je bitno da ima "onaj" klik u glavi, a grudi može da ima bilo kakve.

V for Vendetta

pre 2 godine

"Odlaze na spavanje u pidžami ili spavaćici koja ima tanke naramenice i prilično su otvorene, događa im se da se probude, a grudi su napolju, ili barem jedna od njih."

Œta je loše u ovome?

Inače, za trčanje znam od poznanice, bukvalno ne sme ni da brzo hoda da ne bi bretela pukla ili napravila rane na ramenu

Neka

pre 2 godine

@ I love BBW

Korpe F, G, H su ogrromne.
Dubina Korpe se odredjuje razlikom izmedju obima ispod grudi i obima preko grudi. Dakle sto je veca razlika, obim je veci.
Ako neko nosi trojku, ili 80 obim, to nije C, kako svi vi mislite. Volela bih da mogu da ti slikam ves u tom obimu. To lici na padobran. Jedino predebele, a opet priroidno prsate osobe sa ogromnim BMI i zene sa silikonskim umetcima mogu imati tolike korpe. Vecina debeljuca imaju velike grudi, ali srazmerne svojim ledjima, stomaku, dakle celokupnoj tezini. Kada smrsaju, od grudi ne osta nista.
Ja i kad smrsam, predjem samo u manji obim.
Verujem da ima muskaraca sa takvim ukusom. Ja to ne razumem, ali ni ne osudjujem. Debljina nije dobra ni za mladost ni za kasnije godibe, trpi srce, zglobovi, kicma. Opet, koliko ljudi, toliko misljenja i ukusa.

mama

pre 2 godine

nisu rekli najvaznije, bolovi u ledjima i kicmi, za spavanje jedino u stranu je izvodljivo zbog teskoca pri disanju a za pojas u kolima katastrofa, kao da te davi neko i zulja, svaki cas povlacim pojas. nije mi jasno kako je nekim zenama vaznije da zadovolje potrebe za velikim grudima i da trpe sve ovo, a vecina poznatih zena su ih vremenom smanjivale.

Sandra

pre 2 godine

Žene koje imaju velike grudi uglavnom imaju manju pozadinu,nije mi dupe bas ni malo,ali eto,uvijek sam govorila samo da je mrvicu veće,kad vidiš one ribe po instagramu sto se trte malo ti nabiju kompleks,najbitnije je da smo zdravo i da ima zena nesto u glavi, fizički izgled nije najbitniji, ali dodju dani kad nijesi zadovoljan samim sobom...