Kako muškarci pišu poruke kad su "zagrejani" za devojku?

Nedelja, 24.04.2022.

15:14

Izvor: miss7

Kako muškarci pišu poruke kad su "zagrejani" za devojku? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Bzvz

pre 1 godinu

2-3 nedelje je sretnem kasnije na ulici u prolazu, ona ne skida pogled sa mene.
Iskreno, ne znam sta se desava sa devojkama....
(..., 25. april 2022 12:28)

Mnogo ti umisljas. I uvek ti imas takva iskustva, citavo more istih situacija, bas zanimljivo. Sve te kao zele, ne skidaju oka sa tebe ali i beze i ignorisu te. I onda umisljas da hiljade muskaraca ima ista takva iskustva.
Ne nema. Sta kazes oko tebe sve tako pa ti u Lazi zivis ili sta

pukovnik Bjelajac

pre 1 godinu

@Iva
@Luka

E hvala Bogu da ima normalnih i zrelih osoba ovde!

Pa naravno da na treba trpeti igrice i pokušaje manipulacije od strane devojaka ili momaka. Stvarno jeste neobično da se iko stariji od 15-16 potresa zbog takvih stvari.

Čim neko krene tako da se ponaša, ćao ragazzi!

Veliki brat

pre 1 godinu

Pa zašto bi muškarci bilo šta od toga radili kada im je prethodnih 15-20 godina to okarakterisano kao slabost?
U normalnim država se zna šta je poželjno ponašanje i nema puno lupanja glavom.
(..., 25. april 2022 00:36)


Zato što nas roditelji nisu ničemu naučili, bar ničemu korisnom, kad su u pitanju muško-ženski odnosi. Ovde u Srbiji rodititelji služe samo da zarađuju deci kako bi im ispunili sve želje (odeća, obuća, telefon, auto...), bar oni koji to mogu, ili da uvode zabrane i ograničenja (večeras ne može na žurku, u kafić, ili može do toliko i toliko sati, itd.), ili da treniraju neki svoj sistem vaspitavanja dece pa da se posle hvale kod rodbine ili kolega, a da nauče decu nečem korisnom, e to je već neka viša matematika.

Drugi problem je što se svi više sekiraju šta će im za drugu polovinu reći društvo i kolege nego šta oni sami misle i kako im je u takvoj vezi.

Treći problem su OČEKIVANJA - svi očekuju nešto specijalno od druge strane, a sami realno nemaju nikakvu suštinu da pruže, ili su trivijalni (imam dobar auto, dobru platu) i misle da je to dovoljno dobra osnova za neku vezu, ili su iskompleksirani (trudim se radim, ali na poslu niko to ne primećuje, napreduju poslušne neznalice), itd.

Umesto da svi uživaju koliko mogu i kako mogu sa onim što imaju, većina zamišlja da je život rijaliti, pa se ponaša u skladu sa tim jureći pogrešne ciljeve, a onda svi trpe i svima je daleko lošije nego kad bi se ponašali prirodno.

ti ne razumes devojke, ja ne razumem tebe

pre 1 godinu

2-3 nedelje je sretnem kasnije na ulici u prolazu, ona ne skida pogled sa mene.
Iskreno, ne znam sta se desava sa devojkama....
(..., 25. april 2022 12:28)

Mozda gleda koliko si sasav da trazis da se slikas sa devojkom koja nece da prica s tobom :D.
Ne zna se ko je tu ludji, ja da ti kazem

Stvarno ne znam sta tu nije u redu

pre 1 godinu

Trazio od druga da ga slika sa devojkom koja nece da razgovara s njim i pita se "sta nije u redu s devojkama"

Bice da je neka misterija....

Predlog

pre 1 godinu

Svi se pitamo zasto se devojke tako ponasaju, ali niko ne zeli da smogne snage i pokusa da istrazi koren problema.

Koren problema je da im takvo ponasanje prolazi. Kad ti tvoji drugari ne bi trcali za takvim profilima bilo bi ih sve manje dok ne bi potpuno nestali. Dok bude bilo zainteresovanih bice i takvih zena. Evo ja nemam takvo iskustvo, i ako je i bilo pokusaja saseceni su u korenu i nemam nijednu vezu ili poznanstvo od kojeg ne mogu da se oporavim godinama kao ti i ti tvoji. Normalne veze, normalni raskidi, naravno da je bilo i prekrsaja i svadja i sve sto ide uz zabavljanje, ali da bas toliko "ne znam sta je sa zenama" da ne mogu da se zastavim i da razumem stvari oko sebe u to stanje nisam dolazio

Iva

pre 1 godinu

Ja se okrenem, ona opet nista. Pridjem i zamolim da nas slika, ona kao sva vazna i bitna, ali ipak pristane (ali nece da razgovara). 2-3 nedelje je sretnem kasnije na ulici u prolazu, ona ne skida pogled sa mene.
Iskreno, ne znam sta se desava sa devojkama....
(..., 25. april 2022 12:28)

Evo ja imam sijaset drugarica i nijedna se tako ne ponasa od ovih sto su singl niti smo se mi koje to nismo tako ponasale. Naravno, nijednoj zivotni cilj nije bio da vrtimo sto vise muskaraca oko malog prsta da bismo sebi bile vredne. A i mi smo svasta dozivele, i prevare, i kuliranja, i vruce hladno, i uvrede a jedna od nas i pretnje pa ne idemo unaokolo kukajuci i tvrdeci kako su svi muskarci skotovi. I presli smo, aman, preko toga sto nam je neko nekad dao neki znak pa se posle povukao. Cudna mi cuda, pa to svi rade. Ako cete da kukumavcete zbog svake takve situacije, vi onda niste spremni za zivot.
Opet pitanje, sto to dozvoljavate.
Od te devojke ne znam sta ocekujes. Ako ti se svidja i ako si siguran da te toliko gleda, pozovi je da izadjete pa odatle kreni. I mi nekad mislimo ili smo mislile da je neki decko samo u nas gledao i samo nas cekao pa nije, naravno. Svasta covek izmasta kad umisli da se svidja nekome, negde ode i u parologiju. Ne kazem da je to kod tebe slucaj, da ne zapenis odmah, ali ne znam cemu tolika filozofka dilema, ako ti se svidja pozovi je da se vidite pa ces skapirat da li joj se zaista svidjas ili ne, ako ti se ne svidja, sto bi lomio glavu sta ona misli, zeli, radi i slicno. Hiljade zena isto budu prevarene, zavrnute, ostavljene... pa se ja ne ljutim na sve muskarce ovog sveta i ne prikupljam samo te negativne primere kao ti. Nego ti treba materijal da hranis mrznju i da izigravas zrtvu a tvoj problem je lako resiv. Ako vidis da te zavlaci, odustani

...

pre 1 godinu

@Samo u srednjoj skoli.
(taramba, 25. april 2022 11:39)

Nisu srednjoskolke nego zrele osobe uzrasta 30-35 godina, a cesto i vise.

@(Iva, 25. april 2022 11:28) Ne pitam se samo ja nego 90% muskaraca koje poznajem, dakle na hiljade njih sirom celog Balkana. Svi se pitamo zasto se devojke tako ponasaju, ali niko ne zeli da smogne snage i pokusa da istrazi koren problema.
Sto se ostalog tice, to nije nikakav fetis, nego realnost u kojoj se nalazimo. Ja ne trpim nikog (bar donekle dok se ne uverim), nego pruzim par prilika, pomislim da se mozda lomi da donese odluku, mozda je trenutno emotivno nedostupna, u PMS-u, uplasena od prethodnih veza, dozivela emotivni slom, imala nesrecu u porodici, i da ce se promeniti nakon sto se bolje upoznamo... Ako se ne potrudim, onda bude kako mi nije stalo, nisam se dovoljno potrudio. A ako se potrudim, tu treba znati gde je granica, zato sto neke idu predaleko.
Sa nekom devojkom se gledam neko vreme i nismo imali prilike da se upoznamo. Pre 2-3 nedelje je sretnem u nekom kaficu, sasvim slucajno sednem iza nje. Kasnije se okrenem, uputim par pogleda, ona nista. Dobro, neces - neces. Posle 15 minuta mi drug kaze da ne skida pogled sa mene i da osluskuje sta pricam. Ja se okrenem, ona opet nista. Pridjem i zamolim da nas slika, ona kao sva vazna i bitna, ali ipak pristane (ali nece da razgovara). 2-3 nedelje je sretnem kasnije na ulici u prolazu, ona ne skida pogled sa mene.
Iskreno, ne znam sta se desava sa devojkama....

Luka

pre 1 godinu

"Kako biste vas dve reagovale da vam neki momak da broj i vi ga zovete nekoliko puta, on se ne javlja, pa kad prestanete, ond krene da kuka kako niste uporne zato sto ga ne zovete jos? Ili vas sretne u gradu, jedan dan vas zna, drugi vas ne zna, treci vam prilazi i grli vas, pita kako ste, kada cete na pice, pa kada ga zovete, on se opet ne javlja....."

Koliko godina imas i da li je moguce da imas vise od 15 i da ti se to desava i da to dopustas?
Ako te neko tako "vrti oko malog prsta", tako ocigledno odustanes od te price i ides dalje. Evo ja kao muskarac ne vidim nijedan razlog da ostajes u takvim pokusajima veza ili sta je to vec. Ne znam zasto se ljutis na druge. Jeste, odvratno je ponasanje, ali ne mozes ti nikoga da prevaspitavas, mozes da produzis dalje. Pun svet ludaka, ali se ne druzimo s njima, a ne da muvam lujku i da se ljutim sto je lujka. Pa tu nesto sa mnom nije u redu. Svako ima pravo da bude lujka, dok me fizicki ne ugrozava, nek radi sta hoce i nek ide s milim bogom

Predlog

pre 1 godinu

"Kako biste vas dve reagovale da vam neki momak da broj i vi ga zovete nekoliko puta, on se ne javlja, pa kad prestanete, ond krene da kuka kako niste uporne zato sto ga ne zovete jos?"

Shvatis da je nestabilna licnost da ne kazem nesto gore i zakljucis odmah da nije za tebe. Jos ti i cini uslugu jer ti odmah pokazuje da nije uravnotezena i zrela a ne da te zavlaci godinama.
Ne vidim problem, osim ako se ne lozis na te situacije i takve osobe

Iva

pre 1 godinu

@... Majko mila, da li ste vi normalni.
Zvala bih ga ako mi se dopao i ako se ne javi to bi bilo to. Ako bi me pozvao posle par dana i dao dobro objasnjenje sto se nije mogao javiti izasla bih s njim. Mozda mu je neko bio bolestan, mozda je on imao kakav problem, nezgodu... Ako bi mi rekao "sto se ne trudis vise i sto nisi zvala cesce" pokupila bih se i pravac kuci i naravno da ne bih imala nista vise nikad s njim. Sigurno ne bih pustila da se izivljava nadamnom u nadi da ce... ne znam ni sama cemu se nadate ako dopustate da vas neko tako maltretira. Seksu? Pa sta ce vam takav sex? Vezi? Ste normalni da imate vezu s takvom osobom? Zasto vam je bitno da smuvate bas tu koja vas "vrti oko malog prsta"? To je neki vas fetis i te zene, ma koliko njihovo ponasanje bilo gadno, nisu krive sto ih muskarci poput vas trpe i dalje gledaju kao potencijalnu devojku. Pa mislis da se meni nije desilo da me neko otkaci pa posle da pokusa nesto opet? Naravno da jeste. I naravno da nisam pristala na vrcenje oko prsta i evo sad nisam besna ni na koga. Sto duze trpite to ste posle besnji na onog drugog a on je samo budala. Ne mozemo svet ocistiti od budala da bi vama sve bilo potaman.
Ako ti se neko ne javlja kad mu kazes dobar dan, prestani da se javljas i teraj dalje bio on kolega ili zgodna koleginica. Je li moguce da se pitate takva pitanja?

Bebi

pre 1 godinu

Problem je sto vi mislite da zivot samo prema vama nije fer i da ste jedino vi ugrozeni. Milion puta mi se desilo da me lik zivka pa posle kulira, lozi se dok ne vidi da se ja zainteresujem pa onda pobegne, obecava pa ne ispuni..
Planira vezu i prica mi kako cemo na ubuduce a onda se nikad vise ne javi i prosto ispari pa onda baca pakosne komentare i ponasa se kao da sam mu najveci neprijatelj...
Zna da nece nista a igra se sa mnom i ponasa kao da hoce nesto samo da bi zadovoljio hirove..
Kolko vas je komentarisalo ko je kakva riba na skali od 1 do 10 kao da pricate o stvarima a ne o ljudskim hicima...
Kolko puta sam cula da komentarisete zene 30+ pogrdno...
Al od svega je najgore sto sve to radite a onda kukate kako je samo u zenama problem!
Taj cinizam je za mene previse. Hvala bogu pa sam nasla normalnog a vecina vas sa tim napuhanim stavovima ce samo proci kao bosi po trnju u životu.
Zasluzujete i mnogo gore

@popadic, @Vasa

pre 1 godinu

Kad je već rečena suština(ponosno i kao:"al' smo mangupi, hi hi!"), ne vidim potrebu da se vrti sve jedna ista mantra:one hoće ovo i ono, mi iskorišćavani bla,bla,već očekujte ono što i sami činite-laž, prevrtljivost,ulizivanje radi koristi, makijavelizam... Kad žene to rade, to je ženska prevrtljivost i koristoljublje, kad muškarci to rade, to je muški sveti princip(ho, ho!), al' sam baja, kako je glupa, kako sam je nafarbao pričom... itd.Nadam se da vam nikad, ali nikad, neće biti zauzete ni obe ruke, ni glava, ni srce a ni život-tako je lakše za sve.

Iva

pre 1 godinu

@... ne morate nista i molimo vas da ne radite nista sto ne zelite jer ako jednom uradite nesto za drugoga, jos ako je za zenu, posle do kraja veka nabijate na nos.
Nista ne radite, nikome ne pokazujte osecanja, ni sa kim ne delite primanja budite sami pa valjda vam onda niko nece bit kriv ni za sta. No, bojim se da biste i tada nasli nacin da nekako optuzite zene za vase probleme

Bla bla

pre 1 godinu

@(..., 25. april 2022 00:36)

Kako uvek ta prica da su vam devojke nesto krive? Pa da se one promene?
Ko vas je vaspitao tako samozive da ne mislite da je u vama nekad problem nego uvek u zenama???

...

pre 1 godinu

@(Bla bla, 25. april 2022 09:10)
@(Iva, 25. april 2022 09:24)
Kako biste vas dve reagovale da vam neki momak da broj i vi ga zovete nekoliko puta, on se ne javlja, pa kad prestanete, ond krene da kuka kako niste uporne zato sto ga ne zovete jos? Ili vas sretne u gradu, jedan dan vas zna, drugi vas ne zna, treci vam prilazi i grli vas, pita kako ste, kada cete na pice, pa kada ga zovete, on se opet ne javlja? Ili se zdruzite sa nekim, ima pogleda, osmeha i dodira, vi mu kazete svoja osecanja, a on ide okolo i prica svima "ahahaha, ova se zaljubila mu mene" i krene da vas vrti oko malog prsta? Ili da vam pravi ljubomorne scene kada vas vidi sa drugim, pa onda kada mu poklonite paznju, on izbegava direktnu komunikaciju i pravi se nezainteresovan. A kada vi prekinete da se trudite, on kuka kako ste nezainteresovane i hladne. Ili da se sa nekim lepo druzite, salite, smejete, a kad pozovete na pice ili u setnju, on kaze "juuuuu, ned'o Bog da me vide da sa tobom". Ili da imate kolegu u firmi koji se nekad parkira odmah pored vas na praznom parkingu, ali izlazi mrtav hladan iz auta, drugi dan se parkira negde daleko pa ne skida pogled sa vas, treci put stane pored vas sa zabijenom glavom kao noj, vi se javite a on nista, a cetvrti ide sa nekom koleginicom, pa kad vidi vas, on odmah pocne da grli tu drugu koleginicu, a peti put se sklanja od te iste koleginice cim vas vidi, a vas gleda pravo u oci. Kako vam se ovo cini? Ovo su situacije sa kojima se muskarci susrecu redovno.

...

pre 1 godinu

@Onaj muskarac koji uradi barem 2 stvari iz teksta, ima 99% sanse da popije pedalu jer 99% devojaka ce biti u fazonu da se primio na njih i vise im nece biti interesantan.
(ajdared, 24. april 2022 19:39)

Tuzna istina koja opisuje stanje muško-ženskih odnosa u Srbiji. Devojke kao da čekaju taj komentar od momka i od tog trenutka menjaju ponašanje. A muškarci samo trpe te igrice sa svakom od njih i tokom godina, da bi onda devojke 30+ rekle kako muškarci ne žele da se vezuju, ne žele da pokažu svoja osećanja, ne žele da se trude... Pa zašto bi muškarci bilo šta od toga radili kada im je prethodnih 15-20 godina to okarakterisano kao slabost?
U normalnim država se zna šta je poželjno ponašanje i nema puno lupanja glavom.

Samo pitam

pre 1 godinu

@Ako ste napucana sponzorusa sa silikonima koja ih vuce za nos onda ce da potrce da vam se jave a ako ste normalna devojka tesko
(Bebi, 24. april 2022 20:35)

Te napucane me ne zanimaju, pa čak ni za avanturu, a normalne devojke nikako da upoznam (to što većina vas izgleda normalno je jedno, a to kako se ponašate prema muškarcima je nešto potpuno drugo). Kojoj grupi ja pripadam po tvojim merilima?

Volina

pre 1 godinu

Ja obicmo na pisem jer bi dosla ko meme na paljem sam koja dodje porvemo se po kremvetu odma a koja nedodje posljem joj jos oko sto poruka ako ni polse stote nedodje omda znaci da nece dase rve samnom

dejanmi

pre 1 godinu

Ma pisao to ne pisao one su te koje odlucuju. Ne postoji nesto kao "Smuvao devojku/glumicu/manekenku" ili kao ona ne zna da je lijepa pa eto ti treba da joj kazes i otvoris oci!?
A njoj od druge godine zivota govore da je prelijepa princeza!? Dame biraju oduvjek i zauvjek tako nadjite neku koja u misli da ste za nju vrhunac u TOM TRENUTKU i nedajte da uradi upgrade na nekog boljeg/bogatijeg poslije..

ko ne voli leto i more

pre 1 godinu

Pise ti po ceo dan, sve ga zanima, pita te da li imas slobodnog vremena i pise ti da si prelepa... Ko zna sta bi to moglo da bude. Mozda samo hoce da te pita da mu preporucis tecnost za sudove.

ajdared

pre 1 godinu

Onaj muskarac koji uradi barem 2 stvari iz teksta, ima 99% sanse da popije pedalu jer 99% devojaka ce biti u fazonu da se primio na njih i vise im nece biti interesantan.

ajdared

pre 1 godinu

Onaj muskarac koji uradi barem 2 stvari iz teksta, ima 99% sanse da popije pedalu jer 99% devojaka ce biti u fazonu da se primio na njih i vise im nece biti interesantan.

ko ne voli leto i more

pre 1 godinu

Pise ti po ceo dan, sve ga zanima, pita te da li imas slobodnog vremena i pise ti da si prelepa... Ko zna sta bi to moglo da bude. Mozda samo hoce da te pita da mu preporucis tecnost za sudove.

dejanmi

pre 1 godinu

Ma pisao to ne pisao one su te koje odlucuju. Ne postoji nesto kao "Smuvao devojku/glumicu/manekenku" ili kao ona ne zna da je lijepa pa eto ti treba da joj kazes i otvoris oci!?
A njoj od druge godine zivota govore da je prelijepa princeza!? Dame biraju oduvjek i zauvjek tako nadjite neku koja u misli da ste za nju vrhunac u TOM TRENUTKU i nedajte da uradi upgrade na nekog boljeg/bogatijeg poslije..

Iva

pre 1 godinu

@... Majko mila, da li ste vi normalni.
Zvala bih ga ako mi se dopao i ako se ne javi to bi bilo to. Ako bi me pozvao posle par dana i dao dobro objasnjenje sto se nije mogao javiti izasla bih s njim. Mozda mu je neko bio bolestan, mozda je on imao kakav problem, nezgodu... Ako bi mi rekao "sto se ne trudis vise i sto nisi zvala cesce" pokupila bih se i pravac kuci i naravno da ne bih imala nista vise nikad s njim. Sigurno ne bih pustila da se izivljava nadamnom u nadi da ce... ne znam ni sama cemu se nadate ako dopustate da vas neko tako maltretira. Seksu? Pa sta ce vam takav sex? Vezi? Ste normalni da imate vezu s takvom osobom? Zasto vam je bitno da smuvate bas tu koja vas "vrti oko malog prsta"? To je neki vas fetis i te zene, ma koliko njihovo ponasanje bilo gadno, nisu krive sto ih muskarci poput vas trpe i dalje gledaju kao potencijalnu devojku. Pa mislis da se meni nije desilo da me neko otkaci pa posle da pokusa nesto opet? Naravno da jeste. I naravno da nisam pristala na vrcenje oko prsta i evo sad nisam besna ni na koga. Sto duze trpite to ste posle besnji na onog drugog a on je samo budala. Ne mozemo svet ocistiti od budala da bi vama sve bilo potaman.
Ako ti se neko ne javlja kad mu kazes dobar dan, prestani da se javljas i teraj dalje bio on kolega ili zgodna koleginica. Je li moguce da se pitate takva pitanja?

Predlog

pre 1 godinu

"Kako biste vas dve reagovale da vam neki momak da broj i vi ga zovete nekoliko puta, on se ne javlja, pa kad prestanete, ond krene da kuka kako niste uporne zato sto ga ne zovete jos?"

Shvatis da je nestabilna licnost da ne kazem nesto gore i zakljucis odmah da nije za tebe. Jos ti i cini uslugu jer ti odmah pokazuje da nije uravnotezena i zrela a ne da te zavlaci godinama.
Ne vidim problem, osim ako se ne lozis na te situacije i takve osobe

Luka

pre 1 godinu

"Kako biste vas dve reagovale da vam neki momak da broj i vi ga zovete nekoliko puta, on se ne javlja, pa kad prestanete, ond krene da kuka kako niste uporne zato sto ga ne zovete jos? Ili vas sretne u gradu, jedan dan vas zna, drugi vas ne zna, treci vam prilazi i grli vas, pita kako ste, kada cete na pice, pa kada ga zovete, on se opet ne javlja....."

Koliko godina imas i da li je moguce da imas vise od 15 i da ti se to desava i da to dopustas?
Ako te neko tako "vrti oko malog prsta", tako ocigledno odustanes od te price i ides dalje. Evo ja kao muskarac ne vidim nijedan razlog da ostajes u takvim pokusajima veza ili sta je to vec. Ne znam zasto se ljutis na druge. Jeste, odvratno je ponasanje, ali ne mozes ti nikoga da prevaspitavas, mozes da produzis dalje. Pun svet ludaka, ali se ne druzimo s njima, a ne da muvam lujku i da se ljutim sto je lujka. Pa tu nesto sa mnom nije u redu. Svako ima pravo da bude lujka, dok me fizicki ne ugrozava, nek radi sta hoce i nek ide s milim bogom

Iva

pre 1 godinu

@... ne morate nista i molimo vas da ne radite nista sto ne zelite jer ako jednom uradite nesto za drugoga, jos ako je za zenu, posle do kraja veka nabijate na nos.
Nista ne radite, nikome ne pokazujte osecanja, ni sa kim ne delite primanja budite sami pa valjda vam onda niko nece bit kriv ni za sta. No, bojim se da biste i tada nasli nacin da nekako optuzite zene za vase probleme

Bebi

pre 1 godinu

Problem je sto vi mislite da zivot samo prema vama nije fer i da ste jedino vi ugrozeni. Milion puta mi se desilo da me lik zivka pa posle kulira, lozi se dok ne vidi da se ja zainteresujem pa onda pobegne, obecava pa ne ispuni..
Planira vezu i prica mi kako cemo na ubuduce a onda se nikad vise ne javi i prosto ispari pa onda baca pakosne komentare i ponasa se kao da sam mu najveci neprijatelj...
Zna da nece nista a igra se sa mnom i ponasa kao da hoce nesto samo da bi zadovoljio hirove..
Kolko vas je komentarisalo ko je kakva riba na skali od 1 do 10 kao da pricate o stvarima a ne o ljudskim hicima...
Kolko puta sam cula da komentarisete zene 30+ pogrdno...
Al od svega je najgore sto sve to radite a onda kukate kako je samo u zenama problem!
Taj cinizam je za mene previse. Hvala bogu pa sam nasla normalnog a vecina vas sa tim napuhanim stavovima ce samo proci kao bosi po trnju u životu.
Zasluzujete i mnogo gore

Bzvz

pre 1 godinu

2-3 nedelje je sretnem kasnije na ulici u prolazu, ona ne skida pogled sa mene.
Iskreno, ne znam sta se desava sa devojkama....
(..., 25. april 2022 12:28)

Mnogo ti umisljas. I uvek ti imas takva iskustva, citavo more istih situacija, bas zanimljivo. Sve te kao zele, ne skidaju oka sa tebe ali i beze i ignorisu te. I onda umisljas da hiljade muskaraca ima ista takva iskustva.
Ne nema. Sta kazes oko tebe sve tako pa ti u Lazi zivis ili sta

Volina

pre 1 godinu

Ja obicmo na pisem jer bi dosla ko meme na paljem sam koja dodje porvemo se po kremvetu odma a koja nedodje posljem joj jos oko sto poruka ako ni polse stote nedodje omda znaci da nece dase rve samnom

Veliki brat

pre 1 godinu

Pa zašto bi muškarci bilo šta od toga radili kada im je prethodnih 15-20 godina to okarakterisano kao slabost?
U normalnim država se zna šta je poželjno ponašanje i nema puno lupanja glavom.
(..., 25. april 2022 00:36)


Zato što nas roditelji nisu ničemu naučili, bar ničemu korisnom, kad su u pitanju muško-ženski odnosi. Ovde u Srbiji rodititelji služe samo da zarađuju deci kako bi im ispunili sve želje (odeća, obuća, telefon, auto...), bar oni koji to mogu, ili da uvode zabrane i ograničenja (večeras ne može na žurku, u kafić, ili može do toliko i toliko sati, itd.), ili da treniraju neki svoj sistem vaspitavanja dece pa da se posle hvale kod rodbine ili kolega, a da nauče decu nečem korisnom, e to je već neka viša matematika.

Drugi problem je što se svi više sekiraju šta će im za drugu polovinu reći društvo i kolege nego šta oni sami misle i kako im je u takvoj vezi.

Treći problem su OČEKIVANJA - svi očekuju nešto specijalno od druge strane, a sami realno nemaju nikakvu suštinu da pruže, ili su trivijalni (imam dobar auto, dobru platu) i misle da je to dovoljno dobra osnova za neku vezu, ili su iskompleksirani (trudim se radim, ali na poslu niko to ne primećuje, napreduju poslušne neznalice), itd.

Umesto da svi uživaju koliko mogu i kako mogu sa onim što imaju, većina zamišlja da je život rijaliti, pa se ponaša u skladu sa tim jureći pogrešne ciljeve, a onda svi trpe i svima je daleko lošije nego kad bi se ponašali prirodno.

pukovnik Bjelajac

pre 1 godinu

@Iva
@Luka

E hvala Bogu da ima normalnih i zrelih osoba ovde!

Pa naravno da na treba trpeti igrice i pokušaje manipulacije od strane devojaka ili momaka. Stvarno jeste neobično da se iko stariji od 15-16 potresa zbog takvih stvari.

Čim neko krene tako da se ponaša, ćao ragazzi!

Iva

pre 1 godinu

Ja se okrenem, ona opet nista. Pridjem i zamolim da nas slika, ona kao sva vazna i bitna, ali ipak pristane (ali nece da razgovara). 2-3 nedelje je sretnem kasnije na ulici u prolazu, ona ne skida pogled sa mene.
Iskreno, ne znam sta se desava sa devojkama....
(..., 25. april 2022 12:28)

Evo ja imam sijaset drugarica i nijedna se tako ne ponasa od ovih sto su singl niti smo se mi koje to nismo tako ponasale. Naravno, nijednoj zivotni cilj nije bio da vrtimo sto vise muskaraca oko malog prsta da bismo sebi bile vredne. A i mi smo svasta dozivele, i prevare, i kuliranja, i vruce hladno, i uvrede a jedna od nas i pretnje pa ne idemo unaokolo kukajuci i tvrdeci kako su svi muskarci skotovi. I presli smo, aman, preko toga sto nam je neko nekad dao neki znak pa se posle povukao. Cudna mi cuda, pa to svi rade. Ako cete da kukumavcete zbog svake takve situacije, vi onda niste spremni za zivot.
Opet pitanje, sto to dozvoljavate.
Od te devojke ne znam sta ocekujes. Ako ti se svidja i ako si siguran da te toliko gleda, pozovi je da izadjete pa odatle kreni. I mi nekad mislimo ili smo mislile da je neki decko samo u nas gledao i samo nas cekao pa nije, naravno. Svasta covek izmasta kad umisli da se svidja nekome, negde ode i u parologiju. Ne kazem da je to kod tebe slucaj, da ne zapenis odmah, ali ne znam cemu tolika filozofka dilema, ako ti se svidja pozovi je da se vidite pa ces skapirat da li joj se zaista svidjas ili ne, ako ti se ne svidja, sto bi lomio glavu sta ona misli, zeli, radi i slicno. Hiljade zena isto budu prevarene, zavrnute, ostavljene... pa se ja ne ljutim na sve muskarce ovog sveta i ne prikupljam samo te negativne primere kao ti. Nego ti treba materijal da hranis mrznju i da izigravas zrtvu a tvoj problem je lako resiv. Ako vidis da te zavlaci, odustani

Bla bla

pre 1 godinu

@(..., 25. april 2022 00:36)

Kako uvek ta prica da su vam devojke nesto krive? Pa da se one promene?
Ko vas je vaspitao tako samozive da ne mislite da je u vama nekad problem nego uvek u zenama???

Samo pitam

pre 1 godinu

@Ako ste napucana sponzorusa sa silikonima koja ih vuce za nos onda ce da potrce da vam se jave a ako ste normalna devojka tesko
(Bebi, 24. april 2022 20:35)

Te napucane me ne zanimaju, pa čak ni za avanturu, a normalne devojke nikako da upoznam (to što većina vas izgleda normalno je jedno, a to kako se ponašate prema muškarcima je nešto potpuno drugo). Kojoj grupi ja pripadam po tvojim merilima?

Predlog

pre 1 godinu

Svi se pitamo zasto se devojke tako ponasaju, ali niko ne zeli da smogne snage i pokusa da istrazi koren problema.

Koren problema je da im takvo ponasanje prolazi. Kad ti tvoji drugari ne bi trcali za takvim profilima bilo bi ih sve manje dok ne bi potpuno nestali. Dok bude bilo zainteresovanih bice i takvih zena. Evo ja nemam takvo iskustvo, i ako je i bilo pokusaja saseceni su u korenu i nemam nijednu vezu ili poznanstvo od kojeg ne mogu da se oporavim godinama kao ti i ti tvoji. Normalne veze, normalni raskidi, naravno da je bilo i prekrsaja i svadja i sve sto ide uz zabavljanje, ali da bas toliko "ne znam sta je sa zenama" da ne mogu da se zastavim i da razumem stvari oko sebe u to stanje nisam dolazio

...

pre 1 godinu

@Onaj muskarac koji uradi barem 2 stvari iz teksta, ima 99% sanse da popije pedalu jer 99% devojaka ce biti u fazonu da se primio na njih i vise im nece biti interesantan.
(ajdared, 24. april 2022 19:39)

Tuzna istina koja opisuje stanje muško-ženskih odnosa u Srbiji. Devojke kao da čekaju taj komentar od momka i od tog trenutka menjaju ponašanje. A muškarci samo trpe te igrice sa svakom od njih i tokom godina, da bi onda devojke 30+ rekle kako muškarci ne žele da se vezuju, ne žele da pokažu svoja osećanja, ne žele da se trude... Pa zašto bi muškarci bilo šta od toga radili kada im je prethodnih 15-20 godina to okarakterisano kao slabost?
U normalnim država se zna šta je poželjno ponašanje i nema puno lupanja glavom.

Stvarno ne znam sta tu nije u redu

pre 1 godinu

Trazio od druga da ga slika sa devojkom koja nece da razgovara s njim i pita se "sta nije u redu s devojkama"

Bice da je neka misterija....

ti ne razumes devojke, ja ne razumem tebe

pre 1 godinu

2-3 nedelje je sretnem kasnije na ulici u prolazu, ona ne skida pogled sa mene.
Iskreno, ne znam sta se desava sa devojkama....
(..., 25. april 2022 12:28)

Mozda gleda koliko si sasav da trazis da se slikas sa devojkom koja nece da prica s tobom :D.
Ne zna se ko je tu ludji, ja da ti kazem

@popadic, @Vasa

pre 1 godinu

Kad je već rečena suština(ponosno i kao:"al' smo mangupi, hi hi!"), ne vidim potrebu da se vrti sve jedna ista mantra:one hoće ovo i ono, mi iskorišćavani bla,bla,već očekujte ono što i sami činite-laž, prevrtljivost,ulizivanje radi koristi, makijavelizam... Kad žene to rade, to je ženska prevrtljivost i koristoljublje, kad muškarci to rade, to je muški sveti princip(ho, ho!), al' sam baja, kako je glupa, kako sam je nafarbao pričom... itd.Nadam se da vam nikad, ali nikad, neće biti zauzete ni obe ruke, ni glava, ni srce a ni život-tako je lakše za sve.

...

pre 1 godinu

@(Bla bla, 25. april 2022 09:10)
@(Iva, 25. april 2022 09:24)
Kako biste vas dve reagovale da vam neki momak da broj i vi ga zovete nekoliko puta, on se ne javlja, pa kad prestanete, ond krene da kuka kako niste uporne zato sto ga ne zovete jos? Ili vas sretne u gradu, jedan dan vas zna, drugi vas ne zna, treci vam prilazi i grli vas, pita kako ste, kada cete na pice, pa kada ga zovete, on se opet ne javlja? Ili se zdruzite sa nekim, ima pogleda, osmeha i dodira, vi mu kazete svoja osecanja, a on ide okolo i prica svima "ahahaha, ova se zaljubila mu mene" i krene da vas vrti oko malog prsta? Ili da vam pravi ljubomorne scene kada vas vidi sa drugim, pa onda kada mu poklonite paznju, on izbegava direktnu komunikaciju i pravi se nezainteresovan. A kada vi prekinete da se trudite, on kuka kako ste nezainteresovane i hladne. Ili da se sa nekim lepo druzite, salite, smejete, a kad pozovete na pice ili u setnju, on kaze "juuuuu, ned'o Bog da me vide da sa tobom". Ili da imate kolegu u firmi koji se nekad parkira odmah pored vas na praznom parkingu, ali izlazi mrtav hladan iz auta, drugi dan se parkira negde daleko pa ne skida pogled sa vas, treci put stane pored vas sa zabijenom glavom kao noj, vi se javite a on nista, a cetvrti ide sa nekom koleginicom, pa kad vidi vas, on odmah pocne da grli tu drugu koleginicu, a peti put se sklanja od te iste koleginice cim vas vidi, a vas gleda pravo u oci. Kako vam se ovo cini? Ovo su situacije sa kojima se muskarci susrecu redovno.

...

pre 1 godinu

@Samo u srednjoj skoli.
(taramba, 25. april 2022 11:39)

Nisu srednjoskolke nego zrele osobe uzrasta 30-35 godina, a cesto i vise.

@(Iva, 25. april 2022 11:28) Ne pitam se samo ja nego 90% muskaraca koje poznajem, dakle na hiljade njih sirom celog Balkana. Svi se pitamo zasto se devojke tako ponasaju, ali niko ne zeli da smogne snage i pokusa da istrazi koren problema.
Sto se ostalog tice, to nije nikakav fetis, nego realnost u kojoj se nalazimo. Ja ne trpim nikog (bar donekle dok se ne uverim), nego pruzim par prilika, pomislim da se mozda lomi da donese odluku, mozda je trenutno emotivno nedostupna, u PMS-u, uplasena od prethodnih veza, dozivela emotivni slom, imala nesrecu u porodici, i da ce se promeniti nakon sto se bolje upoznamo... Ako se ne potrudim, onda bude kako mi nije stalo, nisam se dovoljno potrudio. A ako se potrudim, tu treba znati gde je granica, zato sto neke idu predaleko.
Sa nekom devojkom se gledam neko vreme i nismo imali prilike da se upoznamo. Pre 2-3 nedelje je sretnem u nekom kaficu, sasvim slucajno sednem iza nje. Kasnije se okrenem, uputim par pogleda, ona nista. Dobro, neces - neces. Posle 15 minuta mi drug kaze da ne skida pogled sa mene i da osluskuje sta pricam. Ja se okrenem, ona opet nista. Pridjem i zamolim da nas slika, ona kao sva vazna i bitna, ali ipak pristane (ali nece da razgovara). 2-3 nedelje je sretnem kasnije na ulici u prolazu, ona ne skida pogled sa mene.
Iskreno, ne znam sta se desava sa devojkama....

ajdared

pre 1 godinu

Onaj muskarac koji uradi barem 2 stvari iz teksta, ima 99% sanse da popije pedalu jer 99% devojaka ce biti u fazonu da se primio na njih i vise im nece biti interesantan.

Volina

pre 1 godinu

Ja obicmo na pisem jer bi dosla ko meme na paljem sam koja dodje porvemo se po kremvetu odma a koja nedodje posljem joj jos oko sto poruka ako ni polse stote nedodje omda znaci da nece dase rve samnom

...

pre 1 godinu

@(Bla bla, 25. april 2022 09:10)
@(Iva, 25. april 2022 09:24)
Kako biste vas dve reagovale da vam neki momak da broj i vi ga zovete nekoliko puta, on se ne javlja, pa kad prestanete, ond krene da kuka kako niste uporne zato sto ga ne zovete jos? Ili vas sretne u gradu, jedan dan vas zna, drugi vas ne zna, treci vam prilazi i grli vas, pita kako ste, kada cete na pice, pa kada ga zovete, on se opet ne javlja? Ili se zdruzite sa nekim, ima pogleda, osmeha i dodira, vi mu kazete svoja osecanja, a on ide okolo i prica svima "ahahaha, ova se zaljubila mu mene" i krene da vas vrti oko malog prsta? Ili da vam pravi ljubomorne scene kada vas vidi sa drugim, pa onda kada mu poklonite paznju, on izbegava direktnu komunikaciju i pravi se nezainteresovan. A kada vi prekinete da se trudite, on kuka kako ste nezainteresovane i hladne. Ili da se sa nekim lepo druzite, salite, smejete, a kad pozovete na pice ili u setnju, on kaze "juuuuu, ned'o Bog da me vide da sa tobom". Ili da imate kolegu u firmi koji se nekad parkira odmah pored vas na praznom parkingu, ali izlazi mrtav hladan iz auta, drugi dan se parkira negde daleko pa ne skida pogled sa vas, treci put stane pored vas sa zabijenom glavom kao noj, vi se javite a on nista, a cetvrti ide sa nekom koleginicom, pa kad vidi vas, on odmah pocne da grli tu drugu koleginicu, a peti put se sklanja od te iste koleginice cim vas vidi, a vas gleda pravo u oci. Kako vam se ovo cini? Ovo su situacije sa kojima se muskarci susrecu redovno.

...

pre 1 godinu

@Onaj muskarac koji uradi barem 2 stvari iz teksta, ima 99% sanse da popije pedalu jer 99% devojaka ce biti u fazonu da se primio na njih i vise im nece biti interesantan.
(ajdared, 24. april 2022 19:39)

Tuzna istina koja opisuje stanje muško-ženskih odnosa u Srbiji. Devojke kao da čekaju taj komentar od momka i od tog trenutka menjaju ponašanje. A muškarci samo trpe te igrice sa svakom od njih i tokom godina, da bi onda devojke 30+ rekle kako muškarci ne žele da se vezuju, ne žele da pokažu svoja osećanja, ne žele da se trude... Pa zašto bi muškarci bilo šta od toga radili kada im je prethodnih 15-20 godina to okarakterisano kao slabost?
U normalnim država se zna šta je poželjno ponašanje i nema puno lupanja glavom.

...

pre 1 godinu

@Samo u srednjoj skoli.
(taramba, 25. april 2022 11:39)

Nisu srednjoskolke nego zrele osobe uzrasta 30-35 godina, a cesto i vise.

@(Iva, 25. april 2022 11:28) Ne pitam se samo ja nego 90% muskaraca koje poznajem, dakle na hiljade njih sirom celog Balkana. Svi se pitamo zasto se devojke tako ponasaju, ali niko ne zeli da smogne snage i pokusa da istrazi koren problema.
Sto se ostalog tice, to nije nikakav fetis, nego realnost u kojoj se nalazimo. Ja ne trpim nikog (bar donekle dok se ne uverim), nego pruzim par prilika, pomislim da se mozda lomi da donese odluku, mozda je trenutno emotivno nedostupna, u PMS-u, uplasena od prethodnih veza, dozivela emotivni slom, imala nesrecu u porodici, i da ce se promeniti nakon sto se bolje upoznamo... Ako se ne potrudim, onda bude kako mi nije stalo, nisam se dovoljno potrudio. A ako se potrudim, tu treba znati gde je granica, zato sto neke idu predaleko.
Sa nekom devojkom se gledam neko vreme i nismo imali prilike da se upoznamo. Pre 2-3 nedelje je sretnem u nekom kaficu, sasvim slucajno sednem iza nje. Kasnije se okrenem, uputim par pogleda, ona nista. Dobro, neces - neces. Posle 15 minuta mi drug kaze da ne skida pogled sa mene i da osluskuje sta pricam. Ja se okrenem, ona opet nista. Pridjem i zamolim da nas slika, ona kao sva vazna i bitna, ali ipak pristane (ali nece da razgovara). 2-3 nedelje je sretnem kasnije na ulici u prolazu, ona ne skida pogled sa mene.
Iskreno, ne znam sta se desava sa devojkama....

dejanmi

pre 1 godinu

Ma pisao to ne pisao one su te koje odlucuju. Ne postoji nesto kao "Smuvao devojku/glumicu/manekenku" ili kao ona ne zna da je lijepa pa eto ti treba da joj kazes i otvoris oci!?
A njoj od druge godine zivota govore da je prelijepa princeza!? Dame biraju oduvjek i zauvjek tako nadjite neku koja u misli da ste za nju vrhunac u TOM TRENUTKU i nedajte da uradi upgrade na nekog boljeg/bogatijeg poslije..

Samo pitam

pre 1 godinu

@Ako ste napucana sponzorusa sa silikonima koja ih vuce za nos onda ce da potrce da vam se jave a ako ste normalna devojka tesko
(Bebi, 24. april 2022 20:35)

Te napucane me ne zanimaju, pa čak ni za avanturu, a normalne devojke nikako da upoznam (to što većina vas izgleda normalno je jedno, a to kako se ponašate prema muškarcima je nešto potpuno drugo). Kojoj grupi ja pripadam po tvojim merilima?

ko ne voli leto i more

pre 1 godinu

Pise ti po ceo dan, sve ga zanima, pita te da li imas slobodnog vremena i pise ti da si prelepa... Ko zna sta bi to moglo da bude. Mozda samo hoce da te pita da mu preporucis tecnost za sudove.

Iva

pre 1 godinu

@... ne morate nista i molimo vas da ne radite nista sto ne zelite jer ako jednom uradite nesto za drugoga, jos ako je za zenu, posle do kraja veka nabijate na nos.
Nista ne radite, nikome ne pokazujte osecanja, ni sa kim ne delite primanja budite sami pa valjda vam onda niko nece bit kriv ni za sta. No, bojim se da biste i tada nasli nacin da nekako optuzite zene za vase probleme

Bla bla

pre 1 godinu

@(..., 25. april 2022 00:36)

Kako uvek ta prica da su vam devojke nesto krive? Pa da se one promene?
Ko vas je vaspitao tako samozive da ne mislite da je u vama nekad problem nego uvek u zenama???

Bzvz

pre 1 godinu

2-3 nedelje je sretnem kasnije na ulici u prolazu, ona ne skida pogled sa mene.
Iskreno, ne znam sta se desava sa devojkama....
(..., 25. april 2022 12:28)

Mnogo ti umisljas. I uvek ti imas takva iskustva, citavo more istih situacija, bas zanimljivo. Sve te kao zele, ne skidaju oka sa tebe ali i beze i ignorisu te. I onda umisljas da hiljade muskaraca ima ista takva iskustva.
Ne nema. Sta kazes oko tebe sve tako pa ti u Lazi zivis ili sta

Iva

pre 1 godinu

Ja se okrenem, ona opet nista. Pridjem i zamolim da nas slika, ona kao sva vazna i bitna, ali ipak pristane (ali nece da razgovara). 2-3 nedelje je sretnem kasnije na ulici u prolazu, ona ne skida pogled sa mene.
Iskreno, ne znam sta se desava sa devojkama....
(..., 25. april 2022 12:28)

Evo ja imam sijaset drugarica i nijedna se tako ne ponasa od ovih sto su singl niti smo se mi koje to nismo tako ponasale. Naravno, nijednoj zivotni cilj nije bio da vrtimo sto vise muskaraca oko malog prsta da bismo sebi bile vredne. A i mi smo svasta dozivele, i prevare, i kuliranja, i vruce hladno, i uvrede a jedna od nas i pretnje pa ne idemo unaokolo kukajuci i tvrdeci kako su svi muskarci skotovi. I presli smo, aman, preko toga sto nam je neko nekad dao neki znak pa se posle povukao. Cudna mi cuda, pa to svi rade. Ako cete da kukumavcete zbog svake takve situacije, vi onda niste spremni za zivot.
Opet pitanje, sto to dozvoljavate.
Od te devojke ne znam sta ocekujes. Ako ti se svidja i ako si siguran da te toliko gleda, pozovi je da izadjete pa odatle kreni. I mi nekad mislimo ili smo mislile da je neki decko samo u nas gledao i samo nas cekao pa nije, naravno. Svasta covek izmasta kad umisli da se svidja nekome, negde ode i u parologiju. Ne kazem da je to kod tebe slucaj, da ne zapenis odmah, ali ne znam cemu tolika filozofka dilema, ako ti se svidja pozovi je da se vidite pa ces skapirat da li joj se zaista svidjas ili ne, ako ti se ne svidja, sto bi lomio glavu sta ona misli, zeli, radi i slicno. Hiljade zena isto budu prevarene, zavrnute, ostavljene... pa se ja ne ljutim na sve muskarce ovog sveta i ne prikupljam samo te negativne primere kao ti. Nego ti treba materijal da hranis mrznju i da izigravas zrtvu a tvoj problem je lako resiv. Ako vidis da te zavlaci, odustani

@popadic, @Vasa

pre 1 godinu

Kad je već rečena suština(ponosno i kao:"al' smo mangupi, hi hi!"), ne vidim potrebu da se vrti sve jedna ista mantra:one hoće ovo i ono, mi iskorišćavani bla,bla,već očekujte ono što i sami činite-laž, prevrtljivost,ulizivanje radi koristi, makijavelizam... Kad žene to rade, to je ženska prevrtljivost i koristoljublje, kad muškarci to rade, to je muški sveti princip(ho, ho!), al' sam baja, kako je glupa, kako sam je nafarbao pričom... itd.Nadam se da vam nikad, ali nikad, neće biti zauzete ni obe ruke, ni glava, ni srce a ni život-tako je lakše za sve.

Bebi

pre 1 godinu

Problem je sto vi mislite da zivot samo prema vama nije fer i da ste jedino vi ugrozeni. Milion puta mi se desilo da me lik zivka pa posle kulira, lozi se dok ne vidi da se ja zainteresujem pa onda pobegne, obecava pa ne ispuni..
Planira vezu i prica mi kako cemo na ubuduce a onda se nikad vise ne javi i prosto ispari pa onda baca pakosne komentare i ponasa se kao da sam mu najveci neprijatelj...
Zna da nece nista a igra se sa mnom i ponasa kao da hoce nesto samo da bi zadovoljio hirove..
Kolko vas je komentarisalo ko je kakva riba na skali od 1 do 10 kao da pricate o stvarima a ne o ljudskim hicima...
Kolko puta sam cula da komentarisete zene 30+ pogrdno...
Al od svega je najgore sto sve to radite a onda kukate kako je samo u zenama problem!
Taj cinizam je za mene previse. Hvala bogu pa sam nasla normalnog a vecina vas sa tim napuhanim stavovima ce samo proci kao bosi po trnju u životu.
Zasluzujete i mnogo gore

Iva

pre 1 godinu

@... Majko mila, da li ste vi normalni.
Zvala bih ga ako mi se dopao i ako se ne javi to bi bilo to. Ako bi me pozvao posle par dana i dao dobro objasnjenje sto se nije mogao javiti izasla bih s njim. Mozda mu je neko bio bolestan, mozda je on imao kakav problem, nezgodu... Ako bi mi rekao "sto se ne trudis vise i sto nisi zvala cesce" pokupila bih se i pravac kuci i naravno da ne bih imala nista vise nikad s njim. Sigurno ne bih pustila da se izivljava nadamnom u nadi da ce... ne znam ni sama cemu se nadate ako dopustate da vas neko tako maltretira. Seksu? Pa sta ce vam takav sex? Vezi? Ste normalni da imate vezu s takvom osobom? Zasto vam je bitno da smuvate bas tu koja vas "vrti oko malog prsta"? To je neki vas fetis i te zene, ma koliko njihovo ponasanje bilo gadno, nisu krive sto ih muskarci poput vas trpe i dalje gledaju kao potencijalnu devojku. Pa mislis da se meni nije desilo da me neko otkaci pa posle da pokusa nesto opet? Naravno da jeste. I naravno da nisam pristala na vrcenje oko prsta i evo sad nisam besna ni na koga. Sto duze trpite to ste posle besnji na onog drugog a on je samo budala. Ne mozemo svet ocistiti od budala da bi vama sve bilo potaman.
Ako ti se neko ne javlja kad mu kazes dobar dan, prestani da se javljas i teraj dalje bio on kolega ili zgodna koleginica. Je li moguce da se pitate takva pitanja?

Predlog

pre 1 godinu

Svi se pitamo zasto se devojke tako ponasaju, ali niko ne zeli da smogne snage i pokusa da istrazi koren problema.

Koren problema je da im takvo ponasanje prolazi. Kad ti tvoji drugari ne bi trcali za takvim profilima bilo bi ih sve manje dok ne bi potpuno nestali. Dok bude bilo zainteresovanih bice i takvih zena. Evo ja nemam takvo iskustvo, i ako je i bilo pokusaja saseceni su u korenu i nemam nijednu vezu ili poznanstvo od kojeg ne mogu da se oporavim godinama kao ti i ti tvoji. Normalne veze, normalni raskidi, naravno da je bilo i prekrsaja i svadja i sve sto ide uz zabavljanje, ali da bas toliko "ne znam sta je sa zenama" da ne mogu da se zastavim i da razumem stvari oko sebe u to stanje nisam dolazio

ti ne razumes devojke, ja ne razumem tebe

pre 1 godinu

2-3 nedelje je sretnem kasnije na ulici u prolazu, ona ne skida pogled sa mene.
Iskreno, ne znam sta se desava sa devojkama....
(..., 25. april 2022 12:28)

Mozda gleda koliko si sasav da trazis da se slikas sa devojkom koja nece da prica s tobom :D.
Ne zna se ko je tu ludji, ja da ti kazem

Stvarno ne znam sta tu nije u redu

pre 1 godinu

Trazio od druga da ga slika sa devojkom koja nece da razgovara s njim i pita se "sta nije u redu s devojkama"

Bice da je neka misterija....

Luka

pre 1 godinu

"Kako biste vas dve reagovale da vam neki momak da broj i vi ga zovete nekoliko puta, on se ne javlja, pa kad prestanete, ond krene da kuka kako niste uporne zato sto ga ne zovete jos? Ili vas sretne u gradu, jedan dan vas zna, drugi vas ne zna, treci vam prilazi i grli vas, pita kako ste, kada cete na pice, pa kada ga zovete, on se opet ne javlja....."

Koliko godina imas i da li je moguce da imas vise od 15 i da ti se to desava i da to dopustas?
Ako te neko tako "vrti oko malog prsta", tako ocigledno odustanes od te price i ides dalje. Evo ja kao muskarac ne vidim nijedan razlog da ostajes u takvim pokusajima veza ili sta je to vec. Ne znam zasto se ljutis na druge. Jeste, odvratno je ponasanje, ali ne mozes ti nikoga da prevaspitavas, mozes da produzis dalje. Pun svet ludaka, ali se ne druzimo s njima, a ne da muvam lujku i da se ljutim sto je lujka. Pa tu nesto sa mnom nije u redu. Svako ima pravo da bude lujka, dok me fizicki ne ugrozava, nek radi sta hoce i nek ide s milim bogom

Veliki brat

pre 1 godinu

Pa zašto bi muškarci bilo šta od toga radili kada im je prethodnih 15-20 godina to okarakterisano kao slabost?
U normalnim država se zna šta je poželjno ponašanje i nema puno lupanja glavom.
(..., 25. april 2022 00:36)


Zato što nas roditelji nisu ničemu naučili, bar ničemu korisnom, kad su u pitanju muško-ženski odnosi. Ovde u Srbiji rodititelji služe samo da zarađuju deci kako bi im ispunili sve želje (odeća, obuća, telefon, auto...), bar oni koji to mogu, ili da uvode zabrane i ograničenja (večeras ne može na žurku, u kafić, ili može do toliko i toliko sati, itd.), ili da treniraju neki svoj sistem vaspitavanja dece pa da se posle hvale kod rodbine ili kolega, a da nauče decu nečem korisnom, e to je već neka viša matematika.

Drugi problem je što se svi više sekiraju šta će im za drugu polovinu reći društvo i kolege nego šta oni sami misle i kako im je u takvoj vezi.

Treći problem su OČEKIVANJA - svi očekuju nešto specijalno od druge strane, a sami realno nemaju nikakvu suštinu da pruže, ili su trivijalni (imam dobar auto, dobru platu) i misle da je to dovoljno dobra osnova za neku vezu, ili su iskompleksirani (trudim se radim, ali na poslu niko to ne primećuje, napreduju poslušne neznalice), itd.

Umesto da svi uživaju koliko mogu i kako mogu sa onim što imaju, većina zamišlja da je život rijaliti, pa se ponaša u skladu sa tim jureći pogrešne ciljeve, a onda svi trpe i svima je daleko lošije nego kad bi se ponašali prirodno.

Predlog

pre 1 godinu

"Kako biste vas dve reagovale da vam neki momak da broj i vi ga zovete nekoliko puta, on se ne javlja, pa kad prestanete, ond krene da kuka kako niste uporne zato sto ga ne zovete jos?"

Shvatis da je nestabilna licnost da ne kazem nesto gore i zakljucis odmah da nije za tebe. Jos ti i cini uslugu jer ti odmah pokazuje da nije uravnotezena i zrela a ne da te zavlaci godinama.
Ne vidim problem, osim ako se ne lozis na te situacije i takve osobe

pukovnik Bjelajac

pre 1 godinu

@Iva
@Luka

E hvala Bogu da ima normalnih i zrelih osoba ovde!

Pa naravno da na treba trpeti igrice i pokušaje manipulacije od strane devojaka ili momaka. Stvarno jeste neobično da se iko stariji od 15-16 potresa zbog takvih stvari.

Čim neko krene tako da se ponaša, ćao ragazzi!