Sve što bi trebalo da znate o seksu za jednu noć

Petak, 06.05.2022.

14:56

Izvor: gentleman.hr

Sve što bi trebalo da znate o seksu za jednu noæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

Vlado

pre 1 godinu

Tako da to nikako ne može biti isto kada muškarac i žena rade.
(Samo primećujem, 07. maj 2022 06:39)

Bukvalno rade isto, samo si ti ljut sto one mozda mogu cesce od tebe pa moralises :D.
Uvek je to razlog kod "cuvara morala, patrijarhata i reda" nikakav moral oni ne cuvaju samo su besni sto oni ne mogu kako i koliko hoce pa su im onda zene krive i daj da njima zabranimo. Kako jadno

El Gancho

pre 1 godinu

@Mastrangelo

Nude se, jedna na poslu, apotekarka, inicira, diskretno se nabacuje znam da mogu odmah da je navatam. Druga na drustvenoj mrezi, slican scenario. misli da je dovoljno sto je simaticna da cemo svi poleteti

Mila

pre 1 godinu

Tako da to nikako ne može biti isto kada muškarac i žena rade.
(Samo primećujem, 7. maj 2022 06:39)

Skroz isto, on ima seks / ona ima seks. Ona istina ne mora da se dokazuje jer su muškarci uglavnom paćenici i ne biraju, ali dobila je seks koji joj je bio cilj i u kom je uživala koliko biste i vi, da ste došli do njega :) pa onda kmekme, čisto ljubomorisanje, moralisanje i kiseljenje groždja.

Sara

pre 1 godinu

@ samo primecujem
Pa ko vam je kriv kad ste laki. Hocete skoro sa svakom, za razliku od zena koje nece sa svakim, pa cak ni one koje zovete " radodajkama" . A kakvi ste onda vi kada vecina vas razmislja " samo da mi neka da" . Sa tim stavom ni ne cudi me sto nemate bas mnogo uspeha.

Nesto pisti, kaze struka

pre 1 godinu

@(Nesto "pisti" kaze struka, 6. maj 2022 23:49)
Muškarci i žene imaju različite mogućnosti za seks. Muškarac treba žestoko da se trudi da bi došao do seksa, da ima strategiju, kada i kako prići, šta reći, uraditi, kako je osvojiti, koji poklon kupiti, u koji restoran izvesti, biti odmeren, ne ispasti bilmez a ne ispasti ni mekušac, ne biti ni davež ni ćutalica,...

U tome i jeste poenta. Da uzmemo da si u pravu, a kad oboje hoce neobavezan sex ne treba ni priblizno svo to cimanje, ali da uzmemo da je tako - dakle, ne kukaju muskarci jer je sex za jedno vece nesto lose, nemoralno, donosi bolest i svakovrsno zlo, nego iz ciste ljubomore - nije im toliko lako da ga imaju, a da jeste, cinili bi to 15 puta dnevno. Zato bi bilo lepo da se manemo foliranja i gledamo s neke moralne visine zene koje to rade i pricamo za njima da su ovakve ili onakve. To samo po sebi nije znaci nista lose, ali cemo omalovazavati i nagrdjivati one koji to rade iz ciste zlobe jer mi ne mozemo. Vrhunac licemerja

Marijana

pre 1 godinu

@Drax.Ovo važi i u obrnutom slučaju. Nisam nikada razmišljala kakvih žena ima, dok se nisam zatekla u firmi koja je pretežno ženska. E tamo šta ima, uf, nisam verovala dok nisam videla. Da, tako da na 10. specijalaca jedna normalna, ali i na deset muškaraca, jedan normalan. To je isto, nema tu razlike. Sve je nažalost više nikakvih i muškaraca i žena, bez karaktera, bez etike, bez šarma, jedno veliko ništa.

Mastrangello

pre 1 godinu

@El Gancho "Uopste nije tacno da muskarci pristaju na svaku ponudu devojke. ..Bas mi se sada nude dve koje bi vecina verovatno na prvu htela da ima..."

Kako to izgleda kada ti se devojke nude?
Ozbiljno pitam, zaista ne znam!

Leotar

pre 1 godinu

"ALARM da roba nije naplaćena već poklonjena... "

Jao neki i danas zive u iluziji da zeni sex ne moze da bude nesto sto dobije i uziva u istom, vec samo nesto sto daje za nekakvu naknadu.
I onda ti i takvi kukaju sto nemaju srece u vezama ili sto su opljackani. Pa sou s vama, stvarno

El Gancho

pre 1 godinu

Uopste nije tacno da muskarci pristaju na svaku ponudu devojke. Mi koji malo bolje izgledamo cemo svakako gledati da budemo sa onom koja nam se svidja a ne zato sto je ona htela tako. Bas mi se sada nude dve koje bi vecina verovatno na prvu htela da ima, ali ja cekam jednu zelenooku koju muvam desetak dana

Nesto pisti, kaze struka

pre 1 godinu

@Samo primecujem - ako uzmemo da je istina sve sto kazes - mada kad oboje hoce sex za jedno vece nema uopste toliko cimanja - upravo u tome je kvaka.
Hajmo onda da se manemo laznog moralisanja zasto su zene lose ako ga imaju. Budimo onda iskreni i ne folirajmo se - jedini razlog zasto odredjeni tipovi imaju maliciozne komentare prema tim zenama nije ni zbog cega drugog nego zbog toga sto one lakse stizu do cilja od njih a svi zele bas to. Znaci mani me glasica u glavi, bioloskih, urodjenih potreba, moralnih i drugih obzira, i svega ostalog, u osnovi je cista zavist ona moze ja ne mogu ili njoj je lakse meni je teze. E, pa onda ajde da ne pljujemo onog drugog da je ovakav ili onakav samo zato sto moze da sebi priusti ono sto bismo i mi, ali nam je teze. Dakle, sam cin nije sporan jer ga svi prizeljkujemo i ne cini osobu ni gorom ni boljom od nas, sto neko vec rece. A pljuvanje po tim ljudima proizilazi iz ciste zavisti, ne iz nekih visih vrednosti, kako neki vole da se postave

Root

pre 1 godinu

Izuzetno tesko da sex za jednu noc moze da bude uspesan narocito kada zadjete u neke ozbiljne godine. Za fantastican sex potrebno je vreme upoznavanja, sta partner voli u krevet, sta ne voli, gde su erogene zone. Duga predigra, mazenje, zajednicko tusiranje, dorucak. Mozda sam staromodan ali vecina zena voli takav seks. Klinke koje su za brzinsko pucanje nikada nece znati sta je pravi sex. Slusam price gde zene za tri ili cetiri seksualna odnosa samo jednom dozive vrhunac??? To nije niblizu dobar sex. One koje vole da se pucaju one ne znaju sta je vrhunac, neke ga cak godinama nisu dozivele i to smatraju za normalnim. Tako da, samo laganica, dobar odnos a praznjenje zanemarite, nije vredno.

Samo primećujem

pre 1 godinu

@(Nesto "pisti" kaze struka, 6. maj 2022 23:49)
Muškarci i žene imaju različite mogućnosti za seks. Muškarac treba žestoko da se trudi da bi došao do seksa, da ima strategiju, kada i kako prići, šta reći, uraditi, kako je osvojiti, koji poklon kupiti, u koji restoran izvesti, biti odmeren, ne ispasti bilmez a ne ispasti ni mekušac, ne biti ni davež ni ćutalica,... i da bude srećan ako nađe jednu-dve nedeljno. A žene, pa dovoljno je da liče na nešto i da hoće. Potrebno je samo da daju par sitnih znakova momcima sa kojima se dopisuju i oni već idu korak napred. Mogu promeniti trojicu dnevno ako žele. Ako neće tako, onda moze da ode u prvi klub oko ponoći i već će imati nekoliko udvarača kojima je dovoljno da kaže "ajmo".
Tako da to nikako ne može biti isto kada muškarac i žena rade.

sf

pre 1 godinu

Sve sto bi trebalo da znate o seksu za jednu noc ? Apsolutno nista, a i to je suvise. Sirovo uparivanje parceta mesa uz visoku verovatnocu dobijanja nepozvanih posetilaca. Promiskuitet u danasanje doba brzih Internet-platformi gde je sledece parce mesa udaljeno samo jedan dodir na ekranu, ima sasvim drugo znacenje nego u nekim ranijim vremenima. I tu vise ne pomaze puno ni standardna zastita, osim ako pre toga ne obuces skafander. I to je to.

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 1 godinu

Apsolutno podržavam sex za jednu noć pod uslovom da me tip posle toga ne smara. Odlična razonoda i većina mojih drugarica i ja ga redovno upražnjavamo. Dobiješ zadovoljstvo a nemaš obaveze.
(Nina, 6. maj 2022 20:57)


Da nisi ti neki debeli Zeljko?

(Very stable genius, 06. maj 2022 21:58)

Mislim da je Zoran.

cankju

pre 1 godinu

Imala sam takvih momenata da uvece ili posle par dana poznanstva prosto pozelim odnos sa drugom osobom. Nekad se to i desavalo, nekad ne. Naravno, ja sam bila ta koja je kao zensko davala znak, oni su pristajali jos u startu (sto opet dosta govori i o muskarcima). Zakljucak koji sam izvuka iz tih par avanturica je sledeci: sto vam je manje stalo do druge osobe i sto je nizi nivo razumevanja i poklapanja, lakse ce vam biti da samo odete. Cista fizicka razonoda, ali onda sta to znaci? Aktivnost bez emocija, strasti, povezanosti, prosta vezba i praznjenje cije zadovoljstvo traje mozda dan dva posle. Nema ovo veze sa pricom “zene su emotivna bica”, svi smo mi emotivna bica i sumnjam da je i muskarcima bas lepo da godinama redjaju samo seme i kombinacije i da nikako ne mogu da se povezu i ostvare dublju vezu sa zenom koja im se svidja. Nego su godinama uceni da “to tako treba” i da potiskuju emocije, pa sad misle da se jede sve sto leti.. Svi mi imamo potrebu povezivanja na mentalnom pa onda na emotivnom nivou, i ovakve veze su samo i primarno nagonske i kratkotrajne a samim tim i oduzimaju energiju za trazenje neceg svrsishodnijeg

Mali ljudi

pre 1 godinu

"Naravno da lavovski deo žena oseća veliko Kajanje: biološki digitron u glavi pišti kao ALARM da roba nije naplaćena već poklonjena... najgori osećaj za svakog Trgovca pa i trgovkinje seksom..."

Naravno da ce onaj koji misli da su zene i danas mutave pa da ne dobijaju nista u krevetu da razmislja ovako. Prijatelju, dobila je isto sto i on, dobila je sex, razonodu, nema posledicnog smaranja, "alfe" tome i sluze, mogu se imati deca i upraznjavati neobavezan sex, ako do tvog sela jos nije stigla informacija da znas i ako ono "tik-tok" aludira na to. Jedno ne iskljucuje drugo, ali dok ti to ukapiras prodje voz.

Nesto "pisti" kaze struka

pre 1 godinu

"biološki digitron u glavi pišti"

Brak i veza nisu bioloske kategorije nego drustvene, koje polako izumiru i sve manje pišti taj alarm o kojem pricas.
Zapravo, pre bi se reklo da nesto pisti vama, ali pre ce biti nemogucnost prilagodjavanja i promaja u glavi, jer se samo vi bunite i kukate sto zena moze sex za jednu noc, sto se razvodi, raskida, sto ne trpi zajednicu.... Samo se vasa kuknjava cuje svaki put kad vidite zenu da radi ono sto su muskarci radili oduvek

Svakom svoje

pre 1 godinu

@Apsolutno podržavam sex za jednu noć pod uslovom da me tip posle toga ne smara. Odlična razonoda i većina mojih drugarica i ja ga redovno upražnjavamo. Dobiješ zadovoljstvo a nemaš obaveze.
(Nina, 6. maj 2022 20:57)

Ti i drugarice bas imate zeludac... Imam neke bliske drugarice koje su mi rekle da su to probale jednom ili dvaput, i da su se svaki put nakon toga osecale prljavo i jeftino, i da imaju knedlu u grlu kad god sretnu te momke na ulici. Posebno ako su sa nekim deckom sa kojim im je lepo.

Seks je lep ali je nekad cena previsoka

pre 1 godinu

Seks za jednu noc, antibiotici za 2 meseca.
(kamasutra, 6. maj 2022 21:40)

Još poraznije je što se niko od mladih ne testira nego samo idu dalje, pa onda kada dobiju izražene simptome ozbiljnog problema to posle bude često sa posledicama na reproduktivni sistem oba pola. Kad si mlad i oprezan gledaju te kao budalu...

Bivsi dizajner tobogana

pre 1 godinu

ako se desio preko dana, cenim da se to ne racuna ?
(ljubav svima, 6. maj 2022 19:30)


I ja se pitam, ima li neka opcija za seks na jedan dan.
Nocu mi uospte ne odgovara.

Very stable genius

pre 1 godinu

Apsolutno podržavam sex za jednu noć pod uslovom da me tip posle toga ne smara. Odlična razonoda i većina mojih drugarica i ja ga redovno upražnjavamo. Dobiješ zadovoljstvo a nemaš obaveze.
(Nina, 6. maj 2022 20:57)


Da nisi ti neki debeli Zeljko?

23 god pastuv

pre 1 godinu

Apsolutno podržavam sex za jednu noć pod uslovom da me tip posle toga ne smara. Odlična razonoda i većina mojih drugarica i ja ga redovno upražnjavamo. Dobiješ zadovoljstvo a nemaš obaveze.
(Nina, 6. maj 2022 20:57)

Dogovoreno, samo ostavi neki kontakt pošto i ja volim na jednu noć.

ast

pre 1 godinu

Najbitnije je odraditi posao valjano i budite takođe diskretni posle svega. Dakle niko ne očekuje porno glumca niti glumicu. Posle toga imate prolaz kod njenih koleginica/prijateljica/komšinica.
(O'gre, 06. maj 2022 19:22)

Istina. A ima i drugi pristup. Bude dobar seks, pa ti bi prvi jos koju noc, ne samo jednu. I onda navaljujes (kulturno i uporno), bude tu odbijanja, ali ona u nekom trenutku pomisli, ajd sta fali jos jednom. I tako dva-tri puta i onda joj stvarno postanes dosadan. Neznajuci sta ce, napravi ti klopku, namesti ti svoju drugaricu da i sa njom imas seks na jednu noc i onda ona to upotrebi kao jak razlog da joj ne smes vise nikad traziti, kao ljuta je i povredjena, ali i dalje se druzi s ovom drugom najnormalnije. Onda ova druga, "drugarica spasilac", posle treceg seksa na jednu noc, takodje da bi zavrsila tu pricu, prizna da je sve bilo namesteno. Tada je bitno da njih dve imaju i trecu drugaricu, koja je svo vreme tu negde lebdila, i slusala o vasim seksovima za jednu noc, pomalo ljubomorna i koja ce biti tu da "ne moze da veruje" sta su ti uradile ove dve i da te iskreno utesi seksom na jednu noc, jer ti to zasluzujes. Nije lak proces, moras naci pogodno drustvance i naravno, moras se pokazati, ali isplati se. :)

S.P.I.M. (Svojim Putem Idući Muškarci)

pre 1 godinu

Naravno da lavovski deo žena oseća veliko Kajanje: biološki digitron u glavi pišti kao ALARM da roba nije naplaćena već poklonjena... najgori osećaj za svakog Trgovca pa i trgovkinje seksom...

Ali, teše se da su se morale kockati na taj način - Alfa mužjak se ne da vrteti oko prsta a Konkurencija ubitačna pa uvek pokušaju da ga u'vate u mišolovku po sistemu "Ako prođe-prođe"...

XXL

pre 1 godinu

Sve što bi trebalo da znate o sexu za jednu noć? Nikad nisam znao, a za ovo navedeno po tačkama prvi put čujem i vidim. Naravno kad je sex gotov, a ni gradivo nisam savladao.

Дулее

pre 1 godinu

Najbitnije je odraditi posao valjano i budite takođe diskretni posle svega. Dakle niko ne očekuje porno glumca niti glumicu. Posle toga imate prolaz kod njenih koleginica/prijateljica/komšinica.
(O'gre, 06. maj 2022 19:22)

Iskusno - istina ziva.

Nina

pre 1 godinu

Apsolutno podržavam sex za jednu noć pod uslovom da me tip posle toga ne smara. Odlična razonoda i većina mojih drugarica i ja ga redovno upražnjavamo. Dobiješ zadovoljstvo a nemaš obaveze.

Čeki opinionista del cazzo

pre 1 godinu

Mamurnim rečima moga komše, nelečenog alkoholičara:" Sinko, gre'ota je da seks traje samo jednu noć, ali zato je sifilis za ceo život !"

Dott

pre 1 godinu

Sa 20 seks na jednu noc mi je bilo nebitno s kojom, mada sam umeo da pricam kako mi je vazno sa kojom cu.
Sa 30 i 40 nisam kalkulisao jer sam potentan. Nije bilo price u stlu da mi je vazno s kojom cu, jer nemam geometarski kocic pa da ga zabadamu svaku rupu. Boga mi jeste gemetarski kocic i zabadam ga svuda.

Che

pre 1 godinu

To je zabava za klince. Imam 43 godine, jedan propali brak, 2 dece i trenutno 4 žene sa sličnim životnim iskustvima s kojima prakticiram neobavezan seks. Malo jest naporno, al šta da se radi.

O'gre

pre 1 godinu

Najbitnije je odraditi posao valjano i budite takođe diskretni posle svega. Dakle niko ne očekuje porno glumca niti glumicu. Posle toga imate prolaz kod njenih koleginica/prijateljica/komšinica.

Žena

pre 1 godinu

Najvažnije što treba da znate o sexu za jednu noć je da će to stvarno biti samo sex za jednu noć. Ako ste pametne, razumećete šta hoću da kažem.

Žena

pre 1 godinu

Najvažnije što treba da znate o sexu za jednu noć je da će to stvarno biti samo sex za jednu noć. Ako ste pametne, razumećete šta hoću da kažem.

O'gre

pre 1 godinu

Najbitnije je odraditi posao valjano i budite takođe diskretni posle svega. Dakle niko ne očekuje porno glumca niti glumicu. Posle toga imate prolaz kod njenih koleginica/prijateljica/komšinica.

Very stable genius

pre 1 godinu

Apsolutno podržavam sex za jednu noć pod uslovom da me tip posle toga ne smara. Odlična razonoda i većina mojih drugarica i ja ga redovno upražnjavamo. Dobiješ zadovoljstvo a nemaš obaveze.
(Nina, 6. maj 2022 20:57)


Da nisi ti neki debeli Zeljko?

Bivsi dizajner tobogana

pre 1 godinu

ako se desio preko dana, cenim da se to ne racuna ?
(ljubav svima, 6. maj 2022 19:30)


I ja se pitam, ima li neka opcija za seks na jedan dan.
Nocu mi uospte ne odgovara.

Seks je lep ali je nekad cena previsoka

pre 1 godinu

Seks za jednu noc, antibiotici za 2 meseca.
(kamasutra, 6. maj 2022 21:40)

Još poraznije je što se niko od mladih ne testira nego samo idu dalje, pa onda kada dobiju izražene simptome ozbiljnog problema to posle bude često sa posledicama na reproduktivni sistem oba pola. Kad si mlad i oprezan gledaju te kao budalu...

Čeki opinionista del cazzo

pre 1 godinu

Mamurnim rečima moga komše, nelečenog alkoholičara:" Sinko, gre'ota je da seks traje samo jednu noć, ali zato je sifilis za ceo život !"

23 god pastuv

pre 1 godinu

Apsolutno podržavam sex za jednu noć pod uslovom da me tip posle toga ne smara. Odlična razonoda i većina mojih drugarica i ja ga redovno upražnjavamo. Dobiješ zadovoljstvo a nemaš obaveze.
(Nina, 6. maj 2022 20:57)

Dogovoreno, samo ostavi neki kontakt pošto i ja volim na jednu noć.

Дулее

pre 1 godinu

Najbitnije je odraditi posao valjano i budite takođe diskretni posle svega. Dakle niko ne očekuje porno glumca niti glumicu. Posle toga imate prolaz kod njenih koleginica/prijateljica/komšinica.
(O'gre, 06. maj 2022 19:22)

Iskusno - istina ziva.

Nina

pre 1 godinu

Apsolutno podržavam sex za jednu noć pod uslovom da me tip posle toga ne smara. Odlična razonoda i većina mojih drugarica i ja ga redovno upražnjavamo. Dobiješ zadovoljstvo a nemaš obaveze.

S.P.I.M. (Svojim Putem Idući Muškarci)

pre 1 godinu

Naravno da lavovski deo žena oseća veliko Kajanje: biološki digitron u glavi pišti kao ALARM da roba nije naplaćena već poklonjena... najgori osećaj za svakog Trgovca pa i trgovkinje seksom...

Ali, teše se da su se morale kockati na taj način - Alfa mužjak se ne da vrteti oko prsta a Konkurencija ubitačna pa uvek pokušaju da ga u'vate u mišolovku po sistemu "Ako prođe-prođe"...

Che

pre 1 godinu

To je zabava za klince. Imam 43 godine, jedan propali brak, 2 dece i trenutno 4 žene sa sličnim životnim iskustvima s kojima prakticiram neobavezan seks. Malo jest naporno, al šta da se radi.

Svakom svoje

pre 1 godinu

@Apsolutno podržavam sex za jednu noć pod uslovom da me tip posle toga ne smara. Odlična razonoda i većina mojih drugarica i ja ga redovno upražnjavamo. Dobiješ zadovoljstvo a nemaš obaveze.
(Nina, 6. maj 2022 20:57)

Ti i drugarice bas imate zeludac... Imam neke bliske drugarice koje su mi rekle da su to probale jednom ili dvaput, i da su se svaki put nakon toga osecale prljavo i jeftino, i da imaju knedlu u grlu kad god sretnu te momke na ulici. Posebno ako su sa nekim deckom sa kojim im je lepo.

Nesto "pisti" kaze struka

pre 1 godinu

"biološki digitron u glavi pišti"

Brak i veza nisu bioloske kategorije nego drustvene, koje polako izumiru i sve manje pišti taj alarm o kojem pricas.
Zapravo, pre bi se reklo da nesto pisti vama, ali pre ce biti nemogucnost prilagodjavanja i promaja u glavi, jer se samo vi bunite i kukate sto zena moze sex za jednu noc, sto se razvodi, raskida, sto ne trpi zajednicu.... Samo se vasa kuknjava cuje svaki put kad vidite zenu da radi ono sto su muskarci radili oduvek

cankju

pre 1 godinu

Imala sam takvih momenata da uvece ili posle par dana poznanstva prosto pozelim odnos sa drugom osobom. Nekad se to i desavalo, nekad ne. Naravno, ja sam bila ta koja je kao zensko davala znak, oni su pristajali jos u startu (sto opet dosta govori i o muskarcima). Zakljucak koji sam izvuka iz tih par avanturica je sledeci: sto vam je manje stalo do druge osobe i sto je nizi nivo razumevanja i poklapanja, lakse ce vam biti da samo odete. Cista fizicka razonoda, ali onda sta to znaci? Aktivnost bez emocija, strasti, povezanosti, prosta vezba i praznjenje cije zadovoljstvo traje mozda dan dva posle. Nema ovo veze sa pricom “zene su emotivna bica”, svi smo mi emotivna bica i sumnjam da je i muskarcima bas lepo da godinama redjaju samo seme i kombinacije i da nikako ne mogu da se povezu i ostvare dublju vezu sa zenom koja im se svidja. Nego su godinama uceni da “to tako treba” i da potiskuju emocije, pa sad misle da se jede sve sto leti.. Svi mi imamo potrebu povezivanja na mentalnom pa onda na emotivnom nivou, i ovakve veze su samo i primarno nagonske i kratkotrajne a samim tim i oduzimaju energiju za trazenje neceg svrsishodnijeg

Root

pre 1 godinu

Izuzetno tesko da sex za jednu noc moze da bude uspesan narocito kada zadjete u neke ozbiljne godine. Za fantastican sex potrebno je vreme upoznavanja, sta partner voli u krevet, sta ne voli, gde su erogene zone. Duga predigra, mazenje, zajednicko tusiranje, dorucak. Mozda sam staromodan ali vecina zena voli takav seks. Klinke koje su za brzinsko pucanje nikada nece znati sta je pravi sex. Slusam price gde zene za tri ili cetiri seksualna odnosa samo jednom dozive vrhunac??? To nije niblizu dobar sex. One koje vole da se pucaju one ne znaju sta je vrhunac, neke ga cak godinama nisu dozivele i to smatraju za normalnim. Tako da, samo laganica, dobar odnos a praznjenje zanemarite, nije vredno.

Mali ljudi

pre 1 godinu

"Naravno da lavovski deo žena oseća veliko Kajanje: biološki digitron u glavi pišti kao ALARM da roba nije naplaćena već poklonjena... najgori osećaj za svakog Trgovca pa i trgovkinje seksom..."

Naravno da ce onaj koji misli da su zene i danas mutave pa da ne dobijaju nista u krevetu da razmislja ovako. Prijatelju, dobila je isto sto i on, dobila je sex, razonodu, nema posledicnog smaranja, "alfe" tome i sluze, mogu se imati deca i upraznjavati neobavezan sex, ako do tvog sela jos nije stigla informacija da znas i ako ono "tik-tok" aludira na to. Jedno ne iskljucuje drugo, ali dok ti to ukapiras prodje voz.

XXL

pre 1 godinu

Sve što bi trebalo da znate o sexu za jednu noć? Nikad nisam znao, a za ovo navedeno po tačkama prvi put čujem i vidim. Naravno kad je sex gotov, a ni gradivo nisam savladao.

ast

pre 1 godinu

Najbitnije je odraditi posao valjano i budite takođe diskretni posle svega. Dakle niko ne očekuje porno glumca niti glumicu. Posle toga imate prolaz kod njenih koleginica/prijateljica/komšinica.
(O'gre, 06. maj 2022 19:22)

Istina. A ima i drugi pristup. Bude dobar seks, pa ti bi prvi jos koju noc, ne samo jednu. I onda navaljujes (kulturno i uporno), bude tu odbijanja, ali ona u nekom trenutku pomisli, ajd sta fali jos jednom. I tako dva-tri puta i onda joj stvarno postanes dosadan. Neznajuci sta ce, napravi ti klopku, namesti ti svoju drugaricu da i sa njom imas seks na jednu noc i onda ona to upotrebi kao jak razlog da joj ne smes vise nikad traziti, kao ljuta je i povredjena, ali i dalje se druzi s ovom drugom najnormalnije. Onda ova druga, "drugarica spasilac", posle treceg seksa na jednu noc, takodje da bi zavrsila tu pricu, prizna da je sve bilo namesteno. Tada je bitno da njih dve imaju i trecu drugaricu, koja je svo vreme tu negde lebdila, i slusala o vasim seksovima za jednu noc, pomalo ljubomorna i koja ce biti tu da "ne moze da veruje" sta su ti uradile ove dve i da te iskreno utesi seksom na jednu noc, jer ti to zasluzujes. Nije lak proces, moras naci pogodno drustvance i naravno, moras se pokazati, ali isplati se. :)

Samo primećujem

pre 1 godinu

@(Nesto "pisti" kaze struka, 6. maj 2022 23:49)
Muškarci i žene imaju različite mogućnosti za seks. Muškarac treba žestoko da se trudi da bi došao do seksa, da ima strategiju, kada i kako prići, šta reći, uraditi, kako je osvojiti, koji poklon kupiti, u koji restoran izvesti, biti odmeren, ne ispasti bilmez a ne ispasti ni mekušac, ne biti ni davež ni ćutalica,... i da bude srećan ako nađe jednu-dve nedeljno. A žene, pa dovoljno je da liče na nešto i da hoće. Potrebno je samo da daju par sitnih znakova momcima sa kojima se dopisuju i oni već idu korak napred. Mogu promeniti trojicu dnevno ako žele. Ako neće tako, onda moze da ode u prvi klub oko ponoći i već će imati nekoliko udvarača kojima je dovoljno da kaže "ajmo".
Tako da to nikako ne može biti isto kada muškarac i žena rade.

Mila

pre 1 godinu

Tako da to nikako ne može biti isto kada muškarac i žena rade.
(Samo primećujem, 7. maj 2022 06:39)

Skroz isto, on ima seks / ona ima seks. Ona istina ne mora da se dokazuje jer su muškarci uglavnom paćenici i ne biraju, ali dobila je seks koji joj je bio cilj i u kom je uživala koliko biste i vi, da ste došli do njega :) pa onda kmekme, čisto ljubomorisanje, moralisanje i kiseljenje groždja.

El Gancho

pre 1 godinu

Uopste nije tacno da muskarci pristaju na svaku ponudu devojke. Mi koji malo bolje izgledamo cemo svakako gledati da budemo sa onom koja nam se svidja a ne zato sto je ona htela tako. Bas mi se sada nude dve koje bi vecina verovatno na prvu htela da ima, ali ja cekam jednu zelenooku koju muvam desetak dana

Marijana

pre 1 godinu

@Drax.Ovo važi i u obrnutom slučaju. Nisam nikada razmišljala kakvih žena ima, dok se nisam zatekla u firmi koja je pretežno ženska. E tamo šta ima, uf, nisam verovala dok nisam videla. Da, tako da na 10. specijalaca jedna normalna, ali i na deset muškaraca, jedan normalan. To je isto, nema tu razlike. Sve je nažalost više nikakvih i muškaraca i žena, bez karaktera, bez etike, bez šarma, jedno veliko ništa.

sf

pre 1 godinu

Sve sto bi trebalo da znate o seksu za jednu noc ? Apsolutno nista, a i to je suvise. Sirovo uparivanje parceta mesa uz visoku verovatnocu dobijanja nepozvanih posetilaca. Promiskuitet u danasanje doba brzih Internet-platformi gde je sledece parce mesa udaljeno samo jedan dodir na ekranu, ima sasvim drugo znacenje nego u nekim ranijim vremenima. I tu vise ne pomaze puno ni standardna zastita, osim ako pre toga ne obuces skafander. I to je to.

Sara

pre 1 godinu

@ samo primecujem
Pa ko vam je kriv kad ste laki. Hocete skoro sa svakom, za razliku od zena koje nece sa svakim, pa cak ni one koje zovete " radodajkama" . A kakvi ste onda vi kada vecina vas razmislja " samo da mi neka da" . Sa tim stavom ni ne cudi me sto nemate bas mnogo uspeha.

Nesto pisti, kaze struka

pre 1 godinu

@(Nesto "pisti" kaze struka, 6. maj 2022 23:49)
Muškarci i žene imaju različite mogućnosti za seks. Muškarac treba žestoko da se trudi da bi došao do seksa, da ima strategiju, kada i kako prići, šta reći, uraditi, kako je osvojiti, koji poklon kupiti, u koji restoran izvesti, biti odmeren, ne ispasti bilmez a ne ispasti ni mekušac, ne biti ni davež ni ćutalica,...

U tome i jeste poenta. Da uzmemo da si u pravu, a kad oboje hoce neobavezan sex ne treba ni priblizno svo to cimanje, ali da uzmemo da je tako - dakle, ne kukaju muskarci jer je sex za jedno vece nesto lose, nemoralno, donosi bolest i svakovrsno zlo, nego iz ciste ljubomore - nije im toliko lako da ga imaju, a da jeste, cinili bi to 15 puta dnevno. Zato bi bilo lepo da se manemo foliranja i gledamo s neke moralne visine zene koje to rade i pricamo za njima da su ovakve ili onakve. To samo po sebi nije znaci nista lose, ali cemo omalovazavati i nagrdjivati one koji to rade iz ciste zlobe jer mi ne mozemo. Vrhunac licemerja

Vlado

pre 1 godinu

Tako da to nikako ne može biti isto kada muškarac i žena rade.
(Samo primećujem, 07. maj 2022 06:39)

Bukvalno rade isto, samo si ti ljut sto one mozda mogu cesce od tebe pa moralises :D.
Uvek je to razlog kod "cuvara morala, patrijarhata i reda" nikakav moral oni ne cuvaju samo su besni sto oni ne mogu kako i koliko hoce pa su im onda zene krive i daj da njima zabranimo. Kako jadno

Leotar

pre 1 godinu

"ALARM da roba nije naplaćena već poklonjena... "

Jao neki i danas zive u iluziji da zeni sex ne moze da bude nesto sto dobije i uziva u istom, vec samo nesto sto daje za nekakvu naknadu.
I onda ti i takvi kukaju sto nemaju srece u vezama ili sto su opljackani. Pa sou s vama, stvarno

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 1 godinu

Apsolutno podržavam sex za jednu noć pod uslovom da me tip posle toga ne smara. Odlična razonoda i većina mojih drugarica i ja ga redovno upražnjavamo. Dobiješ zadovoljstvo a nemaš obaveze.
(Nina, 6. maj 2022 20:57)


Da nisi ti neki debeli Zeljko?

(Very stable genius, 06. maj 2022 21:58)

Mislim da je Zoran.

Nesto pisti, kaze struka

pre 1 godinu

@Samo primecujem - ako uzmemo da je istina sve sto kazes - mada kad oboje hoce sex za jedno vece nema uopste toliko cimanja - upravo u tome je kvaka.
Hajmo onda da se manemo laznog moralisanja zasto su zene lose ako ga imaju. Budimo onda iskreni i ne folirajmo se - jedini razlog zasto odredjeni tipovi imaju maliciozne komentare prema tim zenama nije ni zbog cega drugog nego zbog toga sto one lakse stizu do cilja od njih a svi zele bas to. Znaci mani me glasica u glavi, bioloskih, urodjenih potreba, moralnih i drugih obzira, i svega ostalog, u osnovi je cista zavist ona moze ja ne mogu ili njoj je lakse meni je teze. E, pa onda ajde da ne pljujemo onog drugog da je ovakav ili onakav samo zato sto moze da sebi priusti ono sto bismo i mi, ali nam je teze. Dakle, sam cin nije sporan jer ga svi prizeljkujemo i ne cini osobu ni gorom ni boljom od nas, sto neko vec rece. A pljuvanje po tim ljudima proizilazi iz ciste zavisti, ne iz nekih visih vrednosti, kako neki vole da se postave

Dott

pre 1 godinu

Sa 20 seks na jednu noc mi je bilo nebitno s kojom, mada sam umeo da pricam kako mi je vazno sa kojom cu.
Sa 30 i 40 nisam kalkulisao jer sam potentan. Nije bilo price u stlu da mi je vazno s kojom cu, jer nemam geometarski kocic pa da ga zabadamu svaku rupu. Boga mi jeste gemetarski kocic i zabadam ga svuda.

El Gancho

pre 1 godinu

@Mastrangelo

Nude se, jedna na poslu, apotekarka, inicira, diskretno se nabacuje znam da mogu odmah da je navatam. Druga na drustvenoj mrezi, slican scenario. misli da je dovoljno sto je simaticna da cemo svi poleteti

Mastrangello

pre 1 godinu

@El Gancho "Uopste nije tacno da muskarci pristaju na svaku ponudu devojke. ..Bas mi se sada nude dve koje bi vecina verovatno na prvu htela da ima..."

Kako to izgleda kada ti se devojke nude?
Ozbiljno pitam, zaista ne znam!

Dott

pre 1 godinu

Sa 20 seks na jednu noc mi je bilo nebitno s kojom, mada sam umeo da pricam kako mi je vazno sa kojom cu.
Sa 30 i 40 nisam kalkulisao jer sam potentan. Nije bilo price u stlu da mi je vazno s kojom cu, jer nemam geometarski kocic pa da ga zabadamu svaku rupu. Boga mi jeste gemetarski kocic i zabadam ga svuda.

ast

pre 1 godinu

Najbitnije je odraditi posao valjano i budite takođe diskretni posle svega. Dakle niko ne očekuje porno glumca niti glumicu. Posle toga imate prolaz kod njenih koleginica/prijateljica/komšinica.
(O'gre, 06. maj 2022 19:22)

Istina. A ima i drugi pristup. Bude dobar seks, pa ti bi prvi jos koju noc, ne samo jednu. I onda navaljujes (kulturno i uporno), bude tu odbijanja, ali ona u nekom trenutku pomisli, ajd sta fali jos jednom. I tako dva-tri puta i onda joj stvarno postanes dosadan. Neznajuci sta ce, napravi ti klopku, namesti ti svoju drugaricu da i sa njom imas seks na jednu noc i onda ona to upotrebi kao jak razlog da joj ne smes vise nikad traziti, kao ljuta je i povredjena, ali i dalje se druzi s ovom drugom najnormalnije. Onda ova druga, "drugarica spasilac", posle treceg seksa na jednu noc, takodje da bi zavrsila tu pricu, prizna da je sve bilo namesteno. Tada je bitno da njih dve imaju i trecu drugaricu, koja je svo vreme tu negde lebdila, i slusala o vasim seksovima za jednu noc, pomalo ljubomorna i koja ce biti tu da "ne moze da veruje" sta su ti uradile ove dve i da te iskreno utesi seksom na jednu noc, jer ti to zasluzujes. Nije lak proces, moras naci pogodno drustvance i naravno, moras se pokazati, ali isplati se. :)

S.P.I.M. (Svojim Putem Idući Muškarci)

pre 1 godinu

Naravno da lavovski deo žena oseća veliko Kajanje: biološki digitron u glavi pišti kao ALARM da roba nije naplaćena već poklonjena... najgori osećaj za svakog Trgovca pa i trgovkinje seksom...

Ali, teše se da su se morale kockati na taj način - Alfa mužjak se ne da vrteti oko prsta a Konkurencija ubitačna pa uvek pokušaju da ga u'vate u mišolovku po sistemu "Ako prođe-prođe"...

Che

pre 1 godinu

To je zabava za klince. Imam 43 godine, jedan propali brak, 2 dece i trenutno 4 žene sa sličnim životnim iskustvima s kojima prakticiram neobavezan seks. Malo jest naporno, al šta da se radi.

Nina

pre 1 godinu

Apsolutno podržavam sex za jednu noć pod uslovom da me tip posle toga ne smara. Odlična razonoda i većina mojih drugarica i ja ga redovno upražnjavamo. Dobiješ zadovoljstvo a nemaš obaveze.

Nesto "pisti" kaze struka

pre 1 godinu

"biološki digitron u glavi pišti"

Brak i veza nisu bioloske kategorije nego drustvene, koje polako izumiru i sve manje pišti taj alarm o kojem pricas.
Zapravo, pre bi se reklo da nesto pisti vama, ali pre ce biti nemogucnost prilagodjavanja i promaja u glavi, jer se samo vi bunite i kukate sto zena moze sex za jednu noc, sto se razvodi, raskida, sto ne trpi zajednicu.... Samo se vasa kuknjava cuje svaki put kad vidite zenu da radi ono sto su muskarci radili oduvek

Mali ljudi

pre 1 godinu

"Naravno da lavovski deo žena oseća veliko Kajanje: biološki digitron u glavi pišti kao ALARM da roba nije naplaćena već poklonjena... najgori osećaj za svakog Trgovca pa i trgovkinje seksom..."

Naravno da ce onaj koji misli da su zene i danas mutave pa da ne dobijaju nista u krevetu da razmislja ovako. Prijatelju, dobila je isto sto i on, dobila je sex, razonodu, nema posledicnog smaranja, "alfe" tome i sluze, mogu se imati deca i upraznjavati neobavezan sex, ako do tvog sela jos nije stigla informacija da znas i ako ono "tik-tok" aludira na to. Jedno ne iskljucuje drugo, ali dok ti to ukapiras prodje voz.

O'gre

pre 1 godinu

Najbitnije je odraditi posao valjano i budite takođe diskretni posle svega. Dakle niko ne očekuje porno glumca niti glumicu. Posle toga imate prolaz kod njenih koleginica/prijateljica/komšinica.

Samo primećujem

pre 1 godinu

@(Nesto "pisti" kaze struka, 6. maj 2022 23:49)
Muškarci i žene imaju različite mogućnosti za seks. Muškarac treba žestoko da se trudi da bi došao do seksa, da ima strategiju, kada i kako prići, šta reći, uraditi, kako je osvojiti, koji poklon kupiti, u koji restoran izvesti, biti odmeren, ne ispasti bilmez a ne ispasti ni mekušac, ne biti ni davež ni ćutalica,... i da bude srećan ako nađe jednu-dve nedeljno. A žene, pa dovoljno je da liče na nešto i da hoće. Potrebno je samo da daju par sitnih znakova momcima sa kojima se dopisuju i oni već idu korak napred. Mogu promeniti trojicu dnevno ako žele. Ako neće tako, onda moze da ode u prvi klub oko ponoći i već će imati nekoliko udvarača kojima je dovoljno da kaže "ajmo".
Tako da to nikako ne može biti isto kada muškarac i žena rade.

Svakom svoje

pre 1 godinu

@Apsolutno podržavam sex za jednu noć pod uslovom da me tip posle toga ne smara. Odlična razonoda i većina mojih drugarica i ja ga redovno upražnjavamo. Dobiješ zadovoljstvo a nemaš obaveze.
(Nina, 6. maj 2022 20:57)

Ti i drugarice bas imate zeludac... Imam neke bliske drugarice koje su mi rekle da su to probale jednom ili dvaput, i da su se svaki put nakon toga osecale prljavo i jeftino, i da imaju knedlu u grlu kad god sretnu te momke na ulici. Posebno ako su sa nekim deckom sa kojim im je lepo.

El Gancho

pre 1 godinu

Uopste nije tacno da muskarci pristaju na svaku ponudu devojke. Mi koji malo bolje izgledamo cemo svakako gledati da budemo sa onom koja nam se svidja a ne zato sto je ona htela tako. Bas mi se sada nude dve koje bi vecina verovatno na prvu htela da ima, ali ja cekam jednu zelenooku koju muvam desetak dana

Mastrangello

pre 1 godinu

@El Gancho "Uopste nije tacno da muskarci pristaju na svaku ponudu devojke. ..Bas mi se sada nude dve koje bi vecina verovatno na prvu htela da ima..."

Kako to izgleda kada ti se devojke nude?
Ozbiljno pitam, zaista ne znam!

Дулее

pre 1 godinu

Najbitnije je odraditi posao valjano i budite takođe diskretni posle svega. Dakle niko ne očekuje porno glumca niti glumicu. Posle toga imate prolaz kod njenih koleginica/prijateljica/komšinica.
(O'gre, 06. maj 2022 19:22)

Iskusno - istina ziva.

Žena

pre 1 godinu

Najvažnije što treba da znate o sexu za jednu noć je da će to stvarno biti samo sex za jednu noć. Ako ste pametne, razumećete šta hoću da kažem.

23 god pastuv

pre 1 godinu

Apsolutno podržavam sex za jednu noć pod uslovom da me tip posle toga ne smara. Odlična razonoda i većina mojih drugarica i ja ga redovno upražnjavamo. Dobiješ zadovoljstvo a nemaš obaveze.
(Nina, 6. maj 2022 20:57)

Dogovoreno, samo ostavi neki kontakt pošto i ja volim na jednu noć.

El Gancho

pre 1 godinu

@Mastrangelo

Nude se, jedna na poslu, apotekarka, inicira, diskretno se nabacuje znam da mogu odmah da je navatam. Druga na drustvenoj mrezi, slican scenario. misli da je dovoljno sto je simaticna da cemo svi poleteti

Čeki opinionista del cazzo

pre 1 godinu

Mamurnim rečima moga komše, nelečenog alkoholičara:" Sinko, gre'ota je da seks traje samo jednu noć, ali zato je sifilis za ceo život !"

Mila

pre 1 godinu

Tako da to nikako ne može biti isto kada muškarac i žena rade.
(Samo primećujem, 7. maj 2022 06:39)

Skroz isto, on ima seks / ona ima seks. Ona istina ne mora da se dokazuje jer su muškarci uglavnom paćenici i ne biraju, ali dobila je seks koji joj je bio cilj i u kom je uživala koliko biste i vi, da ste došli do njega :) pa onda kmekme, čisto ljubomorisanje, moralisanje i kiseljenje groždja.

Very stable genius

pre 1 godinu

Apsolutno podržavam sex za jednu noć pod uslovom da me tip posle toga ne smara. Odlična razonoda i većina mojih drugarica i ja ga redovno upražnjavamo. Dobiješ zadovoljstvo a nemaš obaveze.
(Nina, 6. maj 2022 20:57)


Da nisi ti neki debeli Zeljko?

Nesto pisti, kaze struka

pre 1 godinu

@(Nesto "pisti" kaze struka, 6. maj 2022 23:49)
Muškarci i žene imaju različite mogućnosti za seks. Muškarac treba žestoko da se trudi da bi došao do seksa, da ima strategiju, kada i kako prići, šta reći, uraditi, kako je osvojiti, koji poklon kupiti, u koji restoran izvesti, biti odmeren, ne ispasti bilmez a ne ispasti ni mekušac, ne biti ni davež ni ćutalica,...

U tome i jeste poenta. Da uzmemo da si u pravu, a kad oboje hoce neobavezan sex ne treba ni priblizno svo to cimanje, ali da uzmemo da je tako - dakle, ne kukaju muskarci jer je sex za jedno vece nesto lose, nemoralno, donosi bolest i svakovrsno zlo, nego iz ciste ljubomore - nije im toliko lako da ga imaju, a da jeste, cinili bi to 15 puta dnevno. Zato bi bilo lepo da se manemo foliranja i gledamo s neke moralne visine zene koje to rade i pricamo za njima da su ovakve ili onakve. To samo po sebi nije znaci nista lose, ali cemo omalovazavati i nagrdjivati one koji to rade iz ciste zlobe jer mi ne mozemo. Vrhunac licemerja

Sara

pre 1 godinu

@ samo primecujem
Pa ko vam je kriv kad ste laki. Hocete skoro sa svakom, za razliku od zena koje nece sa svakim, pa cak ni one koje zovete " radodajkama" . A kakvi ste onda vi kada vecina vas razmislja " samo da mi neka da" . Sa tim stavom ni ne cudi me sto nemate bas mnogo uspeha.

Vlado

pre 1 godinu

Tako da to nikako ne može biti isto kada muškarac i žena rade.
(Samo primećujem, 07. maj 2022 06:39)

Bukvalno rade isto, samo si ti ljut sto one mozda mogu cesce od tebe pa moralises :D.
Uvek je to razlog kod "cuvara morala, patrijarhata i reda" nikakav moral oni ne cuvaju samo su besni sto oni ne mogu kako i koliko hoce pa su im onda zene krive i daj da njima zabranimo. Kako jadno

Bivsi dizajner tobogana

pre 1 godinu

ako se desio preko dana, cenim da se to ne racuna ?
(ljubav svima, 6. maj 2022 19:30)


I ja se pitam, ima li neka opcija za seks na jedan dan.
Nocu mi uospte ne odgovara.

Root

pre 1 godinu

Izuzetno tesko da sex za jednu noc moze da bude uspesan narocito kada zadjete u neke ozbiljne godine. Za fantastican sex potrebno je vreme upoznavanja, sta partner voli u krevet, sta ne voli, gde su erogene zone. Duga predigra, mazenje, zajednicko tusiranje, dorucak. Mozda sam staromodan ali vecina zena voli takav seks. Klinke koje su za brzinsko pucanje nikada nece znati sta je pravi sex. Slusam price gde zene za tri ili cetiri seksualna odnosa samo jednom dozive vrhunac??? To nije niblizu dobar sex. One koje vole da se pucaju one ne znaju sta je vrhunac, neke ga cak godinama nisu dozivele i to smatraju za normalnim. Tako da, samo laganica, dobar odnos a praznjenje zanemarite, nije vredno.

Nesto pisti, kaze struka

pre 1 godinu

@Samo primecujem - ako uzmemo da je istina sve sto kazes - mada kad oboje hoce sex za jedno vece nema uopste toliko cimanja - upravo u tome je kvaka.
Hajmo onda da se manemo laznog moralisanja zasto su zene lose ako ga imaju. Budimo onda iskreni i ne folirajmo se - jedini razlog zasto odredjeni tipovi imaju maliciozne komentare prema tim zenama nije ni zbog cega drugog nego zbog toga sto one lakse stizu do cilja od njih a svi zele bas to. Znaci mani me glasica u glavi, bioloskih, urodjenih potreba, moralnih i drugih obzira, i svega ostalog, u osnovi je cista zavist ona moze ja ne mogu ili njoj je lakse meni je teze. E, pa onda ajde da ne pljujemo onog drugog da je ovakav ili onakav samo zato sto moze da sebi priusti ono sto bismo i mi, ali nam je teze. Dakle, sam cin nije sporan jer ga svi prizeljkujemo i ne cini osobu ni gorom ni boljom od nas, sto neko vec rece. A pljuvanje po tim ljudima proizilazi iz ciste zavisti, ne iz nekih visih vrednosti, kako neki vole da se postave

XXL

pre 1 godinu

Sve što bi trebalo da znate o sexu za jednu noć? Nikad nisam znao, a za ovo navedeno po tačkama prvi put čujem i vidim. Naravno kad je sex gotov, a ni gradivo nisam savladao.

sf

pre 1 godinu

Sve sto bi trebalo da znate o seksu za jednu noc ? Apsolutno nista, a i to je suvise. Sirovo uparivanje parceta mesa uz visoku verovatnocu dobijanja nepozvanih posetilaca. Promiskuitet u danasanje doba brzih Internet-platformi gde je sledece parce mesa udaljeno samo jedan dodir na ekranu, ima sasvim drugo znacenje nego u nekim ranijim vremenima. I tu vise ne pomaze puno ni standardna zastita, osim ako pre toga ne obuces skafander. I to je to.

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 1 godinu

Apsolutno podržavam sex za jednu noć pod uslovom da me tip posle toga ne smara. Odlična razonoda i većina mojih drugarica i ja ga redovno upražnjavamo. Dobiješ zadovoljstvo a nemaš obaveze.
(Nina, 6. maj 2022 20:57)


Da nisi ti neki debeli Zeljko?

(Very stable genius, 06. maj 2022 21:58)

Mislim da je Zoran.

Leotar

pre 1 godinu

"ALARM da roba nije naplaćena već poklonjena... "

Jao neki i danas zive u iluziji da zeni sex ne moze da bude nesto sto dobije i uziva u istom, vec samo nesto sto daje za nekakvu naknadu.
I onda ti i takvi kukaju sto nemaju srece u vezama ili sto su opljackani. Pa sou s vama, stvarno

Marijana

pre 1 godinu

@Drax.Ovo važi i u obrnutom slučaju. Nisam nikada razmišljala kakvih žena ima, dok se nisam zatekla u firmi koja je pretežno ženska. E tamo šta ima, uf, nisam verovala dok nisam videla. Da, tako da na 10. specijalaca jedna normalna, ali i na deset muškaraca, jedan normalan. To je isto, nema tu razlike. Sve je nažalost više nikakvih i muškaraca i žena, bez karaktera, bez etike, bez šarma, jedno veliko ništa.

cankju

pre 1 godinu

Imala sam takvih momenata da uvece ili posle par dana poznanstva prosto pozelim odnos sa drugom osobom. Nekad se to i desavalo, nekad ne. Naravno, ja sam bila ta koja je kao zensko davala znak, oni su pristajali jos u startu (sto opet dosta govori i o muskarcima). Zakljucak koji sam izvuka iz tih par avanturica je sledeci: sto vam je manje stalo do druge osobe i sto je nizi nivo razumevanja i poklapanja, lakse ce vam biti da samo odete. Cista fizicka razonoda, ali onda sta to znaci? Aktivnost bez emocija, strasti, povezanosti, prosta vezba i praznjenje cije zadovoljstvo traje mozda dan dva posle. Nema ovo veze sa pricom “zene su emotivna bica”, svi smo mi emotivna bica i sumnjam da je i muskarcima bas lepo da godinama redjaju samo seme i kombinacije i da nikako ne mogu da se povezu i ostvare dublju vezu sa zenom koja im se svidja. Nego su godinama uceni da “to tako treba” i da potiskuju emocije, pa sad misle da se jede sve sto leti.. Svi mi imamo potrebu povezivanja na mentalnom pa onda na emotivnom nivou, i ovakve veze su samo i primarno nagonske i kratkotrajne a samim tim i oduzimaju energiju za trazenje neceg svrsishodnijeg

Seks je lep ali je nekad cena previsoka

pre 1 godinu

Seks za jednu noc, antibiotici za 2 meseca.
(kamasutra, 6. maj 2022 21:40)

Još poraznije je što se niko od mladih ne testira nego samo idu dalje, pa onda kada dobiju izražene simptome ozbiljnog problema to posle bude često sa posledicama na reproduktivni sistem oba pola. Kad si mlad i oprezan gledaju te kao budalu...