Zašto su muškarci opsednuti velikim grudima?

Utorak, 12.07.2022.

15:32

Izvor: zenskimagazin.rs

Zašto su muškarci opsednuti velikim grudima? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

Redd

pre 1 godinu

Potpuno netačno Majo! Svi će ti muškarci reći da to nije istina, da je 14cm u stvari sjajno a da žene koje ne misle tako - lažu ?
(Lars, 16. jul 2022 23:04)

Nijedan neće reći to, ali smo takođe svesni da uz malo kinte svaka će nam ići pokorno uz nogu, kao kerić.
To ti je stvar sa ženama. Nešto im je bitno dok ne dođe nešto bitnije.

Kinta uvek trijumfuje. Ima onog od 8 cm da zove najvećim na svetu kada oseti da će za to dobiti nešto. Klasična dresura.

Lars

pre 1 godinu

Iz istog razloga, zbog kog smo mi napaljenije kad vidimo velike penise. Nije isti dekolte kad je 2 i 5, kao sto nije isti penis od 14cm i 20cm.
(Maja, 12. jul 2022 21:31)

Potpuno netačno Majo! Svi će ti muškarci reći da to nije istina, da je 14cm u stvari sjajno a da žene koje ne misle tako - lažu 😁

keki

pre 1 godinu

Ne bih se ja tu mnogo premisljao. Sto vece, vise osmeha mi izmame, prosto je prirodno. Velika kolicina zenstvenosti i privlacnosti i to je to.

rajko

pre 1 godinu

Prva i osnovna stvar kod mene je da su grudi prirodne bez obzira na veličinu.Silikoni su mi odvratni i ne razumem muškarce koji se lože na to posebno kad cura umesto grudi ima dve lopte.Obično velike grudi nisu i skladne i po meni su bolje srednje i čvršće.

bVb

pre 1 godinu

Žena bez grudi je kao zavesa bez draperija....
(ekonomista, 13. jul 2022 13:21)

Trend je minimalistički, ni zavese više ne meću, a o draperijama ne pomišljaju

Sasa

pre 1 godinu

SVE JE TO SUPER ALI DOSADI BRZO!
(warlock, 13. jul 2022 12:35)

Kad bi samo shvatili tvoj komentar kako treba i svet bi daleko bolji bio....

Komša

pre 1 godinu

Ja mislim da je proporcija bitnija od veličine za dopadljivost.
Zavisi od gradje žene.
Ne stoje dobro svakoj ženi petice npr.

Pre svega bitno je da su "v zdelevanju z naravo - Fruktal".Prirodne.To govori i o mentalnoj stabilnosti,izmedju ostalog.
A oblik.
Teško je reci,opisati - pipneš pa probaš i tako.
Valjda je tako lakse da se odredi da li odgovaraju.



Opsednutost je baš jaka reč.Nije prikladna.

Goxy

pre 1 godinu

Uvek prvo gledam struk. Ako ga nema ništa dalje ne gledam. Ako ga ima, sledeće visina, ja sam visok pa mora i ona. Onda ide faca, mora da je slatka bez seljačkih crta. I na kraju grudi:
ako je riba za jednu noć da su velike što veće
ako hoću da je ženim srednje ili još bolje male

Prirodna selekcija

pre 1 godinu

grudi su bolje manje, ali čvršće i lepe, ali guza i noge treba da budu top!
(matori, 12. jul 2022 23:35)

Zasto se neko nekome svidi je individualna stvar a nesto sasvim drugo zasto muskarci generalno vole velike grudi i pozadinu.

Meni je za prvi utisak bitno jedino lice. Za mene je za prvo privlacenje paznje potrebno da zena ima prirodni sarm. Posle toga je bitna licnost. Ostalo je dodatak koji nije neophodan.

Moja zena je meni prelepa u licu. Licem me sarmirala a karakterom osvojila. Pored toga ima velike grudi i dupe ali bio bi sa njom i da su male.

Poenta nije zasto neko voli nekoga, vec zasto su generalno muskarcima privlacni odredjeni detalji na zenama.

Muskarac je muskarac a zena je zena. Bez obzira na nivo svesti, svi(>90%) smo programirani. Programirani smo nasim hormonima i nagonima i iskustvima.

Od vise hiljada godina ljudske istorije, samo zadnjih 100 godina hrana nije tesko dostupna.

Zene sa velikim grudima i dupetom u proslosti su bile siguran znak da je zena imala dovoljno hrane da se razvije, a time je postajala bolji kandidat za radjanje. Debljina i bela koza su do pre stotinjak godina bila znak bogastva.

Sirotinja je bila mrsava jer nije imala sta da jede a koza im je bila tamna od suncanja(teskog rada) na njivama.

Jednostavno nije moguce izbrisati desetine hiljada godina genetike.

Profesor Dušan

pre 1 godinu

Zašto muškarci gledaju u velike ženske grudi ? Kako bre zašto? Pa zbog zdravlja !
Gledanje u ženske grudi produžava život 5 minuta .
Gledanje u velike ženske grudi produžava život 10 minuta !

pa vi sad nemojte da gledate .

Dusan

pre 1 godinu

Svojevremeno sam mojoj ženi, u šali, govorio da ću je prijaviti za sajam poljoprivrede u Novom Sadu. Pola bolnice je dojila sa njenim peticama. A zašto volimo velike grudi. Verovatno je to instikt od rođenja. Ko je sisao velike grudi, on ih kasnije obožava. Navika. I obrnuto.

Uzicanin

pre 1 godinu

@Velike grudi znače više mleka za potomstvo, tako da je i stopa preživljavanja mladunaca veća. Tako je to kod primata, pa i kod ljudi.
(Kvante, 12. jul 2022 22:49)

Apsolutno nikakve veze nema kolicina mleka i velicina grudi.

Litlle Morgen

pre 1 godinu

Mali broj zena ima velike grudi mozda su zato muskarci opsednuti sa njima, retka su pojava. Silikoni se ne racunaju nisu isto kao prirodne. Ima dosta muskaraca koji su ostali frustrirani zato sto nikada nisu mogli da dodju do cetvorki i petica. Oni kao ne vole vece grudi, kiselo im je grozdje:)

Bojan

pre 1 godinu

Isto bi zene reagovale kad bi pored njih prosao neko sa trecom nogom u uskom belom sorcu recimo, i sve opisano bi onda moglo da se primeni u tom slucaju.

Miroslav

pre 1 godinu

Najbitnije je kakva je žena u glavi , lepota i da li se poklapate karakterno. Ja volim i da ima veće grudi, i to mi je bitan faktor pri odabiru partnerke. Sa godinama smo valjda sve izbirljiviji. Velike grudi su mi fetis.Dupe ko dupe, ne moze da bude toliko lose koliko moze sisa bez.

zanimljivo

pre 1 godinu

Mislim da su im sad vaznija doopeta, od grudi.
Muskarci vole ono sto im industrija servira, a sad im se serviraju mahom zadnjice. Intenzivno pocelo od "Kardasijan estetika" ere i svi prihvatili kao ovcice. Bice zanimljivo videti sta ce biti sledece

Uvijek kontra

pre 1 godinu

Ja uopšte nisam opsednut velikim grudima i mislim da u tome nema istine. Ženske grudi i pozadina su privlačne ako su oble i uopšte ne treba da su velike. Većinom su pravih mera kod već udatih žena zbog rađanja, ali tada su već zauzete pa u njima uživaju samo muževi :).

sempervivum

pre 1 godinu

Ја нисам опседнут грудима уопште.
Ништа не вреде велике груди, ако фигура у целини не изгледа добро, а за фигуру су важнији кукови, струк, ноге, задњица.
Многе жене које имају велике груди изгледају дебело уколико фигура изостане у целини. Такође, ако горе имају превише, а доле премало, то буде најгора комбинација, личи на чупа-чупс лизалицу (као лопта на штапу).

Nebojša

pre 1 godinu

Velike grudi koje lepo izgledaju naravno velike grudi koje vise ili su nejednake ili čudno oblikovane nikako bolje onda i male naravno to je samo moje mišljenje.

🙂

pre 1 godinu

@ matori

Zbog ovakvih ću namerno otići na Adu da sunčam svoje DNO noge sa celulitom i svoje nesavršeno dupe i boli me uvo za takve paćenike.

Nikola

pre 1 godinu

Eeee, ali devojke sa vecim grudima su redje u prilici da setaju bez brusa. Evo komsinica svaki dan bez brusa, svaki put zamagli ogledalo u liftu koliko se preznojim.

me

pre 1 godinu

@ matori
Žao mi je što ovo moram reći, ali ti si od onih fašista što se ženskog izgleda tiče koji očekuju da se žena svakog leta svuče i nabija mu butine i guzicu u oči, jer ako nije tako, ne valja. Kako te nije sramota da nekome nabijaš komplekse, jer kao što je poznato mnoge žene se stide svog celulita? A celulit im je genetski tu. MTreba ja da se osećam manje vredno jer iz tvojih stavova proizlazi da i prostitutka i najšupljoglaviji budak bez celulita i mozga više vredi od mene. Je l bi imao hrabrosti nekome da to kažeš u lice? Jadna i tvoja sestra i sve žene o kojima misliš na ružan način, a da toga nisu ni svesne.

Čeki opinionista del cazzo

pre 1 godinu

Mamurnim rečima moga komše, nelečenog alkoholičara :

"Sinko, nema nikakve misterije u tome što ljudi mnogo vole, mnogo velike dojke.

Treba se poći od toga da je nešto mnogo samo u slučaju da te biju !"

Nikola

pre 1 godinu

Uopšte ne moraju biti velike, niti svakoj ženi stoje. To je pre ono što svaka seljana voli ,kao neku popularnu marku automobila ...

slatka

pre 1 godinu

Ne posmatram ljude parcijalno. Zamislite da mi je kod nekoga važniji penis od svega ostalog. Ako se ponaša nezrelo, lenj je, samo mu je izgled važan, po ceo dan se licka da ostavi utisak na okolinu i ništa drugo pod kapom nebeskom ga ne interesuje, niti radi, pa džaba mu izgled. Isto tako, da sam muško, sigurno ne bih bila sa nekim samo zbog grudi ili zadnjice. Ali i dalje, ne smatram izgled nevažnim. Važan je inicijalno, ali je važnije ono što uvidiš kada nekoga bolje upoznaš. Ako mene neko odbacuje jer neko drugi ima "bolje du*e" pa eno mu d*peta. Ja sam osoba.

crazy

pre 1 godinu

@ Alyce

Seks spreda je intimniji, jer se možete gledati u lice. Izrazi lica tokom odnosa mogu biti baš jak afrodizijak isto kao i uzdisaji ili lagani "dirty talk". Seks otpozadi je isto nezamenljiv. Stiskanje guze, maženje grudi, snažno hvatanje i masaža u uzbuđenju, sve to je izluđujuće. Jače dodirivanje i stiskanje butina, zadnjice... na to nisu imuni ni muškarci, ni žene. Isto i sisanje vrška prstiju na rukama, usklađeni ritam tela, kada se izgubite u strasti. Seks se ne tiče samo izgleda i erogenih zona, već i istinskog opuštanja i uživanja sa partnerom, gde ste slobodni da se u strasti izgubite i što reče pesma "ne čujete ništa, samo govor tijela..." ok, čujete, ali... znate šta hoću reći. 🙂

matori

pre 1 godinu

@Velike grudi znače više mleka za potomstvo, tako da je i stopa preživljavanja mladunaca veća. Tako je to kod primata, pa i kod ljudi.
(Kvante, 12. jul 2022 22:49)

veze nemaš...
moja žena ima male grudi, ali je dvoje dece po 10 meseci dojila i imala dovoljno mleka.
moja sestra ima velike grudi, ali je svoje dvoje dece ukupno dojila jedno dve nedelje, a i tada ih dohranjivala. posle samo veštačko mleko... nemam pojma sa čim to ima veze.
kad sam već pomenuo ženu... grudi su bolje manje, ali čvršće i lepe, ali guza i noge treba da budu top!

Perica

pre 1 godinu

Ovi guzoljupci mogu ladno i muškarce, svejedno je.
Volimo velike grudi (čvrste i osetljive) i najmanje da su prosečne veličine jer je to sekundarna seksualna karakteristika žene. Nema tu mnogo mudrosti, sve je već neko opisao. Grudi okrugle i srednje do velike, i uzan struk, nema dalje.
Još kad shvatite da su njima bradavice kao i klitoris, ako ste dobar ljubavnik možete imati prezgodnu, prelepu i prepametnu koja će sve raditi jer ćete je maksimalno zadovoljavati. Ostali - ko vam
je kriv :)

Sasa

pre 1 godinu

Cak naprotiv. Mnogo mojih drugara vise voli srednje i manje nego velike. Samo jedan voli velike, ali on je malo cudan tako da njega ne racunam.

XXL

pre 1 godinu

Volim onolike grudi kod žena koliko mogu da mi stanu u šaku kad raširim sve prste. Ako preliva to su za mene velike grudi, a ako fali to su male.

me

pre 1 godinu

Mislim da nisu opsednuti, ali lepo izgleda. Važnije je kakva je neko osoba, ili bi bar trebalo da bude. A sad, ako i lepo izgleda i odgovara kao osoba, to je svakome očaravajuće i izaziva osećaj zadovoljstva. Isto kao i kod nas, žena. Mislim da lepu guzu mogu imati i muškarci, a specifično ženske, i lepe, ženstvene grudi, samo žene.

Alyce Buckman

pre 1 godinu

U davna vremena ljudi su imali seksualne odnose samo "od nazad", kao I ostale zivotinje. Kada smo razvili govor počeli smo da upraznjavamo seks "od napred", grudi I usne su frontalna zamena za zadnjicu I vaginu, veoma jednostavno I očigledno, a sta je u ovom tekstu, nemam pojma...

Ivke

pre 1 godinu

Ja sa kojom god sam bio a da je imala velike grudi, dozvoljavala je da joj po njima zavrsim. Mada ja sam malo podlo to radio, okretao i na gore, pa ode to i prema ustima i licu. Nijedna se nije bunila, cak su se i smejale, a ne znaju da se ja napravim trapavko :)

Комша

pre 1 godinu

Ако их је жена изложила на изволите у дубоком деколтеу зашто да не погледам? Ипак је то њен излог?

Prle

pre 1 godinu

Ne znam iz kog razloga ali mene ne uzbudjuju grudi, osim da je lepo vizuwlno i za odmorit oci. Dobra guza me mnogo vise uspaljuje. Grudi moze da nosi i majicu tokom seksa, svejedno mi je.

Lars

pre 1 godinu

Ne znam cemu ovakvi tekstovi koji nemaju veze sa zivotom i nabijaju komplekse zenama..i nije tacno da velike grudi izgledaju savrseno u svemu. Ima ko se bas lozi na to, ima ko se lozi i na male, ali 80% muskaraca ne trazi nista specijalno po tom pitanju

Mladen

pre 1 godinu

Meni su odvratne, beskorisan deo tela koje nesposobne žene ističu jer nemaju druge vrednosti. O silikonjarama imam još niže mišljenje i u tome vidim veliku slsbost. A muškarce koji to vole jednostavno ignorišem i smatram maloumnima.
Primetio sam da žene koje imaju male grudi se mnogo više trude u životu.

Maja

pre 1 godinu

Iz istog razloga, zbog kog smo mi napaljenije kad vidimo velike penise. Nije isti dekolte kad je 2 i 5, kao sto nije isti penis od 14cm i 20cm.

Lars

pre 1 godinu

Ne znam cemu ovakvi tekstovi koji nemaju veze sa zivotom i nabijaju komplekse zenama..i nije tacno da velike grudi izgledaju savrseno u svemu. Ima ko se bas lozi na to, ima ko se lozi i na male, ali 80% muskaraca ne trazi nista specijalno po tom pitanju

Maja

pre 1 godinu

Iz istog razloga, zbog kog smo mi napaljenije kad vidimo velike penise. Nije isti dekolte kad je 2 i 5, kao sto nije isti penis od 14cm i 20cm.

Комша

pre 1 godinu

Ако их је жена изложила на изволите у дубоком деколтеу зашто да не погледам? Ипак је то њен излог?

slatka

pre 1 godinu

Ne posmatram ljude parcijalno. Zamislite da mi je kod nekoga važniji penis od svega ostalog. Ako se ponaša nezrelo, lenj je, samo mu je izgled važan, po ceo dan se licka da ostavi utisak na okolinu i ništa drugo pod kapom nebeskom ga ne interesuje, niti radi, pa džaba mu izgled. Isto tako, da sam muško, sigurno ne bih bila sa nekim samo zbog grudi ili zadnjice. Ali i dalje, ne smatram izgled nevažnim. Važan je inicijalno, ali je važnije ono što uvidiš kada nekoga bolje upoznaš. Ako mene neko odbacuje jer neko drugi ima "bolje du*e" pa eno mu d*peta. Ja sam osoba.

Ivke

pre 1 godinu

Ja sa kojom god sam bio a da je imala velike grudi, dozvoljavala je da joj po njima zavrsim. Mada ja sam malo podlo to radio, okretao i na gore, pa ode to i prema ustima i licu. Nijedna se nije bunila, cak su se i smejale, a ne znaju da se ja napravim trapavko :)

Sasa

pre 1 godinu

Cak naprotiv. Mnogo mojih drugara vise voli srednje i manje nego velike. Samo jedan voli velike, ali on je malo cudan tako da njega ne racunam.

crazy

pre 1 godinu

@ Alyce

Seks spreda je intimniji, jer se možete gledati u lice. Izrazi lica tokom odnosa mogu biti baš jak afrodizijak isto kao i uzdisaji ili lagani "dirty talk". Seks otpozadi je isto nezamenljiv. Stiskanje guze, maženje grudi, snažno hvatanje i masaža u uzbuđenju, sve to je izluđujuće. Jače dodirivanje i stiskanje butina, zadnjice... na to nisu imuni ni muškarci, ni žene. Isto i sisanje vrška prstiju na rukama, usklađeni ritam tela, kada se izgubite u strasti. Seks se ne tiče samo izgleda i erogenih zona, već i istinskog opuštanja i uživanja sa partnerom, gde ste slobodni da se u strasti izgubite i što reče pesma "ne čujete ništa, samo govor tijela..." ok, čujete, ali... znate šta hoću reći. 🙂

matori

pre 1 godinu

@Velike grudi znače više mleka za potomstvo, tako da je i stopa preživljavanja mladunaca veća. Tako je to kod primata, pa i kod ljudi.
(Kvante, 12. jul 2022 22:49)

veze nemaš...
moja žena ima male grudi, ali je dvoje dece po 10 meseci dojila i imala dovoljno mleka.
moja sestra ima velike grudi, ali je svoje dvoje dece ukupno dojila jedno dve nedelje, a i tada ih dohranjivala. posle samo veštačko mleko... nemam pojma sa čim to ima veze.
kad sam već pomenuo ženu... grudi su bolje manje, ali čvršće i lepe, ali guza i noge treba da budu top!

Prle

pre 1 godinu

Ne znam iz kog razloga ali mene ne uzbudjuju grudi, osim da je lepo vizuwlno i za odmorit oci. Dobra guza me mnogo vise uspaljuje. Grudi moze da nosi i majicu tokom seksa, svejedno mi je.

XXL

pre 1 godinu

Volim onolike grudi kod žena koliko mogu da mi stanu u šaku kad raširim sve prste. Ako preliva to su za mene velike grudi, a ako fali to su male.

Mladen

pre 1 godinu

Meni su odvratne, beskorisan deo tela koje nesposobne žene ističu jer nemaju druge vrednosti. O silikonjarama imam još niže mišljenje i u tome vidim veliku slsbost. A muškarce koji to vole jednostavno ignorišem i smatram maloumnima.
Primetio sam da žene koje imaju male grudi se mnogo više trude u životu.

me

pre 1 godinu

Mislim da nisu opsednuti, ali lepo izgleda. Važnije je kakva je neko osoba, ili bi bar trebalo da bude. A sad, ako i lepo izgleda i odgovara kao osoba, to je svakome očaravajuće i izaziva osećaj zadovoljstva. Isto kao i kod nas, žena. Mislim da lepu guzu mogu imati i muškarci, a specifično ženske, i lepe, ženstvene grudi, samo žene.

Perica

pre 1 godinu

Ovi guzoljupci mogu ladno i muškarce, svejedno je.
Volimo velike grudi (čvrste i osetljive) i najmanje da su prosečne veličine jer je to sekundarna seksualna karakteristika žene. Nema tu mnogo mudrosti, sve je već neko opisao. Grudi okrugle i srednje do velike, i uzan struk, nema dalje.
Još kad shvatite da su njima bradavice kao i klitoris, ako ste dobar ljubavnik možete imati prezgodnu, prelepu i prepametnu koja će sve raditi jer ćete je maksimalno zadovoljavati. Ostali - ko vam
je kriv :)

Uzicanin

pre 1 godinu

@Velike grudi znače više mleka za potomstvo, tako da je i stopa preživljavanja mladunaca veća. Tako je to kod primata, pa i kod ljudi.
(Kvante, 12. jul 2022 22:49)

Apsolutno nikakve veze nema kolicina mleka i velicina grudi.

Alyce Buckman

pre 1 godinu

U davna vremena ljudi su imali seksualne odnose samo "od nazad", kao I ostale zivotinje. Kada smo razvili govor počeli smo da upraznjavamo seks "od napred", grudi I usne su frontalna zamena za zadnjicu I vaginu, veoma jednostavno I očigledno, a sta je u ovom tekstu, nemam pojma...

Prirodna selekcija

pre 1 godinu

grudi su bolje manje, ali čvršće i lepe, ali guza i noge treba da budu top!
(matori, 12. jul 2022 23:35)

Zasto se neko nekome svidi je individualna stvar a nesto sasvim drugo zasto muskarci generalno vole velike grudi i pozadinu.

Meni je za prvi utisak bitno jedino lice. Za mene je za prvo privlacenje paznje potrebno da zena ima prirodni sarm. Posle toga je bitna licnost. Ostalo je dodatak koji nije neophodan.

Moja zena je meni prelepa u licu. Licem me sarmirala a karakterom osvojila. Pored toga ima velike grudi i dupe ali bio bi sa njom i da su male.

Poenta nije zasto neko voli nekoga, vec zasto su generalno muskarcima privlacni odredjeni detalji na zenama.

Muskarac je muskarac a zena je zena. Bez obzira na nivo svesti, svi(>90%) smo programirani. Programirani smo nasim hormonima i nagonima i iskustvima.

Od vise hiljada godina ljudske istorije, samo zadnjih 100 godina hrana nije tesko dostupna.

Zene sa velikim grudima i dupetom u proslosti su bile siguran znak da je zena imala dovoljno hrane da se razvije, a time je postajala bolji kandidat za radjanje. Debljina i bela koza su do pre stotinjak godina bila znak bogastva.

Sirotinja je bila mrsava jer nije imala sta da jede a koza im je bila tamna od suncanja(teskog rada) na njivama.

Jednostavno nije moguce izbrisati desetine hiljada godina genetike.

🙂

pre 1 godinu

@ matori

Zbog ovakvih ću namerno otići na Adu da sunčam svoje DNO noge sa celulitom i svoje nesavršeno dupe i boli me uvo za takve paćenike.

me

pre 1 godinu

@ matori
Žao mi je što ovo moram reći, ali ti si od onih fašista što se ženskog izgleda tiče koji očekuju da se žena svakog leta svuče i nabija mu butine i guzicu u oči, jer ako nije tako, ne valja. Kako te nije sramota da nekome nabijaš komplekse, jer kao što je poznato mnoge žene se stide svog celulita? A celulit im je genetski tu. MTreba ja da se osećam manje vredno jer iz tvojih stavova proizlazi da i prostitutka i najšupljoglaviji budak bez celulita i mozga više vredi od mene. Je l bi imao hrabrosti nekome da to kažeš u lice? Jadna i tvoja sestra i sve žene o kojima misliš na ružan način, a da toga nisu ni svesne.

sempervivum

pre 1 godinu

Ја нисам опседнут грудима уопште.
Ништа не вреде велике груди, ако фигура у целини не изгледа добро, а за фигуру су важнији кукови, струк, ноге, задњица.
Многе жене које имају велике груди изгледају дебело уколико фигура изостане у целини. Такође, ако горе имају превише, а доле премало, то буде најгора комбинација, личи на чупа-чупс лизалицу (као лопта на штапу).

Profesor Dušan

pre 1 godinu

Zašto muškarci gledaju u velike ženske grudi ? Kako bre zašto? Pa zbog zdravlja !
Gledanje u ženske grudi produžava život 5 minuta .
Gledanje u velike ženske grudi produžava život 10 minuta !

pa vi sad nemojte da gledate .

rajko

pre 1 godinu

Prva i osnovna stvar kod mene je da su grudi prirodne bez obzira na veličinu.Silikoni su mi odvratni i ne razumem muškarce koji se lože na to posebno kad cura umesto grudi ima dve lopte.Obično velike grudi nisu i skladne i po meni su bolje srednje i čvršće.

zanimljivo

pre 1 godinu

Mislim da su im sad vaznija doopeta, od grudi.
Muskarci vole ono sto im industrija servira, a sad im se serviraju mahom zadnjice. Intenzivno pocelo od "Kardasijan estetika" ere i svi prihvatili kao ovcice. Bice zanimljivo videti sta ce biti sledece

Bojan

pre 1 godinu

Isto bi zene reagovale kad bi pored njih prosao neko sa trecom nogom u uskom belom sorcu recimo, i sve opisano bi onda moglo da se primeni u tom slucaju.

bVb

pre 1 godinu

Žena bez grudi je kao zavesa bez draperija....
(ekonomista, 13. jul 2022 13:21)

Trend je minimalistički, ni zavese više ne meću, a o draperijama ne pomišljaju

Komša

pre 1 godinu

Ja mislim da je proporcija bitnija od veličine za dopadljivost.
Zavisi od gradje žene.
Ne stoje dobro svakoj ženi petice npr.

Pre svega bitno je da su "v zdelevanju z naravo - Fruktal".Prirodne.To govori i o mentalnoj stabilnosti,izmedju ostalog.
A oblik.
Teško je reci,opisati - pipneš pa probaš i tako.
Valjda je tako lakse da se odredi da li odgovaraju.



Opsednutost je baš jaka reč.Nije prikladna.

Nikola

pre 1 godinu

Uopšte ne moraju biti velike, niti svakoj ženi stoje. To je pre ono što svaka seljana voli ,kao neku popularnu marku automobila ...

Nikola

pre 1 godinu

Eeee, ali devojke sa vecim grudima su redje u prilici da setaju bez brusa. Evo komsinica svaki dan bez brusa, svaki put zamagli ogledalo u liftu koliko se preznojim.

Uvijek kontra

pre 1 godinu

Ja uopšte nisam opsednut velikim grudima i mislim da u tome nema istine. Ženske grudi i pozadina su privlačne ako su oble i uopšte ne treba da su velike. Većinom su pravih mera kod već udatih žena zbog rađanja, ali tada su već zauzete pa u njima uživaju samo muževi :).

Sasa

pre 1 godinu

SVE JE TO SUPER ALI DOSADI BRZO!
(warlock, 13. jul 2022 12:35)

Kad bi samo shvatili tvoj komentar kako treba i svet bi daleko bolji bio....

Litlle Morgen

pre 1 godinu

Mali broj zena ima velike grudi mozda su zato muskarci opsednuti sa njima, retka su pojava. Silikoni se ne racunaju nisu isto kao prirodne. Ima dosta muskaraca koji su ostali frustrirani zato sto nikada nisu mogli da dodju do cetvorki i petica. Oni kao ne vole vece grudi, kiselo im je grozdje:)

Nebojša

pre 1 godinu

Velike grudi koje lepo izgledaju naravno velike grudi koje vise ili su nejednake ili čudno oblikovane nikako bolje onda i male naravno to je samo moje mišljenje.

Dusan

pre 1 godinu

Svojevremeno sam mojoj ženi, u šali, govorio da ću je prijaviti za sajam poljoprivrede u Novom Sadu. Pola bolnice je dojila sa njenim peticama. A zašto volimo velike grudi. Verovatno je to instikt od rođenja. Ko je sisao velike grudi, on ih kasnije obožava. Navika. I obrnuto.

keki

pre 1 godinu

Ne bih se ja tu mnogo premisljao. Sto vece, vise osmeha mi izmame, prosto je prirodno. Velika kolicina zenstvenosti i privlacnosti i to je to.

Goxy

pre 1 godinu

Uvek prvo gledam struk. Ako ga nema ništa dalje ne gledam. Ako ga ima, sledeće visina, ja sam visok pa mora i ona. Onda ide faca, mora da je slatka bez seljačkih crta. I na kraju grudi:
ako je riba za jednu noć da su velike što veće
ako hoću da je ženim srednje ili još bolje male

Miroslav

pre 1 godinu

Najbitnije je kakva je žena u glavi , lepota i da li se poklapate karakterno. Ja volim i da ima veće grudi, i to mi je bitan faktor pri odabiru partnerke. Sa godinama smo valjda sve izbirljiviji. Velike grudi su mi fetis.Dupe ko dupe, ne moze da bude toliko lose koliko moze sisa bez.

Čeki opinionista del cazzo

pre 1 godinu

Mamurnim rečima moga komše, nelečenog alkoholičara :

"Sinko, nema nikakve misterije u tome što ljudi mnogo vole, mnogo velike dojke.

Treba se poći od toga da je nešto mnogo samo u slučaju da te biju !"

Redd

pre 1 godinu

Potpuno netačno Majo! Svi će ti muškarci reći da to nije istina, da je 14cm u stvari sjajno a da žene koje ne misle tako - lažu ?
(Lars, 16. jul 2022 23:04)

Nijedan neće reći to, ali smo takođe svesni da uz malo kinte svaka će nam ići pokorno uz nogu, kao kerić.
To ti je stvar sa ženama. Nešto im je bitno dok ne dođe nešto bitnije.

Kinta uvek trijumfuje. Ima onog od 8 cm da zove najvećim na svetu kada oseti da će za to dobiti nešto. Klasična dresura.

Lars

pre 1 godinu

Iz istog razloga, zbog kog smo mi napaljenije kad vidimo velike penise. Nije isti dekolte kad je 2 i 5, kao sto nije isti penis od 14cm i 20cm.
(Maja, 12. jul 2022 21:31)

Potpuno netačno Majo! Svi će ti muškarci reći da to nije istina, da je 14cm u stvari sjajno a da žene koje ne misle tako - lažu 😁

Mladen

pre 1 godinu

Meni su odvratne, beskorisan deo tela koje nesposobne žene ističu jer nemaju druge vrednosti. O silikonjarama imam još niže mišljenje i u tome vidim veliku slsbost. A muškarce koji to vole jednostavno ignorišem i smatram maloumnima.
Primetio sam da žene koje imaju male grudi se mnogo više trude u životu.

Ivke

pre 1 godinu

Ja sa kojom god sam bio a da je imala velike grudi, dozvoljavala je da joj po njima zavrsim. Mada ja sam malo podlo to radio, okretao i na gore, pa ode to i prema ustima i licu. Nijedna se nije bunila, cak su se i smejale, a ne znaju da se ja napravim trapavko :)

Perica

pre 1 godinu

Ovi guzoljupci mogu ladno i muškarce, svejedno je.
Volimo velike grudi (čvrste i osetljive) i najmanje da su prosečne veličine jer je to sekundarna seksualna karakteristika žene. Nema tu mnogo mudrosti, sve je već neko opisao. Grudi okrugle i srednje do velike, i uzan struk, nema dalje.
Još kad shvatite da su njima bradavice kao i klitoris, ako ste dobar ljubavnik možete imati prezgodnu, prelepu i prepametnu koja će sve raditi jer ćete je maksimalno zadovoljavati. Ostali - ko vam
je kriv :)

Prle

pre 1 godinu

Ne znam iz kog razloga ali mene ne uzbudjuju grudi, osim da je lepo vizuwlno i za odmorit oci. Dobra guza me mnogo vise uspaljuje. Grudi moze da nosi i majicu tokom seksa, svejedno mi je.

Goxy

pre 1 godinu

Uvek prvo gledam struk. Ako ga nema ništa dalje ne gledam. Ako ga ima, sledeće visina, ja sam visok pa mora i ona. Onda ide faca, mora da je slatka bez seljačkih crta. I na kraju grudi:
ako je riba za jednu noć da su velike što veće
ako hoću da je ženim srednje ili još bolje male

Lars

pre 1 godinu

Ne znam cemu ovakvi tekstovi koji nemaju veze sa zivotom i nabijaju komplekse zenama..i nije tacno da velike grudi izgledaju savrseno u svemu. Ima ko se bas lozi na to, ima ko se lozi i na male, ali 80% muskaraca ne trazi nista specijalno po tom pitanju

Alyce Buckman

pre 1 godinu

U davna vremena ljudi su imali seksualne odnose samo "od nazad", kao I ostale zivotinje. Kada smo razvili govor počeli smo da upraznjavamo seks "od napred", grudi I usne su frontalna zamena za zadnjicu I vaginu, veoma jednostavno I očigledno, a sta je u ovom tekstu, nemam pojma...

Sasa

pre 1 godinu

Cak naprotiv. Mnogo mojih drugara vise voli srednje i manje nego velike. Samo jedan voli velike, ali on je malo cudan tako da njega ne racunam.

Maja

pre 1 godinu

Iz istog razloga, zbog kog smo mi napaljenije kad vidimo velike penise. Nije isti dekolte kad je 2 i 5, kao sto nije isti penis od 14cm i 20cm.

matori

pre 1 godinu

@Velike grudi znače više mleka za potomstvo, tako da je i stopa preživljavanja mladunaca veća. Tako je to kod primata, pa i kod ljudi.
(Kvante, 12. jul 2022 22:49)

veze nemaš...
moja žena ima male grudi, ali je dvoje dece po 10 meseci dojila i imala dovoljno mleka.
moja sestra ima velike grudi, ali je svoje dvoje dece ukupno dojila jedno dve nedelje, a i tada ih dohranjivala. posle samo veštačko mleko... nemam pojma sa čim to ima veze.
kad sam već pomenuo ženu... grudi su bolje manje, ali čvršće i lepe, ali guza i noge treba da budu top!

Dusan

pre 1 godinu

Svojevremeno sam mojoj ženi, u šali, govorio da ću je prijaviti za sajam poljoprivrede u Novom Sadu. Pola bolnice je dojila sa njenim peticama. A zašto volimo velike grudi. Verovatno je to instikt od rođenja. Ko je sisao velike grudi, on ih kasnije obožava. Navika. I obrnuto.

Miroslav

pre 1 godinu

Najbitnije je kakva je žena u glavi , lepota i da li se poklapate karakterno. Ja volim i da ima veće grudi, i to mi je bitan faktor pri odabiru partnerke. Sa godinama smo valjda sve izbirljiviji. Velike grudi su mi fetis.Dupe ko dupe, ne moze da bude toliko lose koliko moze sisa bez.

Litlle Morgen

pre 1 godinu

Mali broj zena ima velike grudi mozda su zato muskarci opsednuti sa njima, retka su pojava. Silikoni se ne racunaju nisu isto kao prirodne. Ima dosta muskaraca koji su ostali frustrirani zato sto nikada nisu mogli da dodju do cetvorki i petica. Oni kao ne vole vece grudi, kiselo im je grozdje:)

crazy

pre 1 godinu

@ Alyce

Seks spreda je intimniji, jer se možete gledati u lice. Izrazi lica tokom odnosa mogu biti baš jak afrodizijak isto kao i uzdisaji ili lagani "dirty talk". Seks otpozadi je isto nezamenljiv. Stiskanje guze, maženje grudi, snažno hvatanje i masaža u uzbuđenju, sve to je izluđujuće. Jače dodirivanje i stiskanje butina, zadnjice... na to nisu imuni ni muškarci, ni žene. Isto i sisanje vrška prstiju na rukama, usklađeni ritam tela, kada se izgubite u strasti. Seks se ne tiče samo izgleda i erogenih zona, već i istinskog opuštanja i uživanja sa partnerom, gde ste slobodni da se u strasti izgubite i što reče pesma "ne čujete ništa, samo govor tijela..." ok, čujete, ali... znate šta hoću reći. 🙂

XXL

pre 1 godinu

Volim onolike grudi kod žena koliko mogu da mi stanu u šaku kad raširim sve prste. Ako preliva to su za mene velike grudi, a ako fali to su male.

slatka

pre 1 godinu

Ne posmatram ljude parcijalno. Zamislite da mi je kod nekoga važniji penis od svega ostalog. Ako se ponaša nezrelo, lenj je, samo mu je izgled važan, po ceo dan se licka da ostavi utisak na okolinu i ništa drugo pod kapom nebeskom ga ne interesuje, niti radi, pa džaba mu izgled. Isto tako, da sam muško, sigurno ne bih bila sa nekim samo zbog grudi ili zadnjice. Ali i dalje, ne smatram izgled nevažnim. Važan je inicijalno, ali je važnije ono što uvidiš kada nekoga bolje upoznaš. Ako mene neko odbacuje jer neko drugi ima "bolje du*e" pa eno mu d*peta. Ja sam osoba.

Čeki opinionista del cazzo

pre 1 godinu

Mamurnim rečima moga komše, nelečenog alkoholičara :

"Sinko, nema nikakve misterije u tome što ljudi mnogo vole, mnogo velike dojke.

Treba se poći od toga da je nešto mnogo samo u slučaju da te biju !"

Profesor Dušan

pre 1 godinu

Zašto muškarci gledaju u velike ženske grudi ? Kako bre zašto? Pa zbog zdravlja !
Gledanje u ženske grudi produžava život 5 minuta .
Gledanje u velike ženske grudi produžava život 10 minuta !

pa vi sad nemojte da gledate .

Bojan

pre 1 godinu

Isto bi zene reagovale kad bi pored njih prosao neko sa trecom nogom u uskom belom sorcu recimo, i sve opisano bi onda moglo da se primeni u tom slucaju.

Комша

pre 1 godinu

Ако их је жена изложила на изволите у дубоком деколтеу зашто да не погледам? Ипак је то њен излог?

Prirodna selekcija

pre 1 godinu

grudi su bolje manje, ali čvršće i lepe, ali guza i noge treba da budu top!
(matori, 12. jul 2022 23:35)

Zasto se neko nekome svidi je individualna stvar a nesto sasvim drugo zasto muskarci generalno vole velike grudi i pozadinu.

Meni je za prvi utisak bitno jedino lice. Za mene je za prvo privlacenje paznje potrebno da zena ima prirodni sarm. Posle toga je bitna licnost. Ostalo je dodatak koji nije neophodan.

Moja zena je meni prelepa u licu. Licem me sarmirala a karakterom osvojila. Pored toga ima velike grudi i dupe ali bio bi sa njom i da su male.

Poenta nije zasto neko voli nekoga, vec zasto su generalno muskarcima privlacni odredjeni detalji na zenama.

Muskarac je muskarac a zena je zena. Bez obzira na nivo svesti, svi(>90%) smo programirani. Programirani smo nasim hormonima i nagonima i iskustvima.

Od vise hiljada godina ljudske istorije, samo zadnjih 100 godina hrana nije tesko dostupna.

Zene sa velikim grudima i dupetom u proslosti su bile siguran znak da je zena imala dovoljno hrane da se razvije, a time je postajala bolji kandidat za radjanje. Debljina i bela koza su do pre stotinjak godina bila znak bogastva.

Sirotinja je bila mrsava jer nije imala sta da jede a koza im je bila tamna od suncanja(teskog rada) na njivama.

Jednostavno nije moguce izbrisati desetine hiljada godina genetike.

keki

pre 1 godinu

Ne bih se ja tu mnogo premisljao. Sto vece, vise osmeha mi izmame, prosto je prirodno. Velika kolicina zenstvenosti i privlacnosti i to je to.

Lars

pre 1 godinu

Iz istog razloga, zbog kog smo mi napaljenije kad vidimo velike penise. Nije isti dekolte kad je 2 i 5, kao sto nije isti penis od 14cm i 20cm.
(Maja, 12. jul 2022 21:31)

Potpuno netačno Majo! Svi će ti muškarci reći da to nije istina, da je 14cm u stvari sjajno a da žene koje ne misle tako - lažu 😁

Redd

pre 1 godinu

Potpuno netačno Majo! Svi će ti muškarci reći da to nije istina, da je 14cm u stvari sjajno a da žene koje ne misle tako - lažu ?
(Lars, 16. jul 2022 23:04)

Nijedan neće reći to, ali smo takođe svesni da uz malo kinte svaka će nam ići pokorno uz nogu, kao kerić.
To ti je stvar sa ženama. Nešto im je bitno dok ne dođe nešto bitnije.

Kinta uvek trijumfuje. Ima onog od 8 cm da zove najvećim na svetu kada oseti da će za to dobiti nešto. Klasična dresura.

me

pre 1 godinu

Mislim da nisu opsednuti, ali lepo izgleda. Važnije je kakva je neko osoba, ili bi bar trebalo da bude. A sad, ako i lepo izgleda i odgovara kao osoba, to je svakome očaravajuće i izaziva osećaj zadovoljstva. Isto kao i kod nas, žena. Mislim da lepu guzu mogu imati i muškarci, a specifično ženske, i lepe, ženstvene grudi, samo žene.

Nikola

pre 1 godinu

Uopšte ne moraju biti velike, niti svakoj ženi stoje. To je pre ono što svaka seljana voli ,kao neku popularnu marku automobila ...

zanimljivo

pre 1 godinu

Mislim da su im sad vaznija doopeta, od grudi.
Muskarci vole ono sto im industrija servira, a sad im se serviraju mahom zadnjice. Intenzivno pocelo od "Kardasijan estetika" ere i svi prihvatili kao ovcice. Bice zanimljivo videti sta ce biti sledece

Nikola

pre 1 godinu

Eeee, ali devojke sa vecim grudima su redje u prilici da setaju bez brusa. Evo komsinica svaki dan bez brusa, svaki put zamagli ogledalo u liftu koliko se preznojim.

Komša

pre 1 godinu

Ja mislim da je proporcija bitnija od veličine za dopadljivost.
Zavisi od gradje žene.
Ne stoje dobro svakoj ženi petice npr.

Pre svega bitno je da su "v zdelevanju z naravo - Fruktal".Prirodne.To govori i o mentalnoj stabilnosti,izmedju ostalog.
A oblik.
Teško je reci,opisati - pipneš pa probaš i tako.
Valjda je tako lakse da se odredi da li odgovaraju.



Opsednutost je baš jaka reč.Nije prikladna.

me

pre 1 godinu

@ matori
Žao mi je što ovo moram reći, ali ti si od onih fašista što se ženskog izgleda tiče koji očekuju da se žena svakog leta svuče i nabija mu butine i guzicu u oči, jer ako nije tako, ne valja. Kako te nije sramota da nekome nabijaš komplekse, jer kao što je poznato mnoge žene se stide svog celulita? A celulit im je genetski tu. MTreba ja da se osećam manje vredno jer iz tvojih stavova proizlazi da i prostitutka i najšupljoglaviji budak bez celulita i mozga više vredi od mene. Je l bi imao hrabrosti nekome da to kažeš u lice? Jadna i tvoja sestra i sve žene o kojima misliš na ružan način, a da toga nisu ni svesne.

🙂

pre 1 godinu

@ matori

Zbog ovakvih ću namerno otići na Adu da sunčam svoje DNO noge sa celulitom i svoje nesavršeno dupe i boli me uvo za takve paćenike.

Uvijek kontra

pre 1 godinu

Ja uopšte nisam opsednut velikim grudima i mislim da u tome nema istine. Ženske grudi i pozadina su privlačne ako su oble i uopšte ne treba da su velike. Većinom su pravih mera kod već udatih žena zbog rađanja, ali tada su već zauzete pa u njima uživaju samo muževi :).

sempervivum

pre 1 godinu

Ја нисам опседнут грудима уопште.
Ништа не вреде велике груди, ако фигура у целини не изгледа добро, а за фигуру су важнији кукови, струк, ноге, задњица.
Многе жене које имају велике груди изгледају дебело уколико фигура изостане у целини. Такође, ако горе имају превише, а доле премало, то буде најгора комбинација, личи на чупа-чупс лизалицу (као лопта на штапу).

rajko

pre 1 godinu

Prva i osnovna stvar kod mene je da su grudi prirodne bez obzira na veličinu.Silikoni su mi odvratni i ne razumem muškarce koji se lože na to posebno kad cura umesto grudi ima dve lopte.Obično velike grudi nisu i skladne i po meni su bolje srednje i čvršće.

bVb

pre 1 godinu

Žena bez grudi je kao zavesa bez draperija....
(ekonomista, 13. jul 2022 13:21)

Trend je minimalistički, ni zavese više ne meću, a o draperijama ne pomišljaju

Nebojša

pre 1 godinu

Velike grudi koje lepo izgledaju naravno velike grudi koje vise ili su nejednake ili čudno oblikovane nikako bolje onda i male naravno to je samo moje mišljenje.

Sasa

pre 1 godinu

SVE JE TO SUPER ALI DOSADI BRZO!
(warlock, 13. jul 2022 12:35)

Kad bi samo shvatili tvoj komentar kako treba i svet bi daleko bolji bio....

Uzicanin

pre 1 godinu

@Velike grudi znače više mleka za potomstvo, tako da je i stopa preživljavanja mladunaca veća. Tako je to kod primata, pa i kod ljudi.
(Kvante, 12. jul 2022 22:49)

Apsolutno nikakve veze nema kolicina mleka i velicina grudi.