Uspešne žene

Woman.Comm of the 2024 Year nagrade: Sada za ceo Adriatic region

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da regionalni Woman.Comm Club otvara prijave za treće po redu WOMAN.COMM OF THE YEAR nagrade!

19.06.2024.

15:49

Izvor: superžena

0
Woman.Comm of the 2024 Year nagrade: Sada za ceo Adriatic region
BGStock72/Shutterstock

Podeli:

Ove godine imamo i veliku novost – takmičenje se širi na ceo Adriatic region. Do sada su mogle biti nominovane samo uspešne žene iz Bosne i Hercegovine, a sada očekujemo i prijave iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Slovenije.

WOMAN.COMM OF THE YEAR je nagrada kojom Woman.Comm Club želi da promoviše profesionalne uzore, da slavi njihov uspeh, ali i da doprinese razvoju komunikacijske industrije u celom našem regionu. Na završnoj svečanosti, 15. oktobra u Vijećnici u Sarajevu, proglasićemo WOMAN.COMM OF THE YEAR u svim kategorijama.

Za nagradu WOMAN.COMM OF THE YEAR 2024. može biti nominovana svaka žena koja radi u komunikacijskoj industriji u regionu iz:

*Marketinških i PR agencija

*Marketing i PR sektora u kompanijama

*Medija

Nominaciju mogu poslati svi koji žele da istaknu izvanredne žene u našoj industriji dajući tako svoj doprinos njihovoj zasluženoj promociji. Nominacija od strane članice Woman.Comm Cluba donosi nominovanoj osobi poseban bod prilikom glasanja.

Nominacije su moguće u sledećim kategorijama:

WOMAN.COMM OF THE YEAR – MARKETING STAR: Priznanje za uspešno upravljanje marketinškim komunikacijama kompanije/brenda s posebnim doprinosom u unapređenju poslovanja kompanije i položaja brenda na tržištu.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – PR STAR: Priznanje za uspešno eksterno komuniciranje korporativnih vrednosti kompanije/brenda.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – MEDIA STAR: Priznanje za značajan doprinos razvoju medijske industrije.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – AGENCY STAR: Priznanje za značajan doprinos u razvoju komunikacijske i kreativne industrije.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – RISING STAR: Priznanje mladoj i talentovanoj ženi za rad u oblasti marketinga, komunikacija i medija.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – EMPLOYER BRANDING STAR: Priznanje za uspešno sprovođenje employer branding kampanja koje su doprinele većoj vidljivosti i prepoznatljivosti kompanije kao poželjnog poslodavca kod eksterne javnosti, ali i unapređenju komunikacije među zaposlenima.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – DIGITAL MARKETING STAR: Priznanje za najbolje vođenje brenda u digitalnim medijima i unapređenje brend rezultata i performansi na internetu.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – CSR STAR: Priznanje za najbolje sprovođenje društveno odgovornih projekata kompanije i projekata održivog poslovanja.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – DESIGN/CREATIVE STAR: Priznanje za izuzetno kreativne ekspertkinje koje su ostvarile značajan doprinos u području dizajna i kreiranja kreativnog koncepta u komunikacijskoj i marketinškoj industriji.

Posebne kategorije:

WOMAN.COMM OF THE YEAR – REGIONAL AMBASSADOR STAR: Priznanje dodeljuje Woman.Comm Club jednoj članici za njenu podršku, promovisanje Kluba, učestvovanje u aktivnostima Kluba i njegovoj promociji u zemljama regiona.

WOMAN.COMM OF THE YEAR – SPECIAL STAR: Posebno priznanje za lični doprinos razvoju struke.

Woman.Comm Club

Nominacije:

Prijave se podnose isključivo elektronskim putem na web stranici: https://womancomm.club/woman-comm-of-the-year/.

Potrebno je popuniti prijavni formular, priložiti osnovne informacije o nominovanoj osobi i kratko obrazloženje.

Prijave traju do 30. septembra 2024, a finalistkinje u svim kategorijama biće zvanično objavljene 7. oktobra.

Žiri i proglašenje pobednica

Žiri i ove godine čine poslovne žene s velikim iskustvom u komunikacijskoj industriji i prošlogodišnje dobitnice WOMAN.COMM OF THE YEAR nagrade.

Proglašenje pobednica biće održano na gala svečanosti 15. oktobra, a specijalni muzički gosti biće Amira Medunjanin i Boško Jović.

Učešće na takmičenju za Woman.Comm of the Year je besplatno. Ulaznica za gala veče je besplatna za finalistkinje, dok standardna ulaznica iznosi 150 KM + PDV.

Ulaznicu za gala veče možete kupiti odvojeno po navedenoj ceni ili u sklopu kotizacija za Woman.Comm konferenciju 2024 koje će uskoro biti dostupne na stranici: https://womancomm.club/konferencija/. Broj mesta je ograničen.

Za više informacija ili pitanja pišite nam na: contact@womancomm.club.

Podržite uspešne žene i doprinesite razvoju komunikacijske industrije u regionu prijavom na WOMAN.COMM OF THE YEAR 2024!