Aktuelno

Demi Mur u letnjem kompletu izgleda bar 20 godina mlađe: Sija u belom FOTO

Holivudska zvezda pojavila se u opuštenijem, prirodnijem izdanju na crvenom tepihu i očarala prisutne.

12.06.2024.

18:43

Izvor: superžena

9
Demi Mur u letnjem kompletu izgleda bar 20 godina mlađe: Sija u belom FOTO
Profimedia

Podeli:

Glumica Demi Mur se pre nekoliko dana pojavila na premijeri dokumentarnog filma "Brats" na Tribeca festivalu u Njujorku, i privukla veliku pažnju kao i nedavno na Filmskom festivalu u Kanu.

Pre nekoliko godina je već bila na meti kritika zbog "preterivanja" s plastičnim operacijama, kada ju je pratio glas da promoviše veštačku lepotu i da "ne liči na sebe".

Demi Mur je neko ko teško prihvata starenje, bar su tada kružile takve glasine, međutim, nakon toga se okrenula drugačijem imidžu i ponovo nas "vratila" na prirodniji izgled koji podrazumeva i poneku vidljivu boru na njenom licu.

Profimedia

Neguje i prirodnu kosu, pa joj ne smetaju ni sede koje smo imali prilike da vidimo u Kanu, a sada je zablistala u belom letnjem kompletu, pažjivo uklopljenom s obućom i nakitom. Zlatni detalji našli su se na širokim pantalonama i na gornjem delu, kao i na cipelama, a nosila je i zlatni nakit. Kao šlag na tortu, odlučila se za jarko crveni lak, romantične lokne, a šminka je bila neutralna i odlično je izgledala uz celokupan stajling.

Profimedia