Aktuelno

Avgust nije mogao bolje da počne: Objavila fotke u bikiniju, a grudi jedva staju FOTO

Glumica Salma Hajek nedavno je objavila par atraktivnih fotografija na mrežama i time je, blago rečeno, uznemirila javnost.

01.08.2024.

10:43

Izvor: superžena

17
Avgust nije mogao bolje da počne: Objavila fotke u bikiniju, a grudi jedva staju FOTO
Profimedia

Podeli:

Kako se vidi, slavna meksička glumica je svoje mnogobrojne fanove počastila fotkama u zelenom bikiniju, a bujne grudi bile su u prvom planu.

"Čekam avgust", napisala je slavna glumica u opisu fotografije.

Njena objava na Instagramu prikupila je veliki broj sviđanja, a njeni pratioci na mrežama se nisu suzdržavali od komentarisanja...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

"Ti kao da ne stariš", "57 godina, a i dalje je jedna od najzgodnijih žena na svetu", "Kraljice", Prelepa si", samo su neki komentari...

Inače, Salmu  mnogi smatraju jednom od najlepših glumica svih vremena. U jednom intervjuu za strane medije javno je progovorila o preprekama na svom putu. Kako je rekla, nije mogla da bude angažovana za komedije, jer su joj producenti često sugerisali da "lepe žene ne smeju da budu duhovite".

"Oduvek sam htela da glumim u komedijama, ali ljudi mi nisu dozvolili. Govorili su mi: 'Ti si seksi, pa ne možeš da budeš i duhovita'. Ne samo da nisi smeo da budeš pametan, nego nisi smeo da budeš ni duhovit devedesetih", izjavila je u intervjuu za "GQ".