Aktuelno

Bila je najlepša glumica u istoriji, a danas? Operacije su joj uništile lice FOTO

Izabel Ađani danas ima 69 godina i nije odolela trendu estetske hirurgije.

09.09.2024.

9:06

Izvor: superžena/večernji.hr

0
Bila je najlepša glumica u istoriji, a danas? Operacije su joj uništile lice FOTO
Profimedia

Podeli:

Francuska glumica  nemačko-alžirskog porekla Izabel Ađani proglašena je za najlepšu glumicu u istoriji, a tu titulu dodelio joj je "LA Times".

U istoriju se upisala jer je imala čak pet osvojenih nagrada Cezar za najbolju glumica, a dva puta je bila nominovana za Oskara. Već na početku svoje filmske karijere stekla je status seks-ikone 80-ih, a danas ima 69 godina i često je na meti kritika zbog plastičnih operacija, trendu kojem je i ona, kao i brojne javne ličnosti, podlegla.

Kako mnogi navode, u njenom slučaju plastične operacije nisu mnogo pomogle, naprotiv - uništile su joj onu nesvakidašnju lepotu kojom je osvajala.

Profimedia

Glumica ima sina sa snimateljem Brunom Najtenom. Bila je krajem 80-ih u vezi sa Vorenom Bitijem, a nakon raskida se zaljubila u Danijela Dej-Luisa, s kojim je ljubav trajala šest godina. Ubrzo nakon raskida su dobili dete, pa je ponovo postala mama dečaka.

Iako ne krije da voli botoks i priznaje da često odlazi estetskom hirurgu da bi "ispeglala" bore, negira plastične operacije, premda je evidentno da ima drugačiji nos i usne...

Profimedia