Aktuelno

Pljuvali su je na sva zvona zbog izgleda; Vratila se i pokazala bogovsko telo FOTO

Brazilska lepotica se vratila!

27.09.2024.

18:47

Izvor: superžena

6
Pljuvali su je na sva zvona zbog izgleda; Vratila se i pokazala bogovsko telo FOTO
Profimedia

Podeli:

Adrijana Lima je te 2018. godine poslednji put šetala modnom pistom za čuveni modni brend "Victoria' s Secret". Nakon toga je svoju modeling karijeru stavila na pauzu, jer joj je roditeljska uloga bila mnogo važnija.

Profimedia

Kako je vreme odmicalo, tako se i fizički izgled brazilske lepotice menjao. Ubrzo nakon što je rodila treće dete, krenule su osude šire javnosti na račun njene građe.

Ona je u intervjuu za magazin "People" pričala o svojoj borbi sa viškom kilograma, te je istakla da je "svaki dan za nju nova borba".

I to nije sve...

No, danas je situacija dosta drugačija. Svoju mračnu prošlost ostavila je iza sebe, a na ovogodišnjoj Nedelji mode u Parizu je odlučila da pokaže svoju novu/staru sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

Ona se ovog puta našla u dobro poznatoj ulozi - ulozi manekenke. Lima je monom pistom prošetala za čuveni modni brend "Schiaparelli" u kreaciji za proleće/leto 2025. godine.

Sudeći prema fotografijama, uspela je da povrati figuru koja joj je stvorila ime u svetu modelinga, a njeni mnogobrojni fanovi bili su oduševljeni njeim neočekivanim povratkom.