Aktuelno

Mlađa 23 godine, jedina ga je osvojila: Ko je supruga Sergeja Trifunovića koju je prijavio za nasilje FOTO

Isidora i Sergej Trifunović su u braku nekoliko meseci, a građansko venčanje obavili su pre sedam dana.

23.10.2024.

10:23

Izvor: superžena

0
Mlađa 23 godine, jedina ga je osvojila: Ko je supruga Sergeja Trifunovića koju je prijavio za nasilje FOTO
A.K./ATAImages

Podeli:

Glumac Sergej Trifunović prijavio je suprugu Isidoru za nasilje u porodici - vest je o kojoj bruje domaći mediji, a ova informacija usledila je svega nekoliko dana nakon venčanja, kada su sudbonosno "da" izgovorili drugi put.

Isidora Mijanović i Sergej Trifunović obavili su crkveno venčanje u maju ove godine, a pet meseci kasnije, 16. oktobra, dogodilo se i građansko venčanje u Beogradu.

Isidora je od glumca mlađa 23 godine i čini se da je jedina uspela da osvoji njegovo srce toliko da mu "ukrade slobodu", iako je godinama unazad važio za večitog neženju domaće javne scene. Ponela je suprugovo prezime te postala gospođa Isidora Trifunović, a na društvenim mrežama poslednjih meseci nisu krili koliko su zaljubljeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)

Nije poznato kako su se Sergej i Isidora Trifunović tačno upoznali. Njihova ljubav počela je početkom ove godine, a javnost je ostala iznenađena kada se Isidora pohvalila na društvenim mrežama vereničkim prstenom i porukom da je "vreme da saopšti da se udaje".

S obzirom na Sergejevu prošlost i stavove, mnogi su se prvo zapitali da li je u pitanju samo još jedna šala, ali - ne. U maju su održali tajno venčanje u jednoj crkvi u Beogradu.

Isidora (Mijanović) Trifunović privukla je pažnju kao voditeljka i producentkinja, a mediji su preneli da se nekada zabavljala i sa košarkašem Ninom Čelebićem, koji je javnosti poznat i po vezi sa pevačicom Teodorom Džehverović.

Par živi u glumčevom stanu u Beogradu.