Aktuelno

Holivudske miljenice ipak kriju istinu? Pogledajte gde su uhvaćene FOTO

Dženifer Aniston i Sandra Bulok slikane su ispred jedne privatne ordinacije za plastičnu hirurgiju, a pogledajte u kakvom izdanju.

29.03.2024.

12:02

Izvor: superžena

9
Holivudske miljenice ipak kriju istinu? Pogledajte gde su uhvaćene FOTO
Profimedia

Podeli:

Glumice Dženifer Aniston (55) i Sandra Bulok (59) i dalje fizičkim izgledom osvajaju publiku, a već duže vreme nagađa se da li su se podvrgle plastičnoj hirurgiji, koja je odavno zavladala u svetu slavnih ili, jednostavno, prirodno lepo stare.

Holivudske zvezde uočene su pre dva dana kako izlaze iz poznate klinike za plastičnu hirurgiju u Grinviču, a društvo im je pravila i Amanda Anka. Interesantan je podatak da je ova ordinacija specijalizovana za podizanje gornjeg i donjeg dela lica i da se cene tretmana kreću od 50.000 do 100.000 dolara. Podizanje obrva i kapaka je nešto jeftinije, te je cena ovog tretmana oko 30.000 dolara.

Slavne dame posetile su ordinaciju poznatog hirurga čija je specijalnost "podmlađivanje lica i rinoplastika", kako se navodi na veb-stranici klinike.

Na fotografijama koje je objavio Dejli mejl (Daily Mail) vidi se da Dženifer Aniston pokušava da sakrije lice velikim crnim šeširom koji je spustila na čelo, a koji je uklopila s crnim džemperom, čizmama, šalom i farmerkama. Sandra Bulok se skriva iza tamnih sunčanih naočara, a bila je u nešto ležernijoj varijanti.

Profimedia

Dženifer Aniston je davne 2015. godine javno govorila o tome da je probala injekcije i botoks na svom licu, ali da nije ljubitelj takvog vida ulepšavanja. "Ne kažem da nisam probala, ali vidim da je to osetljiv teren. Sve te kozmetičke stvari na meni izgledaju smešno", poručila je tada, dok je njena koleginica privukla veliku pažnju na dodeli Oskara 2018. godine, kada joj je lice izgledalo naduveno, ali je takav izgled opravdala rečima da je bila bolesna i pod alergijom.

"Kad sam videla fotografije i koliko sam natečena, shvatila sam zašto su komentarisali. Ali rekla sam: 'Pa, ako sam dobila injekcije, dobila sam ih samo na vrhu', što nije bilo baš dobro", našalila se tada slavna glumica.

Profimedia

Posle ovoga, ostaje i dalje pitanje da li prirodno stare ili su ipak poklekle pred trendovima ulepšavanja kakobi što duže ostale mladolike. Ipak, činjenica je – ako to i rade, rade na pravi način i bez preterivanja.

Fotografije koje je objavio Dejli mejl (Daily Mail) pogledajte OVDE.