Aktuelno

Zak Efron je neprepoznatljiv: "Hormon rasta ga je uništio" FOTO/VIDEO

Izgled glumca Zaka Efrona ponovo je pokrenuo rasprave na društvenim mrežama nakon što je objavljen intervju za "Entertejnment vikli" (Entertainment Weekly).

Sreda, 08.11.2023.

12:46

Izvor: klix.ba, superžena

Zak Efron je neprepoznatljiv:
Foto: Profimedia

Podeli:

Efron je izgledao gotovo neprepoznatljivo na snimanju naslovnice za "Entertejnment vikli" povodom njegovog novog filma "The Iron Claw". U novom biografskom filmu 36-godišnji glumac igra legendarnog Kevina fon Erika, zvanog Kevin Atkison, profesionalnog rvača koji je postao slavan 1960. godine.

Da bi prikazao člana rvačke porodice Fon Erik, Efron se potrudio da dođe u formu za tu ulogu, a fotografije sa seta su ranije izazvale nevericu zbog njegovog izgleda.

"Počeo sam da postim s prekidima odmah nakon što sam prestao da budem vegan", rekao je Efron za "Mens helt" (Men's Health), te dodao:

"Moje telo nije prerađivalo povrće na pravi način. Tako sam odlučio da prekinem i probam nešto novo. Povremeni post je zaista pomogao u tome".

Kada je video-materijal na pauzi snimanja naslovnice objavljen na mrežama fanovi su bili ponovo iznenađeni, te su se pitali šta se događa sa njegovim licem.

"Šta mu se dogodilo sa licem?", "Hormon rasta mu je uništio vilicu/usne", "Izgleda kao lord Farkvad u Šreku", glasili su komentari

Jedan obožavatelj pokušao je da objasni Efronov novi izgled tvrdeći da je morao da rekonstruiše vilicu nakon nesreće. U intervjuu za "Pipl" (People) u septembru 2022, Efron se osvrnuo na glasine da je imao plastičnu operaciju i otkrio da je slomio vilicu 2013. godine, zbog čega su mu se mišići lica i vilice povećali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.