Aktuelno

Nikada nemojte da ih prevarite, brutalno će vam se osvetiti

One imaju sjajan karakter koji je neverovatno intenzivan, što objašnjava zašto ih u jednom trenutku volimo, a u sledećem ih možemo mrzeti.

16.03.2024.

15:10

Izvor: Atma.hr.

3
Nikada nemojte da ih prevarite, brutalno će vam se osvetiti
BlueSkyImage/Shutterstock

Podeli:

Reč je o Škorpijama. U nastavku pogledajte zašto je to baš tako:

1. Duboko vole

Kada su zaljubljene, to je sa jakim intenzitetom. Ali prvo moraju da otpuste svoj skoro neprobojni stav. One vrlo pažljivo biraju kome će dati svoje srce. Najveći strah im je da će biti izneverene jednom kada otvore svoje srce.

To je razlog zašto stalno testiraju svoje partnere, Škorpija želi da bude sigurna da  je njen partner dostojan. Kada izabere voljenu osobu, to je ozbiljna odluka, jer ostaju sa partnerom do smrti.

2. Intenzivne su

Škorpija uživa u druženju, ali ne vole površne razgovore.  Kada se oseća dobro, angažovana je i raspoložena, pokazuje svoj sjajan smisao za humor, a može biti i sam centar zabave.

One ne gube vreme na čavrljanje. Ne pitajte Škorpiju šta misli o nečemu osim ako niste spremni za vrlo direktan, a ponekad i netaktičan odgovor.

3. Zabavne su

Škorpije imaju oštar smisao za humor, koji može biti nekima uvredljiv, ali smešan drugima. Ako ste osetljivi, to vas može šokirati ili povrediti vaša osećanja.

Njena inteligencija i stil humora daje mogućnost da vidite ironiju u bilo kojoj temi o kojoj ste raspravljali. Oni mogu da uzdrmaju svako okupljanje sa svojim šokantnim komentarima.

4. Neverovatno su snalažljive i nikad ne odustaju

Ne postoji znak u Zodijaku koji je snalažljiviji od Škorpije. One su uporne i prihvatiće svaki izazov, nikada ne odustaju od cilja.

5. Možete im mirno poveriti svoje tajne

Po prirodi, Škorpije su vrlo tajnoviti ljudi, nikada u potpunosti ne otkrivaju svoje najdublje i najmračnije tajne. Odani su i pouzdani. Oni ne cene znatiželjne osobe koje pokušavaju da kopaju po njihovom životu.

6. One moraju da drže sve pod kontrolom

Škorpije su prirodne vođe koje žele da preuzmu nadzor kako bi se stvari odvijale onako kako one žele. Tada se osećaju prijatno i sigurno. Ako im stvari izmaknu kontroli, to im stvara veliki stres. Ironično, njihova potreba za kontrolom je i njihova snaga i njihova slabost.

7. Tajanstvene su

U jednom trenutku mogu da budu otvorene, a  u sledećem tajanstvene. One nikad nisu dosadne. Fascinirane su tamnijom stranom života i uživaju ​​u traženju odgovora na najdublja pitanja i najmračnijih tajni osoba, mesta ili stvari.

One uživaju da istražuju druge osobe, ali često će uzvratiti kontrapitanjem kada nisu spremne da odgovore na njima postavljana pitanja.

Kad odete sa Škorpijom na sastanak, možete osetiti kao da ona o vama zna više nego što vi znate o njoj.

8. Imaju vulkansku narav

Škorpije se ne razbesne lako. Ali kada se to dogodi, očekujte potres od  8,6 po Rihterovoj skali. Zbog kontrolisane prirode, često su mirne i zbavne, ali ako ih neko uznemirava na ličnom nivou, kao što je izdaja njihovog poverenja, očekujte erupciju besa na koju niste navikli.

Škorpijin jezik postaje smrtonosan, a druga osoba će osetiti zloglasni ubod. Ukoliko ih izdate, one će oprostiti, ali nikada neće to zaboraviti. One se smatraju majstorima osvete i poznato je da strpljivo čekaju pravi trenutak da izvrše svoju osvetu. Nemojte nikada prevariti Škorpiju.

9. Imaju izražene psihičke sposobnosti

Škorpije su među psihički najosetljivijim znakovima Zodijaka. One su vrlo oštroumne i imaju smisao za hvatanje osećanja i emocija neke osobe do te mere da znaju šta ona misli pre nego što uopšte otvori svoja usta.

10. Strastvene su

Škorpija se takođe smatra najstrastvenijim znakom Zodijaka. Iako joj je seks važan, ako vas odabere za partnera, to je zauvek. Ova duboka vezanost za  partnere je ono što može dovesti do ljubomore i posesivnosti u njihovim odnosima. Ako ste u braku sa Škorpijom, verujte – nikada nećete naći lojalnijeg partnera od nje.