Aktuelno

Nikad im se ne poveravajte: Ova 3 znaka će odati i najveću tajnu

To ne znači da su loši, već su samo vrlo razgovorljivi i neoprezni, pa će vaše tajne u rekordnom roku saznati svi.

18.09.2024.

18:38

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Hana Dunđerov

0
Nikad im se ne poveravajte: Ova 3 znaka će odati i najveću tajnu
Merla/Shutterstock

Podeli:

Svako ima nekog prijatelja koji nije najmisterioznija osoba na svetu. Kako vreme prolazi, postajemo sve pažljiviji u vezi s tim šta im poveravamo. Ako pripadate jednom od ovih znakova, možda ste prijatelji iz priče baš vi. Zato što ili ne razmišljaju dovoljno pre nego što progovore ili uživaju da dele lične podatke, ne samo svoje, već i tuđe, nisu poznati po svojoj sposobnosti ili želji da čuvaju tajne.

Lav

Sve dok ima publiku koja ga sluša, Lav priča najluđe priče i najneverovatnije informacije koje su mu na raspolaganju. Uživa u tome što je u centru pažnje i učiniće sve da to dobije, čak i ako to znači da deli sve o svom ličnom životu – ili, što je još gore, o životima drugih. Čini se da nema filtera između njegovih misli i reči.

Vaga

Istina je da se sukobljava s Blizancima u svojoj sklonosti da deli više informacija nego što bi trebalo, ali na kraju pobeđuje, jer to nikada ne prestaje da radi. Ni na sastancima s prijateljima, ni u grupnim ćaskanjima gde, danju i noću, nijednu temu ne smatra previše ličnom ili nametljivom. Ako ništa drugo, ako ste fascinirani mračnim ili sočnim porodičnim i prijateljskim pričama, ne tražite dalje od Vage, koja kao da ih uvek ima u džepu.

Strelac

To je znak toliko ekstrovertan da zaboravlja da bude diskretan ili tajnovit. Takođe zaljubljenik u iskrenost, često će popustiti u želji da kaže više nego što ima pravo. Dakle, ako mu je nešto na pameti, nije važno da li ste vas dvoje ili stoji na podijumu: podeliće to sa celim svetom, čak i ne razmišljajući o tome kakve bi posledice mogle biti.