Aktuelno

Dolazi mračna i nepredvidiva energija: Ljubavni trougao i sumnjive ponude će nekoga iznenaditi

Pripremite se, jer od 23. septembra Sunce je u znaku Vage, u kojem Crni Mesec sada sprovodi svoj podmukli tranzit do 1. aprila 2025. godine.

23.09.2024.

18:56

Izvor: atma.hr

0
Dolazi mračna i nepredvidiva energija: Ljubavni trougao i sumnjive ponude će nekoga iznenaditi
Profimedia

Podeli:

Ovo sugeriše da u periodu do 22. oktobra svi budu na milost i nemilost najmračnijoj i najnepredvidivijoj energiji, kada sva izobličenja sazvežđa Vage isplivaju na površinu.

Od 23. septembra do 22. oktobra prostor će biti ispunjen energijom, koja će biti maksimalno ispunjena distorzijama u sudskim i pravnim stvarima.

Odnosom će dominirati izmišljeni dogovori, fiktivne izjave ljubavi i neke sumnje u izdaju. Neće biti činjenica kao takvih, Sunce u Vagi će osloboditi Lilit i mnoge stvari će izgledati kao odraz u iskrivljenom ogledalu.

Ključ adekvatnosti u ovom carstvu haosa je poverenje u suve brojke, činjenice i dokumentaciju. Sve što se "pojavilo" ili nije dokumentovano neće važiti. Zato budite oprezni i pokušajte da sve dogovore dovedete do zvaničnog poravnanja.

Ako ste u ljubavnom trouglu, vaša prepiska može biti otvorena. Pomračenje u Vagi 2. oktobra biće to najteži test jer počinje novi ciklus vezan za lične strahove u odnosima među ljudima.

Ovo je vreme kada svako može da bude svedok neke drame, intrige ili možda ljubavnog trougla.

Naročito 3. oktobra, na dan konjunkcije Lilit i Sunca, mogu se pojaviti informacije koje su bile skrivene ili ćete dobiti ponudu sa sumnjivim tonom.

Kako će Sunce u Vagi doneti karmičke dugove u naše živote

Ceo tranzit Sunca kroz Vagu, do kraja oktobra, biće povezan sa sukobima po pitanjima vaših prošlih veza.

Na primer, možda češće nego obično komunicirate sa ljudima iz svog starog tima ili sa romantičnim partnerima sa kojima ste bili u vezi pre skoro 10 godina. Ako vam je poznat osećaj da niste stigli do kraja nekih komunikacija, onda će vas Sunce naterati da u ovim odnosima obratite posebnu pažnju.