Aktuelno

Bliži se pomračenje: Ovnovi će dobiti jednu šansu, a ovaj znak će snositi posledice

Već 2. oktobra istovremeno će se desiti dva važna astrološka događaja: pomračenje Sunca i mlad Mesec.

27.09.2024.

21:42

Izvor: atma.hr

0
Bliži se pomračenje: Ovnovi će dobiti jednu šansu, a ovaj znak će snositi posledice
Nicoleta Ionescu/Shutterstock

Podeli:

I Mesec i Sunce biće u Vagi. A šta to znači za ostale horoskopske znake i ko treba da se pripremi za transformaciju u finansijskom sektoru?

Ovog dana biće teško izbeći tenzije u komunikaciji čak i sa najbližima. Stvar je u tome što nam energija predstojećih transformacija (ličnih i globalnih) neće dozvoliti da sedimo mirno.

Nemojte biti previše radikalni u svojim uverenjima! Vaga uvek teži ravnoteži; u takvom periodu ne treba ići protiv njihove prirode.

Rak

Rakovi znaju bolje od svih da je mlad Mesec odličan za pokretanje novih projekata. Ni pomračenje Sunca neće poremetiti njihove planove!

Prvo, ovaj kardinalni znak je posebno osetljiv na događaje koji se dešavaju na osi Ovan-Vaga. A najbliže pomračenje Sunca bukvalno "buši" energijom ove mešavine vatre i vazduha.

Drugo, Mars će u ovom trenutku biti u Raku. Zahvaljujući brzoj energiji Marsa, stvari će ići uzbrdo za Raka.

Ovan

Još jedan kardinalni znak da je vreme za promene. Ovnovi, moći ćete da zablistate u javnosti zahvaljujući svojim aktivnim akcijama. Ali postoji važan uslov: ne preterujte!

Tokom perioda pomračenja, Mars, vaša vladajuća planeta, biće u kvadratu sa Suncem. Ova pozicija će vam dati sve potrebne resurse za postizanje željenih ciljeva.

PeopleImages.com - Yuri A/Shutterstock

Međutim, važno je zapamtiti da energija Vage "postavlja ritam" transformacije. Pažljivije pogledajte znak svoje sestre: njihove analitičke sposobnosti i sposobnosti planiranja biće posebno korisne.

Škorpija

Škorpija ne voli nagle globalne promene. Na njihovu sreću, očekuju se manje promene u finansijskom sektoru. U ovom trenutku možete biti unapređeni ili dobiti pristojan bonus. Takođe nije isključena mogućnost otvaranja novčanog toka preko partnera.

Tokom pomračenja, Venera će biti u vašem znaku zodijaka i prolaziti kroz 7. kuću partnerstva. Vreme je za slavlje!

Ali neka vas ne zavara laka zarada, bolje je nešto sačuvati "za kišni dan".

Vaga

Ovaj period će Vagama dati tajno znanje koje će im pomoći kasnije u životu. Ako Vaga može da se fokusira na sebe i svoju energiju, onda ih čekaju materijalni i duhovni darovi iz Univerzuma!

True Touch Lifestyle/Shutterstock

Prestanite da gubite vreme na stvari koje vas ne vode na put vaše sudbine. Odlučne akcije nisu tipične za Vagu.

Ali pokušajte da pripremite detaljan plan kako biste postigli svoje ciljeve, nećete ni primetiti koliko brzo će se oni ostvariti.

Device

Device, pripremite se za period paradoksa! Niste skloni impulsivnim akcijama, ali oni su ti koji će vas dovesti do uspeha. Tokom pomračenja, Merkur, vaša planeta vladar, biće u kvadratu sa Marsom, što će dodati impulsivnost vašim postupcima.

Tradicionalno u astrologiji, 6. polje je povezano sa temama posla i karijere, kao i zemaljskim Devicama. Vaš dom će biti ispunjen energijom Vage.

Možda će predstojeće pomračenje imati još veći uticaj na vas nego na samu Vagu. Iskoristite ovu priliku za duhovni i materijalni rast!