Aktuelno

Pažljivo s njima: Ovi znakovi su majstori u laganju, tvrde astrolozi

Bezazlene laži nisu opasne, ali one druge i te kako mogu poljuljati nečiji život. Neki ljudi su, na osnovu svojih horoskopskih znakova, verodostojniji u laganju od drugih, prema tumačenju astrologa.

26.03.2024.

11:57

Izvor: Večernji.hr

0
Pažljivo s njima: Ovi znakovi su majstori u laganju, tvrde astrolozi
Minerva Studio/Shutterstock

Podeli:

Saznajte koji znakovi se smatraju majstorima u laganju i šta se krije iza njihovog "izobličenja istine".

Ribe

Ribe vam mogu ispričati sve o odmoru iz snova koji im predstoji, a zapravo još nisu ni rezervisale let. Međutim, one ne lažu u tradicionalnom smislu reči, već dozvoljavaju svojoj aktivnoj mašti da "zamagli granice između stvarnosti i fantazije", objašnjava astrološkinja Rakel Rodrigez: "Maštovita sočiva kroz koja posmatraju svet mogu dovesti do kreativnih tumačenja istine".

Rak

Sladak, osećajan i neverovatno emotivan, Rak bi bio prva osoba koja bi se uznemirila ako ga lažete. Ironično, te iste osobine ponekad omogućuju njihovo lično nepoštenje. "Niko ne zna ispričati priču kao Rak", kaže astrološkinja Loren Eš. "Njihova majčinska intuicija može postati oružje u prijateljskom ratu rečima." Kada su sterani u ćošak s istinom, Rakovi će često izbegavati da priznaju krivicu ili čak napadati kako bi odvratili pažnju.

Ovan

Ovaj znak impulsivno lažira podatke na sastanku kako bi osigurao da njihov projekat ne bude odbačen. "Ovnovi su toliko vođeni svojom željom da budu prvi i najbolji da se ponekad mogu opušteno igrati s činjenicama kako bi zadržali vođstvo. Oni nisu inherentno lažljivi, ali imaju tendenciju da deluju sada i razmišljaju kasnije, što ih može navesti da obećaju više nego što mogu da ispune ili da preskoče nezgodne istine", kaže Rodrigez.

Krakenimages.com/Shutterstock

Lav

Nije tajna da Lav voli da se zabavlja, a upravo mu ta sklonost za dramatiku daje prednost u sposobnosti pripovedanja. "Ponekad mogu učiniti priču uzbudljivijom nego što zapravo jeste, samo kako bi svi zadržali oči na njima", napominje Rodrigez. Međutim, Lavova namera nije zaista prevariti ljude. "Umjesto toga, oni jednostavno vole da se igraju s idejama i perspektivama gde su granice između istine i fikcije zamagljene", objašnjava astrološkinja.

Škorpije

Povučeni i tajanstveni, Škorpije drže svoje karte samo za sebe. Atrološkinja Eš kaže da lako znaju "ljudima reći tačno ono što žele da čuju". A prema Rodriguez, to ima veze s njihovom potrebom za sigurnošću i kontrolom. "Kad Škorpije odluče da uskrate informacije, čine to s proračunatom preciznošću koja njihovu tajnovitost čini gotovo neprimetnom", pojašnjava. To se posebno odnosi na njihove najmilije, nekolicinu odabranih kojima su dozvolili pristup.

Blizanci

Blizanci su najdvoličniji od svih. A, budući da njima vlada komunikativni i intelektualni Merkur, Blizanci su blagoslovljeni darom govora, kako tvrdi Eš, što znači da su dobri govornici. "Znaju kako da prilagode svoje reči svakoj situaciji ili, ako situacija to zahteva, da se igraju 'đavoljeg advokata'", objašnjava.