Aktuelno

Žao nam je, nemate stila: Ovo su najgore obučeni znakovi horoskopa

Neki ljudi privlače poglede na ulici, ali zbog svojih neobičnih odevnih kombinacija.

28.03.2024.

13:40

Izvor: Večernji.hr

2
Žao nam je, nemate stila: Ovo su najgore obučeni znakovi horoskopa
View Apart/Shutterstock

Podeli:

Mnogi preteruju s nakitom ili im odeća loše stoji i jednolična je. Takođe, moguće je da u određenim situacijama ne razumeju koji je kodeks oblačenja - ili ih jednostavno nije briga. Alii, za to bi sve mogao biti kriv njihov horoskopski znak, pa su astrolozi podelili najgore odevene horoskopske znakove, piše Best Life.

Lav

Lav je duša zabave, pa se oni često oblače da privuku pažnju. "Privlači ih visoka moda, prate najnovije stilove kako bi bili u trendu", primećuje Tara Bennet, astrološkinja i lajfkouč. Ipak, ponekad se malo previše trude. "Lavovi vole sve što sija i blista, pa su često u iskušenju da preteraju s time", dodaje.

Rak

Rakovi vole da se osećaju ugodno i udobno. Ponekad, međutim, to shvataju malo preozbiljno. "Emocionalno i mentalno stanje Raka diktira kako se ooblače, tako da mogu da odluče da obuku trenerku za posao, ili ostanu u kućnoj haljini, ili obuku sve zajedno kako bi osetili toplinu i prijatnost’, kaže astrolog Inbal Honigmen.

Strelac

Strelčevi su toliko zauzeti planiranjem svog sledećeg putovanja ili odlazak na kurs penjanja po stenama da nemaju vremena da smisle odgovarajuću odeću. Marija Hejes, astrološkinja i osnivačica Trusted Astrology, dodaje da aktivan životni stil Strelaca znači da prednost daju udobnosti i praktičnosti ispred stila.

Ovan

"Takmičarski raspoložen Ovan ima nepokolebljivo samopouzdanje", primećuje Benet. "Oni su skloni riziku, što se odražava na njihovu garderobu." Ponekad se ovaj žestoki stav može isplatiti, ali često rezultira preteranim izgledom. "Za njih, nijedna boja nije previše odvažna ili dekolte previše dubok", dodaje Benet i kaže: "Biće ponosni, nikad ne sumnjajući u svoj izgled".

Jarac

Ako je Ovan na jednom kraju spektra, Jarac je na drugom. Njihov problem nije blistavost i ukrasi, već dosadnost i bazičnost. Ovi praktični zemljani znakovi toliko su usredsređeni na radnu produktivnost i uštedu novca da je stil u drugom planu. "One kupuju jednu dobru haljinu i nosiće je na svakom posebnom događaju", kaže Benet. "Preferiraju zemljane tonove, koji za njih imaju vrlo minimalistički utisak - pravi odraz njihove često tradicionalne, ali ozbiljne prirode", dodaje astrološkinja Šarlot Kirsten.

Blizanci

Ovaj znak je personifikovan svojom dualnošću, koja dodaje element neočekivanosti - ili neusklađenosti - njihovoj odeći. "Blizančeva neobična, neodoljivo zabavna priroda lako se vidi u načinu na koji se oblači’, kaže Kirsten. "Blizanci koriste svoju dečju znatiželju kada se odevaju, odlučujući se za hrabre komade i šarene boje." Ovaj znak ne provodi sate analizirajući svoj izgled u ogledalu. Međutim, obožavaju nakit. "To znači da su neobični upečatljivi komadi i setovi nakita koji se međusobno sukobljavaju uobičajeni", kaže Kirsten.