Roditeljstvo

Trudna Tamara Dragičević odbrusila: "Nisam mu prišla na ulici i rekla da mi napravi dete"

Tamara Dragičević, koja će uskoro roditi treće dete, vrlo iskreno je govorila o pitanjima s kojima se suočava.

24.04.2024.

12:50

Izvor: Nova

12
Trudna Tamara Dragičević odbrusila: "Nisam mu prišla na ulici i rekla da mi napravi dete"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina uskoro će dobiti treće dete i neizmerno se raduju proširenju porodice, a glumica je otkrila kako protiču dani i ove trudnoće i prokomentarisala pitanje koje joj redovno postavljaju – koliko joj suprug pomaže.

"Kad čujem pitanje: 'Da li mi Petar pomaže?', odakle da krenem? Kako se uopšte daje odgovor na to pitanje? Prva pomisao: 'Bože, kako pomaže?', ne pomaže on meni, to su i njegova deca. Nisam ga zamolila na ulici, da sam mu prišla i rekla: 'Možeš da mi napraviš dete, nemaš nikakvu obavezu'. Možda bih onda odgovorila na to pitanje i rekla: 'Stvarno dođe ponekad i obiđe nas'", objasnila je.

Dok je na ivici suza pričala o roditeljstvu, istakla je da se najviše plaši kada je u pitanju davanje slobode deci.

"Davanje slobode deci. Koja je ta granica? Kada te pitaju nešto, a ti bi da kažeš: 'Ne može', a onda nas oni pitaju: 'Zašto?', sad ja treba da odgovorim: 'Zato što se plašim i zato što je strašno sve. I svet je grozan i sve je opasno'. Da to ne bi bili moji odgovori, pitanje je – gde je tu balans? Uzdam se tu i u partnerski odnos Petra i mene. Da ćemo to zajedno uspeti sve", izjavila je Tamara u jednom podkastu.

Antonio Ahel/ATAImages