Roditeljstvo

Glumica usred emotivnog snimka mnoge šokirala: Mame su je podržale VIDEO

Zvezda "Male sirene" je pre pet meseci dobila sina kojem je dala ime Halo.

14.05.2024.

10:00

Izvor: superžena

0
Glumica usred emotivnog snimka mnoge šokirala: Mame su je podržale VIDEO
Profimedia

Podeli:

Popularna mlada glumica Hale Bejli (24) je pre pet meseci postala mama, a nedavno je govorila o tome da se bori s postporođajnom depresijom. Povodom Dana majki objavila je emotivan video-snimak, a jednim potezom je privukla veliku pažnju.

"Moj prvi Dan majki. Najveća ljubav koju sam ikad upoznala", poručila je glumica uz snimak, što je mnoge ganulo, ali nekima je i nešto drugo upalo u oči. U videu postoji i deo iz bolnice, dok je Hale čekala da se porodi, a fanovi su uočili (čitajući joj s usana) da je izgovorila: "Osećam se kao da ću se u*rati".

Budući da je emotivna objava prožeta muzikom, to se ne čuje, ali je jasno da je taj deo glumica namenski objavila, znajući da njenim pratiocima ništa ne promiče.

Ovaj deo objave je mnoge podelio - neki su bili oduševljeni njenom iskrenošću i surovom realnošću koja se ne prikazuje na društvenim mrežama, naročito kada su u pitanju slavne ličnosti, ali neki su je i osudili.

Mnoge mame su glumicu u ovome, naravno, podržale, jer su se prisetile svog porođaja, a poruka za sve buduće mame je da moraju biti upoznate sa situacijama koje im se mogu desiti, ali da zbog njih nikako ne treba da se osećaju loše.

"'Oh, osećam se kao da ću se us*ati!' To je oličenje majčinstva!", napisala je jedna žena na objavu Hale Bejli, koja je očigledno i sama majka i vrlo dobro zna o čemu glumica govori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Bailey (@hallebailey)