Roditeljstvo

Slavna lepotica priznala da li žali što je postala mama u 40-im

Eva Mendes ima dve ćerke s glumcem Rajanom Goslingom s kojim je u braku, a zbog porodice se i povukla iz glume.

09.05.2024.

9:11

Izvor: superžena

4
Slavna lepotica priznala da li žali što je postala mama u 40-im
Profimedia

Podeli:

Slavna glumica Eva Mendes (50), koja važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih žena na svetu, a koja je u srećnom braku s kolegom Rajanom Goslingom, postala je mama nakon 40. godine i smatra da je to sasvim u redu.

Neke žene su spremne da postanu majke u 20-im, druge tek u 40-im...i to je jednostavno tako. Nema pravila koje će vam odrediti kada ćete postati roditelj, a i Eva je slušala svoje srce i danas ima dve predivne ćerke. Kako kaže, ne kaje se što je postala mama u četrdesetima i svoju odluku ne bi menjala ni iz današnje perspektive, jer smatra da definitivno ne bi bila sposobna da odgaja decu u dvadesetim godinama.

Desilo se kada je stvarno osetila da je vreme da postane mama, a o tome je pričala za magazin "People".

Profimedia

"Kada sam bila trudna sa 40 godina, to je bila velika stvar za ljude, ali ne i za mene. A kada sam s drugom ćerkom ostala trudna, sa 42 godine, govorili su mi: 'Bože, bićeš tako umorna. Zato ljudi imaju decu u dvadesetim'. Pomislila sam da je to najgluplja i najtužnija stvar koju sam ikada čula u životu", iskrena je bila glumica, koja priznaje da za majčinstvo u četrdesetima ipak potrebno više strpljenja.

"U svojim 20-im nije trebalo da budem ni pored deteta. Samo sam psovala i pušila, nisam mogla da gajim decu u bilo kom periodu svog života, osim u ovom sada", poručila je Eva koja je stavila tačku na svoju glumačku karijeru i posvetila se porodici.

"To je bila najlakša odluka koju sam donela. Bila sam starija i znala sam da će moja deca jednom biti mala i sve što ja učinim, da će to uticati na njih do kraja života", objasnila je ova lepotica, koja se istinski posvetila deci i porodici.

Napisala je knjigu za decu "Desi, Mami i beskrajne brige", koju je posvetila ćerkama, a osmišljena je kao ljubavno pismo.