Roditeljstvo

Oskarovka rodila drugo dete u tajnosti: "Bilo je teško"

Glumica je priznala da je drugu trudnoću teže podnela od prve.

26.07.2024.

11:59

Izvor: superžena

2
Oskarovka rodila drugo dete u tajnosti: "Bilo je teško"
Profimedia

Podeli:

Švedska glumica Alisija Vikander (35), poznata po ulozi Lare Kroft u filmu "Tomb Raider" iz 2018. godine, u tajnosti se drugi put porodila.

Prvo dete dobila je 2021. godine, a čak četiri puta se pre toga našla u ulozi trudnice, što joj se nije dopadalo, jer se, kako je rekla, osećala kao da vara sve žene pa bi im se na setu i izvinjavala.

Pre prve trudnoće imala je spontani pobačaj, a o tom teškom iskustvu je govorila u intervjuu za "The Sunday Times", kada je otkrila da je pobačaj bio bolan i ekstreman.

Alisija i njen suprug, glumac Majkl Fasbender, prvo su glumili bračni par, a 2017. su se i zaista venčali. Detalje o drugom detetu nisu otkrili, kao što se i inače trude da sačuvaju svoju intimu samo za sebe. Ipak, glumica je otkrila da je drugu trudnoću teže podnela.

"Sve žene imaju različita iskustva u trudnoći, a proći kroz to drugi put bilo je definitivno teže za mene. Ali mislim da je trening to učinio lakšim. Tih devet meseci bilo je za mene kao maraton, ali lakše je ako ste snažni. Toliko je fizički zahtevno i toliko se divim svakoj ženi koja je to učinila", izjavila je glumica za britanski "Elle".

Profimedia