Roditeljstvo

Riki Martin konačno pokazao decu koju je dobio putem surogat majke FOTO

Portorikanski pevač Riki Martin nedavno je prisustvovao premijeri serije "Palm Royale" u kojoj glumi, a društvo na crvenom tepihu, može se reći, bilo je, i te kako, odabrano.

22.03.2024.

14:09

Izvor: superžena

3
Riki Martin konačno pokazao decu koju je dobio putem surogat majke FOTO
Profimedia

Podeli:

Riki se na velikom događaju pojavio u pratnji svojih 15-godišnjih blizanaca - Valentina i Matea koje je dobio putem surogat majke 2008. godine.

Profimedia/2024 MSN/The Grosby Group

Kao što se i očekivalo, njihovo prisustvo je privuklo pažnju medija, jer je prošlo dosta vremena otkako je porodica bila zajendo na javnom događaju.

Nakon razvoda od dugogodišnjeg partnera Džvana Josefa, Riki je utehu pronašao u svojim blizancima, istakavši da su mu, upravo, oni veliki oslonac u životu.

Profimedia/2024 MSN/The Grosby Group

Podsetimo, Martin i Josef razveli su se prošle godine nakon šest godina braka. Bivši supružnici su tom prilikom objavili javno saopštenje za medije:

"Odlučili smo da završimo brak sa ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom prema našoj deci i poštujući ono što smo kao par doživeli svih ovih divnih godina. Sada je naša najveća želja da nastavimo zdravu porodičnu dinamiku i odnos usredsređen na mir i prijateljstvo kako bismo nastavili da zajedno odgajamo našu decu. Želimo da sačuvamo poštovanje i ljubav koju gajimo jedni prema drugima", navodi se u saopštenju.